Új privát üzeneted érkezett!

Szia Pihi

Megkaptad a válaszom?

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
Örülök hogy OK minden
mindjárt itt a csütörtök, és mi pont rá 1 hétre megyünk a szeretett dokibácsinkhoz testületileg mind a 3-an.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika, Nem kaptam meg! :(
pihi
 
 

 
 

Sziasztok!

Az igazság az, hogy megint nagyon izgulok, hogy rendben van-e minden, velünk marad-e a baba. Általában a hétfők ilyen szempontból a legrosszabbak, mindig akkor parázok a legtöbbet. Pedig elég magas volt a HCG-m és a progim is, igazából nem kéne ennyire izgulnom, de nem tudom hogyan kellne másra gondolnom. Ha van programom, akkor tök jól megy az idő, de ha "csak dolgozom", akkor folyton azon jár az agyam, hogy remélem ezt már nem kell sokáig csinálnom és csak nehogy valami probléma legyen.
nyusziful76
 
 


Nyuszifül! Itt mindannyian nagyon szorítunk Nektek! Nem lesz semmi probléma! inkább tervezgess: babaszoba, kismamaruhák, babaruhák, stb.... Próbálj meg ilyemire gondolni. Hátha megnyugtat.
pihi
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
ne izgulj, nehogy baj legyen

Pihi
és most megkaptad? bocsi de az előbbinél 2betüt duplán írtam, úgyhogy jól mellé irtam, de remlélem most sikerült

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika, megkaptam, már írtam is! Köszi
pihi
 
 


Szia Pihi!

a mostanit is megkaptad?

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Igen, köszi!

elvileg csak ez a vizsgálat van. De most haldoklom, annyira fáj a fülem. Valószínűleg a bölcsességfogam nyom valami ideget. Nagyon fáj. :cry:
pihi
 
 


Sziasztok!

Köszönök szépen minden gratulációt!

És már sikerült azt is letiztáznom,hogy adnak másolatot az erdményről. :lol:
Nem mintha nem bíznék a dokiban,csak jó lenne látni a számokat.Mert eddig ugye ilyenek egyik leleten sem voltak.

Nyuszifül!

Nyugi,minden rendben lesz. :wink: Simogasd a pocid,és mondogasd neki,hogy kapaszkodj!Ez már a tiétek,és Uh után már biztos kicsit nyugodtabb leszel!


Erika!

Biztos szép a város ilyenkor már,mi ritkán megyünk be,de nekem az Andrássy út a kedvencem!Mármint ilyenkor,amikor ki van világítva.Tényleg,már ki van világítva?

Princess!

És akkor most gyüjtögettek?Tényleg érdekes,ilyet még nem hallottam.Hát hajrá kisfickók!


Pihi!

Ilyen korán megjött?Nem lehet,hogy csak bevéreztél egy picit,és mégsem rendes mensi?Tegyél a füledre meleg sót,hátha használ.Remélem a dokinál jól alakulnak a dolgaid majd,és ez nem borítja fel az egészet.
Vendég
 


Sziasztok!

Megvolt a vérvétel: általános (vas, magnézium, stb.), vérkép, vércukor, süllyedés, Toxoplasma, rubeola, HIV, Hepatits + vizelet. A hormonok miatt majd vissza kell mennem, hogy a megfelelő napokon készüljenek.
A Kaáliba is bejelentkeztem, Krizsa dr-hoz, január 11.-re kaptunk időpontot. Előtte, december közepén még lesz egy újabb sperma vizsgálat, a párom nagyon szeretné megnézetni, hátha ismét javult az eredmény a bogyók hatására.

Pihi!
Nálam még nem volt HSG. Olvastam itt a hozzászólásaitokban, hogy az kell az inszemhez. Az igazság az, hogy nem szeretnék nőgyógyászt váltani, nagyon meg vagyok elégedve az orvosommal. Majd megkérdezem tőle, hogy ha az inszemet nem is, de ezt meg tudná e csinálni. Azért reménykedem, hogy talán januártól mégsem lesz ennyire megszorítva az egészségügy, és újra vállalhat az intézet meddőségi beavatkozást.
Hogy van a füled?

Nyuszifül!
Azt mondta a nőgyógyászom, hogy ne lombikozzunk, először mindenképpen próbáljuk meg az inszemet. Ezt a gyűjtéses módszert ajánlotta, én is most hallottam először. Járni kell mintákat adni, aztán a megfelelő mennyiséggel megcsinálják a beavatkozást. Azért most már kicsit nyugodtabb vagyok, hogy megvan a Kaáliba az időpontunk, ott majd kiderül, hogyan léphetünk tovább.
Hát, nőgyógyászt nem szeretnék váltani, Pihinek is írtam, hogy nagyon meg vagyok elégedve a sajátommal. Azért még gondolkodom rajta, mivel írtad, hogy a Kaáliban mennyibe kerül az inszem.
Te most nem izgulhatsz! Majd mi izgulunk helyetted! Szorítunk, hogy minden rendben legyen. Csak beszélgess a pocakoddal és tervezgess! Tudom, hogy még korai a névválasztásról kérdezni, de mindenkinek vannak kedvenc nevei. Neked is?

Erika!
Ákos kapott valami ajándékot a búcsúban?
Írnál valami arról, hogy az első konzultáció hogyan zajlik a Kaáliban? Csak egy beszélgetés vagy vizsgálat is van? A recepción kell bejelentkezni, és majd hívnak?
Telefonban azt mondták, 12e Ft.

Nyulasz!
Még nem gyűjtögetünk, de remélem fogunk és hatásos lesz ez a módszer. Bízom benne, hogy a Kaáliban is ezt fogják javasolni. Jobban örülnék az inszemnek, mint a lombiknak.
Vettél Selenor-t a párodnak? Mikor mentek az androlóshoz?

Üdv: Pincess
princess
 
 


Szia Princess!

Picit érkezzetek elöbb az első vizsgálatra,mert adatlapot kell kitölteni.Vizsgálat elöször nincs,ez aztán tényleg csak beszélgetés.
Jól döntöttetek!

holnap veszek szelenort.A vizsgálat dec.közepén lesz.

Üdv.:
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
örülök hogy ilyen gyorsan kiderült, hogy a papírokat megkaphatod
és Papp profhoz hova megy a férjed? a krio-ba, a kaáli-ba v. a szabolcs utcai klinikára?

Princess
akkor nem is kell olyan sokat várnotok a dokira mint gondoltam, ez jó hír.
mint Nyulasz írta, az első konzultáción a doki megnézi a leleteiteket, elmondja a dolgokat, hogy esetleg még milyen vizsgálatra lenne szükség, + elmondja hogy nálatok milyen megoldások jöhetnek szóba, mikor bementek a kaáliba a pultnál kell bejelentkezni, hogy kihez jöttetek, és ott elfogják kérni a tb kártyádat is és lefénymásolják majd az összes papírjaitokat (ja a papírjaitokat majd csak a végén), mikor bejelentkeztek leültök és szépen várjátok, hogy a dokibácsi név szerint szólítson titeket.
és a beszélgetés végén ő ad egy papírt amivel el kell menni egy másik irodába ahol be kell fizetni a 12.000Ft-ot.

Pihi
fülcsid? hogy van? nem mész el egy fogorvoshoz?

Nyuszifül
nagyon vigyázz magatokra

Sziasztok

Nagyon szép álmokat kívánok mindenkinek

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Erika!

Igen,nekem nagy könnyebbség lesz látni,mi változott.A Papp profhoz a Kaáliba lell mennie.

Ákosbaba jól van?Tettszettek neki gondolom a fények,me a nagy nyüzsi is.

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Nyulasz
Ákos baba éjjszaka 3x ébredt fel, úgyhogy mostmár nemcsak délután és este vagyok kómás a kialvatlanság miatt, hanem reggel is,
úgyhogy előre is bocsi mindenkitől ha néha hülyeségeket zagyválok össze.
Hát nem vettem észre rajta, hogy annyira tetszett volna neki a nagy nyüszi meg a többi, de a sógoréknál azért úgy ahogy elvolt, mert a keresztlányunk (ő család legkisebb tagja - a két nővére már 20 fölött van - februárban lessz 5 éves) nagyon de nagyon irigy, de hát ez van.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi a sok bíztatást. Én nem tudom tegnap mi volt velem, elég ijesztő volt. Lehet, hogy túl sok hülyeséget összeolvastam az interneten és rémeket láttam. Nem tudtam megnyugodni otthon sem. Korán lefeküdtem, de hajnali 1-kor felébredtem és 4-ig csak forgolódtam. Mára viszonylag megnyugodtam, viszont most nagyon álmos vagyok az éjszakázás miatt. :(
Erika! Neked is voltak ilyen aggódós napjaid?

Princess!

Ez tényleg viszonlag hamar van. Mindjárt itt a Karácsony, Szilveszter és máris mehettek. A párodnak hány naponta kell majd mennie a gyűjtögetésre? Ilyenről még én sem hallottam.

Pihi!

A fülemre nekem is mindig a meleg só használt. Egy kisebb alma nagyságú mennyiséget tekerj bele zokniba, melegítsd meg a tűzhelyen (erre oda kell figyelni, nehogy odaégjen), de lehet, hogy mikroban is lehet. Nekem gyerekkoromban sokat fájt a fülem, mindig ilyet kaptam. De van olyan barátnőm, aki a fülgyertyára esküszik, ha hiszel az ilyesmiben. :)

Nyulasz!

megy a drukk a következő vizsgálatra.

Szép napot nektek! Lehet, hogy ma már nem jövök, igyekszem egy kicsit távol tartani magam az Internettől.

üdv: nyusziful
nyusziful76
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
miket olvasgattál össze?
ne olvass el mindent, mert sokszor sok hülyeséget is leírnak, vagy van hogy csak ijesztgetik a kismamikat.
Én mindig tudtam aludni éjjszak, (mostanában is néha arra gondolok hogy a pici fiamat néha úgy vissza raknám pocaklakónak - tényleg csak néha - csak hogy legatlább hetente 1x ki tudjam aludni magam - ügye milyen gonosz vagyok - és még én akarok több gyereket - de ezzel meg úgy vagyok, hogy egyszer ennek a korszaknak is vége és akkor mindenki jó nagyokat fog tudni aludni - és szépen kipiheni magát mindenki)
aggós napok: én minden nap aggódtam, bocs hogy ezt leírom, de én a wc-n minden alkalommal megnéztem a wcpapírt tüzetesen nehogy még véletlenül is rózsaszínt lássak rajta, és volt hogy percekig ezt vizsgáltam - más valószínű hogy hülyének nézett volna, és akkor ott voltak az UH-ok, a vérvételi eredmények, de én mindig beszélgettem a kis lakómmal, az én kis pici bogarammal, mert mi ügye a nemét sem akartuk tudni a születésig, úgy hogy ez a név még ma is használatos.
Úgyhogy az aggódás szerintem normális - természetes, csak ne vidd túlzásba, inkább beszélges vele-velük, és adj nekik valamilyen nevet ami jó mind a két nemnél is és így beszélgess vele-velük végig a 9 hónap alatt nap mint nap, és ne olvasgasd túl sokat hogy mi minden előfordulhat, mert akkor akár diliházba is kerülhetsz, és hát ügye nem ez a cél!

Sziasztok

Mindenkit üdvözlök és mindenki csak is ++++++++++++++ álljon a dolgokhoz,

én is ezt teszem de azért, nem tudom hogy miért de egyre jobban kezdek izgulni a dec.7-e miatt,

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!

Köszi, ettől egy kicsit megnyugodtam. Inkább nem írom le miket olvasgattam, semmi különös, rossz példákat, csak most elég rossz hatással voltak rám, ami azért nem jellemző. :( Azt hiszem nem nagyon fogok olvasgatni a terhességről, inkább a dokira bízom a dolgot. Néha úgy érzem, hogy jobb volna sokkal kevesebbet tudni a terhességről, meg, hogy milyen problémák lehetnek, mert akkor nem aggódnék annyira.

Lehet, hogy ez hülyén hangzik, de örülök, hogy te is aggódtál, mert így legalább nem érzem magam tök hülyének. Én inkább a cicinézegető kategóriába tartozom, ne kérdezd, hogy miért. Bár nálam is mindig van betét :oops: Az eddigi forgatókönyv szerint az épp esedékes következő vizsgálat előtt pár nappal teljesen összeparázom magam. Én is tudom, hogy hülyeség, mert ha minden OK, akkor csak ártok vele szegény gyerkőcnek, ha meg probléma van, akkor azon úgysem tudok változtatni.

Beszélgetni beszélgetek vele/velük, igyekszem küldeni felé/feléjük, hogy mennyire szeretem őket. Remélem még nem ment el a kedve/ük ettől az idegbajos nőszemélytől :D

Hát, majd eljön a csütrötök is. :roll:
nyusziful76
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
jól teszed ha nem olvasgatol annyit, inkább ha bármi gond van, bármi, még a számodra is jelentéktelen, inkább hívd fel a dokid és kérdezd meg,
épp a napokban volt a kaálison is hogy az egyik kismami túl a 30. héten ikrekkel, írta hogy mennyire viszket a bőre, és neki is tanácsolták hogy hívja fel a dokit, és meg is tette és már ki is derült hogy mi a baj és hogy hogy lehet orvosolni, v. hogy ha nem rendeződik akkor gyorsan csaszi (de itt ez a babóknál nem okoz gondot, csak a mamánál), ezért írtam hogy bármi ami számodra jelentéktelennek tűnik inkább kérdezd meg a dokidtól
A cicin mit nézegetel? Nekem csak az elején feszült és fájt, de ez is egy idő után elmúlt, és utána már nem is éreztem, max 1-számmal nagyobb melltartó kellett.

Szia

Erika

Ui: ne hajtsd magad túl inkább lazíts, és csak pozitívan minden gondolatot

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok lányok!
köszönöm az aggódást! nagyon aranyosak vagytok!:)
Eddig azért nem jelentkeztem, mert a kórházból jövök. Tegnap elmentem a fogorvoshoz és kiderült, hogy a fogamnak nincs köze a fájdalomhoz. Az éjszaka szörnyű volt. Alíg aludtam valamit. Mintha kést forgattak volna a fülembe. 3-4 fájdalomcsillapítót vettem be az éjszaka folyamán. Reggel irány az orr-fül-gégészet:
nincs gyulladás a fülemben:

Az egyik mandulacsonkom meg van duzzadva, van egy ödémám és a dobhártyám be van esve, mert beszorult a levegő. Gyógyszert nem írtak. Orcseppet kell használnom, meg Calcium pezsgőtablettát innom. Ennyi. A fájdalomtól meg majd megőrülök!! Holnap megyek reggel laborra, kiváncsi vagyok, hogy tényleg nincs e gyulladás a szervezetembe.
Azért én még fülcseppet is vettem.Még soha nem éreztem ilyen folyamatosan ekkora fájdalmat. A fájdalomcsillapító sem szünteti meg , csak enyhíti. Nagyon félek az éjszakától. most is nagyon fáj, de éjszaka mégjobban. :(


Mensi: Nem tudom, nagyon fura. Csak kevés van, igazából kibírnám egy tamponnal egész nap (még féllel is) csak a higiénia miatt cserélek. A hasam sem fáj és nem is fájt egyáltalán. SZóval lehet, hogy majd holnap a 25. napon jön meg teljesen. Remélem hétfőre elmúlik. Most emiatt is idegeskedek. Mindenesetre fogok csinálni egy tesztet a HSG előtt. Persze nem vagyok terhes, de így nyugodt leszek a viszgálat miatt. Márha egyáltalán sor kerül rá. most úgy tűnik, minden ellene játszik.:(

Princess, január 11. :( ott is sokan lehetnek! De biztosan az ünnepek is bezavarnak. Eltelik hamar, majd meglátod.

Nyuszifül, tényleg ne olvasgass sokat! Az én anyukám védőnő, úgyhogy én is előre félek, hogy minden dologból bajra fogok következtetni.

Erika, miért kel fel Ákos éjszaka 3*? Éhes, vagy foga jön, vagy fáj valamije?
pihi
 
 


Erika!

Hát ez az. Nekem is feszült múlt héten, alig lehetett hozzáérni. Aztán tegnap úgy éreztem, hogy elmúlt. Még mindig teltek, de nem érzékenyek annyira. Ettől estem kétségbe. :oops: Nem mintha tudnám hogy ez jelent-e bármit is. De mensinek semmi jele, a hasam még mindig telt, a petefészkeim felváltva szurkálnak, szóval remélem minden OK. A férjem is azt mondta, hogy egyszer már hittem azt a melleim miatt, hogy nincs babó, aztán tessék mégiscsak van. :D

Pihi!
Akkor neked is pihenned kell! Tudom, bagoly mondja... A vérezgetés simán lehet stressztől, vagy betegségtől (mármint a füledre gondoltam) és most épp te sem tűnsz túl nyugodtnak. Gimes dokival beszéltél? Én annak idején kérdeztem a dokimat, hogy mi van akkor, ha az előjegyzett időpontra még nem múlik el a mensim. Azt mondta, hogy semmi, akkor szóljak és eltolja. Szóval emiatt ne aggódj.

A füled/torkod tényleg rossz lehet. Jobbulást! Úgy látszik a tegnap éjszaka többeknek okozott gondot. Tényleg lehetett valami a levegőben. :evil:
nyusziful76
 
 


Szia Pihi

hogy miért kell fel? Hát sajna nem tudom, de ma éjjszaka szerintem biztos nem a foga, mert nem úgy sírt, és nem is szopta úgy az újját, úgyhogy nem tudom. Kár hogy még nem tud beszélni, sokkal egyszerűbb dolgom lenne.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Én sokszor gondolok arra,hogy velem mi lenne egy gyerkőc mellett,mert én olyan álomkóros vagyok,hogy sokszor már 7-kor elalszom a tévé elött,és ha a párom nem ráz belém lelket 8-9 között,hogy még fürödni kell,meg vacsizhatnánk,akkor lehet,hogy reggelig aludnék.Szoktam is neki mondani,hogy mi lenne,ha még babánk is lenne?De őszerinte a 4-órás kelés miatt vagyok ilyen fáradt,meg egész nap pörgök(mármint a munkatempó az folyamatos,még rendesen enni meg pisilni sem nagyon szoktam) és ettől vagyok ki.

De az tényleg már jobb lesz,ha meg tudja mondani Ákosbaba,hogy szomjas-e vagy melege van vagy mittomén.De jó,hogy már egy csomó dolgot tudsz a nyöszörgéséből,hogy miért van.

Pihi!
A mandulacsonk azt jelenti,hogy már kivették a mandulád,de egy pici visszanőtt?
Mert én biza így jártam. évesen megszabadítottak tőle,de nem elég jól,így 5 éve a visszanőtt részt megint műtötték.Ez egy rémálom.De addig is szenvedtem vele egy csomót.

Nyuszifül!

Néha én is úgy érzem,hogy többet tudok a kelleténél.Nem kéne nekem sem annyit olvasnom.
Ne parázz!Mi szorítunk értetek,így aztán baj nem lehet!!!! :wink:

Majd még jövök,csak gyorsan odarakom a vacsit.
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
szerintem is a korai kelés miatt alszol el korán, de ha egyszer terhes leszel, akkor szerintem egyből menj táppénzre, és jól pihend ki magad
Mi jót főzől vacsira?

Én már valószínű hogy csak holnap tudok jönni, mert a párom ki cseréli a vinchestert (biztos nem így kell írni) és így közölte, hogy ma már ne is számítsak arra hogy gép elé ülhetek.

Úgyhogy mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok!

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Az biztos,amint terhes leszek jövök táppénzre!

Ma összedobtam egy egyszerű krumplistésztát.

Remélem holnapra kész lesz a gépetek!
Vendég
 


Hahó!

Senki sem jár erre?

Akkor jó éccakát!
Vendég
 


Sziasztok

Szia Nyulasz
igen hajnali 2-re a párom megcsinálta a gépet, ugyhogy mostmár vagyok.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
húha ma már szerda! Holnap ilyenkor már fogjuk tudni hogy hány pocaklakód van? Mert én már nagyon de nagyon kiváncsi vagyok rá.
Ügye minden rendben van?

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Nyulasz!

Nincs azon mit csodálkozni, hogy álmos vagy este, ha ilyen korán kelsz. Persze rossz lehet, hogy a pároddal akkor nem nagyon tudtok együtt lenni. Vagy ő is ilyen korán jár dolgozni? Szerintem is irasd ki magad, ha terhes leszel.

Erika!
Igen, már nem kell sokat várnunk :D Minden rendben, eltekintve a reggeli hányingertől, ami úgy tűnik nem minden reggel, de egyre erősebben jelentkezik. :lol: No meg akármikor tudnék aludni. Nem sok kávét iszok, csak reggel, arra viszont nagy szükségem van, mert anélkül nem nagyon tudok felébredni. Gondoltam megpróbálom most azt is elhagyni, de már most nagyon álmos vagyok, úgyhogy lehet, hogy nem fog menni. :oops:

Tegnap a sógornőméknél nézegettem a Brendon katalógust. Megakadt a szemem az ikerkocsikon. Hát azért az nem semmi, egy gyerekkel is nehéz közlekedni, de még kettővel....Nem beszélve a kiadásokról. A családunknak nem mondtuk, hogy van esély több babára, úgyhogy nagy lesz a meglepetés, ha tényleg többen vannak. De ha csak egy van, annak is nagyon örülök. :D A megérzésem szerint egyébként egy van és kislány. Anyukám megérzése szerint kisfiú. Lehet, hogy mindkettőnknek igaza lesz? :wink:

Nektek most nagyon aranyos korszak következik. :D Imádom a gyerekeket, mikor elkezdenek totyogni és beszélni.

Pihi! Hogy vagy? Javult valamit a helyzet?
nyusziful76
 
 


Szia Nyuszifül

Örülök, hogy minden rendben van nálatok. Szerintem a kávét ha nem tudod elhagyni akkor kicsit higítsd, hogy a babónak ne legyen semmi baja, de te is fel tudj ébredni, szerencsére én nem szeretem a kávét, így hát ha vendégek jönnek hozzánk általában el is feletjük őket sokszor kávéval kínálni, általában szegények szólnak hogy van-e, de mi soha nem kávézunk. De azért a páromnak megvan a napi sör adagja és néha a cigizik is, de én nekem a szenvedélyem az enni való, de hát soha nem ehetek annyit amennyit igazán szeretnék, sokszor azt sem amit igazán szeretnék, mert azok mind hizlalnak még akkor is ha nem édesség.
Szerintem a Brendon az egyik legdrágább hely.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!

Eleve a tejeskávét szeretem, filteres kávéból sok tejjel, úgyhogy az nem sok mennyiség, az alacsony vérnyomásom miatt viszont lehet, hogy fogom inni. Jó neked, hogy nem szereted, nekem hozzátartozik a reggeli szertartáshoz. :oops: Mondjuk azért jobb, mintha dohányoznék. Én is szeretek enni, ismerem a problémát. Szerencsére mostanában az édességet, csokoládét egyáltalán nem kívánom.

Tudom, hogy a Brendon drága hely, néha kiakasztó, hogy mennyi pénzt van képük elkérni. Csak ott volt a katalógus és megnéztem, abban minden benne van, amit manapság kismamáknak, babáknak árulnak, úgyhogy jól lehet belőle tájékozódni. És aztán nem kell ott megvenni. Eddig nem nagyon volt kedvem lapozgatni ilyesmit, úgy éreztem csak kínzom saját magam.

Elsősorban a kismama nadrágokat nézegettem , mert arra lesz szükségem először. :D Már most is van olyan szoknyám, ami kényelmetlen, persze most még nem a baba, hanem a folytonos puffadás miatt :roll: De abban biztos vagyok, hogy nem a Brendonban fogom beszerezni 17e-ért. :twisted:

Azt hiszem jövő héttől "szabin" leszek egészen januárig. :P Még van elég sok napom + néhány napra kiíratom magam. Már alig várom.

Szép napot nektek!
nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Nyuszifül, ez nagyon, nagyon izgi!!!!! :) Alíg várom a holnapot, hogy megtudjuk mi a helyzet! Bár bárhogy is lesz, mindenképp boldog leszel!

Nyulasz, 4 évesen vették ki a mandulámat. Azt hittem csonk az marad mindenkinek. De ezek szerint visszanőtt???? Jajj, ne!!!!!!

Erika! Napi sör adag :lol: cigi :) Hi-hi ez nálunk is így van. :) És én is utálom a kávét. Pedig elég alacsony a vérnyomásom, jót tenne néha, de nem bírom meginni.

Én már sokka, de sokkal jobban vagyok. Éjszaka csak egyszer ébredtem meg, de fájdalomcsillapító nélkül vissza tudtam aludni. És úgy érzem, hogy egyre kevésbé fáj már. Kop-kop.
Ma megvolt a vérvétel (nem ájultam el :lol: )holnap reggelre lesz eredméyn. Ha minden oké lesz, már csak azon izgulhatok, hogy a menszim múljon el. még most is csak egy-két csepp van. Csak tisztaságit használok.
pihi
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
akkor lehet hogy már csak a héten hallunk felőletek és utána csak januárban, hú az nagyon hosszú lesz hírek nélkül, de a lényeg hogy pihenj jó sokat.

Pihi
szerencsére a párom cigizni csak ritkán szokott és akkor is csak kint a garázsban, vagy az udvaron. De napi 1-2 üveg az adag sörből, de nem érdekel addig amíg itthon issza meg.
És rettenetesen örülök, hogy már jobban vagy!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Pihi!

Örülök,hogy jobban vagy!Doki mit mondott?Ez a vérezgetés befolyásolja a programot?
Terhesen is szoktak ám vérezgetni...Nem lehet esetleg?Már csak azért kérdezem,mert mondtad,hogy nincsenek mensis görcseid.
Remélem az eredmények jók lesznek,nagyon szorítok.
Szerencsére az mellett,hogy korán kelek 3 körül végzek.És hétvégén sem dolgozom,így tudunk azért sok időt együtt tölteni.Mármint amikor nem alszom :oops:

Ahogy visszaolvastam magam lemaradt az ,hogy nekem 3 évesen vették ki.És azt mondták,hogy elég,ha csak egy kis sejtecske ott marad,és abból visszanő.Persze csak egy kicsi,de annál nagyobb bajt okoz.
Egyszer elküldtek gócpont keresésre,mert folyamatos hőemelkedésem volt,és nagyon levert voltam.Azt mondták,hogy gyulladás van a szervezetemben.Nőgyógyi,fogorvos,vérvétel,vizelet,EKG,fül-orr-gégészet,meg ki tudja még mire küldtek,és végül kiderült,hogy a mandulám.Szerintem,ha sok bajt okoz,nézesd meg egy jó orvossal.Én a Klinikáknál voltam,Dr Noszek Lászlónál,nagyon profi.

Nyuszifül!

Már én is kiváncsi vagyok a pocaklakó(k)ra!!Hogy lakó vagy lakók?
Egy babó is egy csoda!
A Brendon tényleg jól felszerelt hely,de hát az árak...
De azért nem minden vészesen drága.De olyan minőség,hogy ha elmegyek oda ajándékot venni,nem bírom otthagyni.
Úgyhogy inkább ritkán megyek arra...
Nagyon fogsz hiányozni,remélem sikerül otthonra is internetet beszerezni.

Erika!

Hajnal 2-re? :shock: Az igen.

Nálunk a sör múltkor is megromlott.Egyszerűen lejárt a szavija.
Semmi alkoholnem fogy,csak vendégek miatt tartjuk.A cigi nagyobb gond, ha elfogy ami van itthon,akkor nincs több!!!!!!!!!!!!

Princess!

??????????????????????????????????????????????????????????
Vendég
 


Szia Nyulasz

hát igen a párom ha számítógépről van szó, akkor ...................., ha nem üzemel, v. valami gond van vele, akkor általában addig csinálja míg jó nem lessz.
Én csak azt utálom mikor jönnek ismerősei, munkatársai hogy csinálja meg és ilynekor se nem hall, se nem lát, és azt még jobban utálom hogy van olyan haverja is akinek a felesége informatika tanár, mégis ha gond van (szerencsére ritkán) akkor a páromhoz hozzák a gépet rendbe hozni, pedig neki semmilyen papírja nincs róla, hogy értene hozzá.
cigi: hál istennek csak koca dohányos, csak időszakai vannak, de a sör az más,

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Tegnap vidéken voltam, késő este értem haza és már erőm sem volt bekapcsolni a gépet, csak bezuhantam az ágyba.

Erika!
A számítógép nálunk is családtag (három is van itthon), a férjem hajnalig ül előtte, pedig a munkája is ehhez kapcsolódik, de nem tudja megunni. És akkor még nem említettem a játék programokat, órákra leköti, teljesen kizárja a külvilágot, és persze én mindig rosszkor szólók hozzá, éppen valamilyen nagy harc közepén.

Nyuszifül!
Akkor most mi lesz velünk januárig Nélküled?
Nagyon várom a holnapi híreket! Én kislányra v. kislányokra tippelek nálatok.
A Brendon tényleg drága hely, de jó minőség. Ezt az oldalt ismered? Nagyon csinos kismama ruhák! http://www.kismamaruha.hu

Pihi!
Örülök, hogy jobban vagy!
Holnap várom a vérvételi eredményeket!

Nyulasz!
Hát, nem semmi, hogy ilyen korán kelsz. Én reggel nehezen kelek, inkább éjszaka tudok sokáig fennmaradni. Régebben, a kemény tanulások alatt gyakran hónapokig csak pár órát aludtam, általában este 11-től hajnali 2-ig. Aztán 2-kor keltem, olyan nyugodt és csendes volt minden, körbevettem magam a könyveimmel és reggel 7-ig tanultam. Most 6-kor kelek, de alig bírok életet verni magamba. Öregszem!

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok

Princess
hát egy félnapig nálunk is 2 számítógép volt, aztán a párom meggondolta magát, és maradt 1. Nyár elején ő mondta, hogy nagyon hanyagolom a gépet, és hogy teljesen elfogok mindent felejteni. Most meg az a baja hogy 2-önknek kevés 1 gép sokszor. De aztán azt mondta hogy majd valahogy beosszuk. Hát igen a játékok, utálom őket, mert olyankor nem hall és nem is lát mást. Ha szólok valamit akkor mintha a falnak beszék.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
már csütörtök reggel van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
már nem sok körmöm van!
Ügye már ott vagytok, és várjátok a dokit hogy bekukucskáljon!


Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Nyuszifül, alíg várom, hogy jelentkezzetek!!! :)És nagyon rossz, hogy nem jössz januárig. :(

Princess, én is hatkor kelek, és belém a férjem próbál életet verni. Nagy nehezen.

Erika, a férjednek meg inkább ez a hobbija legyen, mint más! :wink: Hidd el sok nő örülne, ha a férje számítógéppel foglalkozna például játékgépezés helyett!:) Az enyémnek a hobbija a kutyáink és a kocsi. :) Persze néha ő is túlzásbaviszi és olyankor az agyamra megy :lol: , de nekem is vannak hülyeségeim. :)

Nyulasz, ez a mandula-dolog nem hangzik túl jól.



Nálam már hálistennek minimális a fájdalom.
A vérképem pedig jó.:)
Megjöttek a mensis görcsök is, úgyhogy lehet, hogy ma beindul a vízözön. Talán fel kellene hívnom a dokit, hogy egy kicsit csúsztassunk a dolgon, mert félek, hogy hétfőn még lesz egy kis pecsételgetés. 3 nap alatt túl vagyok a nehezén, de utána 1-2 nap még pecsételgetek. SZóval így hétfőn lesz az 5. nap. Szerintetek, inkább csúsztassunk 2 napot? vagy a pecsételés mellett meg lehet csinálni.
Jobb lett volna hétfőn letudni.:(
pihi
 
 


Sziasztok!

Megjöttem, képet is katunk :D A hírek: egy baba van, vele minden rendben. :D :D :D Egy kis maszat látszik csak, de azt mondta a doki, hogy ennél többre ilyenkor még nem is kell számítani. Két hét múlva kell újra mennem, akkorra már 2 cm-esnek kell lennie (ezen a férjem jól meg is lepődött) és szívhangnak is kell lennie. Ha akkor minden rendben, akkor azt mondta, hogy megnyugodhatunk, mert ez alatt a két hét alatt drasztikusan csökken a vetélés kockázata.

Egyfolytában vigyorgok. :P

Nem tudom mi legyen a szabival, mert a doki azt mondta, hogy nem igazán indokolt és most megszigorították, úgyhogy a háziorvosom nem biztos, hogy kiír, de azért írt egy papírt. Ha csak a jövő hétre kiírna, akkor a többit szabadságból meg tudnám oldani. Csak most meg egy kicsit lelkiismeretfurdalásom van, hogy indokolatlanul maradnék otthon. Vagy ez szerintetek hülyeség?

Azért ha otthon maradok, akkor be fogok nézni néha. Azért fogok gépközelbe kerülni. Én is kívéncsi vagyok, hogy nálatok mik a fejlemények, márcsak azért sem bírnám ki, hogy januárig ne jöjjek.

Pihi!

Szerintem hívd fel a dokit és kérdezd meg mit javasol.
nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Nyuszifül!
Hol vagy? Már nagyon várom az eredményt!

Erika!
Kezdetben nálunk csak egy gép volt, de aztán nem tudtuk beosztani. A párom morgott, ha a leveleimre akartam válaszolni, ő meg pont egy izgalmas játékkal volt elfoglalva, így lett kettő, majd három. Szerintem is jobb, ha ez a hobbija, legalább itthon van, még ha nem is tudok vele kommunikálni, csak azt hallom, hogy veri a billentyűzetet.

Pihi!
Szerintem hívd fel az orvost, hogy a pecsételgetés mellett is el lehet e végezni a vizsgálatot.
Örülök a jó vérképnek. Milyen kutyáitok vannak?

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Nyuszifül!
Annyira örülök!!!!! Már reggel óta várom a híreket!
Ha meg tudod oldani, inkább maradj otthon, pihengess, készülj a karácsonyra és vásárolgass. Szerintem januártól már kismama ruhákat fogsz hordani, legalább lenne időd beszerezni őket.
A munkahelyeden mikor mondod el a jó hírt? Januárban? És a családban már mindenki tudja?

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
nagy nagy gratula nektek, nagyon nagyon örülök kimondhatatlanul
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164875990.44.gif[/img]
én szerintem maradj otthon, főleg ha kaptál a kaáliban hozzá papírt (a körzetihez), legyél nyugodt, és csak a kis családodra gondolj, annyira boldog vagyok hogy ilyen jó hírrel jöttél, tényleg neked kell használni Utrogestan v. Duphaston-t? Mert ez segít a megtapadásban (vényköteles), én kb. 13-14. hétig használtam.
ja és miért lenne indokolatlan, szerintem nem az, maradj csak otthon, úgyis jön a karácsony, meg minden és törödj csak magatokkal, és a munkát felejtsd el (munkahelyi)!

Pihi
neked is nagyon örülök, hogy minden ok, szerintem hívd fel a dokit és kérdezd meg tőle hogy ilyenkor mi van.

Számítógépezés: igen örülök neki hogy nem máshova jár, amúgy is még az esküvő előtt elsoroltam neki hogy mik a válóokok, úgyhogy ok minden, de azért közben meghallhatná azt is amit mondok.

Sziasztok

Erika

Ui: nagyon nagyon boldog vagyok hogy mindenkinek ilyen szuper hírei voltak korán reggel, hihetetlen, de most sokkal jobb kedvem lett, nagyon örülök mindenki sikerének

Sziasztok
[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
nem tudom hogy a kép mellett az írás mit jelent, de remélem, hogy csak jót, de ha mégsem akkor bocsi érte.

olyan boldog vagyok hogy nektek is sikerült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ui: szerintem maradj otthon, és csak magatokkal törödj, szerintem rengeteget számít!!!!!!!!!!!!!!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Nyuszifül! mostmár szabad nagy betűvel gartulálni, úgyhogy:

GRATULÁLOK!

És szerintem is nyugodtan maradj otthon!!! Ne legyen lelkiismeretfurdalásod! (Sajnos én is ilyen vagyok, ha táppénzre megyek)Hiszen ezt vártátok már mióta! És a nyugalom biztosan csak jó tehet!!!! Ne aggódj emiatt, most a baba és a Ti boldogságotok a legfontosabb!

Igazatok van, felhívom a dokit és ő majd megmondja mit csináljak. Nem akarom végigstresszelni emiatt a hétvégét. :roll:
pihi
 
 


Sziasztok!

Hát, a mai nap már meg is győzött róla, hogy nem szabad lelkiismeretfurdalást csinálnom a szabiból, mert mást sem érdekel, hogy megszakadok, csak rakják a nyakamba folyton. :evil: Szóval remélem a háziorvos rendes lesz, eddig nem csinált problémát a kiírásból, remélem most sem fog. Olyan gyakran azért szerencsére nem járok hozzá.

Erika! A kép melletti írás azt jelenti, hogy tíz hónap múlva ez fog következni. Ha minden igaz, akkor nekem már csak 8 hónap (kisoroszlán lesz, ha nem jön túl korán :lol: ). Most rajtad a sor!

Ja, és egyébként a serophen-en kívül a ciklusom elején (az ugyanaz mint a closty) nem kaptam semmit. A vérvizsgálat szerint rendben van a progiszintem, nem barnázok, semmi, úgyhogy nem volt indokolt. Gondolom, ha túl alacsony lett volna, akkor felír valamit. Így viszont megnyugtató, hogy egy baba van, de jó magasak a hormonszintjeim. Remélem ez azt jelenti, hogy jó erős, egészséges a lurkó és minden rendben vele. Legalábbis én ebben hiszek. :D

Pihi! majd írd meg, hogy mit mondott az orvos.

Princess! Január közepéig (12.hét) hivatalosan nem szeretnék semmit mondani a munkahelyemen. De ha hosszabb időre eltűnök, nyilván sejteni fogják mi a helyzet. Bár lehet, hogy azt gondolják majd, hogy akkor még csak a beavatkozás van:lol: Vicces lenne, ha mire januárban visszajönnék már látszana a pocakom (erre szerintem van is esélyem) :wink: Csak a legközvetlenebb kolléganőmnek mondtam el (aki inkább barátnő, mint munkatárs), mert szegény egyedül fog maradni ezzel a rengeteg melóval. De ő is azt mondta, hogy ezzel ne törődjek, majd a főnökök megoldják, ha akarják.

Ja és lányok! Kitartást kívánok mindenkinek, mert most az a két és fél év várakozás a babára és a tavaszi szomorúságunk egyszerre úgy eltűnt, mintha nem is lett volna. Az sem számít, hogy nem a párom a genetikai apa. Egyszerűen mindketten boldogok vagyunk, hogy várjuk a babánkat. :lol: Szóval fel a fejjel! Nektek is lesz babátok és akkor nagyon nagyon jó lesz. :D :D
nyusziful76
 
 


Szia Nyuszifül!

Akkor tehát már eldöntött tény hogy már csak ma és holnap dolgozol?
És szombattól PIHI az idei évre!

És kihez fogsz terhes gondozásra járni?


Pihi
doki mit mondott?

Princess
és te hogy vagy?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!

Eldöntött tény hétfőn lesz, ha kiír a doki. :) És azért a főnökömmel is még megbeszélem, hogy ugyan kiírnának, de anyagilag jobban járok, ha kiveszem még, amennyi szabim van és csak a maradék időre iratnám ki magam.

Terhesgondozásra szerintem a sógornőm dokijához fogok menni. Remélem nem lesz szabin Karácsony előtti héten, mert a Kális doki azt modta, hogy azért Karácsony előtt még jelentkezzek be hozzá. Viszont csak 14-én lesz a 8 hetes UH, tehát pont az utolsó héten tudnék menni. Bár elvileg sokmindent nem kell, hogy csináljon, csak beadnám a papírjaimat, meg találkoznék vele. Vagy már vérvétel is van ilyenkor, vagy csak a 12. héten?
Üdv: nyusziful
nyusziful76
 
 


Szia Nyuszifül!

ha jól emlékszem akkor ilyen korán még nincs vérvétel csak később.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

megjött végre rendesen és így fel is hívtam a dokibácsit. Szerdára pakoltuk a HSG-t. lesz idő lelkiekben felkészülni.

Nyuszifül!
[quote]J írta:a és lányok! Kitartást kívánok mindenkinek, mert most az a két és fél év várakozás a babára és a tavaszi szomorúságunk egyszerre úgy eltűnt, mintha nem is lett volna. Az sem számít, hogy nem a párom a genetikai apa. Egyszerűen mindketten boldogok vagyunk, hogy várjuk a babánkat. Szóval fel a fejjel! Nektek is lesz babátok és akkor nagyon nagyon jó lesz.


Ez nagyon jól hangzik!El is olvastam vagy 3* Köszönjük a bátorítást! :lol:
pihi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?