Új privát üzeneted érkezett!

Vuka, azért nem lehetsz túl friss :( No, majd mi felfrissítünk :lol:

Cool, sajnos nincs anyukámról kép nálam :oops: Főleg fiatalkori képek hiányoznak,... Csak apukámról van egy beragasztva Szonja babakönyvébe :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mi éjszakánk senki nem kérdi :twisted: , azért beszámolok, hogy a tegnapi szuper után ez pocsék volt. Fogalmam sincs mitől függ. Tök nyugtalan volt, még mellettem is össze-vissza forgolódott. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Natasa!

Nagyon szuperek a képek, kérek még:))))
Kicsinyítésre már egyszer írtam egy jó dolgot. Nem kell külön külön egyenként, hanem lehet egyszerre, akár mind a 150-et is!!!!
Nem is tudom kinek írtam le akkor, de még képeket is csináltam hozzá. Nagy segítség ám és csak kettővel több klikk, akárhány képet kicsinyítessz!!!

Ha szeretnéd leírom és képeket is teszek fel a mikéntjéről. Én az ACDSee képnézegetőt használom, de a többi se működhet olyan nagyon másként a resize mindegyiknél ugyanazt jelenti.

Kép
sasha
 
 

 
 

Vuka, sejtem mit szeretnél de igen, a képek csak CD-n léteznek :lol: Bocsi, most lépek, mert Szonja ismét kedvenc újságaim között csemegézik és noha a tépkedés mostanában nem jellemző az idegszálaim mégis megdermedtek a cselekedete láttán! Lehet büntiből én majd a Tubbie-babáját nyúzom egy kicsit :twisted:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, mért, mit szeretne Vuka??? Najó, nagy üggyel bajjal talán kitalálom...

Sasha, engem érdekel a tömeges kicsinyítés. Eddig a legépítőbb ötletem az volt erre, hgoy kicsinyítősugarat lövellek rájuk...

Kép Kép
coolasa
 
 


Sasha, de ha ennyire egyszerű a kicsinyítés akkor mire fogom majd rá, hogy nem teszek fel több képet? He?
Egyébként nem akarom az összes képet rámenteni a gépre, mert a párom már így is a fejét fogja mert,....állítólag mióta én lógok többet a gépen azóta :shock: :evil: :x :twisted: :shock: szóval, nem örül. Én meg sikeresen kimagyarázom magam a "nem értek hozzá" szöveggel :lol:

bocsesz Ilba, de akinek ilyen jó a hajnövekedése az nem szenvedthet annyira éjszaka :twisted:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Halihó!

Az éjszakánk egész jó volt, talán ha 2x volt fent :D Ebéd után megyünk vásárolgatni, kapva az alkalmon nézek magamnak kabátot is :wink:

Sasha,
nekem írtad le régebben a kicsinyítést, de nem ment, pedig ACDsee van nekünk is :roll:

Natasa,
és hol van ez a fotós, hol lehet őt megtalálni? Lehet, hogy érdekelne. Nyomtatott képeket is kaptatok, vagy csak cd-n?

Eszti,
én Kalifa márkájú aszalt gyümiket szoktam venni. Azok nagyon finomak. Első alkalommal tüzetesen átvizsgáltam a csomagolást, hogy mi van benne, de cukrot seholsem említenek. Ezért merem neki adni. Remélem, a mai aszalt szilvás csirke ízleni fog neki. Ha az eddigiekből indulok ki, akkor tuti befutó. De majd meglátjuk.

Rosszul alvó babucik anyukái:
a múlt héten a tv-ben egy szaktudós (alvásklinikán vmi főakárki) azt mondta, hogy sok alapvető dolog kell ahhoz, hogy a baba jól aludjon. Pl. teljesen ingerszegény környezet, jól meg kell tömni lefekvés előtt (ezekkel a szavakkal mondta), meg nem szabad altatni, egy babának meg kell tanulnia egyedül elaludni. Pár átordított éjszaka, de utána jobb lesz. Meg az is fontos, hogy a gyerek úgy ébredjen fel, ahogy elaludt. Tehát ha anyukával aludt el, akkor anyukának ott kell lennie akkor is, amikor felébred.
Nem kioktatásképp írtam le, nálunk is vannak gondok. Csak gondoltam, hátha segíthetek :wink:

Kép
mancs
 
 


Cool,
akkor még a tett helyszínén nézd meg őket és amelyiket kicsinek látod, azt visszahozom. :wink: 74-esek amúgyilag. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na mosás, teregetés kész, az elemek feltöltve és a fényképezőt is a pelenkázó táska mellé készítettem.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jujj, nem veszi fel a barátnőm ... :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancs!

Akkor megpróbálom mégegyszer leírni, megnyitom magamnak és akkor úgy, hogy közben csinálom is a lépéseket, akkor hátha jó lesz.

Tehát akkor számozom a lépéseket.

1. Megynitjuk a képet.
2.Kétszer rákattintunk a képre, ekkor az adott könyvtárban lévő összes kép megjelenik az ablakban kicsiben.
3.Amikor az egyik ilyen kis képre rákattintunk az szürke hátteret kap. Az összes képet egyszerre a CTRL-A billentyű kombinációval tudjuk kijelölni. (egyszerre kell megnyomni a ctrl és az a billentyűt)
4. Ha nem az összes képet, csak párat szeretnénk kijelölni akkor a következőt kell tenni. CTRL billentyű folyamatos nyomva tartása mellett az egérrel annyit képre klikkelünk ahányra szeretnénk. Ha ez megvan akkor...
5. Eszközök menüsor :arrow: átméretezés
6. Előugrik egy ablak a Resize Images névvel ellátva. Itt lehet beállítani a képek méretét. Célszerű semmi máshoz nem nyúlni csak a számokat átírni.
7. Start Resize!!!! Ekkor elkezdi az összes képet szépen egymás után lekicsinyíteni a megadott méretre a megadott mennyiségben.
8. Ha befejezte akkor láthatóvá válik a Done gomb, meg kell nyomni.
9. Itt a vége fuss el véle.
10. Most én is megcsináltam a műveletet és úgy írtam le ahogy csináltam minden apró részletét leírtam, remélem menni fog.

Natasa!
Én szívesen megnézem akár mind a 150 képet is Szonjáról, gyönyörű baba!!!! De ha nem megy, hát nem megy :wink:

Remélem, hogy tudtam segíteni a problémán, ha nem megy, akkor írjátok meg, hogy hol nem megy, vagy mi nem ugyanolyan... feltéve, ha szeretnétek. Nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik ám.

Kép
sasha
 
 


Natasa nekem is lett egy csomó bébihajam, viszont újra el is kezdett hullani. :evil:
Ilba majd panaszkodunk egymásnak a pocsék éjszakáról. Egyébként utálom az olyan éjszakákat, amikor csak forgolódik és nem tud normálisan bealudni még mellettem sem.
Izgi a dolog.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba, szerintem csak elment a barátnőd a vörösmarty térre forraltborozni... :wink:

Natasa, ha 12körülre érünk oda hozzátok, az beleillik a ti terveitekbe? Nyomok egy sms-t, ha már a buszon vagyunk (milyen fellengzősen hangzik mindez, mintha nem tudnánk mindketten pontosan, hgoy otthonhagyom a telefonom...)

Kép Kép
coolasa
 
 


Petra még mindig alszik, lassan keltenem kell, mert ideje lenne készülődni és indulni. Ha úgy vesszük jó az alvókája, hiszen tegnap este 10-kor raktam le és kisebb felsírásokkal azóta is alszik. :twisted:
Már benyitottam a szobába, de még arra sem ébredt föl, pedig ha nem alszik mélyen, erre mindig felébred. Szóval egyszer majd csak odaérünk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba,
sztem a barátnőd SZÜL. :wink: :lol: Csak azért írtam, mert a többieknek ez a verzió eszébe se jutott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sasha,
köszi, hogy mégegyszer leírtad, ha lesz időm (késő este) mepróbálom.

Petike úgy üvölt a járókában, mint akit nyúznak. Abban a pillanatban, ahogy kimegyek a szobából, rázendít :shock: Erre mondjatok vmit.

Kép
mancs
 
 


Cool akkor Ti sem fogtok túl korán érkezni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs Petikének is anyahiánya van, lassan Ő is a nadrágodon fog csüngeni és nem szabadulsz tőle egyhamar.
Petra is üvölt amint hátat fordítok neki és távolodni akarok tőle.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, nana, ugyan mi 12re vánszorgunk csak oda Natasáékhoz, fent nevezett viszont hypermegbízható sofőrszolgálatként kb negyed óra alatt elszállít minket a célállomásra. Cserébe busásan megfizetjük, ugyanis egész úton szórakoztatom, de ha tényleg jól viselkedik, akkor ettől nagylelkűen eltekintek.

Sasha, ma este én is kipróbálom a kicsinyítési módszered, ugyanis ma viszek fényképezőt a talira.... (HHAHAHAHHAHAHHA = vérszomjasan gonosz kacaj)

Kép Kép
coolasa
 
 


Csipkerózsika végre felébredt, még kaja, öltözés, aztán indulunk!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Coolasa:
karnisszerelő iparos :D családi vállalkozás, házhoz mennek többszáz függönymintával, legyártják a karnist, megvarrják a függönyt, felszerelik a karnist, felrakják a függönyt. Váltócipőt hozott, hogy ne sarazza össze a kéglit, porszívós fúróval dolgozott, nem is lett utána szemét, és és felrakott 8 karnist 2 óra alatt. Na ez a páromnak kb. 2 hét :D Mi nem tőle vettük a függönyt, hanem a Gardéniában, ő itt csak alvállalkozó volt. De ha ezt tudom, biztos tőlük válogattam volna. Kifejezetten óvott a Diego-s, Kika-s függönyöktől :oops: Pedig ott is nézegettük.
De Gardéniás csajok is ingyen kijöttek felmérni, hogy hova mennyi függöny kell, hoztak mintát, hogy hozzá tudjam nézni megy-e a bútorokhoz. Szóval végre találok olyan embereket, akik a pénzért normális szolgáltatást nyújtanak, hihetetlen.

Gabus:
Görgő természete a sok orszívás óta szemmel láthatóan romlik :cry: egyszerűen annyira hisztis, hogy ledöbbenek időnként miket tud őrjöngés terén :oops:

Natasa:
fotós telefonszáma plííííz, Szonja nagyon édi, szerintem tök ari a morc képeken.
szerintem meg rengeteg hajad van, mit panaszkodsz? :D

Ilba:
a doki akihez amúlt héten mentem, tegnapra kért tőlem egy telefont, hogy hívjam mi van velem, nem sikerült elérnem, ma kiderült, szabin van :twisted: amúgy nem vagyok teljesen rendben egyáltalán, úgyhogy holnap asszem megyek egy következő orvoshoz (ezt egy újpesti babanetes szülésznő ajánlotta)

Mancs, Vuka:
Bubek szerint a telihold is közrejátszik a rossz alvásban, és szerintem is van benne valami

Amit Mancs írt az alvásszaki tudományáról, valamelyik honlapon ugyanezeket egy másik szaki pontról pontra megcáfolta :oops: pl. hogy ugyanúgy kell ébredni, ahogy elaludt, meghogy meg kell tanulnia egyedül elaludni. Megpróbálom megkeresni, nem is olyan rég olvastam valahol...

Anyukák, Babócák! Jó szórakozást mára, gondolok rátok.

pusz-pusz
Vendég
 


Cool. oksi!
Vuka, kikérem magunknak! Tőlünk nem idő a játszóház,...főleg mert. én vezetek :lol:
Sasha, csak akkor jelenik meg a resize he 1 képet választok ki,.... a Photoshophoz jobban értek :roll:

Akkor fényezem a lányom,...ő már nem sír ha kimegyek a szobából,...vagy eljátszik magában vagy keresésemre indul, ami általában az előszobai tükörnél végződik mert, rájön, hogy magát jobb nézni mint engem :D

Ok, csak mert olyan rendik vagytok:

Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ide írom a csaj elérhetőségét:
06-70/315-77-18
Tündik Judit
A MÁV kórház mögött a Munkácsy u 28. alatt van a műterme. Tőlünk sokkal fiatalabb csaj, de nagyon figyel a bébik igényeire.
Egy CD 12e és vannak rajta sima képek meg megbütyköltek. Fiúk nem tudom milyen jelmezt kapnak, mert nekünk előre válogatott és tudta, hogy kislányt viszek :wink: Árban szerintem jó, mert néztem már pár fotóst és,......


Tücsi, légyszi, légyszi nekem majd még infókat a függönyösről!!!!!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa!

De nem kell megjelennie, mert a fenti gördítősávban van benne. Eszközök menüsor és ott kell lennie.

Ajaj, mennem kell a Daniért, erre a Gergi felébredt:(

Ja, nem is mondtam, hogy tegnap a bölcsiben a Dani összeveszett valamelyik gyerekkel és jól képen karmolászta... Utána meg itthon akkorát zúgott a székről, hogy a fél alsó ajka a duplájára van duzzadva és alig tud enni... :? A tegnap nem az ő napja volt....

Na gyorsan lelépek a Daniért (10 perc mindennel együtt, mert kocsival kb másfél perc alatt ott vagyok)-

Kép
sasha
 
 


Hahó!
Este jövök, most csak a képek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bögyös Maca esete a répával
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


bocsi, de nagyon tetszett Ilba csíkos zoknija :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


vannak videók is, majd felteszem őket este.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép Kép
Kép

Kép

Kép Kép
Kép

Kép Kép
Kép

Kép Kép
Kép

Marciról csak az az 1 képem van, Petráról nem sikerült, Szonjáról meg nem is csináltam. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 



Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Látom, Beni és Zsófi családot alapítottak, Nokicsek pedig erősen fogzik. :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Képeket elküldtem, elég nagyok, így külön e-mailekben.
Töröljetek! Sajti, főleg Te. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Halihó!

Nagyon jók a képek, a videjók is. Olyan sokat nőttek a gyerkők, Mbával itt gyönyörködünk bennük. Ő is felismeri ám mindegyikőjüket :D Tudja azt is, melyik kié :lol: :lol: :lol:
Mi ma az Árkádban voltunk Petykóval. Kabátot nem kaptam, egyedül a C&A-ban volt olyan, ami árban és stílusban is bejött, de ennek is olyan hülye szabása volt :shock: Ha az ujja elég hosszú, előrenyújtom a karom és felkarban az is szorít egy picit. Nem beszélve arról, hogy aminek elég hosszú az ujja, az olyan bő, hogy 2x beleférnék :shock: :evil: :shock: :evil: Másutt semmi nem volt. Mindenhol ezek a lazább stílusú, szőrmekapucnis vagány kabik. Nagyon tetszenek azok is, de nem ilyen kellene. Aztán lehet, hogy a végén megalkuszom. Nem tudom.

Ilba,
most tüzetesen megnéztem, hol van pontosan a szopis helység az Árkádban, úgyhogy majd leírom :wink:

Petikének vettem egy tök jó farmer+ing-póló összeállítást a C&A-ban :D Seggére vertem az 50%-os kuponnak :lol: Meg a Kenguruban vettem gumitalpú zoknit, ez legalább nem csúszik. Most akciós, 990-ért vannak tök jók.
Iszonyat sokan voltak, annak ellenére, hoyg napközben voltunk, nem este. És amin kiakadtam, a C&A-ban olyan közel vannak rakva egymáshoz a ruhásállványok, hogy némelyik között el se fért a babakocsi :evil:
Gyermek tök jól elvolt, egyetlen hang nélkül. Csak hazafelé, a parkolóházban nyavalygott kicsit, aztán elaludt, és hazáig nyomta. Most nem is bántam, hoyg iszonyat dugó volt, mert jót aludt így. A GYömrőin beszakadt az út, és le volt zárva. Ennek köszönhetően állt az Üllői, meg a Sibrik is. De most tényleg nem volt baj, mert aludt. Ha ordított volna, biztos másképp gondolnám...

Kép
mancs
 
 


Most láttam, kibújt a 4. fogacska is!!!! Bal közép. :D :D :D :D

Kép
mancs
 
 


Mancs,
észrevetted?
Gyermekeink egész hasonlóan fogzanak. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mostantól lesztek szívesek előre köszönni nekünk:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Most csak gyors helyzetjelentés, mert még nem otthon vagyunk.
Ilba Petra rettentően élvezte a télapózást. Volt előtte egy 40 perces zenés műsor, amit nagyon élvezett a csajszi. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire le tudja kötni őt. Jó igazából a zenés énekek tetszettek neki, annyira ropta a táncot, hogy kimelegedett és rövidujjúra le kellett vetkőztetnem. Az ajándékosztáskor fogta a Mikulás térdét, de amikor Ő került sorra, akkor gyorsan szégyenlős lett.
Sajnos képeket most nem tudok feltenni, mert itt nem tudom letölteni őket, szerintem ebből már csak holnap lesz.
Kíváncsi leszek nektek miként sikerül holnap az ünnepség.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, fellelkesültem, és most már nagyon izgulok a holnapi Mikkancs miatt. :)

Szuper volt a játszóház, mi nagyon élveztük, Bence persze már az autó indításakor elaludt, szóval autókáztunk, de Petit is felszedtük, így nem volt uncsi. Megint néztünk telkeket legalább. :wink: Találtunk megint egy szépet, de még nem tudjuk az árát.
Vendég
 


szokásos havi jókép Esztiről....
Kép

meg az elmaradhatatlan balladai homály... Kép

Sajtiról készült legprofibb fotó Kép

gyerekem ne csodálkozz, mondtam hogy fotóznak majd
Kép

találóskérdés: kit ábrázol a kép?
Kép

erről semmi vicces nem jut eszembe
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


az életemre megesküdtem, hogy szuperszónikus ez a kép Ilbáról
Kép

erről nem ígértem semmit Kép

hammmmm
Kép

az elronthatatlan vérprofi fotóalany
Kép

ööööö... hol is tartottam?
Kép

ezzel vajon mit akartam?
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


hopp, vana gépen vaku
Kép

persze csak kreatívan...
Kép

hívjunk segítséget
Kép

nahát, egy viszonylag jó kép, ez meg hogy került ide?
Kép

sportosék
Kép

visszataszító, hogy egyeseknek milyen jó a fényképarcuk
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


nyusziüla fűben
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


(aszittétek nincs több, ugye? haha!)

nem csak nőknek tudok piros szemeket csinálni, hékás
Kép

nnincs protekció pirosszem kérdésben
Kép

megúszta...kárrámbá
Kép

Musztafa Lejla bemutatkozófotója az arab wiwen
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
találós kérdés megfejtése: Marci.

Szerencse, hogy az fotóz a legtöbbet, aki a legkevésbé tud. :twisted: :twisted: :twisted:

Megtaláltad a segélycsomagot?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Cool, jöttem,....izé,.....öööööö,....röhögni :lol: :lol: :lol:
Nem lehet hogy nem a géppel van baj hanem a szemeddel :roll:
Egyébként Ilbáról a nem ígért kép ténylag nagyon jó :!: Tuti véletlenül sikerül ez így neked :wink:
Bubek, láttam Gabus képeit is /Gabust bezzeg nem láttuk :twisted: / Tetszik a nyelv-technikád :lol: Látom Marci sikeresen túlélte a beöltöztetést. Ja, hogy a képek előtte készültek?! :shock: Akkor meg van mit izgulni. Marci, kitartás! Hamarosan itt a tavasz :!:
Sajti, ahol a csajod az öledben van ott olyan mint egy mini Sajti :)

Vuka, most én is izgatotabb lettem a holnapi télapózás miatt. Bezzeg Szonja nem is sejti mi vár rá :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Musztafa Lejla /ez a kép még tetszik is/ rájött, hogy ma sorozatos napja van /ER, Grace Klinika/....
Pá kedveseim, majd holnap jövök :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
és a Barátok köze? Az már smafu?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nem szép tőletek, hogy el se aléltok a Lívia Csokoládégyáron! :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


hali-gali

most gyorsan bekkukeroltam

Jók a képek :lol:
én is teszek fel meg el is küldöm őket csak előbb altatni próbálok :lol:

Natasa,
nagyon jók a képek!!!
És az ára is tök jó.
Én is néztem egy fotóst, de 45 e. :roll:
www.nagyhajni.com ha valakit érdekel
itt még sminkes is van + 6000 ( az anyukának)

Gabi,
én elájultam, hogy Livinek már csokigyára is van :lol: :lol: :lol: :lol:
Ügyes kiscsaj :lol:

később jövök, remélem minél hamarabb :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Coolasa,
a képeid... izéééé... homályosak öööö... akarom mondani oltári jók!!!! A kommentárokról meg no comment :lol: :lol: :lol:

A nap sztorija: Délután ahogy hazajöttünk, kiporszívóztam Petykó orrát. Hanyag anyaként úgy hagytam a porszívót, benne orrszívót, mindent. Közben beszéltem anyukámmal telefonon. Gyerkőc szép csendben elvan, látom birizgéli az orrszívót. Sebaj, kárt nem tesz vele magában. Majd miután végeztem a telóval, megyek, hogy viszem ki az orrszívót kimosni, akkor látom, hogy.... a fiam kiszipákolta a taknyot a csőből!!!! :shock: :lol: :roll: :shock: :lol: :roll:
Vettem ma neki Holle kölespelyhet. Vmelyik nap ki is próbálom majd. Csüt-ön megyünk vérvételre, addig nem akarok neki túl extrém kaját adni már, nehogy bekavarjon :roll:

Kép
mancs
 
 


Natasa,
én is csak azért virgonckodom ilyenkor, mert a videó vesz fel a sorozataimat, és majd vmelyik nap megnézem :wink: Mbával megbeszéltük: januárban felkeressük a fotós csajszit. Hurrrrááááá!!!

Kép
mancs
 
 


Hali!

Na gyerök ágyban nagy nehezen, picit hisztipisti volt már. Szegényt mondjuk 6 előtt felkeltettem, még a kocsiban aludt be, de féltem, ha tovább hagyom nem fog éjjel aludni. :roll:

Tali szuper volt, mint mindig! Hiányoztak viszont a hiányzók! :(

Izgulok a holnap miatt! :) Ki kell öltözni? Vagy a Miki engem már meg se néz, nem? :D Akkor Benit öltöztessem ki? :roll:

Vuka,
Könnyen odajutottatok? Te is igérted, hogy eljöttök 1x, most már legalább tudod hol lakom.
Képeket várom!

Cool,
Ezt már szerintem direkt csinálod! :twisted: :lol: :twisted: :lol:

Mancs,
Szegény Petykó, ha egyszer éhes! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?