Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a válaszokat!
Dijcsi:ne aggódj én 26 hetes vagyok és 13kg-nál tartok ez van,már nem tudok ellene tenni.Csak ha fogyókúráznék,azt meg nem lehet!Na nekem az orvos hiába húzná meg a határt,mit javasol!?Adjatok akkor valami taktikát ti mivel tudjátok ezt betartani-megtartani??!!

KépKép
vicuska

Dijcsi,Betti!

Az én dokim azt mondta,szülésre max. plusz 10! 2 hete már 8nál tartottam,azt mondta,fogyókúra,a babu úgyis elveszi,ami neki kell,csak a vitamint szedjem! De estére már annyira éhes vagyok!
És persze mérlegre sem álltam azóta,nem merek...Annyira frusztrál,és rosszul esik,hogy hízom! Mindig vékony testalkatú voltam, és ez most nagyon zavar. De mit tehetünk? Nekem tuti az is rájátszott az elején.hogy letettem a cigit...

Kép
babzsák

Én is vékony testalkatú voltam,dehát most ez van.Fogyókúrázni már csak nem fogok!Én már délután csak 2 joghurtot eszem+gyümölcs+3-4korpás keksz.Reggeli normál--ebéd normál!Ezen felül tudtok kevésbé drasztikus módszert?

KépKép
vicuska

Vicuska!

Kb. én is így csinálom, kivéve,ha otthon vagyok a szüleimnél...Talán azt kéne csinálnunk,mint a cukros-diéta,napi 180 g szénhidrát. De nem tudom, az pontosan mennyi...De sztem ártani nem árthat

Kép
babzsák

Sziasztok

Mégegyszer köszi mindenkinek a dicséretet! :)

KG-ok!:

Én még mindig nem híztam semmit, még kevesebb vagyok,mint amennyivel kezdtem, de gondolom majd behozom! Nekem a dokim azt mondta, hogy 10 kg-nál próbáljak meg nem hízni többet! Hát majd meglátjuk!

Kép
elizabeth25

Macsek, gratula a kiscsajhoz! :)

Kép
elizabeth25

Ez a diéta dolog elméletileg úgy működikne, hogy sok hús a fehérje miatt, ami kell a babának a növekedéshez. A húshoz saláta, vagy párolt zöldség, rengeteg gyümölcs főleg alma a vastartalma miatt. Nulla édesség, cukor, tészta, fehér kenyér.
Nagyon drasztikusan hangzik, nem is lehet betartani szerintem. Próbáltam ezt párolt húst zöldséggel, két nap után a sírás kerülgetett, de mire mentem a dokihoz leadtam. A baba megkapott mindent, fejlődött rendesen, még nagyobb is volt a koránál. Szintentartáshoz azért ettem barna kenyeret, meg rántott húst is zöldséggel, csak most elszaladt velem a ló.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Nika:
Jobbulást az anyukádnak! Mi is hiszünk a nevek jelentésében. Épp ezért nem lesz Gergő,ha kisfiú... Merthogy 3. gyereknek egy békés,nyugodt.... álom gyereket szeretnék,a Gergő jelentése viszont "éberen őrködő"... Egyébként a Petinél bejött a "kőszikla". Tényleg egy iszonyú nyugodt gyerek,mondjuk a mozdulatai finomsága is olyan.... :roll: És a Napsugár is kis vidám, ugribugri kislány..

Gyanixi:
Sajnálom hogy kényszerpihenőn vagy... De azért jó pihit kívánok!!!

Elizabeth:
Tündériek a képek!!!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok lányok,

elnézést, hogy idetolom a fényképes orcámat :), de rendszeresen szoktalak benneteket olvasni. Én a Szülészetek-kórházak / BMC-s topik "lakója" vagyok, és első kisbabámat várom.

Amiért most írok, hogy a Babafalva honlapján kezdeményeztek a lányok egy petíciót a szabad kórház- és szülészválasztásért, mert sajnos egyelőre még nem adták fel az okosok , csak elnapolták, tehát még nem döntöttek, hogy lesz vagy nem lesz.

A petíció szövegét, és az aláírásgyűjtő lapot le tudjátok tölteni innen:

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... =1&thold=0

Gondolom minél többen írjuk alá, annál jobb.

További boldog pocakosodást Nektek is, és elnézést a zavarásért :)

Sziasztok.

Kép

Kép
zsókuci

csajok nagyon szépen köszönöm a jobbulási üzeneteket.Ez biztosan sokat segít majd hiszen ennyi jóságot sugározni felé már tuti hogy hatása kell hogy legyen.Én meg már megnyugodtam már amennyire a helyzet adja.

Barbamami: Az éberen örködő pont jó lesz egy első fiúnak hiszen ha testvére lesz majd mindenben támogatja óvja majd:):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy a betegek gyógyulnak, sőt üdv az újaknak is.
Mi is itt vagyunk! Sajna a ma reggeli cukrom kiakasztóan magas lett (8,2), pedig az elmúlt 2 hétben minden OK volt, ezért marad tovább a diéta és a szurkálgatás... Lányok, az a diéta, amiről írtatok, az a cukrosdiéta :). Mi végre híztunk kicsit, 1 kg az elmúlt hónapban, nekem meg ez volt mostanában a baj, hogy nem hízom, és féltem, hogy a babó sem nő, igaz méretet csak a jövőhéten tudok.

Gyanixi:
vigyázz nagyon magatokra! Már aggódtam, hogy nem hallottunk felőled. Az a baj, hogy rövid a méhszájad, ezért nem kelhetsz fel?

Vitte:
én a Noéra szavazok, a Noah nekem túl idegenen hangzik... :) Na gondolom gondba leszel, mert ahányan annyifélét mondunk... :) De a lényeg, hogy nektek kettőtöknek melyik név tetszik, a többiek le vannak sz... :)
Holnap írok!

Mindenkinek sok ajándékot a csizmájába!

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok!

Én is sok ajándékot kívánok a csizmákba!!!

Judit

sch.judit

Sziasztok!

Most van egy kis időm, elaludt a kisfiam. Ettől a télapózástól gondolom teljesen felment az adrenalinszintje, az álmosság cseppnyi jele sem volt a szemében. Bezzeg én... :cry:

látom a kilók a fő téma. Nekem eddig 6 kilót sikerült felszednem. A 15. hétig szinte semmit sem híztam, talán összesen 2 kilót. Bezzeg azóta már rámjött 4. De hála istennek csak a hasamra. De még hátravan 3 hónap. Bár Áronnál is kb. ennyit szedtem fel a 6. hónapig, a végére pedig 12-t. De mire kijöttem a korházból, már a terhesség előtti súlyomon voltam. Remélem most is így lesz.

bbeti
áron születése elég komplikált volt, mert túlhordás miatt indított szülés volt. Meg egy kicsit nagy is volt az én méreteimhez képest ( 3750 gramm és 57 cm) Készenlétben állt a császáros csoport, mert nem volt biztos hogy kifér. Infúzióval indították, 20 óra vajúdás ( ami elég szar volt, mivel nem tágultam, csak görcsöltem) majd burokrepesztés után fél órával meglett Ő. Maga a szülés egy élmény, ott már nem fájt semmi. Amikor megszületett az Áron, minden fájdalom megszűnt. Istenem de jó érzés volt 20 óra fájás után.... De neked biztosan könnyebb lesz :D Látom már csak pár napod van. Jó neked!
Látom összepakoltál. Ajánlani tudom a glicerines végbélkúpot. Szülés után a kórháztól kaptunk eggyet a széklet megindítására. Aztán a férjemmel hozattam be, mert kellemetlen volt mindíg kunyerálni a nővérektől. Én a szülés után 4 napig csak ezzel tudtam "nagyvécére" menni. Mindíg attól féltem hogy egy erősebb nyomásra felszakad a gátseb. Ez fellazítja a székletet és a felhelyezés után 5-10 perccel már menni is kellett.... Csak látogató ne jöjjön közben... Bocs a részletes ecsetelésért, de nekem sokat segített.

Nika
Anyukádnak jobbulást!

Most már megyek egy kicsit pihenni. Mindenkinek jó éjszakát!

berzkat

Sziasztok!

Boldog Mikulást Mindenkinek :D

[b]Nika! Anyudnak Jobbulást Kívánok!

Szép Napot

Dia

[link=Kép

Kép
dia1

Sziasztok,

Gyanixi, akkor most már végig feküdnöd kell? Nekem is hasonló az eredmény C2000, de szerencsére, még nincs ágyszigor. Tartok tőle, mert azt mondta az orvos, hogy ahogy nő a babó, egyre inkább nyomja a méhszájat és -nyakat.

Voltunk 4D-n is, de nem annyira jó minőségű a kép. Most már biztos, hogy kislány, átnézettük az összes belső szervét is, mindent rendben találtak.

Az ellenanyag miatt állítólag nem kell aggódnom, de sűrűn kell vérvizsgálatot végezni, és a babát is monitorozni. min. havonta

Elizabeth, szupi a kép, nagyon kis édes a fiú.

Nika, én is csatlakozom, és küldök gyógyító engeriát Anyukádnak!

Vitte, a Noah nekem is tetszik!

A kilók miatti aggódásról már leszoktam, inkább nem is mérem. Ez már csak így megy évezredek óta, a nők meghíznak a váandósság alatt. A cukor és lisztfogyasztást tényleg nem árt visszafogni, de egyébként, szerintem ami jólesik. (a 'kényszer'diéta persze kivételt képez)

A rossz hangulatra nekem bevállt a zenehallgatás, és a kicsinek is tetszik.

Puszi minenkinek,
Lilo

Kép
Kép
34372

Szió Csajok!
Igen, az a baj, h ha sokat mászkálok és ahogy nő a baba a gravitáció miatt is nyílna ki a méhszáj és így kényszerpihi van. De már ettől a sok fekvéstől, teljesen le vagyok gyengülve, pár napja az orro is vérzik. Ma reggel pl arra ébredtem, h fordultam volna át a másik oldalamra és éreztem, h valami csorog ki az orromból...szóval már ez is, de mitől? Lehet, h a száraz levegő? Mert a vérnyomásom az alacsony és akkor nem szokott... Nem tud vki valami jó krémet orrba, amitől nem szárad ki a nyálkahártya?? :lol:

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Remélem mindenkinél megjött a Mikulás, úgy várom már, hogy jövőre a picikének is belerakjon a csizmájába valamit.

Téma hízás:
minden 12.-20. hétben levő Kismamának tudom azt tanácsolni, hogy szerintem most vigyázzanak. Az elején én is csak 1-2 kilót híztam, de utána rámugrott további 8 kg a 16. és 24. hét között, úgy hogy észre se vettem. Most tartok 12 kg-nál. Viszont most sok fehérjét kell ennem, tehát nincs diéta, remélem max. 15 kg-nál megállok.
Különben szerintem hülyék azok a dokik, akik 8-10 kg-t engednem csak meg, mert szerintem ez típus függő. Én tényleg nem eszek többet, de szerintem már csak azért is híznak egyesek többet, mert tél van, eleve más kajákat eszünk, mint nyáron meg a szervezet is többet raktároz!

Más:
Lányok, Ti mit csináltok most télen a sápadság ellen? Lassan úgy érzem magam mint egy nagy fehér bálna! :? Nem elég, hogy szép nagy a hasam, mellem, fenekem, mostanára minden barnaság lekopott rólam!

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Most értem haza cukorterhelésről, ráadásul a gépem megint szarakodik, az msn egyáltalán nem jön be, és az explorer sem, mozilla van...Ki érti ezt?

A glükóz k..va rossz, én elkezdtem kihányni,aztán lefektettek, és ott feküdtem 2 órát,amíg letelt az idő,vérnyomásom leszaladt,minden volt....Holnap eredmény,de úgy gondolom, nem lehet baj.

Gyanixi! Az orrvérzés a terhesség velejárója,mivel sokkal több vért pumpál a szív a baba miatt,ezt viszont a hajszálerek nem mindig bírják. nekem minden orrfújás vérzik,mikor mennyire. Állítólag a C vitamin segít rajta,én mondjuk nem érzem...

Rekanna! Engem mindenki úgy köszönt,hogy Jééézus,de sápadt vagy. Én semmit nem tudok ellene tenni, szoliba kéne menni,de azt nem!

Ja, és most jött meg a szopipárnám, amit másfél hete rendeltem, szaladok kibontani!

Kép
babzsák

köszike lányok a bíztatást. Remélem tényleg minden rendben jön anyuval.Most én is csak annyit tudok tenni hogy nem idegeskedek és várunk.

A kg: Én eleve nagy súllyal kezdtem és mindenki azt mondta nekem hogy sokat fogok majd hízni mert eleve nagy darab vagyok ezzel ellentétben még csak 6.7 kg-t híztam és eszem rendesen.Sőt még édességet is :) :oops:
Szóval ez tényleg mindenkinél más

nika70
Salgótarján

Sziasztok.

MINDENKINEK SOK FINOMSÁGOT MIKULÁSRA!!!!!!!
De azért vigyázzatok a csokikkal!!!

KG-ok!!!!! :evil: :twisted:
Én is diétára lettem fogva, bár alig eszem mégis 8-9 kg már felugrott, jövőhéten megyek a dokimhoz aki azt mondta azt szeretné látni ha egy dekát sem hízok, na mondtam neki, hogy azt én is szeretném látni.A kenyeret mellőzöm az étrendből legfeljebb csak pirítóst eszem.Ez van de szerintem is teljesen más mindenkinek ez a hízás dolog, majd lemegy ha meg van a baba.
Puszi :twisted: :roll:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Lányok volt valakinek vérzése vagy barnás folyása közületek?
És ha igen, mit mondott rá a doki vagy mit csináltak vele?

Kép
elizabeth25

Elizabeth,
nekem volt barnas verzes, 10 hetes voltam. 2 nap korhaz + sargatesthormon szuri, majd Duphaston a 13. hetig es 1 het szigoru pihi!!!!
Szerintem mindenkeppen menj el dokihoz. Amugy rogton meg UH-aztak, es baboval minden rendben volt.

KépKép
KépKép
vitte

Ja, meg annyi, h. en ugy beparaztam, h. rogton a korhazba mentunk, nem is a nogyogyihoz, es mondtak, h. jol tettem. De nem tudom, itthon mi a modi.
Sok a ver? Nekem inkabb olyan maszatos volt es picit folyt csak. Azt allapitottak meg, h. regi verzes szivaroghatott ki. Hogy mitol, azt nem lehet tudni... De azert ovatosan!

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

Ma megmozdult a pici babám!

Ja, kilók, nekem nem mondott semmi rosszat a védőnő, azt mondta, hogy viszonylag normális, hogy a 18 hét alatt 6 kg-om híztam, bár az utobbi 4 hétben 1 kg és 30 dkg ugrott fel, atöbbit előtte szedtem össze.

Délután 16 órára megyünk uh-ra, remélem minden rendben lesz!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Vitte voltunk hajnali kettőkor a kórházba! Megvizsgált a doki, méhszáj rendben volt....a baba az uh-on icergett-mocorgott, tök jól volt, azt mondta, hogy lepény jó helyen, hematóma nincs!
Előtte mi voltunk együtt a párommal, de AZ nem történt meg, de a doki azt mondta, hogy a nőknél az erőss orgazmus (bocsika :( ), okozhat ilyet, ez nagyon gyakori! Úgyhogy haza küldött és mondta, hogy no para, pihi!
Most már nem vérzek, csak barnás folyásom van :(
Amúgy a vérzés nem igy ömlött csak folyt egy picit, és piros volt, világos piros!

REMÉLEM TÉNYLEG NEM LESZ BAJ, MERT TÖK PARA VAGYOK! :cry:

Kép
elizabeth25

Elizabeth,
nekem a 12. hétig volt egyfolytán barnázásom, vérzésem, mert a méhlepényem elől fekszik. Ez nálad is pont most lehetne kiszúrni, mert nálam is a 16. héten jöttek csak rá, hogy mitől volt. Nekem is teljes nyugalmat meg hormonokat írtak fel a kórházban, de a dokim lebeszélt róla, mert a hormon nem segít, max. megnyugtat. Az ágynyugalmat is egyes orvosok túlzásba viszik, míg az egyik doki beutalt kórházba, a másik hazaküldött, hogy nyugodtan mozoghatok.

Kép

Kép
rekanna

Rekanna, nekem a doki azt mondta, hogy jó helyen van a méh lepény.....meg minden ok...legközelebb majd csak a 18 héten megyek uh-ra, január elején! Te nem paráztál be? Én teljesen kész vagyok! :(
Végül te mit csináltál és mikor múlt el neked?

Kép
elizabeth25

Nekem amúgy eddig nem volt soha...mármint a terhesség alatt....tegnap volt vérzésem először, meg ma van barnázgatásom....de az még lehet, hogy a tegnapi nap folyamánya, nem tudom!

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok!

Csatlakozhatok?
20 hetes várandós vagyok, április végére várom a - úgy néz ki - kislányomat. 35 éves vagyok, ő lesz az első babánk, ezért nagyon izgatott vagyok.
Mostanra a kezdő súlyomhoz képest felugrott rám 6 kiló, mivel nem voltak rosszulléteim, az elejétől fogva fokozatosan hízom. A dokim eddig nem mondta, hogy vigyázzak, bár lehet, hogy legközelebb már fogja. Igazából nem diétázom, de lehet, hogy kéne.
Egyébként eddig szerencsére minden rendben volt.
Remélem, veletek is minden rendben van és lesz is a továbbiakban is.
üdv!
Vendég

Szia Edi!
Napról-napra többen leszünk, nagyon jó!
Olyan kérdést hoztam mára,hogy ki, és mikor,és miért,vagy miért nem választ szülésznőt. Olvastam egy másik topicot most,írta valaki,hogy a 30. hétig kell...De miért? Nektek van? Vagy a dokimat kérdezzem,hogy neki ki és mi a jó?

Hát,én mérlegre nem állok,az tuti,ha védőnőhöz mgyek,neki is meg fogom mondani,ha kötelező ráállnom, akkor se mondja ki hangosan,mert elsírom magam...lassan úgy érzem, h szélmalomharc. Ha hízás a formám,akkor csinálhatok bármit,le van tojva.Vajaskenyérre áhítozom...sokra...puha,friss kenyérre.... :oops:

Kép
babzsák

Szioka! :D

Babzsák én még nem választottam,nem tudom ott kell-e,kötelező-e. Megkérdezem majd a dokim,holnap ugyis kell hozzá mennem.
Kg ügyileg eddig 5 kgnál tartok,eszem mindent,ami jól esik. Csak a hasamra jött fel eddig,máshol nem is látszik. :lol:
Most mandarin és narancskorszak van nálam!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

üdv edi5 én is túl vagyok már a 36-on és az első babámat várom.Üdv körünkben:)

Babzsák nekem még választott dokim sincs.Anyagi megfontolás miatt:):):)Inkább a babóra költöm és eddig minden vizsgálaton rendesen voltak a dokik:):):)
Tényleg:):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Koszi Luca neveben is a gratukat :)

Hu, ezt a fogyokura temat eleg ketkedve olvasom. Biztosan lehet esszel csinalni, de ha betegseg miatt nem szukseges, en tuti nem tudnam betartani most. Ehes sem szeretek lenni, a babanak sem jo, ha amit megkivanTOK nem kapja meg, es az sem jo annyira, hogy mindig stresszelni, mit is lehet, mit nem. Persze, ez csak az en velemenyem.

Szuleszno. Hat nekem meg odebb van, nem is agyaltam meg rajta. Allitolag nem rossz, ha van valasztott, segit pl. a gatvedelemben. De allitolag elso szulesnel mindenkeppen vagnak, szoval nem tudom. Irjatok, akik valasztottatok, hogyan is megy ez.

Babzsak, a fiuneveket ki is huzhatod a tablazatbol :)

Jovo penteken 4D UH, mar alig varom.

Elizabeth
, remelem a folyas, verzes elmulik, en is csak a pihenest tudom javasolni ha mar voltal dokinal. A lenyeg, hogy adoki tudjon mindenrol. Meg persze te is :)

Ancsa, orulok, hogy megerezted a baba mozgasat! Milyen? En mar nagyon varom, hogy egyertelmu legyen, de meg nem merem semmire ramondani, hogy na ez tuti az volt. Ott mocorog az a tobb meter bel is :( Sajna egesz nap zizgek, dolgozok, ulok, nem tudom ra figyelni rendesen.

Kép
Kép
-macsek-

Boldog Mikulást mindenkinek! Nekem eddig 4-5kg ment fel nem tudom ez mennyire sok,de nem tudok mit csinálni vele!Egész nap elvagyok de este 8 után mindig rám jön az éhség!:) Holnap megyek az afp-ért meg megcsináljék a genetikai uh-t:)
Vendég

Szülésznő téma,
tegnap nagy szerencsém volt, mert már régóta gondolkoztam én is ezen a témán, szóval a nőgyógyásznál helyettesítették az aszisztenst, és pont ismertem a lányt. Azóta képzett szülésznő lett belőle, és számot is cseréltünk. Még nem beszéltük végig a szülést, mert nem volt rá idő, de majd felhívom.

Edi5, Üdv. Merre élsz? Írj még magadról, milyen volt az első 20 hét?

Nika, bátor vagy, hogy így bevállaltad választott orvos nélkül. Így most előfordul, hogy más vizsgál a következő alkalommal, vagy hogy megy ez? Szerencsés vagy, hogy nem volt probléma. Nekem így is sok gondom volt a beutalókkal, időpontokkal stb. (pedig nem kevés pénzbe kerül)

Elizabeth, ez nem annyira egyedi tünet, (már sokaktól hallottam) de megértem, hogy aggódsz, meg komolyan is kell venni, de biztosan nem lesz semmi gond :)

Kép
Kép
34372

Elizabeth: Azért írok, hogy megnyugtassalak. Nekem is pont tegnap volt ilyen barnás folyásom, 2 napos hosszas bevásárlókörutas sétálgatás után. Hát én sem voltam valami nyugodt, főleg azután, hogy nekem az első időkben is volt ilyen, amire hormont kaptam és feküdnöm kellett, előtte meg volt egy vetélésem. Ez viszont ilyenkor már mást jelent (én 19 hetes terhes vagyok). A doki megkérdezte, hogy nem volt-e előtte sex, én megkérdeztem hogy az meg mi :D , mert a 16. hétig az előzmények miatt nem javasolta, utána meg nem mertünk. Megnézte a méhszájamat és mivel mindent rendben talált, megerősítette, hogy valószínüleg egy ér pattant el és az okozta ezt az egészet. Pihire rendelt, semmi nyújtozkodás és a sex továbbra sem javasolt :? .
Na de engem ez sem érdekel, csak a babóval legyen minden rendben. Szóval vigyázz magadra és csak óvatosan a szeretgetéssel, de szerintem nem lesz semmi baj.
pannabab

34372: Mindig az vizsgál aki éppen bent van rendelni.A nővérke pedig mindig ugyanaz és számítógépen fent van minden szóval minden doki mindent tud mert a nővérke elmondja neki.Szülésznő témában ha pesten szülnék nem lenne gondom mert az egyik legjobb barátnőm szülésznő és bármikor rábíznám magamat.Ide sajnos nem jöhet:(
A beutalókat a védőnő adja a dokival csak le kell pecsételtetni szóval ezzel sincs gondom:) Lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsés helyzetben de ha megszülök akkor majd elmesélek mindent milyen itt ügyeletesnél szülni :):):):):) Eddig minden dokira azt mondom akivel találkoztam hogy nem aggódnék ha nála szülnék de mint tudjuk az sem mindig fenékig tejfel ha van választott dokid.Hallottam már olyant és közvetlen közelemben is volt ilyen hogy volt választott dokija de be se tolta a pofájéát a szülésre a pénzt meg elfogadta sőt....

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Edi:
Szia!!! Hanyadikára várod a babát? Mert én is a 20. hetemet taposom, nagyjából ugyanakkorra lehetünk kiírva! De jó neked,hogy tudod már a baba nemét! Mi holnap megyünk a dokihoz UH-ra,már ANNYIRA várom,hátha kiderül,mi van (vagy nincs...) a lába között. :oops: :D :D

Elizabeth:
Jól emlékszem,a múltkor is írtad,hogy miután együtt voltatok, barnáztál? Hát nem tudom,lehet hogy meg kéne gondolni,hogy a továbbiakban mellőznéd részedről az orgazmust... Attól a pároddal még foglalkozhatsz.. Én az elején barnáztam,rohantunk is a dokihoz. Azóta csak 1x voltunk együtt,azt hiszem,nagyon nem lesz ez rendszeres közöttünk,amíg várom a babát. Majd ha megszületett,és kikupálódtam... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

próba

Kép
pannabab

proba2
pannabab

Sziasztok!

Üdv a mostanában csatlakozóknak!
Ma voltam orvosnál ,kicsit izgultam a méhszáj miatt de mindent rendben talált.
A cukor profilt sajna nem úszom meg jöv hét csütörtökön megint kell mennem.
Nehéz lesz ebben az édességes időszakban nem bűnözni!

Hogy álltok a karácsonyi hangulattal?

Ma kivilágitottuk az erkélyünket, nagyon szép lett.
A lakás díszítésnek már háromszor kezdtem neki de mindig abba hagyom az elején.
Valahogy nem akarodzik létrára mászni.
Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Ancsa:gratulálok a babómozgáshoz!
Edi:üdv közöttünk!
Elizabeth:pihenjél,ha továbbra is fenn áll menj el dokihoz!
Szülésznős téma:én még nem szültem tehát csak másoktól tudom,hogy nagyon sokat segít egy rendes szülésznő!Végig veled van és nyugtató érzés a tapasztalata!Én fogok fogadni,már tudom,hogy kit de majd csak a 30.hét után szólok neki!Nálunk ajándékkosarat szoktak adni olyan 10000ft értékben(kisváros-ismer mindenki mindenkit és jók az információk)

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Üdv az újaknak! Sztem lassan tényleg 2 részletben kell táblát közölni, mert nem fogunk beleférni, de ez így a jó! :D

Holnap megyünk Jugóba körülnézni egy kicsit a bababoltokat. Nekünk Bécs túl messze van, ez meg 10km (légvonalban). Majd beszámolok, hogy mit láttam, érdemes-e lemenni.

Mi lehet Fenix-szel? Máskor rengeteget írt, most meg eltűnt egy ideje. A bowlingozás után jelentkezett, ha jól emlékszem. Remélem azért minden oké velük.

Judit

sch.judit

Sziasztok! Csak beköszönök gyorsan. A munkahelyemen az utolsó napok nagyon húzósak, úgyhogy nem nagyon tudok olvasni, írni a fórumra. Most is nagyon fáradt vagyok. De majd jövő héttől megváltozik a dolog!

Zsana! Én is remélem, hogy még találkozunk a szülőszobán! Holnap majd kiváncsi vagyok, mi lesz a dokidnál.

Üdv az újaknak!

KépKép
nanett

Sziasztok!
Csak beköszönök mert egész nap a lakást pakoltuk és nagyon fáradt vagyok.

Remálem mindenki jól van. Elizabeth olvastam mi történt remélem már nincs gond. Majd írjál mi volt és hogy vagy.

Boldog Mikoulást Mindenkinek!

Rena
Kép
rena12

Elizabeth,
Akkor nincs ok aggodalomra, remelem nem ijesztettem rad. A lenyeg, h. komolyan kell venni es ugyik vagytok, h. bementetek a korhazba.
A piros ver arra utal, h. friss verzes, tehat lehet tenyleg elpattant egy erecske.
Kicsit majd ovatosabban az egyuttleteket :oops: :roll:

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok lanyok!

Tegnap este 6 ota vege a rossz alomnak, remelem,hogy nem fog visszajonni! :)

Ja, tegnap megmozdult a babam :), annyira jo erzes volt.......

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Ja azt elfelejtettem mondani, hogy a doki az ejjeli uh/on azt mondta, hogy a babo mar 16 hetes, mert 16 cm/s, es mindenet megmerte, ugyhogy annyinek felel meg! :)

Kép
elizabeth25

Elizabeth, örülök, hogy minden Ok, azért csak vigyázz magatokra :D

Van ilyen rovat, hogy ABO összeféretlenség? megyek megnézni, mert ez engem is érint.

Sziasztok, később még jövök :)
Lilo

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

elizabeth25,
jaj de jó, hogy megmozdult a babád!! :D :D Nagyon jó érzés, ugye? Én is kb a 15. vagy a 16. héten éreztem először a babát, csak akkor még annyira bizonytalanok voltak a "rugásai", hogy nem nagyon tudtam hova tenni őket...
A vérzéssel kapcsolatban... Nekem is volt, még pedig egy ilyen 17. hét körül, egyébként azelőtt nap megvizsgált az orvos, és még meg is jegyeztem, hogy nem túl finoman... Másnap pedig barna folyásom volt, ami szerencsére hamar elmúlt.

Üdv. az újaknak!!! :D

Látom, hogy nem csak nekem vannak problémáim a kilókkal :oops: Próbálok nem törődni velünk, de a védőnéni mindig jajog, hogy "huuuuu, de elszaladt velünk a ló".
Itthon már kizártam ezt a problémát, mivel a digit mérlegből kidobtam az elemet :twisted:

Szép napot Nektek!

Kép
dijcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?