Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hugi:
Nagyon szép lesz-lett a házatok.Tök megértelek a félelmeid miatt,én is ugyanebben a cipőben jártam.De bele lehet jönni nagyon hamar.Talán az a legroszabb,hogy megszoktad hogy mindig van szinte valki körülötedd,és ez nem így lesz.Nekem ez a legnagyobb bajom hogy sajna nagyon sokat vagyunk kettesben a leánnyal.A képek is baygon jól lettek.Virág hogy haverkodik a Mikulással. :lol:

Erika:
Édes Viki ahogy sírvafakadt,mintha az én lányom látnám :lol:

Ma voltam uh-on.Hát lányok ilyen egy bunkó dokinővel még nem találkoztam.Nem szólt semmit,hogy mi bajom ,csak a végén odaadta a papírt.Mondom neki magyarázza el mit jelent,a válasza az volt hogy rá van írva a papírra. :evil: És mondom neki hogy nézze már meg a gyomrom is,mert nagyon sokat fáj azis.Erre a válasz arra neki nincs ideje itt időpontra jönnek,és amúgysincs ráírva a beutalómra hogy azt is nézze meg csak az epekövemet nézi meg!!!!! :twisted: :evil: :x Hogy lehet valaki ilyen :?:
N a alényeg sztem ahogy elolvastam a papírt van egy 3cm-es epekövem.Véleményhez az van írva hogy :cholelith.Ez nem tom mi,diéta vagy műtét?Nem tudja közületek valaki?
Felhívom keresztanyám ő tudja mondjuk ezeket.Na kipanaszkodtam magam,bocsi.

Teszek fel képet Dorkáról miket művel nekem :lol: Kép
Kép
és már állok is
Kép
kis tévéfüggő
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!


Mi is voltunk a Családsegítőben, hát tényleg nem volt valami nagy durranás. A Mikulás bácsi nem volt eléggé mikulásos :) :) :)
Engem az zavart az egészben, hogy nagyon sokan voltunk és sok kisgyerek volt náthás (némelyiknek folyott az orra, az anyja meg meg sem törölte, a másik hurutosan köhögött stb.) ezen tökre kiakadtam. Hogy hozhat el egy beteg gyereket közösségbe?! Nem értem az ilyen buta embereket.. De ha a gyerekem beteg lesz akkor marha mérges leszek... :evil:


Itt van a mi albumunk:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=21928

Lányok jók lettek a képek amiket csináltatok, átküldenétek nekem a Mátésakat? köszi

Erika,
szuper, hogy nincs semmi baja a Vikinek. :D :D Sokat kiabál mostanában a Viki? Mindig olyan csöndes, mondjuk ez nem sokat számít, mert a Máté itthon kiabál folyamatosan :)

Hugi,
nagyon szépek lesztek. Jó lesz a konyhaszekrényetek is. A férjed csinálja? ha jól emlékszem. Nagyon jól néz ki. A díszek is ötletesek nagyon. Tök jó, hogy nemsokára beköltöztök. Ne félj attól, hogy egyedül leszel a Virággal, először biztosan szokatlan lesz, de aztán belejössz. Szerintem a Virág nagyon ügyes, önálló kislány - hozzáteszem nagyon vagyány kiscsaj! Biztosan nem lesz semmi gond! Főleg ha karácsony előtt költöztök, akkor otthon lesz a férjed is!

Ági,
tényleg jó bunkó volt a dokinő. A te pénzedből ül ott, igenis vizsgáljon meg! 3 cm epekő huuhhh az nagy? Mit mondott a keresztanyád?

Minden kismanónak sok-sok ajándékot kívánunk Mikulásnap alkalmából!!

Kép

Kép

Máté&Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Na tegnap nálunk is járt már a Mikulás, találkoztunk a Líviékkel hazafelé jövet és mondta hogy a gyerekek 805-a sírva fakadt fel voltam készülve a legrosszabbra. De képzeljétek el, hogy Lackó meg volt illetődve ugyan, de beleült az ölébe magától, segített kiosztani az ajándékokat még puszit és ölelést is kapott a télapó. Szóval kisfiam nagyon bátor volt. Igyekszem felrakni képeket délután.

Zsanett!
Jó a Máté partedlije :D

Hugi!
Egyszerűen gyönyörű a konyhaszekrényetek, látod látod ugyesek ezek az emberek nem is gondolná az ember róluk (anyukám konyhaszekrényét is a férjem kreálta)
Én is vettem készítős angyalkát, de én nem mertem cserepeset venni nekem rizszsákos angyalkáim vannak :)

Meli!
Szerintem is felrakhatod ide a képeket, legalább jobban megismerünk, már aki még nem ismer :)

Képzeljétek el nem akarom elkiabálni, de Lackó 2. napja nem eszik éjjel tápszert csak hajnalba remélem kezdünk átállni a normális kerékvágásba :lol:

Mindenkinek kellemes napot!
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 

 
 

Sziasztok!

Nekem tegnap a Virág már nem aludt vissza, úgyhogy csak a buszon, meg itthon azt a fél órácskányit pihent. Délután viszont elmentünk apósommal megvenni a konyhába a csempét, nem kellett sok, csak 3 nm. Már fel is tette este, kíváncsia vártam, mikor jön már haza, tudjam hogy állunk. Már két napja mondja, hogy menjek fel takarítani, mert már ott tartunk, de amikor menni akarok azt mondja még felesleges... :( Aztán este amikor megjött, megkérdeztem mit csinált (azt mondta, hogy nem fogja rögtön feltenni a csempét, mert még a vezetékek miatt vésni kell), és erre azt válaszolta, hogy nem akarok káromkodni (tényleg nem szoktak, abszolút sohasem), de ku**a jó lett. Úgyhogy most nagyon kíváncsi vagyok, mert tegnap este 10-kor fel akartam menni megnézni, de már nem engedtek, úgyhogy ma mindenképpen megyek, csinálok persze fényképeket.

Igen, a konyhaszekrényt a párom csinálta, após segítségével, bár egyikük sem asztalos, sőt teljesen más anyaggal, vassal, autókkal foglalkoznak.

ERIKA:
Jó, hogy Vikinek nincs semmi komoly baja, reméljük az étvágya is helyreáll. Szabinak is nagyon tetszett a takaró-párna, nagyon ügyesek voltatok. Virág már tegnap azzal aludt, rábökött és azt mondta: Hippi :D (többieknek: Virág így hívja a Vikit :D )

ÁGI:
Hát igen, az orvosok legtöbbjéről csak rosszat lehet elmondani, nagyon kevés a ritka kivétel. Azóta mondjuk már biztos megtudtál többet ami a papírodrva van írva, de őrült, hogy ha nincs a családban kórházi dolgozó, akkor marad a lila köd?
Látom Dorka is mindenre felmászik, feláll, Virág is ilyen, abszolút semmi félelemérzetük nincs, csak a szülők kapnak frászt :)

ZSANETT:
Küldöm a képet, de nem biztos hogy még ma, de igyekszem nagyon.

ANGI:
Tök jó, hogy Lackó nem félt a Mikulástól, sajnos Virág megijedt tőle, de remélem következő alkalommal már bátrabb lesz. Olyan érdekes, mert semmi ilyesztő nincs bennünk (hacsak nem dörmög nagyon), mégis emlékszem én is féltem tőle, mikor kicsi voltam.
A cserépangyalkákat kicsit megbántam, mert egy picit nehéz volt összerakni, azt hittem egyszer-kétszer, hogy megégem a kezem a ragasztópisztolyozástól. Beszéltem a hobbyboltban az eladóval, ő is mondta, hogy már mindent kispórolnak ezekből a csomagokból, az enyémben pl. nem volt elég az anyag a masnihoz, ami a nyakában van, meg nem is olyan színű volt, sőt a haját is nehéz volt feltenni, de sebaj, Virágnak nagyon tetszik így is, már megérte a "szenvedés".

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így bíztattok, persze tudom én, hogy sokan csináljátok(ják) ezt egyedül, de tényleg furcsa lesz. Szívesen várom a tanácsotokat, ötleteket pl. időspórolós, pénzspórolós kapcsán, vagy pl. csak olyanokat, hogy mik azok az ételek, amiket tutira le lehet fagyasztani, felolvasztás után nem lesz tiszta mélyhűtőszaga, meg ilyesmiket.
(Sajnos kijött az illeték a házra, ami nagyon nem kevés, (nem is tudjuk befizetni), úgy döntöttem, hogy spórolok, ahol csak tudok :D ).

Most megyek a postára, amíg kiscsajom alszik, visszaszokott a délelőtti alvásra, de nem akarom sokat hagyni, mert akkor délután meg kínlódik csak.

Szép Mikulás-napot, sok-sok ajándékot mindenkinek!

Sziasztok, Hugi

hugodugo
 
 


Sziasztok,

Nem tudtunk sajnos menni a héten sehova, mert eléggé betegek vagyunk, voltunk.
A torokleoltás eredménye neg., de az orrváladéké nem, vmi bacink van, kaptak a lurkók antibiotikumot. Pont amikor az eredmény megérkeztt és megkaptuk a receptet, Réka be is lázasodott. Rolcsi már teljesen jól is van (egyébként se látszott betegnek), bár megy a hasa a gyógyszertől, viszont szegény Rékán még javulás sem látszik. Negyed óránként porszívózom az orrát, köhög hurutosan, kap hörgőtágítót is, nagyon csúnyán liftezik a váladék a hörgőjében.
Félek nehogy tüdőgyuszija legyen megint. Ettől függetlenül az éjszakák jók, alszik 12 órát és jó az étvágya is.

A platán téri klubbal tényleg az a baj, hogy rengetegen vannak!
Viszont a máltais tetszett.
Ha jövő héten jól leszünk, elmegyünk.

Képzeljétek, Réka felül magától! Igaz sajátos módon, nem úgy mint az átlag, hanem hasról feltérdel, térdelésben hátraül a lábai közé és azokat előretornássza.

Bocsi, hogy nem tudok személyreszólóan írni, csak gyors bejelentkeztem.

Szép Mikulás Napot!

Cirmik

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!


EGy pillanatra jöttem csak, ketten vagyunk a gépre :?

Izabella tegnap találkozott a télapóval az én volt munkahelyemen, hááát, nagyon megijedt :cry: sírt is, de annyira, hogy ki kellett vinni :x Ma ismét megyünk, most a férjem munkahelye rendezi, remélem itt jobb lesz, majd teszek fel képeket.

De most a hintalovasat :D

KELLEMES MIKULÁST MINDENKINEK :D
Kép

nem engedi a hintalovasat :oops:
felteszem az iwiwre.
sziasztok

Kép
smariza
 
 


Ja, csak annyit szólnék még hozzá Zsani meglátásához, hogy miután a családsegítős, platán téri baba-mamán voltunk 28-án, ahol rengetegen voltak, másnap estére lett Réka lázas és van ennyire oda...
Remélem a héten senki nem szedett össze semmit.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!


Megint jövök egy picit. Kíváncsi vagyok, mit fog mesélni Gergő a mai napjáról a bölcsiben, ugyanis ma megy hozzájuk a Télapó. :)
Kellett is vinni nekik rágcsálnivalót, meg egy kis üdítőt. Szóltak, hogy fényképezés lesz, ezért csini kockás kisinget, meg egy nagyon ari nadrágot adtam rá, remélem, jól fognak sikerülni a képek.

Ma voltam uh-n, és úgy néz ki, hogy kisfiúnk lesz! :D A gond csak annyi, hogy nincs olyan fiúnév, ami a páromnak, és nekem is tetszene.
Pazár volt ma az uh-s (ő a magándokim is), de nagyon nem voltam megelégedve vele. Mindent úgy kellett kihúzni belőle, és olyan keveset nézegette, hogy rákérdeztem, hogy már kész is vagyunk? Ő azt mondta, hogy mindent rendben talált, és hogy azért legyen lány nevünk is, mert akkor biztos a baba neme, ha már megszületett.

Tudtok valamit arról, hogy mikor akarnak bevezetni változtatásokat a szüléssel kapcsolatban, és hogy mik ezek? Ha egy mód van rá, szeretnék tisztában lenni ezekkel, mert sok mindent hallottam már, de egyre inkább nyugtalanabb vagyok. :(
Már komolyan azon gondolkozom, hogy nem is nőgyógyászt fogadok, hanem szülésznőt. Ezzel az a baj, hogy nem tudom, mi alapján választhatnék közülük. Ha lenne esetleg valamelyikőtöknek tippje, vagy ötlete, hogy hol lehet utána nézni a szülésznőknek, nagyon megköszönném. Az is nagy segítség lenne, ha pozitív tapasztalataitok alapján tudnátok javasolni valakit.

Hugi! Szerintem nagyon jók lettek a díszeid, és nekem az angyalkás is nagyon tetszik. Ismerni talán tényleg nem ismerjük egymást, de már találkoztunk egy elég régi babatalin Erikáéknál.

Erika! Én elég csendes kislánynak ismertem meg Vikit, úgyhogy most elcsodálkoztam azon, hogy azt írtad, hogy a kiabálástól szokott berekedni. :?
Reniékkel, Ritáékkal, és Loláékkal mi újság?

Angi! Okés, megpróbálok felrakni pár esküvői képet, remélem, most több sikerrel. :)
Ha esetleg mégsem sikerülne, küldök párat mail-ben Erikának, hátha neki sikerül ide felrakni belőlük 1-2-t.


Kellemes napsütéses napot mindenkinek!



Sziasztok!
Melinda
r.meli
 
 


Sziasztok!

Mi is voltunk tegnap Bajon a sogornőméknél télapózni!
Dórikám szinte tudomást sem vett róla, járkált, lépcsőzött! Persze miután elment akkor már az ajándékok nagyon érdekesek voltak!
Talán jövőre már jobban élvezi és akkor már énekelni is tud a Mikibácsinak!

Ági!
Hát elég nagy epeköved van! Elég bunko volt a dokinő! Mondjuk a gyomrot UH-val nem igazán lehet vizsgálni, max azt, hogy van benne kaja vagy üres!

R.Meli!
Én nem ismerlek, de mivel Mi is szeretnénk nemsokára tesó a Dórinak ezért figyeltem a híreket az aorvosválasztással kapcsolatban! Én a Rókaihoz járok és nem szívesen változtattam volna dokit! De megörültem, mert eltörörlték ezt a javaslatot!
Mondjuk nem is értem miért akarták ezt bevezetni! A szülés olyan "intimnek" nevezhető dolog, hogy ha tehetem Én választhassak orvost, olyat akiben megbizom és ne egy ismeretlen Dokinál! Ráadásul, ha nincs fogadott orvosod akkor olyan bunkok az emberrel! Na erről ennyi!

Na megyek vasalni!

Mindenkinek boldog Mikulás-napot!
Betegeknek mielőbbi gyogyulást!


Móni@Dóri

Kép
Kép
moncsi76
 
 


Sziasztok!
Még egy kicsit vagyok! Felteszek egy pár tegnapi képet:

Dóri és a csokoládé:
Kép

Dóri a sátorjában uncsitesójával:
Kép

Dóri a lépcsőn felfelé:
Kép

De Anya Én akkor is lépcsőzni akarok:
Kép

Majd az Apa Jön Velem és elkap:
Kép

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76
 
 


Sziasztok!

Zsanett:
Ja beszéltem keresztanyámmal,és a véleményhez csak annyi van írva hogy cholelith az azt jelenti hogy epekő...
Ennyi mivel állítólag ők csak leírják amit látnak,és a dokinő fogja eldönteni mi legyen velem.
Annyit mondott még a köri hogy ez eléggé nagy és nem szabad ezzel játszani,mert bármikor elzárhatja a vezetéket és akkor nekem annyi :shock:
Úgyhogy jövőre irány a kórház :cry:

Cirmike:
Ügyi Réka hogy felül magától.Az mindegy hogy sajátos stílusban a lényeg hogy már megy neki.Amúgy énsem értem minek viszi anyuka a gyerekét közösségbe ha bteg.Ahogy olvastalak titeket tök felúztam magam rajta. :lol:
Ha belegondolok hogy ha mi is elmentünk volna,akkor Dorka ha elkapja tuti már kórházban lennénk a veséje miatt...

Kinél hogy telet a mikulásdi?
Dorka megnézte mit kapott és ennyi,elment játszani a régi játékaival :lol:
Majd jövőre már jobb lesz.

Szép napot mindenkinek,Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok

Sajna én nem tudok feltenni képeket mert valamiért nem kapcsol be a fényképezőnk.Majd Anyu hozza hétvégén az övét és akkor talán.

Egyébként teljesen egyetértek Zsanettel a családsegítőben lévő dolgokkal.Timinek folyik az orra mint állat,de nem tom hog yez most megint a fogától van e vagy ott kapott el valamit,mert kedd éjjel kezdődött neki. Ma viszem Timit mikulásozni a melóhelyemre,holanp meg Anyu viszi az ő melóhelyére,hát kiváncsi leszek,mert eléggé betojt a Mikitől.Bár amik meg itt kint állnak dózsakertben az éneklős táncolós,azoktól meg nem fél. Majd meglátjuk.

De jók mindenkinek a képei,helyesek a gyerkőcök nagyon.

Hugi
Te mivel ragasztod a dekorgumit?Mert rendes ragasztóval megragad ugyan,tehát nem esik szét,de simán szét tudom egymástól szedni.

Zsani
Kutyust tudtok venni a konzum földszíntjén lévő játékboltba,ha meg nincs tud hozni a csajszi,ott 8900ft.

Na most mentem jobbulást mindenkinek üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés:

LIVI:
Én hobbyragasztó-pisztollyal ragasztottam meg a dekorgumis díszeket. Az angyalkásnál használtam először, elég érdekesen működik ez a pisztoly, de szerintem tök jó. Az OBI-ban most lehet kapni 599 Ft-ért, két patron van hozzá, de hallottam egy másik helyet, ahol 100 Ft-tal még olcsóbb, de már nem tudom hogy hol. Szerintem ez sem drága, mert a kreatívboltos katalógusban sokkal többe került.

ÁGI:
Szerintem is jobban jársz, ha jövőre megműteted magad, mert ilyennel nem lehet játszani.

CIRMIKE:
Gratulálunk mi is Réka ügyeskedéseihez. Virág is elég érdekes pózban szokott ülni még a mai napig is, sokan igazgatják neki a lábát, nem győzök rájuk szólni, hogy hagyják békén, neki úgy kényelmes. Majd január végén, február elején megyünk meg ortopédiára, szerintem nincs vele semmi gond.

Most muszáj mennem, jók legyetek, sziasztok!

Hugi

hugodugo
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:05-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!


Ági
elég bunkó doktornőt fogtál ki :cry:
Nem irigyellek az eredmény miatt,de lényeg,hogy idejében kiderült.
Édes Dorka a képeken mint mindig :lol:

Zsanka
még ma megpróbálom átküldeni a Mátés képeket neked.
Holnap jöttök a dkerti klubba?Vissza viszem a dossziét amit adtál,köszönöm!
Édes a kis télapód :wink:
Viki mostanában sajnos elég sokat sír,nagyon anyás,sokszor még wc-re is együtt megyünk :(
Meg éjjelente amikor felébred,sajnos lassan 2 hete nincs nyugodt éjjelünk :cry: akkor sem sír,hanem kiabál,felsorolja az egész családot/apa,anya,mama,ppa/hátha valaki bemegy hozzá az első szóra.
Múlt héten egyik este apja vitte le sétálni,de amíg lent voltak elfelejett a drága párom inni adni neki,így valószínű,hogy attól lett rekedt :evil:

Gangi
és akit még érdekel.....jön egy férfi aki specialista lakások beméréséből,hogy hol van sugárzás,ha valakit érdekel szóljon!
5000 ft/lakás,ESztergomból jönne,így ha lennénk páran akkor nem kéne neki többször átjönnie.
Várjuk a mikulási képeket!

Hugi
örülök,hogy tetszik a takaró ,használjátok egészséggel!
Holnap jöttök a klubba?
Tudod idén ez az utolsó alkalom,és ha jönnétek akkor Viki sem unatkozna mint múltkor egyedüli nagyként.
Lehet,hogy kezdjük a klubbot kinőni? :evil:

Cirmike
jobbulást nektek,gyógyúljatok meg mielőbb!
Ügyes Réka hogy már fel tud ülni,lassan szaladni is fog!
Irigyellek amiért Réka ilyen jó alvó!
HOgy telt a mikulás nap nálatok,mit kaptak a gyerekek?
Volt igazi mikulásotok?

Ari
édes Iza azon a képen,nemrég kelt fel netán?Olyan álmosak a szemei :lol: Mekkora haja van már neki is!!!!!!!!!!
Az a kép nem nálatok készült vagy igen?
Szép a hintaló!

Melinda
akkor engedelmeddel felteszem az esküvői képeiteket,szerintem azért nem sikerült neked,mert le kell kicsinyíteni.
Én már ezen túl vagyok,remélem,hogy sikerülni fog :lol:
Szépek voltatok!!!!!!
Vikinek az a kép tetszett a legjobban amikor Gergő puszit ad,meglátta és ő is adott nekem egy cuppanósat :lol:
Szóval kisöcsi lesz.....nem baj,csak egészséges leygen,majd a legközelebbi kislány lesz meglátod :wink:
Milyen nevek tetszenek?Miért nem lesz 2 neve és akkor mindegyikőtöknek igaza lesz :P
Hogy sikerült a mikulásünnep abölcsiben,képek vannak róla?
Úgy látszik ma ilyen képnézegetős napom van :P

Moncsi
látom Dórinak is bőven hozott ajánékot a Mikulás :D
Ugyanilyen sátra van Vikinek is csak színben kicsit különbözik,Viki is nagyon szereti,főleg ha van nálunk valami gyermek és együtt játszanak benne.

Azt hiszem befejezem,jöjjenek a képek szokás szerint :lol:
Sziasztok:Erika

Virág takarójának az egyik oldala
Kép
takaró sötétebbik fele párnával
Kép
világosabbik oldal
Kép
ugyanez az oldal párnával
Kép
Viki anyósoméknál Misi macskával
Kép
Kép
A nagy állatbarát :wink:
Kép
babalátogatóban
Kép
Megjött a Mikulás!
Kép
Lássuk a zsákomat!/anya varrta/ :wink:
Kép
Van zsákodban minden jó,piros alma.....
Kép
ennyi csoki.....
Kép
Melindáék esküvője

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

cseriviola
 
 


Sziasztok!


Lívi,
köszi a kutyusos tippet már voltam ott, nincs, lehet hogy lesz, de lehet hogy nem. :(
Már Győrben és Székesfehérváron is köröztetjük, hátha ott lehet kapni :). Állítólag nagy rá a kereslet, és keveset gyártanak. Az interneten sem találtam.... :(
Timinek jobbulást!

Cirmike,
gratulálunk Rékának az üléshez! Lassan szaladhatsz utána! :D

Erika,
köszönöm szépen a képeket én is küldöm de csak holnap jó?
Holnapi klubba megyünk mi is! Az albumból válaszd ki ami érdekel, aztán lefénymásoljuk neked!
Jók a képek a Vikiről! :)

Edi,
üdvözöllek közöttünk! Én már messziről " ismerlek" az anyukád és a párom - Zoli - nagy haverok :D . Jó hogy csatlakoztál közénk!
Nagyon édes a kis Kata!

Nálunk így telt a Mikulás:
Anya varrta gülüszemű mikizsákba tette a Mikulás bácsi az ajándékot..
Kép

De jók!
Kép

Csoki helyett Anya sütit sütött nekem. Nagyon fincsi volt!
Kép

Ma este egy kicsit "lumpltam" felnőtt Mikibuli volt a munkatársaimmal. :D Apával volt a Máté és nagyon jól érezték magukat együtt! Nem is hiányzott neki a cici... :roll: lassan felesleges leszek?! :D :D

na eldugulok

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Végre sikerült apát elüldöznöm a gép elől (ma dolgozik:) és sikerült végre fényképeket szereznem a sógoroméktól a mikulásról :)
Tehát nem is húzom az időt jöjjenek a képek:

Megérkezett a mikulás, erre gyere!
Kép
Ideraktunk neked egy kényelmes széket ülj le ide
Kép
Igazán jóképű, mosolygós mikulásunk volt
Kép
Lackóra egész végig ez a tátottszájú meglepődött bámulás volt a jellemző :)
Kép
Ez tuti az enyém? tőled?
Kép
Segítünk a többieknek is kiosztani az ajándékot
Kép

Puszi Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Szia Edi! Én már nem sokat jövök ide, de azért lehet, hogy velünk is találkozol, mi is itt lakunk a Bánhidain. Nagyon szép kislányod van!

MELINDA:
Olyan szépek voltatok! Nekem is az kép tetszik a legjobban, ahol Gergő puszit ad. Nagyon aranyosak vagytok rajta.
Kérdezted, mi van velünk. Mostanában nincs időm jönni, most is csak gyorsan írok. Semmi különös, Bálint oviba jár, nagyon tetszik neki, sok barátja van. Benedek rengeteget beszél, és nem áll meg egy percnél tovább. Most már aranyosan játszanak együtt, szaladgálnak, hogy segítség, boszorkány, meg bújócskáznak, autóznak. Persze viták is vannak.
Tegnap voltunk Mikulás ünnepségen az anyósom munkahelyén, nagyon jó volt. A bábelőadás is, és a Télapó is aranyos volt.

Bocs, a többiektől, nem tudok többet írni, a gyerekek éhesek.

KépKép
renáta29
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:08-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Szia Erika!

Először is köszönöm szépen az esküvői képekhez a dícséretet. :oops: Amúgy több ilyesmi puszis kép is van, összesen kb. 200 kép készült. :) Nagyon köszi, hogy feltetted őket ide. Nem tudtam, hogy felrakás előtt még át is kéne méretezni őket, mert csak annyit írt, hogy hiba történt. :? Megírnád légyszi, hogy milyen progival, vagy hogyan lehet kicsinyíteni?
Nagyon jól sikerült a bölcsiben Gergőéknél a Mikulás-napi buli. Rettentően tetszett neki a Télapó, csak azt sajnálta, hogy nem volt idő egy-két szót váltani vele. :( De azt mondta, hogy nem baj, majd ha legközelebb jön (Télapó), akkor majd mindent elmond neki. :lol:
Annyira fel volt pörögve a Télapó-nap miatt, hogy aznap du. nem is aludt a bölcsiben, úgyhogy este már alig bírtam vele.
A bölcsiben készültek képek a Miki-napról, de azok rendes fényképek, sajna ide nem tudok feltenni belőlük, de majd remélem, ha személyesen talizunk, akkor megmutatom őket. :)
Gergő már nagyon várja a tesót, és naponta legalább 5-ször megkérdezi, hogy mikor fog már kibújni. :D Nemrég meg előállt a nagy kérdéssel, hogy hogy fog onnan kibújni. :roll:
Hirtelen azt sem tudtam, hogy mit is mondjak neki. Az igazság még elég bonyorult lenne neki, és még igen korai is, és úgy sem értené, szóval mást kellett kitalálnom. Azt mondtam neki, hogy majd ha itt a kijövetel ideje, akkor majd kopogni fog. :) Másnap már azzal jött Gergő, hogy majd ő kopog a babának, ha már kijöhet. Szóval nagyon várja már.
Sajnos bölcsibe már nem fogom tudni sokáig vinni, mivel elég megterhelő a buszozás, naponta kétszer fel-le rakosgatni. :( Itt nálunk van két ovi is, érdeklődtem is, hogy felvennék e Gergőt, de mindenhol azt a választ kaptam, hogy telt ház van. :( Viszont az egyik anyukától a bölcsiben hallottam, hogy az ő fiát sem akarták felvenni a Dózsakerti Bölcsibe (helyhiány miatt), és bement az oktatásügyre, és ott azt mondták neki, hogy mivel körzetileg oda tartoznak, ezért fel kell, hogy vegyék oda. Szóval lehet, hogy én is ezt fogom tenni, még ha vissza is utasítanak, legalább megpróbálom.

Fiúneveken igazából még nem-nagyon gondolkoztunk, de nekem nagyon tetszik a Máté, de ezt Gábor nem engedi, mivel úgy gondolja, hogy ez egy nagyon gyakori név. Ekkor szokam neki azt mondani, hogy jó, akkor legyen Ubul! :twisted: A bosszantó az, hogy neki nincs konkrét név, ami tetszik, csak azok nem tetszenek neki, amiket én mondok.
Tesóméknál már nézegettem a fiú utónévkönyvet már a múltkor (mikor még nem is tudtuk, mi lesz), de nem volt sok értelme, mert a legtöbb név elég érdekes, inkább nevetni való volt. Szóval előrébb nem jutottam. Ja, tetszik még a Zsombor, meg a Barnabás is, de előbbi a vezeték név miatt nem passzol, a másodikkal meg nagyon hosszú lenne a neve. :( Van esetleg valami tipped? :)

Nagyon irigyellek, hogy van időd Viki mellett varrogatni. Nagyon tetszik az ágynemű, pont ilyen tuti, hogy nincs senki másnak! :)

Rettentő aranyos Viki a macskával! :D Nem szokta nyúzni néha? Vagy a macska már hozzá van szokva? :lol:
Nekünk is volt itt egy macskánk, még csak pár hetes volt, mikor kaptuk. Korom fekete volt csak a farka végén volt egy kb. fél centis rész, ahol fehér, Lucifer volt a neve. Gergő nagyon szerette, és csak néha húzta meg a farkát. :P
Egyik nap még jött reggel enni, aztán már vagy 2 hónapja nem. :( Abban reménykedem, hogy valahol máshol etetik, és ezért nem jön, nem pedig azért mert elfogyott a 9 élete.

Tudsz valamit Ritáról és Rékáról? Szoktak még néha járni errefelé?


Szia Reni!

Örülök, hogy személyesen kaptam választ a kérdésemre, hogy mi újság Veletek. :) Bálint hova jár oviba? Ez az általános, hogy a két fiú mellett alig van időd valamire? Csak azért kérdezem, mert én ettől már most nagyon tartok. Az jó, hogy már eljátszanak együtt, tesóm is pont azt mondta, hogy jobb ez így hosszútávon, hogy a picúr is fiúcska lesz, mert így el fognak tudni játszani együtt. Bálint ottaludhat az oviban? Mert áll. ahol otthon van az egyik szülő bármi oknál fogva, bepróbálkoznak az oviban, hogy nem aludhat ott a gyerkőc. Nővérem mondta, hogy nehogy hagyjam magam, mert ilyen törvény nincs, úgyhogy ha kérem igenis ottaludhat.
Ide a Szent Margit Oviba felvették volna Gergőt (ismerős révén), de csak nyolctól délig. A baj az, hogy az a pár óra sz.tem szinte semmire sem lenne elég. :( Pedig mikor ott voltam, körbevezetett az igazgatónő, és teljesen el voltam ájulva, ilyen szépen berendezett ovit még sosem láttam. Mindenhol fa bútorok, faragott kisszékek, szép (szinte új játékok), jól felszerelt tornaterem, és mindenhol be volt osztva, hogy melyik nap mit csinálnak (gyurmázás, festés, énekelés, rajzolás stb.). Szóval már nagyon beleéltem magam, hogy ilyen szép helyre fog járni Gergő, mikor bejelentette az igazgató, hogy csak délig maradhatna, ebéd után kéne jönni érte.
Most ott tartok, hogy nem tudom, mi lenne jobb megoldás, bemenni az oktatásügyre, és eröltetni az ovit, vagy eleinte itthon a két fiúval.

Most viszont mennem kell, mert most csak pihenés képpen jöttem gép elé takarítás közben, de sajna magától sosem lesz kész. :?


Szép napot!



Sziasztok!
Melinda
r.meli
 
 


Sziasztok

Csak gyors beugrok.

Zsani én még tatán láttam olyan kutyust igaz ott majdnem 12ezer forint volt.A kristállyal majdnem szemben volt.

Edi
Üdv köztünk.Én is itt lakom dózsakertben,de nem rémlik hogy találkoztunk volna.Bár én sokszor úgy közlekedek,hogy se nem lát se nem hall. Nekem egy 1 éves kislányom van Timi,aki igencsak ptóbálkozik az akaratával,ami nagyn van neki.Úgyhogy sok türelem kell hozzá.

Sajna nem mentünk klubbozni,bár Timinek mára már nem annyira folyik a nózija,de inkább nem kockáztatok.

Mi is voltunk tegnap miki ünnepségen ott voltak a Reniék is,már tök rég nem láttam őket,de sajna nemigen tudtunk bezsélgetni mert a Timi ment össze vissza.Persze a télapótól megint be volt tojva,de most nem pityergett csak csimpaszkodott a nyakamba.

Na most mentem jók legyetek üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Meli!

Bálint nem alszik ott az oviban, én nem is akartam, mert itthon szépen alszanak együtt, általában, ha Benedek kibírja addig. Igen, igaza van a tesódnak, maradhatna, nincs ilyen törvény.
Szerintem, ha már elkezdte Gergő a bölcsit, tetszik is neki, akkor ne hagyjátok abba a közösségbe járást. Az egyházi ovi tényleg nagyon szép, jókat is hallottam róla, nektek közel is van. Van értelme délig is. Én délelőtt meg tudok csinálni mindent, mosogatás, mosás, rendrakás, stb. Benedekkel is van időm külön foglalkozni, neki is kell. Aztán délután már nincs dolgom, akkor meg tudok velük együtt játszani. Amíg alszanak, addig olyat csinálok, ami halk, vagy tanulok, mostanában inkább ezt szoktam, netezés helyett is, mert nekem nemsokára vissza kell mennem dolgozni.
A főzést leadtam, mi hordjuk az ebédet, akkor tényleg nem lenne időm semmire, rájuk se.
Szerintem használd ki, hogy felveszik Gergőt, nincs is még 3 igaz? Bár Benedeket se kellene bölcsibe adnom, hanem mehetne hamarabb az oviba! De nem veszik fel. Egyébként Bálint a Turulba jár, Benedek is oda fog.
Nekünk is az volt a baj a fiú nevekkel, hogy kevés normális(használhtó) van, és az sem megy mind a vezeték nevünkhöz. Csak sikerül valamit azért kiválasztani!:)

Ma találkoztunk Angiékkal, láttuk Erikáékat, Zsankáékat, tegnap Líviékkel.
Mindenkinek jó készülődést!

Megyek én is.
sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Teljesen kivagyok!!!!!!!!!!!!!!
Viki napról-napra nehezebb alszik el este,persze altatni kell,egyedül neki ez nem megy még mindig :evil:
Ma begurultam,mert 20.45-22-ig altattam a szobájában lévő szivacságyon,mivel itt szoptatom és amikor elalszik itt ,tenném be a kiságyába,mire ő felébredt :cry:
Hagytam kicsit sírni,kb.10 percnyit,addig átjöttem ide a másik szobába netezni.
Hallom ám,hogy az ajtóhoz jön aztán meg a szekrényének az ajtaját csapkodja!!!!!!!!!!
Szóval kimászott a kiságyából!!!!!!!!!!
Még jó,hogy nem lett baja!A kivehető rács a helyén volt,fal felőli oldalon,de ő akkor is kimászott.
Azokat a rácsokat végül kivettük,megfordítottuk az ágyát,nehogy egyszer kiessen és kitörje a nyakát.
Ugye nem volt korai a rácsok eltávolítása?
Mit tegyek,hogy egyedül elaludjon?Vagy már el van rontva és nincs mit tenni??????????? :roll:
Mindenkinek a gyermeke el tud egyedül aludni?/mármint a nagyobbak,1 év körüliek?/
A másik meg,hogy 2 hete éjjel 3-4-szer felsír,sokszor az első sírás után mivel én is álmos vagyok,nála ragadok,vele alszok,de így ez nem valami pihentető :cry:
Viki elég érdekes gyerek mostanában,evése,alvási szokásai........
meg egyedül is ritkán játszik el,sok mindenért nyafog :cry:
Bocs,hogy kipanaszkodtam magamat :oops:

Edi
üdv köztünk!Örülök,hogy csatlakoztál hozzánk!
Nagyon aranyos Kata baba!
Én is a Pazár dokinál szültem Vikit 2005.03.27-én,3920 gr-mal és 52 cm-rel :D
Apukámnak is 09.09-én van a szülinapja :P
A takaró amit készítettem antipiling/nem bolyhosodó/termó anyagból van ,mérete 110x150 cm,párna 40x50 cm.
Az eredeti ötletet innen vettem:
www.takoo.hu

Lívia
jó a kép dvd?sikerült már megnéznetek?

Hugi
bocs,de ma nem volt időm elküldeni az ígért képeket,szombaton meg anyuéknál leszünk,de igyekszem :wink:

Sziasztok,jó hétvégét:Erika

cseriviola
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:09-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok

Erika
Köszi a dvd-t jó lett nagyon.Azt szerettem volna kérdezni hogy le van zárva a lemez v, tudom még rá folytatni az írást.
Timi sem alszik el egyedül.Ezt akkor rontottam el amikor előszőr lett igazán beteg.9 hónapos koráig megetettem aztán kiságyba be és elaludt.Most meg tápi után még ringatni kell a seggét míg el nem alszik. Ez általában hamar megy,de van amikor meg nagyon nem megy. Timi is felsír egyszer kétszer,de mivel ő cumizik így ha megtalálja akkor nincs gáz vissza tud aludni. De sokszor így is fel kel hozzá kellni.Ja és Timi sem igen játszik el egyedül.És ő is elkezdte a könyvcipelést.Állandóan hozza oda hozzám,bár ő még nem a mesét igényli hanem lapozgatunk meg rámutogat dolgokra és akkor magyarázok neki.A mese nem érdekli(még).

Na msot mentem,kéne tanulnom de nemigen megy ez így nekem.A puska minden reménységem(sajna)
További jó hétvégét mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!


Erika,
nagyon sajnálom, hogy így el vagy keseredve. A Máté sem igazán alszik el egyedül, de csak ott kell mellette lenni. Nálunk minden este megy a "cirkusz" - én csak így hívom - mert mindig elalvás előtt elmeséli, hogy mi történt vele aznap. Folyamatosan beszél, kiabál, mi meg halkan kuncogunk. Aztán elalszik. Nekem délután kell egy kicsit ringatni a fenekét, este nem szoktam. Akkor cici, és duma. Ha adhatok egy tanácsot, próbálj egy kicsit kikapcsolódni.
Menj el a férjeddel vagy a barátnőiddel valahova, csak 1-2 órára, hidd el feltöltődsz. A gyerkőcök megérzik ha ingerült vagy, és azért sem alszanak, esznek. Nekem is vannak nehéz időszakok, mikor a Máté egy éjjel 8-10x felkelt - akkor már sírtam a végén. De hála istennek hamar elmúlt. Remélem sokáig nem is lesz hasolnó. :lol: Szeritnem a Vikinek is csak valami múlandó dolog lehet. Lehet, hogy csak a te közelséged kell neki. Szeritnem nem rontottál el semmit. Én például mindig csodálkozom, hogy milyen szuper vagy, szeritnem a Viki nagyon jó fej kiscsaj, te jól csinálod vele kapcsolatban a dolgokat, és mellette még plussz enerigád is van mindenféle tök jó dolgokat csinálni.
Elalvásnál én nem szoktam síratni, csak kimegyek visszamegyek 2 perc múlva, majd 3 perc múlva, általában panaszkodik, de akkor hamarabb elalszik. Nekem nincs szívem sírni hagyni - apja pedig mondja néha. :? Én ott bőgnék a másik szobában. :D :D Szépen néznénk ki. :wink:
Játszani még a Matyi sem játszik egyedül, mondjuk inkább csak szaladgál mint játszik. :)
Reméljük hamar visszatértek a kerékvágásba!

csak ennyit akartam

pussz mindenkinek
jó hétvégét.
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Erika!

Nekem Lackó elalszik magától, de ez nem nekem köszönhető ez az apai szigor műve. Este lefektettük otthagytuk és elkezdett sírni én mentem a hálóba a párna a fejemre és a párom intézte a többit. kb 3 percig ha tényleges sírt akkor bement hozzá de nem hozta ki a szobából, fel is csak akkor vette ha nagyon muszáj volt. Mindezt azért a párom csinálta mert én elég hamar megsajnáltam és még a szibából is kihozta, mert hát "....ki akart jönni!" Hálistennek nem tartott sokáig kb 2 hét alatt beállt arra hogy egyedül kell elaludnia.
Viszont Lackó sosem aludt el úgy hogy kézben volt és ráztuk a seggét, Ő kicsinek is inkább akkor sírt ha kézben volt főleg ha sokat, szóval lehet hoyg már akkor hozzászokott félig meddig az egyedül alváshoz. A mai napig nem alszik közöttünk, nem mintha én nem szerettem volna, mert olyan jó lett volna ha nem kellett volna ugrálnom hozzá csak ott lett volna mellettem :)
Mostanság ébredés után az ágyunkba van az első út és ott ébredezünk kényelmesen nevetve és tv kapcsolgatással :)
Úgyhogy szerintem azt hogy hogy alszanak azt a gyerkőcök döntik el elsősorban és utána irányíthatod egy kicsikét. Szóval amit egyedül tehetsz hogy egy kicsit következetesebb vagy, de ezt is neked kell érezned.
Elég sokat én is azon gondolkodni/tépelődni hogy sokmidnenkitől megkapom, hoyg szigorú vagyok, aztán megbeszélem a férjemmel és Ő azt mondja, hoyg szerinte teljesen jó amit csinálok. Ez a lényeg, hisz ők a családom az Ő véleménye a fontos és senki másé!

Húúú ez eléggé filozófikus lett. Bocsi mindenkitől :)
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!


Gyors bejelentkezés.

CSODA TÖRTÉNT MINÁLLUNK tegnap :lol: Izabella életében először végigaludta az EGÉSZ éjszakát, este nyolctól, reggel hétig. MOndanom sem kell, hogy hajnaltól szaladoztam a szobájába, hogy szuszog-e még :)

sziasztok

Kép
smariza
 
 


Sziasztok,

Örömhír: RÉKA MÁSZIK!!!
Pénteken délelőtt mászott 3 mászásnyit (elsírtam magam a megkönnyebbüléstől és örömtől), aztán délután már 3 métert is.
Tegnap bemászta a nappalit... ha odamászik hozzám és picit segítek fel is áll. Neksokára bútorokba kapaszkodva is sikerül majd neki. Nagyon beindult.
És meg is gyógyult!!!

Máltaira jön ma vki?

Edi,
Üdvözöllek én is!

Nagyon aranyosak a képek amit felraktatok...

Erika,
Szerintem tudod, hogy bár el van rontva Viki, ami nem is baj, ha neked is kényelmes lenne a megoldás, hogy vele vagy.
Réka nálunk magától alszik el, aztán sokat volt a mamáéknál és elrontották (2 nap alatt), és 1 hétbe került visszaszoktatni. 40 percet is süvöltött, hogy nem tud magától elalduni, aztán már csak 10 percet és aztán elhagyta, ha nem álmos annyira akkor beszélget (van fél órát is) mielőtt elalszik.
Rolinál is volt hogy hagytuk tovább fent lenni néha (reggel ilyenkor késtünk oviból), aztán mindig hisztivel ment csak 9-kor aludni, süvöltött, toporzékolt, hogy nem álmos, nem megy, úgyis kijön.
Ki is jött többször, majd következetesen (párom nagyon ért hozzá) szigorú szavakkal, visszavittük, elküldtük a hálóból (ha akar tőlünk egész éjjel állhat). Rékát is többször felébresztette a hangoskodással.
Aztán meg lett az eredmény: most ha mondjuk munkanap van 9 óra, reggel munka és ovi, szépen egyedül elmegy (már bekísérni sem kell, hisz ő nagyfiú)
Szóval ha belekezdtek: Kitartás!!! Lili már nagy és megért mindent, ha akarja és az telik majd időbe, hogy akarja ezt. Bár a cicis babáknak nehezebb elszakadni lelkileg.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Nálunk is van örömhír :lol: Dorkának kibújt a 10.foga.Alul egy szemfog.Marha viccesen néz ki mert fennt van ugye 4 fogacska és hátul meg a kettő rágó,alul van elől 3 fogacska és 2 vel melette meg az új fog.Kicsit össze vissza jöttek ki. :lol:

Erika:
Sztem Vikinek most jön igazán ki az akarta meg a hiszti.Még nem késő elkapni,mert aztán nagyon nehéz lesz.Szoktam nézni a Zone Clubon a vásotkölyköket.Minden hétköznap van 16-17-ig.Ajánlom neked mert én sokat tanulok belőle.Majdnem minden adásban van olyan baba aki nem alszik el egyedül és tök jól megtanitják hogyan kell egyedül aludni.
Dorka nekem mindig is egyedül aludt el és napi 16órákat alszik úgyhogy nálunk nincs így,de ő is próbélkozott 1 éves kora után hogy nem kakar egyedül aludni el.Na én bekeményitettem,hogy mindig 2-3percenként viszamenetm hozzá.Nem szóltam hozzá nem is néztem rá,csak visszaraktam az égyba és betakartam és kihöttem.Volt hogy fél óráig tartott,de megérte mert azóta nem próbálkozik hogy nem alszik el egyedül.Én soha nem raktam be közénk aludni,mert nagyon hamar megszokják és nem engedik el az embert.Amikor még szopizott akkor este megszoptattam és be az ágyba és alvás egyedül.Ringatni sem kelett soha.1*2*vab olyan hogy este felkel,de viszaadom neki a cumit és alszik tovább.Nálunk a cumiról leszoktatás lesz nehéz.Csak azzal alszik el.Napközben abszolut nincs a szájában csak alvásnál.
Sztem próbáld ki hogy gyakran viszamész hozzá és megtanulja hogy egyedül akszik el.
Kitartás erős csaj vagy te meg tudod csinálni.Amúgy Dorka sem játszik még egyedül sajna ,sőt ha észreveszi hogy kijövök a szobájából már egyból mászik utánam ,és ha már fáradt akkor mindig sír és a legújabb,hogy le akarom ültetni akkor megfeszíti magát éshanyatdobja magát. :?


Edi:
Üdv köztünk.MI gálon lakunk az unió lakóparkban.Van egy kislányom Dorka aki 05-11-12-én született Varga Zsoltnál.
Nagyon helyes a kislányod,és tényleg nagyon szépen fejlődik ahogy leírtad.

Meli:
Én bár téged nem ismerlek,de a férjed a Gábort igen.Tesómnak haverja.Régebben együtt triatlonoztak.Tade a beceneve amúgy Tóth Dániel.Így már bizti tudja Gábor kiről van szó.Gratula a 2.kisbabátokhoz.

Angika:
Sajna a héten nem jó nekünk a séti kivéve a péntek.Anyu szabin lesz a héten és megyünk csavarogni,meg sajna dokihoz is kell mennem.Dorka nagyon szereti a zenéket amit írtál.Ha bekapcsolom neki elkezd vigyorogni,és riszálja rá magát.Ja és képzeld odaadtam neki a mikulást amit tőletek kapott és megette a fejét :lol: Azaz pontosan lerágott belőle darabokat és mindig kiköpte :lol: ,de jó sokat rágcsálta.
Milyen volt nektek pénteken Budaörsön?

Zsanett:
Egy helyen láttam kutyust Tatán a Kristáyal szembeni játékboltban.Mondjuk ott a legdrágább 11200ft,de van.Vltunk szombaton az Auchenban de ott sem volt :cry: Viszont volt egy csomó csúszásgátlós zokni,úgyhogy jól betankoltam velük :lol:

Kép
fogmosás csoki evés után :lol:

Kép

Angi ezt tőletek kapta :lol:
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


sziasztok

csak gyors kérdés Ágihoz.
Látom a képen hogy nektek is olyan cipőtök van mint a Timinek.Ti hányasat vettetek,mert én 19-est,de néha tök nehezen tudom ráadni.Nektek könnyen megy?Mondjuk múltkor megfigyeltem mikor bedugom a kis lábát akkor az össz újja szétáll,szerintem direkt csinálja
:) . És ti is a Móciba vettétek?


Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:09-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok

Hát a mai napunk nem volt semmi.Párom a hétvégét a wc-n töltötte meg lázas volt,így ma elment dokihoz ahol azt mondták hogy valószínű a kórházvírust kapta el.(valami calici vagy ilyesmi.,ja és aki még nem tudja a kórházban dolgozik mint informatikus)) Timivel is voltam ma dokinál mert nemigen akar enni meg inni meg állandóan lenyomja az újját a torkán de azt mondta a dokinéni hogy picit piri a torka.Megkérdeztem ezt az Apa féle betegséget is hogy mi legyen ilyenkor,és azt mondta szedje a normaflort. Na asszem fogom én is szedni mert az én gyomromba is érzek valamit és nehogy az legyen hogy a férjemtől védem aztán tőlem kapja el.
A másik nemjó hírem,hogy a tesóm meg leesett a tetőről.Tiszta idegek vagyunk.Meg is műtötték már,de még híreket várok.Eddig amit tudunk, hogy a csuklója eltöröt azt is műtik,de a nagyobbik baj,hogy az alsó csigolyák összecsúsztak.Azt mondták neki ,hogy valószínű nem lesz gáz mivel tudja mozgatni a végtagjait. De rohadtúl fáj neki minden. Tök rossz volt látni őt így.
Szóval csupa jó hír. Lehet így tanulni?

Edi
Nagyon ari a kislányod,és nagyon ügyes.3 hónaposan a legtöbb baba nem vág ilyen ari pofit a hasonfekvéshez :D . Egyébként az államigazgatási fősulira járok igazgatásszervező szakra,de lehet hogy nem sokáig :cry: . Nagyon sokfélét kéne tanulni, csakhát Timi mellett nemigen tudok tanulni.Főleg mostanság nagyon feszegeti a húrt,és meg kell hagyni nagyon akaratos. Úgyhogy "küzdünk" egymással.

Hát most nem tudok másra reagálni,tök ideges is vagyok,na mentem is Üdv Lívia

(bocsi a rossz hírekért :cry: )
Kárpótlásul rakok fel képet a Timiről :D

Kép
slivia
 
 


A kis kukabúvár
Kép

Zenét hallgatok Kép

Lapozgatok ezerrel
Kép

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!


Lívi,
tényleg nem túl szerencsés a napotok! Reméljük minden rendben lesz az Andrissal, és hamar túlestek a calici víruson.

Edi,
nagyon aranyos a Kata! Ügyes volt az oltásnál!

Erika,
jó sok tanácsot kaptál! Szerintem ahány gyerek, annyi megoldás. :D Mindenesetre az Gangiékat irigylem egy kicsit a következetességért. Mindig a férjek a "józanabbak", nem? :D :D
de ez így van jól.
Tudtál pihenni a hétvégén? Holnap jössz a klubba? Akkor viszem a sablonokat, a Zoli lefénymásolta.

Ági,
én is szoktam nézni a zone clubon a vásott kölyköket. Nagyon profi. Én is onnan lestem el a "csendes altatást".
Sajna mostanában nem tudtam nézni.
Mondjuk néha ilyesztő, hogy milyen problémája van némely családoknak, nem?
Aranyos a Dorka, a mikulásgyilkos! :D :D

Cirmike,
GRATULA a mászáshoz!!! Az álláshoz pedig főleg!! Nagyon ügyes a Réka!

Mi jól vagyunk, Máté egész nap bújócskázik és a hétvégén elkezdett toporogni is. A legeslegújabb pedig hogy megfogja a pólómat és elkezd rázni játszásiból , persze mindig rájátszok és akkor hatalmasakat kacag!

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!


Lívi!

A sok rossz után már csak valami jó jöhet!!!

Velünk minden oké, teszek fel mikulásos képet, a gyerek a férjem munkahelyén nagyon jól elvolt, majdnem élvezte :D
Azt hiszem, Izabella halad a normális alvás útján, ismét átaludta az éjt, bár egyszer fenn volt, dehát mi ez a régi alvásához képest.

Segítség!!!Valaki írja meg, hogy hogy kell lekicsinyíteni a képet, hogy 600x600-as legyen.köszi

csajok!édik a bébik :D

sziasztok

Kép
smariza
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az altatásal kapcsolatos tippeket!

Zsanett
igen,megyünk ma a klubba,de lehet,hogy kicsit késünkmert van még előtte egy kis elintéznivalónk.

Megyek is,sietünk,sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:10-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Sajnos,nem nagyon tudok jönni a karácsonyi készülődés meg a fiúk miatt,de azért olvaslak benneteket.
Mi jól vagyunk.A fiúk olyan elevenek (szoktam is nekik mondani),hogy még az ördög is elmenekülne a pokolból,ha lemennének hozzá! :lol: :wink: Nem is mert felénk járni a krampusz (így nem kaptak virgácsot),csak a Télapó.Mi is voltunk télapó ünnepségen a háztűzörző központban.Tökre élvezte mind3,egyáltalán nem sírtak.Nagyon jó műsor volt,néma csendben figyelték a babák. Csak benyaltak valami bacit,így most mind3 taknyos.
Megtanultak kimászni a kiságyból,sőt a Marci át is tud mászni a saját ágyából a Beniébe! Hurrrrrááá! :lol: Mindenre felmásznak,bekapcsolják a hi-fi-t.Beni kinyitja a kulcsra zárt bejárati ajtót,így már a kulcsot sem hagyhatom benne. Addig molyol vele,míg el nem tudja fordítani (persze ha hagyom).Minden kilincset felérnek (sokszor csak lábújjhegyen),így már nincs előttük akadály! Max. anya haragja állítja meg őket! :wink: Ha tiltott területen járnak.
Ma belógtak a Dávid szobájába.Mire észrevettem,Oli már ült a vonalas telefon mellett a széken,kezében a kagyló (fordítva) és egyfolytában mondta: ha,ha,ha (ez a haló).Elkezdtek beszélni,főleg Olivér.Ő már szinte mindennek mondja az első szótagját. Amúgy is rengeteget karatyolnak,valami általuk ismert nyelven és jókat röhögnak rajta.
Szóval nem unatkozom,apa mindig dolgozik,így az itthoni dolgok nagyrésze rámmarad.

Csajok!
Megmaradt egy doboz bontatlan HIPP epres tejpépünk (probiotikus,gluténes). Lejárat 2007. március. Ha valakinek a babája megeszi,szívesen odaadom.Csak be kellene érte menni a mekibe az uramhoz csütörtökön 3óra után.

Ha valakit érdekel,szóljon és akkor elküldöm a pépet.

Edi78!
Üdv nektek,nagyon szép babád van!

Szép napot,kellemes készülődést mindenkinek!
Edit+a fiúk

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Livi:
Mi is a Móciban vettük Dorkának a cipőt.Csak mi 20-at hogy alá tudjunk adni akár 2 zoknit is.Sokszor azért énis szenvedek hogy ráadjam ,mert ő meg mindig összegyúrja valahogy a lábújait és nem megy rá a cipő :lol:
Tesódnak jobbulást,már biztos nincsenek olyan hatalmas fájdalmai.Mit mondanak a dokik?
Amúgy Dorka is nagyon akartaos és hisztis lett.Ha mondom hogy nem vagy le akarom ültetni,akkor megfesziti magát és hanyatdobja.Tegnap pont volt ilyen eset.hogy leültettem és ő egylaza mozdulattal hanyatdobta magát,hát volt sírás rendesen.Tegnap kicsit elbizonytatanodtam hogy jól nevelem e?Nem fog e megutálni hogy sokmindent nem engedek neki...

Zsanett:
Ja szerintem is tök jó az a műsor.Most is eléggé érdekes gyerekek vannak...Nálunk amúgy én vagyok a a mumus.Férjem este későn jár haza,tehát velem van egész nap ,és sajna én vagyok nálunk a szigorub.Már ugye meg lehet külömböztetni,hogy hisztiből sír vagy valami baja van.Ha hisztiből sír akkor én bizony hagyom ám sírni.Nem lágyul el a szivem.Csak az a gáz hogy akkor jön krokodil könnyeivel és mászik rám és szorit magához.Na akkor már énsem tudok kemény lenni. :roll:

Edi:
Nem tudom honnan lehetek neked ismerős.Mondjuk nekem is az vagy ,de én sem tudlak hova tenni :lol: Esetleg melóból.Hol dolgoztál elötte?Én úgy szoktam csinálni Dorkánál az oltásoknál,hogy amikor megkapja hazajövünk egyből nyomok be neki kupot és beborogatom az oltás helyét neki.Aludni szokott jó nagyokat és estére semmi baja nem volt eddig neki.A legközelebbinél próbáld esetleg ki hátha bejön nektek is.

Edit:
Jó hogy jöttél megint.Rég nem voltál.Hát neked aztán nincs szabadidőd a gyerkőcök melett.Már nagyon nagy kópék lehetnek. :lol:
Tényleg Olival mivan???

Erika:
Hog vaygtok?Viki megnyugodott már?

Na megyek felkéne kelteni Dorkát ebédelnie kéne,meg mindjárt megyünk dokihoz is(csak én receptet iratok)

Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:10-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok,

Igen, Edi, el fogd rontani, de még szabad is, fél éves korig, onnantól kezdik igazán a tudatos nem alvós dolgokat....
Majd akkor legyél kitartó és most tanulj, mert még Kata egyhelyben van és csak nyűgi, aztán majd hiszti toporzék 2 év után jön.
Oltás után én is mindig tettem fel kúpot!
Ha fontos telefont intézek, Roli (aki akár 1 órát is elvan magában játszva) tuti jön és rákezdi az akaratát! Most ő akar a géphez ülni, indítsak mesefilmet, bontsak ki csokit, stb... Ilyenkor engedem, indítom és kibontom, mert nem érek rá, hogy most ellenkezzek, mert épp dolgozom!

Livi,
Remélem a tesódnak semmi komoly baja nem történik és a fájdalamai is hamar elmúlnak. Szorítok!
Tanulás: hát én bele se mertem kezdeni (angol fenntartás kellene), de ha már elkezdted: kitartás!

Edit,
Ha tudsz, majd tegyél fel képeket, régen láttam már a lurkókat!
Nem egyszerű mellettük (amiket írsz)!
Mi eszünk olyan epres tejpépet, ha már nem kell, szívesen átvesszük (Réka mindenevő és imádja a tejpépeket, mindenfélét).
Hogyan keressem a férjed? Ismerem fényképről, ott áll majd a pultban?

Üdv:
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Edi üdvözöllek én is Titeket! Édi baba a kis Kata és nagyon ügyesen tartja a fejét :)
Engem Agnginak hívnak kislányom ,Júlia február 8-án született. Mi a Gálon lakunk.

Sajnos ritkán tudok jönni,van amikor olvasni tudok ,de írni már nem. Julcsi nem enged itt ülni. Amikor meg napközben alszik mindig akad valami tenni való. Nem is tudom Edit hogy csinálja ;)
Készülődünk már a karácsonyra. Ma végre elkezdtem kidíszíteni a lakást. Julcsinak nagyon tetszik :) Ajándékokkal még hadilábon állunk. Sok mindenkinek még ötlet sincs. Még kutyunk sincs Julcsinak :( Még van rá 11napunk :wink: remélem sikerül beszerezni. Ráadásul nálunk lesz a családi karácsonyozás :lol: Remélem zökkenőmentesen megy majd :?

Ági! Jó nekünk a péntek,legalábbis eddig úgy néz ki.
Örülök,hogy tetszenek a zenék:) Julis is mindig rázza a fencóját.
Pénteken jó volt Budaörsön. Mentük reggel vonattal aztán míg Zoltiék odaértek értünk bementünk a kikába. Ott minden volt munkatársam megcsodálta a kisasszonyt és persze ő meg vigyorgott nekik ezerrel. Aztán végre vettünk egy gyerekülést:) annak nagyon örült,hogy végre lát mindet:)
Voltunk a metroba aztán meg itt az intersparba. Jól lefáradtunk estére.
Dorka nagyon aranyos a képeken :lol:

Lívi! Párodnak és tesódnak is jobbulást kívánunk!!! Reméljük nem kapjátok el a calici vírust. Drukkolunk,hogy sikerüljenek majd a vizsgák :wink:
Timi milyen kis huncutka a zenehallgatós képen. :lol:

Erika! Sajnos nem nagyon tudok tanácsot adni altatással kapcsolatban. Julis elalszik bár nem egyedül,hanem a cumisüveggel.
A vásott kölyköket én is láttam már néha. Ott tényleg be szokott válni az "otthagyjuk és ha kimászik viszatesszük szó nélkül" módszer. Bár néha nehezen ment volt,hogy 40szer is vissza kellett fektetni a gyerkőcöt.
Remélem javul majd a helyzet. Biztos sikerül majd megoldani,hisz olyan ügyes vagy mindenben :wink: :oops:

Szép álmokat mindenkinek!
igyekszem gyakrabban jönni.
angika
 
 


Cirmike!

Helyzettől függ,meg a forgalomtól.Keresd Nagy Tamást!!!Akkor csütörtökön küldöm vele!Ha mégis közbejön valami,dobj egy sms-t (30/972-9339) a telomra,hogy feleslegesen ne várjon!

Ági!
Olival a helyzet változatlan,vízsérv megvan.Elméletben fél év múlva kellene kontrollra menni,az március vége-április eleje,de májusban koraszülött-kontrollra megyünk és majd akkor visszük csak sebészhez.

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Kép Tesóm főiskolai jegyzeteit pakolgatja :)

Kép Donald kacsával autózás

Kép :) álmos pofi

Kép kis kócos
angika
 
 


huppsz kétszer lett :oops: bocsi

na ez lett volna az álmos pofis: Kép
angika
 
 


na ezt nem hiszem el! most tényleg ilyen béna lennék :?: :twisted:
Akkor is fel akarom azt tenni!!!
Kép
angika
 
 


na azért cska sikerült! Elnézést a triplázásért. Úgyis olyan ritkán írok :wink: :lol: :oops:
angika
 
 


Sziasztok!


Angika,
jók a képek! Nagyon aranyos a Julcsi a kiskocsiban! Nem félt?

Erika,
holnapra kész lesz a CD, mikor tudom odaadni?
Ma voltunk a Szt Borbála téren és láttam hogy a Siesta téli cipik 15-35%-al le vannak árazva. Nézzetek be, hátha lesz a Vikinek valami.

Ági,
nálunk meg én vagyok az engedékenyebb :). Ezt gondolom kitaláltátok.
A Máté is elkezdett próbálkozni a hisztivel, de hamar letöröm.
Be az ágyba, aztán ha csönd lesz, akkor kijöhet.. :shock:
Nem is nagyon van hála istennek.

Edit,
jó rólad hallani! Mindig elámulok a fiúkon. :D

Ma voltunk a Platán téri klubban. Naagyon jó volt! Kevesen voltunk (kb 10-en) és jókat dumáltunk, a gyerekek pedig tudtak játszani.
Aztán hazajöttünk és a Máté 40 percet aludt. Estére már csak kóválygott :D :D

Azt akarom kérdezni, hogy nincs valakinek felesleges SPAR pontja?
Tudok helyette Libero, Pampers vonalkódot adni. :D

Egy két kép máról

Babaklubba indulás előtt

Kép

Itthon játszottunk

Kép

Ti is így szétpakoltok játszás közben?!!? :D :D

Kép


Na mentem
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Bocs,de most megint rövid leszek,mostanában Viki nem igazán értékeli ha itt ülök :cry:

Lívia
jobbulást a családtagjaidnak!Kitartást a sulihoz!

Angika
édesek a képek Julcsiról!Hol autókáztatok?

Zsanka
hány spar pont kell neked még?Én lehet,hogy tudok párat gyűjteni neked,persze nem kérek cserébe semmit.
A zeneovis cd átadását megoldhatjuk esetleg úgy,hogy pénteken délelött 1/2 10-10 között a Centumhoz elmegyünk sétálni és ott talizhatnánk mondjuk a volt zöldséges előtt,ha nektek is jó úgy.
Köszönjük szépen előre is!Majd viszek helyette üres cd-t.
Amúgy mi is voltunk tegnap az általad írt cipőboltban,11.57-kor akartunk még gyors bemenni,de már be volt zárva,ebédidő,12-13-ig felirattal :cry: Tök aranyosak,hogy így betartják pontosan az ebédidő kezdetét :evil:
Ma újra körülnézünk a Fő téren,ha estleg még olvasod akkor hívj fel,és talizhatunk ma is cd ügyben,de ma kb.10-re érünk oda.06204635276


Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?