Rekanna,
Mit sportolsz? Most nezem, hogy mar nincs is olyan sok hatra, ha 5-6 hetig benntartod a manot, mar nyert ugyed van! Ugyhogy kitartas, es a legjobbakat kivanom Neked!
Bacilivi,
Aaaaa, nem hiszem hogy a pihenesnek ehhez koze lenne, mert en aztan pihenek mostanban rendesen. Igaz hogy harom reszletben, de sokat alszom. Alomkoros vagyok megint, mint az elso trimeszterben. Ejjel 3 ora alvas utan pisi, aztan megint 3 ora alvas. Aztan kipattan a szemem, felkelek, intezem a dolgaimat, majd rohejes, de ebed elott es ebed utan masfel ora alvas megint. Igy valahogy kihuzom estig, de legszivesebben allandoan aludnek.
Hogy beeloznelek? Hat nem tudom, nem mondom hogy nem orulnek neki barmelyik percben
...
Betti,
Hat bizony barmikor elkezdodhet. Hogy erzed felkeszultel lelkileg a nagy kalandra? Remelem nem felsz mar, csak az egeszseges drukk munkalkodik benned...
Mennyi ideig tartott nalad ez az esti tortenes? Nekem a kemenyedes 3-4 perc mulva el szokott mulni, a mensifajdalom az joval hosszabb, van hogy orakon at erzem.
Nika,
Nem vagy valami bobeszedu mostanaban, inkabb csak hozzaszolsz... Mi ujsag veled? Meselj kicsit magadrol is!
Dica,
Te is tulvagy mar a lelektani hataron, ennel mar csak kevesebb lesz hatra
!
Gypsophila,
Megertem az aggodalmad, de ha minden rendben lesz hetfon, akkor ilyeneket ne gondolj tobbet, nem alom a babad, szeretsd, vigyazz ra, nem kell, es NEM IS SZABAD elvalnotok, csak majd amikor itt az ideje! Erezze, hogy ragaszkodsz hozza! Mindenki drukkol Nektek!!! A vedonod pedig atomgaz. Ezek utan egy pillanatra sem tudnek benne megbizni.
Vitte,
Orulok, hogy hajlik mar Noah-ra a parod
. Ez Ausztriaban mennyire nepszeru nev?
Mi ma voltunk terhesgondozason, megbeszeltuk a szulesi tervunket es nagyon elegedetten tavoztunk, mert abszolut hasonloan gondolkozunk a dokinkkal. Gyakorlatilag senkinek nem kell kompromisszumot kotni senkivel, az alapelveink megegyeznek. Mara meglett a Streptococcus B eredmenyem is, szerencsere ez is negativ, ugyhogy azt mondta, ha folyik a magzatvizem, nincs okom aggodalomra, nem kell rohanni a korhazba, csak mindent szep nyugodtan, ahogy megbeszeltuk. Azt mondta Levi gyakorlatilag kesz, most mar csak rajta mulik, mikor jon, es legyen minden kesz fogadasara. Es hogy ha addig nem, akkor jovo heten talizunk megint. Ettol iszonyu izgatott lettem, olyan jo volt ezt hallani, hogy most mar barmikor nyugodtan johet a baba! En nem tudom mindenki megorul az utolso honapban?!?!?!?