Új privát üzeneted érkezett!

Mire kiértem, átrtatlan képpel állt a csukott szekrényajtó előtt. :lol:

Mancsi,
én is gondolok rátok, nem lesz gond! :wink:

----------------
Mai reggelink 3 deci tejecske! 8)

És fél 11-ig aludt ébredés nélkül.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Megjöttünk egy órája a kh-ból (Coolasa, nem, nem a K&H-ról van szó!!!!). Mi ugyebár csókosok vagyunk ott, így a belgyógyászaton a prof vett szárnyai alá minket. Az osztályon voltunk. Gyönyörűen meg van csinálva, nagyon kellemesen csalódtam. Vettek vért Petikétől. Elsőre a könyökhajlatnál próbálták, de ott nem találtak neki. Aztán a kézfejében sikerült kiturkászni egy vénácskát. Kaptunk 3 kakigyűjtőt, holnap délelőtt be kell vinnem mintákat, és akkorra meglesz a labor is. Azért kell a kakiminta, mert ez a laboreredmény, ami miatt be lettünk küldve, vmi féregre is utalhat. REmélem, csak vmi ilyen banális kis hülyeség lesz az egészből. Nagyon aranyos volt mindenki. Egy "betegtologató" férfi fogta őt le. Roma származású ürge volt. Bevallom, nekem vannak velük szemben előítéleteim. De ez a ember olyan aranyos, kedves volt vele, simogatta, nyugtatgatta meg fütyörészett Petikének. Szegénykém ordított, mint a sakál, de 1 perc múlva már kutya baja volt. Hazafelé a nagy izgalmakat Meki reggelivel vezettük le :lol:

Majd jövök még, de itt ficereg az ölemben, nem bírok vele. Meg ma is nagytakarítok.

Kép
mancs
 
 


Mancs, hepiend! De mért kaptatok 3 tálkát??

Gabus, értem én, szóval az autósülés az autóban van, az meg ott, ahol Nokipapa. Egy ideig itthon tároltuk külön a kocsitól, mert ugye így logikus, de aztán soha nem volt kéznél a kocsiban, mikor minket fel lehetett volna vennni vhol a városban, így most benne tartjuk. Hát így. És most megyek, mert Noki felébredt, így átvizsgálhatom a zörgőszacsis adományodat! (Látod-látod, eljött a te időd!)

Kép Kép
coolasa
 
 

 
 

Gabus, köszönjük, nagyon csinosak, a hosszú ujjú bodyk kimondottan időszerűek, de a hálózsák is főnyeremény, a farmer meg szimplán csak tetszik...

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
kérdezte a dokibácsi, hogy minden nap kakil-e Petike (igen, sőt általában többször) így azt mondta, hogy akkor külön-külön más-más "eresztésből" is legyen minta. Kíváncsi vagyok, mert én férgeket eddig sose láttam benne :roll:

Gyerek elaludt kint, esek neki a fürdőszobának :evil:

Kép
mancs
 
 


Mancs, értemértem, de ez a féreg dologdurván hangzik nem? Valószínűleg durvábban, mint amit okoz persze. És - próbálom visszapörgetni az emlékeimet, de nem megy - mért is kellett Petikétől vért venni? Ő ideális súlyú, magasságú, küllemű, eszik is rendesen... az éjszakai kikészítő sírások miatt gondolják, hogy a nyugtalansága hátterében esetleg más húzódik meg?

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Mancsusz, szurkoltunk ám, hogy sima legyen a vérvétel! Érdekes anno elég volt ha a kaksit az ember letakarta, mert a sötétben a giliszták a kaksi felszinére jöttek és akkor anyuka látta, hogy nini, vmi mozog! Azóta úgy látszik miniatürizálódtak a túléléshez :roll: Vagy csak a doki azt hiszi, hogy Petyában egy külön típus álcázza magát :shock: Vagy csak az én tudásom nem elég alapos :oops: Esetleg nem is kaksit gyanít csak így próbálja anyukát leszerelni mert esetleg hihetőbb mint az, hogy a vasfelszívódási gondok hátterében esetleg más is van a kakiban :roll: No, eldugulok :?

Bubek, csak ismételni tudom az előttem szólókat! És mint az írtam, ha nincs ez a Miki akkor nincs semmilyen. Bezzeg ha te voltál a design-tervező akkor óvakodj tőlem, mert Szonja és persze a többiel széérzéke tuti nem fejlődött. És észrevettétek hogy nuku kesztyű a Mikuláson pedig az előtte való bábozás pont erre épített, hogy CSAK kesztyűben tud jönni a Mikkancs! Hahh, én is elértem egy ovis gyerek szintjét :lol:

Szonja szókincse fejlődik! Áttért a sziszegésre meg egyfolytában azt mondja, hogy dz-dz-dz meg hogy gyisz-gyisz-gyisz :) És ma egy újabb játékkal bővült a készlet egy fél gyümilés dobozzal :D Ismét adtunk egy döfést a Matel-nek, ugye Cool?

Sajti, töröltem! És KÖSZIKE!!!!

Gabus, csak annyit, hogy Répássy-t személyesen is ismerem meg dolgozó nő koromból :wink: Marha mák, hogy anno nem esett le ez az érdekes név-szakma összefüggés, mert tuti szétröhögtem volna az agyam és elég kellemetlen szituba keveredhettem volna. Egyébként ismreke urológust, akinek dió van a nevében. Az exfőnökömében meg mogyoró, pedig ő csak simán f.sz volt :evil:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jé, időközben én is Régi felhasználó lettem 8)
Egyébként fúrják a szomszédban a falat tehát,...Szonja alszik :wink:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
nálunk is fúrnak és Livi is alszik. :lol:

Cool,
és a méret is jó? Meg a hálózsáknál eszembe jutott, hogy ez nem túl vastag, van, aki kimondottan vastagot szeret, és ha Ti is, akkor nem jó. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, gondolod, ha nem volna elég vastag, akkor azzal köszönném meg kedvességed, hogy ezért szemrehányást tezsek neked? Sajátságos módja volna egy kedves gesztusra való reagálásnak. Amúgy a mi családunk roppant kreatív, így ha nem találnám elég vastagnak, akkor aláöltöztetném hosszúujjú bádiba, ha meg ellenkezőleg, akkor csak a pelust hagynám rajta. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Néha direkt jó, hogy alulművelt vagyok gyerektéren, mert így szimplán csak örülök a ruháknak. Ránézésre a méret is mindegyiknél okés, legfölülre kerültek, így az elkövetkező napokban ezt fogja viselni nudlika.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
ez igazán megtisztelő! :oops: :D
Majd tegyél fel fényképet. Úúúúúúgy szeretem nézegetni más babócákon Livi egykori gönceit. Lásd Petike. De rég volt. :shock:

Eszti,
anyuval vadásszuk Tesód könyvét, de eddig mindenhol aszonták, hogy nem hallottak ilyenről. HELP!!! Naon szeretnék egy olyat.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tudjátok mit hozott a céges miki Livinek? 1 méter csokit. Egy 1 méter hosszú dobozban, amin volt egy vonalzó rajz és rá volt írva, hogy 1 meter. Normálisak??? Egy 16 hós gyereknek??? Az a szokás náluk, hogy korosztály szerint kapnak ajcsit a gyerekek, hát ez idén nem sikerült...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolasa,
elejétől kezdve mondogatta a dokinénink, hoyg sápadt Petike, és szerinte vashiányos. Nem az arca sápadt, hanem a fülei, meg a szeme alatt az artériák. Ezért volt az első vérvétel kb. 3 hete. Abból kiderült, hogy az eo szintje (?????) magasabb a normálisnál, ami allergiára utalhat. De SEMMI jele nincs allergiának, és én sem iszom pl. tejet tejjel, úgyhogy a dokinéni is azt mondta, hogy valszeg csak vaklárma. Hát, remélem.
Sztem a giliszta nem olyan vészes, már ha fény derül rá :roll: Tesóm a jűtszótéren állandóan lapátszám öntötte magába a homokot, így állandóan tele volt :lol: :lol: :lol: Mindenesetre ha Petikének ez van, nem tudom, hogy került bele :roll: :shock:
Éjszaka egyébként nincs olyan nagy sírás. Felébredt, nyöszi-nyöszi, én felugrok, pár perc szopi, és rakom is le. Hang nélkül visszaalszik. A múltkor volt egy éjszaka, mikor már mindent végigzongoráztam a lehetőségekből hogy végre befogja, de nem tette. Ekkor döntöttünk a "hagyjuk" mellett. Eredménye: 1 óra intenzív bömbi után aludt be :shock:

Még mindig kint alszik. Én közben kisuvickoltam a fürdőszobát. Porszívózás, felmosás holnap.
Upsz, felébredt, megyek.

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

A nagy talizásokban Zsófit nem is köszöntöttük!
Szóval Zsófi, boldog hófordulót!

TALIS ÉS MIKULÁSOS KÉPEKET KÉREM SZÉPEN! KÖSZI! :)

És 1 kérdés: TUDNA NEKEM ADNI VALAKI MÉG 1 UTOLSÓ PAMPERS VONALKÓDOT? Vagy licitáljak.

Vuka,
Hogy vagy/tok? Tegnap nekem is pocsék napom volt. :evil:

Natasa,
Sajti milyen felvételt köszönget Neked??? :roll:

Sajti,
Zsófi milyen sűrűn eszik! Beni van, hogy napközben csak 3x. :oops:

Vanília,
Gyerkőink tényleg nagyon egyformák. Beni 1 évesen 10,5kg volt és 80cm.

Tücsi,
Jajj, még olvasva is beleborzongtam. Puszi Nektek!
Ma megint voltunk felétek, de én még mindig nem tudom, hogy hol laktok. :oops: A Fóti út után akkor??? :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancsusz,
Kertész Magdi néni tanulhatna tőled! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


A takarítás miatt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Itt vagyok megint. Tök jót aludt lent. Most jólnevelten ül az ölemben. :D

Uzsi után lehet, hogy elmegyünk megvenni neki az ülést. Azt mondtam eddig, hogy majd januárban, ne kelljen már még azért is rohangászni. elég az ajándékok meg minden után. Aztán ma reggel amikor mentünk megbeszéltük, hogy a lehető leghamarabb meg kell neki venni az ülést, mert dzsekibe beöltöztetve már igencsak szűkös neki a hely :shock: :roll: Jó, hogy ilyen lett a Brendon oldala, mert meg tudtam nézni, hogy milyenek vannak, mennyiért, meg van-e olyan, ami nekünk kellene.

Bubek,
köszi, hogy így leírtad a játék tulajdonságait! :wink: Nekem még 1 cs pelust kell vennem, és beküldöm.

Eszti,
sikerült feladni postán a kupont? És én is akartam kérdezni, hogy mikor jelenik meg a tesód könyve? Meg akarom venni :wink:

Kép
mancs
 
 


Gabus,
először nem értettem a Magdianyust (akit egyébként nem szeretek. mármint a karaktert) de továbbolvastam és így már OK. :lol: Muszáj megcsinálni, mert sűrű lesz a 7végénk. Szombaton diplomaosztó!!!!

Kép
mancs
 
 


Úgy érzem, megvan az első minta :lol: :lol: :lol: Megyek az üvegcséért :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Szonja ébren,....már nem fúrnak.

Ilba, levideóztam amikor vették át a kedvenc Mikunktól az ajándékot.
Adnék neked vonalkódot, de mi izzig-vérig Liberósok vagyunk 8)

Mancs,....téli ruhában Szonja még az új ülésben is szorul :shock: Gondolhatom milyen lehet Petyosznak, amikor ő sem kisebb! Akkor találtála Brendonban megfelelőt avagy kutatsz tovább?

Gabus, bizti azt gondolták, hogy mire a szülők elrádgnak egy méter csokit addig a gyerek is megérik rá :lol:

Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
nem kutatok, mert mindenhol ilyen árban vannak az ülések. De majd belepróbáljuk, hogy melyikben ül jól. Concord, vagy Römer, de inkább az előbbi.

Kép
mancs
 
 


elrádgnak= elrágnak

Hajrá Mancs :lol:

Ja, pont erről a pelus dologról készül ma egy fotó,....csak hogy lássátok, hogy Szonja is tud türelmetlenkedni és elinalni Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ez lemaradt Natasa,
olyan szép új ülésszínek vannak a Römer honlapján... Láéttad már?

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
én sem szeretem Magdi nénit. Bandika a kedvencem! :lol:

Jó ez a kép Szonjáról! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs, bocsi....kicsit félreolvastam azt hittem, hogy kabátot is akarsz neki venni. Egyébként ha Römmer akkor szerintem az általad is ismert oldalon jelentősen olcsóbbak, nem?

No, mentem "olvasni" mert, Szonja itt dobálgatja egyáltalán nem figyelemfelkeltően a könyvét :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Meg ez is! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus ha Szonja olyan inteligencs lesz abban a korban mint Bandika akkor ....szúrom magamat! Magdinénit már most is jól megdöfködném :lol:

Mancs, szerintem a mi ülésünknél nincs szebb szinű 8) Egyébként nem néztem mióta van ülésünk :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Engem az idegesít a legjobban a Barikköztben, hogy a gyerekek úgy beszélnek a szüleikkel, mintha a se.....ükből rántották volna ki őket.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa,
néztem, de sztem a Römernél felvitték az árakat. Vagy a Brendonban lejjebb, mindenesetre az, amit mi kinéztünk (asszem Julie a huzat neve) az talán 1-2ezerrel drágább a Brendonban. Amikor Ti vettétek, vhogy nagyobb árkülönbség volt sztem. De valszeg Concord lesz.

Én a BK-t a film+-on nézem reggelente, akkor reggelizem. Kb. 3 évvel ezelőtt járnak, pár hónapja halt meg a Lóri, Palika katona, Tilda a Gyurival hajt, a Zsófit meg nemrég pattintotta le a pedofil rajztanára. És a Ricsi pár hete került képbe, a Miklós pártfogolja, Nóra meg nem örül neki :lol:

Kép
mancs
 
 


Lóri meghalt???

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba:
mész mész a Fóti úton, egyszercsak beleakadsz keresztbe a Megyeri útba, na ott elfordulsz jobbra, lesz egy iskola és mellette egy 8 lakásos csúnya sorház, na abból az egyik a mienk :) a fehér osztott ablakos
kb. ugyanannyira lakunk apukádtól mint eddig, csak most a másik irányba :D
Vendég
 


T-csi, te mindig akkor vagy, amikor ;n nem :(
Bocsi, ékezetekkel is!
Megdobsz az infóval, hogy mennyiért dolgoznak aGardéniások meg hol vettetek függönyt?
Hihihih, így már én is tudom hol laktok :lol:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mindenféle lényegtelen dologról ejtetek szót.. nade meghalt Lóri???

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
meg.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, óhajod parancs:

www.leghajo.hu, itt megtalálsz mindent. Rendeld meg innen, és máris megkapod. A könyvesboltokban csak jövő héttől lesz kapható.

Mancsusz, holnap tudom feladni a kódot, jó úgy? Majd sürivel adom fel. :wink: Gratu a vámpírkodáshoz, brrrrrrrr, szegény Petike. Takcsihoz gratula, én is most, az uramat meg elküldtem Benyófival sétálni addig. :)
Mi végül Maxi Cosit vettünk, Concordban nem volt annyira jó. Ajánlom, hogy menjetek el a Minimanóba, ott van egy igazi autóba való ülés, abba bele lehet csatolni az gyereküléseket, hááááát, meglátod majd, hogy melyik az, amelyik tényleg benne is marad fixen. (a Concord sajnos nem maradt, himbálózott, a Römer jó volt, meg a Maxi, viszont a Römer alig dönthető volt. Így döntöttünk mi a Maxinál, de amúgy nem akarlak befolyásolni, ááááááá) :wink: :lol:

Bubek néni, na ne mááááááá, Gabus minden szavával egyet értek, retro mikulással együtt nagyon jó volt tegnap az ünnepség, és a szőrös mellkasával együtt is nagyon-nagyon köszi a lehetőséget, mert nagyon jól éreztük magunkat. Ugye máskor is hívsz minket ilyenekre?

Tücsikém, most már aztán jobb szériát nektek, sokkal jobbat! :)
Vendég
 


Ja, és Gabi, az interneten olcsóbban tudod megrendelni 200 Ft-tal, ebben a postaköltség is benne van. :)
Vendég
 


Eszti,
:oops: :oops: :oops: Most számoltam meg a pontokat, már megvan (vettem a héten pelust) :oops: Úgyhogy Ilbának add légyszi, neki úgyis egy kódnyi hiánya van :wink:
Köszi :wink:

Kép
mancs
 
 


Eszti,
köszönöm az infót! Megvárom a jövő hetet, jobban szeretem megvenni "élőben". :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancsusz, nem gond, akkor Ilba, tiéd a kód.
Vendég
 


Húúúú, de jó ez a könyv, meg fogom rendelni (vagy sógoréktól karira kérem) :wink:

Eszti,
a tesód már "csak" a Léghajó programmal foglalkozik, vagy praktizál is?

Kép
mancs
 
 


Mancsi, tesóm ezekkel foglalkozik: dolgozik a Gyermekmentő kuratóriumában, mint elnök, dolgozik a mentőcsapatban, mint orvos, szóval kocsin. Ügyel a budaörsi gyerekrendelőben, néha a László kórház gyerekintenzívjén, csinálja a Léghajót hétvégenként, és egy cégnek is szervez orvosi ügyeletet, ellátást. Meg még legfőképpen apa is, a könyv borítóján látható kislányé, meg egy kisfiúé. :wink:
Vendég
 


Húazannya! :shock: Ez igen!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Lányok, nagy hírem van!
Ment 3 csepp pisi a bilibe!

Ráült fürdés előtt, már meztelenül, mondom neki, hogy pisiljél. Látom, hogy erőlködik, nem nagyon, mint a kakinál, de erősen koncentrál. Pár pillanat után felállt és elsétált, belenéztem a bilibe és egymás mellett 3 cseppet láttam. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
gratula a 3 csepphez!!!!!! Ügyes Livicsek!!!!!

Eszti,
hát le a kalappal a tesód előtt, hogy ennyi mindent csinál. Ráadásul nem semmi munkák... Azt tudtam, hogy a kislány az övé, de a kisfiúról nem hallottam.
Sógornak mondtam, hogy a könyvet kérem karira :wink:

Épp hajfesték van a fejemen. Szőkülök. Pontosabban világosodik a hajam. Nem lesz nagyon világos, uaz a festék, amit Petike előtt használtunk. Laboratoár Gárnyié szerint hamvas világosszőke :roll:
Ma se kerülök időben ágyba, pedig nagon rámférne. De ezt már 2 hete tologatjuk, és mindenképp meg akartam csinálni. Most van rá idő. Mbá festette be!!!! Mindig ő szokta.

Kép
mancs
 
 


Dicsekszem egy kicsit:
Petikének vacsira sütőtök-csirkét csináltam. De nem lett túl sok, olyan jó fél Avnetes pohárnyi. Felnyitottam egy Hipp sütőtök-almát, azt is hozzákevertem. Megette mindet!!!!! Nem győztem lapátolni bele. Akkora hasa volt, mintha szándékosan tolta volna ki :lol:

Kép
mancs
 
 


Nézzétek csak! Nagyon jó!!!!

www.babyonboard.hu

Megyek, lemosom a festéket.

Kép
mancs
 
 


Cool, tudsz olyan Nokedlit, amibe nem kell tojás???

Antivagyok

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Hahó! Szép jó estét mindenkinek!

Én picit kivagyok, mert hát a mai evészet … :shock:
Ebéd negyed5-kor már le is csúszott, azon kívül csak szopi volt ma. Meg tiszta dili volt, ménkű rossz, megindult hosszabb távon, minden veszélyben van. :D

Mancs,
Vettetek ülést?
De szép leszel! Irigy. :)
Nekem is mondja mindig a barátnőm, hogy fessük már vissza a hajam, de én még a szopi miatt nem merem. :oops: Aztán meg ha majd jön a kistesó, akkor meg azért nem. :roll:

De jó, megvan akkor a kódom!!! :D :wink:
Eszti, hogyan jut el hozzám?
Nem jöttök ki holnap a Vörösmarty térre?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


jaj Antivagy, ez hozzád méltatlanul magas labda, hát persze hogy tudok olyan nokedlit amibe nem kell tojás, pl amelyik itt ül az ölemben, az még túl kicsi ehhez..

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?