Új privát üzeneted érkezett!

úgy volt, hogy elmentünk aludni, de én nem tudtam :evil:

2 képet teszek fel
Felhívom mindenki figyelmét a csíkos zoknira és a csíkos zokni tulajának pici fiára aki csíkos pulcsiban van egész véletlenül :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép

Gabi,
tulajdonképpen mindent megeszik csak :lol: a tökfőzit nem, zöldbabfőzit nem és a harmadikat elfelejtettem :lol: :lol: :lol: amit nem szeret.
Nagyon szereti a pörköltes dolgokat.
Ma rizses húst evett pl.
Ja eszembe jutott a paradicsom pürét. :lol:
Már nekem is kéne új ötlet mit főzzek.

én milyen ócskán nézek ki a képeken
:roll:
Le vagyok lakva teljesen :roll:

Natasa, Ti jöttök holnap?
Azért kérdezem, mert visszahoznám a könyvedet.
Minden fejezetbe beleolvastam, de Gabit igazolom, hogy ezeket általában tudja az ember.
Még lelkiismeret furdalásom is volt, hogy én a terhesség alatt nem olvastam ilyen könyveket. De valahogy úgy voltam vele, hogy tudni fogom.
Csak a szopiról olvastam. Mert izgultam, hogy hogy kell csinálni, de szerencsére Zsófi az első perctől kezdve ügyesen szopizott :D

na , még elküldöm emailen a képeket (jó nagyok :lol: )

aztán remélem jön már az álom manó :lol:

jó éjt!

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sziasztok!
Boldog Mikulást Mindenkinek! :wink:
Kép

Nálunk tegnap járt,de valahogy Domi nem hatódott meg az ajcsiktól. :roll: Pedig együtt tisztítottuk ki a cipőt stb.Azt hittem reggel nagy ovációval fogadja majd az ajcsikat,erre csak ennyi volt.Ó mi van a cipőben!? :roll: :evil: :lol:

Nagyon szupik a talis képek.Kedvenceim:Cool arca amikor rácsodálkozik mi van a kezében. :lol: Bubek ahogy együtt eszik Marcival. :lol: Zsófi sérója és smacija. :lol: Na,meg természetesen Ilba zoknija nagyon tuti. :lol: :lol:

Ez volt a miki ajándéka:
Kép
Mazsols csokival bevonva(imádja Domi),szinesceruza(nagyon fogyóezköz :wink: ),rajzlap,2 versenyautó és az egyik fakopácsból vásárolt játék.Ilba figyu!Ez olyan,hogy formák(jelen esetben tengeri élőlények)vannak egy táblán és ki kell horgászni őket(mágneses).

Mindenkinek szép napot!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


MINDENKINEK BOLDOG MIKULÁST KÍVÁNUNK!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

 
 

Mindenkinek köszönöm a képeket, Gabus neked pedig a szeretetcsomagot látatlanban, mert még nem volt időm kibontani, és ugye mielőtt elteszem a ruhákat, még le is fotózom (nem tudok leállni).

A képeim nem direkt ilyenek, ezt természetes taléntumnak hívják kedves Jumam, meg mindenki, aki meggyanúsított a rájátszással... :wink:

Dia köszönöm a tudodmit, ezt 2 napja próbálom leírni, de mindig elfelejtem.

Most megyünk énekórára, aztán visszatérek!!!!!!!

Kép Kép
coolasa
 
 


Halló!

Képek szuperek!!!!

Mindenkié!!!

Sikerült egyszerre lekicsinyíteni a képeket? Léci, kifúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy sikerült-e?!?!?!?!?!?!?!?!?

sasha

Kép
sasha
 
 


Cool, milyen énekóra?????? :shock: Te, vagy Noki? Esetleg Nokipapa????? 8)

Mi voltunk Mikkancson, szerintem szuper volt, főleg a Mikkancs bokavillantós gatyája, és a szőrös mellkasa, ugye Sajti? :wink:

A gyerkőket pont annyira kötötte le, mint vártam, semmi extra, de azért nézték. :oops: Azért aranyosak voltak.
Vendég
 


Hahó!

Nekünk is feltűnt Miki vagesz atlétatrikója. :lol:
Beni kb. 5 percig élvezte az előadást, utána már a mellette lévő kislány hajából bányaszgatta ki a csatot.
De ha a 15 perces várakozást beleszámoljuk, bírta 20 percig!

Jó lenne, ha valaki lefotózta volna az ajcsiátvételünket, mert Apjuk képén csak a nagy hátsóm van, se Miki, se Beni, se aji nincsen rajta.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


(Gabus, ég mindig nem bontottam ki a szajrét, mert benn van a szobában a szatyor, ahol Noki alszik, de ne add fel, 1-2 év, és sor kerül rá.)

Ilba, termetes bébi, mármint Görgőcske 2. Milyen remekül összeszervezted a barátnőddel, hogy egyszerre legyetek szülési szabin, így majd összejárhattok sokat. Az én barátnőim bezzeg vagy most tértek vissza munkába gyedről, vagy hallani sem akarnak egyelőre ilyen tipusó otthonlétről.

Sasha, nekem nem sikerült a tömeges kicsinyítés, de valld be nyugodtan, hogy a képeim minősége után ezen olyan hevesen nem is csodálkozol. Az a porrrrrbléma, hogy az ACD-n belül az összes kijelölése után a tool-ból nem jön fel nekem resize lehetőség, ha meg az Iview kicsinyítőt használom, amit ismerek is, mert nálunk az a menő, ott meg nem lehet többet kijelölni egyszerre ctrl-lel sem. Na erre reagálj valami építő jellegűt.

Eszti, énekóra Nokinak szól. Ugyanolyan zenés foglalkozás, mint a többieké, bár egyelőre hangszerek nélkül puszta dudorászás. Hokedli egyelőre vizsgal mindenkit szúrós szemekkel, főleg a vezető nénit, aki gyanúsan kornyikál szerinte. Én picit szenvedek, mert komoly zenei előképzettségem miatt néha fájnak azok a hangok, amik egyes anyukák tüdejét rekeszizmát elhagyják, így ma a hullapelyhes éneklésekor magam szórakoztatására egy másik szólamot dünnyögtem, mivel nem bírom az egyszólamú műveket, általában alátercelek valami ad hoc-ot, alaposan meg is lettem dícsérve. Ez kissé visszaállította megtépázott önbizalmamat, mely súlyos csorbákat szenved minden tali után, mikor a fényképek publikálására kerül sor...

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, ezek szerint tök komoly az iwien olvasott opera szak???
Vendég
 


Eszti, persze. Most komolyan, ki viccelne ilyesmivel? Annyira azért nem funny... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


És milyen megfontolásból? És egyáltalán. Annyira nem tudom elképzelni. Tudsz olyan operásan énekelni? Meg olyan operettesen is?
Vendég
 


Eszti ez opera "szak" volt, no operett, és nem tudok operásan énekelni, csak tisztán, úgy hogy nem zavar másik 5 szólam a fülemtől 2 centire. Én csak gyerekkoromban (ált isk) műveltem ezt, operásan vicces hangjuk azoknak lesz, akik ezután is képzik magukat. De nagy élmény volt, mert az egész arra épült, hogy ha az operában/erkelben ment olyan darab, ahol gyerekszereplőkre volt szükség/gyakran/ (nem a statisztákra, akik elmennek a színpad előtt 2x, hanem énekes szerepekre), akkor azt ebből a kórusból válogatták, tulképp ezért létezett ez a kar, az egyéb turnék, koncertek csak ráadásul szolgáltak.
Tegnap készítettem nagy vehemenciával képeket az új lakrésztől, olyan cool-osak, szóval a valóság azért űbereli a fotókat, mindenesetre ezeket most elküldözgetem nektek mailen. (Meg akartam várni, amíg berendezzük a helyiségeket, de a mesterek még utolsó utáni simításokat végeznek, szóval inkább üresen lefotóztam gyorsan.)

Kép Kép
coolasa
 
 


Vénséges Nokedlinek boldog 9-et!!!

Majd még jövök, de most épp takarítok.

Pááááááá!

Kép
mancs
 
 


Cool,
már most kikötöm: legközelebbi talin CSAK ÉS KIZÁRÓLAG akkor mesélem el Mbával való megismerkedésünk történetét, ha utána operásan énekelsz valamit!!!!!!!!!!!!!!!

Miért ijedtél meg a fényképezőgépedtől???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
mancs
 
 


Mancs, utólagos feltételek támasztása a ptk szerint is semmis, úgyhogy leszel szíves viselkedni... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
cééépek lettetek, bár a gyerekszoba című fotót nem értem. Van rajta egy ablak, egy ajtó, közte a fal és a villanykapcsoló, de a gyerekszoba sehol sem láccik. :twisted:

Boldogot Nokinak!

És minden topik törpinek utólag is boldog mikit, remélem sok szép ajándékot kaptatok! :)

Megyek ebédelni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Marha jó volt a délelőtti Mikulás! Életemben nem láttam ilyen "retró" Mikit :D :D :D Meg olyat sem, aki ennyire "repes" a gyerekekért. A ruhája csak tükrözte a stílusát. Viszont ha nem ilyen akkor semmilyenünk sem lett volna így szeretjük :wink: Engem az egyébként meglepett, hogy a lurkók mennyire nézték Krampuszlány előadását. Szonja még egy kicsit a bábozást is /bár nem annyira látta, mert pont előttünk ültek/.
Sajti, nagyon rendi vagy, hogy mindenkiről csináltál fotót. Ha a rólunk készült sikerült akkor kérlek küld el, mert a nagyik szeretnének látni én :oops: :oops: :oops: lemerítettem /az az merülve vittem/ mind az összes aksit a fényképezőgépbe :?
Remélem az általam felvett videjó sikerült :)
Cool, roppant örülök, hogy nem járunk együtt zenebölcsibe, mert az én énekhangom a falon át is kiszűrnéd és tuti ott azonnal beszüntetdnéd Noki zenei nevelését :lol:

Szonjec most volt hajlandó először álomba szenderülni noha már Mikizés alatt is igen álmos volt. 5-re vendégünk érkezik és nekem talim van 6-kor az Árkádban :shock: Ezt hogy oldom meg?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool, szerintem Nokinak csusztassük át a hófordulóját holnapra, hogy ma Mikit, holnap meg hófordulót tudjunk neki kívánni! :lol:



Helyesbítek,....Szonja már ácsingózik! 15 percet sikerült aludnia!

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hahó!

Sajti,
Akkor rólunk is van fotód? Vagy csak a ti sorotokról? :twisted:

Cool,
Aha, jól összejött, a bibi csak ott van, hogy ha akarnánk se tudnánk dolgozni már, lévén a cég felszámolás alatt. :evil:
Nekem is van ismerősöm, aki opera szakra járt. :roll:
Szép lett nagyon a lakás!

Noki! Boldogot!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Nokedli boldog hófordulót kívánunk!!!

Ma katasztrófális napom van, semmi nem jön össze, kész idegroncs vagyok. Petrával ma többször is kiabáltam, mert sose azt akarta csinálni, amit én. Persze aztán nem győztem puszit adni neki. Mióta megszületett nem voltam ilyen ideges.

Megyek, mert egy csomó elintéznivalóm van.

Coolasa azért meghallgatnálak, amint énekelsz. Sajnos tegnap lemaradtál a mi előadásainkról (egy kis ízelítő)

Sajtine Petőfit szaval
Kép

Mondókák elmutogatása
Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Gyorsan irok,mert a netünk nagyon vacak,folyton lekapcsolodunk róla! :twisted:

A találkozó látom ismét sikeres volt,a képek és a videók nagyon jók.!!
Marci is hogy megy már!Petrának se kell már sokat a kezét fogni azt hiszem.

Coolasa:
Noki pedig ülve evett?És hogy veszed észre ez a fajta kajálásu mód is tetszik a kiscsajnak?
Egyébként a szivgyógyszereket megbeszéltük!Le van zsirozva! :D
A lakás jól néz ki,a falak szine is guszta!

Natasa:

Lányodról a képek nagyon tetszenek!A jelmezek is olyan kis finomak egyáltalán nem giccsesek.Az angyalkás meg kifejezetten jól áll Szonjának!

Mancs:

Esetleg kabátot még nézhetnél itt Kispesten a Margó divatházban.Ott nagyon sok kabát van,mondjuk nem olcsók.

Reggelre nálunk is jött a télapó!Finom csokikat hozott mindenkinek.Tibi reggel meg is kérdezte,hogy mikor raktam be a cipőkbe a meglepiket.Mondtam,hogy nem én voltam hanem a télapó! :wink:

Szilvi két napja jól alszik és eszik!!Kop,kop!

Még sok mindent akartam,de félek,hogy nem küldi el!

Noki boldog hófordulót!!!

Kép

Kép
novum
 
 


Timi,
holnap gyertek át délután, oké? Vanília, ha már Ádusz is meggyógyult, szeretettel várlak Titeket is! :)

Képzeljétek, Livicsek vacsira csirkepörköltet evett, fürdés után meg megivott 2 deci tejet. Tegnap előtt még hallani sem akart róla. :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsesz, hogy ennyi, de nem tudtam választaniiiiii.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolasa én nem kaptam képeket a lakásról. :cry:

Képzeljétek Petra ma először csokit evett. A tegnapi télapós csomagból kiszedett egy Kinder csokis szeletet és papírostól elkezdte enni, a fele le is csúszott. :evil: Mindezt persze mellettem, szóval tök figyelmes anya vagyok. :lol: A papírt nagyjából visszaöklendezte, de a csoki ízlett neki. Végülis Claudia Schiffer is ezt ajánlja. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!
Gabuska és a citromsárga nyuszi mit evett? Livi meg tuti azt kisérletezi, hogy neked mikor cseppen el a nyálad a kaja láttán :D Az antennái csudajók :wink:

Vuka, tényleg nem ártana neked egy hosszú, ébredésmentes éjszaka :!: Antivagyokot nem lehet esetleg megfőzni ( :lol: ), hogy ő kelljen cumitdugdosnisírósPetraszájába? egyébként mivel Petra minidg nevet a fényképezőgépre lehet fel kell neki akasztani, hogy éjjel lássa és nincs több sírás :wink: Vaaagy, izéééé, ez nem jó ötlet :roll: :oops:

Novum, köszi :) Egyébként szerintem sem az az extragiccs :roll: A fotós csajszi szerint is Szonja jó angyalka csak kár, hogy nem hosszabb a haja,....a hurkái miatt ilyen angyalkás :wink: Gratesz a jó éjszakákhoz! Remélem a köv. talin benneteket is látunk! Szerintem én Fannival még nem is találkoztam :?

No, sikerült elugranom az Árkádba. Addig a pasik vigyáztak Szonjára :lol: Persze morcosak voltak mire megjöttem, mert korgott a gyomruk. Szonja teljesen felpörgött. Párom egyik haverja annyira bejött neki, hogy folyton mászott rajta meg produkálta magát :D Kapott egy vagány fürdőjátékot így a fürdetés is jó hosszúra nyúlt. Ezek ellenére nem bízom abban, hogy ma kevesebbszer fog ébredni mint általában,....majd kiderül.

Cool, ilyen helyes kis négyzetlámpákat hol lehet találni? Tecc a fal szine is!

Ilba, hidd el, nem akarattal nyomtunk ki onnan benneteket :twisted: De jó érzés volt klikkesedni :D :evil: Szerintem Sajti tévedésből a "nem mi sorunkat" is lefényképezte, de nem vagyok abban sem biztos, hogy minket fotózott. Vagy csak minket nem fotózott :shock:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Vuka :D :D :D :D :D Bevallom becsületesen, hogy annak ellenére, hogy szonjec már eszik narancsot, mandarint, kóstolt ananászt,...az áfonyás almát nem is említem :lol: Csokit nem akarok/merek neki még adni. Tudod, az édességutálatom kivetítem a gyerekre 8) Így guvadt szemekkel figyeltem, mikor vesz magázhoz egy csokiMikit és akcióba lendült a kezem :evil: :P
Apa meg most teljesíti csokitélapó zabáló feladatát :lol: :lol:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok,

én olyan fáradt vagyok. Reggel óta meg nem álltam :roll:

Gabi,
ma gulyás levest evett Zsófi meg palacsintát.
Nagyon ízlett neki a palacsinta.
Később biztos bajban leszek ha már tudja mondani, hogy anyuuuuuuuuuuuuu süssél palacsintáááááááááttttttttttttttttttttt
:lol:

A miki tényleg jó volt. A bábozást Zsófi nagyon szépen végig ülte :D
A mikiről nekem nem az a hagyományos télapó jut eszembe :lol: Nagyon laza volt :lol: :lol:

hát akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

itt már Zsófinak is elszakadt a spulni :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép


Natasa,
utólag is köszike a felvételt :D
Olyan jó, hogy apa is meg tudta nézni :lol:

Cool,
nagyon szupcsi a keco
De a babaszoból én sem láttam semmit :twisted:
A rács biztos azért van, hogy Nokihoz ne tudjanak a lovagok bejutni :lol: :lol: :lol: (anya tudta nélkül :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép
sajtine
 
 


Natasa,
csokit én sem akarok még adni, mert mikor a zserbóból evett és egy kicsi lecsúszott a tetejéből is, ami csokis, nagyon megfogta. Mondjuk nem csak ezért, mert még bőven van ideje csokit enni, de ezért is.

Én már évek óta nem eszem meg a csokimikulást meg a csokinyuszit. Szerintem hányadék ízük van (elnézést), gyerekkoromban még finomak voltak, de most! Sztem tuti eladják az évekkel ezelőtt lejártakat is. Sokszor volt, hogy kibontottam és már érezni lehetett a szagán, hogy nem idén jött le a gyártósorról...

Ja, egeeeen, mikor már remegtem a kajáért, kaptam én is :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sajtiné,
jaja, palacsinta nálunk is favorit. :wink: És tápit már egyáltalán nem kap Zsófi?

Hát, lehet, hogy elküldtök a búsba, de szerintem ez a mikulás elég tré volt. Az még oké, hogy a tescoban kapható 500 forintos silány mikiruha utánzat volt rajta, de a cipője meg a kigombolt felső. Szóval sztem a gyerekek ennél több tiszteletet érdemelnek, még ha nem is fogják fel még, hogy mit látnak... Emlékeim szerint, mikor a suliba jött a mikulás (akkoriban szigorúan Télapó), nagyon klasszul be volt öltözve, olyan igazi öregemberesen, szép nagy szakállal, mikuláscsizmával, nem lógott ki a nadrág alól a fekete félcipője.
Én a gyerekek helyében megdobáltam volna paradicsommal. Persze csak az ajándékozás után. :twisted:

Mikor mentem le ma este közös költséget fizetni a gondnokNŐ mikiruhában ült az íróasztalnál. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
ezt szeretem benned, Te kiteszed a foltozni való batyut :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


hát a mai csoki utánzat szar mikulásnak tényleg hányadék íze van.
Volt a Tv-ben, hogy akkor jó a csoki ha minnél nagyobb %-ban van benne a cacao.
Amit én kaptam az egyik "csoki"-n fel se volt tüntetve.
biztos - 243546858 % :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


De kap tápit minden este.
Reggel csak akkor nem ha későn kelünk fel.
Akkor benyom egy túró rudit és akkor tud enni délben.

Kép

Kép
sajtine
 
 


jaj Bubek Marci lemaradt :oops: :oops: :oops:
Ő is ott volt ám :D

Kép

Kép

Kép
sajtine
 
 


Natasa,
üriccsssééé

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtiné,
és a tápin kívül eszik még mást vacsira? Tehéntejjel hogy álltok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


hát tejet nem nagyon adok neki, ugyanis utálom :lol: :lol: :lol: :lol:
ebből kifolyólag Ő sem eszik :lol: :lol: :lol:

Így néz ki egy napunk:

~6:00 ha felébred tápszer, ha nem nem

10:00 reggeli túró rudi, kinder pingvin, joghurt

12:00 ebéd főtt étel

15:00 gyümölcs

18:00 ami ebédről maradt

Kb 20-21:00 tejpép, tejbegríz, vajas kalács

elalváshoz tápszer Milumil 3, 240ml

még mindig nem fogadja el a darabos kaját :evil:
Jó lenne ha már enne rendeset akkor ehetne vajas kenyeret felvágottal vagy ilyesmi

Kép

Kép
sajtine
 
 


Na végre le tudok ülni. Nyüzsi napunk volt, Petike elég nyűgi volt ráadásul, és enni se akart. De mire jött a Mikulás, akkorra tök jó fej lett, pedig már majdnem fürdésidő volt.
Holnap reggel 9-re megyünk vérvételre :cry: Úgy utálom ezeket, annyira sajnálom Petikét olyankor... Látom, hogy nyúzzák, ő meg szenved. Legszívesebben mindenkit kézzel-lábbal ellöknék onnan (cséphadaró :lol: ), felkapnám és jó messzire szaladnék vele, ahol nincs betegség, meg vérvétel :cry:

Kép
mancs
 
 


És milyen íze van a pingvinnek????? :lol: :lol: :lol:

Jóvanna, tudom, miről van szó :wink:

Kép
mancs
 
 


kakaón gondolkodtam, de a sógornőm kisfia mindennap azt iszik és a széklettel elég sok gondja van.
Nagyon nehezen kakil.
Azért nem merek neki adni, nehogy rászokjon.

Kép

Kép
sajtine
 
 


Mancsi,
kikapsz :lol: :lol: :lol:
krampusz volt nálad egy jó nagy virgáccsal :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Nálunk (Anyóséknál) járt a Mikulás
Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 


ja sütőtököt is szoktunk enni :P

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtiné,
beeeeeee én jó kislány vagyok és nem kaptam virgácsot! :lol: :lol: :lol:
És másképp is értelmezhetném az utolsó mondatod, de Coolasa kedvéért nem teszem :twisted: :lol:

Kép
mancs
 
 


Én is sütőtököt csináltam neki pipivel holnapra. Ki tudja, mikor végzünk a kh-ban :roll:

Kép
mancs
 
 


ma megjött ez a zenélő csodamasina (pampers kód)
hát nem egy nagy durranás :roll:
11 E Ft-ért meg végképp nem vettem volna meg

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sziasztok,
csatlakozom Gabihoz, ez a mikulás nekem is furcsa egy kissé. :? Nem tudom mekkorák voltak ott a gyerekek, de ezt a mikulást csak egész kicsiknek lehet beadni szerintem. :(

Már az ovi kiscsoportban is észreveszik, a gyanús jeleket, cipőt, kilátszó ruhadarabot. Egy kilógó szőrös mellkasról pedig rögtön rájönnének, hogy ez csak a szomszéd szobából jött, nem a messzi Finnországból, Korvatunturi hegyéről (ott laknak ugyanis az "igazi" Mikulások. :wink: ) - megjelent két finn Mikulásos könyvünk, aaért vagyok ilyen okos :)

Kb két éve voltunk a gyerekekkel Gryllus Vilmos Nótás Mikulás c előadásán és ő mesélt ott egy történetet a Mikulásról és a Télapóról, hogy manapság miért jár ez is, az is. nekem nagyon tetszett.
Az úgy volt, hogy az ő gyerekkorában még csak a Mikulás hozta az ajándékokat. Sajnos egyszer naagyon lebetegedett szegény, éppen december elején. Dehát az ajándékokat ki kellett vinni, hisz a gyerekek ugyanúgy várták, mint minden évben! Megkérte hát egy jóbarátját a Télapót, hogy helyettesítse legyen szíves, amíg meg nem gyógyul. Télapó szíves örömest vállalta a feladatot.
Telt múlt az idő, Mikulás csak nem gyógyult meg, Télapó hordta, hosszú éveken át az ajándékokat a gyerekeknek. Végül, negyven (!) év után, Mikulás végre felépült, hosszú betegségéből és vette volna vissza a munkáját Télapótól, ám annak annyira megtetszett, hogy sehogy sem akarta abbaahagyni. Mivel jó barátok voltak, nem akartak összeveszni, megegyeztek, hogy ezután megosztják az ajándékosztást, és mindketten járnak a gyerekekhez. Hát így.
jumam
 
 


nagyon szupi a külön bejáratú télapótok :D

Melyik utolsó mondatom :?: :lol: :roll:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Élesebb szemű olvasóni megcsodálhatják a kettes számú képen a halántékomon pöntyörödő babahaj-csigákat (valaha iszonyú göndör hajam volt) :lol: :lol: :lol:
Az a rossz, hogy még olyan aprók, hogy a lapítóval se tudom őket kiegyenesíteni :roll:

Kép
mancs
 
 


Sajtiné,
kakaó dettó. Fosok a szorulástól. :lol: Egyszer mérgemben szórtam a tejbe neki neszkviket, kíváncsiságból, hogy megissza-e úgy, de nem itta.
Azért örülnék, ha inná a tejet, mert akkor nem kéne a tápszer. Nemtom holnap miyen nap virrad ránk, reggel megint próbálkozom.

Kitaláltad a gondolatomat, épp kérni akartalak, hogy írd le a napi kaját. :D
A miénk úgy néz ki, hogy reggel felvágott/virsli/kenőmájas, vagy csak sima vajaskenyér, víz, illetve ha mostantól elfogadja, akkor tej. Tízórai nuku, mivel ált. akkor kel. Ebéd valami főzi külön neki kézítve, vagy a miénk, ha olyan. Uzsi gyümi/kinder tejszelet/túrórudi/babapuding, este meg a napi elfogasztott folyadékmennyiség függvényében vagy csak 3 deci tápszer, vagy ua. mint reggel.

Mancsi,
ki volt a Mikulás? Nagypapa?
Petike nagyon fess fiatalember. Tök bírom, ahogy öltözteted. De ezt már lehet, hogy írtam.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sajtiné,
hát a krampusz, nagy virgáccsal :lol: :lol: :lol:
Mesélj már lécci, mit tud a csodamasina? Gombokat kell nyomkodni, tologatni, mennyire stabil ha tolja a gyerek stb.

A Mikulásunk 2-3 éve jár hozzánk, Anyósék egyik nagyon jó barátja. Após vett neki 500 ft-os jelmezt, meg készített kellékeket neki. Van egy varázsgömbje, amiben látja, hogy a sógoromék kislánya mit csinált egész évben (5 éves). Sógor előtte e-mailben elküldi a kiscsaj ügyes-bajos dolgait, innen a Mikunak az infó. :lol:

Kép
mancs
 
 


Gabus, Sajtiné
miért nem próbáljátok meg vmi gyümiturmixként adni nekik a tejet? pl. banán vagy eper (epret kaphatnak már, ugye? :roll: ) Vagy vmivel ízesíteni a tejet.

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?