Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi:Szandinak boldog 7-dik hónapfordulót!!!!!!

Ma szétaludtuk magunkat, igaz párszor visszaaltattam hajnalban a fiatalurat , de fél 7ig aludtunk!!!!!! :lol:
Jövő 7en megyünk az Iza férjének egy zongora előadására(vagy hogy kell ezt írni) már nagyon várom!!!!!Eddig csak moziba járkáltunk hébe-hóba, most nagyon jó ez a kultúrális dömping!!!!! :lol: Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor az ember (mármint én)teljesen kikapcsol és ellazul!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szép jó reggelt!

Boldog 7. hónapfordulót kívánok én is Szandi babának!

Márti!
Tök jó, hogy ennyit aludtatok, gondolom ezt azért meg tudnád szokni, mégha párszor kellett is kelni éjjel.
Jó kis program, majd mesélj!

Edit!
Jól összesűrűsödtek a teendőid. De reméljük most már lassan a végére érsz, és akkor többet tudsz ide is jönni! Örülök, hogy túl vagytok a betegségen! A vendégek hétvégén Virágot jönnek köszönteni?

Évi!
Háát, akkor nem úsztátok meg olcsón a dolgot. Tényleg nem jó, hogy pont az ünnepek előtt romlott el, várhatott volna januárig, ha már el akart romlani.

Köszi a párnás-pelusos tapasztalatokat, akkor továbbra sem tudom, hogy mi legyen. Persze ez nem olyan nagy gond, csak eszembejutott. Azért majd ha szembejön velünk egy olyan lapos párna (ill. kettő), azért lehet kipróbáljuk.

A mi éjszakánk nem volt valami fényes. Marci először 11 körül ébredt, akkor pár perc alatt visszaaltattam. Aztán 2-kor sírt megint, na akkor már apa segítségét is igénybe vettem, végül ő altatta el, de akkor már fél 4 is elmúlt. Evett is éjjel, de persze reggel is ő ébreszti a bandát az éjjeli huligánkodásától függetlenül, bár ma csak 1/4 8-kor. Már ettek, és most megy a játék.

Reggelente a hordozóban szokták kapni a kaját, meg néha napközben Marci abban kapja a teát, és el is alszik, ha már álmos. Pár napja kimászik belőle. :shock: Tegnap reggel is, ülnek a hordozóban, esznek, egyszer csak hallom, hogy megy a nagy röhögés. Bementem, hogy visszaadjam nekik a cumisüveget, erre látom, hogy Marci a Flóra hordozójánál térdel és szórakoztatja a tesót. Komolyan, néha úgy érzem, hogy egy percre sem hagyhatom magára, mert mindig rosszban sántikál. :D De legalább életrevaló gyerek. :D

Andi
Kép
zsandi
 
 


Évi:sajnálom a kipruccant mosógépedet, mondjuk ez sosem jó hír, de így karácsony előtt a legrosszabb :? :x

Kiscsaj az ölemben, kiskrapek, meg a térdembe trombitál :lol: :lol: :lol:

Zsandi:háááááááááát igen, most ez a korszak jön, fel sem tételezed, hogy miket megtudnak csinálni aztán meg csak kamillázol!!!!!! :wink: :P

Julcsi, Barbi:milyen éjszakátok volt????Fogacskák hogy állnak?????

Délután elugrunk a sógorékhoz megnézni a kisjövevényt.Tegnap telefonáltak , hogy vigyük el a Szoni első overállját=piros színű.Na ha nagyon gonosz akarnék lenni (ami ugye nem akarok) akkor megkérdezném,hogy ők hány db rucit kölcsönöztek a fiúk ruháiból a Zsombinak????? :shock: A másik meg , hogy miért nem jó annak a pindurinak a Máté kék overállja?????? :shock: :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Márti!
Tényleg nagyon fura a sógornőd. Akkor már lehetne következetes annyira, hogy ő nem ad kölcsön ruhákat (ki érti miért?), de akkor ő se tartson igényt, a más ruhájára. De hát a békére törtekszik az ember, így gondolom te is.
Kék ruha egy kislányra, Márti, mit képzelsz te? A fiúkon sem volt soha egy-egy lányosabb (?) darab, nem? Mintha ezt mesélted volna. De akkor különben nekem is erősen el kéne kezdenem gondolkozni, hogy Flórában nem tettem-e kárt, amikor ipipici korában kék overallja volt. :lol:

Andi
Kép
zsandi
 
 


ZSandi:a kisfiúnak csak kék rucijai vannak....bár mintha ráadta volna azt a barna melegítőt ami még a Szonié :shock: volt!!!!AZ elején még odaadtam neki a ruhákat, de most már inkább egy ismerősnek adtuk oda aki januárban ismét kislányt szül , a nagyobb rucikat meg a Roland unokatesójának.Ők legalább leplezetlenül örültek és azt hiszem ők jobban rávannak szorulva. :P
Na akkor Zsombi is majd mesélhet hogy milyen anyja van, mert én vígan ráadtam azt a bizonyos piros overállt!!!!!! :lol: :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Azt nem is meséltem, hogy ugye a Zsombi jön kunyizni ha mi eszünk.Már bulátát is kapott, kisebb darabokban és már nem mindíg jó neki ha a szájába teszem, hanem kiveszi a kezemből és ő teszi a szájába!!!!!!Édespofa nagyon!!!!! :lol: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szandikának nagyon boldog 7. hónapot! :P

Mártikám, piros overállt a Zsombira? Andi, kéket a Flórára? Nem féltek, hogy identitászavara lesz?
Na, ezt csak azért írom, mert a barátnőmnek fia van. És mikor a családjukban született egy kislány ő kis naív felajánlotta a ruhákat. A csaj meg közölte, hogy nem adja a kék ruhát a lányára,mert identitászavara lesz. Jó, mi? :?

Andi, a hordozóban nekem is be kell kötni az Ádámot, régóta, mert különben addig próbálkozik, míg a popsijával kicsúszik belőle. De ez van a babakocsiban is.
A múltkor mentünk valahova, én kimentem a kocsihoz bekötni a hordozót, őt meg felöltöztetve beraktam az előszobában a babakocsiba. És elfelejtettem bekötni. Mire bejöttem már félig lógott belőle.

Ja, éjjel csak 4x keltünk. :?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jó, hogy írod ezt a bulátát, már akartam kérdezni, de valahogy mindig lemaradt.
Ez micsoda?
Meg mintha lenne valamilyen kölesgolyó is. Azt hiszem ilyet láttam a Sparban, az lehetséges? Ezt már lehet nekik adni? Nem fulladnak meg tőle? Vagyis elolvad a szájukban, mint pl. a babapiskóta?

Megvettük a törpék karácsonyi ajándékát. Járássegítőt szerettem volna, körülnéztem a neten, már majdnem meg is rendeltem. Közben hallottam, hogy az Auchanban van akciós. Így megvették nekünk és elküldték postán. Nagyon jópofa, megmutiztuk neki, örültek a sok villogó, zenélő, dudáló ketyerének. És nagyon jó áron volt. De már visszacsomagoltuk, majd "megtalálják" a fa alatt.

Apropó, karácsonyfa! Ti hova teszitek? Én el sem tudom képzelni egyenlőre, hogy mi lenne a jó megoldás, mert tuti ismerkedni akarnak majd vele közelebbről.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbi!

Jaja, lehet, hogy identitászavara lesz, de ezt már elcsesztem. :lol:

Sajnálom a 4x ébredős éjszakátokat. A fogacskák vannak mögötte? Talán hamarosan meglesz az eredménye is akkor.

Hordozóban én csak az autóban szoktam őket bekötni, itthon, a földön eddig nem gondoltam, hogy szükséges. De most már tanultam a dologból. :) A babakocsiban mi kezdetek óta bekötve utazunk, nem is értem, amikor szembe jönnek velünk mások babakocsival, és csak "úgy" ül benn a gyerek. Az enyémek egyszerűen kiugranának belőle. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok! Én is megszülettem. :roll: :roll: :roll:
Már túl vagyok egy kávén és egy reggelin. :oops: Az éjjel legalább 5x keltem, etettem is, de már fogalmam sincs mikor, reggelre olyan voltam, mint egy zombi. Nem mintha most nem az volnék. Azt hiszem, Kriszta ismeretséget kötött Editnek a főnökével :shock: , és a tegnap éjszaka egy olyan pillanata volt, amikor megérezte, hogy szakad a kötél, ha nem hagy aludni. :twisted: :twisted: :twisted: Nem tudom, hogy most mi baja volt. Talán görcsei? De mitől? A szilvától? Éjjel? Hisz reggel iylenkor ette. :roll:
Viszont én annál inkább görcsöltem. Már tegnap is ment kissé a hasam, de délutánra-estére olyan hasgörcsök kaptak el, hogy csak na! Ma reggel is görcsölök és a hasam is megy még.
Mindennek tetejébe, elhatároztam, hogy ma tovább alszom, (Kriszta is társ volt benne, mert evett 7-kor majd ismét aludt szinte 9-ig) erre meg 8-kor csörög a húgom. Persze, már nem tudtam visszaaludni. Mindig így járok. :x :x :x :x


Zsuzsi: BOLDOG HÓFORDULÓT KICSI SZANDIDNAK!

ANdi, nem semmi a kiskrapekod! :) Még jó, hoyg egyszerre csak egyedül csinálja, haát amikor még Flóra is társul hozzá! :wink: :wink: :wink:
Nekünk sincs kispárna, de még textilpelus sem. Régebb ez volt, de mióta nem bukik, nem szoktam tenni. Most inkább a kezébe kell a pelus, hogy elaludjon. Én azt olvastam, hogy 1 éves korukig nincs szükségük párnára, bár az a kis lapos szerintem sem ártalmas. Nekem van, de nem használom, mert az is injkább játékszer nálunk.

Márti: Meg vagy te is áldva sógornővel-sógorral! Mégis mit képzelsz, hogy kéket adnak egy újszülött kislányra? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: JAj, istenem, hát összedőlne a világ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Idézek: "Tegnap telefonáltak , hogy vigyük el a Szoni első overállját=piros színű." Mégcsak meg sem kértek rá? Csak egyszerűen telefonáltak? HA így van, én bizony gonosz lennék, és azt mondanáám, már elajándékoztam. Vagy eladtam. VAlamit hazudnék, mindenképpen. (Pedig nekem sem szokásom gonosz lenni.)
Jó kikapcsolódást majd a zongoraesten! :)

JA, Barbi, nagyon köszönöm a halacskás recepteket, nagyon jól hangzanak! Biztos, hogy ki is fogom próbálni! :) Most merre jársz? Kicsi Ádámod szabja a programodat? :) :wink:

NA, két fénykép az elmúlt napokból!

Kukaborító Kriszta:

Kép Igaz, hogy Kriszta lemaradt róla, dhát nem hagyhattam, hoyg a kávézaccban túrkáljon! :P

Mintha citromba harapott volna! :shock: :P :oops:
Kép :D :D :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsandi:a buláta extrudált búzacsíra.Simán elolvad a szájába, ropogós, de aztán eltűnteti.Én már adok ugye kiflit úgyhogy ezt is kipróbáltuk, mert a Szoni miatt van itthon és a kiskrapek is imádja!!!!

Tapasztalatból mondom, hogy a karácsonyfa első évben a szekrény tetején a legpraktikusabb, vagyis mi Szoninál is így csináltuk.Érdekelte nagyon főleg az égő. :lol: Tavaly már lekerült a földre jól kikötözve, akkor már nem akarta megtáncoltatni!!!!Sőt együtt díszítettük, aztán mikor kivittük, hogy a papa majd elégeti minden nap meg kellett nézni!!!! :lol: :wink:

Barbi:gondolod nem fogja tudni, hogy ő fiú-e vagy lány????!!!! :shock: :lol: Szerintem már most tudja, hogy ő egy vagány pasi, csak a Szinit meg engem puszilgat!!!!! :wink: Apjával max. csipcsipcsókázik!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Egy-két kép:

Flóra hintázik
Kép

Marci hintázik
Kép

Így játszunk mi kettecskén, aminek legtöbbször sírás lesz a vége
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edith!

Nagyon jók a képek. A másodikon tényleg citrom van a kezében? Nagyon jó képet vág hozzá.
A kukaborogatás nálunk is nagy sláger, ezek szerint ez is valami gyereksztárallűr. :lol: Na meg a konnektorban vájkálás. :wink:

Márti!
Na, valami hasonlóra számítottam, hogy a szekrényre kell rakni a fát. Hát, nem lesz egyszerű.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Én úgy vagyok a gyerekrucikkal, hogy nekem annál többet ér minél több gyerek hordta.Vannak ruhák amiket elraktam, mert vagy érzelmileg kötődöm hozzájuk:visszakerültek hozzánk olyan rucik amit még a ma 15 éves keresztfiam hordott :lol: vagy nagyon imádtam benne a gyerekeket! :lol: És ha odaadom valakinek, mondjuk nem tudom lesz-e még kistesó, de nem arra számítok hogy mindegyiket visszakapom hiba nélkül...ami elhasználódott az elhasználódott és kész!!!!Bár ugye ilyen pici korban nőnek mint a gomba így nem sokat van rajtuk. :lol: És engem nem zavarnak a kissé használt bolyhos cuccok itthon; az a lényeg, hogy tiszta legyen, legalább akkor mikor rájuk adom :? és ennyi.
Az meg a másik dolog, hogy a vidéken élő rokonaim egyből adták a rucikat, mert tudják, hogy ez is nagy segítség...ha mindent nekünk kellett volna beszerezni azt hiszem a gatyánk ráment volna :? !!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Igen, Andi, citrom van a kezében. Épp teát készítettem és készültem citromot nyomni bele. De Kriszta kikunyerálta a kezemből, és az első dolog volt, hogy a szájába tette és beleharapott. A kukaborítás nem sokkal azelőtt történt, így a kamera kéznél volt, és hamar bekapcsoltam még mielőtt odaadtam volna, mert tudtam, hoyg ilyesmi lesz a reakciója! :P :P :P De a harmadik harapásnál már jól cuppogott neki!

Én nem tudom, hová tesszük majd a karácsonyfát. Attól függ, mekkora lesz. Ugyanis idén nem fogunk vásárolni, hanem valaki, akinek IStván szívességet tett a villanyszereléssel, épp erdész és azt mondta, hogy hoz ő egyet nekünk. Legalább ezt nem kell megvennünk, mert egy szépnek bizony borsos ára van! :oops: István mondta neki, hogy alacony legyen, hogy asztalra, bútorra tudjuk felrakni, de ki tudja? Mindenesetre, ha a földre kerül, jól ki kell kötni, hogy ne dönthesse fwel. Aztán a díszek és az égők, sorsára nem is merek rágondolni. Cukorkát legfennebb nem teszek elérhető magasságba! :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith, ezt a Kriszta csinálta? Nem semmi!
Baromi aranyos az utolsó képen!

Az identitászavarról jut eszembe, a múltkor vettünk nagyon jó szelepes cumikat 200.-ft-ért. Most elővettem az egyiket, hát rózsaszín. Remélem nem okoz gondot a fejlődésben! :lol: :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


NA, és azt, hogy milyen édesek a hintázó gyerekek, el is felejtettem írni. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Én azért szeretném, ha már lenne itthon játszótárs! :) Mégha sírás is a vége! :)

Márti: Egyetértek veled ruhaügyben. Sógornőm egytől egyig ideadta a ruhákat, akár szinte vagy teljesen újak, akár pecsétesek voltak. Legfennebb azokat nem használom. De annyira jól jöttek, hoyg csak. És újakat kapott ajándékba, én vagy két -három rendet vettem csak neki. És képzeld, nénémtől visszakerült hozzánk is olyan rugi, ami még az ENYÉM volt, de kicsi lányomnak már újszülöttként is kicsi volt. :( És az egyik sapkát még édesanyám hordta. Hát ezek kedves darabok, mindenesetre. :) És senkinek sem fogom odaadni. :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Identitás zavar. Nekünk anno a Livire azt mondták, hogy kisfiú és mi Danikáztunk rendesen. Mindig mondtam neki, kicsi fiam bla-bla... Azóta is sasolok, hogy ezzel mit okozhattam a kis magzatomnak. Ja, és én biza szívesen rájuk adom a kék rucikat is. Pl. Zsombi kinőtt cuccai nagyon jól állnak nekik is... Persze tudom elfogult vagyok. És szerintem egy gyerekruha annál értékesebb minél több gyereket kiszolgált. A kiszedhetetlen pecsétfoltok és a bolyhosság csak emeli az értékét. Na, jó azért mi sem bírjuk ki, hogy ne vegyünk új ruhákat, na meg nekem van boholytalanítóm is szóval ennyi.

Edith, a Kriszta citromos találkozásán hangosan felnevettem. Nagyon jópofa!!!!

Andi, úgy látom nálatok most éppen Marci a dominánsabb mint nálunk a Dorka. De ez még jó párszor meg fog fordulni. Hihetetlne mekkorát nőttek a "manók". Árpival mindig rájuk csodálkozunk.

Karácsonyfa. Mi nagyon picit akarunk venni, mert ugyis hamar le kell szedni a költözés miatt.

Edit, ha valakinek szívesen "elmondanád" a depidet én szívesen meghallgatlak. Néha az is segít (legalábbis nekem segíteni szokott) ha kiirod magadból.

Mi aludtunk ill. csak a csajok. ők viszont 8-ig.
Na jó összevissza voltam... 8) Ezt azért bevezethetnék.... Én fél 6 óta fent vagyok. Szegény Árpi akkor kel és ő csak kávézni szeretne, meg fürdeni, meg magához térni, dehát ugye kicsi lakás. Nembaj, 1-2 hónap... :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Hehe kicsit összevissza írtam az előbb. Így já aki nem olvassa el amit elküld!

Mi aludtunk ill. csak a csajok. ők viszont 8-ig. Cool Ezt azért bevezethetnék.... Én fél 6 óta fent vagyok. Szegény Árpi akkor kel és ő csak kávézni szeretne, meg fürdeni, meg magához térni, dehát ugye kicsi lakás. Nembaj, 1-2 hónap... Laughing Laughing Laughing

Na jó összevissza voltam...

Szóval eredetileg így akartam...

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi!
Jó, hogy aludtatok, ill. a csajok. Azért ez is kijár néha (sőt ilyet kéne többször, néha egy-egy ébredősebb éjszakával).
Az Uh-k alapján mondták Livire, hogy fiú? Mikor derült aztán ki, hogy két csaj érkezik?
Igen, Marci a dominánsabb, sokkal. Amikor megszülettek, kb. 3-4 hétig Flóra volt a hangosabb, akaratosabb, türelmetlenebb, stb., Marci meg csak türelmesen várt a sorára. Azóta ez teljesen megfordult és így is maradt. :) Leosztották maguknak a pozíciókat, figyelembe véve, hogy ki az elsőszülött, és ki a fiú. :lol:

Na, most, mikor ráérek, mert épp nem kell takarítanom, meg főznöm, nem jár erre senki. A törpéim meg nemsokára ébrednek, majd akkor biztos sorra születnek a hozzászólások. :D

Andi
Kép
zsandi
 
 


Én vagyok, csak teregettem.Zsombi alszik 10 óra óta :shock: , csak a Szonó van ügyeletben jelenleg!!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na, csak hogy ne unatkozzatok! :lol:

Aszfaltra festette ezeket a képeket a srác, szerinem nagyon jóóók:

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 



Andi
Kép
zsandi
 
 


Na, még egy utolsó, csak a feeling kedvéért, és ígérem, befejezem:

(Katt a szarvasokra)

http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 944_rs.swf

Andi
Kép
zsandi
 
 


Akit érdekel, mi a Zsombinak vettünk olyan zoknit ami valóban csúszásgátló nem csak pöttyök vannak a talpán, hanem 1 réteg van ráragasztva, ennek elég húzós az ára 1790.-, de tegnap voltak anyósék a kenguru goldban és vettek Szoninak is:mindíg elhagyja a papucsot, mamuszt egész véletlenül :lol: , meg Zsombinak is és 990.- Ft volt.Jó meleg is és nem vág be a bokájuknál.Én cipőt nem adok Zsombira ugyebár bentre, de ez sokkal jobb mint 1 sima zokni.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok

Köszönjük a köszöntést. Hihetetlen, hogy már ennyi idős, az én kis csöppségem.
Este lemérem, nagyon kíváncsi vagyok mennyit nőt, hízott.

Adni: nagyon szépek a manók! Tetszett a bilis videó nagyon, az aszfalt rajzokat már láttam, de nem lehet betelni velük, annyira profi.

Edith: nagyon aranyos Kriszta a citrommal. :lol:

Julcsi: nekem is van bolytalanítom (na ezt aztán végképp nem tudom, hogy kell írni), nagy évezettel használom, már amikor van rá időm. :wink:

Karácsonyfán mi is gondolkozunk. Szerintem idén kicsi kellene, de a Ferkó nagyot szeretne. Mi minden évben apóséktól kapjuk. Elmegy és megveszi az egész családnak, sokat spórol nekünk, mert mindig a legszebbeket veszi.

Nem tudom mit akartam még írni. Egy kicsit ki vagyok, tegnap jót sírtam a Ferkó vállán (nincs konkrét baj, csak úgy minden), azt hiszem rám férne egy kis kikapcsolódás.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsikám:nem akarlak megbántani, de szerintem is rádférne egy kis kikapcsolódás!!!!! :lol: :lol: :lol: Ezt már annyiszor elmondtam, de magamon érzem, hogy ha feltudok töltődni kicsit akkor egy ideig tök jól elvagyok itthon a 2 manóval, de egy idő után nagyon telik a hócipőm....... :? !

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Karácsonyfa: Mi nagyot szeretnénk, de nálunk a fotel és a kanapé L alakban van, közötte lesz a dohányzóasztalon. Elég elérhetetlen Katának, no meg ki is lesz kötve. Mi a műfenyőn gondolkodunk nagyon, mert igaz nagy befektetés, de több évre megoldódik a gond. A rendes fenyőt nem tudnánk autó nélkól hazahozni, meg úgy sajnálom azt a rengeteg fát minden évben......

Kikapcsolódás. Én már nagyon-nagyon kivagyok, annyira szeretnék végre kettesben lenni az urammal, de nincs aki vigyázzon a gyerekeinkre...
De legkésőbb februárban költöznek Orsiék, akkor végre megoldódik a gond:)

Ja, megkapták a hitelt, jövő hét csütörtökön mennek szerződést kötni:)

Pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


ZSUZSI, BOLDOG HÓFORDULÓT SZANDINAK! MÁR TUDOM, MIT FELEJTETTEM EL. KÖSZÖNTENI. BOCSI!

KépKép
kgiulia
 
 


Zsu!
Még nálatok laknak a tesódék Kamillával?

Bolytanalnító...miket írtok. :) Én még nem is hallottam róla! :oops:

Zsuzsi!
Szervezz magadnak egy barátnős délutánt vagy estét, egy pár órát. Már az is csodákat tesz!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ajaj, összekeveredtek a betűk. :oops: Szóval, le tudom ám írni, még ha nem is hallottam róla: bolytalanító. :lol:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:most nem alszanak a manók????? :shock: Nem vagy kipihenve :shock: ezt jól összekeverted!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi, nem, otthon vannak Földváron. Kamillával már egyenesen odamentek:)

Julcsi, válaszoltam ,de a gmail-ről, ne lepődj meg:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


KUKUCS

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sehol senki???????????????
Á akkor nem is mutizok képet a Dorottyáról............már biztosan alszotok :wink: , majd holnap!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti én vagyok:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Lányok, én is elküldeném magamat szabadságra egy kicsit! Most még jól vagyok, de ismét kezdek süllyedni! :o :(
Kígyót-békát rámzúdíthattok, de vasárnap este elvisszük Krisztát két teljes napra az IStván szüleihez. Igaz, nagytakarítást tervezek és ezért szükséges, de hátha el tudunk menni valahová hétfőn este. Nem vacsorára gondoltam, mert arra most nem futja, te egy süti egy cukrászdában, utána meg egy rövidke séta! nekem ez rengeteget jelentene. És :oops: :oops: :oops: egy egészéjszakás kiadós alvás után már szerintem úgy érezném magam, mintha Hawaiin jártam volna. :P :P :P Vessetek meg, átkozzatok ki, de ez van. A lányom már most jiányzik, de sajnos mellette nem tudok nekivágni a nagytakarításnak. meg ablakokat kellene nyitvatartsak, szóval, neki akkor nem lesz itt jó helye.

Zsu: Én nem szeretem a műfenyőt. Illetve nagyon szépek, mindig megcsodálom azokat, amiket az üzletekben árulnak, és valóban, hosszútávon megéri, de a hangulata teljesen más. Nem gondoltatok arra, hoyg megvenni egy kis cserepes élőfenyőt, és azt néhány évig tartani? Mert akkor már nem kell mindig újat kivágni, és az sem drágább, mint egy műfenyő! De ez csak egy tipp, úgy tegyetek, ahogy jónak látjátok! :)

Zsandi: Amíg nem szóltál, addig nem vettem észre, hogy tévedtél, tudod, az első és az utolsó betű talált....

Aludjatok jól, lányok! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti, én is itt vagyok még! (Bár elköszöntem... :oops: :oops: :oops: )
Mutathatsz képet! Mindig szívesen nézem a babaképeket, és amúgy ő kis ártatlan, nem tehet semmiről! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na jó , a nagy érdeklődésre való tekintettel :wink: :lol:
a kiscsomag:
Kép


Kép


miért sír ez a baba??????? :shock: :shock: :shock:
Kép

még 1 utolsó:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Aranyos volt, jó nagy hanggal megáldva :lol: .A fülbevaló hatalmas volt abban az apró kis fülében :P , és új rucikat kellett venniük rá, mert az 56-os nagy lett!!!!! :? Szonónak is tetszett, Zsombi csak méregette, hogy mi az a kis zajos csomag a Kati kezében :lol: :lol: :lol: .Apának tetszett :wink: ....hátha :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


NA, épp most akartam írni, ha nincs kép, akkor megyek! :P NAgyon aranyos a kiscsaj, azaz kiscsomag. Tényleg, olyan picinek tűnik, mintha Kriszta nem is lett volna akkora! :oops:

Legyenek egészségesek és sok örömük teljék a piciben, így ismeretlenül is!

Én is tudomást szereztem egy babaszületésről! :o A régi babavárós topikunkból szült egy lány, 3,7 kg-os kisfiút, Dominikot! :)

Most már végképp mentem, jó éjt mindenkinek! :) Akarok egyet gyorsan aludni! :roll: :roll: :roll: :roll: :P :P :P :P :P :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na, most én is vagyok csak babaruhákat válogattam.

Aranyos a kislány, jó nagy haja van. És a szülők örültek, hogy mentetek? Ők voltak nálatok anno babanézőben?

Edith, ha te így látod jónak, hogy pár napig pihensz, márha a takarítást pihenésnek lehet nevezni, akkor miért ítélnénk el? Ez a te dolgod, de nagyon kiváncsi leszek hogy fogod bírni nélküle! :wink:

Karácsonyfa, nálunk is nagy fa lesz, mindig az van. Én is eltudom barikádozni, máramennyire kell, mert ugye még nem mászkál Ádámkám.
De az Edith-hez hasonlóan én sem szeretem a műfenyőt. Sem illata, sem hangulata nem olyan mint az élőnek.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jajj, én akarok az első lenni,
Krisztának holnapra nagyon boldog hófordulót! :P (sok-sok puszit)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


és most felébresztjük apát:
Kép


ezt bizony tök egyedül találtam ki:
Kép


gyönyörűségünk:
Kép


kismaszatunk mint ajándék 1.:
Kép


kismaszatunk mint ajándék 2.:
Kép

Zsombi belőtt séróval:
Kép

Szoni csúszdázik:
Kép

Zsombi is:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith:boldog 8-dik hónapfordulót a Krisztának!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, ari a baba. Tényleg olyan picikének tűnik, pedig milyen nagy az enyémekhez képest anno. Zsombi sérója nagyon kemény. Ha fiam lesz tuti én is ilyen hajakat csinálnék neki. A csajoknak nem áll jól...

Edith, boldog hófordulót Krisztának. Szerintem sem gáz ha lepasszolod két napra a gyereket. Ha te így látod jónak. Én már az eslő naptól kezdve le szoktam őket passzolgatni pár órákra, ha úgy adódik. Így mi már járunk párszor moziba is. Na jó többnyire olyankor megyünk el bevásárolni. Nincs ebben semmi. De én azért nem adnám le több napra, mert ÉN (na, nem a gyerekek) egyenlőre nem tudom elképzelni, hogy ne a saját ágyukban aludjanak. Ezzel még várok 1 évet. nem tudom megmagyarázni, ez nekem fontos. Úgy vagyok vele, hogy ha mi nem vagyunk velük legalább az otthonok a kiságyuk legyen nekik ott. Én egyenlőre csak álmodok egy átaludt éjszakáról. És nekem még egy szavam sem lehet. Mert a csajaim nem fél 5-5 kor ébrednek és én igenis lenyomom őket egy nap kétszer aludni. Mert úgy látom szükségük van erre. Na és azért nekem is... :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Jó reggelt!

Márti, a Szonja szemétől behalok! Gyönyörű szemei vannak a kiscsajnak, valami mese. Nem csodálom, hogy a drágám odavan érte. :lol: Ja, és ezt nem is meséltem, én szerettem volna, ha lányom lesz Szonja legyen. Az Istvánnak nem tetszett, ezért lett volna Laura. (ami meg már nekem nem annyira jön be)
Szóval, legalább a menyem legyen Szonja. :wink:
Zsombi haja meg baromi aranyos. Szerintem ezt én kb. fél év múlva tudom produkálni az Ádám sérójával. :lol: :wink:

Tegnap nálunk volt a Maja baba, hát... Akkora haja van, hogy az Ádámnak 2 évesen sem lesz ekkora. :?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, ne sírj itt nekem az Ádám haja miatt. A tied legalább fiú! De hát nem csoda ha az enyimeket fiúknak nézik, Dorkának azzal az 5 szál hajával...

Márti, tök jó a csajok felismerték a Szoniékat!

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi, vígasztaljon az a tudat, hogy azok akik most talpig rózsaszínben fiúnak nézik őket, azokat a derékig érő hajtól sem fognak rájönni, hogy csajok. :lol: :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Hát ebben is lehet valami... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?