Sziasztok Lányok!!
Csak ezt azt oldalt tudtam visszaolvasni, ne haragudjatok!
Talán vasárnap jut egy kis időm az előzőeket is:
Kb. egy órája érkeztünk haza Bécsből, és hulla fáradt vagyok!!!
Nagyon fel vagyok pörögve, a tegnapi céges buli, a mai bécsi "túra" nagyon szuper volt.
Röviden:
Céges buli (ez nekem a cégnél már a hetedik volt) most sikerült a leges-legjobban.
Nagggyon profi volt a rendezvényszervező cég, egy csomó jó kis móka volt.
Pl. mindenkit lefényképeztek egyesével ott helyben, a képeket nagyon profin beszkennelték.
Biztos emlékeztek, volt a Mr. & Mrs. Smith c. film (A. Jolie és B. Pritt) posztere.
Na, a lényeg, hogy a csajok arcát kicserélték A.Joli fejével (a teste maradt), és így úgy néz ki, mintha Brad PIttel lennénk egy fotón.
A fiúkét meg fordítva.
Nagyon profi voltk, még az este végén meg is kapta mindenki a fotókat, persze fényképtartóba téve.
És a lényeg, (nálunk minden évben vannak ún.játékok, elég szép kis nyereményekkel), szóval a meglepetés a Gundel TAkács Gábor volt, aki levezényelt nekünk egy kb. másfél órás játékot. Ez egy kvízjáték volt, nyomkodni kellett a helyes válaszokat.
És persze, volt 10 db nyeremény, természetesen bőröndökben. Hát mi másban lettek volna.
Volt DVD lejátszó, MP3 lejátszó, 2 személyes wellnes nap, színházjegy, vásárlási utalvány, márkás és drága borok, egy komplett karácsonyi fenyőfa, természetesen a hozzávaló díszekkel együtt, vásárlási utalványok és még nem is tudom mi.
Sajnos mi Robival nem voltunk elég ügyesek, így ezek közül az ajándékok közül nem nyertünk semmit.
Viszont mindenki (össz. 50-en voltunk) kapott egy osztrák száraz pezsgőt, ami egy aranytömb-öt formázó díszdobozban volt, és 23 karátos arany lapocskák úszkálnak benne.
Egyébként ebből a szempontból a cégvezetetés mindig nagyon gáláns, év végén mindig nagyon kitesznek magukért.
(Tavaly pl. mindenki kapott egy Seiko órát - az enyém kb. 98.000 Ft-ot ér, és mindenki kapott egy kb. 33 grammos szín arany osztrák 100 koronás )
Szóval a buli tényleg nagyon szupi volt, ráadásul hárman is ünnepeltünk a cégnél a szülinapunkat tegnap, úgyhogy...
Persze, ma reggel nem voltam ilyen lelkes, amikor csörgött az óra, ugyanis reggel 6-kor indultunk Bécsbe.
Kizárólag bevásárlás céljából mentünk, úgyhogy Bécs belvárosába nem is mentünk.
Nagyon célirányosak voltunk, először a HUMA, utána az SCS volt az úticél.
Humában már voltunk, SCS-t az interneten csekkoltam le előtte.
Hát, gyerekek, ami itthon van, az kb. a kutya f...sza ahhoz a tömeghez képest, ami odakinnt van!!!!!!!
Humában csak kb. másfél órát töltöttünk, utána az egész nap az SCS-ben voltunk.
Elég, ha annyit mondok, hogy kb. háromnegyed órát keringtünk, mint az a bizonyos gólyafos a levegőben, mire egy nyamvadt parkolóhelyet kaptunk?????
Na mindegy, kb egy hét is kevés lenne, hogy bejárjuk az egészet.
Az árakról annyit, hogy szerintem nem olcsóbb, mint itthon. De persze ezt azokról a dolgokról tudom elmondani, ami minket érdekelt. Viszont szerintem nem is drágább.
Egy biztos, a választék kb. 1000-szer nagyobb, mint itthon, úgyhogy azt a következtetést vontuk le, hogy inkább a nagyobb választék miatt érdmes menni, mint az olcsóbb árak reményében.
A legtöbb időt természetesen a TOYS R'us-ban töltöttük el!!! (A Gulliver nagyker kb. egy Tesco ahhoz képest!!!)
Hát, komolyan, itt még én is tudnék magamnak játékot választani.
Fisher Price játékok, készségfejlesztők tömkellege, persze, mindegyik németül beszél.
Ezzel mindent el is mondtam.
Persze, vettünk néhány dolgot, ami a legjobban tetszik, az egy CHICCO távirányítós kisautó, de nem az a klasszikus fajta, hanem inkább ilyen "babás" kivitelben. 2 éves kortól ajánlják, de ez tuti, hogy Gergőnek már most nem fog gondot okozni.
Természetesen a H&M-et sem hagytuk ki...
Az Árkádhoz képest itt kb. 3-szor nagyobb az üzlet, és hát a választék is!!!!!!! Úgyhogy itt is eltöltöttünk egy-másfél órát. Apa is olyan élvezettel válogatott Gergőnek, jó volt látni. Pedig ő nem az a vásárlós fajta (sőt! ), de a kisfiának mindig olyan élvezette válogat, kombinál, hogy mit mivel vegyünk. És megjegyzem, nagyon jó ízléssel!!!
Árak fillérre ugyanazok, a kord gatya, és az ing-póló fillérre ugyanannyi volt ott, mint amit itthon vettem Gergőnek.
Persze, azért innen is kapott egy - két dolgot.
Magamnak nem vettünk semmit, szerettem volna, ha inkább Apára, és Gergőre koncentrálunk ez ügyben.
Ja, és hát millió olyan édességet vettünk, amit itthon nem is nagyon lehet kapni. Már jó előre megbeszéltük Apával, hogy így lesz (egyéb forrásból már ismerünk jónéhányat, de itthon hiába keressük a polcokon, na itt megtaláltuk, méghozzá a sima Interspárban)
Szóval, összességében nagyon jó volt, nekünk megérte kimenni, mivel azért nem kevés összeget el is költöttünk.
Viszont nagyon elfáradtunk, azt hiszem, ahogy ezt befejezem, megyek is csicsikálni.
Holnap sokáig alhatunk, Gergő még mindig anyumnál parkol, csak holnap megyünk érte.
Ja, Barbi!!!!
Nagyon soxor gondoltam ám rátok, Bob, der Baumeister ügyben.
Gondoltam is, hogy felhívlak, de aztán rájöttem, hogy annyi, de annyi minden van, hogy felsorolni sem lehetne...
És Juci meg Benianyu is eszembe jutott, láttam ezer féle kis fúrógépet...
Szóval:
aki még nem döntötte el, hogy menjen-e, vagy sem: ha mást, többet szeretnétek látni, venni, akkor menjetek!!!
Szerintem már tök mindegy, hogy mikor mentek, a tömeg már csak nagyobb lesz!!! De még így is pozitív szájízzel jöttük haza.
Ja, nem , mégsem, egy negatívum azért volt, persze hol máshol, ha nem ékes fővárosunkban: este fél 7-kor, a Bajcsy-tól a Hősök teréig kereken egy óra alatt értünk el az Andrássy úton
Azt hittem, a guta megüt!!!!!
Na, ez mégsem sikerült túl rövidre, de szófosásom lett, pláne, hogy teli vagyok egy csomó új élménnyel.
Fényképeket majd holnap este tennék fel, én most inkább balra elhúznék, az ágyikóm felé. Apa is csicsikál már...
És nagyon köszönöm a szülinapi köszötéseket!!!!