Sziasztok!
Tegnap én is kiváltottam a várandós csomagot
nem vitték túlzásba az biztos,ja és kék a cumim,pedig én is annyira rózsaszínt akartam.....
Náthára van valami jó tippetek?
Zita!
Szegény gyerekek! Én is mindig összehasonlítgatom már a pociban is,mi lesz ha kibújik?
De olyan jók az uh-s képek!!!!
Oké,akkor majd jelentkezem.
Szilvi!
A te bébid se lesz kicsi,ha már most két kiló körül van
Krista!
Nekem is CH30-asba ajánlotta a szülésznőm,pedig a kis tájékoztató füzetbe,amit a patikából hoztam ott mindegyiken szinte CH5 van,vagy esetleg CH9
Mi lehet a jelentősége nem tudom???
Bunny!
Köszi a mózeskosaras infot!!
Ja és mególdodott a dolog,met kaptam anyóséktól egyet,igaz textil,de a célnak megfelel,végül is csak azért szerettem volna,hogy ne a hordozóba legyen a pár napos baba,úgye jön a karácsony meg minden nem lehet a kiságyban egész nap.
Nekünk is utazóágy volt járóka helyett!!!!
Szépen növöget Máté babád!Már kész nagylegény!Bombázhatsz minket bátran a fotóival!
Winnie!
Köszi az infot az előadásról,és ha lesz egy kis időd természetesen szívesen elolvasom a "gyengéd szülés" -ről a beszámolódat.
Már vettem is Calcium Sandozt!
Biztos jó lehet a kocsid,ha van hozzá mózeskosár is,mutattad már nekünk??
Sziszike!
Ez tök szupi!
Csak azt nem értem,hogy előtte miért kell szedni???Én őgy hallottam,hogy a homeópátia megelőzésre nem jó,vagyis akkor nem fölösleges előtte???
Majd,ha beindulnak a dolgok,csak akkor kell,nem?????
olyan béna vagyok ehhez komolyan....
Tudom,hogy nem életbevágóan fontos a mózeskosár,de van egy pár fölösleges dolog ezen kivül is szerintem,amit megveszünk a babáknak
meg főleg második gyereknél szinte minden megvan már,valami újdonságot akartam neki is,ami Dávidnak nem volt.
Majd azért reméljük mi is kapunk télapórugis képeket a minimanóról!
Andykamama!
Nika!
Gratulálok a méretekhez! És örülök,hogy a cukrod jó!!!Ügyesek lesztek,biztos vagyok benne!!!
Brigó!
Na jól van na
nem mondunk olyat,hogy csúnyácska a saját gyerekünkre (amúgy is én kezdtem
),de ezek a tejpöttyök nem egy szép látvány!
Attól még szép a baba!!!
Második babónál már nem annyira izgalmas a dolog,én már ott észrevettem,hogy nem simizte annyit a hasam,mint a Dávidnál,nem kényeztetett annyit (reggeli,masszírok,puszikák stb...)most csak a "kötelező" dolgokat csinálja és nehezebben viseli a hisztijeimet is.
Én is kiváncsi leszek,hogy mi lesz,ha megszületik,mert félévig nálunk is ő fürdette a Dávidot.
Majd meglátjuk!
Nekünk sokáig tartott a tejpötyös dolog ,lehet,hogy nálatok hamarabb elmúlik,ne aggódj így is gyönyörű a Zsombi!!
Viki!
Örülök,hogy rendben van a vérnyomásod!
És hogy hogy ilyen sokáig dolgozol? Azért ne vidd túlzásba,pihizni is kéne!!!
Csilla!
Néha itt is előfordulok,sok jó tanáccsal látnak el a lányok,és tök szupi ,mert egyidősek lesznek a babák,jó lesz megosztani a tapasztalatokat később is!!!
Sleepy!
Szorítunk Ágiéknak,hogy minden oké legyen!
Miért tartották bent?
Ja és köszönjük,hogy csinálgatod a honlapunkat,nagyon jó lesz!
Snoopy????Talán már esemény van????Szorítunk nagyon!!
Cic????
Niki!
Otthon vagytok már?
Szép hétvégét kívánok!És várom a babaesőt,a híreket!
Ildikó