Új privát üzeneted érkezett!

Birolili!

Kaja miatt nem aggodj!

Meg mindig jobb, hogy falatokat eszik, mint ha mindig csak puret enne. :lol:

Magi
Vendég

Persze, hogy jobb, csak kellene többet ennie...sztem. :D :wink: este eszik többet, lefekvés előtt. Akkor degeszre eszi magát. :wink:
birolili

Sziasztok! Üdvözlök mindenkit! :)
Edith vagyok, 26 éves és 6 hónapos múlt a picúrkánk, Kriszta. A férjemmel úgy gondoltuk, hogy amira Kriszta betöltené a 2 évet és nekem már vissza kellene mennem dolgozni, megszülessen a másik baba. Ahhoz, hogy továbbra is otthonmaradhassak, mindenképpen meg kell születnie 2008. április elsejéig, tehát úgy gondoltuk, hogy jövő áprilisban már nekifogunk próbálkozni. Kriszta harmadszorra jött össze, hátha most is szerencsések leszünk! :)
Jó, hogy indult ez a topik, bár én már írok két másikba, így valószínű, ide ritkábban tudok jönni, de azért be-be fogok nézni! :)
Jó babatervezgetést mindenkinek! Azonkívül jó babázást a meglévőkkel! :wink: :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Sedith!
Üdv. köztünk! Kívánom, hogy akkor legyen két csíkod, amikor szeretnéd! :D

Képzeljétek, Peti ma fél 12 óta nem aludt, most meg este etettem, adtam egy virslit a kezébe, és kiskanállal a főzit a szájába két harapás között. Egyszer csak látom ám, hogy a kicsi fiam lassabban harapja a virslijét, majd hatalmasat pislog, majd még egyetr harap, majd a virsli a kezében az etetőszék tálcáján megpihen, a szeme csukva, és csúszik lefelé! Annyira de annyira édes volt, elaludt evés közben. Kivettem a széből, még mindig szorította a virslit, elvettem tőle, és letettem alukálni!!! Annyira aranyos volt.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Sedith
Üdv közöttünk!Azért gyere gyakran és mesélj magatokról!

Viki
:D Kár hogy nem fényképezted le,megnéztem volna :D

Képzeljétek,mostanában Máté mindenre azt mondja,ha nem akar valamit csinálni,nem engedünk neki valamit,vagy nem az van amit akar,hogy ronda.Na kint voltunk a játszótéren,Mátéhoz a hintára odaült egy kislány.Persze ez Máténak nem tetszett,hogy nem csak ő hintázik.Erre elkezdte kiabálni,hogy a kislány ronda :oops: Hát,magyarázkodhattam... :oops:

edoci

Sziasztok!

Sedith!!
Udvozlet kozottunk!
Remelem azert tudsz majd jonni!

edoci!
Ilyen alvas nalunk is szokott lenni!
Van, hogy a szoba kozepen alszik el! :shock:

Nalunk is sok rosszat csinal Zoli!
Nalunk a bolcsibe tanulta, mert elotte nem csinalta.
Pl: mondja, hogy "men innen", "edded el", "ne jo", elkezdett kopkodni es a pulcsijaba, kezebe torli a taknyos orrat es maszatos szajat.
Regen ezt szalvetaba torolte, vagy szolt, hogy toroljem meg.
Mindig azt mondta, hogy kejem, tecsek stb...
Szoval nalunk sem tombol a josag.

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok lányok asszonyok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Bár ennyi hozzászólást nem tudtam vissza olvasni, nagyon érdekel a témátok.
Magamról annyit, hogy kislányom születését követően 11 évet kellett várnunk a következő babára.
Mindenféle módszert kipróbáltunk, mivel semmi szervi problémát, elváltozást nem találtak az orvosok egyikünknél sem. Folyamatosan jártunk uh-ra, vérvételre, hogy pontosan meglehessen állapítani a peteérést, ami sem nekem sem a pénztárcámnak nem tett jót, mivel magán dokihoz jártam.
De sajnos ez sem hozott segítséget. Kezdtünk bele nyugodni, hogy nekünk csak egy gyermeket szánt a sors, utolsó szalmaszálként kipróbáltunk egy ismerősöm által javasolt dolgot,amivel kapcsolatban kikértem az orvosom véleményét nagyon rendes volt, mert mikor megkérdeztem a véleményét, mondhatta volna, hogy nagy hülyeség, de nem tette. Azt mondta 99% megbízhatóságú. Amivel otthon nyugodt körülmények között tudod megállapítani, hogy van-e peteérésed, tüszőrepedésed, fogamzó képes vagy, vagy sem. Segítségével egy hónapon belül kismama lettem. ", ráadásul kisfiú, amit szerettünk volna az első kislány után. A baba nemét is valamilyen szinten befolyásolni lehet vele, a biológiát alapul véve. Ez elég rég volt, mert a baba most töltötte az első évét, azóta is fogi gátlóként használom minden gond nélkül.

Ha valakit érdekel, szívesen írok róla bővebben, csak nem akartalak benneteket untatni, bár így is hosszura sikerült.

Sziasztok
Stöpszli
stöpszli

Szia Stöpszli!

Gratulálok a két gyerkőchöz, és jó, hogy végülis a Kisfiú is sikerült Nektek! Engem mondjuk érdekelne a "segítséged", pláne, ha a doki szerint is 99%-os megbízható! :D Nekem egy majdnem 13 hónapos kisfiam van, akinek kistesót szeretnénk, és mostmár úgy gondolom, hogy jó volna, ha akkor sikerülne, amikorra tervezzük! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezek hogy megvagyunk,Máté egész hétvégén lázas volt.Most megyek vele a dokihoz.A közérzete elég jó,csak hamar elfárad és az orra folyik.Remélem nem lesz komolyabb baj.

Stöpszli
Üdv közöttünk!Engem is nagyon érdekel a módszer,pláne ha ilyen jól működik!Akkor már olyankor jöjjön a baba amikor tervezzük!
Előre is köszönjük!

Szép napot mindenkinek!

edoci

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak egész hétvégén nem voltunk itthon. Vettünk egy új (számunkra) autót és a családot körbelátogattuk!

edoci: Jó gyógyulást picúrkádnak!

stöpszli: Szerintem is leírhatod a módszert, érdekelne! :)

Na, legyetek jók, kellemes, naopt, új hetet kívánok mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Viki, Edoci, Sedith!

Sajnos nem tudok privit írni, mert a rendszer nem tobábbítja, de ha elkülditek az e-mail címeteket nagyon szívesen elküldöm az egész történetünket, meg hogy mi segített nekünk.

Sziasztok

Stöpszli
stöpszli

Sziasztok!
Nagyon eltűnt mindenki!Máté gyógyulgat,remélem a hétvégére teljesen rendbe fog jönni.

Edith
Gratula az új autóhoz,használjátok egészséggel! :)

Magi?Viki?Birolili?Arivirág?Merre vagytok?

edoci

Sziasztok!

Bocsi, hogy igy eltuntem.
Mi voltunk korhazban egy hetet egy vacak virus miatt.
Mar itthon vagyunk, Zoli is jol van!
Keddtol megy bolcsibe.

En dolgozom 1000-rel, suli is jol beindult.
Igy netezni semmi idom.

Ja kozbe felbe vagtuk a halonkat, mert nagyon nagy volt es szobahianyban szenvedtunk. Egesz jol sikerult. Nagyon szep lett.

Majd csinalok kepeket!

Most gyorsan ennyi.

Agnes
Vendég

Sziasztok!

Csodálok azokat az anyukákat, akik tanulnak, meg dolgoznak, és még babáznak is! :shock: :roll: Nem semmi!!!!!
Én Zsófival egyedül is alig bírok.....nemhogy még mellette tanulni, meg dolgozni is......
Főleg ez az utóbbi két nap.....
na, megyek, tanulok angolt, ma vizsgázunk, de a sz@r igeidőket csak zuytulom.... :?
birolili

Egy kép Zsófiról:

Kép
birolili

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!!!

Mi jól vagyunk, csak nem nagyon van időm jönni! :(

Gyerkőcök édesek!

Peti még mindig nem mond semmi értelmes szót, de mindent megért amit mondunk neki (kivéve persze a nem szabad-ot)

Birolili!
Evés fronton javult már a helyzet?

Ő meg Peti, pár nappal ezelőtt egy séta közben, megpihenve! :lol:

Kép

Szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Élünk és hallgatunk. :(
krisztának már egy hete folyik az orra, most köhécsel is, az éjszakáink pocsékak, az orrdugulás és talán fogacska is megnehezíti.
Hétvégén parkettáztunk.
Örülök, hogy ti jól vagytok! Puszilok mamákat babákat egyaránt! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Nem bánjátok, ha néha benézek Hozzátok? Az a 2008 nagyon jól hangzik.....

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!
Mi is megvagyunk,elutaztunk egy hétre,most jöttünk haza.
Itt reggel óta esik a hó.Máténak nagyon tetszik!

Boeske!
Üdv közöttünk,gyere gyakran és mesélj magatokról.

Edith
Jobbulást nektek,gyógyuljatok meg!

Viki
A beszéddel szerintem nem vagy elkésve,Máté 20 hónapos koráig csak ugyanazt a pár szót ismételgette,de utána hírtelen beindult ,egy-két hét múlva már mondatokat mondott.

Birolili
Nagyon édes Zsófi!Vizsga sikerült?

edoci

No, akkor néhány szót magamról/magunkról.
Legszívesebben már most vállalkoznék a köv. babára, de mivel egyik fiammal sem ment simán, még várnunk kéne vele.
A nagyobbik fiam egészségesen született, de nehéz szülés volt, az orvosom szerint életveszélyes állapotba kerültem.
A kicsit már simán megszültem, viszon ő meg fejlődési rendellenességgel született (egyoldali ajak- és szájpadhasadékkal.) Két hét múlva visszük műtétre, ha jól sikerül, akkor a nehezén már túl leszünk.

Közben tanulok (levelezőként), és építkezünk (házbővítés), mert kezdünk szűkösen lenni. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Most, hogy jöttem, mindenki eltűnt???
Na mindegy, legalább sikerült minden elolvasni a kezdetektől.

Építkezést, bővítést tervezőknek azt tanácsolnám, hogy mihamarabb vágjanak bele. Minden építőanyag hónapról-hónapra drágul. Sajnos mi is buktunk egy halom pénzt a nyílászárókon, mert sokáig vacakoltunk, honnan vegyünk. Mire megrendeltük 10%-kal drágább lett.

Birolili!
Evéssel mi a helyzet? Javul az étvágy? Az én nagyobbik fiam is kiszámíthatatlan. Néha napokig alig eszik, aztán amikor már kezdek izgulni, akkor beindul, és amíg lát...

Sedith!
Remélem Ti is túl vagytok a náthán.

Magika!
Bölcsi? Minden rendben?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Szia, Boeske, nem tűntünk el, de ide nem mindig tudok benézni. Szerencsére a náthát kinőttük, azóta gazdagodtunk két fogacskával is! :) Felül bújt ki a jobb egyes ma egy hete, és épp ma kidugta az orrocskáját a baloldali is. Így már összesen 4 foga van Krisztának. A harmadikat istenesen megszenvedte, ma viszont semmi jel nem utalt arra, hogy foga kívánná áttörni az ínyét!

Szorítok nektek, hogy minden rendben legyen két hét múlva, és a műtét a kívánságaitok szerint történjen és jó eredménye legyen. Nem tudom, hogy tolakodásnak veszed-e, de miben nyilvánult meg ez a rendellenesség, esetleg voltak nehézségei evésben, illetve kezd lenni a beszédtanulásban? Ne haragudj, ha esetleg butákat kérdeztem, de nem avgyok járatos ezekben.

Nekem a szülés egy rendkívüli élmény volt, bármikor szívesen megismételném, ha ugyanúgy zajlana le, és nem mindig baba lenne az eredménye! :o Na jó, ez csak vicc volt. Két babát mindenképpen szeretnénk, de egy harmadiknak a vállalása sem áll távol tőlünk - elméletileg. Gyakorlatilag az anyagiak nagyon befolyásolják majd ebbéli döntésünket, úgyhogy nem biztos, hogy lesz 3 gyerekünk.
Mindenesetre, le az összes kalappal előtted, hogy két gyerek, építkezés, tanulás, és nem utolsó sorban a sok gond mellett egy hamadik babát is szeretnél vállalni. A férjed segít a gyerekek körüli teendőkben, házimunkában?

Valóban, többiek, merre vagytok? Bár egy kis röpke beszámoló magatokról elkélne itt! :)

Na, jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
Mi is megvagyunk,mind a ketten betegen,ezért is nem jelentkeztem.Hol Máté nyűglődik,hol én.Most már igazán vége lehetne :roll:

Boeske
Drukk a műtéthez,remélem minden sikerülni fog!

Én is 3 gyerkőcöt szeretnék,de persze majd az anyagiaktól függ.Na meg attól hogy milyen lesz a második szülésem,mert ha olyan mint az első...akkor soha többet :oops: Írigylem azokat amikek könnyű szülésük volt. :D

edoci

Edith!
Gratulálok a fogacskákhoz. Szerintem most pár hét szünet lesz az újabb fog érkezéséig. Márknak is 7 hónaposan kibújt 5 foga, azóta semmi, bár úgy látom nemsokára újra várható 2-3.
Nem tolakodás az érdeklődésed. Evés terén az a helyzet, hogy szopni nem tudott, speciális cumisüvegből etetem, abból jól eszik. A műtétig csak folyékony és pépes dolgokat tud enni. Beszéddel is el van maradva, ill. vannak hangok, amiket nem tud kimondani. Bár azért sokat gagyarászik szerencsére.

Nekem is szép élmény volt a szülés, még az első is.

Edoci!
Sajnálom, hogy nem szabadultok a fránya betegségtől.
A második szülés ált. jóval simább, mint az első. Főleg, ha nem sok idő telik el a kettő közt. Nálam is így volt. Másodszorra az orvosom rohant a kórházba, és az első szülésem alapján császárra készült, de lám simán megszültem, gátvédelemmel, egyetlen repedés nélkül. Volt nagy álmélkodás. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok?

Boeske
Melyik kórházba jártok?/Hol fogják műteni?
Hol szültél?

edoci

Szia!

A Nyírőben szültem.

Gyerekkórház: A Madarász utcába jártunk, de most a magyar egészségügy padlón van. Műtétre Németországba megyünk. Hogy miért, az hosszú. Ha érdekel akkor majd leírom.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Szia!

Én is a Madarászba jártam Mátéval.Hát,igen,a magyar eü tényleg a padlón van... :( (na ezt pont én mondom mont eü dolgozó... :? )
Jó hogy meg tudjátok oldani hogy Németországba viszitek.Persze, érdekel hogy miért,írd le!

További szép estét mindenkinek!

edoci

Először is: Máténak boldog szülinapot kívánok!

Kezdtük a Madarász utcában Márkkal. 1 hetesen túlesett az ajakzáráson. 2 hetesen hoztuk haza. Ezután kezdtünk utánanézni, mi is vár még ránk, hány műtét, egyéb kezelések, stb. Már ekkor ráleltünk a németországi klinikára, tavaly óta kb. 25 magyar család járt már kinn. (Tavaly az OEP még ki is fizette a beavatkozást, idén sajnos már nem.) Más technikával műtenek, kevesebb műtéttel, jobb eredménnyel, mint itthon. Ennek ellenére nem akartuk kivinni Márkot, mert szerencsére nem túl bonyolult eset, és az itthoni orvosok is nagyon ügyesek.
Szóval az itteni orvosunk júliusban azt mondta, hogy szeptemberben elvégzi a szájpadzáró műtétet, szept. elején jelentkezzünk pontos időpontért. Szept. közepére azonban bezárták a Madarász utcában a fül-orr-gégészeti műtőt, átirányítottak a Heim Pálba, mostanában kéne új időpontért jelentkeznünk, de már hallottam sorstárs anyukáktól, hogy idén már nem biztos, hogy sorra kerülnénk.
Addig persze Márk enni sem tud rendesen, csak folyékonyat, ami már nem elég neki, hónapok óta nem hízik.
Ez volt az utolsó csepp, szeptemberben kértem időpontot a német klinikára, egy héten belül tudtam, hogy nov. 23. lesz a nagy nap.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Még mi is élünk, csak ritkán jutok ide!

Peti jól van, 10,5 kg, és 79,5 cm! Még mindig szopizik, naponta többször is! :D

Férjem lábát meg kell műteni, már vagdosság szegényt egy hete hogy most tisztuljon, meg stb, most is épp dokinál van, talán ma össze is varrják a sebet!!!! Szóval nagyrészt egyedül futkosok az örökmozgóm után, így ritkábban jutok ide, bocsi! :oops:

Mindenkinek szép napot!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Boeske
Köszönjük szépen!
Hát igen,nem semmi a magyar eü! 23-án drukk nektek!

Viki
A férjed lábának jobbulást!
Nem semmik a lépek! :D Nagyon jók!

Próbáltam feltenni képeket,de valami hiba van :( Majd legközelebb,most már késő van,nincs hozzá türelmem. :?

edoci

Viki!
Peti nagyon aranyos. Látom, nálatok nincs gond az evéssel. :D

Edoci!
Egyszer írtad, hogy eü.-ben dolgozol. Megkérdezhetem, hogy mit csinálsz pontosan?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske
Diplomás ápoló vagyok és aneszten dolgozok.

edoci

Sziasztok!

Képzeljétek!!!!!!!!!!!
Ma reggel Peti is bilibe kakilt!!!!!! Igaz előzménye a nagyon ronda és piros popó, ami miatt ébredéskor levettem róla a pelust, majd kis csupaszkámmal bementünk együtt a fürdőszobába, és amíg én fésülködtem, ráültettem a bilire! Na azonnal leszállt róla, melléguggolt, és elkezdett kakilni a padlóra, ekkor visszültettem a bilire és a kaki 2. fele már oda ment! Nagyon megdícsértem érte, hogy milyen okos, meg stb... lehet, hogy reggelente bevezetjük a bilibe kakilást?

Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!
Ez igen! Kíváncsi vagyok, máskor is sikerül-e. Mi sajnos ilyen téren még dsehol sem tartunk.

Holnap utazunk, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen.
Előreláthatólag dec. 5-én jövük, addig biztos nem jutok géphez.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok

Boeske
Nagy drukk nektek,majd jelentkezz és számolj be hogy mi volt!

edoci

Boeske, nagyon szorítok, hogy jól sikerüljön a műtét! Vigyázzatok magatokra addig is!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, Kriszta most lábal ki ismét valami köhögéssel, orrdugulással tarkított takonykórból. Ma meg a férjem náthásodott be. Már csak nekem kell lerobbanni!

Máténak utólag is boldog szülinapot kívánok, sajna, lemaradtam erről a napján! :oops:

Petike is nagyon ügyes a bilibekakival! :)

Lányok, mikortól lehet bilire ülteni a babákat? Ahogy már stabilan ül egyedül? Nem szeretnék traumát okozni szegénykémnek, de nem szeretém azt sem, hogy talán 2-3 évig elhúzódjék a szobatisztaság elérése! Eddig még nem is gondolkodtam rejte, de Kriszta már szépen ül, fel is áll egyedül, kapaszkodva, talán megpróbálhatjuk a bilit ius? Igen ám, de még venni kell! :P

Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Sedith
Szerintem gyerekfüggő hogy mikor lehet bilire ültetni.Nekem Máté hiába 2 éves,nem hajlandó ráülni a bilire,csak akkor szól ha már bepisilt vagy kakilt :oops: ,de akkor hozza a pelust hogy gyorsan cseréljük ki. :lol: A wc-re hamarabb ráül,de nagyon ritkán.Szerintem ahogy hajlandóságot mutat rá,próbálhatod.De nem kell sürgetni.Majd megérik rá.

Viki
Peti nagyon ügyes!

edoci

Udv innen Munsterbol!

A mutet sikerult, most gyogyulgatunk. 1 het mulva jovunk.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

JAj, Boeske, nagyon örülök enek a jó hírnek! GYors gyógyulgatást és nagyon várunk haza! :) MAjd pedig számolj be bővebben is, megkérlek! :)

Különben már jól vagyunk, a párom meggyógyult, én és Kriszta meg szerencsére nem kaptunk el semmit. Krisztának tegnapelőtt kibújt az 5., ma meg a 6. fogacskája! Szerencsére ezekkel nem sokat szenvedett!

Edoci: Köszönöm a hozzászólásodat! Úgy döntöttünk, hogy a Mikulás fog bilit hozni Krisztának és kipróbáljuk. Aztán meglátjuk, mi lesz. Erőltetni természetesen nem fogom.

kellemes napot, hetet mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Csajok,merre vagytok?Mindenki készül a Karácsonyra? :wink:

Kép

Boeske
Örülök hogy sikerült a műtét,remélem minden rendben azóta.Ha hazajöttél mesélj mi volt!

Sedith
Gratula a fogacskákhoz!Ilyen simán megy nálatok a fogzás?Majd írd meg mit "szólt" Kriszta a bilihez :D
Kép

edoci

Sziasztok!

Én is vagyok, csak olyan ritkán ír ide valaki :(

Boeske!
Örülök, hogy a műtét sikerült. Gyors felépülés Nektek!!!

Edoci!
Már Peti sem bilizik! Az a két nap volt sikeres, a 3. napon már sírt mikor meglátta, így hagyom még, nem akarom erőltetni, ráérünk még! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Viki
Én is mindig benézek,de sehol senki :( .Hátha nemsokára fellendül ez a topik.
A bilizéssel még ti is ráértek.Vettem ezzel kapcsolatban egy nagyon jó könyvet,az van benne leírva hogy egy kisfiú hogyan tanúlja meg a bili használatát.Egy nap kb 20-szor el kell olvasni,Máté amúgy is imádja a könyveket.Ettől függetlenül nem akar ráülni a bilire,de a könyv lényege is ez hogy nem kell sürgetni és az anyuka ne legyen türelmetlen. :D
Újabb képek?Mindig feldobod vele a topikot!

Most jöttünk meg egy télapóbuliból,Mátét nem különösebben izgatta a télapó,átvette a csomagját és rögtön ment játszani :? .

edoci

Sziasztok!

Mi is voltunk Mikulásbulin!

Edoci!

Kérésede:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A buli jól sikerült, Peti nem félt egyáltalán! :D

Szép napokat Nektek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Viki
Köszönöm a képeket :D Látom Petinek nagyon tetszett a mikulás!

Sedith
Kriszta megkapta a bilit?Neki hogy tetszett a télapó?

Boeske
Itthon vagytok már?Minden rendben?

Többiek?

edoci

Sziasztok!
Én is ittvagyok!
Hétvégén és hétfőn-kedden nagytakarítottam, net sem volt, mert módosítottunk is a lakásban. Csak tegnap szereltem vissza, ideiglenesen, amíg IStván meg nem csinálja rendesen.
Kriszta 2 napig anyóséknál volt, nagyon hiányzott. Nálunk nem járt a Mikulás, illetve nem élőben. Kriszta bilit nem kapott, mert végül utánaolvastam egy kicsit a dolognak és mindenhol azt írta, hogy még túl korai. Elismerték, hogy szoktatással "meg lehet tanítani", de az nem úgyanaz, mint amikor a kisgyerek érzi, hogy neki pisilni kell, és akaratlagosan vissza tudja tartani. Még várunk egy kicsit. Bár, mondom, úgysem erőltettem volna a dolgot. :)

Örülök, hogy jól vagytok, Viki, Petike nagyon édes a képeken, olyan nagyfiús! :) :wink:

Edoci, jó a boszorkányod, de a kismanód mögött messze elmarad! :lol: :lol: :lol:

Vajon mi lehet Boeskével? Remélem, minden rendben, csak éppen nem ér rá ő sem fórumozni! :)

Legyetek jók! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok! Itt vagyok!

Köszönöm, hogy gondoltatok ránk!

Szerencsére (kisebb dolgokat leszámítva) minden rendben van Márkkal. Nemcsak a szájpadját hozták rendbe, hanem újra szétszedték a száját is, hogy rendes orrot csináljanak neki. Így tulajdonképpen "dupla" műtéten esett át.
Sajnos nagyon nyafogós lett azóta, persze megértem, elég nagy trauma volt ez neki, csak már nagyon fáradt vagyok az éjszakázásoktól. Az orra is bedugul néha, valószínűleg megfázhatott hazafelé.

A bili témát tényleg ne erőltessétek. Én is próbálkoztam Barnával másfél évesen, és sajnos megutálta. Mostanában kezd újra hajlandóságot mutatni, szóval remélhetőleg nyáron sikerül elhagyni a pelust.

Viki!
Szuperek a képek! Mindjárt én is megpróbálok feltenni 1-2-t.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

No, akkor a képek:

pakolás:
Kép

Márk 1 nappal a műtét után:
Kép

A kórház:
Kép

Itt már jobban néz ki:
Kép

És végre, fürdés a szálláshelyen: (nem volt kád)
Kép

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske! Nagyon aranyos a kicsi fiad! (Biztos, a nagy is, de ő nem látszik jól! :P ) nem tudom, hogyan nézett ki előtte, de hogy most szépen "rendbetették" az tutti. Örülök nagyon, hogy sikeresek voltak a műtétek, és annak még inkább örülnék, ha te is megnyugodtál már kissé.
Nőjetek nagyra és legyetek egészségesek!
NAgyon sok puszi!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok

Sedith
:lol:
Akkor megvolt a feladatotok a héten :D Amikor kicsi volt Máté többször hagytam ott anyukáméknál,most már hogy nagyobb sokkal jobban hiányzik és nem is szeretem ha nincs velem.Persze ez lehetetlen. :D De ő is sokat változott,régen "észre sem vette" hogy nem vagyok ott,nagyon jól elvolt,most meg gyakran megkérdezi hogy hol vagyok,mit csinálok és néha elkezd sírni.De gondolom ez a korral jár. :oops:

Boeske
Úgy örülök hogy minden rendben veletek!A képek alapján szerintem nagyszerűen megcsinálták a műtétet,le a kalappal előttük!Gyógyulgassatok,jó egészséget kívánok nektek és pihenjetek sokat!Nem csoda hogy megviselte Márkot ez a nagy műtét és a tortúra,de szerintem egy-kettő helyre jön és a régi lesz.Egyébként nagyon szép kisfiú.Azok a hatalmas kék szemek :D
Barnáról is kérünk közelebbi képet :lol:

Akkor már én is megpróbálok feltenni képeket!

Többiek
Halihó!!!

edoci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?