Új privát üzeneted érkezett!

Krisszi, válaszoltam pü-ben!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Babinti!

Csatlakozom a Szilához! Nagyon édes a kisfiad!!! Tündéri! :lol:

SZilvi!
Közben értekeztünk a SZilával és nem mindegy neked mi van az UH papíron, CRL vagy petezsák.

SZila!
nekem kicsit tényleg nagyobb a feje. De jó... :? A Beninél is a fejére fogták a császárt.

7.hét (5 nap): CRL: 13mm
12.hét (5nap): CRL: 70 mm, NT: 1,1mm
19.hét (5nap): BPD: 47 mm, FL: 30 mm

Neked hogy-hogy volt 22 hetesen is UH?

Teszek fel egy linket az UH eredményekhez:
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm
ponger

Bea!
Az azért volt, mert a 20.héten az egyik dokit elég rossz hangulatában találtuk és azt mondta, hogy nagyon vastag a hasfalam és nem tudja megvizsgálni a baba belső szerveit. Gyorsan le voltunk rendezve. Aztán visszarendelt 2 hét múlva. Érdekes, hogy ez előtt és ez után is minden más szonográfus, vagy doki látott mindent a babából. :?

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Lányok:
Örülök, hogy jól éreztététek Magatokat és msot még jobban sajnálom magam. hihi. :wink:

Ponger:
köszi a lobbizást. Ari vagy.
Csütörtök tényleg jó lenne Nekem, de már nem akarok keverni.
Így ha mindenkinek jó, akkor tudok menni akkor, ha nem akkor majd legközelebb....

Tünde:
júj, szegény Zita. Bár ránk is hasonló vár majd a fütyivel. :cry:
Vendég

Jajj Istenem! Annyira jó, hogy itt vagytok!! Mindig megfelelő tájékoztatást kapok tőletek! Köszönöm mindenkinek!
Valóban nem 28 napos a ciklusom. Általában 33 napos. Akkor ez lehet az oka?
Hát igen, engem egyfolytában felidegesítenek .... miért nem tudják azt mondani, hogy minden rendben! :(

Na, de orvosok helyett itt vagytok ti! :-)
szilvi1980

Szilvi1980!
De akkor most a CRL, vagy a petezsák volt 8 mm?

KépKép
KépKép
hangolka

No, hello "boszorkák"! :D

Felvirágoztattátok a fagyizót? :) Remélem, degeszre ettétek magatokat! :wink: Egészségetekre!

Ha már itt tartunk, nem lehetne tényleg csütörtökre tenni a Miki-bulit? Csak hogy Szila is és Hajni is tudjanak jönni. Nekem mindegy, szóval nem miattam, de hát szegények, minden jóból kimaradnak. :cry:

Tünde!
Jó ég, most olvasom, hogy Zita erényövet növesztett magának?
Reméljük, tényleg sikerül mindenféle drasztikusabb módszer nélkül megoldani. Még én se hallottam ilyet, de lehet, eljön majd az idő, amikor örülnél neki, ha így maradna... :wink: :)
Na jó, hülye vagyok, nem akarok ám viccet csinálni belőle, csak nekem ilyen gyugyó agyam van, mindent elpoénkodok. :oops:

Nóri!
Hogy mit ettél? Makarónifagyit? Az meg mi a frász? :?: :?:

Szilvi1980!
Tényleg ne aggódj, én is előszedtem a korai uh leleteimet, de már nem írkálom fel, a többiek szerintem már lenyugtattak :) , szóval tényleg ne aggódj, a dokik helyett majd mi tájékoztatunk. :wink:

Babinti!
Már én is nagyon várom, hogy talizzak mindenkivel, akivel eddig nem sikerült. Ezért is nem bánnám, ha tényleg próbálnánk valami olyan időpontot keresni, ami mindenkinek jó. Persze ez nem egyszerű, de remélem, összejön valahogy. Nekem, itthon "lebzselő" kismamának tul. képpen bármelyik nap jó, szerda is, csüt. is. Hozod Marcit? Úgy csípem a kiskölyköt! Tök jó fotói vannak. Olyan igazi kis izgő-mozgó csibész lehet! :D

Szila!
Neked is a csütörtök lenne jó? Szerda egyáltalán nem? Én úgy szeretnék Veled is talizni! :)
Amúgy leírhatnád, mi a titka, hogy 2 hét alatt a "vastag" hasfalból megfelelőt tudtál csinálni.... :roll:
Hát, ez a doki tök hülye lehetett. Nem tudom elképzelni, hogy 2 hét alatt annyit vékonyodjon a hasfal, hogy akkor meg pikk-pakk mindent látnak. Szerintem valamiért nem óhajtott uh-zni és mondott valamit, csak nem gondolt bele, hogy ennyire tán nem kéne hülyének nézni senkit... :shock:

Andi

Kép
andykamama

Tünde!
Vettem bodza teát, csak nem tudom, mennyit nyakaljak be belőle egy nap? Mennyit iszol belőle naponta, hogy hasson? 1-2 csésze? 1-2 liter? :roll: :?:

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok!

Szilvi1980!!!
Az én ciklusom 35 napos volt...általában,de néha össz-vissza jött meg.Nálam soha semmi nem volt biztos! :roll:
ahogy terhes lettem,állandóan a táblázatokat lestem és meg voltam győződve arról,hogy az én babym nem fejlődik elég gyorsan,túl picike,úristen mi lesz :shock: ...aztán leesett a tantusz,hogy ő még fiatalkább a kornál,amit megállapítottak rá.
Ne idegeskedj! :wink: Minden rendben lest,te csak vigyázz magadra és a picurkádra!

Lányok,nekem jó a csütörtök délelőtt is,ha így többen tudunk jönni Mikibulira!!!Hajnit és Hangolkát még úgysem ismerem,pedig szeretném!!!!!!!!!!!!!

Pusssz
Nóri

csak csendben jegyzem meg,hogy Szmoni eltűnt...hmhmhmhm :wink:

KépKép
f.nóra
Győr

Hangolka: a CRL volt 8 mm.

Andi, Nóri: na, most már tényleg nem izgulok!! Mert már attól lesz baja a babónak. Elkönyvelem, hogy rendben van vele minden!! :D
szilvi1980

Bizony-bizony, Móni körül kísérteties a csend.... :wink: :D
Reméljük, azért....

Andi

Kép
andykamama

Szilvi1980!
Ez az, ez a helyes hozzáállás! Lazíts és vigyázz magatokra! :)

Andi

Kép
andykamama

Szilvi1980!
Én sem bírtam ki és előkapartam az UH leleteimet!
7hét+1 naposan nálam a CRL3mm volt. :? ..most pedig állandóan mindenhol azt hallom,hogy rendben van minden.Ne aggódj!

Naszóval.Látom,mindenkit felizgatott a makarónifagyi esete. :D
Nos,tésztaimitátor vaníliafagyi volt nyakonöntve egy jó adag epersziruppal,a kupac belsejében pedig rejtett tartalékként ott bújkált a tejszínhabkupac.Nem gondoltam,hogy bevágom,de sikerrel jártam. :D
pusz

KépKép
f.nóra
Győr

na,még egy utolsó ismétlőkérdés:

Kép Kinek jó december 7.csütörtök délelőtt 10 óra a Mikibulira????

KépKép
f.nóra
Győr

Nóra:
Nekem, nekem, nekem, nekem, nekem. :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi, én fél literbe teszek 1 filtert (és két ek mézet :wink: ), és ebből legalább kettőt megiszok 1 nap, szóval min. 1 liter. De ha nincs itthon gyümilé, akkor többet is, mert a csapvíz vhogy nem megy le a torkomon... :(
Ne aggódj, nekem is az jutott eszembe, hogyha afrikai muzulmánok lennénk, az apja mennyire boldog lenne.

Nóri, tényleg bazi nagy adag volt az a makarónifagyi, de sztem mindenkié amerikás extra nagy volt. De ugye ez a kismamáknak nem akadály. :D:D

Apa elment bulizni, én meg kárpótlásul sütöttem muffint zabtejjel hogy Zita is ehesse, és összedobtam egy pizzát is.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Nekem is ok. a buli módosítás.

És ez a fagyi keggggyetlenül jól hangzik.... :P
Legközelebb muszáj lesz bemennem egy adagra. :shock:

Andi

Kép
andykamama

Egyelőre úgy néz ki, jó a jövő csütörtök.
Akkor Mandala ugye?

Kép
babancs

jajjj, tudtam, tudtam, hogy a kajákról lesz szó.... most megint nem fogom tudni megállni, hogy ne bűnözzek.... :oops: pizzzzzzzaaaaaa..... faggggyyyiiiiiii..... brühühűűűűűű, keresnem kell valamit, mese nincs :?

Ja, Tünde köszi a teainfót! Pont 1 littyót csináltam, akkor ezt be is nyomom éjszakára. Már úgy is mindegy, általában több időt töltök a budin, mint az ágyban. :lol:

Andi

Kép
andykamama

Egyébként ez a bodzatea kifejezetten kellemes. A csalánnal viszont vallatni lehetne. Remélem, a málnalevél nem lesz olyan szar.... mert mindent elkövetek majd, hogy turbó-szülés legyen. :)

Andi

Kép
andykamama

Lányok, sztem várjuk meg, mit mond RáhelBea, és azután fixáljuk a csütörtököt.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Jajj csajok neeee! Nekem a szerda az jó. Már be vagyok arra készítve! A csütörtök délelőtt nem jó olyan korán, csak később. Én mindig csütörtökön megyek a dokihoz, de délelőtt és olyan hamar szerintem nem fogok végezni.. És jövő héttől NST, s az szerintem még tovább fog tartani... :(
A csütörtökök azért jók, mert ott vagyok úgyis Győrben, de mindig később. És a Miki buli maradjon inkább szerda, ha nem gond! Léccci! Később már úgy sem biztos, hogy tudunk találkozni...

Nóri!!! Ez nagyon jól hangzik!!! Nyammi! Hmm cukornélküli változatban vajon lehet? :roll: :D

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Majdnem elfelejtettem. Lenne egy kérdésem:
A dokim javaslatára abbahagytam a MagneB6 szedését. Azt mondja, hogy nagyon felpuhítja a méhet és erre most már nincs szükség, nem igazán tesz jót. Ennek örömére már második éjjelem egyfolytában lábgörcsökkel telik.. Szerintetek mit tegyek? Tűrjek? Végül is ez az egyik megoldás és ezt gyakorlom.. :)

KépKép
KépKép
hangolka

Ezek után én is várom már a 10 órai 10g CH-s pótvacsimat! :)) Milyen jó is lesz 2db abonett kenyérke megkenve egy kis vajkrémmel és szalámival! :lol:

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!

Örülök, hogy jól telt a délelőttötök! Nórinak külön elismerésem a makarónifagyi elfogyasztásáért! :lol:

Köszönöm a meghívást a következő bulira, de sajnos a csütörtök nem jó, majd legközelebb.

Szilvi:[b] Örülök, hogy szimpatikus volt a Hilier. Az uh-n szerintem nincs olyan kismama, akire ne hoznának frászt. De ha a doki azt mondta minden rendben van akkor biztos úgy lesz.

Kiváncsi vagyok a vonalzó milyen lett.
Képet hogy sikerült feltölteni? Le kell valahogyan kicsinyíteni?

Deus

Kép
Kép
deus

Szila, igyál Calcium pezsgőtablettát, vagy görcs esetén vegyél be Magne B6-ot nyugodtan. Gondolom a kúraszerű szedését nem javasolja az orvosod.
Inzulinozod magad??

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Na valamit nagyon elrontottam
:lol: :oops:

Kép
Kép
deus

Szila!

Szedsz calciumot? Nekem a pezsgőtabletta igencsak nem jött be..így Tovitát kezdtem el szedni, na az meg is szüntette az éjszakai lábgörcsöt.

Kép
babancs

Tünde! csak diéta van szerencsére! :)

Szilvi! Nem szedek Kalciumot, de most hogy mondod, iszok egyet! .. Tovitát nem ismerem. Köszi :)

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!

Mikibulival kapcsolatban nekem teljesen mindegy mikor tartjuk!!!
Egy biztos, a helyszín.Igaza van abban Szilának,hogy nem biztos,hogy jó ha variálunk az időpontot illetően,mert mindenki ezt a napot lőtte be magának és vannak köztünk olyanok--UGYE SZILA :wink: :lol: .nem akarok ujjal mutogatni :D --akiknek már nagyon káészülőben vana a kórházi pakkja :wink:
Szóval döntsetek.
Egy biztos,a Mandala. 8)

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!

pussssz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Na, akkor tényleg maradjon a szerda 10 óra, Mandala. Már mindenki beprogramozta rá magát. Szegény Hajninak nem jó, de vele még sztem tudunk talizni. :wink: Viszont Szila már tényleg a "végét járja". :)
Hajrá Szila, kitartás szerdáig! :D

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok!

Ok! Akkor szerda 10 óra Mandala! Én ott leszek.

Nóri!
A párod egy tündér!! Nagyon aranyos volt tőle, hogy átmásolta mindenkinek a Jógát. :lol: :wink: Dupla puszi jár neki tőled! :wink:
ponger

Tényleg van valakinek olyan zenéje ami kisgyerekeknek való karácsonyi dalos??

Nóri!
Most is a zeneovit hallgatjuk, nagyon tetszik neki! :wink: Karácsonyra a mamáéktól MP3 Cd játszót kap majd, amit maga kezelhet, így az összes kedvencét hallgathatja majd a szobájába.
Persze nem tud róla, meglepi lesz.
ponger

Sziasztok,

én is csatlakoznék azokhoz, akiknek inkább a szerda a jó, mert csütörtökön nst-re megyek, pont 10,30-ra, így sem előtte,sem utána nem jó. Vagyis nem tudom, meddig tart.
kornéliusz

Sziasztok!

Ponger!
Mi valahogy állandóan elkerüljük egymást skypon! :evil: :(
Máriónak adom is a duplapuszit! :wink:
Beni jól van már???Folytatódott a javulási tendencia?--bár,ha már dalolgat,akkor tutira rendben van már a kis manó! :wink:

Vannak karácsonyi dalaink is,mennyből az angyal,Suttog a fenyves ,Száncsengő és hasonló karácsonyi énekekkel.Mi ezt szoktuk hallgatni az ünnepek alatt.
Van egy olyan is,ahol a legismertebb karácsonyi dalok zenei kísérete van és mellé kell énekelni az énekszólamot.Ez iskolásoknak már jó,mivel ott már tanulják ezeket a dalokat.Ha valamelyik érdekel benneteket,skypon átküldöm szívesen!

Ok,a igazatok van,ne kebóverjünk,hiszen szerda lett megbeszélve és a hatalmas pocakos kismamikkal lehet,hogy jó ideig most találkozunk utoljára....aztán majd persz jönnek a baba-mama talik is ám!!!!!!!! :wink: :D

puszi Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Szia mindenkinek!

Én is vagyok, csak a tegnapi fáradalmakat pihentem ki. Tök jó volt talizni veletek. Olyan hipp-hopp eltelt a péntek délelőtt, délre értem haza, pedig most 1/2 órával korábban találkoztunk.
Jaj csajok, engem nagyon megviselt az Amaretto kehely! :( Annyira de annyira édes volt és láttátok az az óriási kehely félig volt cukorszirupba áztatott meggyel, amit a végén ott kellett hagynom. Alig vártam, hogy egyek valami sósat. Nekem ez nagyon hasonlított a cukorterhelésre, amire hétfőn megyek. Kár, hogy az a pincér kiscsaj nem egy kedvesnővér volt. Előtte és utána is vehetett volna vért tőlem és megúsztam volna a hétfőt! :lol: :lol: :lol:

Nekem is a szerda lenne a jobb. Csütörtökön el kell mennem a Liezen-be az eredményért, mert du. meg megyek a doki bácsihoz. Úgyhogy utána én is szőrtelenítéssel múlatnám az időt. :)

Kriszti!

Olyan aranyos Marcus a képeken!! :) Látom épp olvasni készül. Nagyon jó a fényképarca, de élőben még vagányabb. Szegénykém párszor jól beverte a buksiát azokba a fránya kemény asztalokba. A Mandalában nem fogja. Ott alacsonyabb és fonott kis asztalok vannak. :)

Én is előszedtem az uh-s papírjaimat:

7 hét 2 nap CRL: 10 mm
12 hét 2 nap CRL: 59 mm NT: 1,6 mm
19 hét 3 nap BPD 47 mm FL: 32 mm

De ahogy látom és ezt úgy is gondolom, a babák ha az első uh-on "kisebbek" is a másodikon már behozzák sőt le is hagyhatják a korábban "nagyobbakat". Egyáltalán nem kell egyformán fejlődniük. Gondoljunk csak arra, hogy születéskor is lehetnek pici 2,5 kg körüli de teljesen egészséges babák és 4,5 kg körüliek is. Itt is lehet óriási eltérés. Nem szeretem, mikor megrémítik a kismamát, hogy nem az átlaghoz tartozik. Ne izgulj Szilvi nem lesz semmi gond! :D

Puszi Lívi

Kép
Kép
v.lívi

lányok!
Most,hogy Lívi felrakta az UH eredményet,újból késztetést éreztem,hogy megnézegessem az enyéimet.A kezembe akadt az AFP-s papírom és ráakadtam egy olyanra,hogy a vérvétel napján és alapján a terhességem 16 hetes 6 napos.Ez pontos adat lehet???Hirtelen kiváncsi lettem,mikor is "készült" a pici Márk :D :D :D :wink:
Mert ezek szerint csak 5 nappal fiatalabb a korához képest :D ..én meg már azt hittem,totál pontatlan az egész!!!!!!!!
Szóval AFP-ből terhességi idő -terén SOS!!!!
Kösziiiiiiiiiiii

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok!

Nekem is jobb lenne a szerda, csütörtökön nem leszek Győrben.
ráhel

Szia Mindenkinek!

Én is előkerestem Marci UH papírjait,s most látom,hogy nekünk a 10.hét 6.nap-on készült az első.Eszembe jutott,hogy még ekkor is el akartak küldeni,merthogy túl korán jelentkeztünk vizsgálatra.Tervezett baba volt,így már akkor tudtam,hogy megfogant,amikor még UHval nem is látszott.Többeteknek pedig már a 7. hétről vannak eredményeitek...no,hasonlót nem fogok hagyni a második babunál.Amúgy nálam is minden papíron szerepel a "korlátozott látási viszonyok" megjegyzés,mégis mindenét meg tudták vizsgálni picúrkámnak a pocimban.

Köszönjük a Marcusra vonatkozó dícsérő szavakat.Bizony én is egész nap csak harapdálnám,puszilgatnám.Rágcsálnám a fülecskéjét,dögönyözném,csiklandoznám...Állítom,hogy még tűrné is,hiszen egész nap cicin lógna... De tutira hamarabb kidőlnék nála. :D Tünde szavaival élve:"igazi pasi".remek humora van,de idegenek között még megszeppen,és időbe telik,míg megcsillantja huncutságát.Azért Nóra készülj,szegény Zitát kiütötted a nyeregből,szerintem legközelebb nem csak elédpakol amit ér,de szerenádot is adni fog.Ahogy zita,Marcus is egyre többet hangicsál.
Ma Ghymest hallgattunk.Úgy riszált rá,mint egy versenytáncos.És közben gurgulázva kacarászott,és megpróbálta dúdolni az ismerős dallamokat.Jó ez a zene...Még nem sikerült megszereznem a gyermekeknek szóló albumaikat (Bennünk van a kutyavér,Csak a világ végire,Nagy mesealbum I-II.),csak néhány daluk van meg,de az kimondhatatlanul tetszik.Most keresem a Kolompos, a Tatros, az Alma együttes, a Kaláka, a Zene Ovi legkedveltebb lemezeit.Elkapott a gyűtőszenvedély.Épp,mint Marcus születése után,csak akkor a játékok szédítettek meg. :D Azért a biztonság kedvéért nem mentem el a Mulungu adventi vásárába...még... ;)

Az a fürdőállvány,amit valamelyikőtök feltett a topicba olyan,mint amilyet mi vettünk annakidején.Brevi Volaria075.Kék színű,méhecskés.Csak ilyet lehetett akkoriban kapni,ráadásul leárazott termék volt.Nagyon praktikus.Minden ráfért.Sokáig ruhatárolóként is funkcionált.Csak ajánlani tudom.

No,hiába melegedtem bele az írásba,mennem kell.

Ja,akkor marad a szerda?Az is jó nekünk.Ebben az esetben:Hajni-legközelebb hozzád igazítunk... :)

KépKép
KépKép
babinti

Maminti/Kriszti!

Fiacsklád nagyondrága volt,ahogy félszegen odatolta elém ajándékait!!!Remélem másodszori találkozásnál már felszabadultabb lesz és duettet énekelnek Zitával!!!! :D :wink:
A nagy mesealbum megvan és a zeneoviból is adtak ki egy új cd-t,amin ünnepi dalok vannak.Karácsony,Télapó.Nagyon aranyosak.Ha kell valakinek,csak szóljatok,skypon átküldöm!!

Pusz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Aztán utánagondoltam a dátumoknak és van egy tippem :oops: :wink: ..úgyhogy SOS visszavonva,azt hiszem ez a vérvételes-kormegállapítás bejön! :wink:

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok!

Most van egy kis időm leülni a gép elé.Nagyon szépek leszünk,de még áll a bál:)Elkezdem visszaolvasni az irmányaitokat hát adtatok feladatot :wink: Remélem mindenki jól van!Most megyeki is olvasni legalább 1oldalt!!

Puszika mindenkinek!!4

Kép
neubi

Lányok! Köszönöm, köszönöm, köszönöm! :))) Nagyon szomorú lettem volna, ha ki kell hagyni a találkozást veletek! Hajni tőled is bocsi :oops: ..Ha még egyben leszek és épp Győrben kell lennem a köv. tali idején, ami csütörtökön lesz és odaérek majd NST-kről, akkor valószínű elmegyek majd.

Ma azzal telt, hogy minden hiányzó dolgot megvettünk, ami kell a kórházi táskába és Sebinek, ha megszületik, az első hétre. Popsikenőcstől kezdve, köldök hintóporig mindent a gyógyszertárból is. De most így olyan jó nyugodtság lett úrrá rajtam, mert érzem, hogy meg van minden ahhoz, hogy bármikor indulhassunk, ha kell. - Igaz, még ne kelljen vagy 4 hétig, de azért már ez pici idő.. És tényleg érzem magamon, hogy a kedvem ugyan megvan a mászkáláshoz, vásárláshoz, de a kisfiam egyre kevésbé hagyja :)

Puszi Nektek! :)

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Andi! :) Az a 3 hét "lemaradásod" nem olyan sok :P Te sem rohangálsz már gondolom nagyokat! ...Szépen jöttök utánam... :lol:

KépKép
KépKép
hangolka

Eszter!
Ez lesz az első NST-d? Lehet már előzőleg írtad, bocsi, ha igen, de egyszerűen nehéz visszaolvasni, annyit beszélünk! :D
1 héttel vagy előttem és Te is inkább csütörtöki dokis.. A Talin remélem, hogy ott tudsz lenni :) (Olyan jó lenne, ha lenne vonalzód.. :) )

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok,
Hangolka, igen, ez lesz az első nst-m, ha Te is csütörtökön jössz, találkozhatunk. Szerdán megbeszéljük.
Kép
kornéliusz

Hát, igen, ez sikerült, most már tudjátok, miért nincs nekem sem vonalzóm, sem másom, ennyit a technikai tudásomról, és még ezzel is mennyit kínlódtam. Egyébként itt 24 hetes, ma pedig már a 38.-ba léptünk.Még 20 nap.
Eszter
kornéliusz

Kornéliusz!
Nagyon jó az UHfelvétel!!!! :D

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok!
Nóra!
Átküldenéd nekem a zeneovi cd-ét azt a karácsonyit?Előre is köszi,a Skypem állandóan elérhető,csak akkor nem ha nem vagyok gépnél :lol: !Ha látsz skypen nyugodtan irj és!
Ma voltunk a szinházban a Télapónál hú Erik nagyon élvezte,tetszett neki!De még nekem is! :o
Na stiasztok!
Nóra előre is köszi!
Vea

Kép
vea

Eszter!
Nagyon jól sikerült a felvétel! Komolyan nem átlagos 4D-s felvétel, annyira tiszta! :)
Ha gondolod segítek szívesen lekicsinyíteni is és megcsinálni a vonalzódat! :)

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?