Új privát üzeneted érkezett!

Ilba, nekünk még maradt néhány K vitamin ampullánk, elvigyük kedden, hogy odaadhasd a barátnődnek? Vagy ilyen semmiséggel ne foglalkozzunk? De valahogy gyógyszert nem akarnék kidobni, főleg, hogy ezt valszeg minden újszülött tudja használni, így értelmetlen is volna.. :?

Natasa, a takkerolás is kész, de addig nem akarnék feltenni fotókat, amíg nincs berendezve, mert a csupasz falakra nyilván senki nem kiváncsi. Még hátravan 1-2 ecsetvonás, de azok már nem látványos dolgok, addig viszont nem akarjuk benépesíteni a helyiségeket, amíg nincs minden 100%osan kész.

Kép Kép
coolasa
 
 


off

nem tudtok valakit, akinek égető szüksége volna egy fa bejárati ajtóra? Méretre (95X197cm) késszíttettettük egy mesterrel kb 5 éve, hevederzáras kereszbe combmagasságnál, szép világosbarna színe van /némi kaparászásnyommal, amit kiskutyáink lelkesebbike ejtett rajta jelezve, hogy be akar jönni/. Páccal kezelt, mi azért nem tudjuk már használni, mert az új bejáratunk mérete ettől különböző. Még nem tudom, mennyiért adnánk, majd kitalálom, ha felpörögnek az események.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok mamik!

...annyira elfáradtam, hogy esek szét... :(
...egész délelött ajtókról vakartam a kék festéket... remeg a lábam...

KARÁCSONYI VÁSÁR:
...ígértem még egy-két infót...
http://www.budapestinfo.hu/hu/esemenyna ... nyi_vasara



...a tegnapi buzoid fiúkáktól én is rosszul voltam...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 

 
 

Natasa, nekem sem Vera alakjával van bajom, sokkal inkább a maskarával, ami Madonnán még csak-csak, de Verán.....szóval nem. :wink:
Cool, az én körömben most senki sem építkezik, és újít, szerintem nálunk nem fog elkelni a bejárati ajtó.

Ma viszont néztünk egy telket, egy bontandó házzal, a XVI. kerületben, gyönyörű helyen, 36 m forintért. hihihihihihihihihi :wink:
Tovább keresgélünk... :)
Vendég
 


Peszti, a 36 m után azon gondolkodtam, mitől vagy te ilyen vidám e hír hallatára, lehet, hogy ez egy pazar ajánlat egy bontandó házra, csak az én értékrendem torzult az idők során? Aztán továbbolvastam. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Tóth Veráról lemaradtam, a többit is csak azért láttam, mert P. felébredt, és míg ő szopizott, én lehalkítva néztem a táncot. Amúgy a Sajtiné által emlegetett Végső állomás 2.-t néztem. Már láttam eccer, de nem volt rossz, így megnéztem újra :wink:
Ma délután kimenőt adtam magamnak és elmentem beszélni a Jézuskával meg a Mikulással :D Egész jól állok ajándékvásárlásügyileg :D Petikének vettem egy olyan éééédi melegítőt, hogy csak na! Már megvan neki minden aji, de ezt nem bírtam otthagyni... :oops:
Anyósommal volt ma egy kis nézeteltérésünk :evil: Tök hülyeség az egész, de olyan szar, hoyg nem védhetem meg magam, nem ugathatok az igazamért :evil: Inkább kussolok, jobb a békesség. De a levegőben ott van a "hangulat" :twisted: :twisted: :twisted:

Tali... Még bizonytalan vagyok. Már nem olyan taknyos, nem szörtyög, de ha nekiállok szívni, akkor olyan gumiszerű dzsuva jön az orrából, hogy csak na. Nyúlik, mint a gumicukor :lol: Szóval nem valószinű, hogy megyünk. Nem szeretném, a vki tőle kapna el vmi nyavalyát így az ünnepek előtt :? A holnapi zenebölcsit is kihagyjuk :?

Eszti,
fel tudnád nekem dobni postán a vonalkódot? Címem majd emilben elküldöm.

Sztem Petikének is jön megint vmi fog, mert iszonyú nyűgös éjjelente. Most is vagy 6x fent volt :shock: Minél többedik foga jön, annál szarabbul bírja... És ez még csak a 4. fogacska... :shock:

Kép
mancs
 
 


Hollárihóóóóó!!!
Átállítottam az órát a profilomban!!!! :lol: :lol: :lol:

Petike újabb szokása: nyálat csurgat (bukás híján -szerencsére) a parkettára, habtapira vagy az épp aktuális felületre és a kezével széttapicskálja :lol: :shock:

Mi már karácsonyi díszben ragyogunk :D Vagyis a lakás :D

Segítsetek már nekem... Akarok venni magamnak egy szövetkabátot. Max. térdig érőt, és ha lehet szürkét, sötétszürkét vagy vmi ilyesmi színűt. Karcsúsított, és kapucni nélküli kellene. Sima, egyszerű kabát. De seholse kapok. Mindenhol csak sokkal lazább stílusú dzseki-szerűek vannak, vagy öregasszony stílusúak :shock: :shock: Ha láttok vhol lécci szóljatok!!!
A Skálában van nagyon állat, de nincs az én méretemben :evil: Csak eggyel kisebb, és az szűk vállban :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
mancs
 
 


Mancsi, holnap megpróbálom feladni. :) Kabát....én karira kapok egyet az uramtól, de varratjuk egy barátjával, és báránybőr lesz, egyedi tervezésű, reményeim szerint szuperfantasztikus. :wink:
Én még az Espritben láttam jópofákat, de azok inkább lazább stílusúak, az árát le sem merem írni.... :oops:
Vendég
 


Sziasztok!
Cool,...Vatera, TeszVesz esetleg :roll: Mi is bontott ablakokkal vagyunk most elborítva, de az egyik festő meglátta és lecsapott rájuk :lol: Akkor én meg türelmesen várom a belakást,...majd a fotókat. Apropó, falak szine?

Eszti, ismerem ezt a "hihihi" érzést. Amikor jelenlegi lakhelyünk felé néztünk házat, telket a végén kínomban már én is csak röhögni tudtam :evil:

Mancsusz, azért én szorítok, hogy a tali mellett döntsetek és ne legyen rágógumiszerű lakója Petya orrának! Nyáltapicskolás,...szerencsére idővel javul a gyerekek izlése :D Hm, az árkádban lehet találnál magadnak kabátot, de konkrét helyet nem tudok neked mondani,...szürke színű kabátra meg pláne, mert nálam a barna meg a fekete jön csak szóba.

Jártunk Veresen. Festők ma is dolgoztak :) A falakról eltűnt az előző lakó hozzánk nem túl közeli izlésvilágát tükröző szinkavalkád és átment minden fehérbe. A jövő héten már az általunk kiválasztott szinek lesznek a falakon. Közben lettek dobozok meg a költöztető cégnek is vanak dobozai,...csak én ezt nem tudtam :oops: Legnagyobb fejfájást jelenleg a "hogyan vigyem át az akváriumot" kérdés okozza :?

Cool, jut eszembe, kedden még mindig nálam lesz a babahordozó, mert barinőm kislánya beteg lett és így a találkozó ismét /lassan negyed éve/ elhalasztódott :twisted:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, persze, Vaterára feltettem, csak gondoltam, ha valaki közülünk álmatlanul hánykolódik, mert egyszerűen nem bír meglenni egy ilyen ajtó nélkül... szal érted, akkor hagytam volna, hogy ráugorjon, de így most szabad préda.
A falak színe oan világos tejeskávé szerű, roppantul meg vagyunk vele elégedve. Babahordozó-híredtől hirtelen ellágyult a szívem (biz források szerint az elmém)..

Kép Kép
coolasa
 
 


Torokgyík után agylágyulás :roll: Elgondolkodtató :roll: Remélem nem fertőz ha már egy autóba ülünk :shock:
Ez az! Ilyen szinről álmodoztam én is csak aztán a nagy falfelületek miatt lebeszéltem magam és helyette átmentem a snasszsárgakedvelők körébe,....Majd a köv. festésnél :) Meg lehet az érkező bútorokkal fura kombinációt alkotna a tejeskávé szin,....nem bánnám ha pár hétre Mamac kölcsönözné a művészi szemeit/ötleteit :wink: Én szivesen mennék cserébe festéket vakarászni,...vagy ne kiabáljam el?!
No, megyek, mert apa TV-t néz és ilyenkor gyereket nem lát pedig előtte játszik :)

n.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!

Visszaolvastam, de csak fél percem van, mert fürdetni kell.

Mancsi,
tegyél fel képeket a feldíszitett lakásról, lécccikeeeeeeeeeeeeee!

Pussz, éjjel jövök! 8)
-------------
Buzoid - ezt még nem hallottam, de jóóóóóóó! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa:
pedig akartunk Nektek kölcsönbe adni dobozokat. Sajnos csak kölcsönbe, mert a párom ugyebár egy raktárat vezet, és onnan hozza viszi. Bár nem túl nagy méretű, de mi nagyon sok mindent vastag "hullazsák"-ba dobtunk.... azért mert már nem volt idő dobozolni. Mivelhogy nekem kellett az egész lakást összerántanom szopi, pelenkázás, és orrszívás közben.

Tóth Vera? Az meg hol volt? Én úgy láccik le vagyok maradva.

Mancs:
én is szeretnék kabátot. az én méretemben sincs, mert ami jó csípőben azt húzom magam után a földön :) :twisted: És én is egyszerű vonalút szeretnék.

Keddi tali nálunk is veszélyben. A kölöknek megint szívni kell az orrát :twisted: Megőrülök, kinn sem voltunk.

Sasha:
azért hidd el akkor is idegesítő a kölök nemevése. Most már a szopin kívül max egy-két falat zsömle és egy két szelet sonka csúszik le. Ennyi, semmi több. És egyévesen még a 9 kg-ot sem fogja elérni :twisted: Törpicsiek lesz :evil:
Azért kellene járnod neked is talikra, hogy legyél mások között is. Hidd el nagyon fontos. Mi pont jó kis társaság lennénk az elhagyott barátosnőid helyett :D

Eszti:
a bontás is még kb 2-3 M, tudtad?
Vendég
 


Natasa,
a mostani kabátom fekete, csak már szegény nagyon kopott... Fekete színűvel s kiegyeznék, csak legyen. Eddig szinte az összes télikabátom fekete volt, és most változtatnék :D
No, akkor asszem el kéne látogatnom az Árkádba :roll:

Gabus,
semmi extra. Adventi koszorú, fényháló az ablakban, másik ablakban is égők, minden lámpán, minden szobában (előszoba és fürdőszoba is :) ) arany színű vesszőből font csillagok meg gömbök lógnak le, és a polcokon karácsonyi mütyürök mindenütt :D Petikének irtóra tetszett, amikor felkapcsoltuk a fényeket. Képet azért nem küldök, mert nappal nem igazán látszanak a fények, este meg homályos lesz, mintha Coolasánk fényképezte volna :lol: Olyan jó meleg fénye van, öröm belépni. De mindjárt keresek, tavaly Mbá fotózott, hátha azok közt van jó.

Látta már vki a Cool tv-n futó "L" című sorozatot? Most épp az megy. Kissé meglepődtem :shock: Este 9 óra, és kőkeményen smárolnak benne csajok, meg tapizzák egymást, meg minden. Ugyanaz, mint a "Fiúk a klubból", csak ez a másik fele :D Nincs nekem velük az égvilágon semmi bajom, de nem este 9-től kellene ilyeneket adni. Mert sok gyerek (sajnos) ilyenkor még tv-t néz. És ez nem nekik való :shock: :roll:

Helyzet nem javul, sűrű gumitrutymó jön az orrából :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
mancs
 
 


Tücsi,
Livi 16 hónaposan sincs 9 kiló még. :wink:

Sasha,
egyetértek Tücsivel, ha le tudod adni a két nagyot nagymamának, akkor Gerivel uzsgyi a Gábor Áron utca! :wink: Nem mintha Gabi és Dani nemkívánatos személyek lennének, csak valószínűleg halálra unnák magukat a dedósok között:lol: és neked is könnyebb lenne eggyel jönni, mint hárommal.

Amúgyilag egyet mondok, másnemulass, ha mindenki otthon marad kedden, kiket fogok tutujgatni? :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
találtam képeket! Tavalyiak, de most is ilyen nagyjából.
Előre is bocsi a nagy méretért, de sztem kicsiben annyira nem lenne jó :oops: :wink:
Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Elkezdtem ma estétől fogva itthon tornázni, mert fájdalmasan rossz a tartásom. Az internetről leszedtem a "gerinctorna" c. gyakorlatokat. Az első feladat: "nyújtózkodjunk 10x úgy, hogy a derék folyamatosan a tarkóra van szorítva". Remélem csak viccelnek...

Kép Kép
coolasa
 
 


Nnnnna, és ha már így beindultam, szórakoztatlak Titeket :lol:
Pakolódik a kölök :lol:
Kép
Itt épp felborult
Kép
Veszélyben az asztalon levő tárgyak :shock:
Kép
A lehető leginstabilabb tárgyba kapaszkodva próbál felállni :lol: :shock:
Kép
Lenyalja a porszívóról a port :shock: :lol:
Kép
Mufurc úrfi iszik
Kép Kép
A legjobb játék (fél órán át csendben eljátszott vele) :roll:
Kép

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
erre kíváncsi vagyok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hahahahahahaha!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Natasa!

Nem, a fekvőalkalmatosság mellékes, ülni szeretnénk rajta :wink: Mert ami most van, annak az alsó fém lábai valamiért le lettek vágva és így baromi alacsony, még pocak nélkül is alig bírok felkelni belőle.


Tücsökmami!

Elhiszem, és tudom is, hogy milyen az amikor nem eszik. Reméljük nem marad ez így örökre, csak már ezek az ízek nem jönnek be neki. Gabi is most már úgy van, hogy csak azt eszi amihez kedve van és nem a csoki meg a süti, mert ha kap pl csokit, akkor megeszik belőle max két szeletet, anyám ma sütött iszonyat finom mákos-túrós süteményt és még egy fél szeletet se evett meg belőle. Talán, ha majd a Gergő is azt ehet amit szeret, akkor majd jobb lesz, de Te akkor se fogsz megnyugodni (mint én), mert miért nem a tápláló kaját eszi, ami tele van vitaminnal...
tudom nem megnyugtató számodra, de talán valami reménysugár, hogy a Gabi már 4 éves elmúlt és még mindig nem halt éhen... :wink:

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Na, azt hiszem a mai nappal letudtuk a szülinapozást. :?
Lassan veszünk mi is 1 házat Beninek és a játékainak. :shock: :D

Áron! Boldog 8-dikat!

Mamac,
Hogy álltok? Karácsonyra itt lesztek?
Te melyik nap leszel kint?

Cool,
Köszi, nagyon rendicsek vagy, szerintem elfogadja. Remélhetőleg nem jár le a szavatossága mire Gergő kibújuk, mert a mai CTG alapján ez még odébb van. (Szerdán megindítják ha addig semmi.)
Ajtót köszi, de most senkit nem tudok, akinek kellene. :roll:

Mancs,
Én is pont ilyen kabátot keresek! A Skálában mennyiért van?
Nekünk is hasonló lett a lakás fényileg. :wink:
Petike: :lol: (főleg a porszívónyaló :D )

Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sasha,
ééés, készülsz a Danci szülinapjára? Lesz buli? :)

Kép
mancs
 
 


Ilba,
9990-ért van. Grafitszürke, a gallérján van némi őrült puli-szerű szőr, ami leszedhető. De így is, úgy nagyon jó. Meg van asszem uennyiért hosszú is, annak szép puha szőrke van a gallérján, kicsit klasszikusabb. Sztem nézd meg, mert nagyon jó az ár is, és Rád bizti lesz jó.
Mit eszik Beni? Zsiráfot? :lol:

Kép
mancs
 
 


Jó estét!

Mancs nagyon tetszik a dekoráció! Sajna nekem a karis hangulathoz a hó nagyon hiányzik. Remélem később lesz. Én is csináltam koszorút. Most fújtam el az első gyertyát. Petike nagyon édes. Lassan kihövi a hordozót.

Én kabátot a Tranzitban vettem. Az egyik földig ér, kapucnis, fekete, szőrös a kapucnija. No ezt minek vettem meg? :lol:

Ádusz jól van. Az étvágya a régi. Zabál mint az áll......

Cool ilyet már én is mondtam. :lol: Hajrá torna!!!!!!

Kép
vanília
 
 


Ilba,
barinőd próbálja meg a hagyományos szülésindítási módszereket (afféle városi legendák :lol: ): szex, soksok séta pl. :lol: Mi aznap délelőtt, meg már pár nappal előtte a fél lábunkat lejártuk :wink: :lol:

Kép
mancs
 
 


Vanília,
hol van tranzit? Közel van hozzánk?

Kép
mancs
 
 


Mancs,
ez tényleg jó ár, nagyon! Lehet elnézek a héten a Nyugatihoz. :roll:
Az lovacska! Az volt a tortán most (a változatosság kedvéért. :D )

Vanília,
Ádusz: :D :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vanília,
pont ma beszéltük Mbával, hogy januárban megyünk másik ülést venni neki. Bár a boltban azt mondták hogy ez még semmi, mennek szülők úgy gyerekülést venni a babának, hogy a gyerek lába már féllábszárig kilóg a hordozóból!!! :shock:

Kép
mancs
 
 


Tranzit van Csepelen a Plázában és a Deáknál. Lehet máshol is, de én azt nem tudom. :cry:

Kép
vanília
 
 


Köszi :wink:

Végre találtam megfelelő kihúzható fali törülközőtartót!!! Most rendeltem meg. Hónapok óta vadászunk rá. Juhéééé! :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
baromi szép lehet a kéró! Én is feldíszítem az ablakokat asszem. Egész más lesz így belépni a szobákba.
Nem tudom láttátok-e, hogy a családi házaknál nagyon menő idén az ablakba felmászó mikulás a ház falán. Néztük a őket a kocsiból, tündériek. :D
Koszorút nem szoktunk csinálni, nem vagynunk vallásosak.

Ilba,
miért indítja meg dokinéni szerdán? Tudom, 1-jére volt kiírva Éva, de a 6-a még nem olyan gáz, hogy mindenáron meg kelljen születnie Gergőnek. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nekünk nem lesz felmászó Mikulás, olyan, mintha betörő mászna be :lol: :lol: :lol:

Gabus,
a mi utcánkban (visszafelé, a sorompó irányába) van egy ház, amit minden évben iszonyúan kidíszítenek. De nem ilyen itthon kapható megszokott világító micsodákkal, hanem sokkal jobbakkal! Ólomkatona, őzcsalád (élethűek), cukorkabot, jászol, hóembercsalád meg mittomén még mik. Csodájára jár a fél kerület. Mi is :lol: :oops:

Kép
mancs
 
 


Mancs,
Tranzit van még (1 éve volt legalábbis) a Blahánál a Rákóczi úton is.

Gabi,
nemtom. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Húúúú, ecccer fotózd le. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs,
megvan az új hajszín? Fotó? :wink:

Vuka!!!
Hívod holnap dokinénit? Vagy kapok szerinted anélkül is igazolást?
Vagy úgy is olvas minket Barbi? :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
új hajszín nincs, de a héten mindenképp sort kerítünk rá.

Gabus,
OK, megpróbálom, nem tudom, ki van-e már díszítve :roll:

Kép
mancs
 
 


Timi,
egyszer írtad, hogy Szilvi sonkakrémet kap reggelire. Azt hogyan csinálod?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, igen, szavatos még az ampullacsokor, ellenőriztem, mikor írtam, 2009 márcig jó. Addigra a testvére is simán megszületik... (amúgy csak 1 db hiányzik belőle, szóval borzasztóan el lesz ragadtatva a barátnőd biztos... ha mégsem, akkor bökd oldalba lécci, hogy észbekapjon és elaléljon :wink: )

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
oké :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Halihó!
Rettentő sűrű volt a hétvége, jól elfáradtam, megyek is lefeküdni.
Ilba holnap felhívom a dokinénit, remélem nem felejtem el. Egyébként szerintem tudja miről van szó, mert más páciense is tornázik ott. Tényleg mikorra mész?
Jó éjt!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!
Mariann!
Miért nem mentél oda a fiúkhoz? :wink: Én interspároztam,ők pedig lemaradtak a ferrarinál. :D Mire kijöttem már 500ft-ot autózott el az úrfi. :twisted:

Ilba!
Háááát izé olyan készségfejlesztő fa játékokat. :lol: No,ezzel nem tudtál meg sokat de majd kapsz képeket. :lol: :roll:

Mancs!
Jóóók a képek! :wink: Igaz,az elsőnél azt hittem lángol az ablakotok,de a kedvencem a porszívós. :lol: Nem semmi,hogy már Petike is próbálkozik az állásal :shock: a szülinapjára tuti eljár ha így halad. :wink:

Sasha!
Mi lesz a menü a bulin? :wink: Voltál az ovis szülőin?Sajnálom,hogy bezárják. :cry: Ha akarod megdumálhatjuk priviben.....

Gabi!
Tök szupi Livi trolija. :wink: Hol vettétek?Ilyennek Domi is örülne.

Cool!
Éljen végre kész a kéró! :wink: Kapunk képeket is?(persze priviben )

A betegeskedőknek sok gyógypuszkót küldök!Holnaptól hajnali tudósító leszek ismét. :lol: Mindenkinek szép álmokat,Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Jóóóóóó reggelt babanet :!: :lol: :lol:
Jelentem Kispesten még sötét van és nagyon hideg. :evil: :evil:
Mivel éjfél előtt nem kerültem ágyba,így most k.... álmos vagyok.
Na,de majd megszokom a hajnali kelést,mától a tyúkokkal fekszünk le Domival. :lol:
Mindenkinek szép napot!Legyetek jók ha tudtok!A többi nem számít. :lol: :lol: Pusssz.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Jó reggelt,

Tücsi, tudom a bontási árakat, ezért is hihihihihihihi :wink: :roll: Azért jó lenne, ha jönnétek holnap.
8)
A súly miatt most én nyugtatlak, szerintem Benyófi sem lesz sokkal több 1 éves korára! Ő meg zabál, na???? Ezek szerint majdnem mindegy, hogy eszik, vagy nem, alkat kérdése is, hogy ki mennyi lesz 1 éves korára. A 9 kg is szuper, mert Görgőcske arányos! És ez a lényeg. De megértem, hogy szar érzés, hogy nem eszik a kölök.... :roll:

Mancsusz, szép a lakás így kivilágítva, én úgy szeretem, olyan hangulatos. Nálunk is ilyen fényfüzér van az ablakon, meg minden este gyertyák.
Kapsz még egy ajit is a kód mellé, remélem izgulsz már. :wink:
Vendég
 


Szuper szép jó reggelt mindenkinek :D !

Beni visszatért a 3 napos önmagához! :lol: Képes volt hosszú hónapok után 6(!) órát ébredés nélkül aludni!!! 8) Trallala!

Vuka,
4 körül megyek.

Dia,
Köszi! Ja, hogy olyan játékokat! Értem. :lol:

Tücsi,
Itt a topikon 4 féle gyerkő van.
1. Eszik, de nem sokat hízik.
2. Eszik és jól hízik.
3. Nem eszik és nem hízik.
4. Nem eszik, mégis hízik.
DE MÉGIS MINDEN BABA CSODASZÉP!!! :wink:
Az aggódásodat azonban megértem, én is végigmentem ezen. Kitartást!
Hogy vagy amúgy?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!
Tücsi kedves vagy, de ezennel dobozprobléma megoldva. Egyébként van amit mi is hullazsákba teszünk, mert úgy egyszerűbb,...én fogok ui pakolni többnyire :?

Mancsusz, szupi a kéró kivilágítva! Nálunk ez az idén elmerad, mert minek díszítsek ha hamarosan pakolunk, nem igaz? Felmerült bennünk, hogy toljuk ki januárra, de én nem akarok várni ha már majd egyszer mehetünk. Új év, új helyen,....na!

Ilba, Tücsi igazolásképp meg biztatásként:
szonja tegnap reggel+ délelőtt szopizott, délben nem akart enni csak pár falatot a mi krumplinkból! Aztán uzsonázni sem akart pedig gyümit kínáltam neki. Vacsorára evett egy kis főzit, de csak fél üveggel apával megosztva. És ez nem az első nap, hogy így nem eszik. És még soha nem evett annyit mint Benyó vagy Petra mostanában,....mégis nézz rá! Husika! Nyugi, 2 évesen minden gyerek közel hasonsúlyú lesz persze a hajlamot nem lehet kikerülni. Mi azt szoktuk mondogatni Szonjecnek, hogy soha többé nem lesz ilyen hájaska /remélem/ de, soha nem lesz már ilyen picinyke popója sem :D Majd beszélünk úgy 12-14 év múlva :wink:

Szonja megszerezte első harci sérülését. Eldőlt háttal a kincsesdobosára ami ledörzsölte egy csíkban a hátát. Ő sírt egy kevesett a párom meg fürdetés után /akkor láttuk meg/ egész este ezen sopánkodott :roll: Fel kell készüljek, hogy nálunk minden esésnél 2 embert kell vígasztalnom :lol:

Ma jön egy volt kollegina még kutatósdi koromból. Csinálok vacsit,...aztán szerdán meg két pasi jön babanézőbe /már alig baba, de mindegy/. Gondolkodtam, hogy le kellene lépnem a 3 pasi meg majd eljátszik Szonjával mint abban a komédiában, amit soha nem láttam :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancsusz, lemaradt, de akartam írni /most írom/, hogy kafák a Petis képek! A porszívónyaló :lol: Az itatós nagyon laza!
Ilba, én is kíváncsi lennék, hogy Beni zsiráfot eszik vagy a 2. képen már más van a szájában? Háziállatokat hol vettétek?

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
neeeeem! :D
1. kép: tortáról a lovacska
2. kép: pogácsa
A farmot kapta, majd megkérdezem, (de mintha Liddl-ben vették volna :roll: )

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok,

Bubek jelentekzik... :wink:
Na akkor holnap hogy is állunk? :roll:

Első és fontos kérdés:
Ki akar esteleg szerdán Mikire jönni hozzánk a játszóházba??? 500 Ft a díja az ajiknak, amit kapnak majd a gyerekek, és Ilba bárki jöhet, csak ma le kell adjam, hogy hányan, mert ma zárják a jelentkezéseket. SOS válaszokat adjatok lécci-lécci.


Ilba,
továbbá azt is megtudtam, hogy 10h-től van a törpiklub (játék), és 11h-re jön a Miki oda, tehát akkor van a bábozás, meg az ajándékozás is.

Valamint:
Minthogy Gergőnek és Marcinak egyazon napon van a születése :lol: , így kitaláltuk Tücsivel, hogy együtt ünnepelünk. Ennek érdekében a hónap 2. csütörtökje helyett a következő taliidőpontot átcsúsztattuk 19-ére keddre (Erikával már ledumáltam), és akkor NAGYON SOK SZERETETTEL MEGÍVUNK MINDENKIT EGY KIS SZÜLINAPOZÁSRA A JÁTSZÓHÁZBA. Mármint hogy Gergő és Marci szülinapja lenne ott barátilag megtartva. Nem kell ám hozni semmit sem, csak a gyerkőcöket- hogy legyen ki után futkosni, és magatokat, hogy frankón sokan legyünk.
Én majd viszek kis sütikét, meg Gergőnek és Marcinak lesz tortája, amit szétmajszolhatnak. Na, ebben bennelennétek?

Sasha, ha akarjátok, Dancit is bevehetnénk, és akkor 3-as szülinap lenne, és legalább ti is eljöhetnétek végre egy talira. :lol: :wink:

Ha nagyon nem jó az időpont, akkor elnézést, és akkor kénytelenek leszünk Gergővel kettesben ünnepelni az elsőt. 8)

Natasa, ti mikorra tervezitek a költözést?

Zoli,
én csak annyit írok, ezt már szeretem!!!! :wink:

Mi még szinte semmit nem vettünk se karira se szülinapra... :oops:
De majd most a héten. Remélem. Nálunk sosem volt még az ablakon dísz, és tuti műfenyőnk lesz, nagyon sajnálom az élő fákat. Majd pár fenyőágat teszünk ki, és akkor meglesz az illat is.
Vannak ma már majdnem olyan szép műfenyők is, mint az igazi. De bazira le vagyunk maradva, szóval mostmár össze kell szedjem magam, asszem. Mikire sincs még semmije Marcinak. Lehet nem is lesz... :oops:

Na megyek, mert csinálnom kell neki kaját.
Pusszancs.

pár ff kép mostanában...
Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sziasztok!

Sajnos az iménti orrszívás meggyőzött arról, hogy jobb, ha a haverbabáktól (és Tőletek is) holnap távol tartjuk magunkat :cry: Olyan sűrű szürke trutyi jön az orrából, hogy még. Pedig nincs neki bedugulva meg semmi, egyszercsak elkezd folyni. Pedig már úgy hiányoztok, olyan jó lene egy nagyot dumálni, meg megabajgatni a többi gyerkőcöt is :cry: :evil: Azért Mbának mondtam, hogy a kocsira igényt tartok, legalább a kisebb vásárlásokat le tudom rendezni.
Még mindig nem tudom, hogy holnap, vagy csüt.-ön kell-e mennünk vérvételre. Mert lehet, hogy holnap még az is közbejön. Jobb lenne minél hamarabb túllenni rajta. Szar ez a bizonytalanság :?

Eszti,
dejódejó :D Kíváncsi vagyok nagyon, és előre is köszi :wink:

Natasa,
tudjátok már, hogy mikor költöztök?

Szerintetek az aszalt szilvás alma nem furi? Erre gondoltam, hoyg ezt csinálok neki uzsira. Mazsolás almát már kapott, és imádta. Ebédre brokkolit csináltam neki. Kíváncsi leszek :roll:

Kép
mancs
 
 


Bubek,
de jó képek!!!! Tudom, hogy megígértem hogy mi most aztán már TUTI megyünk, de sajna ez van. Mancs tervez, takonykór végez :? :evil:

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?