Új privát üzeneted érkezett!

Verna, ehette a tejet, mert nem volt sem vér sem genny benne, antibiotikumot meg adnak babáknak is.
Vendég
 


sziasztok!!!!!!!!!!

Sikatinak gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de jóóóóóóóóóóóóóóó!
Várjuk a szülési történeteket!!!
Nem akarom leszólni a gyermekorvosokat, de sajnos az utóbbi években szoptatási továbbképzésen tudjátok hány orvos vett részt???? tippeljetek. Az ország ÖSSZES ORVOSA KÖZÜL HAT!!!! hát ennyit adok én a gyerekorvosok véleményére szoptatással kapcsolatban. amiket itt olvasgatok, attól néha feláll a nemlétezője is a szoptatási szaktanácsadó barátnőmnek. erről ennyit.
A G. nevezetű főorvos szerintem is bunkó. Bejött úgy vizitkor a szobámba, hogy nem köszönt, sőt még vissza sem köszönt. Szerintem ez taplóság, bármennyire is nagy úr ő ott. Szóval én sem kérnék belőle.
Az én gyönyörűen alvós kislányom újabban felvette a nemalvós szokását. most is itt gyűri a fényképeimet, pedig 8-kor már mindig aludni szokott. Ráadásul éjfél körül felkel, és kikövetel magának pár csepp szopit. persze utána megy is vissza a kiságyába, de nem értem, hogy 6 hónap után most mi történt. :?: szerintetek????

K.
Kép
klauszka
 
 


Sziasztok!

Gratulálok SIKATINAK :!: :!: :!: :!: :D
Vetem pelenka tarto vödröt az Árkádban, és pont most akcios volt a baba boltban , nagyon jó dólog :!: .És az ára is jó vólt.Mindenkinek szép estét :D
jázminka
 
 

 
 

Jázminka: Mennyiért vetted?
És mennyibe kerül bele a zacskó?

Képzeljétek hétfőn megyünk újból 4 D-re. Már úgy várom.

Kép
tami2900
 
 


Sikati!

Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Üdv Mali
mali
 
 


sziasztok!

először is nagy-nagy gratula Sikatinak!!!!!!!

Giga:sztem te se sokáig pihizhetsz már :wink:

képzeljétek, pénteken átköltöztünk. egyrészt tök szupi (igaz még minden dobozban van, mert nincs bútorunk) másrészt tiszta hullák vagyunk mindketten. az elmúlt pár napban nem sokat aludtam, úgyhogy kezdek ráhangolódni a babázásra alvás szempontjából :) szóval mire jön Lili tisztára hozzá leszek szokva a 3-4 óra alváshoz :)
nem nagyon tudtam visszaolvasni, úgyhogy kissé le vagyok maradva, de nem baj, 15-e után (ucccsó munkanapom!) mindent pótolok.

ja tényleg, jázminka engem is érdekelne mennyibe kerül a pelenkatartó vödör!

képzeljétek, tegnap a párom megjegyzi, h kérdezték tőle, össze van-e már csomagolva a kórházi cuccom, mert ugye 7. hónap után már készenlétben kéne állni. hát, szegényt elszomorítottam, h egyelőre nekem még semmilyen cuccom sincs, de ami még rosszabb a babónak se nagyon :( úgyhogy lassan itt lenne az ideje összeírogatni, h mikre lesz szükségünk. És elkezdeni a vásárlást, h ne érjen minket meglepetés, mert gyorsan elröpül az a két hónap.

na megyek, mert húzós most ez az uccsó két hét a munkahelyen, nagyon el vagyok havazva :(

pussz mindenkinek!

murphyke

Kép
murphyke
 
 


Pilla: akkor jó, ha tudott szopizni! :) Séta ma is lesz?! :)

Pelenkatartó vödör engem is érdekel!!!
Vendég
 


Sikati!
Gratulálunk!Jó egészséget mindkettőtöknek!

czakoca30
sikerült vennünk, nekem valamennyit gyarapodott, 2-3x kell pótolni és főleg délután és este, de mindig megkínálom. Teát is ittam mellette. először laktoherbet utána pdig fitolacot, ez utóbbi nekem jobban ízlett és nem volt rám annyira görcsoldó hatással :lol:
szerencsére már bepótoltuk a lemaradást, 740gr-t hízott 2 hét alatt :wink:

Kép
klmaria
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek ma a munkahelyemen megleptek egy 4 részes ágyneművel, annyira aranyosak, úgy meglepődtem.
Olyan szép.

Kép
tami2900
 
 


Sziasztok!

Tegnap este végre kis Levi úgy alust,hogy csak 3× ébresztett föl! :wink:
Kiraktuk neki az ablakba a pici cipőcskéjét,nehogy lemaradjon valamiről! :lol:
Giga,
mi a helyzet?
csak nem !? :D
Kép

Kép
mano83
 
 


Sikatinak gratulálok!! Jó egészséget mindkettőtöknek!

Giga!!! Ma még nem jelentkeztél... lehet , már babázol ?
tüccs
 
 


Sziasztok,

Sikatinak hatalmas gratula, és nagyon jó egészséget kívánok !Sok finom tejcsivel! A telihold megtette a hatását. Hallottátok már hogy teliholdkor sokkal több szülés indul meg ?

Lehet hogy azóta Giga is babázik..


látom többeket is érdekel a peluskuka, ha valakit érdekel, van egy fölösleges vadiúj (sangenic, halványsárga), +2 belevaló zacsikészlet, 7000-ért bárkinek eladó.
Plusz egy 1x használt elektromos mellszívó, 16.000-ért vettem, 10.000-ért eladó.A márkáját most nem tudom mert picur alszik a szobában ahol el van téve.Nekem a természetes mellszívó elégnek bizonyul... :lol:

Megyek, számláznom kell,

sziasztok

Timi
kismaszat
 
 


Hali!

Hát Giga még nem babázik...
Itthon van és tesz-vesz, hátha megindul valami. Meg egyébként is sok a tennivalóm ma. Becsomagolom a karácsonyi ajándékokat, mert nem akarom az uccsó pillanatra hagyni.
Úgy látszik rám nem hatott a telihold, se a front. :cry:
No de sebaj, ami késik nem múlik. :wink:

Szép napot Mindenkinek, és boldog Mikulást a picuroknak!!! :lol:

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

KATI GRATULA!!!De jó jönnek a babák!!

Én behavazva szülinap szülinap hátán, aztán jött a miki...Élvezték a gyerkőcök...Szonja egyenesen el volt ájulva :lol:

Henus írok....remélem :wink:

Kép
becsi
Iklad
 
 


Sziasztok!

Amit én vetem most akcios "ANGELCARE"7990- HELYET 6390-be kerül. A belevalo zsák 1990-. Az árkádban a babaház- nevü üzletben. AZ az igazság én a sangenic-et szeretem volna , mondjuk az jóval drágáb de az nem volt és és a belevaló zsák majdnem a duplája a másiknak. Szerintem ez is ugyan olyan jó. Még volt egy pár darab! :D

A babám már nagyon mozgolodik, már alig várom hogy ki bújon :!: :D
jázminka
 
 


Sziasztok!

Sikati!
Gratulalok!!!! :D Sok egeszseget es boldogsagot kivanok nektek!!!!

Becsi!
Dorkanak sok boldog szulinapot!!! :D

Mano!
Latom mar nagyon belejottel a kep rakasba :D

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok!

Klauszka, Elizában "elromlott" valami? egyébként hallottam már ilyenről (a párom huga volt ilyen), hogy 4 hónapig nagyon jó baba volt, aztán mint a játékok, egyszer csak elromlott. :lol: Onnantól felkelt éjszaka, de nem csak nyöszizett, hanem frankón felébred, sírt, vagy evett, de felkelt. szóval lehet, hogy a leánykád eddig pihent és köszöni mostmár elkezdi habzsolni az életet, és ehhez éjszaka is fel kell lenni, nehogy lemaradjon valamiről. :lol:

Mi bementünk ma az oviba Mikulásozni. Szonját nem nagyon érdekelte. Rágta a rágókáit felváltva, hangosan gagyogott hozzá. A csomagot amit adott, afelé nyúlt, nagyokat vigyorgott a fehér szakállúra, és mikor én elvettem jól megnyalta azt is. :D Reggel a cipőjében is talált ezt-azt amit szintén megnyalogatott és tovább nem foglalkozott velük.

thenus
 
 


Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Ha napközben elmegy a nyákdugóm, vagy egyszerre elfolyik a magzatvizem, akkor mennyi időm van még? Úgy értem, hogy akkor azonnal és rögtön be kell menni a kh-ba, vagy azért van még kb. egy órám, amíg összeszedem magam, lefürdök és a férjem is hazaér... :?: :?

Kép
Kép
giga1
 
 


Giga én azt mondom van egy órád bőven (nekem volt 16 is), de nézd meg czakocát neki nem nagyon volt :lol:

thenus
 
 


giga

attól függ milyen fájások vannak mellette.Szerintem első babánál bőven van időd...én még a másodiknál is így gondoltam :? az már nem jött be, de én eleve nyitva voltam....
Izgi....
Tegnap este 20:10-kor nosztalgiáztunk :lol:

Ancsa köszi :D
becsi
Iklad
 
 


Jázminka: Nem raksz fel vonalzót?

Kép
tami2900
 
 


Sziasztok!

Giga,
az én orvosom azt mondta,hogy ha úgy folyik el a magzatvíz,hogy kizúdul belőlem,akkor feküdjek le egy 10-20 percre,nehogy kiessen a köldökzsinór.
Ugyanis akkor már csak császározni lehet!
Nekem már előző este csordogált,de nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget neki!Aztán éjjel arra ébredtem,hogx még mindíg folyik és amikor felálltam,kifolyt egy csomó!
Kb.hajnal 3-kor értünk be a kórházba és csak este fél 8-ra lett meg Levi!(mondjuk nekem fájásaim nem voltak,csak du.4-5 óra felé kezdtem el fájogatni) :roll:

Ancsa,
végre rájöttem,hogy mit csináltam rosszul! :wink:

Kép
mano83
 
 


Köszi a sok választ!
Ma voltam megint nst-n. Minden rendben van, fájások nuku.
A dokit is megkérdeztem a magzatvíz-folyással kapcsolatban. Azt mondta, hogy elvileg, ha elfolyik, akkor be kellene mennem azonnal, de ismerve az én állapotomat (a baba feje nagyon be van már ékelődve, a köldökzsinor nem tud már előreesni), azt mondta, hogy egy órát még otthon lehetek, de azért siessen haza a férjem... :lol:
Hát majd meglátjuk.
Egyébként most már azt remélem, hogy kihúzza a hölgy 12-ig. Tök jó lenne mégis a saját szülinapomon megszülni a picurt. A legszebb ajándék lenne a világon. Korábban nem így gondoltam, de mostanra megváltozott a véleményem. Így is úgy is az ő napja lesz, nem az enyém!!!
Szép napot Nektek!

Kép
Kép
giga1
 
 


Sajnos még nem nagyon sikerült vonalzot feltenem , de probálkozom :!: :D
Mindenkinek szép napot :!:
jázminka
 
 


nagy a csend :lol:
becsi
Iklad
 
 


Sziasztok!

Giga! Hát mostmár tényleg nem kell sokat várnod és babázhatsz!!! :D
Hát nekem az első fájástól Petra megszületéséig kb. 7 óra volt! És közben még egy kicsit vissza is feküdtem aludni, mert először elmúltak a fájások! A kórházba éréstől pedig összesen 2 óra! Mikor először megvizsgáltak, akkor mondták még délelőtt lesz baba, de mikor én ebbe fél7 kor belegondoltam, hogy délig milyen sok idő van! És végül fél 10 kor megszületett angyalka. Engem azzal nyugtattak ismerősök, hogy az alacsony nők könnyen szülnek, hát nem tudom, de nálam bejött! Sőt, azt kell mondjam, hogy még 3 ismerősömnél is.

Én nagyon drukkolok neked!!!

Hajni

[/b]

Kép
khajni
 
 


Sziasztok!

Henus, nem tudom, mindenesetre ma Elcsi megint végigaludta az éjszakát. Kopp-kopp. Persze szokást váltottunk, már nem óhajt 8-kor elaludni a cicin, hanem evés után még társadalmi életet él velünk, aztán 9-10 óra felé még egyszer megkóstolja a tejcsit és utána megy a kiságyba.
vettem az ablakába égős csillagot, de este kihúzom, ne szokjon hozzá a világossághoz éjjel.
Elcsónak játékokat hozott a mikulás, és már múlt pénteken. :lol:
mindegyiket jól megrágta, aztán folytatta a trombitálást a műanyag palackjába. Hiába, mindig a legegyszerűbb a legjobb.
Giga, én úgy tanultam a szülésfelkészítőn, hogy magzatvíztől számítva 3 óra múlva kell elindulni a kórházba, persze ha a fájások 5 percesre sűrűsödnek, akkor előbb. málnalevél teát iszol? homeos bogyókat kaptál?

K.
Kép
klauszka
 
 


khajni
165-alatt alacsonynak számít valaki?
Szerintem ez is csak egy babona lehet de az ember lányát megnyugtatják az ilyesmik.
Sehogy sem tudom bekapcsolni a HTML -t pedig a ti szépséges vonalzóitokon felbuzdulva én is csináltam de nem látszik :(

KépKép

Kép
zoriann
 
 


Zoriann!
A BBc kodot probald!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok!

Giga, nekem a nyákdugó távozása után kezdődtek a gyenge fájások, du 3 körül, másnap reggel született meg Sára 3/4 7-kor. Tényleg szép szülinapi ajándék lenne neked, ha a kislányod aznap születne. Szurkolok :lol: Én szept.21-re voltam kiírva, a hugom szept 15-én született, és nagyon szerettem volna aznap szülni. Így is lett, úgy hogy Zsuzsinak szép 18. szülinapi ajándékot adhattam, egy unokahugit, és keresztlányt :wink:

Zoriann, már neked sincs sok, milyen szép és ritka neve van a picúrkádnak :D

Becsi, így utólag is boldog szülinapot Dorkának!

Klauszka, ebből is látszik, hogy növekszik, és komolyodik a leánykád, hogy nem akar olyan hamar elaludni :lol:
Mostanában Sárika is későn alszik el, 11 után, bár ő még kis "tökmag". Nyolckor vacsizik, aztán alszik egy fél órát, és felkel, tíz körül rájön a cseveghetnék, aztán tíz után eszébe jut, hogy éhes, és még egyszer megtömi a bendőt, ez úttal sikerül elaludnia, (mostanában fél 12 körül
:shock: és alszik kilencig. Nem tudom, hogy vihetnénk előrébb a lefekvési időt.

Szép délutánt mindenkinek!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Kép egy friss kép Sárikáról

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


ancsa81
Nagyon köszönöm a tanácsot nem a megfelelőt illesztettem be.
De most már sikerült :P mindkét hercegnőm vonalzója ott virít nagyon tetszik.
ichtus
Hát tényleg én is a végén járok de a többiekkel ellentétben nekem nincs választott orvosom rossz tapasztalatok miatt az előző mostmár felcseperedett lányomnál értek.
De ez most új korház lesz ehhez tartozom.
Nagyon izgulok.
Gyönyörűek ezek a babák. Mindenkinek szívből gratulálok. :D

KépKép

Kép
zoriann
 
 


Khajni!
Köszi a szurkolást! Nem lenne rossz, ha bejönne ez az alacsonyak könnyebben szülnek, mert én is csak 160 egynéhány vagyok. :wink:
Bár szerintem is csak egyfajta mende-monda, de azért tényleg jó ilyeneket hallani.

Klauszka!
Nem málnalevél, hanem palástfű teát iszom. Az is ugyanarra van nem?
Homeos bogyókat nem kaptam. Milyenek vannak?

Ichtus!
Gyönyörű a kiscsaj! Akkor tényleg szép ajándékot adtál a tesódnak!
Biztosan nagyon örült is neki!

Zoriann!
Nem is akarsz orvost választani, vagy csak eddig nem sikerült?
Üdv.

Kép
Kép
giga1
 
 


Giga
Nem is akarok a nagylányomnál volt nem volt sok értelme számomra igy nem kell hogy bejöjjön hozzám a saját orvosom nem kell a hiszti hogy nem pihent nem gyorsítunk a szülésen hogy mielőbb túllegyen rajta és valószinűleg észre fogja venni hogy a varratot már az ügyeletes kolléga kiszedte mert őfelsége nem volt sehol és valószinűleg nem a csecsemősökhöz kell majd lemennem 3- óránként egy faszéken megszopiztatni a babát mert ottfelejtett a műtöttek emeletén a választott orvosom.
És már nem vagyok 18 akivel ilyesmit el lehet játszani új kórház új orvosok bízom benne hogy csak jobb lehet.
Az sem bánom ha féllábon kell állnom négy napig csak már a kezemben tarthassam a kicsit.
Bocs de jó volt kimondani igaz hogy régen volt de van amit az ember lánya nem felejt el.

KépKép

Kép
zoriann
 
 


Hát ez nem semmi. :roll: Így már megértem.
Remélem ebben a kórházban nem lesznek ilyen tapasztalataid!
Most már neked sincs sok hátra!
Nagyon szorítok neked!

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
giga1
 
 


Giga,

nem tudom, mire való a palástfű tea, a málnalevél tágulásra (állítólag). Homeos bogyókat nekem a szülésznőm adott anno.

Jó éjt mindenkinek!

K.
Kép
klauszka
 
 


klauszka: ki volt a szülésznőd?

Én pont olyat keresek aki alternatívabb beállítású (ld. homeós dolgok, gyógynövények stb.)

Köszi!!!

(mondjuk még csak 24+3 vagyok úgyhogy van időm dönteni de jó lenne egy tipp:)
Vendég
 


Sziasztok.

Nincs köztetek valaki aki az Évikénél szült?
Mert ugyan dícsérik, de még nem beszéltem olyannal aki nála szült, szeretnék többet megtudni róla mielőtt fogadom.

Kép
tami2900
 
 


Sziasztok!

Zoriann
Neked sincs már olyan sok hátra! Hát sajnálom, hogy ilyen rossz élményeid voltak az első babádnál az orvosoddal kapcsolatosan. Hát így azért érthetőbb, hogy nem választottál orvost. Sajna a nővéremnek is hasonlóképpen nagyon rossz élményei voltak(vannak). És neki is választott orvosa volt! De szerencsére ez a doki már nincs itt a kórházban!!! De jó dokik vannak a Flórban, úgyhogy jó kezekben leszel.
Giga
Hogy s mint?

Én különben ezzel nyugtattam magam, hogy az "alacsony nők könnyen szülnek", úgyanis én nagyon-nagyon paráztam!

Lányok! Lenne egy kérdésem! Aki fent van az iwiw-en megjelölhetlek benneteket?

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok! :D


Hajni

Kép
khajni
 
 


Persze: Székely Tamara (ebből a névből nincs túl sok, könnyen megtalálsz)

Kép
tami2900
 
 


khajni
Én is pont ebben reménykedem hogy minden orvos jó a Flórban de már ennyi idő alatt keményedik is az ember bőre, ha valami nagyon nem jó kérem majd a zárójelentést és hazajövünk.
Giga
Én is drukkolok neked és szerintem itt mindenki .

KépKép

Kép
zoriann
 
 


Sziasztok!

Khajni,
Engem is meg találsz az iwiwen: Jónás Katalin és a nevem alatt nem írja ki a várost,csak,ha beléptél az adatlapra,ott Monor lesz.
De az a képem vav ott,mint itt az avatarnál! :)

Katica,
Annyira édes Sárika azzal a nagy szemeivel! :D

Giga,
egyben vagytok még? :lol:

Tegnap volt nálunk a védőnő,jól fel is idegesített! :?
Teljesen az ellentétjét mondta annak,mint amit a doktor nő mondott! :twisted:

Zoriann,
Szorítunk NEKTEK IS!!!! :lol:

Kép
mano83
 
 


Klauszka!
Én úgy tudom, hogy a palástfű tea is arra való. De van málnalevél is itthon. Lehet, hogy mind a kettőt kéne innom... :D

Khajni!
Köszi, jól vagyunk! Semmi extra nincs még. Néha fájogatok, néha nem. Így megy ez már néhány napja...
Én is fenn vagyok az iwiw-en: Kálmáncheyné Roszinszki Ágnes.
Ilyet viszont tutira nem találsz még egyet... :lol: :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
giga1
 
 


Tami, Mano, Giga!

Bejelöltelek benneteket! :D

A védőnővel nekem sincs túl sok jó tapasztalatom, bár én egy idő után már úgy csináltam már a terhesség alatt is, hogy az egyik fülemen be, a másikon ki.
A terhesség alatt is mindig okosabb akart lenni a dokinál. Meg mindig szidott, hogy ne hízzak sokat, aztán egyszer kibökte, hogy ő 20kg hízott!
Nálam összesen mióta Petra megszületett 3szor volt. Inkább a tanácsadáson szoktam vele találkozni, de a gyerekdokinéninél is okosabbnak hiszi magát.
Én meg úgy vagyok ill. voltam vele, hogy én inkább egy orvos tanácsát fogadom meg!

Hajni

Kép
khajni
 
 


Én is fenn vagyok az iwiw-en: Zöldi Mariann

KépKép

Kép
zoriann
 
 


Zoriann,
most látom,hogy te is monori vagy!
Lehet,hogy ismerjük egymást,mindjárt megnézlek az iwiwen! :D

Kép
mano83
 
 


Giga,
én azt mondom ne sokat időzzetek otthon és főleg ne maradj sokat a melegvizes zuhany alatt bármilyen jólesik is :D mert könnyen lebabázhatsz úgy ahogy mi :wink:

Az alacsony termetről csak annyit, hogy én 160 cm vagyok. A fiamat 10 és fél óra alatt szültem meg, a kiscsajt meg tudjátok 2 óra alatt. Úgy látszik ebben van valami :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30
 
 


Hát,nem tudom!!!
Én 165 cm vagyok és ha a fájások kezdetétől számolom,akkor én kb.3 óra alatt szültem meg Levit(első baba)
De nem mondhatnám könnyű szülésnek,nagyon nehezen jött ki a feje! :(

Zoriann,
megnéztelek,jelöltelek! :P
A kislányodat mintha már láttam volna.
Melyik suliba jár?

Kép
mano83
 
 


Tényleg!
Timi,
mi a helyzet a kötőhártyával?Javulgat?

Kép
mano83
 
 


Mano

A Kossuth-ba jár 7.-es

KépKép

Kép
zoriann
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?