Szasztok. Kami is back.
Delutan aludtam egyet, azota meg nem voltam itthon: fel 4-re elmentem a Nyirobe nezelodni (hat mit mondjak... Uzsokis szulesem lesz
De ez a torveny tolodasa miatt mar igazabol nem is volt ketseges. Orulok mindenesetre, hogy utanajartam es a sajat szememmel gyozodtem meg rola, hogy az Uzsoki teljesen jo lesz nekem...)
Aztan nagy seta hazafele (2 villamosmegallo ugyan, de ra kell jonnom, ami azelott fel ora alatt megvolt, az most kenyelmes csigatempoban joval tovabb tart... de nagyon jol esett a seta! Friss husi levego, jol esett a mozgas is, klassz volt! Mostmar igyekszem egyebkent mindenhoiva gyalog eljutni es olyan helyre nem menni, ami tul messze van. Ezalok kivetelt kepez az IKEA, ahova majd el kell bumliznom, mert kellene CD tarto + kepkeret...
Na, utkozben bementem postara, ahol amellett, hogy egy nagy rakas penzt otthagytam, marhasokan voltak, de turelmesen (na jo, nagyokat sohajtozva) kivartam a sorom es vegul azt is elinteztem. Most ertem haza. Egy hos vagyok. Mar csak rendet kell itthon csinalnom es johet is haza Gedeiapu...
Karacsony: ami inket ilet, Barbiekhoz hasonloan most mi sem megyunk sehova, mindenki hozzank jon. Nalunk a fozest Gedeiapu intezi, bar egyutt talaljuk ki, mi legyen, de o nagy sef, imad fozni es mit ne mondjak, tud is... En kalacsot fogok sutni, minden karacsonykor sutok mar kb 3. eve. A fank pici lesz, kb 1 m, es vagy ezust, vagy kek. Meg nemtom. Azt se tudom mar milyen diszeink vannak!! De mar nagyon varom, ez a kedvenc unnepem, tul.kepp az egyetlen unnep, amit fontosnak tartok (nekem a husvet es a nevnapok semmit nem jelentenek, a szulinap hasznos, jo tudni hany eves az ember, de az igazi unnep az a karacsony!) Tavaly csinaltam kiraly karacsonyi CD-ket, meg azt is beszereztem, amit a szuleimmel gyerekkorom ota hallgatunk karacsonykor - szoval lesz klassz zene, kaja-pia, hangulatos lakas - ennyi most eleg is!!!
Barbi, nekem holnap lesz a bucsuztatom de en nem keszulok semmivel!!! Tapir vagyok? Oszinten szolva eszembe se jutott