Új privát üzeneted érkezett!

kata, hesegesd el magadtól ezt a hónapot lcci-lécci-lécci :!: :!: :!:
de tényleg!! az a legfontosabb, hogy ne hagyd magadban a rossz érzéseket :lol: gondolok rád, nehéz most neked ez.
de légy erős.

tizu? hogy vagytok?

ilona, hát lehet hogy én már meghibbantam... :twisted: és lehet, hogy már nő sem vagyok....hát tudod így menzesz nélkül... ovuláció nélkül.... de neked nagyon szorítok most :P
és becsüllek az örökbefogadásos dologgal kapcs.-ban is, én nem tudnám ezt végigcsinálni.

zel-coca-odry-tizu-orsika-móni-sapé-jucmuc-ági-lola-málna-babszi-mágnes-reni? mi van veletek, írjatok ám nekünk!!!
puszi nektek is!!!
kicsiboris

Sziasztok!
velem az van hogy csütörtökön volt a punkció.14 petesejtet szívtak le.ICSI módszerrel termékenyültek meg.8 embrike lett.nagyon fájtak a petefészkeim.
3 embrót ültettek vissza kedden.kész blasztókat kaptam vissza,azt mondták,ez már tuti sikerülni fog,mert nagyon szépen megindultak.azt mondták ebből tuti lesz kettő,vagy három!!!!!!
a többit sajna nem tudták lefagyasztani,de ennek most sikerülnie kell!!!!!
puszi mindenkinek és 10000 drukk!!!!!!!!!!
lola29

huha lola, ez igen, szupeeeeeeeeeeer! Vigyázz nagyon nagyon magadra! Szurkolok.
bbilona

lola:
ez nagyon jó hír!!!! Még a végén nem győzöl majd pelenkázni, meg etetni! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

lola........azt a mindenségit :D nagyon örülök és most akkor mindent csak szép lassa, nyugodtan, csak semmi stressz...puszi
kicsiboris

Sziasztok Lanyok!

Ne haragudjatok, hogy regota nem jelenkeztem. Sok minden törtent velünk ezalatt az idö alatt.
Voltunk otthon ketszer is. Elöször nov.17-en mentünk haza egy hetre, amiböl csak par nap lett mert a ferjem rosszul lett, bevittek a györi korhazba szivritmus zavart allapitottak meg nala.
Aztan gyorsan hazajöttünk, kivizsgaltak, gyogyszereket kell szednie a szivere es a magas vernyomasara is.
Aztan mult het vegen megint hazamentünk mert hetföre volt idöpontunk konzultaciora a györi Kaaliba.
Nagyon rendes, kedves orvoshoz kerültünk. O is azt mondta a leleteink alapjan, hogy ez lombik, de szeretett volna latni egy ott keszült spermiogramat. Masnap reggel 9-re kellett bemennünk mintat adni es tölem is vettek vert az összeferhetetlnsegi vizsgalathoz. Utana rögtön indultunk is haza.
Tegnap reggel telefonaltam az eredmenyert. A doktor ur az eredmeny alapjan ICSI-t javasol. Hat ennek nem nagyon örültem, de mar kezdem elfogadni, hogy szamunkra ez a jarhato ut.
Jövö het csütörtökön kell telefonalnom egy januari idöpontert, ujabb megbeszelesre megyünk. Aztan majd elvalik mikor kezdhetjük.

Ne haragudjatok nem tudtam visszaolvasni sem, de sokat gondoltam/ok mindanyiotokra, kitartast mindenkinek akinek meg nem sikerült es szep pocakos honapokat akinek mar sikerült!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Lola, ez nagyon jól hangzik!!!
Sikerülni fog!!!
Nagyon fájt a punkció? Nem altalásban csinálták? Hányadik volt ez neked?

Ilona,
a titkos örökbefogadásra 8-9 évet kell várni, a nyílt átlagban 2-3 éven belül sikerül. Nyilván az ügyintézők döntik el, hogy melyik babát fogadhatod örökbe, de ha láttad akkor mindenki magam dönti el, hogy akarja-e a babát, vagy sem. Ha nem, akkor sincs baj, aki a listán a következő az biztosan örülni fog neki. Egyébként elég pontos és aprólékos paramétereket is megadhatsz arra nézve hogy milyen gyerkőcöt szeretnél örökbe fogadni.
Remélem, hogy a többieket nem zavarja ez a téma.
Én úgy vagyok vele, hogy így könnyebb elviselnem a kudarcokat ha tudom, egy lehetőség még mindig van előttünk, hogy gyerekünk lehessen. Illetve az is nagyon fontos, hogy nálunk a férjem is teljesen támogatja ezt a lehetőséget is.
tücsökbogár

Szerencsére nálunk is teljes az egyetértés. De huha 2-3 év, nem kevés. Kevesebbet gondoltam, de ugye nem potyognak a gyerekek rendelésre, ez világos. Sok sikert hozzá, én szívesen olvasok tőled erről ha lesz valami előrelépés, szerintem a többieket sem zavarja. Hiszen a kutyusoktól kezdve a sógornőkig minden érdekel minket!
Üdv jucmuc, legalább haladtok előre, így van remény, csak kitartás nektek!
bbilona

kedvesek vagytok lányok,köszi a biztatást!
tücsökbogár!
nem a punkció fájt,hanem ami utána következett!!!!!elaltattak amúgy!!
lola29

jucmuc, örülök, hogy jelentkeztél, tényleg jó régen voltál velünk :cry: a párodra nagyon vigyázz...úgy tűnik nekem, hogy a 30 év körüli férfiaknál ill. sokuknál jelentkezik keringési/szív probléma...a párom is szed rá gyogyót..
ami a lombikot illeti...hát gondolom, hogy nem erre számítottál és biztos nehéz lesz ezt is végigcsinálni, de lesz egy eredménye (vagy több :lol: ) ami miatt megéri és ez lebegjen a szemetk előtt...szerintem :lol: és nagyon sok erőt kívánok neked hozzá!!!

lola neked is minden sikerüljön amit szeretnél!!!

ilona, hát igen még ennyi idő várakozás...nem kevés...de tarts ki!!!
hátha a jóistenke megsegít és nem lesz ilyen hosszú ..

zelem, coci? és a többiek, mindenki úgy eltűnt :roll:
talán már a karácsonyra készülődtök?

szép hétvégét mindenkinek!!!
kicsiboris

Én megvagyok, csak nem bíroma másik topicot sem követne, ezért ide ritkábban jövök. Vasárnap tesztelek egy pozitívat, jó?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Kicsibé! Dehogy készülök a karácsonyra. Mivel úgy gondolom, ebben a hónapban sem sikerült az utódot összehozni, így már most bedepizek rendszeresen és már előre utálom a karácsonyt. Mondtam is acsaládnak, hogy ideén hagyjuk a francba, mert akkor pont mensizni fogok. viszont azért vagyok ritkábban, mert hülyére melózom magam. Mikor hazaérek, örülök, hogy lyuk van a seggemen és iránybaveszem az ágyat. Reggel, minta a mosott szer ébredek, és ez az állapot estig kitart.

Cocika! Hogy vagy? Semmi apró jelecske, vagy legalább valami, amit annak hívhatunk? Nem baj ám, mert nézegetem még a görbidet, és nagyon tetszik. Az én hőmet a progipótlás sem bírta fenntartani mensi előtt. Minden hónapban leesett, mielőtt megjött. Tehát ezen ne aggódj. Még tök szépen magasan van. Az enyém is veri a 37-et.

Puszika mindenkinek!
zel

Bocsika!
Mosott szarként érzem magam reggelente, nem szerként.
Meg amúgy is egy csomó félreütésem van.
Fáradt vagyok. :oops:
zel

Zel!
Mars az ágyba!
...semmi jel. Szerintem urto mellett nem fog megjönni, csak ha abbvahagyom.

Kép
zölddisznó

Coca!

Okés! Megyek is aluszkálni
Nézegettem a hőmérőzőst, és egy augusztusi napon raktál magadról képet . Szép vagy!

Utro-t kaptál? Simán megjön mellette. De most Benedek nem fogja hagyni. Az utrot meg ne hagyd abba, amíg doki nem mondja. Én is az utolsó pillanatig görgettem.

Megettem egy tábla csokit, meg zacsi milka csokis mazsit. Nem vagyok 100%-as! Ezzel felzabáltam az idei mikulást. :lol:

Csak Kicsiboriskámnak hagytam egy falásnyit!!!!

Jó éjt.
zel

Zel!
Milyen fényképet raktam fel? Már nem emlékszem. De sebaj! Amúgy dagadt malac vagyok, csak jól álcázom.

Hát az utróval az a helyzet, hogy én 3*2-t szedek, nem "görgetek" kúp formájában. Na, attól nem fog megjönni, az tuti, csak ha abbahagyom.

Ma elszállt a remény, negatív lett a tesztem. Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Coca!
Sajnálom, hogy nem jött össze! De tudod a remény hal meg utoljára!Kitartás!

Remélem mindenki jól van! Én jövő héten hívom fel a szakrendelőt, hogy ki kell e mennem a januári inszem folytatás előtt.Ennyire még talán sohasem vártam az új évet mint most!
A mikulás nap jól sikerült, azt hiszem Ágota számára is emlékezetes.Nagyon várta ám, azt figyelte mikor jön, mikor kopogtat már!Hozott neki babát kiegészítőkkel, no meg kevéske édességet.
Megpróbálok képet feltenni róla.17-én lesz, 30 hónapos!

Kép
sapé

Sziasztok!

Sapé!

Köszi a képet! Sokat nyúlt Ágota, nagyon nagy! Aranyos...
Öszinte szívvel kivánom, hogy jól és álmaid teljesülését hozza Nektek az új év!

Coca!

Sajnálom, de ne add fel!

Lola!
Nagyon Kép Neked!!!!

Csajok!

Mi jól vagyunk... Nagy a hajtás, de majd csak vége lesz ennek az évnek.
Puszi!

Odry
odry

Ilona!

Köszönöm, nagyon kedves vagy! :D

Kicsiboris!

Nagyon sajnalom, hogy a Te ferjednek is sziv problemai vannak. Valoban derült egböl jött ez az egesz, raadasul alig valamivel azutan, hogy megtudtuk a lombik hirt.
Nagyon köszönöm a szep szavakat! :D

Zöldi!

Sajnalom! :cry:

Kép
Kép
jucmuc

Coca!
:cry:

Nem lehet, hogy korai volt a teszt? Még nem jött meg?!

A képen talán folyosón állsz, integetsz és hajat mosni indulsz.
Dagadt malac? A képen egyáltalán nem. Én meg girnyó Zel vagyok. Na és?

Szorítok ezerrel, hogy Benedek végre befészkelje magát!
zel

Köszi Zel!
Küldd a hőd, csinálom a görbéd, ha kéred.

Mindenkinek kösz, hogy együttérez. Nem vagyunk ám egyáltalán letörve, apa mondta, van még anyag bőőőőven:)

Cupp, megyek, megszeretgetem!

Kép
zölddisznó

Babszi!

Itt vagyok!
hihi, beneztem miattad!
Remelem jobban vagy, es a kovetkezo menni fog tutira!!!!

2.5 closti a nyero, tudod a Tothnal!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Koszi Dori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedden Uh, elvileg szerdan inszem. Ez van velem lanyok. Dodo allitja, hogy ez sikerulni fog :) :) :) Nagyon remelem!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!
babszi

Babsz!
Hányadik ez nektek?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Mindjárt elalszok ülve. Egész nap melóztam.

Coca! Nagyon sajnálom mindhármótokat a hőmérőzősből. Szorítottam ezerrel. Most már én sem reménykedek igazán. Lesz a mi lesz. Max. követem példátokat és átmulatom a decembert. Sőt a januárt is, mert nekem valószínűleg csak jan. végén lesz a köv. inszemem.
Ha tényleg van kedved, a hőm a 18. naptól a következő:36,8 36,9 37 36,9 36,9. Tényleg, mit jelent a diagrammon az ovuláció után az a négy rózsaszín négyzet, meg a 8. napra a "T" betű?

Lenne egy méhszájas kérdésem. Amikor a múlt inszemek után utroztam, így mindig tudtam, hol van, mekkora. Olyan volt , mintha egy kemény, meleg ringlószilvát hordanék. :oops: Most csak úgy kiváncsiságból "megnéztem" már többször is és most nem olyan, mit az utros hónapokban volt. Kisebb és magasabban is van és keményke. Jelenthet ez valami pozitívat? Vagy csak a progipótlás, meg a stimus hormonok befolyásolták lőzőleg? Kihatnak-e egyáltalán ezek rá? Mi lenne a normális?
Tulajdonképpen lehet, hogy csak egy kis kapaszkodót keresek a kis megdöglött reményem felé.
A másik az, hogy ha még van egy hetem mensiig, amit kb dec.16.-18-ra "várok", akkor mi a francnak görcsöl elég sokat a hasim. Pont, mint mensikor.

Nehogy más is bedepizzen! Belőlem is csak a fáradtság hozza ki ezt sok idétlenséget! Hú de várom már a januárt. Kereskedelemben vagyok, így addig nincs megállásom...

Kicsiboris! Láttam a lap tetején, valami nem is érzem már nőnek magam c. kis gondolatot. Miért ne lennél nő!?! Az, hogy még nem jött meg, ne ejtsen kétségbe. Írtam már, hogy ez a legjobb ilyenkor. Még tovább gyógyul a pocód. Tudom, a türelmednek már rég annyi és nem is így tervezted, de hidd el hamarosan megjön. Ha pedig nem bírod tovább, menj el a dokidhoz, hátha kapsz rá gyogyót. Biztosan megérti, hogy nem akarod tovább várni a mensidet. Az enyém megértette.

Na megyek aludni. Talán holnap reggel találok egy rózsaszín szemüveget és azzal nézem majd a világot.

Puszóka....
zel

Jaj, csak magammal foglakoztam! Bocsika!

Lola! De jó!!!! Ha segítség kell majd csak szólj! Mi megyünk pelenkázni! Ugye lányok?

Sapé! Azt hiszem mindketten nagyon várjuk már a januárt. És olyan lassan megy az idő. Szerintem.

Babszi! Juhéjj! De jó neked! Pozitív teszttel indítani az évet! Nagyon vigyázz magadra most is és inszem után még jobban! nehogy hogy nekiállj valami karácsonyi nagytakarításnak! Lesz karácsony ablaknyalás nélkül is!

Még egyszer pussz mindenkinek!
zel

Babszika!

Huuu, de izgulok, szerdan mindent bele! Apaval is radolgozni, elotte is, meg utana is, ha otthon lesz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Szia Coca!

A mai hőm 37,1 lett. Ez már nem is görbe, hanem cikk-cakk. :lol:

Szép napot lányok!
zel

Cocikám! Lehet, hogy mégis átvágott a teszted? Felfelé kunkorodsz? Nem hinném, hogy ezt az utro csinálja egyedül. Főleg, ha már elkezdted csökkenteni!

Tovább szorítok! Ezerrel.....
zel

sziasztok,
babszi hát nagyon szurkolok, te már sajnos rutinos róka vagy, húzzatok bele, hogy legyen végre egy újabb zebránk! Szorítok, hogy legyen sok erőtök hozzá!
kicsiboris, tudom te szeretnéd már nagyon elkezdeni a próbálkozást, kívánom neked, hogy ne tudd meg milyen egy sikertelen inszem, vagy akár egy lombik után amikor megjön. Biztosan a 2007 lesz a ti évetek, nem győzzük majd a képeket nézegetni a kicsiboriskáról. :D
lola, hogy vagytok? Valami reménytkeltő hír,esetleg :wink:
zel, zölddi, jucmuc, katata ne hagyjuk elrontani a karácsonyt, meg a kapcsolatunkat apával!
macspacs mikor lesz pontosan az inszem, lehet már tudni?
tamaranna, mi a helyzet elkezdted a fogamzásgátlót? Most máshogyan is kell védekeznetek, vagy ahogy eddig? Lehet hogy butaságot kérdeztem :?
tücsökbogár, veled mi újság?
Szép napot lányok, sok sok reménysugárral!
bbilona

Sziasztok!

Ilona köszönöm az érdeklődést.
Egyenlőre velünk nincs semmi. Várunk. 22-én kell mennünk, akkor kezdjük a januári lombikhoz a kezelést. Addig semmi, de nem is baj, így jobban tudunk a karácsonyra és egymásra koncentrálni. Jelenleg jól megfáztam, úgy fáj a torkom, hogy nyelni is alig tudok, remélem addigra rendbejövök.
Nem akarom senkinek a kedvét elvenni, de az utro bizony lassan ürül ki és befolyásolja a későbbiekban is a hőt. Legalábbis nálam így volt. Négy nappal azután hogy már nem használtam még mindig 37,3 volt a hőm és a menzesz napjánra is csak 37,0-re esett vissza, sőt azóta sem megy 36,7 alá.
tücsökbogár

tücsökbogár, gyógyulj meg hamar, aztán kérj valakitől egy jó nagy lökést, akkorát hogy a lendületed akkor se fogyjon el ha az első nem sikerül! Minden jót Nektek!
bbilona

Sziasztok!

Babszi!

Szerdán Luca napja!!!! Kivánom, hogy az a Te napod is legyen!!!

Odry
odry

Sziasztok!

Tud nekem valaki segíteni abban, hogy mennyit kell feküdni közvetlen az iszem után? Vagy egyből fel lehet kelni? Aki tapasztalt már ezen a téren az leírná ennek a menetét?

Válaszokat előre is köszönöm
manó79

Szia Manó!

Ezek szerint neked most volt az első inszemed? Hova jársz, melyik klinikára?
Mindenki mást mond.... Van egy lány Zsazsóka, neki az első inszem sikerült és nem figyelt különössen oda, mert a 'statisztik" szerint :shock: nagyobb az esély a 2.-3. inszemnek....

Szóval nem igazán lehet ezt tudni kinél mi válik be. Az biztos, ha eljön a Ti időtök akkor jönni fog. Kitartást kivánok Nektek!

Odry
odry

Szia Odry!

Ma megyünk 11. napi uh-ra, akkor fog eldőlni, hogy kedden lesz -e az inszem vagy szerdán. A doki azt mondta, hogy 2 percet kell feküdni, de az asszisztense meg azt hogy utána otthon is kell egy- két napot. Ezért kérdeztem. Tanácstalan vagyok!
Remélem hatott az injekció és lesz peteérésem.
manó79

Odry!

Egyébként köszönöm a bíztató szavakat, ránk fér!

Manó79
manó79

szia manó, hajrá!
A BMC-ben kb 3-4 percet lógatnak kb. 45fokban fejjel lefelé (az ágyon fekve), aztán irány az emelt, ott lehet egy kicsit ücsörögni, majd lehet hazamenni.
Van aki azt mesélte feküdnie kell 2 órát.
Az én dokim szerint miután én nem végzek nehéz fizikai munkát, minden mehet tovább a maga medrében, nem kell életmódot változtatni.
Sok sok sikert, és kitartást az inszem utáni napokra :wink:
Ilona
bbilona

Sziasztok,
Bbilona, dec 2.-án szombat reggel meg volt az első inszemem! Remélem jó volt az időzítés, mert a ferty szerint másnap reggel volt pé-m. Bár a görbém még nem babás görbe, elég cikk-cakkos, de nem baj!
Manó,
Nekem 1 órát kellett utána Kaáliban feküdnöm, maj elaludtam! :wink:
Sztem totál felesleges utána még otthon is feküldni, én inszem után úgy éreztem, mintha semmi sem történt volna. Inkább a stress-t, és a megeröltető testmozgást kell kerülni, egy kis séta, mozgás kifejezetten jót tehet. De ez csak az én privi véleményem!
egyébként sok sikert az inszemhez!!!!!!
macspacs

Sziasztok!
Most beszéltem az asszsztenssel, és januárba ha megjön mehetek a 3. napon vérvételre.Azt mondta, sajna még nem tudják, hogy mennyit támogat majd a Tb, és mennyire lesznek támogatottak az injekciók.Majd meglátjuk, de már mindárt itt van az új év új lehetőség mindannyiunknak!

Manó!
Üdv. itt körünkben! Nekem az inszemek után kb. 20-30 percet kellett feküdni!De úgy tudom a Kaáliba is így csinálják! Egy nagy kalappal az elsőhöz!Gyere máskor is!

Babszi!
Szorítok neked szerdán, de nagyon!Ügyi legyél!!

Zel!
Lehet, hogy lassan megy de biztosan.Szeptember végétől várom ezeket a heteket, hogy teljenek, és nem könnyű!Az ismerőseim közül szinte mindegyik babát vár, a legjobb barátnőm is aki nem is tervezet, és összejött nekik.Tudod, a jövő év eleje a mi nagy lehetőségünk!!!!!!

MINDENKINEK SZÉP, EREDMÉNYES NAPOT KÍVÁNOK!
sapé

JAj! Rosszul írtam, helyesen: asszisztenssel
sapé

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy írtatok nekem!
Én már nagyon izgulok, majd magírom mi volt, de csak a melóhelyemen tudok babanetezni.
Mi az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központba járunk. Van valakinek innen tapasztalata?

Sziasztok!

Manó79
manó79

Lanyok!
Annyira aranyosak vagytok, hogy mind drukkoltok nekem, es mindenkinek van 2 jo szava hozzam!!!! Meg vagyok hatva :oops:
Ez a hetedik inszem lesz, es dodo nagyon biztat, hogy ez lesz a tuti - nagyon egyezik az eloeletunk, meg az elozo dokink is egy volt. Szoval bizva indulok neki ennek a hetediknek. Persze mindig vannak ketsegeim, de azt tudom, hogy lesz erett tuszo holnapra :) Multkor ketto szep is volt, hatha most is rendben lesz. Jovo heten biztos kedden megnezik a progi-szintet, na, az ad okot izgulasra. Nagyon izgulok, hogy az is jo legyen. :)
Egyebkent minden ok velem, most van az ev vegi hajtas, de csak masfel het, es kesz van minden.
Kinek van karacsonyi hangulata? Ettol a hulye idotol nekem bizony nincsen.
Ablaknyalas? Olyan keson kezdodik a teli szunet, hogy nem lesz idom se, kedvem se korbenyalakodni az uvegeket. Mi csak 2 eve lakunk itt a szep uj lakaskankban, szoval nalunk rend van, a takaritas meg... na igen, majd azt is. :)

Puszi mindenkinek!

Babszi
babszi

Zel!
Nesze Neked:
Kép

A piros napok: feltételezett miki napjai
T: tesztelés időpontja
De mivel valamit rosszul ákkítottam be, ezért hülyeséget mutat. Bocsi!

Kép
zölddisznó

babszi:
nekem annyira nincs karácsonyi hangultaom, hogy kezdett lelkiismeret furdalásom lenni miatta..:) Ezért egész délelőtt karácsonyi dalokat hallgattam, meg a netem nézegettem idézeteket. Persze nehéz volt a napsütéstől alig látott monitorral.. meg azt sem tudom kinek vettem már ajándékot, hol vannak a díszek, lesz-e fa, és leszek-e én itthon olyankor....

De ma öröm ért, megérkezett az autónk!!!:) Persze anyósomék rögtön: mennyi volt, hova lett a másik, hány évre, mennyi a törlesztő....aaarrghhh! :twisted: Miért nem tudnak egyszerűen velünk örülni????

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Köszönöm Coca!

Feldobta a napom így a végére. Ugye milyen kis gyagya cikk-cakk?!

De a nap fénypontja!: Mivel hangoztattam kis családi körben, hogy nem akarok karácsonykor részt venni a nagycsaládi zabálásokon, mert utálom már a mesélj, mi van, és utána sajnálkozó arckifejezések, meg uncsi majd én megvígasztallak valami banálissal dolgokat, szóval ezért anyósom úgy döntött, hogy mi egy wellneshétvégét kapunk karácsonyra tőle. Most nézegetjük, hol, mit lehet karácsonykor találni. Olyan szép helyek vannak. Végre várom a karácsonyt. :lol:

Mágnes! ne is törődj vele! Ti csak örüljetek az új autónak, és simogassátok. Mi is azt tettük. Sőt, én most húsvét előtt kaptam egy használt kisautót és még mindig simogatom.

Sapé! nekem a sógornőm terhes. Alig kezdtek próbálkozni, máris terhes lett, nekem meg akkor derült ki, hogy a második inszem sem sikerült. Durva volt. Megviselt.
Manó! nekem egy órát kellett utána feküdnöm. Utána nekem is minden mehetett normálisan tovább. Annyit javasoltak, hogy ne most kezdjek súlytemelni, meg gátfutni. Szóval semmi erőlködés, sok pihi.

Pussz mindenkinek....
zel

Zel!
Tok jo anyosod van, bar nekem lenne ilyen. Sajna nekem csak olyan jut, aki a sajat gyerekei orokseget lopja el. :(

Magnes!
Ha otthon leszel, ha nem, neked lesz a legszebb kari-ajandekod, csakhogy Zel kedveert banalis legyek :) Mindenki teged irigyel velem az elen!
Annyira szuper, hogy meg mindig benezel hozzank, es remelem majd ha otthon lesztek a regi kerekvagasban, akkor is befigyelsz majd ide, mint Gyongyi!

Gratula az autohoz, mennyi a torlesztoreszlet? :twisted: Neeeeeem gonoszkodom - milyen szinu, milyen tipusu? Eszembe jutott az a reklam, mikor ket csalad ul egymassal szemben, es a no mindent mond az uj kocsirol a baratoknak, csak a lenyeget nem - a loerot :) Lattad azt a reklamot?

Nem izgulsz a szules vegett? En nem tartok ott, de neha ugy erzem inkabb bele se gondolnek - maga a havi dolog is gyakran megvisel, nemhogy AZ! :) De persze jo lenne mar azon agyalni hogy is lesz eztan.

Van nalunk egy masfel eves kis kinai baba, Cöjsi. Anyuek fogadtak felig orokbe- sajnos a penz nagy ur, es igy vigyaznak ra. Egy csuda-pofa kis srac; rengeteget tanult mar tolunk, es lassan mondtaokban fog beszelni. :) Nalunk is lakik, illetve anyukameknal. Rajta elem ki minden gyerekutani vagyamat. Annyira tunemeny!
babszi

Ő Cöjsi, a mi pót-babánk :)
Kép
babszi

Babszi!
Tündéri ez a kis kölök. :) Honnan "szedtétek" ? :lol:
katata

Babszi:
Édes vagány kissrác:)

A kocsink egy grafitszürke Mitshubishi Lancer Invite Wagon.... Mire megtanultam a nevét..:) Nagyon örülünk neki, ebbe belefér gyerek, babakocsi, kutya, és még mi is! :D
A szülés miatt izgulok, kicsit tartok tőle. Eddig a császár miatt nyugodt voltam, de amikor kiderült, hogy nem az lesz, hát kissé bepánikoltam. :) Azért felkészítettem magam, hogy nagyon fog fájni, de Pannának ez lesz jobb, nem pedig a csaszi.
És ha nem bánjátok, ezután is benézek. Mázlisták lesztek, mert amikor már Ti pocakosodtok, itt leszünk mi páran, akik tudnak tanácsot adni, nyugtatgatni. :D

zel:
Az anyósod tényleg nagyon rendes és tapintatos! Becsüld ám meg, ő biztosan örülne egy kocsinak is :D

Na most megyek, egyébként úgy érzem, hogy max. jövő héte elején meglesz Panna....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?