Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mesa!

megkaptam
írtam is

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

tényleg tud valaki valamit Mágnesrő? Annyit gondolok rá hogy mi lehet vele, remélem, hogy minden rendben van nála.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Most voltunk a baba-mama talin és bejött! Megyünk máskor is! Az én drága fiam egyfolytában csajozott, mindig egy rövid szoknyás fruska után mászkált…
A mondókákat persze nem bírta végigülni, viszont nagyon élvezte a gyerekek társaságát, már ezért megérte! Ahogy kijöttünk, azonnal elaludt és már két órája alszik!

Karácsony: nekem minden évben a legnagyobb problémám, hogy mit ajándékozzak. Természetesen most sincs semmi ötletem, senkinek sem. Persze a gyerekeket könnyen el lehet intézni játékokkal, de a felnőttek? A kézzel készített dolgokhoz semmi affinitásom, ezért megkímélem a családomat tőle, persze időm se nagyon lenne rá. Szóval most megint ott tartok, hogy szépen múlnak a hetek és egy fikarcnyit sem haladok előre. Apára sem lehet számítani, tipikus pasi, nagyívben kerüli a témát. Ráadásul elég szűkös a költségvetés, karácsony előtt két nappal kell kifizetni a ház árának utolsó részét…

A védőnéni szerint sima magnéziumhiányom van, úgyhogy most elkezdtem szedni. Két hetet adok magamnak, ha addig nem múlik el a zsibbadás, akkor irány a háziorvos!

Dorka! Köszi a dicséretet, amióta szépen eszik Sanyika, azóta ismét rendesen növöget. Elküldtem neked a kódokat, szerintem ma vagy holnap odaér. Merre kirándultatok?

Ágiboszi! Akkor Danival ez a kisebbik rossz, nem? Mély tiszteletem a lelkesedésedért és az energiádért a konyhapakolás terén!

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut
 
 

 
 

Sziasztok!

Most direkt lemértem, egy teljes órája olvasom a hsz-eket, amikről lemaradtam! Nem semmi! :)

Köszönjük a dicséreteket Boti fotóival kapcsolatban! Örülök, hogy tetszettek!

Prücsök!
Megpróbálom bemásolni majd ide a linket, de sajnos béna vagyok, ezért irtam le elsőként az album cimét. De mindenképpen megpróbálom majd!
Jól nézhettek ki Blankábval, ahogy vadmotoros stilusban tolod végig a kocsi tetején! Biztos tetszik neki, a babák szeretik a szabálytalanságokat, ezt már észrevettem!

JA, visszajelöltelek!

:D :D :D


Ági!
Örülök, hogy pozitiv dolgokat mondtak a nevtanban! Biztos megnyugodtál. Van egy ismerősünk, akiknél 1 év van a gyerekek közt és ott a nagyobbik - aki pont ma két éves! - teljesen kifordult magából,mikor megszöletett a tesója és kizárólag az apját hajlandó elfogadni, az anyját elutasitja.

Nekik is azt tanácsolták, hogy az anyuka menjen el kettesben valahová a nagyobbikkal minél többször. Ezt megpróbálták és azóta a gyerkőc sokkal kezelhetőbb. Addig bántotta is a testvérét, erről azóta leszokott és már hajlandó az anyjának is szót fogadni.


Sára!
Igen, az jól nézett ki az esküvői asztalon, hogy a protokoll szerint szépen elrendezett poharak közé bevágtunk egy maszatos cumisüveget és egy répapürés kis kanalat!
:D :D :D :D
Azt hiszem, nekünk se nagyon jön össze a délelőtti séta! Én megpróbáltam, de ott kezdődik, hogy Boti 9-kor reggelizik, mire mindenki elkészül már 10 óra. Ha nincs teljesen kész az ebéd, akkor azt is még gatyába kell rázni, úgyhogy nyugisabb a délután.

Nagyon ügyes Vince, hogy ilyen gyorsan megtanult járni! Gratulálok! Ez most már egy új világrend, meglátod! Abba se akarja hagyni a togyogást, ugye?
Na, majd megnézzük a tudományát a játszótéren!
Az Önkormányzat mögötti térre jártok? Mi igen. Majd egyeztessünk!

Renáta!
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton! Nagyon rendes a doki a kismamákkal, én végig úgy éreztem, mintha a pótapukám lett volna!
Hülyén hangzik, hogy ezt mondom, de amikor letelt a 9 hónap, Boti megszületett és a hathetes kontrollt is megjártam - vagyis nem kellett többször menni hozzá- nekem olyan hiányérzetem volt!
Ha jól emlékszem, holnap indultok, ugye? Nagyon jó utat kivánok érezzétek jól magatokat!

Brigi!
De jó, hogy irtál! Örülök, hogy jól vagytok és gratulálok a kutyusoknak! Akkor a Jézuska hozza a házat!

Mi is megyünk Mikulás ünnepségre, azt hiszem, jövő héten!
Ez apósom munkahelyén lesz, ami a Természettudományi Múzeum. Kicsit izgulok, Boti vajon hány ritka növényt fog örökre megsemmisiteni az ünnepség alatt! :? :?
A Mikulás intézményét már elmeséltem neki, nagyon figyelt és mondta, hogy nincs, nincs! Márminthogy nincs itt a Mikulás! :D :D

Egyébként most állandóan ezt mondogatja és folyton bújócskázik! Bemászik a függöny mögé, közli, hogy nincs és akkor meg kell őt keresni! :) :) :)

Gabek!
Lett egy új nézője a Minimaxnak Boti személyében! Meg van őrülve a Thomas gőzmozdonyért, egész nap sihuhuzik és várja a mesét! Már azt is megtanulta, hogy mi a reklám szignálja és mindig azt hiszi, hogy na, most akkor jön a mozdonyos mese!
Ez persze nem azt jelenti, hogy naphosszat a tévé előtt ül, csak éppen megjegyezte , hogy van ez a mese és most azonnal látni akarja.

Arra gondoltunk, hogy hirdetik a kismozdonyt meg sineket, meg mindenféle kiegészitőt a Minimaxon, hogy ez lesz a karácsonyi ajándéka. Ezt meg lehet venni a Minimax bolthálózatban? Hol vannak ilyen boltok?

Hát, most megyek, mert mindjárt ébredés van és lejárt a mosógép.

Sziasztok!

Kinga
kgk
 
 


Sziasztok!

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=11159

Azt állitja a gép, hogy ez a cime Boti albumának! :shock:
Remélem....
kgk
 
 


Igen, ez a cime, megtalálta!!!
kgk
 
 


kinga!

ari nagyon a fiad! én magamtól nem találtam volna meg :?

KépKép
toreau
 
 


Sziasztok

Kgk
nagyon aranyos huncut kisfiad van, és milyen fiatal és csini a mamája!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Kinga
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságodat az utazással kapcsolatban. Igen holnap megyünk. Azért kintről is megpróbálok benézni hozzátok.
Megnéztem én is a képeket, nagyon aranyosak vagytok rajtuk.
Ja és az orvossal kapcsolatban teljesen megértelek :)

Saara
Köszi a választ a teákkal kapcsolatban, megpróbálok még utánajárni, de lehet hogy megkérlek majd, hogy küldd át nekem azokat a neveket, amik neked megvannak, ha már minden kötél szakad... :?

Én is nagyon kíváncsi vagyok, mi újság Mágnessel. Reméljük jól vannak.

Most mindenkitől elköszönünk néhány napra a pocaklakómmal együtt, de azért megpróbálunk majd bekukkantani.

Sziasztok

Renáta

Kép
renatac28
 
 


Még egy dolgot elfelejtettem, én is megnéztem a Szülőszoba 9. részét és nagyon meghatódtam rajta. Szerintem mindet meg fogom nézni, azt lehet mondani így készítem fel magam... :?
Tudjátok esetleg, hogy a II.sz. női klinika szerepel-e még másik részekben, mivel ezeket szeretném először megnézni.

köszi

Renáta

Kép
renatac28
 
 


Hallottátok Lányok?

Most mondták be hogy még sem lesz korház mizéria. Mindenki oda mehet ahova akar.
Szuper

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Sziasztok!

Angyalka, na ez jo hir!! En nagyon csodalkoztam, hogy van batorsaguk ehhez az egesz dologhoz igy hozzanyulni.

Koszonok szepen minden reakciot a fogtemaban. Ma megint nyugtalanul evett, es rengeteget kakilt. (Regen az volt a gond, hogy nyolc napig nem, most meg hatszor egy nap, na ja..) Mar a vegen attol feltem, ki fog szaradni, mert enni sem akart, ugyanakkor jott a kaki, de aztan valahogy az etetes is sikerult. Viszont nagyon siros. Megneztem megint a szajat, es alul az inyen is vannak ilyen pontszeru feher kiemelkedesek, harom is. A baratnom szerint lehet, hogy szajpenesze van, nem is a foga bantja. Van itt valakinek tapasztalata szajpenesszel? Hogy nez ki az ilyen? Mik a tunetek?
Holnap megyunk az itteni vedonohoz, kivancsi vagyok mit mond. Kicsit felek, allitolag a szajpeneszt nehez felismerni, es kezelni is hosszadalmas. Jo lenne, ha megis a foga lenne!!

Mas, le lehet tolteni a szuloszobat az internetrol? Akkor en is meg tudnam talan innet nezni..

Sziasztok, szep estet mindenkinek!!
P
panzej
 
 


Voltunk úszni! :D Blanka tök ügyes volt, ámbár kicsit fáradt talán, mert mindig a szájába vette a kis kezét. De azért igyekezett nagyon. Legnagyobb bajom, hogy vállig ér a víz és leszakad a karom, mert hát hiába van a víznek felhajtóereje, azért még tartani kell a babócát rendesen.

Angyalka,
Ez jó hír! Én nem nagyon vagyok tv közelben hírműsorok idején (sem). :(

Az én gépem egyelőre nem játszik le semilyen video formátumot. :( Pedig felkeltettétek az érdeklődésemet Kandász Andival. Na majd szólok apának, hogy szakértse meg a masinát.

Kinga,
sikerült megnéznem a képeket! Nagyon édes! :P Köszi, örülök, hogy nem maradtam le róla.
Thomas vonatot a Corában is láttam, de ott kicsit. Az osztrák Toys for us honlapon láttam ilyet tök jó áron, mikor korábban valaki szóba hoza a céget és megnéztem. Ha jártok arrafelé...

Megyek, mert Blanka nyűglődik. Remélem nem az egész éjszaka lesz ilyen. :roll:

Prücsök

prucsok
 
 


Sziasztok,

Kinga
Én is végignézegettem a képeket, nekem a szatyros tetszett a legjobban :-)
Vasárnap megyünk a Mikulás ünnepségre és ott megkérdezem, hol lehet mozdonyt kapni. A Minimaxos boltok listáját pedig megtalálod itt: http://www.minimaxbolt.hu/
Thomas naptár lesz a decemberi MMX MAgazinban, hogy milyen azt nem tudom :oops

Prücsök
A nagymamáknak szóló unokás naptárat hogyan csináltad? Van valami séma, sablon, vagy valami letölthető dolog? Én is valami ilyesmit szeretnék, légyszi oszd meg velem a titkot :roll:

Mi a nagyszülőknek képkeretet adunk Gergő képével, hogy ki tudják tenni a polcokra :wink:
Gergővel az idei karácsonyi kreatívkodás abból fog állni, hogy befestem a tenyerét vagy a talpát valamilyen színűre, majd azt rányomom egy papírra és ez lesz az első karácsonyi ajándéka. Persze majd írok mellé valami karácsonyi szöveget is. Ajánlom mindenkinek olcsó, ötletes ajándék és jó emlék lesz, ha már majd jól megnől.

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Prücsök
Nagyon tetszenek Blanka új képei is :) :D

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Prücsök, tök jo Blanka uj képe :)! Nagyon nagyon tetszik a kalendariumod, szép és ötletes. Klassz!

Nagyon jokat irtatok a karacsonyrol. Jol esett olvasni. Nalunk is az van, ami Anidéknal, egy ideje nem adunk egymasnak ajandékot karacsonykor. Szörnyü ez a fogyasztasi örület, ami ilyenkor van. Minden féle sz.r összevasarolnak, mert ajandékot KELL venni mindenkinek. Hat nem hiszem én sem, h erröl szol a karacsony :(! Tényleg a kereskedök talaltak ki ezt az uj formajat :(, blööö :|

Timi, nem vagy rossz anya! Szerintem a gyerköceid sokkan jobban értékelik a szeretetet, amit Töletek kapnak :wink:!

Kinga, mesélte Zoli, hogy talalkoztatok ma a jatszon :)!
Igen, mi is odajarunk most, mert tényleg nem az igazi a homokozo ilyen idöben. Ha Ti is délutan mentek, mint régen nagyabol akkor talan összefutunk, de jo :D!
Mar sokszor mondtam, de tényleg nagyon okos Boti. Olyan dolgokat tud mar, hogy csak nézek :)!
Vince azért nem jar még, csak probalkozik, de egyre ügyesebb, megzabalom :lol: !

Renata, jo utat, vigyazz magatokra :)!

Erika, megértelek am, én is csak akkor költöztem ki a szobabol, mikor éreztem, h na itt az idö. Ez szinte egyik naprol a masikra jött. Elötte szo sem lehetett rola.
Es nagyon fura volt az elsö éjszaka külön szobaban aludni, tiszta lelki furom volt :oops: Aztan rajöttem, h ez mindenkinek jobb, mert kipihentebb voltam, igy masnap minden jobban ment.

Anid, nem felejtettelek am el :wink:!
Nekem is XP-m van, igy egyszerübb lesz. Ha kinyitod a képet a menüben ott van, h fajl, szerkesztés, megjelenés, kép, stb. Ha a kép nevü menüpontba mész ott van vmi olyansmi, h méretezés. Bocs nekem franciaul van az egész ezért nem tudom a pontos elnevezéseket. Ramész a méretezésre és ott le tudod kicsinyiteni (a % mellett vannak kis nyilacskak felfelé v lefelé).
Ez a legegyszerübb. Ha igy nem megy, semmi gond, szolj és leirom a Paint-es valtozatot is :)!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok:)

Én is hallottam tegnap este a jó hirt a korházválasztással kapcsolatban: mindenki oda megy ahova akar :P :P Remélem a szüléssel kapcsolatban is igy fognak dönteni, és nem rónak még egy plusz terhet a kisbabát váró szülőkre.

Gabek

az ötlet nagyon jó, anno Daninál én is megvalósitottam anyáknapjára, temperával festettem be a tenyerét és a talpát és rányomtam egy papirlapra, kivágtam és feldekupáltam egy gipszképre:)


Kép

Kiváncsi leszek hogy "éled" meg most a mikiműsort a fiaddal :)

Mi is megyünk holnap apa céges bulijára, eddig kétszer voltunk Danival és egész jó kis műsort szoktak volt alkotni, a gyerekek mindig élvezik.

Nah ennyit arról hogy irok nektek, felébredt Pepe úgyhogy majd napközben probálok jönni.....

puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Szép Jó Reggelt Mindenkinek, Sziasztok!

Már megint nem bírok aludni :cry: :cry: :cry:

Nagyon ügyesek vagytok az adventi kalendáriumokban is, no meg a lenyomatos kép is irtozatosan aranyos.
A karácsony már tényleg csak a pénzköltésről szól, és mindig egyre több ember kerül a látóképbe, akinek venni kéne vmit... Idén mi inkább a gyerekbútorokra költünk, és hát azt hiszem, ha babát vár az ember, akkor már inkább a születendő bébijének vesznek ajándékot a családtagok, ismerősök.

A kórházos témát én is hallottam, nem tudják még bevezetni, nem alkalmas rá a rendszer (hála a jó égnek). Ezután csak vizitdíjat kell fizetni a kórházban töltött napok után 1500Ft/nap, de ha jól értettem, a szülés után ez sincsen, mert ingyenes a terhesgondozás és a szülés utáni ellátás is (no persze ez a hivatalos része:-)

EGy olyan kérdésem lenne még hozzátok, hogy volt-e vkinek olyan, hogy menet közben iszonyatosan megfájdul a hasa alul? Mintha 10000km-t futottam volna.. Tök lassan sétálok, de akkor is egy jó negyed órára mindig megfájdul a hasam. Hallottam övről, ami tartja a hasat, bár nekem nincs hatalmas hasam, ezért nem értem teljesen a dolgot....

A homeopátiás szereket az orvosok javasolták, vagy Ti szakirodalom alapján ismeritek a szereket? Mert most rendeltem egy homeos könyvet, abban minden részletesen le van írva, ami akár most, akár a későbbiek során tök jól jöhet! :)

Jól rámjött az írás itt hajnalban, ugyhogy megyek is aktivizálom magam egy takarításra :? :? :?

Szép napot!

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


szilvi!
mennyire erős ez a hasfájás? nem akarlak riogatni, de ha tényleg találó a hasonlat, amit írtál, akkor jó lenne a dokiddal konzultálni. én ehhez a nyillalló érzéshez egy dolgot tudok társítani: már a 40. hétben voltam, és elmentem a piacra vásárolni (kosárral, 30-as busszal), én akkor éreztem hasonlót. a folytatást nem részletezem. mivel erőltetted magad túl?

Ágiboszi! Nagyon ügyes ez a gipsz kép! De jó, hogy van ilyesmikhez türelmetek.

Gabi! Jó mulatást a Miku ünnepséghez! Igazán jó munkahelyed van, hogy januártól visszamehetsz 4 órában. Úgy látszik ez a mh. nemcsak a másik oldal felé "gyermekbarát".

Renáta! Jó utat, és vigyázzatok magatokra!

Huncut! Szóval csak maagnéziumhiányod volt? Jó, hogy kiderült. Nagyon kis életrevaló gyerek Sanyika, hogy így feltalálta magát a babaklubban.

Panzej! Valahogy nekem is a szájpenész ugrott be, amikor a fehér pontokat ecsetelted. A híg széklet viszont fogzás is lehet. :?: Egy jó hír: nem olyan nehéz a szájpenészt sem kigyógyítani. Anno a férjemnek volt bébi korában, és tök jól meggyógyult :lol: , pedig akkor még nem voltak ilyen remek szerek. Egy gomba okozza, ami a melledről a szájába kerülhetett. Nem jártál uszodában az utóbbi időben?

Írjatok még sok karácsonyi ötletet! Tetszenek a gondolataitok!

KépKép
toreau
 
 


Sziasztok:)

Köszönöm a dicséreteket:) Bevallom erre még Dani idejében tudtam perceket lopni, most két gyereknél még nem jött össze, de ami késik nem múlik ám :wink: :P

A szájpenészt boraxos ecsetelővel el lehet mulasztani egész gyorsan, de szerintem mutassátok meg dokinak, hogy tuti legyen a diagnózis.

Ajándékozás terén nálunk is reformálás van folyamatban. Lehet hogy van aki megkövez érte, de én bevallom elég sokáig utáltam a karácsonyt, azt mondhatom hgoy talán tavaly volt az első eset hosszú évek óta hogy vártam, és ez persze Dani miatt volt , ami ugye mostmár Pepével kiegészülve egész jó kis izgalmakat hozott az életembe. Azért nem szerettem, mert állandó fejtőrést okozott hogy kinek mit és miből, meg mért pont csak ezen a napon gondolunk valakire és vagyunk figyelmesek, az év maradék 364-365 napja az smafu???? Aztán ugye vannak egyesek akik tesznek az egészre, te meg kiteszed a lelked és olyankor nemegyszer sértődés, esetleg vita fakad, szal ezért nem csiptem a karácsonyt.

Viszont megegyeztünk a családdal hogy a felnötteknek nem veszünk semmit, elég hogy békességben együtt vagyunk, beszélgetünk és eszünk egy jót. Igy csak a gyerekeknek veszünk ajándékokat. Az idén ráadásul ezt még megoldottam annyival hogy én vásároltam be játékokat, ruhákat, apróságokat , mert igazán végül is én tudom mi az amivel szivesen játszanak, hányas ruhát hordanak. Majd odaadom a család tagjainak és ők lepik meg vele a fiúkat. Nálunk idősek a nagyszülők és már nem igazán vannak képben hogy egy ekkora gyereknek mi jó, és bevallom öszintén nagyon sok "gagyi" és veszélyes játékot lehet manapság kapni, annak meg semmi értelmét nem látom hogy egy halom pénzért bóvli legyen a fa alatt. (félre ne értsetek nem vagyok snob, inkább csak előre látó, és nem az állati drága játékokat keresem, mert sokszor jobban eljátszik a gyerek egy üres vajasdobozzal, mintsem a huszezres vagy mittom én mennyibe kerülő drága játékkal, inkább arra törekedtem hogy tanuljon is a játékkal)

Persze azért mindig van valami apróság mindenkinek a fa alatt, ezeket főleg én készitem el saját kezűleg, például falinaptár a gyerekek képeivel, egy két saját kezű szakácskönyv, diszitett dobozok stb... ami eszembejut

Toreau :)

Nem is olyan nagy ördöngöség ám elkésziteni egy ilyet, szerintem neked is simán menne: lehet kapni hobbiboltban akár kartonból is képkeretet, vagy van polisztirolból is, ezek festhetőek és arra már csak dekopázs ragasztóval felviszed a lenyomatot, diszited a keretet és máris kész.

B.Szilvi:)

Jobb lenne ha felhivnád a dokidat legalább telefonon konzultálj vele, nem a legjobb dolog a hasfájás, inkább egy ugymond "fölösleges" telcsi, mintsem hogy nagyobb baj legyen.

Nah megint léphetek... bocsi...

puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Hát nem volt szerencsém, az egész éjszakánk pocsék volt, de szerencsére csak reggel 6-tól aludt velem Blanka. Este fél 1-kor sikerült elaltatni. :? Fogacskára gyanakszom, de semmi jelét nem látom. Ehhez képest most vidáman sikongatva játszik a járókában. :roll:

Ágiboszi,
Jó ez a kézlenyomatos dolog. Mi először kb. 1,5 hónapos korában próbálkoztunk vele a babanaplója számára megörökítendő. Legközelebb majd égethető gyurmába tervezem beletenyereltetni. :-)

Gabek,
Naptár ügyben csak kiválogattam 12 képet aztán a többit a http://www.fantaziastudio.com/index1.html# oldalon keresztül lehet intézni. Bár nálunk most a sógornőm csináltatja Sopronban technikai okok miatt.
Hasonló még a http://www.multiprint.hu/products.php vagy a http://www.extremcopy.hu/page.php?mode=termekek oldal is.

Karácsony témában én a fával vagyok gondban. Sajnálom, hogy kivágják azt a sok fát, mégsem tudok kibékülni a műfenyővel, mert annyira kell nekem a fenyőillat a karácsonyi hangulathoz. :oops:

Na megyek, nyűgi van.

prucsok
 
 


Sziasztok!

Szilvi: nekem is volt egyszer hasonló, hogy nagyon begörcsöltem. Épp felkészítőre mentem, és alig vártam, hogy beérjek a klinikára. Aztán ott leültem, üldögéltem vagy félóráig, aztán elmúlt. De azért szerintem hívd fel a dokidat. Én akkor felhívtam volna, ha nem múlik el a görcsölés magától.

Kinga: Nekünk van egy Thomas mozdonyunk, de nemtom honnan van, mert kaptuk. Olyan, hogy ha megnyomod a masinisztát, akkor magától száguld a vonat. Megkérdezzem azoktól, akiktől kaptuk, hogy honnan szerezték?
Kováts Botond Olivér pedig tüneményes! :)

Prücsök: Nagyon ügyes vagy, klassz a kalendárium.

Ági: Nagyon jó ez a kéznyomatos kép!

Renáta: jó utat, vigyázzatok magatokra. Várunk vissza!

Említettem a talin, hogy csináltatok a nagyszülőknek babanaptárt. Most találtam egy helyet a neten, ahol egész jó áron megcsinálják. Ha valakit érdekel, elküldöm. Már elkészültek a fotók a naptárhoz, íme egy kis ízelítő a képekből (kicsit retró stílusban :))

Kép

Lilla

lilló
 
 


Mondtam a dokinak, azt mondta, hogy ez normális, a méhet tartó szalagok miatt.
Az elején nem is így fájt, és most is csak akkor, ha elindulok gyalog vhová. Pedig már igyekszem annyira lassan menni, inkább 2szer annyi időt szánok mindenre, előbb elindulok, hogy biztos elérjem a vonatot/buszt.
Kicsit olyan érzés, hogy a testem nem bírja a pocakomat... Pedig tényleg nem vészes, 5 kg-t híztam eddig, és a pocakom sem hatalmas:-(
Néha meg is szólnak, hogy biztos nem eszem eleget, nem fog megnőni a bébim. De eszem, csak jellemzően a gyümiket kívánom. No meg nem vagyok nagy sütőtökös, de mivel sok a vitamin benne, így két szeletet mindig letolok a torkomon, mert kell Ákosnak a vitamin.

De inkább felhívom a dokit, kicsit bepánikoltam.

Karácsony: hát én sem vagyok nagy karácsonypárti, és jellemzően azért, amit Ági leírt. De most valahogy más minden. Most lettem kész a takarítással, és úgy döntöttem, hogy díszitgetem kicsit a lakást. Ilyet azelőtt soha nem tettem, de most annyira kedvet érzek hozzá. Legyen egy kicsit más, legyen karácsonyi a hangulatunk:-)))
Jó hatással van rám a babavárás, az bizti :lol: :lol: :lol:

Ági, annyira szuper dolgokat csinálsz, irigyellek:-)

Én amin még gondolkodok, hogy varrni kéne megtanulni. Gép van, de én teljesen nulla vagyok, még simán se vagyok egy bajnok varró, nemhogy géppel, amibe azt sem tudom, mit hogy kell befűzni. Viszont ha tudnék, egy csomó dögös cuccot csinálhatnék a kisfiamnak:-))))))))

Na, most az összes gondolatomat Rátok öntöttem, bocsi ezért:-)))

Puszi mindenkinek, és szép napot!

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Renáta, van még egy ikres szülés rész a klinikáról Újvári doktorral. Már nem emlékszem sajna, hogy hányas számú...

Szilvi, nekem már a huszonvalahanyadik héttől folyton keményedett, fájt a hasam. Főleg a sétától, később az autózástól - aztán már mindentől. Pihenj nagyon sokat - ezzel jelez a szervezeted, hogy kicsit lassítani kell. Szóval csak szép óvatosan.
emma8
 
 


Sziasztok!

Prücsök, Ági!
Nagyon szépek a karácsonyi dekorációk, nagyon ügyesek vagytok! Én nem tudom, idén mit csináljak a lakásban, mert csak olyan dolog jöhet szóba, amit Boti nem ér el, különben vége a világnak!

Ugyanez a bajunk most a karácsonyfával is, tuti, hogy fel fogja boritani - pontosabban, még nemtaláltuk ki, hova kerölne a fa, hogy ne legyen baleset belőle.

Valami majd csak bevillan az agyamba, mert ünnepi hangulat azért kell! Azt hiszem, idén elviszem Botit betlehemet nézni, ha állitanak itt a közelben.

Ajándékok: mi tavaly a családban majdnem mindenkinek babanaptárat cadtunk és frenetikus hatása volt! Az tartott a legtovább, hogy kiválogassam, melyik a legédibb 12 fotó! :D :D
Idén ezt már nem lehet elsütni, de amit Gabek irt, az nagyon aranyos, én is morfondiroztam raj, hogy mintét veszek Boti kezéről.

Prücsök!
Ügyesek vagytok, hogy úszkáltok! Blanka élvezte a vizet? Boti a Balaton kóstolta meg nyáron, neki nagyon tetszett a locspocs.

Lányok!
Köszi a segitséget Thomas vonat ügyében, megköszönöm, ha adtok tippet, hol lehet aranyos vonatot szerezni! :D :D :D

Gabi!
Megnézem a webcimet, amit adtál, köszi!

Sára!
Tök jó volt látni Vincust tegnap, annyira édes, ahogy próbálkozik a járással! Nagyon megfontoltan, csak egy-két lépést tesz, aztán, ha úgy gondolja, leül. Állati helyes volt!

Köszi a nagy dicséretet Botinak! Igazából kb. 1 hónapja érzékelhető, hogy a szellemi fejlőése irtózatosan felgyorsult. Mindent megért, amiről beszlönk és olyan következtetései vannak, amihez, mi beszűkült felnőttek már csirkék vagyunk,de az ő kis kreativ agya még képes meglátni a dolgokat.

Mi is délután fogunk menni játszóra, akkor talizhatunk!


Lilla!
Hát, ez profi sztárfotó Biről/ bocs, nincs hosszú i a gépemen, megőrülök tőle/ !Ti csináltátok, vagy fotós bácsi?

Panzej!
Botinak is volt szájpenésze. Neki úgy vettem észre, hogy az alsó ajkán, a nyálkahártyán apró fehér foltok jelentek meg, amik továbbterjedtek a szájüregébe. Azt hiszem, az inyén nem volt.
Ahogy Ági irta, bóraxos ecsetelővel, úgynevezett rózsamézzel kell kezelni.
De amit leirtál Micikéről, szerintem inkább a foga lesz az.
Ha a fehér foltok kitüremkednek és duzzadtnak tűnnekaz inyén, illetve hasmenése is van, akkor val.szeg a foga.
Gyerekorvosnak vagy védőnőnek azért mutasd meg természetesen!

Na, most megyek, mert kezdődik a Kossuthon a műsorunk!

SZiasztok!
kgk
 
 


Szép napokat! :P :P

A decemberi Kismamában van néhány ötlet a karácsonyfa kibiztosítására!Pl: kikötni egy ablakkilincshez, nem tenni alá terítőt...stb! :wink:

Prücsök
Miért nem vesztek gyökereset? Nálunk anno Nyíregyházán mindig olyan volt, mostanra már szépen megnőttek apukámék és anyósomék kertjében! Azt hiszem egyszer nem sikerült kiültetni! :lol:
Hova jártok úszni? Mi januártól akarunk (akarok) menni!

Lilla, Kinga
Nagyon helyesek a srácok!

Sára
Most aztán semmit nem értek! :cry: :cry: :cry: :cry:

Szilvi
Beszéltél a dokiddal? Mit mondott?
Enyelőre pussazntás, álmos vagyok......

Kép
anid
 
 


Sziasztok!

Prücsök,
Nekem is nagyon tetszik az adventi naptárad.

Ági,
Emlékszem még rád a decopes fórumról régebben irogattam oda és nagyon szép dolgokat csináltál. Nagyon aranyos ez a kis kép is.

Nagyon jó ötlet ez a baba-naptár. Ha idé még nem is tudunk ilyet adni, de jövőre mindenképpen szép ajándék lehet.

Amíg mi kicsik voltunk az öcsémmel mindig szép nagy fánk volt, lent a földön állt, és ki volt kötve az egyik szekrényhez és az ablak kilincshez. Így egyszer sem dőlt fel nálunk fa.

Ezt a kórházválasztásos hírt már én is hallottam és nagyon örültem neki :D

Sajnos a többi témához nem tudok hozzászólni, talán majd egy év múlve :D

Móni

Kép
móni23
 
 


Sziasztok

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164983705.82.gif[/img]

Saara
igen lelkiismeret furdalásom is lenne elég nagy, és még felületesebben aludnék úgyhogy még egy darabig maradunk együtt, de lehet hogy addig amíg nem tud rendesen járni, hogy ha baja van akkor át tudjon botorkálni és bebújni hozzánk. Hát nem tudom, de egyszer biztos eljön az ideje a külön válásnak is.

Ágiboszi
köszi a táblázatot, és gyönyörű a kép, én csak azt sajnálom hogy mikor hazajöttünk a kórházból akkor nem csináltam én is egy ilyen lenyomatot, vagyis volt eszembe, csak féltem rákenni a festéket, nehogy baja legyen tőle, most pedig szerintem legalább 2 emberes feladat lesz a dolog.

a naptár nekem is eszembe jutott, csak az a baj hogy nehéz a fénykép kiválasztás

Prücsök
nálunk csak éjjszaka van mizéria a fogacskák miatt, a nappalok azok max nyügisek, de nem sír úgy mint éjjszaka (szerencsére csak ritkán)

Lilla
nagyon édes a kis Bálint

Mindenkinek nagyon szép várakozást kívánok az ünnepekre

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!
Holnap olvasok vissza is, most gyors bejelentkezés.
Hazaengedtek kimenőre, hétfőn vissza kell mennem a kórházba.
Szerdán uh-n a manónknál kamrai arrithmiát vettek észre, ez valami féle szívritmuszavar.
Egyik doki azt mondta, ez semmi komoly, gyakori, szülés után elmúlik. Másik doki: folyamatosan figyelni kell, ha gond van, azonnal császár, maradjak bent.
Saját dokim: újabb uh, aztán meglátjuk. Az újabb uh-n is látható volt, de a dokim is azt mondta, hogy ne aggódjak, minden rendben van, keringés, áramlás, szívszerkezet. Én mindenesetre végigbőgtem két napot.
Most ott tartunk, hogy hétfőn időpontunk van a SOTE I.-re, ott van egy szívspecialista, és megnézi a mi kis drágánkat.
Én érzem ,hogy semmi baja nincs!! Ha azt mondják, hogy max. annyi probléma lehet, hogy nem lesz űrhajós, hát üsse kavics, Csak komolyabb probléma ne legyen.. De úgy gondolom, hogy egy szívbeteg gyerek gyenge, és nem olyan kis virgonc mint a mi Pannánk.
Hát szóval ez van, hétfőig nem leszek okosabb, próbálom magam lefoglalni addig is.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Szia Mágnes!

Örülök hogy jelentkeztél, mert már nagyon izgultam, hogy mi lehet veletek. Örülök hogy jó kezekben vagytok. Bízzál a dokikban, én nagyon szorítok nektek!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Csak gyorsan:

Magnes, biztos jol megijedtél... :( drukkolunk, hogy minden rendben legyen és küldök sok-sok ++++++++++-t :)!

Légyszi jelenkezz majd, ha tudsz, h mi a helyzet!

puszi

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Mágnes, egész biztos minden rendben lesz! Sokat hallottam már a sote I-es szívspecialistáról - valamilyen Kriszta, ugye? Állítólag ő a legjobb az országban, szóval a legjobb kezekben lesztek.
Kitartás!
Puszi,
e
emma8
 
 


Lilló,
Nagyon jó ez a retró Mikulásos kép Bíről! :) Mi is csináltunk Blankáról a naptárhoz, de nem ilyen szexit. :P :oops: Tök fotogén Bálint: Bár azt nem tudtam megállapítani, hogy ül vagy fekszik a képen.

Kinga,
Úgy tűnik élvezte a vizet, bár kicsit fáraadt volt. Sokszor tudományosan figyeli a dolgokat és elfelejt mosolyogni. :P Olyan kis méla. :roll: A nyáron már én is belelőgattam kicsit a Balcsiba, nem vette zokon.

Anid,
A gyökeres fa jó ötlet, utoljára még Kelenföldön volt gyökeresünk. De fenyőerdőt nem tervezek a kertbe, így hosszú távon az sem olyan jó talán...
Ma arra gondoltam, kéne egy szép a kertbe és az lenne mindig feldíszítve, bent pedig csak valami jelképes faféle lenne... :roll: Még gondolkodom. Mert amúgy egyébként fenyőfánk nincs a kertben, szóval jogos az ötlet. :wink:
Úszni a Rubin Hotelbe járunk. Kicsit drága, de közel van és fix kis létszámú csoportok vannak.

Mágnes,
Képzelem, hogy izgulsz most, de bízz a megérzésedben és dokidban. Mi pedig drukkolunk ezerrel! :)

Megyek,mert fennforgás van.
Prücsök

prucsok
 
 


Sziasztok,

Mágnes
Hátha nem, de csak vígasztalásul nekem a gyerekkori egyik legjobb barátnőmnek szívritmus zavara van. Mi még általánosba jártunk együtt, ott össz-vissz annyi baja volt, hogy ha nagyon fázott lilább volt a szája, mint nekünk többieknek. Tehát túlélhető, velünk csinált pont mindent ugyanúgy, szinte semmi sem látszott az egészből, azóta már van egy 3 éves kislánya, aki ezt nem örökölte.

Emma
Megkérdeznéd még anyukádtól az Alexej nevet is, mert az egyik decemberben szülő barátnőm férje, most ezt találta ki.

Nagyon köszi,

Gabi

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Köszönöm,hogy nem soroltatok a rossz anyák táborába. :lol:
Nálam se az a fontos,hogy méregdrága ajándékokat vegyek a gyerekeknek,de olyat azért nem szoktam aminek nem örülnének,mert annak semmi értelme.A nagyoknál nagyon nehéz választani,mert ami már őket érdekli azok igen csak drágák.Mondjuk a Rebinek is meg vannak az igényei.... :lol: a sok reklám hatására.De szépen megbeszélem vele,hogy a Jézuskának sok gyerekhez kell eljutnia,sok ajándékot visz,tehát azt próbálja kiválasztani amit a legjobban szeretne.Aztán amikor szűkül a kör,akkor utánajárok mi mennyibe kerül,meg anyuéknak is megmondom mit szeretne.De azért a 10ezres játékokat így sem tudom megvenni.
Kb.5-6 ezr ft-ot szánok gyerekenként.Sajnos ilyen árak mellett tényleg jól meg kell nézni mit vesz az ember,mert a piacos árukat inkább kerülöm,mert ki tudja milyen veszélyt rejtegetnek.
Aztán a párom gyerekeiről sem szabad megfeletkeznem,hisz nekik is karácsony van. :lol:
Gerda legtöbbször ruhát kap,de most MP3lejátszót kért,az öccse is.Tehát összesen 6 gyereknek kell ajándékot vennem,így a felnőttekre már nem telik,de nálunk nem is várják el a többiek,mert tudják,hogy sok a gyerek.Anyuéknak azért szoktam egy kis meglepit adni,hiszen ők szolgáltatják az ünnepi menüket már évek óta,mert a nev.apám szakács.Olyan jó,mert semmit se kell főznöm.Ezt kapom tőlük karácsonyra! :lol:
Ákosnak a legnehezebb,mert neki mindene meg van(az apja és az én szüleim révén),de most focicipőt kért,mert kezdi kinőni.Hát az se olcsó,de most szerencsére kifogtam,mert most nyílt Veszprémben az Intersport áruház,és féláron volt a Nike cipő.Neki muszáj meg venni a márkásat,mert a kínait két edzés alatt szétrúgja.Tehát mire kinőné legalább 5pár kellene belőle,akkor már ugyan ott vagy a minőségivel.

De már nagyon várom a karácsonyt,mert szeretek ajándékozni,olyan jó látni,hogy örömmel nyitogatják az ajándékokat,és amikor sikerül eltalálni a kívánságukat,az olyan jó érzés. :wink:
Nálunk mindig élő fa van,mert imádom az illatát.Volt már cserepes is,azt februárban szedtük le. :roll: Utána kiültettük,de tönkre ment.Biztos sok volt neki a bent lét. :shock:


Szilvi,
nekem is sokszor fájt a hasam alja,főleg most a negyedik terhességem alatt.Általában ez a szalgok nyúlása miatt van,nem veszélyes.

Lilla,
nagyon édes Bíí a képen. :lol: Te hol csináltatod a naptárt?És mennyiért?

Ágiboszi,
örülök,hogy minden rendben Danival,és "csak" a testvér-féltékenység a gond.Azt meg biztosan megoldod,hisz remekül bánsz a fiúkkal. :lol: :wink:

Mágnes,
biztos minden rendben lesz,és jó helyre kerültél.Azért írd majd meg mit mondott a szívspecialista.Drukkolunk nektek! :lol:

Lassan befejezem,mert egy órája írom ezt a hsz-t. :roll:

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Még csak annyit,hogy:

BLANKA BABÁNAK BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT![b]

KATA BABÁNAK MEG BOLDOG HÓFORDULÓT![b]
timiban
 
 


Sziasztok

Timiban
de jó neked hogy nem kell főznöd!
Mondjuk én szeretek, csak az a sok mosogatni való és még utána el is kell pakolni.
a cserepes fenyőfát egyből a melegről kivitéttek a hidgbe? Vagy egy kicsit volt egy kis köztes hőmérséklet váltás is szegénynek?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Timi, azért nem semmi 6 gyereknek ajandékot szerezni :?.... Biztos sok idö és utanajaras is...

Lilla, kéész ez a sztar foto, annyira szexy rajta Biiii, tiszta playboy :D! Ki csinalta a képet?

Szilvi, nalam is volt ilyen fajdalom. Nekem a doki azt mondta, amit Timi irt: nyulnak a szalagok. Nekem is kb akkor volt, amikor neked. Szerencsére hamar elmult.

Blanka babanak boldog féléves szülinapot:)!

Prücsök, a Rügyecskék alapitvany minden évben szervez egy karacsonyfa-kölcsönzö akciot. A varos különbözö pontjain lehet atvenni a fakat adott napokon. Nem draga és, ha visszaviszed visszakapod a pénz egy részét! Ha valakit érdekel utananézek.

Angyalka, közben kideritettem, h a narancsolajos folttisztito sem jo szines ruhakra! Mindenféle tippröl olvastam most a Zöld Nagyokosban, ezeket akarom kiprobalni. Majd szolok, h mi valt be, vagy ha gondolod beszerezheted Te is, nagyon hasznos kis kiadvany, tele van jo ötletekkel és tippekkel.

Emma, köszi, h utananéztél, egyelöre elvagyok, de szolok, ha kiprobalnam a sogornöd szereit! :)

Lilla, Toreau, köszi a linket, ma megyünk a Maria nagykerbe kiscipöt venni :)!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok!

Erika,
biztos az volt a baj,hogy kivittük szegény fát egyből.De akkor albérletben laktunk és ott nem igen tudtam volna semleges helyre tenni,így lehoztuk a telkünkre és elültettük,de kiszáradt.:)

Sára,
hát nincs könnyű dolgom az biztos,de szeretek nézegetni és agyalni azon,hogy mi legyen a meglepi és még a pénzből is fussa....

Pusz

Timi
timiban
 
 


Sziasztok!
Hát köszi a bíztatást, nagyon aranyosak vagytok! Azóta már kicsit pozitívabban látom a dolgokat, azzal nem teszek jót Pannámnak, ha idegesgedek, bízom az anyai megérzésben.. Remélem holnap minden rendben lesz, természetesen beszámolok mindenről, bár nem tudom mikor... Szerdáig tuti bent tartanak, aztán szerintem attól függ a hazajövetel, hogy mit mond a doktornő... Szóval holnap patológia.. :?


karácsony: mi megejtettük a bevásárlást, most a babavárás miatt jelképes ajándékot kap a család, szamos marcipánt vettünk nekik, a párom megtalálta a mintaboltjukat.. Hát ott csorgattam a nyálam a boltban, de van diabetikus szamos is, és nagyon fini!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok

Mágnes
nagyon szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!
Hogy s mint!

Annyi ajándékötletet adtatok, hogy én jó gyerek módjára az egészet most akartam kijátszani a családnak!
A párom állított le, nehogy már idén egyszerre rendeljek naptárt, pólót, bögrét...stb! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Én ilyen hebrencs vagyok! :lol: )

Az adventi kalendáriumnak nagy sikere lett a kislánynál! Ági! Nagyon köszönöm!

Szilvi
Hastartó övról mindig olvasok a Kismama óújságban: 2490Ft
A bolt III.ker. Montevideo u 9-ben
www.mc.hu -megrendelheted! Szerintem, ha tényleg ezért fáj a hasad, akkor érdemes egyet venni!

Mágnes
Szorítok neked!
Kata is szívritmuszavarral született, míg benn voltunk kétszer ellenrizték, de hálistennek csak a születés miatt volt.(Megjegyzem ezt csak akkor tudtam meg, amikor egyszer jött a "kedves" nővér, hogy vár a ygerek doki szív uh-ra! :shock: :shock: :shock: :shock: ! Sírva mentem, hogy most mi van???? :shock: :shock: :shock: )

Remélem neked semmi rossazt nem mond a szívspecialista!
Várunk!

Fenyőfa
Nekünk Nyh-n mindig fás volt, volt hogy az erkélyen dekkolt még márciusban is, mert olyannyira fagyos volt a föld! na ilyenkor nem maradt meg! :lol:
De elég nagy sikerrel sikerült földbe juttatni! :P

Timi
Hát valóban nehéz 6 gyerkőcnek ajándékot venni!
A kaja nálunk is így néz ki, mivel én csak dec.24-re főzök és csak kettőnknek! A többi napot otthon töltjük! :P :P :P

Olyan jó volt a mai nap! A suliban kaptunk könyutalványokat és képzeljétek ma vettem csak úgy 5 könyvet! Magunknak! Tudom, hogy ajándékot is lehetett volan venni, de nem ment! Önzőek voltunk! Vittük Manót is a hordozókendőben és nagyon élvezte!

Lilla
Bálint nagyon aranyos! Én is azon törpöltem, hogy ül vagy fekszik!

Gyerkőcünk belépet a kúszók táborába, igaz, hogy csak hátrafelé, de halad! Illetve elfordul körbe-körbe! Ezért így minnél messzebb kerül a játékaitól, és egyre mérgesebb lesz!

További szép napot mindenkinek!

Kép
anid
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönjük a Fiatalúr nevében is a dicséreteket. A sztárfotókat én csináltam róla sajátkezűleg, de két kemény nap munkája van bennük. :) :wink:
Egyébként a képen ül. :)
Az oilmarket nevű cégnél csináltattam a naptárat, 3000+ÁFA az ára.
Úgy csináltam a képeket, hogy minden hónaphoz valami jellemzőt, pl a mikulás a december, van fürdözős kép az az augusztus...stb. De végül színes lesz a naptár, nem retrós, de magamnak azért megcsináltam a képeket bebarnítva is, mert lehet saját részre csinálok egy retrós naptárat, az nekem annyira bejön.

Mágnes: nagyon sajnálom a szívritmus zavart! Remélem nem lesz semmi komoly bajotok, tök jó, hogy a szülésznőd ilyen kedves volt Veled.
Nagyon szorítok Neked/Nektek, már nincs sok hátra!

Anid: nem vagytok önzőek, ami jár az jár! Gratulálok Katának a sok mozgolódáshoz! Nagyon mozgékony kiscsaj lesz.

Lányok, egy kérdés. A talin valaki nem fogta véletlenül össze a cuccával és rakta el Bí egyik zöld-piros katicás zokniját? Bár már biztos szóltatok volna, ha megtaláljátok... Tali óta nincs meg az egyik párja, pedig annyira szerettük azt a zoknit. :( :cry:
Mert ugye én is majdnem lenyúltam Prücsökék egyik pelusát, mert nem emlékeztem, h elraktam-e a sajátunkat, rémlett valami, de azért bepakoltam a biztonság kedvéért az övékét is :wink: .


Sára: Sikerült venni cipőt? Hogy tetszett a Mária?

Közben voltam a dokimnál, és kikérdeztem erről a kórházasdiról, de úgy tűnik hiába, mert egyelőre nem vezetik be. Tehát tárgytalan, beszélhettünk volna másról is, ha ezt tudom :) :)

Na megyek, mert hulla vagyok.
Jó éjt!
Lilla

lilló
 
 


Kép

Mint láthatjátok megjártuk a Mikulás ünnepséget :)

Nagyon jó volt, mindenkit név szerint szólítottak és persze ajándékot is kaptunk :lol:

Megvolt az első ünnepség, na ennek örömére nem is nagyon akart elaludni, de azért csak sikerült.

Na jó éjt,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Lilla
Engem érdekelne mit mondott a dokink, megírnád?

Köszi,

Gabi

Kép

Kép
gabek
 
 


Köszönjük a féléves gratulációt! :-)
Belegondoltam, hogy volt idő, amikor úgy tűnt, hogy az 1-es is olyan messze van azon a vonalzón, hogy sosem érjük el, aztán tessék. :lol:

Sara,
Köszi az ötletet. :P Ma ugyan nem ment a Rügyecskés honlap, de remélem majd fog és utánajárok. Ugyan egy másik honlapon (Humusz) 60-80 cm-es fákat írnak, de végülis az is szép és sokszor volt más itthon kis fenyőnk.
Milyen cipőt vettetek a kis lépegetőnek? Én majd Siestát szeretnék, ha eljön az ideje, hogy rendes cipőben tanuljon meg járni.

Anid,
Gratula a kis izgő-mozgónak! :)
No és a könyvbeszezéshez is! Kell enyni önzés. :wink:

Gabek,
Tök jó ez a Mikulásos kép. De azért úgy látom nem tévesztett téged szem elől.
Mi nem mentünk ma sajnos, mert pont nem úgy jött ki időben. :(

Jó éjt mindenkinek!
Prücsök

prucsok
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!!

Nagyon köszönöm én is a hasznos tanácsokat, a dokival beszéltem, és azt mondta, hogy a szalagok nyúlnak azért fáj, ne aggódjak. Tanácsolta az övet ő is, no én nagy lelkesen elmentem venni a Keng. Goldba Dunakeszin, de sajna mindösszesen 1 db volt hatalmas méretben, így nem tudtam beszerezni. Vettem egy kord terhesgatyót helyette:-)
Nem tudták megmondani, hogy mikor jön újra, ezért inkább rendelek a netről, nagyon köszönöm a linket Anidnak :D :D

De muszáj lassabban csinálnom a dolgokat, lassabban sétálni, mert ekkor jelez a szervezetem. A hátam majd leszakadt a pénteki takarítás után, dehát az ember fia azért megcsinálja,és utána pihen két napig :lol: :lol: :lol:
Mi lesz majd, ha már nem a pocakomba lesz Ákoska, nem is tudom:-)

A karácsonyi ajándékok megvásárlásához sincs igazán kedvem, mert mindenhol rengetegen vannak. A másik, hogy babát várva van elég kiadásunk, ráadásul nálunk még nekünk sincs meg minden bútorunk, a lakás frissen van felújítva... Szóval a kettő együtt igazán viszi a pénzt sajna... :cry: :cry: De azért az ember igyekszik mindenkinek vmi apróságot venni, apával azonban nem veszünk egymásnak semmit, max amire a lakásban szükség lehet. :lol:

Mágnes: nagyon-nagyon szorítok én is értetetek, biztosan minden rendben lesz!!!!!! Legyen nagyon sok erőd!!!!!!

Tök jó lett a mikulásos kép is Gabek, biztos szuperul érezte magát Gergő :lol: :lol:

A hétvégén díszítgettük a lakást mi is. Fura, azelőtt nem foglalkoztam ilyenekkel :) :)

Legyen szép napotok, bár az idő nem a legjobb, de legalább nem mínuszok röpködnek!

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Sziasztok,

Szomórú nap ez a mai, apa újra dolgozik egy hónap után és már reggel itthagyott bennünket :cry: Kíváncsi vagyok hogy bírok majd Gergővel, biztos nagyon fog neki hiányozni.
Olyan sokat fejlődött ebben a hónapban pl. már jól ül, megtanítottuk tapsolni, és a legújabb, hogy beszívja az alsó ajkát és úgy cuppog.

Szilvi
Nekem is volt ilyen érzésem, amikor csak a közelbe mentem el valahova és nem jött a busz és a napsütésre való tekintettel úgy döntöttem hazasétálok. Na a két buszmegálló között már alig tudtam menni, és ezután úgy döntöttem, hogy mégiscsk csak kocsival közlekedem. A Takarítással is óvatosan!!!

Írjatok, mert mostmár jobban ráérek,

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra van időm sajnos. Nálunk folyamatosan a fogzás van terítéken. Vannak napok amikor kevésbé fáj neki és van amikor nagyon. Tegnap megint nagyon fájt neki. Folyamatosan nyomtam bele a Chamomillát. Este 11-12 körül már sikerült is elaludni. Már hulla fáradt vagyok, mert csak ringatásra nyugszik meg egy kicsit, de csak ha én ringatom, ha apa csinálja az neki nem jó.

Sára
Kérdezted a kistesót. Lehet, hogy most gonosznak fogsz tartani, de úgy érzem nem lenne erőm még egy sírós babóhoz. :oops: :oops:
Gratulálok Vince első lépéseihez és az első cipőcskéhez!
Milyen cipőt vettetek neki? :D

Lilla
Nagyon édi a kis Bíí! :D :D

Blankának boldog fél éves szülinapot! :D :D

Lányok!
Olyan ügyik vagytok! Nagyon szépek az adventi kalendáriumok.

Ági
Tök jó az a kis talpacskás, mancsos kép! :D Milyen jó dolgokat tudsz csinálni!

Gabek
Nagyon tuti a mikulásos kép! :D
Gratulálok Gergőnek az új tudományához! Nagyon ügyi. Mi még csak oldalra tudunk fordulni és már megfogunk mindent, sőt mindent a szájába vesz. Van rágókánk, de Ő inkább az ujjamat szereti rágicsálni, meg a pelust. :roll:

Mágnes
Drukkolok Nektek!

Szilvi
Ne vidd túlzásba a takarítást! Csak óvatosan!
Pihenj amennyit csak tudsz. Igaz én is egyfolytában tettem-vettem. A férjem állandóan azzal fenyegetőzött, hogy megkötöz, mert folyton csináltam valamit, nem bírtam a fenekemen ülni aztán estére meg jól elfáradtam. :wink: :D

Ajándék ügyben sajnos mi még sehol sem tartunk, de a naptár nekem is bejött. Szerintem a nagyiknak mi is készíttetünk egyet-egyet. :wink: Ugye nem baj, ha elcsenek tőletek egy-két ajándékötletet? A nulla alvástól egy kicsit nehezen mozognak az agykerekek.

Timi
Le a kalappal előtted! Nem lehet egyszerű 6 gyerkőcnek ajándékot nézni és venni! :wink:

Mindenkinek szép napot kívánok! :D

Puszi: Évi

KépKép
ranpo
 
 


Sziasztok,

Mint látjátok nagyon ráérek...

Kinga
Nincs specifikus játékbolt ahol lehetne kapni a Thomas-ékat, csak azt mondták, hogy "a nagyobb játékboltokban", de lehet a weben is rendelni, nézd meg a modell.hu-t, így nem kell utána járkálnod sem :-)

Ranpo
Nálunk is ugyanez volt 3 hónaposan azt hittük jön a Gergő foga, sőt láttuk is a kis fehér valamit az ínyénél és a szokottnál nyűgösebb volt. Aztán elmúlt :-) és csak most 2 hete bújt ki az első foga. Tehát szerintem akkor kezdett nőni és utána valamiért megállt, :? azóta inkább a teste nőtt, no de nem mehet minden egyszerre :) De az első fog kibújását észre sem vettem volna, ha nem tolja be a szájába az ujjamat :-) Mi is vettünk akkor rágókákat, alig fértek be a szájába :shock: egyik sem kellett neki, csak a pelenka és az ujjunk ill. az ujjamra húzott pelenka volt a legjobb :lol: . Most már szereti a rágókákat ismert szerintem lassan kint lesz a 2. fog is.

Lilló
Kérdeztem a védőnőt, hogy mi is van a fogakkal, azt mondta hogy általában 1. éves korig 4 fog nő ki, tehát neked azért jó mert így ezt a korszakot lehet, hogy le is tudtad fogilag. :D

Mi az Oázisnál szoktunk fenyőfát vásárolni, mert ha ott veszel fenyőfát akkor annak az árát következő év elején még egyszer bármire levásárolhatod. Először azt hittem vissza kell vinni a fát, vissza is vittem, de kiderült, hogy nem kellett volna csak az igazolást és a blokkot. :roll: Tehát így már nem is tűnik olyan soknak a fenyő, bár a fa kivágásán ez nem segít :?

Na főzök egy kis ebédet,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?