Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bodza, Isten éltesse a kicsi Kristófot és téged!Nagyon szépek vagytok, gratula

Gergő belázasodott. :twisted:

Totka! :D

Szegény Kevin, később nagyon rossz lesz neki, ha semmi korlátozás nincs, nagyon bizonytalan lesz, az egészségtelen táplálkozásról nem is beszélve. :(

Barbi :D

Jobbulást nektek!

Alvás: Gyerekfüggő is, mert nálunk Gergő nagyon jó alvó, de biztos, hogy következetes szoktatással is jó eredményt lehet elérni. (Lásd Bubus.) Szerintem vannak annyira értelmesek, hogyha elmondjuk neki, hogy miért nincs szopi, miért nem vesszük ki, megnyugtatjuk, bemegyünk hozzá, akkor nem hagyjuk cserben, és szerintem ő sem érzi úgy.

Van valakinek valami tuti mézeskalács receptje, ami nem lesz kemény? Nekem valahogy mindig olyan, mint a kő. Pedig az idén Gergővel együtt szeretnék csinálni.

Ja, én is elkezdtem adventi koszorút csinálni, Gergővel fogjuk befejezni. Szedtünk egy csomóféle bogyót dísznek.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Fogarasi úti OBI csak holnap nyit ki először
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Feleslegesen autóztattam Lénát :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Juci.

Tuti,hogy én válaszoltam neked??
Esküszöm nem emlékszem rá!!! :oops: :D

ancsi26

Sziasztok LÁnyok!

Visszaolvastam ám, de kb. 1 órával ezelőtt, és persze mindent elfeljtettem.
Ne haragudjatok, hogy most nem keresek vissza, hogy tudjak mindenkinek reagálni!

Csak az ezen az oldalon lévőknek, jó???

Megann!
Mindenképp várom a fényárban úszó házikós képeket!!!

De nem ám elfelejteni, mert én holnap déltől nem leszek, megyek anyumékhoz, csak vasárnap este leszek legközelebb!!!!
Úgyhogy: tessék menni fotózni!

Prüntyi!

Privi megy!

Zsófi!

Gergőnek jobbulást kívánok!!!

Voltam ma a Gulliverben. Muszáj volt, mert 6-a előtt már nem hiszem, hogy el tudunk menni.
Úgyhogy bevásároltunk "májkira", most már van mit a csomagba tenni.
Sikerült krampuszt is vennünk, azt nem lehetett ott hagyni, úgyhogy Gergő azt is kap.
Főleg, hogy mostanában tényleg olyan, mint egy krampusz... :twisted: :twisted:

De, amin le voltam döbbenve:
én is szemezgetek ezzel az FP-s tanulós székkel. Amit asszem már jópáran megvettetek már.
Nos, vasárnap néztem a Corában, 10.990 Ft volt.

Erre most mit látok a Gulliverben? Szerintetek mennyibe kerül, mint "privát" vásárló???
16.000 Ft. Csak lestem :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Szerződéses partnereknek volt 13.000 Ft.

Na, fasza!

Ja, és Totka!

Beszereztem egy üvegfesős kreatív könyvet, hétvégén anyukámnál alkotni fogok!!!!!
Már csak egy kérdés: mi van akkor, ha tovább hagyom száradni, mint 24 óra?
Mert ugye annyit kell száradni, és utána kell lehúzni, átragasztani.
De hát ugye anyumnál még nem akarom lehúzni...

Na,most lépek, mert szétmegy a fejem, úgy fáj.
Apa taknyos is lett, megy, befekszik egy kád vízbe, én meg kiszolgálom mindenféle gyógyító teával, amit majd a kádban kell szürcsölnie... :lol: :lol: :lol:
De utálja szegénykém... :roll: :roll: :roll:

Kép
kuha

Kuha, válasz ment!

Kép

Kép
prüntyi

Kuha.

Mi vettünk olyan széket a corában 10900-ért és itt Miskolcon a játéknagykerben is 16900!!!! :shock: :shock:

De ha már nem találsz a corában,mert itt már nincs,most láttam az interspáros újságban 11900-ért,asszem.
Nekem nagyon tetszik és Meli sem akart róla leszállni a corában. :lol:

ancsi26

Tomi+Szilvi sajnos még mindig kórházban, ma már nem volt Tominak láza, de nagyon keveset eszik és azt is kihányta ma. Ha éjjel sem lesz lázas, valószínű holnap mehetnek haza. Eléggé kivan már a Szilvi ráférne egy jó kis alvás.

Megann
Én is várom a fényárban úszós házikós képet. A hétvégén mi is bevásároltunk fényekből meg ablakba tehető díszekből. Már alig várom, hogy felszereljük őket.

Fél nyolc óta próbálom Brigit elaltatni, sikertelenül. :cry: Itt dumál az Apjával, sikítozik, jön-megy. Mikor lesz ebből alvás? És a Született feleségek? Valszeg már megint lemaradok róla :cry: .

Kép
Kép
maresz

Kuha!

Ok!
Ha elintézed hogy ne legyen undoritó köd, akkor talán tudok is fényképet csinálni.. :evil:

Gergőkrampusz :lol:

Guliver :(
Én már úgy nem hiszek ezekbe az ilyen-olyan nagykeres, viszonteladós mindenes akármikbe..
Olyan átverés az egész...
Van a Regio is....tesóm mondta menjek el oda...de bevallom, már nincs is kedvem nagyon átmenni a 11. kerbe csak ezért..

Tanulószék:
Én ezt nem értem....mit lehet tanulni a tanulószéken????????? :roll: :roll: :roll:
Unokaöcsik műanyag 1000 ft-os székén Léna úgy ül mint egy bárónő már tök régóta... :D , mióta ugye ülve eszik, mindig oda tettem amikor ettünk anyumnál....igy már magától csüccsen bele..
Nagyon szereti ő is..néha táncolni is akar rajta..de azt nem nagyon hagyom, mert könnyen felborul...

M.

Kép

Kép
megann

Én sem kapok már a Briginek FP tanuló kutyust. Illetve 12 e-ért van, de a Corában elfogyott a 6e Ft-os. De így jár, aki totojázik.

Kép
Kép
maresz

Ancsi
Tényleg nem Te válaszoltál? :P

Tehát
Csikken
Köszönöm a választ! :lol:

Milyen széketek van?

Annamami
Mi újság van? Megoldódott a dolog?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann
Ha ráül a gyerek köszön, mondja az ABC-t, számol, van rajta kislámpa, mondja melyik szín világít, ha leszáll elköszön. És mindezt MAGYARUL. A Brigi egyszerűen imádja. Az ABC betűket már a székkel együtt énekli.
Szerintem egyébként jelenleg nincs olyan játékbolt, amelyik olcsóbb lenne a bevásárlóközpontoknál, hisz ők olyan nagy mennyiségeket vásárolnak, hogy hihetetlen kedvezményt kapnak. Jelenleg azt hiszem a Corá-ban van a legnagyobb választék és annak vannak a legjobb árai is.

Kép
Kép
maresz

Kuha
Ha már nem jönnék, jó pihenést a hétvégére, Apának pedig jobbulást.

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

üvegfestés(hűha, tudjátok milyen jó érzés, hogy kérdeztek tőlem, még ífy kezdőként!!! :D ):a Tescoban vettük 500pénzért a színes játékszertár Karácsonyi üvegfestés c.kb.35 oldalas könyvét-füzetét, nekünk az a sablon.Nagyon édes, könnyű-kevésbé könnyű ábrákkal.

Kuha:nem gond, ha 24 óránál többet hagyod száradni, csak kevesebbet ne, mert szakad.Meglátod, nagyon buli!!!Ja, és kérek ám fotót a művetekről!!!!
Ancsi: a Tiétekről is!

Jaj, Kuha.szerinted pénteken lesz már BabaPatika????????

Megann:jaj, mi nagyon bírjuk a csilli-villi karácsonyi díszbe öltöztetett házakat!!!!!Anyuméknál is vasárnap csináljuk, van egy hatalmas, jó terebéllyes fenyő az udvaron, azt szoktuk, meg a teraszt kivilágítani.Nállunk az erkélyen van egy piros kukac fénycső!!
Nem tudom Pesten mennyire "divat", de erre felénk szinte verseny van, kinek a háza csillog-villog jobban! :(
Kíváncsi vagyok Panni mennyire lesz oda a sok fényért!!(én meg vagyok őrülve értük)
A csillagszóró nem igazán érdekli.

Ayse:Picit visszatérve az ismerősömék kisfiára (Juci, ugye Te kérdezted milyen idős?14 hónapos=mint a mi gyerkőceink.)
Nagyon új volt számomra a helyzet, és cselekednem kellett(persze, egy rudit, és egy tejszeletet Panna is lenyomott).Almát kértem, azt rágcsálta, így nem kellett neki az édesség.Ha továbbra is nyühögött volna a csokikért , halvány lila gőzöm nincs, mit tettem volna.Menjünk haza?, Mondjam a kisfiúnak, v,az anyukájának, ne egyen ?(hogy jövök én ahhoz?)Ahogy írtad, konfliktushelyzet.De az alma nyerő volt.
Persze, szóba jött, hogy mit kajcsiznak ebédre, vacsira a gyerekek, Kevin igen válogatós vacsizni nem igazán szokott.Nem is csodálkoznak rajta, tudják, hogy a délutáni nasiktól.Ha nekik így jó, nekem is, mindenki úgy csinálja, ahogy nekik jó.Csak szarul éreztem magam, mert valami szívtelen csodabogárnak néztek.
Na ezt jól körbeírtam!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

ify=ilyen
A megszóltásokat pedig ugye pirossal akartam!!! :twisted: :twisted:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann, Kuha
A minap eszembe jutottatok, a 399 ft-os NEMGagyi mesekönyvek miatt!!!!
Megint van a Tescoban, Radvány Zsuzsa rajzaival a Török és a tehenek!!!!Rögtön gondoltam ám rátok!!!!!!ugyan ez pepitában az Alexandránál 699!!! :?

KépKép

Hajni&Panna
totka

LÁNYOK: tudom, hogy korábban volt már téma...., de ti hogy álltok ezzel a pneumococcus oltással...én még mindíg nem tudom beadassam-e...itt figyel a recept... van aki beadatta?

Kép

Kép
prüntyi

Még azt elfelejtettem, a múltkor reggeli után ették a fiúk a Túró Rudijukat(Bubus "hámozva"), és Bubusnak előbb elfogyott. Gergő letört a sajátjából egy darab túrót, és odaadta Bulcsúnak. Erre mondom neki, nézd milyen jó testvér Gergő, köszönd meg neki! Erre Bubus odafordul Gergő felé, és hatalmas puszit cuppant feléje! :D Majdnem megzabáltam.

Ma pedig mentünk sétálni, felhúztam Gergő pulcsiján a zipzárt, ami kicsit magasra sikerült, mire Gergő:-Jaj, a szakállam! :D :D :D

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Totka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milyen tescotok van nektek???
Na holnap úgyis vissza akartam menni a fogarasi úti Obiba, ami tökre a fogarasi úti Tesco mellett van.. :lol:

Na most megint megkisérlem a teheneket beszerezni.....de ha most sem sikerült...hát isten bizony feladom :evil: :evil: :evil:

Egyébként megvettem volna én az alexandrától is,a többi 8 mellé.. de nem rendelhető táblácska volt rajta :evil: :evil:

Na majd beszámolok hogy jártam....

Kaja:
:evil: :evil: Hát megértelek, de ne érezd magad rosszul...én nem tudom hogy ez mire jó, de ha nekik jó, hát legyen...

Nasi ma:
Léna ebéd után megevett egy túrórudit...még sirva is fakadt hogy kiürült a papir :cry: , de hát ebéd UTÁN csak nem adhatok neki kettőt...

Ja és vacsira meg jó kis karalábéfőzeléket csináltam tejfölösen, főtt pipimellel...
Hát csak úgy hápogott utána..
Na szerintem ezzel többet értünk mint a sportszelettel meg egyéb csokikákkal...

Brrrrrrrrrrrr már előre rettegek, hogy a családtól milyen Mikicsomagok fognak érkezni..
Anyum már jelezte hogy az övé kekszes lesz :D :D :D :D :D :D

Házdiszités:

Itt a faluban(Csömör) szó szerinti verseny van... :D , a polg. hiv. hirdeti..végigjárják a falut. és a nyertesnek valami 10-e ft pénznyeremény üti a markát és bekerül a helyi újságba :D
Na én ilyen babérokra nem török... :lol: :lol: :lol:
Na ha itt végigjárnád a falut..azt hiszem eljájulnál..azért szerintem a ennek is van határa....
Némelyik már az izléstelenség aljára süllyed..
Na de ez csak priv vélemény..

Maresz!

Hi-hi...de jó...nem is gondoltam volna hogy ilyen ez a szék..
Jópofa..
A végén még egy ilyet is kérünk a családtól :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Prüntyi!

Igen, mi beadattuk :)

Zsófy!
Jajj de édes sztory :D

M.

Kép

Kép
megann

Jujjjjjjjjj de gáz vagyok

Akkor most sztori vagy story... :oops: :oops: de semmi esetre sem sztory.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Bocsibocsibocsi

M.

Kép

Kép
megann

Megann
Én olyan, de olyan szívesen megvenném Nektek, de tényleg!!!!!!!!!(és most ne gyere azzal a dumával, hogy nem akarsz terhelni stb, stb!!)Ha kell, szóljál!Jóóó???

Jó éjszakát Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Juci.

Szerintem nem én voltam!! :lol: :lol: :wink:

Mresz.
Már itt is elfogyott a kutyus.
De láttam ám a Metróban is csak nem tudom mennyiért. :oops:

Itt megtudjátok nézni milyen székünk van:
http://www.jatek-makett.hu/index.php?st ... ge=product

ancsi26

Totka,Ancsi!

Tündérek vagytok :D :D :D :D Igaziak!Varázspálcával, diadémmel, szárnyakkal.... :D :D :D :D

Ha nem jutok semmire, valamelyik lehetőséggel élni fogok...

Úgy meg vagyok hatva, hogy ilyen arik vagytok velem :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Milyen kevesen vagytok ma! Többiek?

Bodza az iwiwen az üzenőfalra felrakta a családi honlapjuk linkjét, ott még van három kép Kristófról. Annyira édes, és szép képek! :)

Gergő ma este megtette az első négy lépését!!! Olyan kis édes volt. Eddig, ha nagy boldogan fölállt, mindig elkezdtünk neki könyörögni, hogy gyere ide, stb. Most meg épp próbáltam rendet csinálni a szobában, amikor hallom, hogy kurjongat, mintha szólna, hogy figyeljünk. Ahogy ránéztem, már lépegetett is :) Na, talán lassan vége a sárban fetrengésnek... És még így is megelőzte Balázst egy kerek hónappal!

Meg azt akartam még, hogy a Bookline honlapján ma este nemtom hánytól, holnap reggelig 30% kedvezménnyel lehet rendelni könyveket. Mindjárt megyek is megnézni a kínálatot.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szóval: www.bookline.hu reggel 10-ig 30% kedvezmény, de csak a Móra kiadó könyveire, ez is rengeteg, és nagyon jó gyerekkönyvek vannak pl. De ha három könyvet rendeltek minimum, akkor a nem mórásokra is van 25%, szóval tök jó. Nekem sikerült majdnem 14Ezerért rendelnem...

Jó éjt!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Megjöttünk tegnap Pozsonyból, ahova totál feleslegesen mentünk ki. :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kábé úgy történt a dolog, ahogy én számítottam rá: nem akkor van az ügyfélfogadási idő mint a honlapon feltüntették, nem az a lista kell amit nekünk az ügyvéd adott, és nem úgy kell az egész folyamatot intézni ahogy nekünk elmondta az ügyvéd, és nem az a fajta vízum kell amit mi gondoltunk.

Most ott tartunk, hogy ahhoz a fajta vízumhoz ami Davidnek kell, be kell mutatni, hogy van teljes körű (magán)egészségügyi biztosítása, (ami természetesen nem fedezné a szemműtétjét, mivel az egy előre fennálló betegség és magánbiztosítások a már meglevő betegségeket nem biztosítják), úgyhogy most már abban gondolkozunk, hogy tök felesleges az egész macera, a szemműtétet amúgy is zsebből kell kifizetni, amúgy is kell neki magánbiztosítás, akkor mit szivatnak itt minket? Milyen előnye származik a rohadt vízumból? Már nem azért?

Annyira de annyira dühös vagyok az egész rendszerre, az ügyvédre akihez hónapokon keresztül szaladgáltunk, a nagykövetségre, a hülye szabályaikra...

GRRRRRRRR :evil: :evil: :evil:

Ezért szorul görcsbe a gyomrom ahányszor ilyen ügyintézés felmerül... mert tudom hogy az egész csak egy szivatás.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Rokica!
Sajnálom, hogy nem jártatok sikerrel! :(
Megértem, hogy bosszankodsz! Nyomorult bürokrácia...

Maresz!
Szilviéknek továbbra is megy a drukk!
Szegények :(

Megnéztem Bodzáék oldalán a képeket! Tényleg nagyon édesek! :)

Ancsi!
Menő a garnitúra! :D És ezek a színek! :lol:

Totka!
Tényleg tök szépek lettek a műveid! :) Tavaly még én is alkottam, de idén még nem jutottam el idáig. :(
Arra vigyázzatok majd, ha túl sokáig marad az ablakon a matrica, bazi nehéz lekapirgálni. :?
Én is nagyon bírom a csili-vili karácsonyt! :lol:

Barbi!
Jobbulást neked! :) Meg valami baci űző vudu is megy, mert ez a sok nyavalya őrület, ami elkap benneteket! :shock:

Nati esténként akciózik néhány napja. Sztem átalakulóban vannak az alvási szokásai. Csak később tudjuk letenni, mint eddig, különben üvölt és mutigat a nappali felé. Viszont reggel tovább alszik. Sztem a napi két alvás már sok neki, az egy meg még kevés.
Tök jó......

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok! :) :)

Kicsit el vagyok maradva, mert elég sűrű ez a hét. Talán lesz időm ma kicsit olvasgatni, meg írogatni is. Most csak annyit, hogy:

AYSE ANDRISÁNAK SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Boldog névnapot Andrisok!!!!!!!!!!!
nagyNyúl és apukám is ANdrás,nálunk lesz kit-mit ünnepelni...nagyNyúl kapott tőlem szép vékony pulcsit,amit lehet ing-nyakkendő fölé venni és egy nagyon szép nyakkendőfogast....fontos ember lett :wink:
ráadásul a két Andrásom mindketten decemberben születtek(sötét tónus,szakáll,bajuszHm :roll: lehet összefüggés??? :lol: )szóval jól elintézték a családnak ezt a hónapot,ennyi ünnepre mindig új ötlet!de persze nagyNyúl családjában jóóó sok a decemberi,így bulubulibuli
na mentem

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jucc
az én üzenőfalamon nincs ott,pedig ismerősöm Bodza :shock: :?: :?: :?: :?: :?:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
MINDEN ANDRÁSNAK(Ayse kisfiának, NYúlcsaládnak),NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MI IS!!!!!

SOS!(légyszi!)
Hol tudom Bodzáékat megnézni???(az iwiwen nincs az ismerőseim között)ez =azzal, hogy akkor nem bírom?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Nyúlné,
Nyúlapának és Nyúlnagyapának is BOLDOG NÉVNAPOT! :)

benianyu

Sziasztok.

MINDEN ANDRÁSNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!!!
KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK IS!! :D

Jaj,Megann!!
Menj már...Ha már itt sem segit az ember a másiknak.... :D
Remélem valahol sikerrel jársz!!

ÉN SEM TALÁLOM BODZÁÉKAT!!!! :(

ancsi26

ANDRÁSOKNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK !

Kép
Kép
maresz

jaj,arik vagytok,de nem ezért íírtam,csak mint érdekesség!azért köszi nagyon :oops:

de most Ayse ANDRSÁT ünnepeljük :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jaj
ANDRISÁÁÁÁÁÁT!!!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

TOTKA!
küldök püt

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Helló!

Andrisokat Isten Éltesse :P

Rókica!
:evil: Hát ez nem jó hir :cry: :cry: Sejtem hogy nem 2 ft-ba fog ez kerülni nektek :cry: :cry:

Ancsi!

Örülök hogy karfiolka bejött :wink:

Lányok!

Kezdek pánikolni :cry:
Még sehol semmi Karácsonyra..mi több még télapóra sem.....amint látom a jobb dolgokat már el is hordták az áruházakból :( , én nem tudom mi lesz...
Igy sincs jó kedvem...de hát ettől még idegesebb is leszek..és mégrosszabb kedvű :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Anrdisoknak Boldog Névnapot kívánunk mi is!

Lányok, nekem már kész a fincsa bablevesem!!!
Most pakolászok még, aztán kb. délben, miután Gergőt megetettem, indulunk is anyukámhoz.

Illetve, azért még mégsem! Mert ugye mára kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, ugya a köztivérzés miatt megyek. Azon kívül szülés óta rákszűrésen sem voltam még, úgyhogy egy kalap alatt azt is elintézzük.
Kíváncsi leszek a dokira, most megyek hozzá először.
Na, meg persze a tarifáira, mert persze magánban fogad. :roll: :roll:
A Váci utcában...
Hát, épp nem a legputribb helyen, a Mátyás Pince környékén, úgyhogy ez már sejtet valamit a tarifát illetően.
Na, majd vasárnap mesélek!

Úgyhogy majd csak nőgyógyi után megyek anyumhoz, addig Apa el lesz a Váci utcában Gergővel...

Ja, és még valami:
azt hiszem, kezdek ráérezni a vezetés ízére:D :D :D , és ezt nagyrészt nektek is köszönhetem.
Kértem Apát, hogy hagyja itthon nekem a kocsit mára, és majd én bemegyek Gergővel Pestre, és ott talizunk.
Ugye bár az ember lezuhanyzik, meg ilyesmi, és nem volt kedvem az utat végigbékávézni, végigizzadni, és úgy menni a dokihoz.

Persze, ilyenkor van a legnagyobb köd :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kuha

Rókica.

Sajnálom,hogy nem sikerült intézkedni!!!! :(

Kuha.
Ne félj,menni fog a vezetés!!!
Csak szépen,lassn,óvatosan!! :wink:
Engem ma raggel úgy felidegesitett ez a szépségverseny!!! :evil:
Nem tudom figyelted-e,de az első oldalon egy kislánynak 5 különböző fényképe szerepel!!! :shock: :shock:
Fogalmam sincs,hogy ez miért jó a szülőknek,mert ha csak egy lenne,akkor is ugyanannyit szavazhatna.
BRRRRRRR.....
Na,mindegy úgyse érjük utól az első 800 valahányas szavazatát!!! :shock: :shock: :evil:

ancsi26

Sziasztok!

Bodzáék oldala:

http://www.kigyossy.hu/

Rokica :) Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült az intézkedés, annyira utálom a bürokráciát, pedig nekem töredékét se kell elviselnem, mint Nektek.

Andrisnak mi is boldog névnapot kívánunk :)

Kuha :) Vigyázz magatokra az úton! Jó, hogy mondod ezt a rákszűrést, tök kiment a fejemből, el kéne már mennem nekem is...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

sziazstok!
itt ül az ölemben a kis zsarnok, csak így megy....

Bodzának innen is nagy gratula és sok boldogságot kívánunk!!

bocsánat, de nem tudok visszaolvasni :(
karácsonyi ajándékok nagyjából magvannak, az Eszti éjjelente bulizik, stb. holnap elutazunk 10 napra, és még sehol semmi, ráadásul apa estére vendéget hívott, úgy, hogy engem meg elküldött a vendég barátnőjével tornázni, ma baromira nem vágyom rá (eyébként csinálom rendesen a húgommal, tegnap este is voltunk).
holnap szombathelyre megyünk, apa munkaügyben megy oda, és ott lesz internet, majd megpróbálok onnan jelemtkezni :) mert már nagyon hiányoztok!

na közben el is altattam, nagyon nyűgös mostanában :(
pusszancs minden babának és mamának

ui: remélem Tomi jobban van már!! gondoltam rájuk sokat. na majd holnap-holnapután elolvasom...

KépKép
KépKép
and

And!

Jó utat nektek?
Akkor Szombathely??
Aztán gyere ám...

Milyen kihalt a topik...

Nyúlné, Barbi, Benianyu, Totka...többi nagydumás :lol: , hol vagytok????
Akkor csak én gubbasztok itthon a ködszitálásban? :evil:
Mindenkinél napsütés van??? :roll:
Szóhoz sem jutok.....

Léna jól kialussza magát ,aztán bemerészkedem a Tescoba..hátha lebontja Léna azt is..nemcsak a házunkat.. :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!
Andrisodnak nagyon boldog névnapot kívánunk!

És minden más Andrásnak is!

Megann!
Most voltunk a Szentendrei úti Auchanban és láttam pl. tanulószéket is. 10990 pénz.
Folyamatosan töltik fel a pultokat, nem maradsz le semmiről, ne izgulj! :) Szerintem azok vannak kevesebben, akik már bevásároltak! :wink:

Jucc!
Vettem bödönt! :lol: (4890ft)

Andrea!
Jó utat nektek! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Na, Tomi+Szilvi otthon vannak. Szilvi huncutságának köszönhetően ma hazaengedték őket. Tomi még köhög, de úgysem csinálnak semmit vele a kórházban, akkor meg minek legyenek bennt? Kis pihi után Szilvi jön beszámolót tartani.

De édes ez a Kristóf fiú.

Megann
Nálunk is undorítóan, mocskosan, piszkosul sz@r idő van. Utálom. Inkább esne a hó.
Itt voltak délelőtt anyósomék, jól kiunokázták magukat. Az üvegfestésből nem lett semmi, helyette kipuceváltam a felső szintet. Most pedig vár egy hegy, amit el kellene tüntetnem a vasalóval. Ha Brigi addig nem ébred fel, jövök.

Kép
Kép
maresz

Rókica! :D

:( Sajnos ez várható volt.

Andrisnak Boldog névnapot!

Jucc! :D

Gratula Gergőnek! Bubus is még csak max. 5-6 lépést megy egyedül, de van, hogy 3 után elesik. Én Bubusnak inkább olyan játékot adok, amivel együtt is tudnak játszani Geergővel, pl. játék ételeket, Wader vonatszetet, mesekönyvet.

Tominak gyógyulást!

Zsófi

Kép
Kép
göndörzsóf

Nálunk is pocsék randa idő van, de azért lemegyünk kicsit. Nem szeretek sokat lent lenni ilyenkor, mert simán érezhető, milyen rossz a levegő :(

Amíg Gergő aludt, csináltunk néhány üvegmatricát, de még jópárat kell :) Balázs is kezd belejönni a színezésbe, lassan már türelme is lesz hozzá :)

Thomasanne :) Végre otthon! Pihenj, amennyit csak tudsz! És további javulást Tominak!

Nyúlné :) Felkeltetted az érdeklődésemet ezzel a nyakkendő-fogassal. Milyen, mennyibe kerül, hol kapható? Köszi!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Itt vagyok.....! :D
Nyúlné, köszi, megtaláltam Bodzáékat(az adatlapján rajta volt a családi honlap), közben látom, Jucc is leírta!Nagyon helyesek, szépek, a pár perces Kristóf meg külön tetszett a pelusban! :D
Rokica
Intézkedés :( :( :(
Ayse, Viki, ill.Mindenki
Nektek is van készségfejl.bedobós teknős.Peti, Andris bele tudja rakni a formákat????Pannának gőze nincs, csak toligálja, ill.rágja a formákat!Szerintetek nem gáz, hogy nem tudja(v.nem is kell még???)A csokis haverunk Kevin(ugye ői is Pannival egyidős), mint a szél, úgy tudja rakosgatni , én csak ámultam-bámultam!Csaba mondta, nem baj, a logika fejleszthető...! :lol:
And
Hajrá torna!Aztán gyere ám messziről is!!!Vigyázz magatokra!!!!Pussz.

A legjobbat nem is írtam!!!!! :lol:
Szombat hajnal 5 től DISZNÓTOR anyuéknál!!!!2DB!!!!!250kg-os!!!!!pocát vágunk!!!!!Nagyon fárasztó, de jó nézni, ahogy a sok karaj, darált hús szalámi virítani fog!!!!majd képeken bemutatom, miből mi lett!!!(persze, a horror részt kihagyva!)
Következő héten keresztszüleimnél ismétlés, utánna héten szintén anyuéknál, akkor már csak egyet vágunk, tesóméknak, hisz jan 1-ét már a külön házacskájukban kezdik, s mondja az apu, hogy legyen mit enniük! :D Tehát nem fogunk unatkozni így az ünnepek előtt!Mondjuk a munka jelentős hányada a férfiakra hárul, de a nőknek is kijut...!Én nem igazán tudok belefolyni, Pannira kell felügyelni.De ott leszünk mi is, reggeltől estig!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?