Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak pár percre jöttem....
Bence most aludt el.
Mindenkinek köszönöm a jobbulás-kívánságokat!
Már tegnap nem voltam lázas.Az izületeim viszont nagyon fájnak,/térd-könyök,boka-csukló/nem tudom meddig.
Nagyon rossz,mert Bencét elég nehezen tudom fölemelni,a lábára fölhúzni a zoknit,stb.
Felkelésnél a legrosszabb,5 percig úgy totyogok mint egy zombi!
Hétfőn kell bemennem a munkahelyemre,addig szedem a bogyóimat...

Márti!
Örülök hogy Bendegúz hamar átvészelte!
Lehet nekem is azt kellett volna szednem! :roll:

Tünde!
A két ultrahangos képen tényleg hasonlítanak egymásra Zita,és Ákos!Főleg a szájuk,meg a nózijuk! :lol:
Jól vagy amúgy?

Manka!
Nem tudtalak hívni,smst se tudtam küldeni,,mert a telefonomat megölte a "Bencenyál"!Remélem már jobban vagytok!Puszi nektek!!!!!!!

Megyek pihizek kicsit....

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Cristi!
Hát ezt jól kifogtad! Jobbulást!

Manka!
Remélem jobban van már Jack, rémes, hogy még egy virnyát is benyaltatok!

Timi!
Köszi, megnézem a honlapot. Igazából nem hivatalos főiskolára vagy egyetemre mennék. Kedvem szottyant újságírást tanulni. Mondjuk már gimiben is hajlottam volna rá, és még mindig érdekelne.

Jucc!
Hetekkel ezelőtt megkérdezték, hogy szeretnénk-e vinni a gyerekeket a Mikulás-ünnepségre. Mivel nekem szép emlékeim voltak erről gyerekkoromból, mondtam, hogy igen. Ráadásul gyönyörű levelet is küldött a Mikulás, Lili teljesen benyalta a sztorit. Szóval már nagyon várja...

ayse
 
 


Sziasztok!
Ma nem bírtam jönni, vártuk a nagyikat, közben megint brutál migrén, hányás, :( :evil: :( még jó hogy volt aki szórakoztatta Bendegúzt. Este múlt csak el basszus egész nap csak két pogit ettem, meg most egy szelet kenyeret. Jó kis fogyókúra, pedig nem is akarok fogyni. És ráadásul Laci nagyon jót főzött, tandori fűszeres indiai csirkét rizzsel, majd holnap eszem belőle.
Bendegúz kapott egy csomó aranyos dolgot, kismikit, kis hóembert, egy olyan fekete kutyát ami még az enyém volt, meg egy babát ami szintén, meg két harmonikakönyvet ami szintén ereklyeszámba megy, az egyik Tücsök és a hangyák, tök szép mesekönyv (anno 13!! Ft volt, és Anyu ezeket mind megőrizte nekünk, és most megkapja szépen lassan Bendegúz) Meg kapott pár irtó cuki ruhadarabot (anyu jól bevált turijából), muszáj lesz lefotóznom majd, van egy annyira édes pulcsi-gatyó kombi, meg egy kis dögös kardigán. Ja, és a nővéremtől egy kis adidas edzőcipőt, majd tavasszal lesz jó mert 21es, de annyira kis pasis. Pedig mondtam neki, hogy Mikulásra nem kell ilyesmit venni. Tőlünk csak valami kis apróságot fog kapni szerintem. Illetve a Mikulástól.

Remélem holnap jobb nap lesz, valószínűleg elnézünk a Vörösmarty térre a karácsonyi vásárba, megsétáltatjuk a mamát meg a papát. Meg Bendegúzt! :D

Ayse!
Örülök hogy alakul a konyha! Biztos nagyon klassz lesz!!
Jó Neked hogy tudod már mit szeretnél tanulni én még csak agyalok rajta.

Jucc!
Aranyos vagy, de én nem tudom még megígérni, hogy itt leszünk, és el tudunk menni. De előbb utóbb csak talizunk ám majd. :wink:

Manka híradó:
Beszéltem vele, ma nem kapott Jack antibigyót orvosi belegyezésre, hogy helyrejöjjön a gyomra szegénynek. De ma már élénkebb volt azt mondta, nem akart elaludni délben, és ez jó jel! :)

Na megyek aludni, ki kell hevernem ezt a mai napot.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 

 
 

A szekrénynek négy lába van, mégis megbotlik...Az első csomagban, amit kibontottunk, három szekrényláb volt...

Márti!
Te szegény!!!!
Hajjajj, mi vár rám holnap.... :shock: :shock: :shock:

Timi!
Vizecske-téma:
Tudom én, hogy hatékony módszer lehet a vízitatás, de nem visz rá a lélek, több okból sem:
1. Saját farkába harapó kígyó ez a szituáció: arra van csak erőm, hogy áttegyem hozzánk, megszoptassam, majd vissza. Az, hogy cirkuszolni kezd a víz miatt, többször felkel, ezért én is, már meghaladja a képességeimet.
2. Ha felébred, hogy szopni akar, akkor tényleg szüksége van rá, ez az ideológiám. Még max. egy év, aztán soha többé nem szopizik.
3. A tejtermelést legjobban az éjszakai szoptatás tartja fennt. Még hosszantartóan és sokat szeretnék szoptatni (márcsak amiatt is, hogy Andris nem ehet semmiféle tehéntejeset), ezért vállalom.

Tudom, én főztem magamnak, egyem is meg....

ayse
 
 


Ayse, hát akkor kitartást, ez tényleg a Te döntésed :lol:

Suli téma még:

Van egy suli a XIX. kerületben, ahol a Havas Henrik is tanít( vagy tanított.Ez ugyan felsőoktatási intézmény, budapesti médiaiskola vagy ilyesmi a neve, talán ott lehet újságírást is tanulni.Ha sima tanfolyamra mész akkor nem hiszem.
Viszont a "Nők újra munkába " program keretén belül lehet ingyen tanulni, sőt még a gyerekre is vigyáznak közben, kérdés, hogy milyen tanfolyamok vannak.

Márti, a Tücsök és a hangya c. könyv nézegetése közben tudtam csak kiskoromban enni-anyukám mindig meséli :lol: .És azt is, hogy gyönyörű szép rajzok voltak benne.


Tegnap este megünnepeltük a sógornőm névnapját egy másik lánnyal, aki véletlenül a férjem elötti pasim tesója, úgyhogy nálunk ez úgy működik, hogy a jelenlegi sógornőm meg az "exsógornőm"jóban vannak és rendszeresen együtt jár(t)unk szórakozni.
Annyira jól esett kimozdulni.Úgy terveztem, hogy éjfélre hazaérek, de mivel 1/2 10 kor indultunk el, csak 1/2 3-ra sikerült hazaérni, 4-ig fent voltam, mert nem bírtam aludni.
Fanni persze 7kor kelt.
De nem érdekel a fáradtság, ez a buli most felért bármivel. :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Ayse,

Van meg a Balint Gyorgy ujsagiro iskola is, az a MUOSZ (magyar ujsagirok orsz szovetsege) iskolaja.
Amit Timi ir, az rendes hat feleves kepzes a szegedi tudomanyegyetem bp-i kihelyezese. A fejem jart oda masoddiplomazni. de nem fejezte be, mert kijottunk.
Alvas: nalunk is ugyanez a helyzet. en is kelek ejjel, es ez tenyleg mindenki maga dontese. En sem tudtam volan regen elkepzelni magamrol, hogy ezt kibirom :) Lehet, ha megygogyul David, akkor elkezdek vizet vag ysemmit adni ejjel, de nalatok a tejallergia tenyleg jo erv a tovabbi szoptatasra. Lil mennyi idosen aludta at eloszor az ejszakat?

Sokat gondolok Mankaekra, remelem mar tenyleg vege a betegsegnek !!

Kép

Kép
ppanna
 
 


PPanna!
Én is éppen ezt az újságíró sulit néztem ki (a MÚOSZ-ét) :):):). Kicsikét húzós a tandíj, jó lenne, ha valahogy beleférne a kismama tandíjtérítés keretébe. Na majd meglátjuk!

Lili másfél évesen aludta át az éjszakákat.

Andris feltalálta az igazi teavajat: a reggelei kenyerét (na jó, lincos, mert abban nincs tej), fejjel lefelé belemasszírozza az etetőszék tálcájába, rálocsol teát és azon korcsolyáztatja a kezét! :lol:

ayse
 
 


Manka!
Hallottam mi történt veletek! :(
Annyira sajnálom! :( Remélem hamar rendbejön Jack és te is!
Jobbulást nektek! :)

Rémálmom, hogy egyszer Nati is kórházba kerül valami miatt...

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Sziasztok!

Ezt írtam a kockába:
Judit!!!
Nagyon aranyos vagy, hogy megrendezted volna a talit a mi kedvünkért, de azt hiszem, ezennel érdeklődés hiányában le is fújhatjuk. :(:(:(
Péntek óta sztem mindenkinek volt ideje elolvasni a babanetet. Apának már szóltam is, hogy ne vegyen ki szabit. Sad
Na mindegy, majd jövő nyáron, ha Ákos is nagyobb lesz.

Lányok, ha éppen Győr felé jártok, szeretettel várok ám mindenkit!!!! :wink:

Manka! Hogy vagytok???

Timi, irigy vagyok a buli miatt, tök jó lehetett!

Kriszta, jobban vagy?

Lányok már csak 7 hét papírforma szerint... kezdek parázni a fájdalom miatt.
Ma itt volt a dúlám, sikerült megnyugtatnia. Azt hiszem, előre leírom majd egy papírra, hogy nem szeretnék oxitocint, ellenben szedek majd homeós bogyót.
Kezd apának is leesni a tantusz, tegnap képzeljétek, aggódott értem, hogy hogyan fogom bírni a két picivel. Eddig hallani sem akart tesóbabakocsiról, már ebben is benne van.
Venni nem szeretnék, jó lenne, ha tudnánk bérelni 2-3 hónapra egyet.

Márti, Ayse, állítólag szerdától felmelegedés várható...
Fejetek hogy van???

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Sziasztok!

Na, ma délután mentek el a nagyik, nem is volt időm eddig jönni. Bendegúz sírt utánuk, úgy összemelegedtek. Én meg amíg ma vigyáztak rá eljutottam kicsit vásárolni egyedül, vettem neki egy krampuszszerű kisördögöt Mikulásra meg némi csokikát, meg még a hétvégén beszereztünk pár irtó jópofa fakopáncsos játékot, abból kap egyet mikire, a többit karácsonyra. Karácsonyra még veszünk neki valami autót, és azt hiszem ennyi.

Tünde!
Sajnálom én most tényleg nem nagyon mozdultam rá erre a tali kérdésre, tök bizonytalanra nem mertem ígérni, meg kicsit sűrű már a következő időszak karácsonyig.

Ne félj szerintem biztos sokkal gyorsabban fog menni a dolog mint Zitával! Szerintem igyál málnalevélteát, nagyon sokan dícsérik, hogy elősegíti a tágulást, és meggyorsítja a szülést.
Végül mi van a névvel, marad az Ákos, vagy a Csanád, vagy van valami új?

Timi!
Tényleg nagyon szép a Tücsök meg a hangyák. Bendegúz nézegeti is sokat. :)

Mankával beszéltem már jobban vannak, de Jack étvágya még nem a régi, nem igazán akar enni. Meg azért még van egy-két kis hányás is, meg köhögés. De már jobb a helyzet azért.

Felteszek két friss kedvenc képemet Bendegúzról, meg az autósszerkóról.

Kép Kép

Kép Kép

Most hiszti van, megyek, majd még jövök.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Márti, nekem kellett volna előbb kitalálnom, hogy elmegyünk talizni, nem karácsony előttre időzíteni.
Bendegúz nagyon helyes lett, mennyire más a mosolyuk fogakkal, ugye?
A málnalevelet is inni fogom, a 34. héttől. Egyelőre Ákos, de hát még lehet akármi is. :wink:
Jajj, Apa még nem vette a nevére...

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Sziasztok, csak bekukk, mielőtt megyek aludni, olyan régen írtam már.

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, ránk fér :( . Most már sokkal jobban van Jack (koppkoppkopp), de még múlt éjszaka is hányt. Bár a kórházból már csütörtökön kiengedtek minket, a hányás nem akar elmaradni :( . Összeszámoltam, az elmúlt héten több, mint 25-ször hányt. Úgy félek a mai éjszakától is :( .

Megyek is, inkább megpróbálok majd reggel írni, hátha jobb lesz a kedvem.

Többi kis betegnek is kitartást!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Szegény Jack :(:(:(
Majdcsak túllesztek rajta! Mi volt, vírus?

Tünde!
Köszi az érdeklődést, egyelőre tartja magát a fejem!
Jó, hogy túlvagytok a punciműtéten!

ayse
 
 


Ayse, tegnap megvizsgálta Jacket az itteni kórház gyerekorvosa, és ő már találkozott ezzel a vírussal, egy vírus okozta a hányást és a felsőlégúti fertőzést.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, de jo, hogy jelentkeztel, ma direkt ugy ultem a gep ele, hogy remelem mar leszel, es jobban van a pici Jack..
25 hanyas, az durva, en eddig szerintem osszesen eletemben sem hanytam ennel tobbet :( ERtheto hogy nincs meg etvagya rendesen, azert ez lassan javul.. De drukkolunk nagyon!

Tunde, jo hogy tul vagytok a muteten, elolvasom a kockaban.

Kép

Kép
ppanna
 
 


Sziasztok!

Manka, örülök, hogy jobb a helyzet Nálatok/Veletek!

Panna, szerencsére azért a műtétet meg se közelítette ez a beavatkozás. :) Szerintem Zita ,ár el is felejtette.

A hülye májkrémre nem írták rá, hogy van benne tejfehérje:

Kép

Nem vmi jó a fényviszony, de talán látszanak a pöttyök, csalánkiütések. :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Szagény Zita!
És ez mennyi idő múlva jött elő?

ayse
 
 


Kaja vége felé. Még tegnap ette vacsira.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Hú akkor ez egyre rosszabb, nem?
Úgy értem, hogy már azonal kiütötte!

ayse
 
 


Sziasztok, most visszaolvasgattam egy kicsit, Jack ma már jobban eszik, most meg szunyál.

Tünde, örülök, hogy Zitát nem viselte meg a "beavatkozás", hogy mik vannak :shock: ?
Kíváncsi vagyok, hogy pocakon kívül is fognak-e ennyire hasonlítani a gyerkőcök.

Panna :D , köszi! Mindig elfelejtem kérdezni, mennyi az időeltolódás?

Bendegúz nagyon vagány az autósszerkóban, olyan szép kis gömbölyű pofija van.

megyek én is megpróbálok ledőlni egy kicsit, elég ramaty éjszakánk volt, most hányás nem volt, csak fulladozó köhögés :( .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka :)
Semennyi :) Csinaltam a wonderful babyre klippet, de mar ez egy honapos dolog, szoval nem akartam ide feltenni de atkuldom a linket, ok?

Tunde, igen kozben olvastam a kockaban, hoyg nemis volt olyan horror es egyaltalan nem mutet :) Szerencsere!

Kép

Kép
ppanna
 
 


Sziasztok!
Manka!
De jó hogy írtál, akkor már tényleg jobban vagytok! Hajrá főzelék!!!
Basszus, nem semmi mennyit fogyott Jack, :roll: majdnem elérte Bendegúzt, aki most olyan 9300 körül lehet. Viszont csak 77 centi. Szerintem ha visszatér Jack étvágya, hamar visszaszedi ám, mert ő mindig is nagyobb súlyú gyerkőc volt. Meg hát uyge tényleg jön a karácsony, már ehetnek mindent bejglit, puszedlit, fincsi sütikéket! Már előre félek mi lesz a nagyiknál, hogy azért főzeléket is együnk..

Tünde!
Szegény Zita, jól kiütötte a pofiját a hülye májkrém, bazira kell akkor vigyáznotok mindennel.

Kriszta!
Te hogy vagy?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ayse, remélem nem rosszabb a helyzet, sztem arról van szó, hogy a gyerekdoki adatta a HA-s tápit, savanyított cuccokat, és akkor hozzá volt szokva, most meg ugye semmit nem kap.
Vagy ez így hülyeség?

Manka, a szopi azért megy még?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Jajj, mindig elfelejtem írni, hogy a múlt héten megvolt az első utcán földön fetrengős baromi nagy hisztije Zitának.
Sétáltunk, aztán betettem a babakocsiba, elkezdett bömbölni. Na jó gondoltam, akkor kiveszem még, de akkor már az sem volt jó, le se tette a lábát, feküdt a földön, és ordított... ha nyár van, haygom, de hát ebben az időben gyorsan fölvettem, vissza a babakocsiba. Gondolhatjátok, csak följebb tekerte a hangerejét. Persze a járókelők nagyon-nagyon sajnálva nézték, amit tökre nem értettem, sztem inkább engem kellett volna sajnálni.
Végül babapisit kapott, és megnyugodott.

Van egy kis kék doboz, abban viszem neki mindenhova a kekszet és a babapisit. Ha meglátja, akkor egyből mondja, hogy nyamm-nyamm-nyamm, és téblából, áll egyik lábáról a másikra, amíg nem kap belőle. :D

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Sziasztok!

Még Bencém nem alszik,csak gyorsan jöttem...

Már jobban vagyok,a hétvégén már nem volt lázam,szedem a Voltarent az izületi gyulladásra....
Valamivel jobb,de még érzem hol a térdem,hol a csuklóm,meg egy két ujjam.. :roll: Remélem már nem tart sokáig.

Manka!
Remélem már ti is jobban vagytok!
Nem irigyellek a hányás miatt,volt benne részem,Bence refluxos.
Pusszantom Jacket,remélem hamar rendbejön!

Tünde!
Ismerős a kis dobozka,és a benne rejlő apró falatkák! :lol: :lol: :lol:
Bence tegnap éjszaka 5ször fölkelt,és délben is elég rosszul aludt...lehet megint foga jön :?: :roll:

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Panna, látod, ennyi eszem van :lol: :lol:, pedig egyszer már megbeszéltem magammal ezt az időeltolódás dolgot.

Tünde, sikerült megmentenem a tejcsit, pedig nagyon fogyott, de muszáj volt, mert Jack szinte azon élt az elmúlt héten. Már csak az egyik ciciben van, de abban most jó sok, mert ma már napközben nem szopizott Jack, sőt, most is hagyott benne lefekvéskor.

Kriszta, örülök, hogy jobban vagy.

Engem is elért a köhögés-taknyolás, Jack mintha már kifelé menne belőle (koppkoppkopp), de nekem még hátra van a nagyja.
Szegénykém, már alszik, de sokat köhög most is.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Kriszta, örülök, hogy jobban vagy!
Bence még mindig refluxos???? Voltatok szakinál?

Manka, kitartás, jól elhúzódik ez a betegség kettőtökön. Apa tartja magát?
Most a másik cicid totál kiürült? És akkor most nem egyforma méretűek, vagy iylenkor már nem olyan látványos a tej a cicben? :oops: bocs a hülye kérdésekért. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Manka!

Szegénykém!
Jobbulást és kitartást neked!
Biztos szörnyű lehetett bent a kórházban..én is mindig rettegek....
Bence most aludt el,beleteszem a hálózsákba,aztán eszek valamit......

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Manka, jó, hogy végre itthon vagytok, Jacket nagyon sajnálom a hányás a legundorítóbb dolog világon!
Gondolom az otthoni környezetben szép lassan javulgat majd.


Ayse, Tünde, ti kaptatok a dokinál olyan papírt, amire le van írva, hogy mit nem ehet a gyerek?Már úgy értem, hogy aprólékosan és azok az anyagok is, mik esetleg latinul vannak, vagy más szaknyelven és első ránézésre nem tudja az ember, hogy az mi?
Merthogy a tesóm fia tej és tojásallergiás és ő kapott egy ilyen listát, ha érdekel Titeket, megkérem, hogy küldje el.
A májkrémről jutott eszembe.

Amúgy Fannika is mestere a földhözvágom magam hisztinek.
Mostanában ha jövünk haza valahonnan és akarom betenni a kocsiba úgy kivágja magát az ülésből, hogy alig bírom visszacsatolni.Aztán megnyugszik ha kap egy kulcsot vagy mesekönyvet vagy Cinikét vagy vizet vagy akármit.
Erről jut eszembe, kapott a férjem haverjától egy IKEA-s vadászgörényt(Pötyike-anyu nevezte el).Nagyon komolyan néz ki és tetszik is neki.


Márti, Bendegúz nagyon jóképű ám, lesz ám udvartartása rendesen.

Csütörtökön megyünk Mikulás-bulira nagyon kíváncsi vagyok hogy fog tetszeni neki.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Tünde!

Bocs,egyszerre írtunk! :lol:

Hála istennek már megoldódni látszik a reflux téma.
Taknyos már 2 hónapja nem volt/hála neked! :D Echinacea/
Ha hányt is,legutóbb már csak a köhögéstől....kb 1 hónapja!!!!!!!!!
Remélem ennyi volt,mert már nagyon untam,meg sajnáltam is szegényt!
De ha megint rendszeressé válna,akkor azonnal szaki!!!!!!

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Adris féle teavaj :lol: :lol: :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Andris...... na

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi, én nem kaptam, a szakorvosnak meg éppen nem volt.
De ma küldtem el apának, amit leszedtem a netről, hogy nyomtassa ki, jó sok oldal. A tesód külföldön lakik, ugye?
Az a lista nem jó nekünk, mert itt legalábbis kész termékek vannak felsorolva, amikben nincs tejfehérje.
De azért köszi! :)

Basszus, ma iszonyat rossz napja volt Zitának, és nekem is. Enni nem akart, nagy bömbölések voltak, hisztik, kaja repült az etetőszékről. Fogzik ezerrel, gondolom ez is baj, és melegfront is van, telihold is...
Nekem tegnap óta fájdogál a pocakom, már lassan lemegyek hídba, hogy Ákos elférjen. Ha eszem, akkor még rosszabb, pedig sztem nincs is fent a hasam.
A derekam is nagyon fáj.

Kriszta, a szüneteket tartod, ugye?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Tibicsoki!
Nem kaptunk. Viszont van egy olyan füzetkém, amiben le van írva terméknév szerint, hogy mi tejfehérjementes. De nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál ránk! :)
Viszont én nem gondoltam Tündére :oops: . Valahogy lefénymásoljuk Nektek?

Tünde!
Én öt és fél éve mindig az anyukát sajnálom, ha ez megnyugtat :). Nekünk megvolt a bolt kövére bepisilős hiszti is :D.

Ma Andris is extra nyügi. Voltunk a templomban Mikulás-ünnepségen. Már odafelé zokogott, nem akart jönni (harmadszorra indultam vele útra ma, ezt án se így terveztem, grrrrrrrrrr). AZtán a templomban a fények, meg a zene, meg a gyerekek valamennyire megnyugtatták. de sajnos beesett a padok közé és a térdeplőbe beütötte a tarkóját. A padon állt háttal. Nem tűnt olyan ijesztőnek az esés, de most azért parázom egy kicsit, hogy nem lett-e valami belőle (akkor sírt, de hamar abbahagyta). :(:(:(

Manka, kriszti!
Lábadozáshoz erőt, kitartást!

ayse
 
 


Panna, még nem kaptam meg a linket, átküldted már?

Tünde, most, hogy mondod, az egyik tényleg egy picit nagyobb mint a másik, de nem lehet észrevenni. Nekem már régóta visszaalakultak a melleim az eredeti méretükre, pedig reméltem, hogy legalább egy picit nagyobbak maradnak :oops: .

Jacket is bántja a foga (is), már 3 hónapja hétfogú, ideje lenne legalább a nyolcadiknak kibújnia.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Kriszti, bocsánat :oops:

Ma nem tudok a sorok között olvasni: milyen szüneteket kell tartania Krisztinek?

ayse
 
 


Jaj szegény Andris! Biztosan minden rendben lesz, kemény fából faragták ezeket a gyerekeket.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ayse, a homeos bigyóbogyószedés között, ha jól értem :) .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tünde!

Persze,tartom! :lol:

Ayse!
Mankának igaza van,a homeobogyót 1 hétig kell adni,utána 1 hét szünet....

Mennem kell,Bence felébredt......
Jó éjt mindenkinek!

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Sziasztok!

Újabban nem ébresztem Zitát 8-kor, hanem én nyugiban megreggelizek (közben olvasom a babantet :oops: ) és csak utána keltem fel.

Ayse, jesszus, boltban bepisilős???? Uhhh, mi vár még ránk! :D
Mit nem vettél meg Lilinek?
Szegény Andris. :(
Néha Zita is annyira tud sírni, ha megyünk el itthonról. Hétfőn is, 11-kor indultunk a dokibácsihoz, zokogott, és szorította az ágya rácsait kívülről, hogy aludni akar. :( De muszáj volt menni.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Tünde!
Az volt a baja, hogy nem babakocsival vittem le a pincében levő boltba, a szűk lépcsőn el se fértünk volna. Egyébként már tudott járni....
Próbáltam eltitkolni, hiszen így is úgyis fel kell majd mosni, a rámordítást nem kívántam. De gy öreg néni észrevette és elkezdett kiabálni, hogy...ÉS MÉG IDE IS PISILT!!!!!!.. De akkor már épp a visszajárót asták, én meg kimenekültema boltból sé félév múlva mentem megint arra napszemüvegben... (persze senki se engedett előre az üvöltő gyerekkel :()

ayse
 
 


Ayse, jaaajjjj, mi vár még ránk! :D:D:D:D:D

Panna, boldog szülinapot kívánunk!!!

Voltunk ma apa céges mikijénél, elég korrektek voltak, volt eszem-iszom, műsor a gyerekeknek. Zitának nagyon tetszett, éneknél "énekelt" (a szünetben is :D), tapsnál tapsolt, szóval neki nagy buli volt. Mi azért 1 óra után már hogy is mondjam... :wink:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Sziasztok!

Hú, nem ártana egy kis kölcsön a Zita alvókájából, az elmúlt éjszakát felváltva végigköhögtük Jackkel. Én persze próbáltam "halkan" köhögni, de elég nehezen ment :? .

Bocs Ayse, de azért egy kicsit mosolyogtam a pisilős sztorin :D . Majd beleszőheted a beszédedbe a Lili esküvőjén :D .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Panna, nagyon sok boldog születésnapot!

Ünnepeltek ma este?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, én amikor köhögtem nemrég, a Stodal szirup nagyon bejött, tudtam aludni. Mondjuk tényleg nem nagyon köhögtem, de este azért szar volt.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Tünde, azt lehet szoptatás mellett is? Én ma vettem lándzsás útifű szirupot, nem tudom segít-e.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Manka!
Megpróbáltam utánanézni a Stodal-szirupnak,de csak annyit írnak róla mindenhol,hogy kismamák is használhatják....
http://www.csaladinet.hu/kisokos/homeop ... ges_ellen/

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Sziasztok!

Nem tudtam eddig jönni, elhívtam anyóspajtit délutánra. Délelőtt almoltam, rendet raktam, délután meg játszottunk Bendegúzzal.

Manka!
Szerintem a lándzsás utifűszirup jó, mi is használtuk már. Meg anyu szokott főzni apunak valami köhögős gyógyteát, ő éjszakánként mostanában eléggé köhög, ha gondolod megkérdezem miket rak bele.

Ayse!
Boldog szülinapot kívánunk Neked!!
Húú, ezt ki se nézném Liliből. Úristen mit fog csinálni akkor Bendegúz, akin már most látszik milyen rossz lesz, ha egy ilyen jó kislány ilyen hisztikre volt képes.. :roll:
Nálunk is esti apuka van. fél7-7 előtt ritkán ér haza. Néha én is besokallok. Most elfoglal a karácsonyi hangulat, ezért nem balhézok. De lehet ha már két gyerek lesz akkor többet fogok.

Ppanna!
És Neked is boldog szülinapot!!

Nálunk is jött a Miki reggel, csináltunk pár tök aranyos képet Bendegúzról meg a krampuszról, majd felrakom, de most megyek nézem a SZF-et.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Köszönöm a köszöntéseket!!!!

Manka!
Most már én is röhögök rajta, de akkor remegtem a dühtől!

Márti!
Szeretném azt hinni, hogy a mi 100% érzelem kislányunkból némiképp a mi hatásunkra is lett civilizált lény (ne tudjátok meg miket szívtunk...).

Tünde!
Ügyes Zita :D!
Én az ilyen gyerekprogramokon körülbelül a második mondatnál teljesen máshol járok....

ayse
 
 


sziasztok!
koszi nagyon a koszonteseket :)
Manka, unnepeltunk, voltunk indiai etteremben :)

Tunde :) megerne egy fotosorozatot a "szulok az elso fel ora utan a gyerekprogramon" tema :)

Kép

Kép
ppanna
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?