Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát, tényleg mindenki jól eltűnt! Még Cini-ciniről is!!! Ma csak 2-en voltunk, egy Gergő nevű kisfiú az anyukájával, meg mi Lőrinccel. Ha ezt tudom, fel nem keltem Lőrincet reggel 8-kor.
Bár így is jó volt. A végére Móni még a tornaszereket is elővette, így a 2 fiú azzal is játszhatott. :)

Lőrinc már kigyógyult a náthából, igazából nem is tartott neki sokáig, viszont múlt hét csütörtökre a férjem is beteg lett, ma ment először dolgozni.

Betti, nagyon szép az új autótok! Gratula! Mikor kapjátok meg?
Én is hallottam erről a hányós-hasmenős-lázas vírusról, tényleg van valami ilyesmi mostanság. Szerencsére minket eddig ez elkerült! Jobbulást Nektek is!

Kati, majd írj, mi volt az ortopédián! Ultrahanggal vizsgálják?

Ildi, hogy vagytok? Pocakod? Bírod még?



Puszi Mindenkinek!
Andi és Lőrinc
idna
 
 


Sziasztok!

Nagyon nehezen szántam rá magam,hogy ide is irok....biztos az állapotom is,de alapból is elég lelkizős vagyok,szóval megpróbálom átlépni a dolgot és visszazökkeni a régi kerékvágásba...
Szóval nem kell sajnálni meg semmi,mostmár nem érdekel....arról van szó,hogy mindenki értse,és lécci senki ne vegye magára,de tényleg,mert nem haragszom,csak rosszul esett,de már nem.
Tudom,hogy mindenki marha elfoglalt és ezer problémája van,és az a legkevesebb,hogy egymással találkozzunk, és kifogásokat mindig lehet találni, de akkor senki ne írja,hogy jó lenne találkozni meg ilyenek.Én mindig igyekeztem,hogy el tudjak menni,még nagy pocakkal is elmentem volna a világ végére is,de az utóbbi időben kicsit besokalltam,igaz rendesek voltatok,mert felhívtatok vagy küldtetek sms-t,szóval én vettem egy kicsit a lelkemre ezt az egészet,biztos nem vagyunk szimpatikusak vagy mit tudom én,de nem kell találkozni,ez nem erőszak tudomásul vettem és kész.

Cinire meg azért nem mentünk mert ctg- n voltam reggel és nem értünk vissza,csak tornára tudtunk volna menni,de oda meg nem akartam,mert kezdünk benáthásodni mi is,és én így nem megyek főleg gyerekközösségbe.

Szóval bocsi,hogy kifakadtam,de ezt most muszály volt leírnom. Szóval nincs harag,megértek mindenkit, de ezentul én is meggondolom,hogy merre veszem az irányt. :oops:

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!!

Végre találtam Vecsésieket :D :D :D .

Főleg neked örülök Ildi mert ha jól gondolom akkor már találkoztunk régen a baba mama klubban. 2004 október 16-án született a kislányom Tamara és ha jól veszem ki a dolgokat akkor a Dávid is. Nekem már megszületett a második gyerkőcöm is most november 11-én 4100g és 52cm a neve pedig Edina!
Neked mi lesz a második babád?

Szandra
szandrakiss
 
 

 
 

Sziasztok!

Húha!
Kedves Ildi!
Bár azt írod nem haragszol, de a leveledet én csak behúzott nyakkal olvastam el.
Megpróbálom nem magara venni, mert ha jól emlékszem, nem ígértem semmit, amit nem tartottam be.
Lehet így is olvasni a dolgokat, meg lehet máshogy is. Nézzük egy kicsit sötétebben egy tücsizenét az én szemszögemből. Előbb jövök, ti megérkeztek hárman gyerkőcökkel és véletlenül sem mellénk telepedtek le, a végén rohat lassan öltözünk Szonjussal, de nem tudunk olyan csigák lenni, hogy veletek menjünk ki, és mikor indulok a kocsival, csak kínosan mosolygok, mert látom, ti összeszokottan beszélgettek.
És nézzük egy picikét rózsaszínebben. Ismerlek benneteket, ha találkozunk az úton, vagy a kajáldában /ugye Nóri/ cseverészünk. Szólunk, ha valami jó történik a közelben. És nem utolsó sorban alig várjuk az új emberke érkezését, akit a pocakodban hordasz. Őszintén.
Különben meg, ha tetszik, ha nem te tartod életben a topikot, így nem ér eltünni és ha valami bánt, hallgatni ilyen sokáig, mert nem én vagyok, szerintem, az egyetlen, aki aggódik, ha nem írsz.
A mi igazolásunk a következő, mármint a hiányzásokra: hányás, hasmenés, torokgyulladás. Ma kezdek jobban lenni, már majd két hete küzdök ezekkel én is a lányok mellett. Annyira szokott fájni a fejem, ha megmozdítom, szédülök. Na panasz ennyi.
anett
kállai
 
 


Ildi!Teszek fel pár színházi fotót, hátha feldob.

Kép

Kép

Kép

Kép

bár ezek inkább érdekesek, mint derükeltők, csak egy barátomnak tegnap kicsinyítettem őket.
Remélem kizökentettek a rossz gondolatokból! :lol:
kállai
 
 


Na ha sikerült a sokkterápiám, írom a kellemesebb dolgokat! :lol:

Én nagyon szívesen gondolok erre a kis alkalmi csapatra, és elárulom, hogy még az is megfordult a fejembe, hogy mindenkinek nagyítok egy-egy képet a játszótériről karácsonyra. Ezt most azért írom le, hogy nehogy azt gondold, hogy csak te érzed,hogy itt alakulgat egy közösség. Rád nehezül az összetartó, lelkesítő szerep. Ez teljesen hálátlan feladat, de mindenki hozzád kötődik a legjobban. Mozgatórugó nélkül nem megy semmi.
Nagypocakkal, hajaj az ember még fokozottabban él, mármint érzelmileg.
Szóval ne vegyél semmilyen irányt, mert kénytelen leszek még sokkolóbb képeket feltölteni, és akkor tuti kihal a topik. :P
anett
kállai
 
 


Kedves

Betti!
Én is nagyon szeretem ezt a kocsit. Gratula! Nem felejtettem el a cd-t. Megbeszélhetjük, hogy adjam oda.

Andi!
Örülök, hogy a fiúk jól vannak, de magadról nem írtál? Te jól érzed magad? :wink:

Szandra!
Az én nagyobbik lányom is Tamara. Üdv nektek! Hol laktok pontosan?

Szilvi!
Még nem jutottam el jógára a fentebb említett betegségek miatt. De mintha az ovinál úgy olvastam volna, hogy hétfőként a Jamba van.

Kati!
Mennyi idős a Levi? Mi lett a vizsgálat eredménye?
anett
kállai
 
 


Pár kép. Itt voltunk az Urammal két hete hétvégézni. Egy barátunk nyerte, ő adta át. Hévíz, Rogner Hotel.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kállai
 
 


Zárásképp egy kis nyár- ezzel még tartozom- a csajok:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kállai
 
 


sziasztok!

Anett!
Köszönöm,hogy próbálsz feldobni,és így utólag tényleg túlzás volt ez az egész,de mikor hétfőn a hidegben ott toporogtam a Dáviddal a játszóház kapubejárata előtt és senki nem volt ott,még olyanok se akik oda járnak rendszeresen (nem innen a forumról),na akkor szakad el a cérna. Én is tudtam volna aludni,pihenni 10-ig,sőt tanulni is tudtam volna,mert van lemaradásom egy csomó,de gondoltam kihasználom még ezt a kis időt,amig beférek az autóba,és legalább most találkozzunk úgyis jönnek az ünnnepek Mindenki a családjával van/lesz érthető módon.

Szóval tényleg nincs harag,és bocsika Mindenkitől :oops:

Ha tényleg fellendül ettől a topik,akkor örülök,hogy nem tartotttam magamban.... :D

Nagyon jók a képeid,tényleg feldobtak,már azt hittem,hogy senki nem fog írni ezekután.
Nem derűkeltők az tény,de Nekem az arcok tetszenek,annyira kifejezőek :)

Szép helyen voltatok hétvégézni az uraddal,irigykedem. :D és jól néztek ki együtt,örülök,hogy tettél fel magatokról.
A lányok meg szokás szerint gyönyörűek!Felmelegítették a szívem. :D

A Tücsökzenéről meg köszi,hogy leírtad az érzéseidet,legalább tudjuk,hogy álljunk hozzá a dolgokhoz legközelebb. :? nem gondoltuk volna,hogy ezt érzed,jól tetted,hogy leírtad. :D

És remélem tényleg jobban vagy már!

Szandra!
Annyira örülök,hogy írtál,és ránk találtál...
Gratulálok Edinához,szép nagy baba!
Kép
Egyszer láttalak a piacon,de esküszöm nem voltam biztos,hogy te vagy,annyira megváltozál,pedig csak babát vártál ezek szerint. :D
Gyere gyakran és mesélj mi van veletek,hogy vagytok? Tami hogy fogadta a kistesót?
Én december 12-re várom,és ha minden igaz Ő is kislány formájában fog megérkezni.:)
Jársz még a babaklubba? Egy darabig nem voltál....

A többieknek is puszika és ha nincs harag írjatok!

ildikó

Most védőnőhöz kell mennem,de délután jövök!
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Csak azért,hogy nehogy azt gondoljátok haragszom:

Kép

Tücsökzenén most nem voltunk először az idén:(
Nincs kocsim és rengeteg dolgunk van tényleg...Tamás most kezdte lebontani a teraszt meg betonozni szeretné az alapot még.......miért is ne ilyenkor????

Szóval bocsi,de idegileg sem lennénk most jó társaság :oops:

Azért puszikálok mindenkit!!

És Ildi!!!!Mindennap gondolok rááááád!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Nóra

KépKép
KépKép
krivita
 
 


Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Anett!
Mi az Arany János utcában lakunk a Katica Lakóparkhoz közel.
Nagyon aranyosak a csajszik :lol:
Te én annyira azt akartam, hogy az első gyermekem Tamara legyen. Eszeveszetten tetszett ez a név de a kis büdös végig nem mutatta meg a nemét, viszont mikor kibújt annál nagyobb volt az öröm. Isten igazából másodikra is lányt szerettem volna ezt meg már tudatosan nem kérdeztük meg, hogy milyen nemű lesz. Bár mindenki azt mondta, hogy tuti fiú mert a hasam formája, meg szép a bőröm (köszi, miért eddig csúnya volt?), meg ilyen okos dolgok. Komolyan mondom, hogy már szinte én is arra készültem de titkon reménykedtem benne, hogy lány lesz AZTÁN TESSÉK!!!!!!!

Ildi!
Ezek szerint szerinted inkább gázul változtam meg a terhesség alatt :D
A Tami egyenlőre jól fogadja az Edót, kicsit talán túlságosan is szeretgeti néha. Most éppen a dac korszakunkat éljük így nehéz neki megmagyarázni dolgokat, hogy mit miért ne tegyen annélkül hogy hisztibe torkollna a dolog.
De gondolom a dac csodálatos oldaláról nem nagyon kell mesélnem a Dávid életkorából adódóan :?
Nem szoktunk már a baba-mama klubba járni mert nem kötötte le a Tamit. Nagyon unatkozott és unalmában elkezdte nyalogatni a babakocsik kerekét. Nekem ez egy kicsit sok volt, hogy mindig kellett vele küzdenem nem mintha itthon nem kéne csak jobbnak láttam ha inkább az immunerősítést kihagyjuk.
Olvastam a kiborulós leveledet, kitartás ezek a mormonok szemét módon dolgoznak bennünk így szülés előtt és szülés után egy pár hétig. Most konkrétan én is minden második embertől sírógörcsöt kapok ők meg néznek, hogy ez hülye!?
Ezt rajtunk kívül senki nem tudja megérteni még szerintem a férjek sem 100%-ig vágják le a témát csak úgy csinálnak :) Igaz a szándék a fontos!!!!

Ti hogy vagytok egyébként? Dávid fel van készülve arra, hogy négy napig nem leszel mellette? Nekünk ez elég gáz volt, elméletben jól működött viszont a gyakorlatban nem mert a Tami nagyon sírt mikor a kórházból eljöttek az apával én meg maradtam, úgyhogy sajna ő nem jött be látogatni. Mondanom se kell, hogy én ettől is állandóan bőgtem persze úgy hogy senki ne lássa. Mondom én, ezek a mormonok nagyon sunyik :)

Csajok!
Engem nagyon érdekelne ez a Tücsökzene. Igaz majd csak jövő év elejétől mennénk mikor már az Edinát is tudom vinni közösségbe, de hol és mikor szokott lenni?

Sziasztok
szandrakiss
 
 


Szia Szandra!

Mi a Deák Ferenc utcában lakunk(suli oldalán) és az én lányom is Tamara :)

Nóra

KépKép
KépKép
krivita
 
 


Sziasztok!

Ildi! :wink:

Anett, nagyon szép helyen voltatok! És milyen jók a fotók! Csak ismételni tudom önmagam: a lányaid gyönyörűek!
Bárányhimlő ügyben mi újság? Elkerült benneteket?
Köszi, én jól vagyok, többé-kevésbé. :wink:

Szandra, üdv köztünk! Grtulálok a pici lányodhoz, szép nagy baba!
Az én kisfiam, Lőrinc is közel egyidős Dáviddal és Tamival, ő 2004. dec. 29-ei.
És milyen 2 gyerekes anyának lenni??? :D Jól bírod a 2 éves mellett a picit?
Az Arany János u.-ban laktok? Mi meg a lakóparkban, és az utcánk éppen az Arany Jánosból nyílik. :)
És ahogy leültem ebédelni, eszembe jutott egy eset. Nem túl rég (talán másfél - 2 hónapja) az Arany János utcán sétáltunk babakocsival, jött velünk szemben egy kislány (a nagymamájával), aki megállt és megnézte Lőrincet, megsimogatta, megkérdezte a nevét. Én is kérdeztem a kislánytól, hogy őt hogy hívják, és ő is Tamara volt.
Aztán pár héttel később ugyanezzel a kislánnyal a piacon találkoztunk, akkor az anyukájával volt, akinek nagy pocakja volt. A kislány akkor is odajött hozzánk, Lőrincet megnézte, és el se akart tőlünk válni, fogta a babakocsit, hogy ő is jön velünk. :D
Ezek véletlenül nem Ti voltatok?????

Cini-cini minden szerdán van a Műv. Házban. Két csoport is van, az egyik 9-kor, a másik 9:45-kor kezdődik, utána pedig torna van 10:30-tól.
Az árára pontosan nem emlékszem (talán 600 Ft), mert mi bérletesek vagyunk.

Puszi Mindenkinek!
Andi
idna
 
 


Nóri, épp most gondolkoztam rajta, hogy a Tamara nem is olyan gyakori név, mégis már hárman is vannak itt a fórumon. :D
idna
 
 


Sziasztok!

Andi!
Ez tökéletes paraméterei a Tamának. Néha egyszerűen kellemetlen amit a babakocsis gyerekekkel művel, mert az anyukák mennének tovább ő meg csak fogja a babakocsit és semmi pénzért nem engedné el. Szerintem ezerrel képes lenne otthagyni engem és elmenni vad idegenekkel ami miatt már volt, hogy teljesen ki is borultam.
Egyébként még nincs úgy különösebb bajom a két gyerkőccel bár lehet, hogy így télen egy kicsit nehéz lesz amikor nem tudunk annyit kint lenni a kertben és a lakásban lévő játékok meg nem annyira kötik majd le a Tamit. Majd csak túl leszünk ezen is valahogy.

A nagymama az meg biztos az anyósom mert vele lakunk, pontosabban fölötte egy különálló lakásban.
Remélem, hogy majd találkozunk így séták közben.

ÉLJENEK A TAMARÁK ÉS PERSZE A TÖBBI TÜNDÉRI KISMANÓCSKA!!!!

Szandra
szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm,aki írt vagy felhívott,belátom,hogy túlreagáltam a dolgokat,mostmár túlvagyok rajta :?

Védőnéninél voltam délelőtt mint írtam,mindent rendben talált; meg beszaladtam a postára is (Jutka ment a vonalkód!),meg gyógyszertárba kellett mennem homeósbogyót rendeltem a szüléshez,délután meg elmentünk a CBA-ba egy pár dologért,mível jönnek holnap hozzánk a Krisztiék :wink: De most itten vagyok...

Jó volt olvasni a hozzászólásokat,már régen volt ennyi termés! :D

Nóra!
Hova lett a kocsid? :shock:
És ne depizz léccike,gyere mesélj!

Szandra!
Dehogyis,félreértettél,nem változtál gázul meg,hanem nem voltam biztos benne,hogy téged látlak,meg amúgy is nagyon pocsék az arcmemóriám :oops: Már régen találkoztunk!
Tehetnél fel magatokról fényképet,ha tudsz!

A mormonokkal egyetértek és azzal is,hogy a férjek nem értik ám az egészet, az én drágám is már többször is megjegyezte,hogy alig várja,hogy megszüljek,és visszaváltozzak a régi énemmé,gondolom a kiloim is aggasztják szegénykét,de most nem arra célzott :wink: tényleg ennyire bonyolultak lennénk? :oops: Egyik nap bemenetünk a KIKÁ-ba körülnézni,és két Újjszűlött mentés feliratú mentő is szirénázott mellettünk,mind a kétszer sirógörcsöt kaptam mikor megláttam,borzasztó,de nem bírtam visszatartani a könnyeimet :cry: :cry: :cry:

Jót nevettem,amint elképzeltem Tamit babakocsinyalogatás közben :D :D :D ezekszerint nem vált be nektek sem a babaklub??. Mi is azért mentünk át Cinire,ott legalább történik valami értelmes dolog,rengeteget fejlődött a Dávid is,szerintem nagyon hasznos!Pénzbe kerül az igaz,de manapság mi nem?

Hogy lehet felkészíteni egy kétévest arra,hogy 4 napig majd nem leszek mellette??? :oops: Eddig is olyan jól megvolt nélkülem,amig angolozni voltam,hetente kétszer 3 órát,sőt még oda se jön,mikor hazajövök,még puszit se ad,annyira el van foglalva,vagy apával vagy anyósékkal,akik alattunk laknak :D csodálkoztam volna,ha nálatok nem így lenne :D :D :D nem hiszem,hogy gond lenne. nekem szerintem jobban fog Ő hiányozni. Azért be fogják hozni,hogy tudja hogy nem vesztem el.....nem tudom,remélem mi is valahogy túlvészeljük. :(

Judi!
Azt hiszem nem írtam még,de örülünk,hogy tettél fel képet a gyerkőkről,nagyon édes mind a kettő. :D
Hogy bírod amúgy terheséget? :D Hol is tartasz pontosan?

Várjátok a Mikulást? :D

Ja és találtak anyósomék a Lőrinci uton egy bababoltot(Minden érintettnek :wink: ),és kaptam tőlük mózeskosarat :D meg tök ari rucikat....ezt csak azért írom,mert Nóra felajánlotta,hogy ideadja az övét(mózesét) ,szóval köszike :D :D :D mególdodott. Igaz ez textilből van,de a célnak ez is megfelel...

Puszilok Mindenkit és bocsika akiknek nem írtam most név szerint.

Ildikó
ilgya1
 
 


Ja ami még lemaradt....

Manó!
NAgyon édi Levente babád! :D
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi,
Köszönjük a dícséretet! :lol:
Most nézem csak,hogy hamarosan babázni fogtok!
Jó egészséget és kitartást kívánok az utosó napokhoz!

Andi,Anett
Túl vagyunk a tegnapi csípő kontrollon, UH-val csinálták ezt is.
Sajnos nem javult semmit Levi csípője,mert azt mondta a doki,hogy rossz terpeszrugit hordott! :twisted:
De ez az ő hibája,hiszen nem mondtak konkrétumot,hogy milyet kell venni!Csak annyit mondtak,hogy a boltban mondjam meg a baba súlyát és majd adnak hozzá megfelelő terpeszrugit.
Levi akkor volt 3620 gramm és olyat kapott,ami 3-5 kg-ig jó.
Erre most közli velem a doki,hogy már kicsi és nem tartja szét a lábát szinte semennyire sem!
Erre nem is gondoltam, hiszen még nincs 5 kg Levi!
Szóval most emiatt minimum még 1 hónapig hordhataja a kockagatyát! :twisted:

Anett,
Levente december 5-én lesz 3 hónapos!
Nagyon jók a képek,szépek vagytok! :lol:

Szép napot mindenkinek:
Kati

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!

Üdvözöllek Szandra közöttünk bár én vagyok itt a legritkább topiklakó!


Ildi!

Már olvastam a kifakadásodat teljes körüen megértelek ilyenkor igencsak dolgoznak a hormonok alig 10-15 nappal szülés előtt.
Mire ideérek hogy ne csak olvasgassak hanem a hsz-t is írjak addigra szokás szerint mindenki megelőz. A lényeg hogy kifakadtál és már minden rendben. Fel a fejjel! :D


Anett!

Annyira jók a képeid nagyon szupi helyen voltatok egyszer talán már végre én is eljutok a párommal kettesben valahová, de a gyerekek már akkor is nyekeregnek ha csak szóba kerül, hogy nélkülük megyünk valahova.

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!

Na az oké, hogy szülés előtt 10-15 napig dolgozik bennünk a cuccos de szülés után meddig foghatom rá? :D :D

Ildi!
Csak vicceltem, hogy gázul változtam én sem gondoltam komolya. :D :D :D :D :D :D :lol: (kicsit sem beképzelt a nőci)
Én tényleg mondogattam a Taminak, hogy anyának be kell menni majd a kórházba és akkor apa fog este mesélni neked de ha hiányzik anya akkor szólsz és apa behoz. Na ez a fele már nem lett igaz. Különben tényleg elég rossz a nagyot itthon hagyni nekem is nagyon hiányzott de az egészben az volt a furcsa, hogy az Edó eszeveszetten hasonlít a Tamira ezért egy kicsit olyan érzésem volt mint az első szülésnél. Arról nem is beszélve, hogy mikor négy napig csak az Edinát láttam akkor úgy megszoktam a méreteit és mikor négy nap után értem jött az apa meg a Tami komolyan mondom a Tami méreteit kellett megszoknom mert eszeveszetten nagy volt az Edóhoz képest.

Csak azt tudom mondani neked, hogy kitartás és lesz ez még rosszabb is :D :wink:
Nálunk például éjszaka nem volt egy csepp alvás sem mert az Edinának nagyon fájt a hasa és csak úgy tudott aludni, ha a kezünkben volt. Hajnal tájt már egy kicsit kezdtem mérges lenni mire jött apa és átvette a stafétát viszont ekkor felébredt a Tami és átjött a mi ágyunkba és mondta, hogy fáj a lába (szuper, gondoltam magamban) na ekkor a lábmaszírozás kezdődött el. Ilyen növési fájásai voltak szerintem. Aztán egy órát aludtunk mire az Edina megint felkelt akkor már oda tettem magam mellé és sitysutty reggel lett és aludtam kb másfél órát egész éjszaka.
Most könnyen vagyok mert mind a ketten alszanak remélem ez este sem lesz másképp.

Hogy ne fájjon a pocak most meg már csak kenyér és víz jöhet számításba :) .

Szandra
szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Csajok, nehogy megint mindenki eltűnjön! :shock:

Kati,
sajnálom, hogy nem javult semmit Levi csípője! De ezt én se értem, hogy hogy lehet, hogy a 3-5 kg-os terpeszrugi nem jó. :roll: Hát, mekkorát kellett volna neki venni? Most akkor újat vetettek neki?
Levi pont ma 3 hónapos! Nagyfiú már! :D

Szandra,
akkor ezek szerint látásból ismerlek benneteket! :D
És egyébként egyáltalán nem volt kellemetlen Tami ragaszkodása, olyan aranyos volt. Minket nem tartott fel, nem siettünk sehova. :)
Edinánál meddig tartott a hasfájás? Lőrinc is az volt... emlékszem még milyen volt... :shock:

Ildi,
hogy megy az angol?
A kis Rékával mi újság? Már hamarosan megérkezik! :wink:

Puszi Mindenkinek!
Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Andi,
én sem nagyon értettem ezt a terpeszrugis dolgot,de az orvos azt mondta,hogy amit használtunk,az eléggé össze engedte zárni a lábát!
A mostaniban meg mintha spárgázna,szegénykém! :cry:
Nem is marad rajta sokáig,mert addig üvölt,míg le nem veszem!
Szóval most rendeltem egy terpesz bugyit,amit a pelusra kell húzni,az nem annyira vészes! :?
Egyébként terpeszrugiból meg kellett vennem a nagyobbat :evil:
Mindegy,csak az számít,hogy ne legyenek problémái Levinek!
Tényleg rohan az idő!Mintha csak tegnap szültem volna! :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!
Kati

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!

Mindjárt itt a Mikulás!

Kép

Ildi!
Remélem jól vagytok! Szorítok a szombatért még egyben vagy ugye? Szombaton későn értünk haza ugyanis a kevin elköltötte a pénzét és ugye ennyi játék közül nehéz a Tescoban választani.

Persze természetesen addig variált amíg egy ócska de nem olcsó lávatojást választott aminek semmi értelme. Csak tudnám ki találja ki ezeket a vackokat még ha nem lennének drágák nem is csodálkoznék, hihetetlen hogy az embert mennyire megtéveszti a csomagolás. Általában én már a súlyra is figyelek , elég nehéz lesz a karácsonyi ajándékokat is kiválasztani Ti már vásároltatok?

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!

Még egyben vagyunk.....

Boldog Mikulást kívánok Mindenkinek!


Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Na most elküldöm amit egykor akartam, csak vmi szerver problémája volt............

Sziasztok!

Üdv Szandra itt "nálunk"!

Mellesleg naon unom, hogy folyton ki vagyok túrva a géptől.....:(:(:(

Jól vagyunk! Túléltük a betegséget (persze pont akkor volt a legnagyobb mehetnékem)!

Azóta próbálom bepótolni! Múlt héten nálunk volt Nagyim! Sajnos nemcsak látogatóba jött, hanem dokihoz is, de azért csavarogtunk is kicsit! Voltunk piacon, elvittem Mamicskámat Cinire is! Ja és Dóri itthon maradt Apával, mi meg elmentünk karácsonyi kaja nagybevásárlásra! Akarok csomó mindent sütni karira! :) Bár a menüt még nem találtam ki!

Tegnap póréhagymával töltött, baconba burkolt karajt sütöttem. Isteni finom lett! Pedig csak sózni kellett! Még a Dóri is csak úgy ette a husit! :D:D:D

Hát a Mikulással nem barátkoztunk össze! Pedig pénteken a munkahelyemen voltunk Mikubulin (a végére azért feloldódott, de az elején naon nem teccett Neki a szitu), hétfőn meg itt nálunk volt a müv.házban a baba-mama klub keretében.

Rettentően izgulok az Ildiékért! Nem tudom ki hogy van vele, de én nagy "izgalomban" vagyok! :oops: :oops:

Vigyázzatok Magatokra!

Mindenkit puszil: Dóra és Jutka

Kép
jatka
 
 


Sziasztok!
BOLDOG MIKULÁST MINDENKINEK!!!
Kép

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!

Így utólag is mindenkinek boldog Mikit!!Ügyik vagytok, hogy mindenféle ilyen szépet raktok fel ígérem, hogy én is megtanulom hogyan kell és akkor mindent bepótolok.

Engem is ledobott a gépezet tegnap vagy tegnapelőtt, olyan bosszantó hogy megírod ami éppen a fejedben van és akkor nem megy fel a cucc pedig nem volt benne semmi modortalan :roll: és persze az sem hanyagolható el, hogy örülök ha van időm írni nemhogy mégegyszer beírjam a gondolataimat.

Képzeljétek megvettünk ma minden ajándékot karira (két ember kivételével). Nem volt egy sétagalopp az tuti, Tamát itthon hagytuk az anyósomnak és az Edóval meg apával elmentünk vásárolni. Apa kint maradt a kocsiban a csöppel én meg rohangáltam mint pók, már pont végeztem mikor hívott apa, hogy jelenésem van. :lol: Szopi a kocsiban majd továbbgördültünk a többi üzlet elé (ott az Auchannál vásároltun).

Jövünk haza erre anyósom mondta, hogy a Tami 2x bepisilt :o úgyhogy az összes ruha vár a fürdőben a mosásra :? (egyik pisi persze a kanapén is landolt :cry: ), na sebaj gyorsan úrrá lettem a káoszon közben megint szopi ami alatt az én drága Edinám úgy ellazította magát, hogy két nagy trotty és már szivárgott ís kifelé a fosi a ruhából :roll: . Sebaj ezen is gyorsan túljutunk. Közben pakolászás erre a Tami aki békésen játszik a szőnyegen megint bepisilt :( :( , "nagylevegő" 10-ig elszámolás, átöltöztetés, szusszanás. Lett volna ha az Edó megint nem nyomja tele úgy a pelust, hogy kiszaladjon az a drága....! :shock:
Újabb adag mosás!!!!!!!!!!!!!

Ezt a történetet csak azért meséltem el nektek, hogy ha hulla fáradtan hazaértek a nagybevásárlásokról és azt hiszitek milyen "rossz" napotok volt akkor emlékezzetek rá, hogy van ahol ennél is nehezebben ment a dolog. :D :D :D

Na most már csak akkor leszek mérges ha ez a drága gép nem enged fel :cry:

Ja egyébként a legszebb ünnep a karácsony :lol: :lol: :lol:

Kati!
Én is nagyon sajnálom ami történt, remélem a következő doki látogatás után jobb hírekkel tudsz majd szolgálni.

Ildi!
Amikor nincs időm írni akkor is fel szoktam kuksizni ide és múltkor már azt hittem, hogy esemény van mert majd két napig nem jelentkeztél. Te ezt már nem teheted meg velünk :wink: úgyhogy tessék óránként dobni valami üzit. :lol: :lol:

Andi!
Hogy vagytok?
Ti melyik utcában laktok?

Jutka!
Nagyon szép a kislányod.

SZiasztok
szandrakiss
 
 


Jó reggelt!

Jól van na nem leszek piszok :twisted: ,és nemcsak olvasni fogok,hanem írok is egy mukkot,hogy tudjatok rólam,nagyon arik vagytok és örülök,hogy ennyien izgultok értünk :D de amúgy is irok sms-t,ha esemény van,és akkor tudni fogjátok,hogy mi van....

Még mindig egyben vagyunk,tegnap voltunk Tücsökzenén is az Andival és Lőrinccel,kár,hogy a többiek nem tudtatok eljönni,Nóráról se tudok semmit ezer éve :( :( :( mi van vele,ki tud róla? :shock:

Dávid nagyon rossz mostanában,főleg egy pár napja alig bírok vele,érzi a "vesztét"- :wink: :wink: :wink:
Tücsizenén is leborította a színpadról a művirágról a kavicsot,szegény anyukák és a gyerekek szedegették össze egyenként,mivel seprüt nem találtunk,csak,hogy ne nekem kelljen hajolgatni....,után majdnem kiszaladt az utra,de később is nehezen bírtam vele,kezdek megijedni mi lesz később,ha már most az idegeimen táncol????Nem akarom megverni,valami más dologgal kell fegyelmeznem,de még nem tudom mivel,nem lesz neki se könnyű,és ha még én is bekeményítek,akkor ajajajajajajjjj.....

Mano!
Szegény Levi baba,majd csak kinövi ezt a terpeszpellust....
Gratulálunk a hóforulóhoz!!!!

Szandra!
Örülök,hogy ilyen aktív vagy,remélem sokáig így is maradsz! :D :D :D

Akkor gondolok majd rád,ha rossz napom van :wink: de most Tami amúgy szobatiszta? Csak most bepisilt valamiért??? :oops:

De ügyesek vagytok,hogy megvetettek minden ajándékot,mi még sehol nem tartunk,holnap megyek megint reggel ctg-re és uh-ra a kórházba,akkor talán utána eltudunk menni vásárolni...
Szombaton meg vizsgázom 9-kor a halmi téri suliba,szorítsatok légyszi!!!!!!Esetleg még vasárnap megyünk,de az elég gázos lesz!!!!

Mindjárt jön az egyik "csopi" társam,hogy angolozzunk egy kicsit,úgyhogy mennem is kell.De Szandra miatt írtam,hogy nehogy elbátortalanítsam,aztán végül ő se írjon :D :D :D

Jutka!
Örülök,hogy túljutottatok a betegségeken....
Szegény nagyid,remélem nincs komolyabb baja,biztos Doresz feldobta egy kicsit!

Micsoda finomságokat főzől te nőci,nagyon gusztán hangzik az a poréhagymás izé :D

A Mikulás nekünk se lett a barátunk,Dávid inkább a krampuszt részesítette előnyben :D ,5-én este volt nálunk a Télapo,vagyis a hugomékhoz rendeltük,de Dávid csak a furógéppel volt elfoglalva,nem akart énekelni sőt oda se ment hozzá, a kép miatt is csak velem volt hajlandó odaülni,tiszta gáz!!!! :oops:
Majd teszek fel képeket!

Nagyon sokat nőtt Doresz,már igazi nagylány! örülök,hogy tettél fel képet,így más is megtudja csodálni a mi kis menyaszonyunkat!

Andi!
Jó volt Tücsizenén,és utána is tök jól elmászkáltunk,meg se néztem a papucsot amit vettél,mert Dávidra kellett figyelnem,de félszemmel láttam valamit :D
Jók voltak délután a gyerkők?Bírtad a strapát hárommal?

Na majd írjatok,ha lesz egy kis időtök!

Puszi:Ildikó
ilgya1
 
 


Anett? Betti? Judi?Szilvi?
Veletek mi van? :D
ilgya1
 
 


Sziasztok LÁnyok!

Remélem jól telt mindenkinek a Mikulás!

Ildi! Még otthon vagy?Gondolok Rád és persze kívánok Neked könnyű szülést! Jó lenne ha a korházi idő alatt a férjed benézne ide.

Képzeljétek, megnéztük szerdán a Disney on Ice-ot, biztos hallottatok róla , hercegnős jégrevű.Viki nagyon élvezte, volt amikor táncolt a helyén vagy tátott szájjal nézte az előadást, vagy amikor csak dúdolta a zenéjét.Eléggé fent ültünk, de így is nagy volt azért a hatás.

Jutka! Megkaptad az iwiw-es üzit?

Most mi vagyunk a betegek, nekem akkora a torkom mint egy labda, Vikikém és a párom pedig köhög.Így megyünk a mamám szülinapját ünnepelni. Nagyon jó lesz, mindig megkapom tőlük, hogy" ti mindig betegek vagytok".

Puszi mindenkinek!

Üdvözöllek én is Szandra!

Szilvi
nsyl
 
 


Sziasztok!

Még mindig egészben...... :D (szerencsére),tegnap este óta igaz rendszertelenül,de görcsölgetek,és ma reggel a kórházban a ctg is kimutatta a keményedéseket,a doki szerint jóslófájásokról van szó....még egy éjszakát kéne csak kibírnunk valahogy.......

Itt vannak a hegyecskéim:(fájások)
Kép

Holnap 9-kor kezdődik a vizsga :D akkor kérem a szorításokat összpontosítani!!!! Megyek is tanulni,amíg a Dávid alszik!

Szilvi!
A férjem nem fog belépni az tuti,majd inkább küldök sms-t,(ha esemény lesz) az Andinak vagy neked vagy mit tudom én,végül is mindenkinek tudom a számát (majdnem) és Ő megírja nektek,oké?

Szegénykék,gyógyuljatok meg gyorsan!!! Ezt az angyalkát nektek küldöm:Kép

Jó lehetett a Disney on Ice,már hallottam róla,biztos olyan kis hercegnők voltak benne,mint a Vikike! :D Hol voltatok,hol néztétek meg?

Na puszika mindenkinek:Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildikó!!!!!
Remélem sikerül(t) a vizsgád!!!!

És főleg remélem,hogy sikerült eljutnod,mert az éjjel veled álmodtam és éppen beindult a szülés (teljesen el voltál keseredve,hogy nem mehetsz vizsgázni) :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops:

Puszika!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita
 
 


Sziasztok!

Ittvagyok és nem vesztem el,csak mikor tudtam volna jönni akkor nem müködött a rendszer :evil:

Ildikó!

Megértelek hogy kiborultál hogy senki nem ír.Ez a hormonok miatt is van meg,meg bosszonytó is ha vár valamit az ember és csak úgy érzi egyoldalú a dolog.Egyébként még annyit szeretnék hozzáfűzni ehhez,hogy én nem Vecsési vagyok és nem tudok annyit talizni veletek és kicsit hátrányban érzem magam.Cinire se tudunk menni,mert babaúszásra pont akkor járunk.Mikor játszótéri talin voltunk akkoris jól eldumáltatok,de mi kicsit kilógtunk.Mindenki kedves volt és próbáltam bekapcsolódni,de látszott hogy ti jobban össze vagytok szokva.Bocsi,de ezt le kellett még a témához írnom.


Látom még egyben vagy és még a szülés előtti napokban is pörögsz.Nem semmi csaj vagy ám :D Írígyelek!!!
Gondolom várjátok már a hercegnőt a családba :lol:

Szorítok a vizsgádhoz.Remélem sikerült!!!

Szerdán hazahoztuk a kocsink és mégjobban beleszerettem.Nagyon szuper és jó vezetni.Még apát is kitúrtam mikor közösen mentünk kocsival :twisted: (meg is jegyezte)

Mikulás ünnepségen tegnap voltunk anyósom munkahelyén.Milán nem félt a mikulástól,SŐT egyedül kiszaladt hozzá mikor szólították és utána többször is sorbanállt... :oops:

Teszek fel képet a végén!!!!

Írj vagy jelez ha jön a baby!Igyekszem jönni.

Kati!
Köszi a gratulációt a kocsinkhoz.Milyen nagy már a fiad.Gratula a hónapfordulóhoz.
Fel vagyok háborodva a csípőnacin amit a doki rendel.Miért nem mondta konkrétan milyet vegyél?!Hát nem semmi....KItartást nektek és mielőbbi javulást!!!

Andi!
Köszi hogy írtál nekem is.Már megvan az autó(írtam feljebb az Ildinek)Nagyon szuper és nagyon szeretem vezetni.
Látom ti szorgalmasan jártok cinire.Mi van veletek?Lőrinc nagy már?

Szandra!
Üdvözöllek itt a topicba.Teszel fel majd képeket a lányokról?Sajna én nem ismerlek benneteket :cry:
Az én fiamat Milánnak hívják és 2005.10.3-án született.

Anett!
Jók a színházi képek.Nagyon ügyes vagy.Annyira tetszenek a képeid és mindig érdekesnek találom a munkád.Felvidítasz :D Cd ráér ha talizunk,de örülök hogy nem felejtettél el :lol:
Csajok is nagyon szépek a nyaralásos képeiteken.Örülök hogy megosztottad velünk.
Szupi lehetett a hétvégétek jettesben Hévízen.Jó hogy magadról is tettél fel képet.
Mikulásos képeitek nincsenek? :oops:

Szilvi!

Jó lehetett a Disney-es jégrevü.Szívesen megnézzném énis.Mennyi volt a jegy,ha megkérdezhetem?Jobbulást neked.Viki hogy állt a Mikuláshoz?

Nóra!

Veletek mi van ?Nem írsz tesem mostanában :( Ha van időd írj pár sort magatokról.

Jutka!
Milyen nagy már Doresz.Hány kiló?Megvannak a Fisher Price játékok?

Kriszti!
Látom mentek Ildiékhez.Jó bulizást nektek.


Remélem nem maradt ki senki.

Küldöm e levelet és utánna megy a mikis kép is!

Puszi!

Betti& Milán
raczbetti
 
 


Jönnek a képek :D

Kép

Nem rég késölt!Milcsi ébredés után pacizik :D

Kép

Először kicsit ovatos volt a Mikulással
raczbetti
 
 


Na ezküldtem külön :( Még van pár kép.


Kép

Itt meg már sorbaállt megint :)

Kép

Megfigyelt mindent!

Kép

Megint odament...

Kép

:D :D :D
raczbetti
 
 


Sziasztok!!!

Sikerült a vizsgám!!!Mindenkinek köszönöm!!!
Kép

Ildikó
(majd még jövök)
ilgya1
 
 


Sziasztok
Gyorsan bejelentkezem,mert ,dobok egy apa kolcsonadta a laptopjat egy percre.Szoval meg egyben vagyok,de ma mintha mar fajogatnek rendesen.Szoval majd ha lesz esemeny kuldok egy smst az Ildinek.Nem tudom,hogy irtam e de nekunk kisfiunk lesz megint,es Vajk Jozsefnek fogjak hivni,Remelem mindenki jol van amugy,Ildinek meg meegy DRUKK.Ennyi fert bele,mert kozben persze hogy ilyenkor jonnek vendegek,Nemsokara lesz netunk itthon is es akkor tobbszor jovok meegint.

Puszi mindenkinek
Anita
anita23
 
 


Sziasztok!


Anita!

De jó,hogy jelentkeztél!Örülünk,hogy minden rendben veled.Akkor várom az sms-t :D Sok sikert!!!!

Betti!

Milán irtó sokat nőtt,mióta nem láttam.Nagyon édes,és milyen kis bátor!Dávidot nem nagyon hatotta meg a télapó,el volt foglalva egy játékfuróval,és nem is érdekelte nagyon ,a krampusszal kezdett haverkodni,de aztán menniük kellett...

De édi az a pacis kép is!!!!Igazi kis lovas gyerek!Nagyon csinos ismételten.

Hogy állsz a tanulással?

Biztos nagyon klassz lehet a kocsitok!

Köszi a biztatást,majd mindenképpen jelzem,ha van valami:)

Nóra!
De ari vagy!
Aztán ne tessék nekem ilyeneket álmodni kérem szépen,vagyis mostmár lehet,mert túl vagyok rajta. Most hívtak,hogy 92%-os lett. :D

Hogy állsz a varással,jöhetnél gyakrabban!!!

Mindenkinek puszi:Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Gratulálok a vizsgádhoz. Izgulunk a baba érkezése miatt.

Betti!
Nagyon aranyos Milán. Mi mikulásra hazamentünk a szüleimhez, ahová házmoz jött a Miki. Tami annyira várta, másfél órát énekelt mikulás-dalokat mire megérkrzett, azután elkezdett sírni, Szonja meg vokálozott neki.

Andi!
Atya ég már neked is mindjárt érkezik a gólya? Nemrég megálltunk a Balatonnál, gondoltam rád. Milyen ott az élet?

Szandra!
Én is lányokat szerettem volna, de a második kismamaságom alatt a 20. hétig azt hittem, hogy fiam lesz és nem bántam volna, sőt. Azután a 4d megláttam az arcát Szonjusnak és teljesen beleszerettem.
Bár nem vacilálnék ennyit a harmadik babán, ha biztosan tudnám fiú lesz. Az uram mondta, ő tudja, hogy lány lenne és már ki is találta a nevét; Janka. :P

Kati!
Nagyon sajnálom a terpeszpelus dolgot. Az uh indoklja a használatát? A barátnőm kisfia úgy kapott most egy ilyen pelust, hogy az uh nem mutatott ki semmit.

anett
kállai
 
 


MINDEN JUDITNAK!

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!


Kép

Ildikóék
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Anett,
igen,az uh indokolja a terpesz rugi használatát! :cry:
Mondjuk most terpesz pelust rendeltem,mert az jobban rajta marad Levin!
Az eldobhatós pelusra kell rárakni,olyasmi,mint egy gumi bugyi. :wink:

Betti,
nem tudom,miért nem tudják megmondani,hogy milyen méretet vegyünk!?
Nem az ára bosszant,hanem az,hogy egy hónapig fölöslegesen használtuk! :twisted:
Milán nagyon szép kisfiú!Annyira formás!

Szilvi,
meggyógyúltatok már?

Ildi,
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz!
Kép

Juditok!
Sok boldog névnapot kívánok nektek!

Kép

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!
Boldog névnapot kívánunk a Juditoknak!Szilvi, Viki
nsyl
 
 


Ildi!
GRATULÁLOK a kitűnő vizsgádhoz!Szilvi
nsyl
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Gratula a vizsgádhoz de jó lenne ha már nem írogatnál itt nekünk :) mert várjuk a leányzó érkezését :lol: :lol: .
A szobatisztaság kérdése még nem eldöntött mert az esetek 50%-ban szól 45%-ban mi szólunk neki, hogy menjen vöcre a maradék 5% a necces pisilések közé tartozik.
Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel?


Betti!
Sziasztok! Nagyon édes a kisfiad. Ha minden jól megy akkor én is teszek fel képeket a levelem végén.


Anett!
Én is tuti örültem volna a fiúnak is mert mindenki azt mondta, hogy fiú lesz mert olyan a pocakom formája, meg a fiúk lustábbak és már majdnem túlhordtam, meg ilyen "népi okosságokat" mondtak így teljesen fiúra készültem de a lelkem mélyén egy kiscsajt szerettem volna. Szurkolok nektek egy harmadikért aki a Janka nevet kapja :lol: :lol: .

Íme a képeink:

Kép
Tama séta közben

Kép
Edina még a kórházban

Kép
Edina itthon. Anya művészi fotója.

Mindenkinek üdv. Ordít a gyerkőc.

Szandra
szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Köszönjük!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ma voltunk a játszóházban! Egyedül! :lol: De nem akartam senkinek beígérni, mert olyan kiszámíthatatlanok vagyunk! :) Most is mondtam a Dórinak, hogyha nem fejezi be a nyafogást, akkor nem megyünk sehová! :) Bejött! :lol: Gondolom a komolyabb hangnem hatott! :lol: Na és jól el is fáradt! Elaludt a kocsiban hazafelé, ennek már kb. 2,5 órája! Én meg szaladgálok kifelé, mint a mérgezett egér! Az én lánykám ugye max. 1,5 órát alszik napközben.....erre most...... Szivatttttyuk Anyát! :lol: :lol:

Azt hiszem, ha Ildikó óránként bejelentkezne, akkor sem tudnék nyugodt lenni! :lol:

Szandra!
Micsoda álomszép csemeték!!!!! :D :D

Szilvi!
Megkaptam a mélt! Ne haragudj, hogy nem válaszoltam! De sajna olyan lukas az agyam, hogyha azonnal nem írok, akkor elfelejtem.... :(:(:(:(

Kati!
Dórit terpeszpelussal engedték haza a kórházból, az ottani doki kötöttnek találta a csípőjét. 1-1,5 hónapig hordtuk (nem egy leányálom sajnos), de az UH negatív lett..... A kedvenc csecsemősnővérkém azt mondta, hogy rugin kívül aggyuk rá, nehogy kidörzsölje a combiját! Hol voltatok UH-n?

Betti!
Dóri kb. 11,5-12 kg között van! A játékokat még nem kaptuk meg, igazából még el sem küldtem, mert a család elkevert pár vonalkódot, így a kinézett játékhoz kevés volt. Ildikó nagyon ari volt, mert Tőle kaptunk! De úgy néz ki, hogy max. 1 játékot tudunk csak megrendelni! :(

Ildikó!
Nagyon-nagyon-nagyon sokat gondolok Rátok!!!!! Sőt még annál is többet! :lol: :lol: :lol:

Nóra!
Nézegetem a sütirecepteket és eszembe jut az éléskamrád! :lol: Sok lekvárossal szemezek! :D Fiúk hogy vannak? Taminak megy a suli?

Anett!
Komolyan elgondolkodtam a fotóid láttán! Mindig is szerettem volna profin fényképezni! :lol: Olyan fantasztikusak!!!!!!!!!!!

Andi!
Már megint nem láttalak mostanság..... :( Elutaztatok? Szülőknél karácsonyoztok?

Azt még elfelejtettem elmesélni, hogy a faluban tök jó Miku volt! A Mikulás körbe járta a falut, csomagot osztogatott és homokozós játékot! Fantasztikus volt a hangulat! A rengeteg gyerek, a feldíszített kocsi, a hangszóróból szólt a zene..... Dóri megragadta az ajándékát és sprintelt vele! Azt hittem megzabálom!!!!

Puszika, Dóra és Jutka
jatka
 
 


Jutka,
minket az Országos Ortopédiai Klinikára küldött be a gyerekorvos,ott voltunk csípő Uh-n.
Ez már a második hónap lesz,hogy hordjuk (remélhetőleg most már jót!!!).

Ildi,
hogy vagytok?

Szandra,
gyönyörűek a lányok!!!

Kép
mano83
 
 


Sziasztok csajok!

Most csak benézztem és köszönöm mindenkinek a dicséretet Milán nevében is :oops:

Ildikó!

Jól vagytok?Még mindig egyben?Sokat gondolok rátok egész nap.Kíváncsi leszek i lesz és mikor.Azt hiszem én jobban izgulok és aggódok mint ti. :oops: Mintha én mennék szülni :D Majd írj ha lesz időd.Ja és gratulálok a vizgádhoz!!!

Mindenkinek puszi!

Boldog névnapot a Juditoknak!!!!

Kép

Betti&MIlán
raczbetti
 
 


Sziasztok!

Most csak gyors bekukk,hogy még egyben vagyok,igaz a nyákdugeszom fokozatosan távozik,de ez még nem jelent semmit. :shock: :?

Ha délben elalszik a Dávid jövök részletesebben...



Mindnekinek puszi,dél körül jövök.
És köszi a szorításokat!!!!

Pusz.

(Szandra,már hiányoltalak :wink: nagyon jók a képek!)
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Bocsi,de én még mindig varrok....

Ildi!
Pont most gondoltam rá,hogy küldök már egy sms-t :roll:
Sztem nagyon hamar kapjuk mostmár a jóhírt!Nemsokára megérkezik a csajszid :D

Anett!
Bocsi,de este pont akkor altattunk,amikor hívtál és nem is hallottam a telcsimet,mert teljesen le volt halkítva.
Nagyon örülök,hogy sikerült!!!!

Andi!
Mi volt az UH-n?Holnap jöttök?

Szandra!
Tényleg szupik a képek!
Ti már a szobatisztaságnál tartotok?Na igen,a lányokkal azért hamarabb megy.Bezzeg az én fiam!Lusta malac....

Többieket is puszilom tényleg!!!!
Betti,Kati,Jutka :roll: :wink:

Nóra

KépKép
KépKép
krivita
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?