Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is betegek vagyunk. Vagyis múlt héten Dorottya, most Bence :cry: Fő a változatosság.

Emese!
Én kérdeztem a dokit. És ha ugyanarról beszélünk, akkor az inekciót 3 részletben adják be, vagyis 3* kell megvenni és a tb által még nem támogatott, így 1 db ára 16000 Ft körül van (a mi gyerekorvosunk mondta), de hozzátette, hogy ha jól tudja, akkor most van tárgyalás róla, hogy támogassák, szóval még érdemes várni. Azért 1 gyerek adagja 50e Ft kicsit húzós :?

Lusti!
Eseleg méz :D Mikor lesz tuti babuci?

Dodus!
Lóri tényleg nagyon ügyi. Biztosan már unta, hogy te mondod neki egyedül :P

Eszter!
Milyen volt az első nap?

Betti !
Tudtuk mi hogy nem lesz gond :P De ogy még a wc is jobb ott, háááát....... :P

Gyöngyöske!
Jobban vagytok már? Képzeld nekem most Bence két-három hét alatt megtanult felüllni, felállni és menni a bútorok mellett :P Még a függönybe is csimpaszkodik, csak hogy álljon.

Na léptem.
Puszi, Marika

marika
 
 


Újra én. Eszembe jutott miért is írtam
Azt szeretném megkérdezni, hogy kinek milyen esernyőbabakocsi vált be. Most nagyon gondolkodom egyben, de elég nagy a választék. esetleg vkinek eladó használd, de tuti állapotú van-e? Ja és mit ne vegyek, mert nem jó. A véleményeket előre is köszi :P
Marika

marika
 
 


 
 

Sziasztok.

Tudnátok segiteni????

Tud valaki olyan helyet Miskolcon ahol készitenek egyedi képeslapot??
Gondolok itt most konkrétan karácsonyira amin rajta lenne Meli fényképe!!!

HELP!!!!!!!

KÖSZI!

ancsi26
 
 


ancsi26! Szia a rossmannban és a DM-ben szokott lenni egyeditárgy készités, naptár, bögre, ilyenek sztem olvastam a képeslapot is, de nem tuti.

Viszont tutit tudok, a mamanet-en az egyik csajszi csinál ilyeneket, de nem tudom, most hogy ki. Megkérdezzem?

Kép
Kép
lusti
 
 


Marika :)

Mi Pierre Cardin esernyőbabakocsit vettünk, ennek van egy még könnyebb, lapra csukahtó változata is. Súlyra ez utóbbi a legkönnyebb, de összecsukva akkora, mint a rendes P.C. babakocsink, és a Suzukink csomagtartóját kitöltötte. Ezért mi a picit nehezebb esernyőre csukhatót vettük meg Kb. 5,5 kg).
Nálam az volt a legfőbb szempont, hogy le lehessen fektetni a háttámlát, mert Gigi szeret benne aludni séta közben. Hasonló konstrukció a Top Rider, szinte ugyanígy néz ki, de nekem kicsit magas volt (és emiatt kényelmetlen) a tolókarja. Nagyon szépek vannak most már P. C.-ből, a mienk szürke.narancssárga. Én szeretem, merem ajánlani. Van kosara, és a kupoláját le tudod venni.
Egy hátránya van az újabbaknak: az a korlátszerű, ami a gyerek előtt van, nem tom van-e valami kifejezés rá, szóval azt le kell csatolni ahhoz, hogy össze tudd csukni. Korábban volt nálunk kölcsönben egy másik régebbi konstrukció, annak ovális volt ez az izéje, és hajlott, így nem kellett levenni.
Hát ennyi, még egy képet megpróbálok idevarázsolni róla.
fény
 
 


Ja és Marika, a mienkhez van lábzsák és külön vettünk rá esővédőt.
Itt a fotója, ilyen: van egy oldal, a www.interstore.hu
most nem üzemel, de elég sokféle babakocsi van ott, mindenféle infóval.
És akkor a kép:

Kép

Fény

KépKép
fény
 
 


Ja, még valami:) Elég mocskos volt így nyár végére, és simán le tudtam szedni a huzatát. Mosógépben nem lehet mosni, de a kádban beáztattam és kisúroltam, másnap meg kb. fél órás szerelés után visszatettem. Apu meg csak lesett :lol:
Szóval tisztán tartani sem nehéz.
fény
 
 


Így mulat a magyar :lol:
Kép
egy Kárpátia koncerten :lol:
neva
 
 


Sziasztok!

Marika!
Hát nem kell úgy elkapkodni, ma reggel már igen sírt, és le kellett fejtenie rólam az óvónéninek. Meg aztán az utóbbi egy hétben minden második éjeszaka bepisilt (ez így összesen több, mint az utóbbi két hónapban). De szerintem gyorsan meg fogja szokni.
Nekünk Cam babakocsink volt, esernyőre csukható, a háttámlája dönthető, napfénytetős, a lábrészt fel lehetett hajtani, bolygókerekes, de fixálni is lehetett a kerekét. Fél lézzel is össze tudtam csukni, kis helyen elfért. Megpróbálok rőla képet keresni . Nagyon szerettem, de el nem adom, mert az állapota olyan... :D !

Emese!
Nálunk biztos, hogy nem lesz oltás, ha úgy van, ahogy Marika mondja :) . Amúgy se kaptak a gyerekek a kötelezőn kívül semmit, meg aztán tüdőgyulladást annyi mindenféle okozhat.

B.
kbetti
 
 


Davallia!
Gratulálok nektek :) ! Nálunk is mindig téma, hogy vérszegények, de én nem nagyon hagyom magam :D ! A lymphocyta a kicsi gyerekeknél általában magas. Mennyi volt az a sok?

Marika!
Ilyesmi volt, nem pont ez, mert 4 éve vettük, azóta kicsit más lett.
Kép
http://www.matti.hu/cam_babakocsik.php?menu=Speedy

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Betti!
Ádám elég rosszul van. Csúnyán köhög, a héten nem megy oviba. Kapott antibiotikumot, meg valami hörgőtágítót, csak az a baj, hogy továbbra sem hajlandó bevenni a gyógyszereket,
ha meg beleteszem az italába, akkor azt sem issza meg(ezért érdekelne a tüdőgyuszi elleni oltás is).

Kriszta!
Köszi szépen, de közben már vettünk más ajándékot, így most nem aktuális.
Talán még később is lesz rá lehetőség.

Marika!
Köszi az infot az injekcióról. Az tényleg eléggé drága!!!

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Ancsi!A Pláza melletti fénymásolósnál csinálnak naptárakat. Gondolom, akkor biztos tudnak képeslapot is. Próbáld meg.

Zsu



Kép
bvigh
 
 



Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok!

Boldog Mikulást mindenkinek! :lol: :lol:

Ancsi!

A Bató- házban fenn az emeleten, a kalapos mellett van egy dekor műhely.Nem mondom biztosra, de szerintem ott is kérdezd meg, hátha!

Davallia!

Gratulálok,a kicsi hősnek! :P Örülök, hogy nem derült ki semmi komoly!

Marika!

Mi idén tavasszal vettünk kis babakocsit a Corában.Citromsárga-szürke, :P esernyőre csukható, fektethető.Én nagyon szeretem.Nekünk az anyukámékhoz lett véve, ha ott vagyunk, szoktuk használni.Könnyen csukható, nyitható, irányítani is jól lehet.Mosható a huzata is.Márciusban vettük, 12 000.ft-ért.

További szép Mikulás estét mindenkinek! :lol:

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!
Kata is szerelmes a bölcsis vécébe...Egyenlőre minden rendben, igaz eddig 2X 3 órát voltunk ott...
Puculjátok a cipóket és vigyázzatok magatokra!
ESZTER
r.eszter
 
 


Sziasztok!

Boldog Mikulást!

Kép

Kitettétek a csizmákat? Nálunk Lóri egyből meghámozta a csoki mikulást és beleharapott a fejébe. Szerencsére néhány harapás után el tudtam kobozni. :lol:

Marika, jobbulást kívánok Nektek!

Davallia, Panda tényleg egy hős! Te nem sírtál a vérvételkor? Én sírtam volna... :roll:

Kriszta, bár én kérdeztem, de úgy néz ki, nekem sem aktuális már a Fakopáncsos ajándék. De azért köszi a felajánlást! :)

Neva, láttam egy plakátot, hogy lesz Kárpátia koncert, eszembe is jutottatok, hogy mondtad, milyen régen voltatok már koncerten. De akkor most bepótoltátok! :wink:

Betti, Eszter, Lórival voltunk pár hete egy oviban, ő is rögtön a fürdőszobába szaladt be, de mivel ő még nem használja a wc-t, azonnal kezet mosott. :lol:

Amúgy Lóri most aludt el, kb. 5 perce, a szokásos 9 óra helyett. Délután nem voltunk sétálni. :cry: Hiába van sötét, muszáj menni, mert különben nem fárad el estére és ilyen sokáig is képes fellenni.

Kapudíszt vettem a Flórában, nagyon szép, ilyet nem tudtam volna csinálni. Csak izgulok, nehogy másnak is megtetszen és hazavigye... :evil:
Tudtok ajánlani jó, magyar nyelvű képszerkesztő programot, amivel naptárat lehetne csinálni? Ha már felvetődött a képeslap is... :)

Jó éjt!

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Kriszta! :D
Köszönet az újabb felajánlásért, én igénybe is venném újra. De most a változatosság kedvéért Ikeás dologra lenne szükségem. :lol:
Megtaláltam az elérhetőségeidet (email, telefon) hamarosan megkereslek és csütörtökön megpróbálok eljutni a foglalkozásodra. Addig visszakeresek, hogy pontosan hol vagytok.
Köszönöm
Éva
neva
 
 


Sziasztok!

Tudok egy nagyon jó progit, igaz angol nyelvű. Tavaly én ezzel készítettem képeslapot, naptárt. A képeslapot simán fényképként előhívattam és borítékban szétküldtem a rokonságnak.
Innen le lehet tölteni a 30 napos próbaverziót:
http://www.ulead.com/pe/trial.htm

Allergiás kiütésre nem tud valaki valami tuti szert? Beninek már kb. másfél hete vastagon kiütéses a bal hónaalatt, meg a testén is van elszórtan, adom neki a fenistil-calcium-claritin triot de nem múlik, még csak nem is halványodik. Félek, hogy valami ételallergia lesz :cry: :cry:

Dodus :)
Nagyon ügyes Lóri. Olyan hihetetlen, hogy mindjárt két éves. Molli meg állandóan énekel :lol:

Neva :)
Megadtam Krisztának a számodat, hogy meg tudjátok beszélni az Ikeás dolgot.

Gyöngyöske :)
Szegény kis prücsök :( Mostmár jól van?

Lusti :)
Hogy vagy? Mikorra derül ki, hogy van-e pocaklakó?

Emese :)
Van egy másik oltás is, ami olyan, mint ez a drága, csak ez kb.1400.-, Pneumovax23 a neve. Állítólag nincs nagy különbség a két oltás között (hatóanyag, hatásfok) az árán kívül, csak ez nincs agyonreklámozva, ez nem biznisz a gyógyszercégnek, nagykereskedésnek. Egy hátránya van a másikkal szemben, hog csak 2 éves kortól lehet adni, a másikat meg újszülöttkortól, de ez titeket már nem érint. Gyógyszeriparban dolgozó ismerősöm ezt adatta be a gyerkőcének. Szerintem kérdezz rá a gyerekorvosotoknál. Én is hezitáltam rajta (ezért a sok infó :)), de szerencsére nem betegesek a gyerkőcök, így egyenlőre nem adatom be.

Betti :)
Hogy van Matyi? Ovi?

Marika :)
Sok-sok gyógyenergia: ++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
Babakocsi: én maradtam a Graconál :), egy Graco Mosaicot vettem Mollinak. Szeretem nagyon, még nyaraláskor is befért a kocsiba. Egykézzel egy kicsit nehéz tolni (mint minden esernyőkocsit), de bele lehet jönni :) Kriszta meg egy másik barátnőm is ilyet vett és ők is meg vannak vele elégedve (ugye? :)) Ha van kérdésed vele kapcsolatban kérdezz nyugodtan :wink:
Nagyon ügyes Bence, mostmár akkor nehezebb lesz az életed :)

Davallia :)
Nagyon ügyes volt Panda, le a kalappal :) Te hogy bírtad? :D

Eszter :)
Melyik bölcsibe jártok?

Puszi,[/img]

panka
 
 



Sziasztok!!

Köszi a képeslapválaszokat!!!!

PANKA!!!!!

Már irtam vagy 2 mailt!!!Nem olvastad???
Megkaptad a pénzt??A játék még nem jött???

ancsi26
 
 


[quote="ancsi26"]
írta:
ancsi26PANKA!!!!!

Már irtam vagy 2 mailt!!!Nem olvastad???
Megkaptad a pénzt??A játék még nem jött???

Szia Ancsi!
Válaszoltam is mindkettőre, nem tudom miért nem kaptad meg :?
Most megint írtam, ez átment?

panka
 
 


Végre sikerült belépnem!

Marika!
Mi is csak jót tudunk mondani a bkocsiról. Ami + jó volt, hogy kuponakciósan sikerült megvenni és így 15e volt olcsóbb. Nekünk kék a színe. Erősebb a vászon rajta! Az egykezes tolást is meg lehet oldani! Már nagyon ügyesen telefonálok közben! :)

Neva!
Megbeszéltünk mindent!

Mikulás: nagy siker volt! Barátnőmékhez érkezett a szomszéd. A gyerekek nagyon meg voltak illetődve. Megigértek fűt-fát. Megkapták a csomagokat és már nem is nagyon figyeltek! Bencének feltünkt, hogy doboz van a "zsákban". Este is jött még! Nagyon szupi volt!
Én nagyon "érzékeny" vagyok, mert állandóan könnyes a szemem és nagyon meghatódok! :)
Sikerült Thomas voantot is vennünk, bár nem a főszereplő, csak a kollégája, de nem baj!

Panka!
Elfelejtettem mondani, hogy 1800-t nem kompatibilis a vonat a Tesco sinhez! :(

Naptár kérdés: a Fazekas utcában van egy fénymásoló. A sulivan majdnem szemben. Nagyon olcsón és jól dolgoznak!

Megyek, mert sír a ded!

bkriszta13
 
 


Sziasztok!
bkriszta! Odaadtam Eszternek még múlt kedden a 4500ftot a Mikulásra. Nem kell belépő? VAgy odamegyünk vasárnap és tudni fogjátok? A keresztfiam ma este kórházba került mert asztmás. Nem tudom hogy vasárnapig kiengedik e. Eszter mondta hogy visszaadjátok a pénzt ha nem tud a gyerek betegség miatt jönni. Pedig annyira várja a gyerek. Remélem addig kiengedik. Hannának is volt ma hőemelkedése meg megint folyik az orra. Már nagyon unom, hogy 2hetet sem birunk ki betegség nélkül.

Voltam ma 4dn végre megmutatta a drága a pofikáját is. MEgint felvettek majd félórát adtak két képet és nem kellett fizetni semmit sem mert a múltkor már fizettünk 12ezret de akkor takarta magát a bébi. Igy jól jártam mert 2szer is láthattam .
Márcsak 50nap van hátra a nagy találkozásig.

Nem tudtok olyan programot amivel a dvd uh felvétel mozgó képéből álló képeket tudnék csinálni? Egyik ismerősnek van ilyen. Még Hannával voltam terhes betette a videó kazit én megcsak kattingattam az egérrel és csináltam vagy 100uh képet.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Szia Panka! Egy tesztet csináltam ezen a héten hétfőn, ami szerint negativ, tehát nem terhes, de tuti hogy az vagyok, érzem. Minden tünetem megvan hozzá, és ha hétvégén sem jön meg a mensi, akkor veszek tesztet és megcsinálom mégegyszer.

Ha az is negativ, akkor irány a doki.

Kép
Kép
lusti
 
 



Sziasztok Lányok!

A csütörtöki Mazsi Muzsi csoporttól bocsi, de sajna nam tudok ma menni, Kriszti lesz helyettem. A gondozónénik másképpen gondolták a bölcsibe beszokást mint én....
Katának továbra is tetszik nagyon a dolog, nekem egyre kevésbé, dehát ez van...
Búzaszem irtam privit!

Panka
A dózsa györgy útra járunk...
Kriszti
Ugye nem felejted a gombdiszemet...
r.eszter
 
 


Sziasztok!

Panka!
Egy pillanatig azt hittem gondolatolvasó vagy:)! Aztán rájöttem, hogy a hányás miatt kérdezed... Az még vasárnap elmúlt, de tegnap telefonáltak az oviból, hogy magas láza van. Úgyhogy elárt minket is a betegség. Estére már Gerda is elég bágyadt volt. Úgyhogy most itthon gyógyítgatjuk egymást. Az én torkom is fáj, és Gábor is betegnek tűnik.
Ez az utólsó program is próbaverziós?

Marika!
Ma nem megyünk. Választottál már babakocsit? Bence meggyógyult?

Emese!
Jobbulást Ádinak! Így nem csoda, hogy érdekel az oltás:)! De az az 50e igen sok érte.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok lányok! Mi van akkor, ha hétfőn is negativ eredményt mutat nekem a teszt, viszont nem jön meg a mensim? Akkor még is terhes leszek, vagy nem volt peteérésem?

Kép
Kép
lusti
 
 


Búzaszem!
Mikor derül ki?
Szombaton megyek "beszélni" a Mikuval!
Addig meg tudod üzenni?

Képzeljétek az Esztenás jön a vasárnapi MM partyra!
11-12-ig lesznek!

Megyek!

Eszter!
Nem felejtettem el!

Panka!
Nagyon király!
Olvastad a csizmás üzimet!
Bele fogok fogyni!

CSajok!
Hogyan lehet vádliból fogyni???? minden megoldás érdekel!

NAgyon ki vagyook akadva az ovira!
Megüzenték a gyerkőcömmel, hogy a táncot ki kell fizetni!
Milyen az ilyen pedagógsu??????
Szegény Eszter! Válogatás nélkül zúdítottam rá a haragomat! Ő az agydokim! :)
Mondtam Bencusnak, hogy ha még 1* üzennek mondja meg, hogy ő még gyerkőc és a a szüleivel beszéljenek!
A kutyafját!

Lépek!

bkriszta13
 
 


Lusti!

Attól, hogy késik, még nem biztos, hogy terhes vagy...én is jártam így a múltkor, öt napot késett, negatív teszt. Front jön, feszültebb vagy, esetleg megfáztál kicsit, vagy éppen csak olyanja van...már bocsi, nem akarlak elkeseríteni, de ezek a tesztek már olyan nagyon érzékenyek, hogy tuti kimutatná, ha terhes lennél...
Szerintem várj még, és ha 10 nap múlva sem jön meg ( a várt időponttól számítva 10 nap) keresd fel a dokidat., szerintem.

üdv, fény
fény
 
 


Sziasztok!

Lusti!

Én egyetlen pozitív teszttel sem büszkélkedhetem :roll: Mikor elmentem a dokimhoz, majd lefordultam meglepettségemben, mikor közölte, hogy 6 hetes petezsákom van :lol:
A negatív teszt nem zárja ki a terhességet.Lásd az én esetemet.Szerintem menj el az orvosodhoz.Ő majd boztosat tud mondani neked.

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Helló!

PROGRAMAJÁNLÓ: :D
A Városház téren felállítottak egy Meseházikót (egy sátrat). Délutánonként vannak előadások a héten és még hétfőn:
pénteken 17 órától bábszínház Micike és a kisördögök (ha jól jegyeztem meg)
szombaton 17 órától a Pécsi Sándor Gurulószínház előadása, a címet elfelejtettem
vasárnap 17 órától a Diri-Dongó együttes műsora.
Felnőtt jegy 1000 Ft, gyerek 700 Ft. Egy kicsit sokallom, főleg ha még fűtés sem lesz a sátorban. :?
De azért elég jól hangzanak. Mi lehet, hogy megyünk holnap, vagy vasárnap.

Panka, az első progit nem tudtam letölteni. A másodikat igen, tök jó. De én csak a kisebb verziót töltöttem le. Hogy állsz a fogyással?

Kriszta, ha megtudsz valami jó vádlifogyasztót, mondd el lécci nekem is! :D

Sziasztok!

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Panka!
Elfelejtettem délelőtt: találtál valami kencét? Én csak vényköteleset tudok. De ha allergiára gyanakszol, jobb lenne orvoshoz mennetek, nem kenegetni. Jobb, ha minél hamarabb kiderül, mitől van. Ja, Gerdánál a kezdeti szakaszban az erőteljes hidratálás is segíteni szokott.

Lusti!
Van már teszted? Ha nincs, akkor olyat kérjél a gyógyszertárban, ami nem csak reggeli vizelethez jó és reggeli vizeletből csináld. Egyébként hány napja késik?

B.
kbetti
 
 


Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni, hogyha lehet?!
Miskolcon lakunk (még), egy két hónapos kisfiú anyukája vagyok. Máris csinálok vonalzót :lol:

Davallia, írtóra tetszik a naptár, amít készítettél. Belinkelnéd hogy hol lehet letölteni? Nagyon ügyes vagy!
anicsn
 
 


Oké, bocsánat. Közben visszaolvastam, és látom Panka már linkelt két progit.

Davallia, te melyiket használtad???

anicsn
 
 


Köszönöm szépen Davallia, a linket is és a köszöntést is :lol: Tök kedves, jól esik :)

Egyébként nagyon nehéz használni? Mert a te naptárad igen profi kézről árulkodik?!

anicsn
 
 


A magic foto megy, de a másik nem :cry: :oops: Segítsetek, légyszííí....
Én is szeretnék olyan naptárat :(

anicsn
 
 


Jaj, lányok sikerült, úgy örülök :lol: :lol: :lol: Majd teszek én is fel, hogy mit alkottam :lol:

anicsn
 
 


Ma kaptunk a pulmonológiára beutalót. ISmeri valaki Soós doktornőt? A hugom is hozzá viszi kisfiát Domit, most is ott van bent szegényke. Most ott fekszik 40fokos lázzal megy az infúzió felszúrták mindkét fülét tegnap is meg ma is. Szegény már 20szor volt kórházban és mégcsak márciusban lesz 3 éves. Hannának is azt irták a beutalóra hogy asztma bronhiále. NAgyon örülök ha hasonló baja lesz mint az unitesónak.
ÉS a Szent Ferencben is van egy jó doiknéni Biró Éva? Őt nem ismeri senki?
Szia Anisn!
Mi diósgyőriek vagyunk január 24re várjuk a kisöcsikét. Hanna februárban lesz 2 éves.
Üdv itt!

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Búzaszem, szia. Szegény Domi :cry: , remélem Hannáddal minden a legnagyobb rendben lesz. Hú a kisöcsi meg nemsokár érkezik. Nevét tudjátok már?
Egyébként mi a belvárosban lakunk, a Király utcán :)

anicsn
 
 


Sziasztok

Kriszta, Eszter
Légyszives írjátok már meg, hogy hol lesz mégegyszer pontosan a miki ünnep. Igaz, hogy mondtátok, de elfelejtettem.............. :lol:

Timi
Szorítok nagyon, hogy ne legyen Hannának semmi baja. Domit annyira sajnálom. Szegény pici Domika.............. :cry:

Ancsi
Üdv a csapatban. Tök jó lett a vonalzód!A naptáradra is kíváncsi vagyok... :D

Davallia
Nagyon jó lett a naptár. Ebben az évben meddig lehet pelust rendelni? Most kaptam két csomaggal azért nem jelentkeztem.

Holnap a Városház téren 10.30-11.00 körül hozzák a kecskéket a Vadasparkból. Ma simogattuk, csak leírom esetleg ha valaki kecskét akar simogatni...

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Sziasztok!!

Anics.
Kép

Jujj,de pici babád van!! :D
Jó baba??

Mi a Győri kapuban lakunk és a kislányunk Melitta 15hónapos!! :D

ancsi26
 
 



Sziasztok Lányok!

Nagy ujság van!!!!


Az egyik:
hogy a MazsolaMuzsika Mikuláson Esztrenás Táncház lesz!!!

A másik pedig az, hogy Katica IMÁDJA a bölcsit!
Igaz ma volt egy kis sirás-rivás amikor ki akartak menni az udvarra, de mire oda értem már a kinti cipőjét vette fel nevetve...

Jók legyetek, vigyázzatokmagatokra...
ESZTER
r.eszter
 
 


Ja!

Lusti, nekem mindem terhességi tesztem negativ lett eddig, ehez képest....

nzsuzsa,
a Civil-házban leszünk, a főután, ahol a Mazsola Muzsika is lenni szokott. -a Capri cukrászda és az Ibusz közötti udvarba, az első ajtó jobbra, de ki van írva...

Puszi!
r.eszter
 
 


31 hetesen még faros a bébi a lábujjai látszanak a homlokán
Kép

Kép
arcocskám 33 hetesen itt már újra fejvégű a drága

Kép
kisfiú vagyok

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Szia Ani, üdv a csapatban:)

Az ulead progival én is csináltam naptárakat tavaly a nagyszülőknek,szerintem is ügyes kis progi, és nem kell hozzá nagy tudomány...mindjárt keresek egy képet a tavalyiból, mert még az ideinek a képeket sem válogattam össze:(


Lányok!
Hanna lányom csak és kizárólag a nappaliban hajlandó az esti kajcsit meginni, nem marad az ágyában:(
Pedig eddig semmi probléma nem volt az elalvással...nem értem...ez megy másfél hete, és tökre nem értjük a pérommal, mi történhetett :( Amikor elalszik végre, beviszem és fel sem ébred, durmol. Van, hogy hajnalban átkéredzkedik, de van, hogy reggel ott ébred...ma megpróbáltam kegyetlen lenni, és az ágyában tartani, de fél órás hisztizés után feladtam. Utána még újabb félórát pendlizett az apjához a másik szobába, meg vissza, és miután erélyesen kilátásba helyeztem a kiságyba való visszatoloncolást, na akkor hajlandó volt végre a mi ágyunkon elvackolni...őrület...váááááááááá..nyakamon a vizsgaidőszak is, de napközben egyáltalán nem tudok tőle tanulni, ilyenkor meg már hulla vagyok. Sosem ül le, sosem marad egy percig sem nyugton...imádom én, meg inkább ilyen legyen..de most már nagyon fáradt vagyok :(
bocs, csak muszáj volt kiírni magamból....
jó éjt
fény
Kép
fény
 
 


Szia r.eszter! Még mindig nem jött meg, most már egy hete késik, sztem van a pocakban valaki, legalábbis 2-án kellett volna megjönnie, és semmi jelét nem érzem, hogy meg akarna jönni. A fiammal viszont a tesztet a mensi után végeztem el kb. 2 héttel, és pozitiv lett, most a jövöhéten fogom elvégezni, de csak a hétvégén, mert az előzőt a dokim szerint is elég korán csináltam.


Anincsn üdv a csapatban sok puszi! :lol: :lol: :lol: :lol: Mi Görömbölyön lakunk a Kozma u-án.


Hogy lehet amúgy várandós vonalzót csinálni? :roll: Még csak kérdezem.

Bvigh irtam privit.

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!

Ez a naptáras dolog nagyon tetszik nekem is. Sztem letöltöm én is.Egyébként ez a próbaváltozat igaz?
Anicsn! Én is üdvözölek!

Zsu



Kép
bvigh
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?