Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Köszi a jókívánságokat, már jobban is vagyok! :)

Orsi,
nagyon jóképűek ezek a kispasik! :) Nem csajoznak még? Ezt a Léghajó programot már én is néztem, nem tudod hanyadik héttől érdemes menni?

Zsebi,
nekem nincs építő ötletem. 8) Én csak örülök, hogy csinálod, nekem mindegy, hogy hogyan! :D

Réka,
az inszemik szinte mindenhol fizetősek, azt hiszem itt Pesten a BMC-ben és talán Pécsett a Klinikán nem azok. Ja, meg persze a Sote II-n, ahogy Erika és Zsebi is mondta. (Lehet, h. vidéken még van, ahol nem azok 8) .) Kérheted tb-re is az inszemiket, de szerintem az nemigen éri meg, főleg ha tényleg csökkentik a lombikok számát. A bp.-i Kaáliban egy inszem 50.000 Ft kb. Ja, és azért kell ott is fizetni az inszemért, mert vszínűleg nincs szerződése az OEP-vel csak a lombikokra.

Lola,
én is a dr.nőhöz jártam. Blasztóból nemigen szoktak 3-at betenni, bár azt hiszem Katyerina 3-at kapott. Ha pedig ahogy írod, hogy túlstimud is van, szerintem kizárt, hogy 3-at kapsz. A blasztónak nagyon jók az esélyei, szerintem hallgass rá, hogy majd ő mit mond. Ő is azt szeretné, hogy sikerüljön, csak nem akar téged veszélybe sodorni. Ja, és gratula a szép számú embrikéhez! :)

Manó,
tegnap a Petőfi rádión 2 lehetőségről beszélte, bár részleteket nem tudok! :cry:
20140901102739
 
 


Csajok,
egy barátnőm a napokban tudta meg, hogy babát vár, kb. 5 hetes lehet. Viszont volt kontarasztanyagos MRI-n, az anyukája is most halt meg, és szedett rendszeresen Xanaxot is. Nagyon aggódik, hogy lehetett-e baja a babának. Szerintetek? Esetleg tudtok vkit, aki erre tudna válaszolni?
20140901102739
 
 


Hajni!
hál istennek nincs túlstimum,csak sz"arul vagyok.
ha másnak lehet elsőre másodikra 3,nekem miért nem lehet 3.ra 3 babó?
lola29
 
 

 
 

Hajni :D
hogy érted, hogy hanydik héttől érdemes menni?
szerintem akármikor. minél korűbban mész annál kényelmesebb, mert kevésbé zavar apocak.
én a 32. héten voltam, mert akkor találtam rájuk.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lola,
Úgy vettem észre, a dr.-nő ódzkodik a 3 babótól, nehogy mind megtapadjon. Úgy látom (több orvosnál is ), hogy tartanak a többes terhességtől. Szerintem annál, akinél minden nagyon szép, nagyon jónak látszik, 2-vel próbálkoznak. De nem tudom, itt az ellenpélda, Katyerina esete. Ő 3 blasztot kapott vissza a dr.-nőtől. Én is csodálkoztam. Jól mondom, ugye Katyerina?

Orsi,
hát csak azért kérdeztem, hogy nehogy kinézzenek has nélkül. :roll: Bár mostmár eléggé terhesnek látszom! :lol:
20140901102739
 
 


Miért néznének ki?
nagyon sokan szülés után mentek, akkor is voltak jó páran.
a másik. a lényeg, hogy megtanulj újraéleszteni, nem csak a gyereked miatt, hanem amiatt mert bármikor szükség lehet rá... szóval gyerek nélkül is mehetnél akár :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Hajni!

Örülök, hogy jobban vagy! Már a multkor akartam mondani, ha könnyen megfázol meg ilyesmi egyél mézet. Én gyakorlatilag mindent amit édesíteni kell mézzel édesítek. Esténként meg mézes tejet iszom, az nyugtat.
A blasztokat meg nagyon jól mondod!

Lola!

Hajni nagyon jól emlékszik valóban 3-at kaptam vissza, de a doktornő nekem sem engedett először 2-nél többet, de mivel nálam ugy alakult, hogy "csak" 3 blastom lett, meg egy gyenguszka negyedik, szóval fagyiba nem lett volna, csak kidobásra itélt. Nagyon sokat filóztam rajta, hogy hányat is kérjek vissza, napokig töprengtem, de végül is nekem kellett döntenem.
A doktornő is ugyanolyan dilemmában volt mint én, és még együtt sem volt egyszerű eldönteni hogy hányat is ültessen vissza. Végül is figyelembe véve a körülményeket hogy már 4.beülti és volt már 3 visszatéve, kértem a 3-at.... És végül bejött amitől titokban mindenki tartott egy kicsit, hogy mind a 3 megtapadt. Megmondom őszintén, hogy nagyon szar érzés, amikor életed egyik legnagyobb élményében van részed, hogy végre sikerült, látszik az uh-n és ketten aggódnak feletted, hogy a fenébe 3. És nagyon szar valahol az is amikor közlik a lehetőségeidet és megint dönts, vagy reménykedj. És az is szar amikor kezdenél örülni, hogy 3 és elmegy egy. Na és ugye ott van aanda is aki végig "szenvedte" 3 babával a terhességet, és végül hála istennek egészséges 2 babája született...
Szóval ez van, nem akartam negatív lenni, csak mérlegelni kell a lehetőségeid. Meg őszintén szólva, ha a negyedik is sikertelen lett volna akkor még lehet hogy utánna négyet kértem volna!!!
Bár az is tény, ahogy én látom, de lehet hogy csinálhatnánk egy gyors felmérést, hogy a blastok igen csak sikeresek!!!!
Szóval gondold át, beszéld meg a doktornővel, lehet vele beszélni...


Melcsi!
Fogalmam sincs, hogy hyogy van a napom, eddig azt néztem, hogy a terhesség jelölése jól halad, de mindjárt megpróbálom javítani, ha rájövök hogy kell :)

katyerina
 
 


Katyerina :D
valószínűleg ua. rontottad el, mint én, hogy csak az uts. menstr. napját töltötted ki, a szül. időpontját is ki kell, mert a hátralévő napokat abból számolja.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


http://velvet.hu/poronty/2006/11/27/title_1631/

a madarász utcai korházban is van felkészítés, nem tudom ugyan az-e amiről ti beszéltek. a cikkben benne van az időpont, meg az is, hogy nem kell előre bejelentkezni, bárki mehet érkezési sorrendben

katyerina
 
 


Réka :lol: a BMC-ben valóban ingyen van az inszem és a lombik is "csak" a gyógyszerekért kell fizetni és kiváló orvosok vannak.
Igaz sokat kell várni, mert pont emiatt nagyon sokan járnak oda, de azt tudom mondani, hogy megéri. :lol: :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


Köszönöm lányok a légzésfigyelő infókat! Én is Angelcare-t fogok venni, a bébiőrzőset, és kapok majd hozzá kakis pelenka tárolót, mint Viki! :D Legalább az is lesz.
Melcsi! Lesz korlát a lépcső mellé, remélem minnél előbb. Csak most az új ház felemésztette az összes pénzt... Ami korlát meg eredetileg lett volna, azt nem kértük, mert akkora rések voltak benne, hogy egy 3 éves gyerek simán átfért rajta, és mozgott az egész (láttam másoknál!). Így mi már magunk csináltattuk a fenti részre, stabil és sűrű. De a lépcső mellé még kell, csak előbb a babának szeretnék most bevásárolni és utána.
Ma jól kipurcantam, megyek is az ágyba, takarítás volt egész nap ezerrel. Meg végre kész lett a függöny a földszintre, fel is rakta anyukám, már szépül a lakás! Jövő héten meg kész az emeleti is, csak karnis nincs még. :lol: :lol: :lol: Szerintem ennek a rámolásnak-rendezkedésnek soha nem lesz vége, pedig a baba előtt még pihenni is akartam! :oops:
Jó éjszakát mindenkinek!

dkata
 
 


na megcsináltam ujra a vonalzóm, igy már azt hiszem oké. Nem nagyon szeretnék idő előtt szülni :lol: , bár azt hiszem 40. hét az csak szép álom :lol:

katyerina
 
 


Katyerina :D
ha eléred a 33-34-35. hetet utána Te fogok kívánni, hogy bújjanak már ki :D
jah és ikresként ajánlom a www.ikresek.hu oldalt :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Viki!
Drukkolok ma nagyon hogy minden rendben legyen és a kicsik még legyenek csak bennt anya pocakjában. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hali, csajok!

Muszáj írnom:
1. nehogy elfelejtsetek
2. jó hírem van, szeretném megosztani Veletek:
ma voltunk az Istenhegyi Klinika kombinált szűrésén és nagyon jó eredményeket kaptunk:
az egyik 1: 7000 másik 1: 57000
Azért akárki akármit mond, engem ez már megnyugtat! :P
És persze az orruk is megvolt, hát az anyukájukat nézve furcsa is lett volna másképp! :roll:

katyerina,
te se hagyd magad ijesztgetni. Neked 3 babód akart lenni, úgyhogy ne huzigassa senki a száját! :evil: Nekik így jó és kész!

icsilya,
tényleg nagyon cukik a fiúk! Megnéztem az ikresek honlapját is, ott is láttam őket. Nagyon jó ezeket az ikres képeket nézegetni!

(Most is akartam képet mellékelni, és egyszerűen nem hagyja. Milyen fájl-típus jó, ha a bmp nem?)

KépKép
pompomlány
 
 


Pompomlány
jpeg pl.
és a méret is fontos.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


mijaza JPEG?
méretekkel minden OK!

P.

KépKép
pompomlány
 
 


egy formátum :D
olyan mint a bmp.
amikor elmentesz egy képeg a jpeg, vagy jpg formátumot válaszd ki.
az az előnye, hogy vektoros és így kisebb a file, mint a bmpnél.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


de ha elküldöd mailen a filet, szívesen felteszem Neked.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Ja hogy JPG!
Azt ismerem, köszi! :)
Úgyis meggondoltam magam a képpel kapcs.ban, csak a nagy orromat akartam bemutatni egy hirtelen ötlettől vezérelten. De már elmúlt...! :?

KépKép
pompomlány
 
 


Pompomlányzó!
Nagyon örülök, hogy jó eredményeket kaptál! Téged érintene az amniocentézis egyébként? Gondolom ezek után nem csináltatod meg.
Én ma megyek dr.Hajdu Krisztához a Szabolcs u-ba, tarkóredő szürésre. Kicsit (nagyon) izgulok, de belül érzem, hogy minden rendben lesz. Jövő héten mi is megyünk a géndiagnosztikára, de ide is mindenképp el akartam menni, mert több szem többet lát, és az amniot mindenképp meg akarom uszni, hacsak nincs valami eltérés.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Viki!
Remélem minden rendben volt tegnap és a diéta meghozza az eredményt. :)

Melcsi!
Biztos rendben lesz minen a babóval. Nekem is a Hajdú Krizsta nézte őket meg és mondta gyönyörű gyerekek. és már a 12. héte mondta hogy az AFP rossz lesz, de meg ne szúrassam magam, mert ugye az ikrek, meg hogy háromnak indult ..... azért is lesz rossz. Hát igaza lett, de valóban egészségesek mint a makk, legalábbis mindig mindenhol ezt mondják. :) De a szívembe én is ezt érzem. :)

Pompomlány!
Akkor ez is megvan. :) Örülök, hogy veletek is minden ok.

Lányok!
Mérleg ügyileg, ha nem szeretnétek venni a minimanó bababoltban találtam a legkedvezőbb áron a kölcsönzést. Digitális és 1800 egy hónpra.:)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Melcsi :D
biztosan nem lesz semmi gond.
én a fiúkkal a 18. heti UHt csináltattam meg a Hajdú drnővel. Nagyon precíz néni :D

Csajok :D
nekem megint olyan hányingerem van... pedig 1.5 hete totál alább hagyott. Tegnap este indult ez a rosszabb korszak, és reggel is rémes volt.
úgyhogy megint behűtöttem a colát :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Rémes lehet..... de tudod mindent a babáért. :) Egyedül van és mégis mekkora zürzavart tud keríteni. hihi

Anda híradó!
Beszéltem vele mindenki jól van már jó sok tejcsije van babák koraszülött osztályon már kapnak cumisüvegből kapnak tejcsit. Fekete hajuk van az egyik a férjére a másik rá hasonlít.
Ha mindn jól megy karácsonyra otthon lesz. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ja és puszil mindenkit

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsu!
Hogy vagytok? Mikor mész uh-ra?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


melcsi,
hát igen, ráadásul akit választottam dokit, az állandóan sulykolja az amniót, hogy már a korom (35) is és az ICSI is külön-külön is indokolná, de a Krizsa meg aszonta, hogy nyugodtan hagyatkozzak erre a kombinált szűrésre. A választott dokim egy genetikai tanácsadó véleményét kéri a kombinált szűrés eredményéről (nem mintha ott nem orvos közölte volna az eredményeket), és akkor elfogadja a döntésemet. Hiába, úgy látszik, minden orvosnak van mumusa. :roll:

zsebi,
köszi a jókívánságot.

icsilya,
kitartás, már nem sokáig tart ez az állapot! Esténként egyébként úgymond én sem vagyok a topon, pedig asszem már elmúlt a róka-korszak, sőt, délelőttönként már kezdek éhséget is érezni! :?
Csak ma reggel jöttem rá, hogy tegnap a méreteket a képre értetted. Na, csak felfogom előbb-utóbb a dolgokat... :roll:

Hó, de jó andának, micsoda boldog Karija lesz! :)

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi!
Én is Krizsás vgyok és nekem is azt mondta a Krizsa hogy nemjlent plusz veszélyt az ICSI-nekünk is azok a babák. Illetve rajta kívül két doki is osztotta a véleményt. Mondjuk a saját dokim nagyon rendi volt TB alapon csináltatta mega négymarkeres vizsgálatot hogy zárjunk ki mindent de az összes előzményemre tekintettel megértette hogy miért is nem szretnék amniócentézist. :)

Azt gondolom itt minadnnyiuknak nagyon boldog lesz a karácsony és örülök,hogy Andával is minden rendben. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok lányok! Kép
Andának szivböl gratulálok! Kép

Örülök,hogy jol sikerülnek a vizsgálatok mindenkinél!!!!
Én még fekszem szigoruan!Jövöhét kedden megyek a 18 hetes genetikára és akkor nézik meg hogy halad a lepényem!!!
Meg persze a pindurkámat is! :D

Melcsi! :D
Remélem a hányingered már elmult!

Orsi! :D
Sajnálom,hogy megint elöjött ez a roka koma!
Fiuk?Várják a mikulást?

Pompi! :D
Szuper ez az eredmény!!!!

Zsebike! :D
Örülök,hogy jol vagytok!Kész lettetek a szobácskával?

Viki! :D
Mi volt az ultrahangon?

Kata! :D
Sajnálom ami a kisfiaddal történt!

Katyerina! :D
Hogy vagy?

Erika! :D
Gyönyörű kisfiad van!Nagyon édes!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Szuperek a hírek Andáékról!
nagyon ügyesek!

Csajok :D köszi az együttérző szavakat :D egyszer vége lesz ennek is :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


sziasztok!

5. héten szabálytalann alakú petezsák. Ez volt az uh-n, amire berendelt a dokim , mivel icipici kávésbarnám volt. Ez van. Valszeg elhalt terhesség. Persze azt mondta hogy még ne temessük el a dolgot. Mégh akármi is lehet. Hát valahogy nem lepődtem meg hogy ez történik velünk. Kezdem megszokni :cry: !

Puszi: Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu! :(
Nem találok szavakat.... kegyetlen az élet hogy ezt már többedjére eljátsza veletek.
Kívánom hogy mielőbb megtaláld a lelki békét mit gondolom nem lsez könnyű. :cry:

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi, Anikó :lol:
Voltam tegnap CTG-n, babák szívverése tökéletes.
Újra volt vérvétel. A májenzimek nem sokkal mentek lejebb, de elindultak a lejtőn :lol: úgyhogy, nem kell még befeküdnöm!!!!! :D
Diéta megy tovább. :lol:
Két hét múlva megyek újra CTG-re meg vérvételre és akkor már
35 hetesek leszünk, majd meglátjuk, hogy akkor mi lesz.

Zsu :cry: , azért még reménykedjük, hátha.

Anikó, mit jelent, hogy hogy halad a lepényed?
Lemaradtam valamiről. :cry:

Andának sok puszi, tök jó karira berákják a babákat a fa alá! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


Viki :D
Anikónak rálógott a lepény a méhszájra. Ez a méh növekedésével szépen tud felfelé húzódni.
(nekem is rálógott a fiúkkal)

Örülök, hogy a CTGn minden OK, és hogy a vérképed is javul :)

Zsu :D
nagyon nagyon drukkolok!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Melcsi!

Mi volt a tarkó redő szűrésen? Hát majdnem találkoztunk. Eddig mindig kedden voltam, de most inkább szerdára hívott a Kriszta a bolondokháza miatt.
Ugyhogy egésznap rágtam a körmömet és nagyon izgulok a holnap miatt.

aniko!

Sajnálom, hogy még mindig feküdnöd kell, de remélem most már minden rendben lesz, nagyon drukkolok!
Nálam kezdenek elmúlni a rosszullétek, vagyis az eddigi egésznapos émelygést hányingert felváltotta egy hirtelen jött, se napszakhoz, se illathoz köthető hányás. De ha ez megtörtént akkor ugyanolyan jól vagyok mintha nem is lett volna... :lol:

Zsebi! Aanda!

tényleg nagy öröm számomra hallani, hogy aanda jól van és a babák is. Tényleg nagyon boldog karácsony lesz :lol:

Viki!

Tök jó, hogy ilyen jól haladsz. azok z enzimek meg szépen mennek majd lefelé ha elindultak!
huha, kéthétmúlva 35 hét? Karácsonykor 36? akkor gondolom a bőrönd a karácsonyfa mellett lesz, de izgi... :lol:

Zsu!
drukkolok, hogy minden rendben legyen!

katyerina
 
 


Zsu,

amíg csak van remény ne add fel!!!!
én drukkolok neked!!!

Zsuzsi
zsuzsi73
 
 


Zsuska!
Nagyon izgulok Értetek! Krizsánál voltál UH-n?
Pompomlányzó!
Nekem is azt mondta Krizsa, hogy az ICSI miatt nem kell az amnio, és valóban, Emese igazán makkegészséges szerencsére!
Sőt, pont tegnap beszéltem vele az UH után. A következőket mondta: a markeres vizsgálat 95% találati arányu. Az amnio 98%. Tehát nem 100 :!: :!: :!: A kettő között 3 % van, viszont a markeres teljesen veszélytelen! Jó eredmény után azt tanácsos mérlegelni, hogy melyik kockázatot vállalom: a minimális esélyü betegséget, vagy az 1-2% arányu vetélést. Ez pl. nálam nem kérdés ( 22 hetesen 1x már elvetéltem). Magyarul, ne csináltassam meg, ha ott is minden oké.
Voltam Hajdu Krisztánál, kár hogy nem találkoztunk Katyuska, bár valóban rengetegen voltak. 1,5 mm a tarkóredő és van orrcsontja is, ugyhogy a doktornő a betegség esélyét nagyon alacsonra jelölte, hangsulyozva ugyanakkor, hogy 10-ből 7 esetben pontos az UH. Vele is megállapodtunk, hogy amennyiben a markeres vizsgálat is jó lesz, az amniotól eltekintünk.
Orsi!
Van Nálatok valami jó kis rókafészek, mi? :wink: Én kitessékeltem őkelmét, el is huzta a vackát tőlem!
Anikó!
Feküdj csak szorgalmasan! Köszi, már teljesen jól vagyok, kezdem élvezni az állapotomat :D De bevallhatom hogy az ezelőtti időkben rémesen el voltam keseredve :oops:
Ha legközelebbre javul a lepényhelyzet, akkor nem kell tovább szigoruan feküdnöd?
Viki!
A lényeg, hogy jobbra fordult kicsit! De már nincs is olyan sok hátra Neked sem!
Zsebike!
Te is nagyon belehuztál!
Andának küldenék 1 óriási ölelést, hogy már tejecske is van, na és hogy a fa alá betolhatják a bébiket, együtt, otthon!!! :D
Nem tudjátok, mi lehet Kismokussal? Egyrészt hiányzik (csak nincs valami baj?), másrészt a tábla!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi!
Kismókus ide nem szokott írni csak a sima Kaálisra. A táblát én szokitatm itt feltenni. :)

Katyerina!
Mi volt ma az uh-n???????

Orsi!
Mennyi mg magnéziumot lehet max egy nap megenni?
Mától full fekvésen vagyok itthon a doki mondta különben kórház két napja fáj a hasam mikor jövök megyek úgyhogy feküdni kell és emelni a magnézium adagomat 300 mg ment be eddig naponta, de elflejtettem megkérdezni mennyit egyek. Ha fekvés közben is fáj, vagy keményedik irány a kórház.
Drukkoljatok hogy ne legyen baj.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi :D
6 gr a napi max. ennyit adnak a kórházban.
én anno 3x250 grammot szedtem. a 3x300 gr simán mehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


de Zsebi :D most akkor tényleg keményedéseid vannak?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebi :lol: , én nem tudom, hogy mennyit lehet szedni, nekem a doki 3x2 -őt mondott a Magne B6-ból.
Te is ezt szeded?
Pihenj sokat, vigyázz magadra, ne pattogjál!
Drukkolok, hogy még ne költözz be én sem megyek még! :D

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


Zsebi :D
250 meg a 300 mg persze :D nem gr :D
:oops: :oops: :oops: :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Na megvolt az uh! Melcsi, tényleg csak mm-ekkel haladok előtted :)
Szóval a babócák mindketten 62mm-esek, 19mm a fejecskéjük és 1,7 mm a tarkóredő, szoval minden oké. Nagyon boldog vagyok!
Legközelebb majd csak januárban kell mennem uh-ra és sajnos képem még mindig nincs :(

Zsebi!

ne rosszalkodj! Akkor pihi, de nagyon! Apának hagyd a karácsonyi készülődést!
nagyon izgulok érted!!!! :wink:

katyerina
 
 


Katyerina :D
óriási méretek :D
örülök, hogy szépen egyformák és a tarkóredővel is minden OK.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsu - írtam privátban is és emailben is már pár napja. Láttam még nem olvastad, de látom más gondod van most! Ugye nem igaz, hogy a legrosszabbra kell gondolni! Az nem lehet! Tarts ki, hátha nincs nagy baj! Ha a doki is azt mondta, hogy még akármi is lehet, ne veszítsd el a reményt! Ne add fel!!!!! Szurkolok ezerrel! Ne hagyd magad és ne gondolj a legrosszabbra!

Zsebike - hát látom Te is csintalankodsz! Ne csinálj semmit! Hagyj minden tennivalót másra, vagy hagyd a csudába! Vigyázz nagyon magadra! Szorítok hogy minden OK legyen! Kitartás!!!!

Kép
potykamanó
 
 


Zsebi!

Látom pihenned kell,Vedd komolyan, Én most jöttem haza a kórházból, mert nekem a múlt héten szerda éjszaka öt percenként fájt már a hasam. Megemelték a magnéziumomat, kaptam nyugtatót, és fekvés van itthon.

Kép
alinkat
 
 


Lányok!
Köszönöm a drukkokat ránk fér. :) Én megteszek minden tőlem telhetőt fekszem egész nap így jobb is volt ma. :)

Orsi!
Azt mondta a doki hogy valószínű ahoy nőnek a babák és ezért feszül ennyire, de pihenés és hogy ha fekve is érzem akkor azonnal kórház. De így most jó volt.
Akkor napi 600 mg mehet be. Eddig 300 mg volt de akkor emelem duplájára. :)

Katyerina!
Az nagyon szép eredmény. Az enyémek is kisebbek voltak ezen a napon. :)

Alinkat!
Akkor vigyázz nagyon magadra. pihenjél sokat.

Viki!
Én nem a Magne-B6-ot eszem azóta mióta görcsöl a lábam abba egy szemben csak 50 mg magnézium van és a dokim azt mondta az kevés. A DM-ben vettem és abba van ilyen sok mert én vasat is szedek és a magnézimmal az nem mehet egyszere csak 3-4 óra elteltével.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike!
Vedd komolyan a fekvést, korai még a keményedés! De biztos jó kislány leszel, ahogy eddig is hallgattál a dokira, és nem is lesz gond!
Katyuska!
A Tieid akkor majdnem 1 héttel nagyobbak az UH szerint!
Megnéztem Emeséét, aki ekkoriban csak 48 mm volt, aztán mégis 54 cm lett születéskor.
Ja és hogy a lányos mamik kedvet kapjanak, küldök 1-2 képet, sikerült feltenni :D Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Erika!
Te ma mész Krizsához :D Szurkolok, hogy minél hamarabb legyen a lombik!
Zsebike!
Bocs, ugy látszik kezdek szenilis lenni. Kismókus ide nem is irt sose :?: :?: Na mindegy, pont láttam a másikon hogy irt, ugyhogy képben vagyok.
Viszont ha lesz tábla, az én szülésem várható időpontja 2007.junius 21. De a császár miatt max. 15.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


A Zsókababás kép nem 2x akart elmenni.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


zsebike,
nagyon szurkolok érted, vigyázz magadra!
Látod, milyen jól tetted, h már beszerezted a szükséges cuccokat?
Sajna mi még a lakás-eladásnál tartunk, és egy kicsit nehezebben megy, mint gondoltuk! :(

Kezdek aggódni, hogy nem vettem túl komolyan ezt a koraszülés-témát... :roll: Egyre többen írjátok, h már jóval korábban jelentkeznek a "tünetek".
Most azt tervezem, hogy két vasat tartok majd a tűzbe: lehet, h elmegyek egy MÁV-kórházas dokihoz is, és megmondom neki, h bocsi, de végszükség esetén hozzá megyek a végén. Szerintetek mit fog szólni?

melcsi,
nagyon ari Emese. Jó is annak, aki már túl van az elsőn! :roll:

katyerina, melcsi,
nagyon örülök, hogy jók lettek az eredmények. Ugye, milyen nagy-nagy megkönnyebbülés?

KépKép
pompomlány
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: