Új privát üzeneted érkezett!

Ilba,
nem tudom elképzelni, hogy meg lehet így szökni. :shock: Vmi mulasztásnak történnie kellett. :roll: Dolgoztam ilyen helyen is, úgyhogy tudom, hogy mennek a dolgok.

Petike is fél óránként ébredt az éjjel :roll: Most kint szunyál.

Bubek,
ismerős ez a sikoltozás :lol: Amikor Karoson voltunk, Petike ott jött rá, hogy ez milyen jó muri. Mindenért sikoltozott, fülsüketítő hangon. Ha tetszett vmi azért, ha nem azért... :roll: Reggeli és vacsora úgy nézett ki, hogy egyikünk ült az asztalnál és evett, míg a másik, karján a gyerekkel sétált az étteremben, miközben az örömében rekedt kakadu-szerű hangokat hallatott. De a medencében is uezt csinálta. volt ott egy másik kisfiú is, akinek ez volt a heppje, na azzal jól elbeszélgettek így :lol:

Gyerkőc ma rájött, hogy milyen jó muri zöldborsópürével a szájában brümmögni... :evil:

Kép
mancs
 
 


Tényleg, Mancsi, nagymama szokott főzni Petyának? :lol:



"Nem akarok John Lennon nyomába lépni, hogy felmegyek a színpadra és lelőnek. " John Lennon. És Győzike. Egy lapon. :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Lányok!

érdekes az alábbi weblap, én baromi jókat derültem rajta, miközben a vaszószínűség számító géppel próbáltam megtárgyalni a párkapcsolatom rejtelmeit... :lol: Azaz inkább szakadtam a röhögéstől néha...

http://www.nemtom.hu/

Kép
sasha
 
 

 
 

Sasha,
álljon meg a menet!
Nem lelépni ennyivel! Hogy vagytok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus: lelépett...

Kép Kép
coolasa
 
 


Beszélgettünk (én vagyok a fekete betűs):
Kép

Szerintetek?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


folyt.
Kép

Sasha köszi! Már sokkal jobban vagyok! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nyugodtan bevallhatod, hogy te a piros betűs vagy, mi azért ugyanúgy kedvelünk.

Kép Kép
coolasa
 
 


megkönnyebbültem! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Mancs, én még nem hallottam rekedt kakadút, de komolyan meghallgatnám! Biztosíts minket, hogy 5-én Petya előadja :D Akkor ő is mehet ki az udvarra a maradék sikoltozóshoz :wink: Egyébként az allergiagyanúval mi lesz? figyeled vagy esz egy másik vérvétel, hogy beigazolódjon a labor tévedése?

Ilba, akkor ezennel ünnepélyes keretek között Beni petesejt-evővé válik :lol:

Cool, ez baromi jó! Az ember elkezd építkezni, felújítani, nem gondolja, hogy valaha is ebbe a fázisba jut. Nektek sikerült! Gratulálok! Képek? Mailben legalább,......naaaaaa, légyszi, légyszi!

Szonja apától kapott egy selejtes billentyűzetet /csak hogy ne lógjon ki a családból :oops: / addig csépelte, hogy elfáradt. Most alszik :)
Én meg főzök (is),....

Gabus, Győzikét max Kiszellel említeném egy lapon :!: Álítólag a kutyájáról is hazudott. Legközelebb majd a lányáról fog? Idióta!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


[quote="natasa1975"]
írta:
natasa1975Ilba, akkor ezennel ünnepélyes keretek között Beni petesejt-evővé válik :lol:


Ezt most nem értem. :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, tojááááááááááááás

Kép Kép
coolasa
 
 


Mi volt előbb, Beni vagy a tojás vagy a petesejt??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szerelmi tanácsadó :o :) :D :D :D

Beszéltem a kórházi dokival, sajnos nincs körzeti rendelése, de ott a kórházban bármikor szívesen megnézi a gyerekeket, úgy mint eddig. Csak a recepciónál kell mondani, hogy meg van beszélve. Ilyen rendes. Pedig soha egy fillért nem nyomtunk a kezébe, könyvet kapott néhányszor, saját kiadványt, de azt is azért mert mi éreztük úgy, hogy szeretnénk adni, ezzel kifejezve a köszönetünket. Szóval hurrá!!

Azt is mondta, hogy ha a kártyát is szeretnénk máshová leadni, akkor Kerepesen tud ajánlani egy dokit. Arról meg majd még megérdezem a védőnőőnket, úgy tudom ő ott lakik (és pici gyerekei vannak)(és meghalt a férje a nyáron :( )

3 napja én is szidom az építkezőket, konkrétan itt a szomszédban. A szoba ahol J aludni szokott, kb 1.5 méterre van a kerítéstől. Tavasz óta építik a házat, nyáron nem is volt gond mert J még kicsi volt, nem tudta megzavarni semmi. Csak engem zavart, hogy ablakot nem lehet nyitni a por miatt. :evil: Most már a belső munkáknál tartottak, csend volt egy ideje. De. Szerdán reggel megérkezett nagy hanggal a brigád. Nem csendben lepakolták szinte az ablak alá (persze a kerítés túloldalán) a betonkeverőt. Aztán jöttek a helikopterek. :shock: Igen olyan hang volt mintha, pedig csak a betont törték fel Azt amit nyáron raktak le. :? :( . kb 25 nm.
Tegnap és ma csak betonoztak, itt az ablak alatt dolgozott a keverő. Persze egy-egy ürítésnél jó sokszor és erősen meg kell ütögetni, hogy az oldaláról is lejöjjön ami odatapadt. És persze alvásidőben. :(
Ma reggel valamit beszélt a Zs a házigazdával a kapunk előtt én meg kiszóltam, hogy ha lehet, húzzák arrébb néhány méterrel a betonkeverőt, mert J nem tud rendesen aludni. Szegény annyira zavarba jött, hogy csuda, megígérte, hogy már csak ma. Olyan nagypapa korban lévő ember, alig várja az unokát, tetszik neki, hogy nekünk már 3 gyerekünk van, különben nagyon kedves, soha semmi bajunk nem volt egymással. Most sem, csak megkértem.
Arrébb is húzták, de azért J mégis csak kb másfél órát tudott aludni egész nap (a szokásos [size=7]3-5[/size] óra helyett)

sikerült valamit mahinálnom az esküvői képekkel, így sem túl kicsik, de már vszínű fel tudok rakni belőlük. Később.
jumam
 
 


tojásssárgája=petesejt :D
jumam
 
 


jól van kislányom, ötös, leülhetsz...
jumam
 
 


:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hali!
Ilba,....öööö,ööööö,öööö,.... azt kell mondjam, hogy megbuktál :wink:
OK, tudom, hogy tudod csak most pont erre nem gondoltál. Megesik ez.

Jumam, ez a doki már most sokkal szimpibb! Éljen!
Hát igen, aki felújít annak természetes,...aki hallgatja annak meg idegesítő. Az ember meg örül ha a melósok egyáltalán dolgoznak,...bezzeg ha itthon is lenne szieszta!

Köhöm :oops: tücsi, meg mindenki aki még nem felejtette el, hogy mikor költözött,.... Azt szeretném megtudni, hol érdemes dobozokat kérni? Tesco meg ilyenek vagy meg se próbáljam?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Pénzköltéshez:
http://www.webshop.cogenext.hu/
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


ööööö...ööööö, tudjátok, bezavart a telihold :oops: , meg a ... meg a ...., Megatánc lesz este. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba!
Eszem az eszedet! Most komolyan! Elnézve a tojásos dolog.
Nélküled elfelejtettem volna a DM kupont meg a mai táncot is! Most jó lett a kedvem /eddig sem volt rossz/! Juhé!

Szonja közben rácuppant a húslevesre,...apjától kunyizik répát meg amit még kap,....apa meg éhesen pislog nagyokat :D

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mi van már Veletek, hol vagytok???????????????????
Megyek lefeküdni, mert senki nincs a láthatáron, holnap úgyis korán kell kelni, mert takarítás (konyhaszekrény-, ablakmosás) lesz, aztán babaúszás, aztán kis buli.
Sikerült végre Petrát is lefektetnem, kíváncsi leszek ma éjszaka hányszor ébreszt fel. :evil:
DM-be sajnos ma sem jutottunk el, mert apa csak fél 9-re ért haza, viszont holnap nem megy dolgozni.
Mindenkinek jó éjt!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
tánci-tánci volt. :wink:
Én is megyek, jó a kedvem, úgy alakult, ahogy gondoltam. :)
Mint hatalmas táncszakértő. :lol:

Jó éjt! Gyerekek! Tessék aludni!!!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Nálunk is tánci-tánci volt, Petra nyomta ezerrel, ülve-állva mindenhogy megy neki. Annyira aranyos! Mostanában ha zenét hall, már nyomja is.
Na most már tényleg megyek, pá!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Gabus!

Bocsesz, már későn olvastam a vissza invitáló sorocskát. Épp hintáztatás közben, úgy meg csak épp bepillogni volt időm, mert ha egyszer is elfelejtettem lökni, akkor reklamáció volt.

Gergi még mindig szottyos, bár nem tűnik komolynak, elvileg a tüdőgyulladás már a múltté. Danit a fülész gyúgyultnak minősítette, így csütörtökön már a bölcsi gondozóit boldogította. Meg kell mondjam, hogy jó döntés volt még mindig ez a bölcsi, a Dani kerek 1 hónap kihagyás után úgy ment be, mintha egy hétvége lett volna az egész betegeskedése. Simán bement, semmi nyafi, sírás, de még egy biggyesztés sem volt. Jót játszott, jót evett, vigyorogva jött ki, amikor mentem érte. Utána meg aludt bő 3 órát, ami mostanában nem igen volt jellemző rá, örültem, ha másfél órát aludt, mert nem volt ami lefárassza. Pénteken szintén nem volt gond, bár akkor volt egy kis sírás, de az is azért, mert attól félt, hogy a Gabi felmegy arra a szétszerelt szobacsúzdára nélküle, tehát egyáltalán nem nekem szólt és nem is a bölcsi ellen.
Olyan cuki egyébként, mert már egyre többet beszél és többnyire lehet vele kommunikálni. De jobban járok, ha a nemtom.hu-val egyetemben csak olyan kérdéseket teszek fel neki amire igen-nem a válasz :lol: A bölcsis kérdésekre mindig igennel felel, szeret menni, ez a lényeg. A Gabi meg a szokásos ördögfióka, (tudom, ezt nektek ne meséljem be, mert úgyse hiszitek el) folyamatos a piszkálódás.
Ja igen, a Dani megtanult felmászni az emeletes ágy tetejére. Ezzel több baj is van. Ha felmegy eléri a szekrény tetejére felmenekített cuccokat. Pl a dvd lemezeket, már vagy 10-15 db-ot megcsócsált. A falon lévő képet is hintáztatja, ami félő, hogy a fejére esik, de legalábbis le. A harmadik legfőbb probléma, hogy lejönni azt nem tud... Kiabál, ha le akar jönni, na de minidg rosszkor, na olyankor aztán szaladok, nehogy megpróbálja egyedül, mert az még nem megy neki és ez nem az ő hibája, egyszerűen még túl kicsi, alacsony, ahhoz a manőverhez, ami kell ahhoz, hogy az ágy tetejéről a létra felső fokára helyezze a húsos lábacskáit.

Én jól vagyok, panaszkodni is tudnék, de már úgyis unjátok :lol:

Ja a Gergi volt olyan kegyes és megtanult így 7,5 hónaposan hasra fordulni, de vissza még nem tud... és jön a 3. foga, ami semmiben sem nyilvánul meg... duzzadt az ínye és nem szabad hozzáérni, de enni azt szeret.

Kép
sasha
 
 


Sasha, mindig rötyögök magamban azon, hogy a sztorijaidban 1 dolgot biztosra lehet venni: valahogy mindig megjelenik benne, hogy az, hogy fiaid jóízűen falatoznak, történjen földrengés, cunami vagy hurrikán bár, olyan természetes, minthogy keleten felkel a nap, nyugaton pedig lenyugszik.
Kivéve Gabinál persze, aki max. akkor lesz hajlandó jól belakmározni, ha egyszer végre nyugaton kel fel a nap, keleten meg lenyugszik...

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok mamik!

Idén is árulom a képeslapjaimat..

Ha valaki szeretne belőlük vásárolni az kérem emailben jelezze.
drescher_marcsikukacfreemail.hu címen


Idén is lesz Karácsonyi vásár az Iparművészeti múzeumban december második hétvégéjén.
Mindenkit szeretettel várunk! :)
... a részleteknek még utánna nézek...

1
Kép

2
Kép

3
Kép

4
Kép

5

Kép

6

Kép

7
Kép

8
Kép

9
Kép

10
Kép

11
Kép

12
Kép

13
Kép

14
Kép

15
Kép


amúgy már teljesen kivagyunk... így semmire nincs időm... visszaolvasni képtelenség... mindenkit pusszantunk..

Jumam küldtem levelet...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok,

Ilba, nekem ilyenkor szokta mondani a férjem:
Na, átért a fax? :lol: :lol: :lol: :lol:

Tök jó lett a Brendon honlapja.
Még azt is nyomon lehet követni, hogy melyik áruházban van-e az a termék amit szeretne az ember.

Kis családom alszik, ha felébredtek megyünk anyósékhoz.

Tegnap vettünk egy szandit, de kicsi lett. Még azt visszacseréljük nagyobbra.
remélem lesz.
Nagyon cuki, 2500 Ft.

Kik jönnek kedden?????

Mi ha minden igaz holnap reggel megnézzük a Lapföldi mikulást a Vörösmary téren.
Persze ehez fel kell kellni időben :lol:

Mamac,
nagyon szépek a lapjaid.
Én bevallom őszintén, régebben mindig küldtünk a férjemmel lapokat karácsony, húsvét stb. De sajnos mióta van internet. Hát szóval khmmm a könnyebb megoldást választom :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajti, mikor lesz Jouloupukki (már ha jól írom :wink:) holnap a Vörösmarty téren? Én is elvinném Benyófit, amúgy is annyira frankó a tér ilyenkor (egy kis forralt bort is lecsúsztatnék a gigámon) :oops: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Megint csak apránként tudtam visszaolvasgatni (még a hét elején, illetve most valamennyit), és már megint jól elfelejtettem az írnivalóim zömét. Livi durmol egy ideje, Gabi pedig karácsonyi ajándékokat néz (vagy tán vesz is)

Vuka, Antivagyok,
Petra nagyon aranyos az uszodás képeken (is) /meg a tánci-táncis Petra is édes lehet/ :)
"Ezen meg simán aranyos" kép és kommentár: :lol: /és valóban!/

Ilba,
Tv-szerelő Beni :) Hát igen, jó kis műszaki érzéke lehet Beninek, Livi eddig csak a főnyomógombbal tette harcképtelenné a tévénket, jól csodálkozott is egy nagyot (mármint Livi), hogy hova lett a kép, és meglepetésében odaszaladt Gabihoz, és mutogatott a tévé felé, hogy "jéééé, de hát ez most miééééér' történt? Csak nem éééén...?" :)

Jumam,
orvosos sztori, brrrrr.. tényleg elég bosszantó tud lenni az ilyen.
Meg amit Natasa is írt, hogy a gyerekdoki az első alkalommal nem is beszélt Szonjához.
Mert tán még a villanykörtegyáros is kommunikál valamennyire a villanykörtéivel, és hát... /bár ez most asszem buta példa volt :oops: /

Natasa,
a dobozbanülős Szonjás kép a legkedvencebbem :)

Bubek!
Ez a dobhártyaszaggató sikitós korszak ismerős.., tényleg az lehet a jó megoldás (szerintem is), hogy az ember nem reagál rá semmit. Livinél is voltak különböző kellemetlenebb szokások, volt olyan sátánszerű-hörgős időszaka (az már majd' fél éve), meg sikítós is, tipikusan az a fajta hangfrekvencicás sikítás volt Livinél, aminél üvegpoharak pattannak, ablaküvegek repednek :)
Aztán kb. egy-két hét után leszokott ezekről (először megtetszett neki, hogy "jéé háát ilyet is tudok! No hát akkor ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!", vagy "Hhhhhhrhrrrrrhrhhrr" /az új tudománytól függően/ :) , aztán X idő után feledésbe merült a dolog..)

Húú, és még akartam írni Sajtinénak és Coolnak és Esztinek is valamit, és még...
No, majd legközelebb.

Ja:
Eszti,
Már többször is akartam írni, hogy azért (is) tetszenek a hsz-eid, mert mindig olyan különösen vidámok. Már az iwiw-en is feltűnt a rövid, de lényegretörő bemutatkozásod: "Boldog vagyok!" :) :) !!/



S végül egy Livis kép:

Kép
Kép
Kép


/ez kettő lett, -vagy három?, bocsánat/


Húú, Livi még mindig alszik...
Be is nézek hozzá, lehet, hogy titokban összekötötte a takaróit, leereszkedett az ablakból, és már Benivel buliznak valahol..

Üdv:
Liviapjuk.
liviapu
 
 


Gabi közben visszatért a vásárlásból, persze karácsonyra nem kapott semmit, amit szeretett volna.

Amúgy tökre kíváncsi leszek Livi mostani karácsonyára, hogy fog neki tetszeni, milyen lesz, stb.
Gabi meg jó fej, mert a gyerekeknek van olyan szokásuk, hogy nem bírják kivárni a karácsonyt, és kutakodnak az ajándékok után. Mivel Livi még kicsi ehhez, Gabi helyettesíti Livit :lol: , mert..., szóval Livi szülinapi ajándékát a beépített szekrényben tároljuk, és egyszer csak azt vettem észre (egy-két hete), hogy azt hallom a szekrényből, hogy "öt féle formát rejt a bödönkém", meg hogy "kiveheted őket és visszateheted". Erreföl én csodálkozva odamentem, hogy no mi a fene ez?, és láttam, hogy Gabi zugsütifalózik :) /persze gondolom arról lehett szó, hogy valamit keresett a szekrényben, és ha már ott járt, sütifalt egyet :) , de nem egy ilyen eset is megesett/

Cool, amúgy: igen :wink:
(most egy kb. pár hónappal ezelőtti hsz-edre írom ezt, akkor a karácsonyi ajándékokról volt szó, és Gabi írta, hogy én voltam olyan galád, hogy tavaly még előtte is titkoltam Livi sérelmére elkövetett ajándékvásárlási szándékom, és erre írtad, hogy biztos azért tettem ezt, mert így Gabinak is meglepetés volt Livi ajándéka. És hát: igen :lol: )


Meg most mondta Gabi, hogy ha már karácsonyi ajándékokat nézett, betért a baba- és gyerekboltokba is. Mondta, hogy húúúúú, milyen jó játékok vannak manapság, és hát igen, néha én is látok olyan játékokat, amikért én anno úgy odalettem volna. Persze akkor is voltak jó játékok, csak azokat az ember sose kapta meg. Pl. több pajtimnak volt távirányítós Wartburgja (pontosabban, azt hiszem "zsinóros" volt az) viszont nekem nem volt olyanom, és még ma is frusztrált leszek, ha meglátok az utcán egy Wartburgot :lol:
Úgyhogy, nem tartom kizártnak, hogy Livi egy picikét el lesz kényeztetve ilyen szempontból, de inkább elkényeztetett legyen, mint frusztrált :oops: .

Ja, és
Bubek,
írtad, hogy sokszor átmész "gyerekbe", mikor Marcizol, hát igen, ismerős :) mi is így vagyunk Livivel. (pl. az imént mondta Gabi, hogy "tartsuk meg most a mikulááááást" / ja, merthogy olyan jó ajándékokat kap Livi, hogy húúú de fog nekik örülni)

Na, Gabi mosogatni akar, Livi meg apucizni, úgyhogy hajrá!

Liviap.
liviapu
 
 


(...mármint Livi fog örülni az ajándékoknak, s ennek meg mi, így mindenki örül mindennek, na, értitek...)
liviapu
 
 


Sziasztok!
A Kossuth rádió munkatársa hétfő reggeltől újra jelentkezik.Addig is bocsi a műsorszünetért. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pusssz.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Telepátia. Épp gondoltam, hogy reklamálom Diát. :lol:

Lányok, én kedden elmegyek a Kacajhalmaz klubba :wink: , de Livi nélkül. Anyu vigyáz addig rá, nem akarom még közösségbe vinni, se a többi baba miatt, ha esetleg még fertőzne - amit kétlek -, se amiatt, nehogy ő kapjon el megint valamit, mert még nem 100%-osan egészséges és nem kéne halmozni. De tartozom Bubeknek és Ilbával is kell taliznom a receptem miatt, meghát Noddyt is haza kell szállítmányoznom a kis gazdájához. Olyan lesz, mintha megint ajándékot kapna Livi, mert sztem már elfelejtette, hogy volt neki ilyen, és ha meglátja megint úgy fog örülni, mint amikor megkapta. Vagy nem. :lol:

Ahogy Z is írta, nem sikerült kari ajándékokra szert tenni a családnak, de Livinek vettem egy csomó mindent. :oops: Egy új cumigarnitúrát, itatópoharat, morzsagyűjtős előkét, hosszú ujjú pólókat, egy kis fa jojót, meg egy ruhát a babájára, mert elszakította a mostanit (mostani = az a ruha, amiben azóta van, mióta 10 évesen megkaptam, azaz 20 éve) és egy-egy kis műanyag Rafi malacot és Nándi bocit, mikire, amire ugyebár nem kap semmit tőlünk...

Na megyek, fürdetés lesz.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szegény Gabi... én közbe meg már el is pakoltam az új jójót /300 év ide vagy oda :)/, mert úgy f...sok, hogy Livi megcsapja magát vele, vagy a nyaka köré tekeredik az a hül'e madddddzag... egy kicsit túlontúl para vagyok :oops:
liviapu
 
 


Na jó,visszajöttem. :wink:
Gabi!
Tudtam,hogy rád számíthatok. :wink: Mi is voltunk ma vásárolni Mikire és karira.ajaj és itt a nyakunkon a szülinap is.... :roll: Én most csupa oviból ellesett hasznos játékot vettem Dominak.A többi családtag úgy is megveszi a 56765456432-dik db autót vagy labdát vagy hasonlót.... :twisted:

Szomorúan olvasom,hogy még livi nincs igazán jól. :cry: Sok sok gyógypuszkót küldök Neki. :wink:

Irigy a tali miatt,komolyan annyira sz..,hogy mi már ezekből kifogunk maradni.(?) :evil: Na de eljön az az idő amikor már Ti is újra befogtok a melóba! :twisted: :lol:

Aműgy mi jól vagyunk(kop-kop)készülünk az ünnepekre itt is és az oviban is.
Most lépek kihalászom Domit a kádból mert gyanítom,hogy már hideg a víz. :oops: :lol:

Mindenkinek cupp.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Bocsika :oops: Livi

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!
Liviapu, nekem tetszett a körtegyáros hasonlat :D Meg a Livis képek is, meg így az egész dolog amiket, meg ahogy írsz! Csak nehogy a nagy büszkeségtől dagadjon a májad, mert Cool mindjárt megyanúsít, hogy téged is fel akarlak boncolni :evil: Tücsit már lehet sikerült, azért nem jelentkezett :shock:
Gabuska, ismertd be, hogy a papírok mellett babázni is szeretnél mondjuk Nokedli-formájú gyerekekkel /akkor az Szonja lesz/ meg Nokedli becenevű gyerekekkel /akkor az Noémi lesz/,...meg az összes jelenlevő pelenkással :wink:

Mamac, megkaptad a levelem????? A képeslapok szépek,...nagyon jó lenne eljutnom arra a vásárra :!:

Ma Kikáztunk délelőtt. Délután meg Obiztunk miután tőlünk egy köpésre nyílt egy. Jó nagy dugó volt erre, mert forgatás volt a Fogarasi úton és lezártak belőle egy jó nagy szakaszt. Szerencsére pénzt nem nagyon költöttünk inkább csak informálódni mentünk az árakról, de Szonja legalább bírta a nyüzsit. Szülők kevésbbé :?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, hát pedig lehet, hogy rám férne egy kis májleszívás, vagy hogy is hívják az ilyet (vagy nincs is ilyen?, ...akkor marad a konyhakés általi felboncolódás?) :lol:

Na, közbe meg ... nálunk már járt a mikulás... :oops:
Egyszerűen nem tudtuk kivárni (pontosabban Gabi rágta a fülemet :lol: ), ...de ezt már írtam is, úgyhogy ... na, de a többit majd szerintem Gabi dokumentálja majd itt hiteles fényképekkel :wink:

L'a.
liviapu
 
 


...majd itt ...majd itt... :oops:
liviapu
 
 


Liviapu, a mianp hallgattam egy szakitól, hogy nálunk ugyebár 6-án jön a Mikulás,....van ahol 24-én /a kéményből ereszkedik alá/,....de nme volt elég felkészült, mert azt nem említette, hogy nálatok elsején érkezik :lol:
Képeket! Képeket!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


2-án :oops:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, így már értek mindent :lol:

Míg Livi fürödt, azalatt érkezett a Mikulásbácsi (vagy -néni, manapság semmi sem az, aminek látszik), ezért vizes Livi haja (mármint nem ez utóbbiért, hanem, no..., na, sz'al értitek)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép


(elnézést, ha "sok"-ak vagyunk :oops: , de nem nagyon tudtam szortírozni, így is több, mint a felét kihagytam...)
liviapu
 
 


...pontosabban: nem vizes Livi haja, hanem már csak vizes hatású, szinte már száraz is.

Amúgy érdekes dolgok a játékok, mert sok állatkánál nem is lehet eldönteni, hogy milyen állat (pl. a feje boci, a mintája tigris, a nyaka zsiráf, viszont bajsza van, stb.) ... úgyhogy sokszor egyeztetni kell Gabival, hogy melyik állatot minek nevezünk ki, nehogy szegény Livi ne értse, hogy ami Anyának pl. cica, az Apának mér' kenguru. Meg néha azért is van szükség az egyeztetésre, mert olyan rossz hétköznap, hogy csak elmesélésből tudom meg Livi új szokásait, és nem pedig együtt élem meg vele. Persze este Livizek, de az vajmi kevés (pl. tegnap reggel 5:10-kor indultam munkába, és este 20:10-kor értem onnan haza :oops: , amikor is Livi már a vacsiját ette. S ilyenkor csak irigykedve hallgatom, ahogy Gabi meséli, hogy pl. Livi már ügyesen korcsolyázik, meg megy már a leszúrt dupla limperger, meg mittudomén.... olyan rossz... Na jó, nem minden nap ilyen hosszú, de azért mégiscsak brrrr... :evil: )

Uppsz, egy Livi került a nyakamba... jajjj, épp a fejemet paskolja, ...
na, Gabi tovavitte a kiscsajt, - de én most akkor hirtelen eltűnök, üdv!
liviapu
 
 


Hali!

Gyors bekukk, egész nap takarítottam, konyhában tettem-vettem, úgyhogy eléggé kivagyok.

Natasa,
lesz vérvétel az allergia miatt jövőhét kedden vagy csütörtökön, még nem tudom melyik napra kapunk időpontot. Az a furcsa (és egyben biztató is, remélem) hogy SEMMI jele nincs allergiának. :roll:

Gabus,
nem, nem szokott mama főzni neki, legfeljebb annyi, hogy a vasárnapi húslevesbe beledob plusz egy darabka csmellet is, és azt kapja Petike a levesben főtt répával, fehérrépával meg krumplival. Én szoktam neki kotyvasztani, és imádom csinálni! De ezt most miért kérdezted? :roll:

Adventi vásár... Jajj, de szeretjük mi azt... Tavaly többször is kimentünk. Pocakosan több órán át bolyongtunk. És micsoda finom ott a forraltbor! Meg a kemencés lángos! :P Húúúú! Az idén kihagyjuk, mert Petikével, babakocsival tömegben...

Az előbb volt a Somló meg az Iringó diszkótánca :shock: Szegény Somló elég botlábúnak bizonyult :lol:

Jujj, tényleg nagyon jó az új Brendon honlap!!! Árak, méret, minden fel van tüntetve :) Az új prosiban már nincsenek is árak :evil: Így legalább körül tudok nézni anélkül, hogy elmennék. Pedig szeretek menni :wink:

Kép
mancs
 
 


Liviapu,
dejódejó Nálatok már járt a Mikulás!!! :)

Kép
mancs
 
 


Natasa,
mostmár tudom miért jön Zoli a bnetre. Udvaroltat magának. :evil: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, ma már nem tápszert kapott Livi reggelire, hanem fincsi virslit meg vajas kiflit. 8)
Csak sajna nappal szinte semmit sem ivott, így este megint tápit kapott, mert ha keveset iszik, akkor nagyon kemény lesz a kaksi.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


[quote="gabuska"]
írta:
gabuska
"Nem akarok John Lennon nyomába lépni, hogy felmegyek a színpadra és lelőnek. " John Lennon. És Győzike. Egy lapon. :shock: :shock: :shock:


Ezen én is kiakadtam :shock: :shock: :shock: Miket nem gondol EZ magáról?!?!?!? :evil:

Kép
mancs
 
 


Gabus,
éljen a 3500. hsz!!!!! :wink: :lol:

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?