Sziasztok!
Erika, február????????????? ez nagyon jó hír!!! Az mindjárt itt is van. Meglepődtem rendesen, mert azt tudom, hogy pl a Forgácsban nagyon hosszú a várólista, több hónapot kell várni.
Bízok benne, hogy a párod úgy dönt ahogyan azt Te is szeretnéd!
Nyulasz, hipsz hopsz és szerda lesz!!!! Remélem jó híreket kapsz Te is!
Princess, ugye január 11-én Nektek csak konzultáció lesz még? Mikor nézetitek meg újra a hadsereget???
Nekünk a következő a hormobnvizsgálat. A forgácsban februárban nézték a 3. és a 21. napon. Akkor minden oké volt (bár papírt nem kaptam, eredményeket nem láttam) Most Gimes dioki azt mondta, hogy gyanús neki ez a rövid ciklus és a hosszú pecsételgetés előtte, ezért a 19. és a 24. napon lesz hormonvizsgálat. Azt mondja a ciklus 2. felében lehetséges, hogy valami nem oké.Már nagyon várom, hogy kiderüljön. és lányok nem is bánnám ha itt lenne a bibi, mert akkor lenne végre egy kézzel fogható magyarázat, amit ráadásul gyógyszerrel orvosolni is lehet.
Bár eddig a kiskatonákra fogtuk, de hálistennek azok nagyon szorgalmasan fejlődtek!
Erika, a szobatársaimmal minden rendben volt. Mellettem feküdt egy közel 40 éves nő, aki már túlvolt 5 lombikon. Kész, nincs tovább. Látszólag teljesen elfogadta a sorsát. Kérdezetem az örökbefogadásról, azt mondta, hogy gondolkodik rajta, de a párja 15 évvel idősebb és őt már nem biztos, hogy rá lehet beszélni.
Hát ez nagyon rossz lehet. Ha nekünk sehogysem menne, akkor 100 % hogy örökbebabánk lenne. Én gyerek nélkül nem tudnék élni.
A doktorbácsitól elfelejtettem megkérdezni ezt az összeférhetetlenségi vizsgálatot. DE biztosan rákérdezett volna, hogy volt e nekünk már, mert az összes többit megkérdezte. Ezek szerint ő sem csinál ilyesmit. Azért leközelebb rákérdezek.
Erika, nem tudod véletlenül, hogy reggel mikor lehet menni legkorábban laborba a Klinikára?