Új privát üzeneted érkezett!

Akkor holnap kik is jönnek?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba küldtem e-mailt :!: :!: :!: :!: :!:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Mostanában nagyon kaka napjaink vannak :cry: Szilvi alig alszik se napközben se éjszaka.Egésznap csüng rajtam,kapaszkodik a gatyámban,igy semmit ,de tényleg semmit nem biok csonálni.A nagytakaritás,hát......addig jutottam,hogy leszedtem a függönyöket és kész.Félóra alatt már nincs kedvem belefogni,mert Szilvi össz-vissz ennyit alszik.
Ma taliztunk Gabival és jól kipanaszkodtuk magunkat.Nagyon jó volt biz isten :D

Bubek:

Mi most nem megyünk,mert a torka még nem okés Szilvinek!De ez a 19-e jól hangzik!Szóval valahogy csak eljutunk akkor ünnepelni a két lurkót!
És még mi se vettünk semmit,most pénteken Tibi itthon lesz és akkor blevetjük magunkat a forgatagba.
Ja és nekünk is műfenyőnk van és nagyon szép szerintem is.

Ilba:

Beni olyan nagy fiú már a képeken.!!Tudom,hogy mindig ezt irom,de tényleg igy van.Gabi elárulta,hogy nagyon édesen megy már.
Sonkakrém:sonkát ledarálom és vajjal összekeverem.

Még szerettem volna irni,de Szilvi felébredt!

Kép

Kép
novum
 
 

 
 

És hogy ma se maradjatok némi bulvár nélkül :lol:
http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/tunci061201/
A lényeg a cikkben a képek :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
mancs
 
 


Még vmi: a brokkolinak nagy sikere volt. Annyira, hogy miután elaludt kint a teraszon, jöttem föl, és gyártottam egy újabb adagot, vacsira.
Számítsak némi hasfájásra a brokkoli miatt, vagy csak extra méretű pukikra? :roll: :lol:
A múlt héten vmelyik nap a Receptklubos Lázár aszonta, hogy a karfilot (meg sztem a brokkolit is lehet így) ha főzzük, kicsi citromlevet kell tenni a főzővízbe és akkor nem fúj fel. Kihangsúlyozta, hogy főleg babáknál nagyon jó ez a trükk. Na, kíváncsi vagyok, Petikénél a br hatására. Ha nem vészes, akkor nem teszek bele citromot legközelebb se.

Kép
mancs
 
 


No, gyereket körbeporszívóztam mert, szétnyammogott egy minizsemlét :evil: Más kaja nem csúszott kivéve az enyém ha adok, de nem adtam, mert tojás volt benne és ő még azt nem eszi. De, a sárgáját kipróbáljuk hamarosan!
Mancsusz, nekünk brokkolitól semmi extra nem volt. Igaz karalábétól meg kelbimbótól sem. Szonja egyébként is születésétől kezdve akkorákat f.... mint a paci :D Lehet ő ezért nem böfizik :D :D
Bubek a rötyögős kép tetszik a legjobban! Szerdán mi Mikizünk szivesen, de lehet nekem nagyobb élmény lesz :roll:
19-én is szívesen megyünk, de nem ígérek semmit, mert kb akkor várható a költözés 8) 15-re végeznek a festők, kitakarít egy csajszi és mi meg elfoglaljuk új birodalmunk. Addig már a nappali is megjön a konyhát meg már egy raktárban őrzik nekünk :P
Vuka, mi megyünk holnap! Meg Coolék is, mert nincs más vá
lasztásuk, én viszem őket :lol:
Novum,....szerintem raktározd a "rajtad csüngés" élményét, mert majd lesz amikor csak szeretnéd, hogy csüngjön rajtad mondjuk a pasija helyett :D Hülye vicc ez egy szintén lányos anyától :oops:
Ilba, kész mimikri ez a pogácsa!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancsi,
tudtommal citromot, narancsot, mandarint, ananászt csak 1 év után, mert allergizálhat. Livit nem fújta fel a brokkoli, csak a kelbimó.

Ha hiszitek, ha nem Szilvi és Livi tök ugyanazt csinálják, nappal nyűglődés, csimpaszkodás anya gatyájába, száj és orrpiszkálás ezerrel, felmászok, leesek stb. Tényleg jót tett, hogy mindketten elpanaszoltuk, hogy ugyan olyan kakák a napjaink mostanság, semmi nem köti le a gyerekeket, csak az, amit nem szabad. :lol:

Most alvás van, megyek a dolgomra. Pááááá!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
aha, tudom, hogy nem kaphatnak az allergia miatt, nem is tettem bele. :wink: Érdekes módon van, aki azt mondja, hogy ha csuklik a baba (akár az újszülött is) akkor citromlevet kell neki adni :shock: Na, ez az, ami nálunk sose volt. Mármint citromlé. Csuklás igen. Már a hasamban is :lol:

Natasa,
puki... :lol: Petike is akkorákat szokott, hogy éjjel néha ráriadok :lol: :lol: :lol: Húúú, de jó lesz, új házikóban karácsonyoztok majd!

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
igen, ezt általában a "régiek" szokták javasolni. Az én védőnőm azt mondta, hogy egyrészt citromlevet ne, mástészt meg miért kéne a csuklást megszüntetni? Előbb-utóbb abbamarad és semmi kárt nem okoz a gyereknek. Elgondolkodtam, aztán rájöttem, hogy igaza van.
Pocakban csuklásra még én is emlékszem. Régi, szép idők... :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa,
az a baj, hogy nem napi 5-10 percet csüngenek rajtunk, hanem 5-10 órát, és ez már egy kicsit sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Csüngés alatt pedig azt kell érteni, hogy kapaszkodik a ruhába és ahogy mész, húzod magad után. :?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bubek!

Jajj, de kár. :cry: :cry: :cry:
Ma vettem családi jegyet Télapózni, ami csütörtökön lesz. Plusz itthon is lesz télapózás, oviban-bölcsiben is... több télapó már nem fér bele, mert az nem plusz 500, hanem még plusz 1000 a két gyerekre és hát sok kicsi sokra megy és sok 1000 már rögtön 6000... télapóra már így is sok (az itthoni ajándékokkal együtt talán még több is).

Ellenben a csütörtöki szülinapozásban benne lennénk!!!! Ez jó ötlet! Gergőnek és Marcinak is dec 19-én van a szülinaja? Mintha már ezt megbeszéltük volna egyszer pedig :oops: Milyen tortára gondoltál? Bubek megírnád akkor vagy priviben, vagy mélen, hogy mennyibe kerül a játszóház, a torta (vagy azt vigyek magammal?), hogy hol van pontosan és hogy mit kell vinni még magunkon kívül... Ja igen és a meghívott vendégsereg mit eszik? Én nem gondolom, hanem tudom, hogy a legtöbb gyerek is részt kíván majd a tortából, tehát kell még külön is torta a többieknek.
Többiek ehetnek már pudingot???? Mert szívesen csinálok pudingos gyümitortát. Másmilyet úgyse tudok :lol: Kettőt bevállalok! És az időpont?! Délelőtt vagy délután?

Most egyelőre úgy néz ki, hogy egészségesek a gyerekek, de ha lebetegszik valamelyik 19-ig, akkor természetesen nem megyünk. Gergi megint gyanús egyébként, mert nagyon nyafi volt reggel, de lehet, hogy csak nem aludta ki magát... most már reggel óta húzza a lóbőrt, persze éjjel meg fél 12-ig szórakoztatott... mikor a másik kettő végre emberi időben fél 9-kor már aludt :evil: Gergi az nem, Ő nevetgélt, piszkált és folyton egyetlen tudományát fitogtatta, hasra fordult... vissza még nem tud... :twisted: :roll:

Na megyek, mert Danikám szűk 2 órában határozta meg a délutáni alvás fogalmát... :?

Kép
sasha
 
 


Hali!
Gabus, soha nem értettem miért nincs off gomb a gyerekeken vagy legalább egy stand by :D
Okoskodok,...csak hogy lehessen utálni,...,hogy Cool belémköthessen pl :wink: A citromot azok sem javasolják csuklásra akik egyébként nem ellenzik a citrusféléket,...annyira sokkolhatja ugyanis a babát, hogy még szuszogni is elfelejt.
Egyébként látszik, hogy más-más táblázat mert, Szonja már eszeget mandarint, narancsot /gyivi,...jajjjj NENEEEEEEEE :shock: /. De lehet csak azért vagyunk mi ilyenek, mert táblázatunk addig volt, amíg Szonja csak szopizott. Azóta rejtélyes körülmények között eltűnt a gépről meg a kinyomtatott is a hűtőről :lol: Maradt a doki+védőnő no meg az ANYA :P

Párocska elment Szonja fotókért a fotóshoz,...éppen aktfotózás volt egy naptárhoz :shock: Lehet ha tudom nem kérem meg eme bátor tettre!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!

Szerintetek 1 röpke fotóra hogyan bírnám rávenni Benit, hogy hagyja magán a rénszarvakat? :lol:
(Naptárba már csak a decemberi kép kell és rendelnénk)
Ti milyen gyakran mossátok az etetőszéket? Én szoktam törölgetni, de Beni most az ebéd végét visszaadta (túlette magát szerintem :D ) és gondoltuk, na most szétszedem. Hát nem írom le mi volt az üléshuzat alatt … :shock:

Bubek,
Ezer köszönet mégegyszer, hogy rámcsörögtél!
És mi megyünk ám Mikulásozni!
És a 19-e is oké, úgy néz ki.
Mindig elámulok Marci fogsorán. :shock: :wink:
Apropó fogak! A mai nap jelentem kibújt a 4. fogacska is! Bal felső közép. Érdekesen alakul a felső fogsor. Fog, szünet, fog, szünet. :shock:

Mancsi,
De kár, hogy nem jöttök! De akkor legalább 19-én jó lenne talizni.
Beni is kap mindent, szerintem nem fáj a hasa semmitől (vagy nem veszem észre :oops: )
Jó a cikk is szerintem. :D

Natasa,
Képek????

Vuka,
Nagyon szívesen elhozom Neked az igazolást, ha kapok ilyet.

Timi,
Köszi a bókokat!
És a „receptet” is.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, Benimaestrónak grat a 4. fogacskához! agancskérdésben nem tudok tippet adni :oops: A fényképésznél is a csajszinak nagyobb sikere volt mint nekem :oops: :oops: Ja, majd teszek fel képeket amikor apa hazajön és hazahozza,....valamikor 8 és éjfél között :cry:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Levonultak a nagyszülők a nokilátogatásból, és akkor bejelentkezem.
Tehát:
- Bubek, mi köszönjük, Mikulást még egyelőre nem (Ilba, mi sem ünnepelünk ezen az eseményen sokat itthon..) Bubek, 19-e egyelőre jó, köszönjük a meghívást.
- Natasa, ahogy jelezte is, holnap túszulejt minket, így mi is várhatóak vagyunk.
- Mancs, értem, tehát holnap nem jössz, ellenben küldtél magad helyett egy Tündike szájtot, hát köszönjük, nagyon kedves vagy, igazán nem kellett volna. (tényleg).
Amúgy nekem erről az egészről az jött át, hogy ezek szerint újabb évtizeddel tolódik ki annak időpontja, mikor végre megtudhatom, hogyan ismerkedtetek meg Mbával... aztán ütős sztori legyen, mert nagyon megérdemlem!!

Kép Kép
coolasa
 
 


Valaki Piloszkának öltöztetett...a mocok....
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
méééééééééééééééééééééééééééééééég!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,. nemnem, mindenki hallgatott órákig, mint kisponty a fűben, belehajszolva ezzel engem abba, hogy hollandórára menjek...

Kép Kép
coolasa
 
 


Pukkadj meg! :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka,
nálam az igazolásod! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jó nagyot,

Bubek néni, köszi a hívást, mi megyünk holnap is, szerdán is, és természetesen a szülinapi bulira is. :)
Már alig várom. :wink:

Holnap hánykor van a találkozó?

Cool, ezen a Noki képen kifejezetten szembetűnik az, hogy lehet, hogy tényleg te vagy az anyukája Nokinak. :wink: Jól áll neki a piri, többször tessék ilyenbe tenni. :)

Timi, háááát, kitartást nektek ehhez a kaka időszakhoz.

Még nem is mondtam, hogy a Van Gogh-ra érdemes elmenni, szuperfantasztikus képeket hoztak el, nekem legalább is nagyon tetszett. Több a sötét korai korszakos képrengeteg, de van szép számmal az iszonyatos színes, vibráló déli képekből is. Nosza rajta!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Dicsekszem :D

wc-n voltam. Telefon csörgött. Hallom Beni teper ki a szobájából. És ment a telefonért! :shock: :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba köszi, köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És Beni fel is vette a telefont? (mármint a helyéről, vitte Neked?)

Hulla fáradt vagyok. Voltunk a baba-mama klubban, postán, szelektív hulladékgyűjtőnél és a DM-ben. Cool lehet ott vásárolni, mi kedvezményekkel együtt otthagytunk majdnem egy 20-ast, néztem is rendesen. Petra kapott egy csomó üveges kaját. Most be is nyalt belőle egyet szó nélkül (gesztenyés-almás-csirke). Védőnéni úgyis mondta, hogy együnk sok gesztenyét.

A lakás úgy néz ki, mintha egy tornádó söpört volna végig. Rengeteg a dolgom és nem tudom mikor csinálom meg, mert sok a programunk is, Petra meg nem hagy dolgozni. Rajtam csüng egyfolytában és nem lehet tőle dolgozni, csak ha alszik, az pedig napi másfél óra. :evil:

Mi holnap a tali után megyünk télapózni, anyósom munkahelyén lesz mikulásünnepség, szóval sajna megint nem tudunk sokáig maradni.

Na megyek, mert Petra már nagyon féltékeny a gépre.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ja Ilba a fogak nálunk is így jönnek: fog, szünet, fog, szünet (bár a szünetek helyén is mindjárt kibújnak a fogak)

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ezt a kispesti újságban találtam, bocsi, de ilyen bénán sikerült beszkennelni.
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mire hasznosítják a kupakokat?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Holnap hányra megyünk? 12 előtt lehet már? Mi tudnánk úgy félre menni már. Csak hogy többet lehessen játszani, meg pletyizni. :wink:
És meddig maradtok? Én 3-ig terveztem.

Vuka,
Beni kezében volt a telefon, de nem vette fel, de már nem is csörgött. Beléptem és nyújtotta. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Csak annyit tudok - egy itt lakó nőtől -, hogy valami nagy cég támogatja őket pénzzel, ennek fejében kell nekik kupakokat gyűjteni és leadni ennek a cégnek. Hogy azok mit csinálnak vele, azt nemtom. Ha tudnánk, hogy melyik cég, akkor lehet, hogy egyértelmű lenne, de így nemtom.

Azért tettem fel ide, mert néhányan laknak arrafelé. Mármint aBécsi út felé. De legalábbis kocsival nem messze.

Livinek is fent szünet van mindkét oldalon a 2-es és a 3-as fogak között. Lent meg még csak 3 van, de az egymás mellett.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
próbálj írni, nekem valamiért nem megy át. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Igen, pl. mi lakunk közel :)
Sétálunk sokat arra. Itt mindenhol ki van plakátolva, családban van is aki gyűjti. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba tök ügyi Beni, annyira jó érzés, amikor ilyen okos dolgokkal lepnek meg.
Mi örülünk ha délre odaérünk, de sietünk.
Tényleg Gabus hol is kell leszállni a buszról, melyik megállónál?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka!

A kisfiú súlyos oxigénhiányos állapota miatt sérült az agya. Szellemi és testi fogyatékosságai vannak. 2x voltak már őssejt beültetésen és szemmel látható a változás. A gyerek két évesen elkezdett gügyögni és a mozgásában is fejlődés állt be.
A műtét az utazással 2 milla. Az eddigi két utazással már felélték minden tartalékukat, így segítség kell nekik.
Itt kispesten a Katica ovi biztosan gyűjt neki (Dobó katica utcai), a fiam is mindig lopkodja a kupakokat, amik még kellenének... hogy azt be kell vinni...:)

Szóval, ha valaki gyűjti, annak nem kell feltétlen elmenni a III. kerület akárhová, hanem elég megkérdeznie, hogy a hozzá közel eső ovi gyűjti e, mert onnan úgyis elszállítják.

Kép
sasha
 
 


Vuka,
Újpest-Központtól az 5. megálló, Bezerédi Pál utca a megálló neve.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sasha Ilba a III. kerületi, vagyis a közeli, én csak azt nem tudom, hogy a kupakokat mire hasznosítják

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Gabus köszi az infót!
Petra már ébredt is :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Bizti beolvasztják és a műanyagból csinálnak újra valamiket.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


szép jó estét mindenkinek!

Van egy (számomra legalábbis) rossz hírem: mi sem megyünk talira holnap. Julcsi náthás lett :( , Jupaptól kapta el vszínű. :cry:
Ma azt játszottuk, hogy a 2x2 órát amit aludt, csak rjtam volt hajlandó. most is itt van a kezemben, már leraktam, de felsírt büfi miatt, azóta nem próbálkoztam. Gbus, Eszti
egyszer írtátok régebben, hogy ha éjszaka kellett orrot szívni, utána aludt tovább a gyerkőc... hát mi 3 órát voltunk ébren hajnalban emiatt. :( . Igaz, hogy porszívózás volt, nekem máshogy nem megy :( . Folyton szörcsög az orra...

.. Pedig úúúúúúúúúgy szerettem volna. Azt hittem idén már nem is lesz több tali, de ez jó hír, hogy 19-én, ráadásul hármas szülinapi buli!

Eszti mi lenne ha a hajnali babás és felnőttes receptkölteményeidet csokorba fognád és megajándékoznál velük minket :) Most még apropója islenne :wink:

Ilba, barátnőd bébije? még odabenn? Nekem 1 hét múlva szül Istiben barátnőm, úgy volt, hogy együtt de J miatt nem megy
jumam
 
 


Ilba,
én írok folymatosan, de aszondja: nincs kézbesítve. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


De bemásolom ide, így a többiek is láthatják :lol: :

[22:06:03] Huszár Gabriella: ilyen sokáig táplálkozik a fiatalúr? :)
[22:06:13] Huszár Gabriella: én már fogat mostam, nehogy egyek.
[22:07:13] Huszár Gabriella: livi mai vacsorája: fél szelet vajas kenyér 2 szelet párizsival, 200 tápszer és a gesztenyepürém egyharmada.
[22:08:51] Huszár Gabriella: hune vagy?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kriszta,
az a barátnőd, aki a Te szülésednél volt bent? Az aranyos lenne. :D

Mi is porszívóztunk éjjelente. És egyszer fent is voltunk 11-től 4-ig, mert azalatt folyamatosan szívni kellett neki.

Jobbulást Julcsinak!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


mi már gyűjtöttünk nemrég kupakot, akkor egy tolókocsira egy kisgyereknek. Sztem gyűjtsünk, és 19-én összedobjuk, aztán eljuttatjuk. pl vmelyik oviba ahol gyűjtik és onnan elviszik.
jumam
 
 


Jumam,
de kár!!!! :(
Barinőm még 1ben, illetve nem tudok róla, hogy megszült volna. Majd holnap felhívom.

Mi nem megy Julcsi miatt?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ja, csak hogy Ti is tudjátok holnap, mert nekem szita az agyam: oda kell adnom Bubeknek az én és Timi elmaradt klubdíját, mikor elindulok haza, kérdezzetek rá. Köszi. :oops:

És mire odaérek, legyenek a babákok sorbarakva nekem dajkálásra! Na.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Én szívesen elhozom a kupakokat! :wink:

Minden beteg baba és mama gyógyuljon, hogy legalább 19-én el tudjatok jönni!!!!

Gabi,
:D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabi,
hozzál gépet, és holnap Livi nélkül Te leszel a sztárfotósunk! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabus, nem az aki velem volt, ott az egyiknek már van 3 gyereke, a másiknak meg egy sem lesz.

J tegnap evett: répát, krumplit, zöldborsót, karfiolt, sütőtököt, almát és barackot :shock: :shock:
hát úgy, hogy üvegesbébiételeztünk, és megmelegítettem egy finomfőzeléket, amiről kiderült, hogy nem kéri, de tudtam h éhes. akkor jött a sütőtök-alma-őszi. azt elfogadta én meg galádul, kevertem a kettőt :? . Érdekes, nem reklamált, hanem tök sokat megevett belőle :wink:

volt valakinek nagyfürdőkádba való kisfürdető széke, vagy nem tudomhogyhívjákja? mik a tapasztalatok?
jumam
 
 


Ilba,
nem hangzik rosszul, csak nem tudok olyan sokáig maradni, max. fél órát. De csoportképet mindenképpen csinálok, már csak ezért is tegyétek sorba a gyerekeket. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Julcsinak jobbulást!!!
Petra már megint felsírt, adtam neki Nurofent, úgy érzem nem lesz túl jó éjszakám.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?