No, hello "boszorkák"!
Felvirágoztattátok a fagyizót?
Remélem, degeszre ettétek magatokat!
Egészségetekre!
Ha már itt tartunk, nem lehetne tényleg csütörtökre tenni a Miki-bulit? Csak hogy Szila is és Hajni is tudjanak jönni. Nekem mindegy, szóval nem miattam, de hát szegények, minden jóból kimaradnak.
Tünde!
Jó ég, most olvasom, hogy Zita erényövet növesztett magának?
Reméljük, tényleg sikerül mindenféle drasztikusabb módszer nélkül megoldani. Még én se hallottam ilyet, de lehet, eljön majd az idő, amikor örülnél neki, ha így maradna...
Na jó, hülye vagyok, nem akarok ám viccet csinálni belőle, csak nekem ilyen gyugyó agyam van, mindent elpoénkodok.
Nóri!
Hogy mit ettél? Makarónifagyit? Az meg mi a frász?
Szilvi1980!
Tényleg ne aggódj, én is előszedtem a korai uh leleteimet, de már nem írkálom fel, a többiek szerintem már lenyugtattak
, szóval tényleg ne aggódj, a dokik helyett majd mi tájékoztatunk.
Babinti!
Már én is nagyon várom, hogy talizzak mindenkivel, akivel eddig nem sikerült. Ezért is nem bánnám, ha tényleg próbálnánk valami olyan időpontot keresni, ami mindenkinek jó. Persze ez nem egyszerű, de remélem, összejön valahogy. Nekem, itthon "lebzselő" kismamának tul. képpen bármelyik nap jó, szerda is, csüt. is. Hozod Marcit? Úgy csípem a kiskölyköt! Tök jó fotói vannak. Olyan igazi kis izgő-mozgó csibész lehet!
Szila!
Neked is a csütörtök lenne jó? Szerda egyáltalán nem? Én úgy szeretnék Veled is talizni!
Amúgy leírhatnád, mi a titka, hogy 2 hét alatt a "vastag" hasfalból megfelelőt tudtál csinálni....
Hát, ez a doki tök hülye lehetett. Nem tudom elképzelni, hogy 2 hét alatt annyit vékonyodjon a hasfal, hogy akkor meg pikk-pakk mindent látnak. Szerintem valamiért nem óhajtott uh-zni és mondott valamit, csak nem gondolt bele, hogy ennyire tán nem kéne hülyének nézni senkit...