Új privát üzeneted érkezett!

Blankának boldog félévfordulót kíván:


Gergő

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Hát, megint megérkeztem... :)

Újabb betegségen vagyunk túl, de ezt már nem is mondom, mert uncsi :lol: Azért még nyomjuk a fülmelegítős sapkát, meg a Cebiont.
Bocs a linkek miatt, nem tudom, mi lehetett a baj, de azért örülök, hogy meg tudtátok nézni a képeket!

Mi is voltunk tegnap céges mikulásünnepségen, szegény Bence volt az utolsó előtti a kb. 50 gyerekből, de olyan aranyosan végigvárta a sort! :) Énekelt is - igazi mikrofonba - ez nagyon tetszett neki (tudjátok, itthon csak játékmikrofonja van...) és a Mikulás is örült nagyon :lol: :lol: :lol: Dorka konkrétan átaludta az egészet, szóval ő is jól érezte magát... :)

Én is olyan fát keresek, amit vissza tudok vinni az ünnepek után; de a Rügyecskék honlapja még mindig nem megy. Nincs valami más ötletetek?

Mágnes, szurkolunk mi is, hogy minden rendben legyen!!

Megnéztem a gyerkőcök képeit, hát iszonyú aranyosak; Boti is, Bíí is nagyon vagány srácok!! És gratula az üléshez!

Ági, örülök, hogy jókat mondtak a tanácsadóban, tudtuk mi, hogy nincs itt semmi baj! :) :) :)

Próbálok még visszaolvasni, addig is sziasztok!

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak olvasó üzemmódban.

Lilló, Gabek! Nagyon aranyosak a skacok!

Mi is csináltatunk a nagyszülőknek naptárat, a sógornőmmel összefogtunk, közös ajándék lesz a 3 unokáról, de persze a képek kiválogatásánál meg is akadtunk, egy óra nem volt rá elég. :)

Jelentem, nekünk még mindig nincs fogunk! Olyan vicces... :)

Ma elmentünk Sanyikával ajándékokat vásárolni, de annyian voltak az Árkádban és olyan meleg volt benn, hogy otthagytuk a fenébe az egészet. Csak azt tudnám, hogyan oldom így meg az ajándékok beszerzését...

Kismamik! Kitartás! Próbáljatok meg minél többet pihenni, olvasgatni, moziba járni, tévét nézni. Igaz, hogy ebben nem lehet előre dolgozni, de próbáljátok minél jobban kipihenni magatokat!

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut
 
 

 
 

Sziasztok!

Huncuthoz hasonlóan én sem tüntem el, csak eddig nem volt igazán mit írnom. Ti sokkal rutinosabb és tapasztaltabb anyukák vagytok, így csak falom a jóbbnál jobb tanácsokat.

Nagyon tetszenek a karácsonyi ajándék ötleteitek. Ha nem gond, lopikálok is belőlük. :oops: :)

Írod Huncut, hogy voltál az Árkádban. Én szerdán készülök menni, de előre félek, mert a gyerkőccel egyedül még csak a pár száz méterre lévő gyerekrendelőben voltam babakocsis közlekedéssel.

Tudtok adni jótanácsokat, hogy miként induljak neki az első "nagy" kirándulásunknak?
Egyszer írtátok a nyáron, hogy van ott szoptatásra alkalmas hely. De lehet, hogy rosszul emlékszem. Kenguruba vagy babakocsiba vigyem? Mondjuk a kengurut nem igazán ajánlotta még az ortopédus dokibácsi.

Gratulálok minden kislegénynek és kisleánynak az új tudományához és fogacskájához.

Edina

Kép
educi
 
 


Sziasztok

Edina
kenguru: én nem igazán szeretem, mert rettenetesen vágta a vállam, és nekem nagyon nehéz volt, én inkább babakocsira szavazok, habár ma mi is voltunk pesten szemészeten gyerekkel (persze nekünk már nagyobb a bébi) mi most hátihordozóban vittük.

Gabek
nagyon édi a pici fiad a Miki ölében, nekünk a kis bogarunk még csak kb. 1 hete tapsolt, 1-2 napig élvezte is, de azóta már nem akarja csinálni

Szilvi
a takarítás megvár, v. inkább csináld szép lassan 2 napig, de fáraszd ki magad, én anno úgy csináltam hogy takarítás pihenés takarítás pihenés de így jó sokáig eltartott. De legalább annyira nem fáradtam ki.
Vigyázz nagyon magatokra, ne erőltesd meg magad.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Edina!

Idevágó tapasztalataim az Árkáddal kapcsolatban: szerintem babakocsival menjetek, mert ha sokáig lesztek a kenguru nagyon nehéznek fog tűnni. Ha odaértek, vegyél le a kislányról néhány réteg ruhát, mert bent elég meleg van, tehát a réteges öltözködés a legpraktikusabb. A középső szinten a mosdónál van egy pelenkázó helyiség, ahol meg is tudod szoptatni a babádat és persze pelust is tudsz cserélni.
Biztosan fogja figyelgetni a sok csillogást és fényt, szóval szerintem jól fog szórakozni Anita (is).

Egyébként a közelben laktok?

Móni

Kép
Kép
huncut
 
 


Edina,
Én a babakocsit javaslom az Árkádhoz. Én mondjuk 1 óránál hosszabb bevásárlás esetén viszem a hordozókendőt is és ha már nagyon nyűgi, akkor egy kicsit magamra kötöm. Aztán ha meg tudtam etetni, utána megint oké általában a babakocsi. És a réteges öltözködés és bent levetkőztetés is ajánlott, ahogy Huncut Móni írta. Csak ügyesen! :wink:

Amúgy mi is ma voltunk shoppingolni a Corában. Jelentem minden gyerek kipipálva és egész jó áron kaptam meg a karira megrendelt játékokat. :) Szóval sikeres volt a mai nap, éljen!
Egy Árkád féle bevásárlóközpont rosszabb lehet, de nem is nagyon vágyom rá. Még az Ikeát kéne megcéloznom, mert karácsony tájt olyan szép dolgaik vannak.

Huncut,
Megírod milyen felétek a baba-mama klub?

Jutka,
Tök ügyes Bence, hogy így szerepelt. :P A legtöbb gyerek ilynekor szégyenlős, nem?
A Mikulásnak is U2-t énekelt?

Ébredés van, hív a manó.

prucsok
 
 


Szia Móni!

Nem lakunk túl közel, de messze sem.
A Hungária krt. elején. Gondoltam villamossal megyek az Árkádba, mert a metrót túl fülledtnek találom és a sok lépcső is macerás lenne.
Csak segít valaki a villamosnál a kocsit fel és letenni.
De az unokahugom lehet, hogy el tud jönni velem és akkor ez is megoldódik.

Most gyorsan megyek, mert itt a fürdés ideje.
Köszi az eddigi segítséget. Még jövök, ha szabad lesz a gép.

E

[url][/url]
educi
 
 


Emma,
Megkérdeznéd anyukádat, hogy létezik-e még olyan, hogy polgári névadó? A bátyámnak volt ilyen mikor kicsi volt...
Én ugyanis nem tervezem megkeresztelni a gyermekeimet. Hadd döntsék majd el ők miben akarnak hinni, de ha létezik még ilyen ceremónia, akkor mégis lehetnének keresztszülei és az jó lenne.

köszönöm,
Prücsök

prucsok
 
 


Sziasztok!

Prücsök: Van még névadó, mi is azt csinálunk Bálintnak. A polgármesteri hivatalba kell bemennetek és megkérdezni az anyakönyvvezetőt, hogy hogyan zajlik Nálatok, illetve hogy ott csinálnak-e egyáltalán ilyet, mert nem minden helyen csinálnak már.
Az Ikeára készülj fel lelkiekben, mert kilóméter hosszú sorok állnak a pénztáraknál ilyenkor karácsony táján.

Jutka: De jó lehetett Bence, ahogy énekelt a Mikinek :) Megnéztem volna. :)

Educi: Az Árkádban elég korrekt a pelenkázó helyiség. Van két pelenkázó szekrény meg egy kényelmes fonott karosszék a szoptatáshoz, kézmosási lehetőség (kéztörlő, szappan minden). Szombaton voltunk az Árkádban, babakocsival voltunk. Iszonyat sokan voltak. Lehet hétköznap nincsenek olyan sokan.

Azt hallottátok, hogy a Westendben meg akarják szüntetni a baba-mama szobát, mert nem elég kihasznált??? Tök gáz, hogy a jó dolgokat megszüntetik. :(

Gabi: Írok Neked mailt, hogy ne unatkozz!

Lilla

lilló
 
 


Prücsök, Lilló

Mi ez a polgári névadós dolog? Ez az akar lenni, hogy ha nem akarom megkeresztelni a gyerekemet, akkor is lehet "keresztanyja"?? :shock: De jó én ilyenről még nem is hallottam, ez hogyan működik? Ez tetszene nekem is :lol: , kérek róla minden infót!!!!

Köszi,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Gabi: Ilyesmi. Régen (a rendszerváltás előtt) ez nagy divat volt. Ezeket a szülőket nem keresztszülőknek, hanem névadó szülőknek nevezik, de ugyanúgy fogadalmat tesznek, hogy gondoskodnak a gyerekről stb. Ugyanolyan, mint egy keresztelő, csak nem templomban, hanem a polgármesteri hivatal dísztermében történik, ahol a polgári esküvők. Ami nálunk van ott gyerekek mondanak verseket, meg énekelnek, az anyakönyvvezető mond pár kedves szót, aláír mindenki. Utána elmegy a család, aztán van dínom-dánom. Ennyi kb. De mostanában már nem nagyon divat az ilyesmi, ezért meg kell kérdezni a saját körzetben, hogy csinálnak-e és hogyan zajlik.

Ja, nekem is volt névadóm még anno, és akkor még az volt a divat, hogy úttörőnyakkendőt kötöttek ránk az úttörők :) :) Láttam róla fényképeket, nem ilyen jó a memóriám :wink:

lilló
 
 


Lilló,
De jó, hogy ez a névadó még van! :D Meg is kérdezem holnap a polgármesteriben mi a helyzet nálunk. A névadó szülő nekem ugyanaz, mint a keresztszülő. Már csak azt kell kitalálnom, kik legyenek azok. :roll:
Nálatok ki lesz? Rokon, barát? És mikorra tervezitek?

Na megyek, teszek egy újabb próbát altatásra, mert a kisasszony se vacsizni, se aludni nem akart a szokásos időben, így még fent kukorékol. :lol:

Szép estét mindenkinek!

prucsok
 
 


Prücsök!

A ti álommanótok hozzánk jött ma este, mert Anita már alszik. Ez mostanában ritka, mert fél 11 előtt nem akart elaludni az utóbbi időben. Ha akarod visszaküldöm hozzátok. :lol:

Minket az én anyukám nyaggat a keresztelővel, de csak majd Érden akarjuk intézni tavasszal, ha már ott lakunk.

Valakinek közülletek van tapasztalata érdi gyerekorvosi ellátásban?

Megfogadom a tanácsaitokat és babakocsival megyek mindenképp.
Így legalább lesz hová tenni a levetett ruhácskáit is. Vásárolni nem akarok sok mindent, mert már a hét végén megejtettük a nagybevásárlást.

Na mostmár megyek én is pihenni.
Mindenkinek szép álmokat és nyugodt estét kívánok.

Edina

Kép
educi
 
 


Sziasztok!

Az Oazisban kölcsönözni is lehet karacsonyfat :)))
http://www.oazis.hu/oazis.php?oldal=hir ... CikkId=161

A zöld nagyokos, amit emlitettem 540 Ft-ba kerül, postan is kiküldik, ha kell (ezt most azért irom, mert pont ma voltam az ökoszolgalatnal és jol megkérdeztem, hatha érdekel valakit :lol: én ilyen optimista természetü vagyok :lol: )

Edina, szerintem is jobban jarsz a babakocsival, de vigyél kendöt is v kengurut. Egy kisérö sem art, én ilyenkor mindig nyugodtabb vagyok :). Sok sikert!

Lanyok, ma voltam egy tök jo jatékboltban, ahol föleg fabol készült jatékok vannak, de egész szépek, igényesek és nem is annyira dragak. www.fairplaytrade.hu (a mostani kismamaban van par dolog abbol a boltbol).
Az anyukam bedilizett és vett egy kis triciklit Vincusnak, total sikert aratott, majdnem vittük a kadba is meg az agyba is :lol: Ez volt/lesz a szülinapi-mikulas-karacsonyi ajandék, 3 in 1 :lol: Ilyen: http://www.a-winther.com/pages/mini-vik ... 431.20.php

Jutka, jo, h elöbukkantal. Kérdezem én is, U2-t énekel Bence a bulin :)? Napszemcsi volt?

Tök jo ez a polgari névados dolog, ezen én is elgondolkodom... :?

Gabek, milyen Apa nélkül otthon? Nalunk honlap megy vissza, vége az aranyéletnek :(!
Gergö édi a mikulasos képen!

Anid, figyu, szerintem küldj nekem e-mailt, ha szeretnél képet feltenni, lekicsinyitem neked, igy egyszerübb! Szivesen megmutatnam live-ban is, h hogyan kell, de azt hiszem egy kicsit messze lakunk egymastol!

Evi, kitartas! hidd egyre jobb lesz Ricsivel! Elmulik ez a siros korszak hamar, egyre értelmesebb lesz és egyre jobban tudtok majd komunikalni! Ilyenkor mindenkinek nehéz, azt hiszem ezt itt többen elmondhatjuk :wink: (én legalabb is tuti!).

A Maria nagykerben kicsit csalodtam :( a cipö nem az erösségük azt hiszem. Sok maszo, otthoni kiscipö van, de szinte semmilyen "normalis" kinti téli nem volt ". Raadasul nem volt valami profi az elado, akit kifogtunk. Csak ugy mutogatta a kezévek, mi merre van.
Végül a Brendonban kötöttünk ki (Lilla, a kedvenced :)). A cipök ott is annyiba kerülnek, mint mashol (sajnos). Végül Siestat vettünk. Mondjuk azt szeretem a Brendonban, h a cipövasarlasnal mindig nagyon segitökész és profi néni van, nem sajnalja az idejét és tuti, h a végén azt a cipöt visszük, ami a legjobban passzol a gyerek labara, ami azért nem mindegy :mrgreen:!

Magnes, sokat gondolok ratok, remélem minden ok, majd jelentkezz!

jo éjt!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Jó reggelt,

rosszul kezdődik ez a nap :( Bí megbetegedett :( Iszonyatosan folyik az orra, meg köhög. Nekem is fáj a torkom, együtt kaptunk el valamit. Olyan kis bágyadtka, most visszaaludt. :(

Prücsök: Nálunk - úgy egyeztünk meg - hogy a párom huga meg az én öcsém lesznek a névadószülők, mivel egyikőjüknek sincs párja. Majd a második gyerkőcnél ugyanígy lesz, aztán "elosztoznak" a gyerekeken később.
A harmadiknak is már meg van tervezve, Neki hugomék lesznek.

Igazából én januárban szeretném, mert a december az nagyon sűrű már nálunk.
Remélem Bí végig bírja majd ülni, bár a párom nagyszüleinek aranylakodalmán remekül vizsgázott, tök ügyesen végigülte a félórás esküvői ceremóniát. :) :)

Prücsök, nem tudod véletlenül, hogy volt a Corában építőkocka, nagyobb méretű sok darabos?

Ági, elfelejtettem hogy melyik babakekszet mondtad a talin, hogy jó, és nem fullad meg tőle a gyerek. Megírnád légyszi!?
Tegnap vettem a Savoyában a bioboltban egy doboz biokekszet, ami 6 hónapostól adható. Azt mondják az is jó.
Szerintetek ha már van 6 foga és tök ügyesen rág, akkor lehet Neki adni vagy várjam meg vele a 8 hónapos kort?

A Holle rizskrém nagyon bejön Bínek. Meg nekem is :) Tegnap brokkolival csináltam meg neki, de alig vártam, hogy hagyjon, annyira finom volt :D :D

Sára: Tricikli nagyon komoly lehetett :) :D Örülök, hogy a kedvenc boltomban tudtatok végül cipőt venni :) Sajnálom, hogy a Mária nem jött be, igazából a cipő kínálatukat nem ismerem, mert még kismama koromban jártam oda cuccokat venni.
Mi most autósülés vásárlás előtt állunk, mert már kicsi a hordozó a Fiatalúrnak... hát nem lesz könnyű választani :shock: .

Lilla

lilló
 
 


Virágos jó reggelt!

Már megint ellpota valaki a napot! Brühahahah

Gabek
Nagyon jó a Mikulásos kép!

Jutka
Debrecenen újból koncerten voltál?? :lol:

Sára
Olyan triciklit kapot Vince,m int a képen van?
Aranyos vagy,de én még fényképet sem tudok küdeni! Erre a nyagyfokú bénaságra van orvosság? :cry: :cry: :cry: :cry:

Névadás/keresztelő témában
Van olyan,h ogy valakinek csak kereszanyja van, de abból kettő?
Vagy csak keresztanya van?

Fogyi témában
Én elkezdtem a diétát, a 90 naposat, csak egy lkicsit módoítottam: délig gyümi, aztán kaja, majd 6 után nuku kaja!- Eredmény: harmadik nap utá neszméletlen fejfájás, émelygés, hányinger!
kíváncsi leszek meddig bírom! :(
A tornát is mellé veszem a jövő héttől, illetve a spinning nevű edzésre fogok járni! Ez nem terheli meg a csonthártyámat a lábamban! Majd ha lement rólan 5-6 kg vissaztérek az aerobikhoz! de az is lehet, hogy enm, mert a koreográfiákon mindig jót röhögtem. Soha nem bírtam megjeyezni (pedig enm vagyok iq nuku) :twisted: ! Már csak venn ikell egy olcsó melegítő nacit, amiben el tudok járni izzadni! Az itthoninal már nincs anyaga! :oops:

szóval ki csatlakozik a fogyi klubhoz???

Kép
anid
 
 


Sziasztok!

Lilla, sok sikert az autosülés kivalasztasahoz... Minkek szerencsére a nagyszülök szponzoraltak, mert kész csöd különben.
Jo üzletag ez a babafelszerelés!
Az is olyan durva, h a gyerkecipö annyiba kerül, mint a felnötté. Lehet azért, mert ugyanannyi munka van benne? :?
Szerintem mindenképp nézz körül a neten elötte.

Anid, igen, olyan triciklit kapott Miszterke, mint ami a képen van, nagyon komoly :lol:! Mar ra tud ülni, annnyira édes, h megzabalom (mar megint, szegény :))

Anid, mindenki igy indul a szamitogéppel. A hugom néhany honappal ott tartott, ahol Te és mar egész ügyes. Apa azért megmutathatna az alapokat. Valamit csatolva küldeni tényleg nem nagy ügy! Nem kezdem el magyarazni, mert igy nem megy (a hugommal mar tapasztaltam, ott hisztizett a telefonban szegény, hogy NEM MÜKÖDIK!).

Fogyizas: hüha, most kicsit gyötör a lekiismeret furdalas :oops: :oops: Par héttel ezelött még egész komolyan csinaltam, de mostamar visszatértek a rossz szokasok.
Szerintem ne variald a kurat, biztos ki van talalva. Ne, h teljesen kikészülj a végén! Kata sem jar jol, ha Anya élö zombi!
Ha gyorsan fogysz nagyobb a valoszinüsége, h gyorsan jöjjenek vissza a kilok. Szoval modjaval!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok,

Gergő alszik, ebéd készül...

Tetszik ez a névadós dolog, ma este felvetem :lol: Mennyi idős koráig lehet ezt "csináltatni"?

Prücsök
Nálatok is rokonok lesznek, a névadók, vagy barátok?

Saara
Nagyon menő a bringa. :D Ezek szerint az ilyen motor félék már akkor is jók, amikor a gyerkőcök épphogy elkezdenek menni? :roll:
Mondom én, hogy jó hely az Oázis, mert ha csak kölcsönzöd a fát és visszaviszed, akkor annak az összegnek a felét is még levásárolhatod :( mi már évek óta mindig oda járunk :lol:

Lilló
Aranylakodalomban is voltatok, aztaaaaaaaaaaaaaa :P
A Holle rizskrémet krumpli helyett adod? Vagy hogy, mivel? Vagy ez olyan tejpép szerű, avyg mi? :shock:
Köszi a mailt.

Anid
Én csatlakozom, nálunk is most ez megy, hogy 7 után nem eszünk komolyabb kaját...bár most, hogy apa ismét dolgozik, lehet hogy nem fogjuk tudni tartani.

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Soha nem jutok a végére az olvasásnak :cry:

Miskolctapolcán, Szilvásváradon, Egerben, és a Kékestetőn is voltunk.
Jó volt kikapcsolódni :lol:

Karácsony: hát ez nálunk is elég zűrős :wink:
Jót is és olcsón is!
Mert sajna már nem csak a szeretetről szól :twisted:

A Norbi 3 napja tologatja kisebb- nagyobb sikerrel a lépegetőjét!

Megkérdeztem oltás ügyben a doki néninket és azt mondta mosolyogva, hogy ő nem szokott a pre... és a bárányhimlő ellen oltani.
Ezeket az oltóanyagokat is fel kell iratni?

Kisebb-nagyobb sikerrel megy az alvás is :wink:
De rájöttem, hogy lehet rossz helyen van az ágyunk.

Nem jártas valamelyikőtök a feng-suiban :oops:

Apa és a Norbi sem tud rendesen aludni, nekem meg már tök mindegy, csak alhatnék :lol:
Kiránduláskor az első éjszaka 1X kelt fel a Norbi, pedig ugye vad idegen ágyban aludt :roll:

Wc-n néha sikerül egyedül lennem, de a legtöbbször huzigálhatom el a mososzerektől, a wc kefétől stb. szóval együtt érzek Ágival :lol:

Ki, hogy mikulásozik?

Lesz még idén tali?

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


A Zone Club-on szokott lenni egy műsor gyerekekről, néha mintha magunkat látnám.
Sokat lehet belőle tanulni!
Vásott kölykök a címe.
Reggel is megy és délután 4-kor.

Na felébredt a fiatal úr!

Ma sem tudtam végigolvasni :cry:

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Hello!

Dorka, sok feng-sui-s könyv van.
En csak azt tudom, az a jo, ha észak felé néz a fejed. Ezt nagyon szépen megfogalmaztam :oops: De ennek szerintem semmi köze a feng-suihez!
Probaljatok mashova rakni az agyat! az sem jo, ha radiator mellett van - de ezt gondolom tudod!

Mar rég akarom irni csak mindig elfelejtem. Allitolag vigyazni kell a baranyhimlö elleni oltassal, mert 7 évente kell ismételni, felnött korban is.
Ha ezt elfelejti valaki és elkapja felnöttként nem az igazi, mert akkor elég veszélyes betegség lehet. Ezt mondta a dokink a multkor.

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Hogy én mennyire ráérek ma... Szegény gyerekem egész nap alszik :(

Sára: Mi is kaptunk némi támogatást az autósüléshez. Illetve az úgy volt, hogy anyósomék kérdezték, hogy mit kérünk karácsonyra, és mondtuk, hogy semmit, amit meg a gyerekre szánnak azt adják oda pénzben, és majd mi megvesszük, amit szeretnénk. A párom nagymamájáék ugyanígy. Szóval így azért könnyebb lesz, de tényleg olyan pimaszul drága minden, ami a gyereknek kell, hogy mindent megvenni, kifizetni egy fizetésből meg egy GYED-ből... :shock:
Köszönöm egyébként a segítséget, írtam privit!

Nekem azt mondta az egyik ismerősöm, hogy azért kerül többe a gyerekcipő, vagy ugyanannyiba, mint a felnőtt, mert bár kevesebb benne az anyag, de több vele a munka. :mrgreen:

Gabek: A Holle rizs az ilyen száraz darált dolog. A zöldségkását úgy csinálom belőle, hogy ahány kanál rizs, annyi kanál olaj, és ezt összekeverem az összeturmixolt zöldséggel. Hát igen, lényegében krumpli helyett. A gyümölcsös rizst pedig úgy, hogy a rizst forralt vízzel keverem össze és ebbe bele a gyümölcsöt turmixolva. Ma azt találtam ki, hogy egy kis forralt vízben majd feloldom, aztán összekeverem anyatejjel, és akkor tejberizs :)

Lányok, az én fogyókúrám abból áll, hogy futok a Bálint után. :) Nagyon jól bevált, már mínusz egy kilóban vagyok a várandósság elejéhez képest. Pedig tegnap is lájtos vacsit nyomtam, szalonnát hagymával este 10-kor. :) Kölcsönadjam valakinek? :D :lol: Á, nem adnám...

lilló
 
 


Csak gyorsan: világgá kell kiabálnom az örömhírt. (Illetve még nem tudom, hogy ez most az-e rám nézve) De Enyémke felállt!!! Megkapaszkodott a nappali ülőgarnitúrában és felállt háromszor is egymás után. :D :D :D :D :D :D

lilló
 
 


Sziasztok Üdv MIndenkinek!

Sajna most nem tudok vissza olvasni olyan jó sokat írtatok.

Volna 1 kérdésem, ti hogy csináljátok a gyerkőcnél az orrszívás dolgot? Tavasszal ügye mikor még picike volt egyszerű volt, de most hogy meg van fázva kész horrorr! Pedig + hozzá hurutosan is köhög, tegnap este a 38,8 volt a láza, de az szerencsére lement kúp hatására, de hát ügye az orrát szívni kéne, de ilyenkor ordít - visít - tekeredik mint a kígyó, és még az apjával ketten is alig tudjuk kivitelezni a dolgot.
Ti hogy csináljátok hogy kíméletes legyen?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Lilló: gratulálok a fiadhoz, szuper ügyes!!!! Csak így tovább!
Na persze így még jobban kell majd rohangálni utána, nehogy aztán a végén eltünj nekem :lol: :lol: :lol:

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Erika, én leülök a földre, Vincust az ölembe veszem, a feje a honajam alatt, 1 kézzel lefogom a 2 kezét (vagy a ruhaja ujjat) és a masikkal fogom az orrszivo végét és megy indul a prodzsekt....
Kicsit horrorosan hangzik, de tök gyorsan meg lehet igy csinalni, észre sem veszi és mar kész.

A végén megnézzük a "termést" és tapsolunk egy sort, ez eltereli a figyelmét.

Szerintem orrszivossal nincs igazan kiméletes technika.... De hatasos, az a lényeg.

Jobbulast a manodnak!

Lilla, gratula az allashoz!

Gabek, nekünk méretben tök jo ez a bringa, fel tud ülni ra, de még nem dolgoznak a labikok :lol: . Egyelöre inkabb tologatja, pörgeti a kerekeket.

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok

Saara
köszi szépen! Nemsokára ki is próbálom!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Gabek, megkérdeztem anyut. Azt mondta, hogy hivatkozzanak az anyakönyvvezetőnél arra, hogy orosz származásúak, és akkor lehet. Bizonyítani nem kell, sőt tilos az ombudsmani állásfoglalás miatt - mindenki olyan kisebbségnek vallja magát, amilyennek akarja. Tehát magyarországi kisebbséghez tartozó nevet így bármilyet lehet választani. Majd holnap megnézi anyu a kisebbségi névutókönyvben, pontosan hogy kell írni az Alexejt.

Saara, láttad a bio háztartásiszerrel kapcsolatos hsz-emet, amit neked írtam?
emma8
 
 


Sziasztok!

Nagyon viccesek vagytok. Bence nem U2-t énekelt a mikulásnak és napszemüveg sem volt! :) :) :) Maradtunk a klasszikus Hullapelyhesnél. :)

Saara, dejó, hogy írtad a fenyős dolgot, már el is döntöttük, hogy a hétvégén megejtjük a beszerzést! Most csinálunk először a gyerköcökkle itthon fadíszítést, mert mindig Debrecenbe tolódik a dolog; de most végre együtt leszünk. Mondjuk csak 25-től, de az is nagyon jó!! Megnéztem a triciklit, nagyon szuper! Jó utánaszaladgálást! :) :)

Lilla, nagy gratula a felálláshoz! Rohamos fejlődés!! Mi is ezen a köhögős betegséget kaptuk el (én is), de az egész ovin átment. A dokinénink csak Cebiont, meleget, esetleg köptetőt ajánlott. Ja, és orrcsepp az orrszívás után. Jobbulást Bíínek!!
Szerintem amúgy keksz helyett inkább kiflicsücsköt adj, arra nehéz rászokni, és a fogai sem cukros dologgal érintkeznek olyan sokáig, amíg rág.

Anid, nem koncerteztem most sajnos; a családom lakik Db-ben, ezért néha odamegyünk látogatni.

Erika, szerintem sincs kíméletes megoldás, bár az unokatesómék kisfia odaáll a porszívóhoz, és magának megcsinálja... (lehet, hogy én rontottam el valamit?? :) ) Szóval én térdelésben a fejét szoktam a két térdem közé venni, úgy lefogni a két kezét, és mehet a szívás... Imádom. Nagyon.

Képzeljétek, ma az egyik budaörsi bevásárlóközpontban letettem a táskámat egy székre, és ott is hagytam. Majd átsétáltam a másik áruházba, kb. 20 perc múlva eszméltem. Rohanás. Veríték. Kb. szívroham. És valaki annyira borzalmasan jófej volt, hogy a McDonald's-ban leadta a táskámat, amiben: összes papírom, pénztárcám, bankkártyám, egy vadiúj Mazda6 összes papírja + kulcsa (!), pelenka :), apróságok. Szóval ha olvassa, ezúton is üzenem, hogy visszanyertem az emberekbe vetett, kissé már megkopott hitemet, és mindörökké, feltétel nélkül imádom, így ismeretlenül is!!!!!

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Sziasztok!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1165391899.88.gif[/img] Kicsiknek és Nagyoknak is teli csizmát, és persze virgács mentes Mikulást kívánok!

Jutka
neked is köszi az orrszívós leírást.
Hát azért még léteznek jó emberek, és remélhetőleg ebben az egyre rosszabb szegényebb országban egyre több lelkiismeretes ember lesz!

Hát ma reggel már kicsit jobb volt a szívás mint tegnap, de még mindig sírt, és próbált kibújni az "ölelésem"-ből.
Hál istennek a gyógyszereket simán megissza, csak az orrcsppet útálja egy kicsit.


Sziasztok

Erika
[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Mi is mindenkinek teli zsákot kívánunk! :)
Kép

prucsok
 
 


Sziasztok!

Prücsök! Ez a kiscsaj egyszerűen tüneményes! Nem indulsz ezzel a képpel valami fotópályázaton???

Lilla! Gratula Bííínek! Nagyon ügyi! És gratula neked is a minusz egy kilóhoz, úgy látszik te a ritka kivételek közé tartozol, akiről csak úgy peregnek le a kilók. (halkan jegyzem meg én még plusz tíznél járok szülés előtthöz képest :( :( :( )

Jutka! Iszonyatos mázlid volt! Szerencsére még vannak becsületes emberek a világon...

Dorka! Gratulálok a lépegetéshez!

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!

Remélem mindenkinek hozott valamit a saját mikulása, ha mást nem egy puszit vagy egy ölelést!

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut
 
 


Sziasztok!

Most sajnos csak bezuhantam egy pillanatra . Boti azt hiszem, lázas. Azért csak azt hiszem, mert a lázmérőnk, ami itthon van eg yrakás csőd, csak összezavar, úton van a használható darab. Ettől föggetlenöl vacakul néz ki szegény, nagyon csöndben van és szép nyugisan játzsogatott egész délelőtt. Hajjajj...


Gabi!

Köszi az infot Thomas-ról, akkor ahol találunk szépet és jót, azt megvesszük! Remélem, sikere lesz!
Nagyon aranyos Gergő a Mikulás ölében! Mit szólt a nagyszakállú bácsihoz?


Anid!
Nagyon ügyes vagy a fogyókúrával, de szerintem lassits kicsit! Óvatosan csináld, főleg, ha rosszul is lettél a koplalástól.
Én a helyedben várnék kicsit a kemény edzéssel, amig a szervezet megszokja, hogy kevesebbet kap enni, nehogy baj legyen és nagyon kikészülj! Most nagyon megerőltető életvitelt folytatsz, ami nagyon igénybe veszi a szervezetet - most újat mondtam, mi?:):)

Ne haragudj, hogy beledumálok a dologba, én már voltam igy, hogy hosszú évek kihagyása és nagyon fárasztó munka mellett nekiálltam egy dögerős edzésnek és teljesen kikészültem,. Nemcsak hogy nem esett jól, kifejezetten rosszul lettem, úgy túlhajtottam magam. Szóval, óvatosan!


Lilla, Dorka!
Gratulálok az új tudományokhoz!


Na, most mennem kell!

Sziasztok!

Kinga
kgk
 
 


Sziasztok

Kgk
ezt találtam egy babás hírdetésben

A www.bababorze.hu oldalon megtalálod a teljes Thomas választékot. Szállítás az ország egész területére 1190 Ft, személyes átvétel az üzleteben, XI. Frankhegy u. 10-ben. Nyitvatartás H-P 10-18, SZ 10-13 óráig.

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,

hú Dorka, akkor mondhatjuk azt, hogy Norbi már majdnem megy!!! De ügyes!!! Adj Neki egy puszit a nevemben is.

Kinga: Jobbulást Botinak! Sajnos most kezdődik ez az időszak, mikor a babók majd betegednek sorra. :(

Erika: Sajnos az orrszívás nálunk kétemberes, egyedül nem boldogulok. Régen, mikor kisebb volt jól bírta, most meg szemmel láthatóan megretten, ha közelítek felé a porszívó csővel. A szívem szakad meg, ahogy visít. :( Ha mégis egyedül kell csinálnom, akkor inkább az elektromossal szerencsétlenkedek, de az se jobb, mert nem szed ki sokat, és ugyanúgy visít szegényke, de legalább nem kell a csővel szerencsétlenkednem. Ilyenkor gyerkőc az ölemben ül a lábam között, egyik kezét a testemhez szorítom, a másikat a karommal szorítom magamhoz, persze mindeközben a fejét is tartom ugyanazzal a karral, abban a kezemben az orrszívó, a másikkal meg befogom az egyik orrlyukát. Ebből következik, hogy normálisan csak este van kiszívva a gyerek orra, mikor apa hazaér. Sajnos ez most aktuális nálunk. :? :cry:

Jutka: Hááát ámulok és bámulok. A mai világban ilyet... Asszem kész csoda, ami Veled történt. Még sok ilyet hallok és visszanyerem a hitem én is :)

Prücsök: Mikulásasszony nagyon édes!

Boldog Mikulást Mindenkinek!

Dorka: Mi így ünnepeltünk:
Kép Mi ez itt a cipőmön???

lilló
 
 


Sziasztok

Lilló
neked is köszi az orrszívós sztorit. Nálunk már legutóbb, mikor csak meglátta a készüléket már elkezdett sírni, mikor bekapcsoltam már üvöltött. Nekünk elektromos van (kaptuk ajándékba) de szívás előtt nem szortyogott, utána pedig mikor még sírt mintha tele lett volna még az orrocskája, de kijönni nem sok jött ki.

Gyerek lefogása: próbálkozom ahogy írjátok, de valahogy mindig kievickél valahogy az "ölelés" -emből, úgyhogy nagyon nehéz, de majd este mikor haza jön apjuk!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Boldog MIKULÁST!!!

Már elég rég nem voltam... Nem tudom más hogy van ezzel, de nekem szinte semmi időm nincs. Ezt a magne B6-ot lehet én is kipróbálom.

Olvasgattam a talival kapcsolatos hozzászólásaitokat és olyan szomorú lettem, hogy én nem lehettem ott... És megfogadtam hogy legközelebb és is csatlakozom. :) (Ugyanis vettem egy kengurut, amivel már én is tudok közlekedni.)
A képeket azért megnézhetem? :roll: Ugyanis azért kíváncsi vagyok az édes babókra és mamókra.

Mi tegnap múltunk három hónaposak és nagyon édik vagyunk. Végre vége a hasfájós korszaknak. Szerencsére, mert legalább így tudok készülni a vizsgámra.

Három hónapos babás mamák: Ti mit csináltok a picikkel mikor ébren vannak? Mert kifogytam az ötletekből.
Egész jó beszélőkém van, amit szeret is Imi, na de mikor már az egész családfát vázolom Neki az üknagyanjától kezdve és még mindig nem fáradt akkor már nem tudok mit kitalálni.
Ötlet? - Várom a nagyobb babás mamák válaszát is ha még emlékeznek.

És egy kép az én Csöpp fiamról - 3 hós -
Kép
Big baby pici bébihordóban (pedig azt hittük hogy egy éves koráig jó lesz - talán erre mondják hogy ember tervez... )

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


sziasztok!

Boldog Mikulást!

Imi, Bíí, Blanka, és Berregő (berreg még?) nagyon cukik! Én is tervezem, hogy lecserélem a fotóinkat valami frissebbre.

Jutka! Ez tényleg szép Miku ajándék egy kedves ismeretlentől. Én hiszek még abban, hogy vannak jó emberek, csak az a kérdés, összefutsz-e velük. Neked sikerült!

Anid! Látod Lilla akaratán kívül máris csatlakozott a fogyi klubhoz! No, ahogy Kata fejlődik, azt hiszem neked is hamarosan részed lesz eme tréningben. Már én is tréningezek! Ma Robi, miközben én főztem, majdnem kimászott az asztalon álló bébihordozóból. Még időben odafutottam, és elkaptam, nem kis szívdobogások közepette.

Manó! Jó ötlet a kenguru. Addig kell benne hordozni a kicsi manót, amíg bírod, főleg, ha ilyen ütemben nő!

Csajok! HOgy bírjátok ezt a depi időt? Én ma vettem egy 50 szemes Magne B6-ot, és már a négy tabletta hatott is :? Ja, és telihold is volt tegnap!

Kinga! Botinak Jobbulást!

KépKép
toreau
 
 


Szép jó napot mindenkinek!

Kinga
Botinak jobbulást!
Köszi az aggódást, de az edzés lemaradt! :cry: Apa annyit dolgozik, meg karácsonyi vacsizik, meg évbúcsúztató vacsizik, hogy nem ér haza csak éjszaka és nem tudok elmenni tornázni! Úgyhogy maradt a Rubint Réka, ileltve most láttam az egyik helyen, hogy van baba-mama torna! Lehet hogy azt fogom megpróbálni!

Jutka
Hát mégiscsak vannak rendes emberek! Nagy szerncséd volt!

Toreau
A főzés nálam is így megy! Vagy a pihenőszékből ugrik ki, vagy ha a szobában hagyom, akkor meg rohangálok! Az eredmény kajaszempontból siralmas! Úgyhogy kap a csajos egy járókát,amit kiteszek a konyhába! Így bezárva, de mégis szabadon nyáladzhat össze mindent!

Prücsök, Lilla
Aranyosak a télapós Manók!

Mi voltunk tegnap céges mikulásos bulin!
A gyerkőc volt a legkisebb, de nagyon jól bírta!
A Mikulás meggyanúsított, hogy nekünk kell a csomag!Még ilyet! :oops: :oops: :oops: :oops:
Nagyon jól bírta a zajt, a sok embert! Mikor betettük a bébihordóba teljesen kidől! Azt se vette észre, hogy betettük a kocsiba! Gondoltuk is,hogy annyi a fürdésnek, kajának! Hát nem így történt! Még 10kor is énekelt az ágyunkban! :lol: :lol: :lol:

Dora
Azt a műsort néha én is elcsípem. Szerintem is nagyon jó! Sokat lehet belőle tanulni!

NA most ennyi! Jobbulást a beteg babóknak! Mennek a gyógymanók!
Pocakosaink hogy vannak???

Kép
anid
 
 


Sziasztok!
Tegnap hazaengedtek a kórházból.
Hétfőn voltunk szívuh-n az I-esen, hála az égnek nincs komoly baj! Valóban üt extrákat a kis szíve, de a doktornő is azt mondta, hogy ezek nem veszélyesek, és 99%-ban szülés után el is múlnak. Remélem így is lesz ,de ha mégsem, akkor sem keseredek nagyon el, gyógyszerrel helyrehozható.
Egyébként minden másrendben van, a dokinéni közölte, hogy copfos kislányunk van! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Magnes, de jo, de jo, de jo! :D :D :D

Es milyen volt bent?

Hüha, mar csak 3 hét van hatra :D!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sára:
Most egész jó volt bent, már amennyire jó lehet..:)
Nagyon jó szobába kerültem, aranyos szobatársakkal. Mentünk mindig babanézőbe, tévézni, szóval szerencsém volt. A nővérek meg aztán mind rendesek!:)
Mondtam is, hogy szerdán legyenek szívesek visszatenni abba a szobába!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csak pár kép erejéig ugrok be,de ha ma még lesz időm visszajövök írni is.:)Ügyel apa és egyedül vagyok ma a gyerekekkel :shock: :roll:

Akkor a képek:

Hanna az igazi finn mikulás Joulupuki ölében:

Kép

Hanna a nagycsaládosok télapójával:

Kép

Zsolti szintén ezzel a télapóval:
Kép

Rebi és Zsolti a színpadon,Rebi verset mond a télapónak:
Kép

Bocsi a sok képért de mi is sokan vagyunk!:)

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Timi! Nagyon aranyosak a gyerekeid!

Mágnes! Gondolom nagy kő esett le a szívedről a kislánnyal kapcsolatban. Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Mágnes, Endy! Nagyon izgi lehet így karácsony tájékán finiselni. A legnagyobb ajándék ott a pociban!

Anid! Nem semmi, hogyy már Kata is így nyomja! Még azt kezdem hinni, hogy Robi le van maradva. (No jó, én nem szoktam ilyeneket hinni :wink: ) Hát nálam is a főzés bánja...

Sára! Írtad a múltkor, hogy a máriás cipők nem jöttek be. Mi volt velük a baj? Én azt hittem, jók azok a cipellők, mert olyan sokfélének tűntek, így laikusként. Mennyi most egy Siesta? Én is csak akkor akarok venni cipőt Robinak, ha már aktuális a járás, viszont akkor jót.

KépKép
toreau
 
 


Sziasztok

Mágnes
ilyen jó hírekért érdemes felkelni,
valszeg jövő szerdán én is megyek a dokibácsihoz délután

Timiban
nagyon szépek a gyerkőcök

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Helló Mágnes!

Éljen! Na ugye! Minden okés!

Timi
Tök jó hogy ilyen sokan vagytok! Na persze kibicnek semmi sem drága!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anid
 
 


Hello!

Toreau, 13 500 volt a Siesta cipö :( . Bélelt bakancs, vizallo, strapabironak tünik, de akkor is huzos! Remélem kihuzzuk vele a telet.

A Marias cipök azért nem jöttek be, mert föleg benti cipök voltak! Nem volt téli meleg kiscipö. Vagyis volt 1-2, de tök nagy méretben :(. Egyébként a honlapjukon is ezek vannak csak. Azt hittem, nincs frissitve az oldal, probaltam öket felhivni, de nem vették fel. Aztan kiderült, h tényleg annyi a valaszték nagyabol :mrgreen: .

Timi, jok a képek! Olyan, h ilyen sokan vagytok :)! En is ugy szeretnék nagy csaladot, de azt hiszem nem lesz ra idö :(

Kinga, mi a helyzet Botival? Sok gyogymanot küldünk Vincussal közösen :)!

Rolunk: a fiatalur mar jelenti, ha pipi lesz (pisi franciaul, de gondolom rajöttetek miröl is van szo :lol:). Olyan édesen mondja, hogy pipi-pipi vagy pipipi :lol:! Masik uj szo: amp = lampa.

Joe, mi van veletek???

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Virágos jó reggelt!

Azért ezek a Sieszta cipők pofátlanul drágák!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Miért is?
Sára
Vince két nyelvű lesz?

Erika
Köszi a választ! Akkor én most kérjekidőpontot, hogy kb. jövő nyáron el tudjuk kezdeni a projektet??? Ez elkeserítő! Az AIDS- teszt meg többi miért kell? Tök értelmetlen! Nem?

Kép
anid
 
 


Sziasztok

Anid
nem tudom, hogy miért kell mindent előről kezdeni, de egyszer nekem Harcimókus azt írta, hogy a hormonokat azért kell újra nézni mert a terhesség ill. a szülés alatt változhattak. Hát mondjuk szerintem is az AIDS és Hepatitis téren változás nincs, de hát ha ez kell hozzá hát legyen, ha már 1x úgyis megböknek akkor már mindegy mennyit szívnak le.
Szerintem kérj most időpontot a dokibácsihoz (szerintem már csak januárra lesz - de mindegy is) és megbeszélitek a dolgokat hogy mikor is szeretnétek, és hogy addigra meg legyen minden (fél éven belüli dátummal) ami szükséges hozzá, és akkor már amikor akartok már indulhattok is, és valszeg előre beír téged egy időpontra, hogy tuti helyed legyen, de egyébként nekünk is mondta tegnap, hogy lombikra már csak jóformán márciusra van időpont, és szerintem ezért lenne jó minnél hamarabb ha randiznátok, hogy nehogy a végén ne legyen jövőre időpontotok lombikra.
Remélem érted hogy mit akarok ebből kihozni.
Ti voltatok már nála pici babával?
Mert ha nem akkor legalább be is mutathatjátok neki, nagyon fog örülni. Olyan aranyos volt IMÁDOM.

Szia

erika

Ui: siessetek nehogy lemaradjatok

Kép

Kép
erika13
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?