Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi!
:D Köszi az érdeklődést. :D Olvasok ám, csak most erősebb a lustaság. :D
Hanna állni akar és 2 napja babababab-zik és integet, ha olyan kedve van. :D Olyan cuki. :D Már kapott sütőtököt, kruplit, almát, körtét, szilvát, öszit, rizst, a héten meg husit fog kapni sütőtökkel. Remélem bejön neki. :D
Az almalé meg tényleg nagyon jó! Anyum meg vett bió szilva levet, de sajna van benne cukor. Nem fogom szegénynek elmondani, hogy nem sokat fog abból Hanna inni. :D

Pont tegnap döglött be a szomszéd (egyben rokon) LG mosógépe. De az szerencsére még garanciális. Valami kettétört a dobnál. :( Remélem a tieteket hamar meg tudják csinálni. De azért naaaagyon durva, hogy csak 2 évre tervezik a gépeket, hogy minél hamarabb vegyél újat. :(:(:(

Zsandi!
Érdekeseket mondott a védőnő. Én a paradicsomot tuti jó későn fogom adni Hannának, mert úúúúgy kicsípheti a popsiját, hogy csak na. Nem mintha most nem csípné ki minden, ami létezik.
A 100%os gyümilevek koncentrátumból vannak, amibe viszont raknak cukrot és HA jól tudom tartósítószert is, de erre nem esküszöm meg.
Ha olyan a keksz, hogy nincsen benne tojás, akkor elméletileg mehet, mert a legújabb kutatások szerint a lisztérzékenység genetikusan öröklődik, tehát mindegy, hogy mikor kerül bevezetésre. Eddig ugye nem ez volt a hivatalos álláspont, szóval a változatosság kedvéért nekünk kell dönteni,h ogy mikor adjuk nekik és mikor nem...
A végén még tornász lesz a fiadból. :D:D

Edith!
:( Nagyon át tudom érezni a dolgot!!!!! A mi karácsonyunk is hasonló érdekes lesz... :( Kitartást!!!!


Megyek, mert eléggé fáradt vagyok. Ma voltam hajnalban tanítani és ilyenkor hiányzik a reggeli lustálkodás Hannával. Viszont meg van az etetőszékünk meg a hintánk is. :D Ma már "rendesen" fogom tudni etetni a csajt. :D:D És elalvás előtt még jöhet egy kis hintázás. :D:D Utána, meg mielőtt teljesen összeesek, tornázom egy kört. Belelendültem. Calanetics könyvből. Az 1 órás progit több mint 1,5 óráig csináltam,d e mindenhol volt izomlázam. :D Hátha lefaragaok a 80 kilómból egy keveset. Már nagyon rámférne. :D

Kellemes estét nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!

Évi, nagyon sajnálom a mosógépet! Nekem egy ántivilági Philips/Wirlpool-om van, amit 4 évvel ezelőtt vettem használtan. Nem az utóbbi 10 évben készült, mindenesetre. Azóta is vágja az ipart, pedig még fele sem volt az ára akkor az újakhoz képest. NAgyon meg vagyok vele elégedve. HA cserbenhagyna, akkor nagyon bánnám, de csak azért mert nagyon jól mos. Különben már kiszolgálta jól az árát. :oops:
NA, de ha már mosógéped nincs, legalább mesterfokú vasalást fogadj el, úgysem szeretsz vasalni! Ezt a mailt kaptam ma, először azt hittem, hogy valaki szórakozik velem, hisz, nemrég említettem, hogy a vasalásra sosem jut időm:


"Vasalás szolgálat az Ön kényelmére!

Vasalás mesterfokon
- professzionális vasalás, magas színvonalon
- mindent kivasalunk, ágynemûtõl az egyenruháig
- precízen, teljes odaadással végezzük munkánkat
- célunk, hogy tökéletes szolgáltatást nyújtsunk, mindig ugyanazt
a kiváló minõséget biztosítsuk az Ön számára
- alkalmazkodunk igényeihez, reggel 07. 00 és este 22.00 között
szállítjuk ruháit
- tiszta és dohányfüst mentes környezetben vasalunk
- szakképzett, tapasztalt vasalónõkkel dolgozunk
- ruháit mindig átellenõrizzük, mielõtt visszaszállítjuk
- szolgálatkész, kedves futáraink mindig idõben érkeznek


A rendszeres heti 2-5 órás vasalással eltöltött idõt fordítsa
az igazán fontos dolgokra: Pihenésre, a családra, vagy a munkára és
bármi másra amit csak szeretne....
PROFESSIONAL IRONING SERVICE....az Ön szolgálatában
www.vasalas.eu

További kellemes napot kívánunk!
Üdvözlettel
Trázsi István ügyvezetõ
Professional Ironing Service
Tel / Fax:00 (36) 1-260-41-51
Információ: 00 (36) 30-950-57-75
E-mail: info@vasalas.eu
Web: www.vasalas.eu"

Különben elfelejtettem múltkor mondani, hogy vasalógép létezik, de inget pl. nem lehet vele vasalni, csak max. ágyneműket, lepedőket, terítőket.

Márti, nagyon ügyes kicsi Zsombid, hogy már csipcsipcsókázik! Krisztával is gyakoroljuk a táj-táj-t (=pá-pá), de egyelőre sikertelenül, viszont a tapsi-tapsi már kezd elég jól menni. Ügyesen tapsol, ha modjuk neki. Lassan mindent meg fog érteni!

Eszter: Le a kalappal, hogy tornászol, engem még mindig nem vitt rá a lélek. Igaz, nincs 80-am, de nekem a 67 is bőven sok, olyannyira, hogy nem férek bele szinte semmi régi ruhámba. És talán mégis a lefogyás a jobbik üzlet, mint kicserélni a teljes ruhatárat! :roll: :roll: :roll:
Én ma megnéztem a Kubu-italt, (nálunk Tedi) és nincs benne tartósítószer, de van viszont citromsav, ami valamilyen E. Találtam viszont egy másik italt, amit kifejezetten babáknak ajánlanak (sima élelmiszerüzletben vettem, meg is lepődtem) és rá van írva, hogy mikortól is lehet adni: vettem alma-őszibarackot és alma-sárgabarackot. Kriszta így kóstolt ma először sárgabarit. Cukor, glutén, tartósítószer, mesterséges aroma, semmi nincs benne, egyedüli akármi, ami nem muszáj bele, az az aszkorbinsav, de az tulajdonképpen C vitamin. Az ára meglehetősen borsos, 210 ml 2,8 lej, ami valamivel több, mint 200 ft. Ennyiért már litres kiszerelésben is lehetne venni!

Andi, én is akartam írni, hogy a háztatrási kekszben és a babapiskótában szerintem van tojás, azokkal még kellene várni egy kicsit. Inkább egy gluténes tejpéppel kezdd a glutént bvezetni. Én legalábbis így fogom, jövő héttől.

Eszter, én paradicsomot nagyon régóta adok Krisztának, de még sosem csípte ki a popsiját. Csak kb. egy jégkockányit teszek egyszerre egy kajába és mg nem volt gond. Igaz, hogy kaptam sógornőmtől sárga paradicsomot, és az nagyon jó édes, nem annyira savas, mint a piros.
Eddig Kriszta nem kapott szilvát, de van lefagyasztottam, akkor már kipróbálhatom?

További kellemes estét! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Mi ez a csend? Ma szabdságolt legtöbbetek! :o :o :o :o :o :o :o :o

NA, tessék kicsit belelendülni, fel a morállal! :)

Képzeljéteg, én akkora dög vagyok!!! Merésueltem ma du. 3/4 órát aludni azalatt is kétszer kopogtak és egyszer csörgött a telefonom. Gondoltam aki akar ismét keres és nem keltem fel, de a tel.csörgés után már nem tudtam visszaaludni! :( :( :(

Na tessék, most szapulhattok! :P :P :P :P :P :P :P

Kriszta ma fél 4-től 7-ig aludt. Ilyen is ritkán van, és ma csak kétszer volt alvás! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

 
 

Edith:szerintem adhatod a szilvát, Zsombi már "régóta" eszi.Én is fagyasztottam le és kb. 1 hete jutott el a kisagyamig, hogy ha megakarom törni az alma-körte-szőlő-banán egyhangúságát akkor bekéne kukkantani a fagyóba, mert ott van szilva meg őszibarack 8) ....még szerencse, hogy nem tavasszal eszméltem!!!!! :? :lol:

Barbikám hova tűntél????? :roll: AZt nem is mesélted, hogy az Istvánnak ízlett az a barackos husi csütörtökön????????????? :shock: :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziaszok!
Minden hófordulósnak boldogat! Az enyimek meg köszönik szépen! :lol: :lol: :lol:

Márti, jó volt a bevásárlásotok, igazából meg sem lepődtem, de legalább jót nevettem.

Andi, ugye, ugye?!?!... Hát igen, ami ártatlannak néz ki az is lehet veszélyforrás. Képzeld el amikor majd arra mész be, hogy a csilláron lóg. Addig is edződik az idegrendszered. Azért nem irigyellek, de asszem magamat se, ha majd elköltözünk és nem fogok tudni minden veszélyforrást - így mint most - eltorlaszolni.

Húúú, én ma nagyon galád voltam. Most agyon fogotk verni, így az éteren keresztül is. Aludtam nappal majdnem 2 órát. Ugye ma intéztük a hitelt, már csak az értékbecslő kell és akkor egyben van minden, papírok mehetnek a bankba. Aztán elmentünk bevásárolni (a babavíz az intersparban 99,-, ha érdekel valakit), néztünk babát karira a csajoknak. Brutál, hogy milyenek vannak. Ugye ne legyen leszedhető semmije, ne legyen lógó haja stb. és nagyon drágák. Szóval a baba még keresés alatt. Aztán hazajöttünk, a csajok megebédeltetve, nekünk megfőzve, kimosva... anyukám tündérkedett. Aztán 4 körül letettük aludnia lányokat, 5 körül már el is aludtak és lefeküdtem én is, mert Árpi mondta, hogy majd ő örködik és rohangál ha kell. 6-fél 7-ig próbáltam magamhoz térni, mert hallottam, hogy fent vannak a kicsik is. De Árpi igyekezett csöndesen elleni velük így nm nagyon ment a felébredés. Jó, mondjuk éjjel megint alig aludtam. Livivel gondban vagyok, mert nem tom, hogy anyahiánya van-e vagy hisztizik. Felsír, felveszem, azzal a mozdulattal rámteszi a fejét és anygali nyugalommal rámalszik. Visszatenném az ágyába erre elkezdi dobálni magát, és sír. Erre megint kiveszem és ezt játszottuk. Reggelre már az idegeim kicsit a plafonon voltak, mert mi lehet az a sírós fájdalom ami anya kezébe egyből elmúlik és lehet tőle aludni? Reggelre rájöttem, hogy ha ilyenkor bemegyek(mert ugyse bírom ki) és leteszem és hagyom sírni pikk-pakk elalszik. Persze a kövi felsírásig. Szóval érdekes és mulattató. DE most aludtam, olyan jól vagyok...

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:látod ezt kaptad ajándékba a kiscsaládodtól azért , mert már 10 hónapja gyűröd az ipart!!!!! :wink:

A tegnap este úgy végződött, hogy már majdnem aludtunk mikor a kiscsaj még nyakon öntötte magát és a párnáját 1 pohár vízzel amit meginni szándékozott!!!!! :lol: Úgyhogy jó volt, de én ilyenkor már csak röhögni tudok....meg amúgy is


Ja Julcsi ,én örülök ám, hogy pihiztél, legalább TE ,ha már én nem!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ma válogatott szar napunk volt, úgyhogy hulla vagyok.
1 órát aludtak délelőtt össz-vissz, akkor is itt volt a védőnő. Utána egyfolytában üvöltöttek, de annyira, hogy nem tudtam semmit csinálni velük. Már odáig jutottam, hogy betettem őket a kiságyba, és kimentem a szobájukból. Persze nem bírtam sokáig, így 1 órával előbb bepakoltam őket a kocsiba, mint ahogy terveztem, és elmentünk Keszthelyre. Beugrottunk a bankba, meg sétáltunk egyet. Utána benéztünk anyumékhoz, aztán mentünk apáért. Este még itt volt anyósom, a Zsolti nagymamája, és a nagynénjéék. Most már alszanak egy ideje. Közösen kitaláltuk, hogy valszeg elidultak Flóra fogai, tényleg kezd olyan tüneteket produkálni. Kiváncsi vagyok az éjszakára, majd kiderül.

Csak nagyvonalakban:
Mosógép: az enyémet kb. 5 éve vettük használtan, úgyhogy már rendesen bent van az időben. Ezért nem fogok csodálkozni, ha lassacskán bekrepál, de azért remélem még odébb lesz. Mindenesetre anyukámnak egy 20 éves Hajdu mosógépe van, és még mindig pöpec. A régieket még rendesen összerakták, a mostaniak nem hiszem, hogy 20 év múlva is mosnak.

A védőnő szerint a gyümölcslevek közül van olyan, amiben nincs tartósítószer, ezeket lehet adni. Paradicsomról megoszlanak a vélemények, mint ahogy látom itt is, legyen okos az ember. Állítólag lehet kapni dobozosat, ami visszazárható, abban sincs tartósítószer, az mehet. A babapiskótával én is a tojás miatt várok még kicsit. Bár lehet kapni tojás nélkülit is.
Szilva szeritem simán mehet, mi már régóta esszük. Én fagyasztottam annak idején, és most azokat kapkodom elő.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok

Julcsi: boldog hófordulót kívánok!

Márti: jót nevettem a történeten, én biztos idegbeteg lettem volna, már a pénztárcánál. :oops:

Eszter: paradicsomot én is adtam már a Szandinak, nálunk sem volt semmi baj.

Edith: mi is ettünk már szilvát, egy kicsit meghajtotta, de még jól is jön, ha ebédre fogos kaját eszik.

Andi: nem semmi kicsi fiad, nálunk nincs semmi a radiátorok előtt. Most töröm a fejemet, mivel barikádozzam el.

Évi: nekünk nyáron adta meg magát végleg a mosógép, egyszer csak kigyulladt a motor. Pedig csak pár éves volt. Azt mondták nekünk, ezeket már csak 4-5 évre gyártják. Mi most egy Siemens-t vettünk, ez állítólag tovább bírja. Kíváncsian várom.

Érdekes éjszakánk volt tegnap. A szokásos fél 1-es kelés elmaradt, már kezdtem örülni, hogy végre megint alszunk. De valami miatt felébred fél 5-kor és semmi nem volt jó neki, kb. 1 óra volt, mire visszaaltattam.

Ma este meg minden jól indult, szépen elaludt, amikor betettem az ágyba, de már 2x sírva ébredt. Azt hiszem feladom, hogy megtaláljam az okot.

Köszönöm az aggódást, ma reggel már kicsit jobban voltam. Mivel tegnap reggel a kávé után lettem rosszul, ma kihagytam. Semmi baj nem is volt, addig amíg nem ettem.
Tudom, hogy el kellene menni dokihoz, csak úgy utálok orvoshoz járni.
Hiába csináltam tesztet, még mindig azon aggódom, hogy terhes vagyok. Lehet, hogy az egész rosszullét pszichés (nem tudom, hogy kell írni)?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:Szerintem a foga lehet nem?????Attól hogy nem látod attól még lehet.Fehér pöttyöt vagy vonalat sem látsz????? :roll:
De a dokit mindenképp megkéne látogatnod!!!!! :?

Zsombi 5kor úgy döntött , hogy kezdődhet a nap sehogy sem bírtam visszaaltatni!!!!! :?
Tegnap volt egy vicces dolog: az a mániája, hogy jön utánam a konyhába és a gatyámba kapaszkodik és néz rám mint egy árva cica!!!!!Épp ügyködtem valamin így nem tudtam azonnal felvenni:erre a kiskrapek még mindíg a nadrágomba kapaszkodva körbejárt engem!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Márti, mi viszont jól aludtunk. Nem is ettünk éjjel! Kb. 10-kor elaludt a csajszi, és 5-ig egy mukk sem volt. Akkor adtam neki cumit és negyed 8-ig durmolt még. Látszik, hogy a fogai most békénhagyták. De nekem is szükségem van egy.egy ilyen éjszakára! :roll: :oops:

Zsuzsi, nem akarom az ördögöt a falra festeni, de néhány nap múlva szerintem ismét kellene tesztet csinálnod. Sosem lehet tudni. NAgyon OLYANOK a tünetek. Bár, amint írtad, lehet, hogy pszichés (igen, így írják :) ) alapja is van a dolognak. De akkor is el kell menni dokihoz szerintem. Azt hiszem, nem te vagy az egyedüli, aki rühell odajárni! :x :x :x :x :x
Látom jó későn (vagy inkább korán?) írtál, remélem, az éjszaka további része jobb volt, mint az eleje!

Edit, hogy vagytok? Rendbejöttetek?

Képzeljétek, mi időtlen idők óta (múlt csütörtök estétől) nem voltunk kinn sétálni. Már szinte egy hete, hogy állandóan köd van. Ezt annyira utálom. Vasárnap óta nem is voltam kinn Krisztával, mert még a felnőtteknek is rossz belélegezni ezt a vacakot. Hétvégén is csak annyit volt kinn, amennyi időbe telt elérni az autóig és onnan be a házba. Többször nyitogatom az ablakot, de oylankor kriszta nincs a szobában. Adok rá még valamit, miután becsukom, és akkor a lehűlt (= friss???) levegős szobában van, amíg újra átmelegszik. Tudom, hogy ez így nem jó, de nincs mit tenni. Sokszor az orromig nem látok, olyan sűrű a köd.

NA, legyetek jók! Kellemes napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Edithékhez hasonlóan ma éjjel nálunk is alvás volt: este 9-től 6.30-ig ébredés nélkül aludt Samu. Aztán még eldajdajozott a kiságyban 7.30-ig (közben betolt egy tápit reggelire)
Nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen :) űááűáá- ezt Samu írta, mert persze most is itt nyomul a laptop mellett.

Én sajnos csak 4 órát aludtam, mert megint rámszakadt egy jó nagy adag meló - pontosabban kissé alábecsültem a mennyiségét, és nem foglalkoztam vele eleget az elmúlt napokban...
Sebaj, ma este bepótolom.

Edith, ide is megérkezett a durva köd. Eddig itt elég normális idő volt, hétvégén pl. egy szál pulcsiban mászkáltunk Samuval a tűző napsütésben. Bolond ez az ősz, de úgy sejtem, most van ennek a jó időnek vége.

Zsuzsi, szerintem is járj utána a rosszulléteidnek, nem szerencsés sokáig halogatni semmi ilyesmit.

megyek, Samu nem hagy kibontakozni.
é

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Márti: Milyen az a barackos husi? :shock: :shock: :shock:
Én nem tudnám elképzelni, hogy megegyük! :roll: :oops: Talán külön-külön. Én biztos megkóstolnám, de nehezen hiszem, hogy ízlene, pedig ha annyi ember szereti, csak nem lehet rossz! De nálunk nem negy a gyümölcs-hús társítás. Legalábbis eddig nem.

Barbi: Megkérnés a párodat, hogy elmondja annak a kétféle halnak az elkészítését? Hátha tudnád te is tolmácsolni, hoygan kell! Engem nagyon érdekelnek a halas receptek.

Kriszta evett szilvát. Mondanom kell, hoyg ízlett neki? Almával kevertem, mert sejtettem, hogy van egy kicsi hajtó hatása, és amúgyis tegnap 6x tettem tisztába. Akkorákat rottyant a pelusba, hoyg megijedek tőle. De ha normálisan eszik, mit akarok, nem?

Évi, most már Kriaszta is felfedezte, hogy ha az ágy karfájába kapaszkodik, eléri ezt a tolható akármit, amin a billentyűzet van. És ha ittvagyok, míg ő a földön, akkor biztos, hoyg mindig idefurakodik! :) És milyen boldog, hogy itt lehet! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Jó reggelt!

Andi, nem semmi Marci, ahogy mászik fel a radiátorra. Nem mutattad neki véletlenül a képet, ahogy a Livi kommandózik a kiságyon? Lehet, hogy kedvet kapott tőle! :lol:

Julcsi, de jó, hogy végre kicsit tudtál aludni! Rádfért.

Zsuzsi, hogy vagy? És milyen volt a Szandi éjszakája?

Évi, igen, a mosógépszerelőm is mondta, ezek az új nagyondrágák nem arra vannak kitalálva, hogy bírják a sok évet.
Nekem egy 20 éves Energomatt van, de két éve nagyon olcsón vettem egy használt Siemenst. De a régit eltettem, nagyon jó még mindig, és ha az új besz@rik, jó lesz tarcsiba.
Ma megy a szerelő? Kiváncsi vagyok mit mond.

Edith, a sütire visszatérve, én sem gondoltam, hogy sütőtökös. Valami túrós félére tippeltem. És mennyire érezni rajta a tökök? Vagy csak az édes ízét? Mert megsütném, de a sütőtököt nem igazán szeretjük, viszont ha csak édes ízt ad neki, akkor jó lenne.

Edit, meggyógyult végre Barnus? Remélem nem ment át sem rád, sem Virág babára.

Éjjel megint jó sokszor keltünk, kb. óránként. Ez most a foga lesz szerintem, mert szerencsére semmi más gond.
Tegnap voltunk az Ikeában karácsonyi égőt venni az ablakra. Hát, ha úgy lenne pénzem, ahogy nincs, rendesen eltudnám ott költeni. Mindenesetre megláttam álmaim ülőgarnitúráját, az a típus, hogy beleülsz és nincs kedved felkelni annyira puha és kényelmes. A 3 részes 150.000.-, úgyhogy most nem vettük meg, pont százötvenezernyire vagyunk tőle. De az enyém lesz!!!

Márti, a csütörtöki kaja nagyon finom lett, ízlett az Istvánnak is! Segíteni akart megcsinálni, mert ugye nagyon szeret főzni, de nem engedtem, ez most az én meglepim volt.
Pipimellből és combból csináltam, de sok volt a combi, úgyhogy a macska és a kutya is evett belőle. Nem mondták, hogy rossz lenne!

Jó lehetett 5-kor kelni. Most legalább alszik, hogy kipihenje a koránkelést?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edith, megkeresem a receptet és küldöm.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Most alszik 9kor sikerült lenyomnom, mondanom sem kell , hogy ki sem látott már a fejéből, de azért dacosan ellenállt az alvásnak!!!!! :evil:

Edith:az a husi ilyen gyömbéres mézes fűszeres + sajtkrém meg vajkrém kell a tetejére aztán a barack és sajtot rápirítani.Egyszer csináltam mikor itt voltak a csajok+Árpi és ízlett mindenkinek..párom is nagyon szereti.
:lol: Én szeretem a húst párolt gyümivel vagy gyümölcsszósszal.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Oké, Barbi, várom! :)

Senki nem tudta megmondani, miből készült a süti krémje. Érdekes volt az íze, de nem érződött a sütőtök, szerintem. Inkább, úgy ahogy mondtad, oylan édeskés lett tőle. Én azt javaslom, hoyg süsd meg a lapot, verd fel a tejszínt vaníliával, főzd meg a tököt, és egy kisebb darabot keverj össze a tejszínhabbal. HA ízlik, összevegyíted mind, ha nem, rákened a lapra a tejszínhabot és úg is nagyon fincsi. Egyszerű, nem?

Tulajdonképpen én is kipróbálnám azt a barackos husit, de most már szégyenlem kérni a receptet, ha az előbb így le-pfuj-oztam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Elkészíteném a husit és a barackot is, oszt megkóstolnám őket együtt, ha ízlik, megennénk, ha nem, akkor még mindig maradna a külön-külön lehetőség, nem? Megszán valaki vele?
(Lehet priviben küldeni, ha a többieket nem érdekli, esetleg zavarja!)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na, Márti, így már teljesen másképp hangzik! :wink: :wink: :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Barbikám drága küld el a receptet az Edithnek ha van időd, mert felébredt a 7alvófiam!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Hű, micsoda kajákról folyik itt a társalgás. Én meg korgó gyomorral ülök most épp itt, úgyhogy külön élmény olvasni. :) Még nem ettem, meg kenyér sincs, de most izzítottam be a sütőt, hogy legalább zsemlét süssek (félig kész zacsis), mert éhen fogok veszni. Ma nem főzök, mert anyukámék jönnek dél körül, és hoznak kaját.

Márti!
Leírnád ezt a barackos húst? Lehet már volt róla szó, de akkor elkerülte a figyelmemet, viszont nagyon jól hangzik.

Zsuzsi!
MENJ EL ORVOSHOZ! Azért ez nincs rendben, hogy már ilyen hosszú ideje hányingered van, meg fáj a gyomrod.

Barbi!
Marci úgyan nem látta Livi "kommandózását", mindenesetre kísértetiesen úgy csinált, csak mindezt karizomból, mert a radiátoron nincs semmi, amire felléphetne. És ami a legrosszabb, nagyon jól érzete magát ott lógva, úgyhogy asszem nem ment el a kedve. De a párna már nincs ott. :wink:
Csatlakoznék hozzád az IKEÁS-pénzköltős körutadon, majd ha nyerünk a lottón. Csak Zsolti meg ne tudja, ő utálja az IKEÁT. Már mondtam neki, hogy biztos a konkurenciát látja benne. :lol:

Edit! Merre jársz? Remélem túl vagytok a betegségen!

Évi!
Nálunk is elég ronda lett ma az idő, bár már tegnap sem volt meleg. Ma azt hiszem, mi sem megyünk ki. A szobájukat én is kiszellőztettem, mielőtt most elaludtak, legalább egy kis friss levegőt szívnak azért.

Jelentem, mégis elvetettem az ötletet Flóra fognövesztésével kapcsolatban. Ugyanis nem kelt éjjel, azóta sem látom rajta, hogy gyötörné. Úgyhogy csak bele akarjuk beszélni szegénybe.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Jók ezek a receptcserék... Én is imádom a húst gyümölccsel - csak hogy a klasszikus gyümölcsmártást említsem. De a múltkoriban a barátnőmmel karibi kókuszos csirkét kotyvasztottunk, az pedig alma-banán-kókusz-mazsola csodamártással készült. Nagyon-nagyon tuti volt.
A Márti által említett gyömbéres-mézes csirke is nagyon finom lehet.

Samu alszik, már több mint 1 órája, pedig a hosszú éjszaka után azt hittem, hogy ma nagyon sokat ébren lesz. Ha felébred, tépünk a védőnőhöz, mert még a mosógépszerelő előtt vissza kell érnünk... Sűrű nap.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Jó akkor majd közkincsé teszem a receptet, ha az összes gyerekem összes igényét kielégítettem, levegőztünk és lesz pár szabad percem!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na, rohadtul ráérek, fel kellene mosni, de az megvár!

Leírom a Márti féle pipit, a halat priviben küldöm, hátha mást nem érdekel.

2 ek. méz,
1 ek. mustár
2 gerezd fhagyma
1 tk gyömbér
1/2 tk curry
4-5 ek olívaolaj

Ezeket összekevered és jól bekened vele a husit. Kicsit hagyod állni, tehát pácolod vele. (Kicsit... pár órát, ha van idő)

1 tömlős krémsajt, 1/3 doboz natúr vajkrém, kicsit felolvasztod a mikróban és összekevered.
őszibarack és a tetejére reszelt sajt a tetejére.

A husira a barack jön, rá a krémsajtos vajkrém és a reszeltsajt.
Nagyon finom.

Remélem jól írtam, Márti nézd meg és ha valamit elírtam javítsd!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Na, most elgondolkoztam ezen a paradicsom dolgon és áááá annyira idegrörlő, hogy nekem kell kitalálni, hogy piros lesz-r tőle a popsija, vagy sem. :(

Julcsi!
Tök jó, hogy tudtál legalább napközben pihenni!! Főleg ilyen éjszakák után!

Edith!
Hát, ha csak 67 lennék, akkor úsznék a boldogságban, mert a kiinduló súlyomnál lennék. Igen, ez a 80kg igen ösztönzőleg hat rám, főleg azért, mert szerintem jönnek ki a viszerek a lábamon. :( Szóval valamit csinálni kell. Fogyózni még nem akarok, nehogy a méreganyagok a tejcsibe menjenek, szóval marad a torna. Egyébként nagyon jó és naaaagyon jól esik mozogni. :D Heti 2x csinálom csak, szóval nem olyan vészes. :)

Zsuzsi!
Sajnálom a rosszul léteket! Én tuti, hogy elmennék dokihoz. Bár, a barátnőm 3 hónapos terhes volt a másodikkal, amikor észrevették. 2 negatív terhesteszt és 1 orvosi vizsgálat után egy hasi uh-n vették észre ketteskét... addigra 10 hetes volt. Szedsz fogamzás gátlót? A tünetek lehetnek attól is.

Hanna ma reggel már másodszorra alszik... régen volt ilyen. :D Ő valahogy beállt a napi 2x fél órára... A múltkor délután aludt 2 órát, azt hittem jó későn fog elaludni, erre 7kor már ki kellett vegyem a kádból és negyed 8kor már aludt...:D:D

Ma lehetett valami a levegőben, mert Hanna is átaludta az éjszakát, pedig ilyen már vagy 1 hónapja nem volt!

Barbi!
Szegény Ádám és ti!!! Az az óüránkénti kelés nagyon durva lehet!!! Ilyenkor mennyi kofeint töltesz magadba, hogy ébren maradj? Én tuti összeesnék...

Off
Esetleg, ha tudtok valakit, aki szívesen árulna karácsonyfát vecsésen, szóljatok. Köszönöm!
On

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Eszti, hát... én aki sosem ittam kávét, most rendesen behozom. :lol:
Csak felkelni nehéz reggel, utána már indul a nap.

A paradicsomot az Ádám is eszi már régóta, egyik kedvenc. Nála sem okozott piros popsit sosem.
A múltkor a Zsombinak is próbálta elmagyarázni, hogy finom, de szerintem nem győzte meg, mert kicsi Zsombi azóta sem szereti. ugye Márti? :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Csajok, köszi a receptet, ki fogom próbálni!

Gyümilé: http://www.biojuice.hu/

Andi
Kép
zsandi
 
 


Eszti!

Te is rakhatnál Hannáról képet, már régen láttam.

Meg amúgy ís! Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok

Márti: én folyton nézem a kiscsaj ínyét, de tényleg semmi jele a fogzásnak. Az is érdekes, hogy általában ugyan akkor ébred, ma megint fél 5-kor kezdte. De ahogy olvasom, hogy ti már 5-kor talpon vagytok, szégyellem magamat, mert mi még utána, ha sikerül visszaaltatni alszunk min. 9-10-ig. :oops:
A Szandi is szokott már kapaszkodni a nadrágomba. Csak nálunk olyan meleg van, hogy ritkán van rajtam gatyó. :wink:

Edith: nagyon remélem, hogy nem vagyok terhes. Nem szeretnék második babát, pláne nem most. Azzal vigasztalom magamat, hogy a Szandinál semmi bajom nem volt, akkor biztos most sem attól vagyok ilyen ramatyul.
Én a Szandinak adtam barackos húsit és nagyon finom volt.

Barbi: nem irigyellek az éjszakáért, akkor gondolom most te se vagy valami fitt.

Eszter: nem szedek fogamzás gátlót. A barátnődnek megjött közben, hogy ilyen későn vették észre? Nekem a héten kell, ha késik egyből megyek a dokihoz, de még van egy-két napom.

Jók ezek a receptek. Én a párolt szilvát szeretem még húsi mellé. Olyan érdekes íze van a kettőnek együtt.
Szandi ma 9-kor úgy döntött ő nem alszik tovább, fél 10-kor már etettem és 10 után már vissza is aludt. Mivel mi sem hiszem, hogy megyünk ma sétálni, kinyitottam nála az ablakot, hogy levegőzzön.

Tegnap állásból sikerült neki leülni, csak egy gond volt, ahogy elengedte a széket ahol állt, egyből eldőlt, mint egy zsák. Mutattam neki, hogy tegye le az egyik kezét a földre mielőtt elengedi. És délután már az apjáról így mászott le. Hihetetlen milyen gyorsan tanulnak.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Jól írta a Barbi, csak annyi hogy ez 40 dkg husihoz elég én mellből csinálom ;és a fűszeres öntetből egy kicsit hagyni kell(amúgy is marad) a sajtkrémes-vajkrémes trutymóba :lol: , és azt legkönnyebben kézzel lehet rákenni a husira.A husit megpárolni fólia alatt ,ha jó már akkor kell rápirítani a sajtot.
Zsombi csak akkor ezsi meg a paradicsomot, ha nincs a kajának paradicsom íze!!!!! :lol: :lol: :lol: Szóval csak keveset rakok bele, de enni fog a lelkem, mert én is fagyasztottam le,úgyhogy így járt 8) .

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi:tök jó ez a link, azt hiszem a Bábánk is ilyet adott a gyerekeinek, mert azon is ilyen kis csap volt!!!!! :lol: Majd megnézegetem ha lesz egy kis időm, hogy melyik lenne fincsi!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Lányok, ez a barack lehet befőttből is? Vagy muszáj frissnek lennie?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith, én befőttből csináltam. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Persze befőttből!!!!Vagy hol vadászol ilyenkor barackot?????? :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi!

Már az előbb megpróbáltam elküldeni, de becsapott a babanet. Szóval KÖSZI!!!!!!!!! Ezt az almalevet mondtam. :D De nem tudtam, hogy külön is lehet rendelni. Hívtam is gyorsan a barátnőmet és megyünk is majd megnézni jövő héten. Megkostolunk minden levet. :D:D

Zsuzsi!
Mag is jött neki közben rendesen. Szóval a gyermek igen erős és kitartó, sőt a fogamzásgátlót is szedte, csak kapott antibiotikumot, meg kihagyott 2 napot. (Remélem tényleg nem lesz semmi baja ettől a picinek!!!)
De egy csúnya gyomor- vagy patkóbél gyulladás is okozhta ilyen tünetket. :(


Kép repülök

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!

Hanna nagyon bájos, gyönyörű haja van!

Gyorsjelentés a védőnői látogatásról: Samu paraméterei - 10,1 kg és 76 cm. Továbbra is lendületes növésben, bár most nem hízott annyit, mint legutóbb - ezúttal másfél hónap alatt 700 gramm, előtte havonta dobott magára egy kilót 3 hónapon keresztül :)

Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Na, előszedtem a képeket. :D:D

Kép Térdelek

Kép Apa etet

Kép Pancsi

Zsandi!
Feladat teljesítve. :D
Ma mit produkáltak a törpék? :D Falra mászás? :D Jajj, erről jut eszembe: A múltkor láttam egy képet egy törpéről, amint épp az etetőszéke tálcáján állt. Eladásra kínálták az etetőszéket. Én szívbajt kaptam elsőre. :D Próbáltam megkeresni, de már levették...

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Évi!

Köszi! :D Fogadunk ám már udvarlókat. :D:D

Szép nagy pasid van. :D:D Hogy bírod a 10 kilót emelgetni?? Én a majdnem 8tól is kivagyok néha. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!

Eszti, nagy édes Hanna:) És az a haj???

A lányom tegnap alkotott rendesen.... Azzal kezdte, hogy felmászott a hintaszékébe, és felállt benne a háttámlába kapaszkodva...

A második szívroham akkor jött mikor ezt bonyolítva (odatoltam a fotelhez hogy ne boruljon fel) átmászott a fotelre, majd a dohányzóasztalra a Bence monitorához....

A 3. pedig akkor, mikor a számítógépnél levő fotelra mászott fel, onnan meg felállt, és elkezdte püfölni a billentyűzetet....

Mostmáér jöhet bármi, immunis vagyok :):):):):)

Eszti, Kata is eszik már nagyon régóta paradicsomot, imádja, de semmi baja nem volt tőle.

Én ne mtudom mekkora a Kata súlyilag, de sztem megvan 9 kg minimum. Viszont ő csak 69 cm:)

És másfél hónapja még csak 61 volt.

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Évi, szép nagyfiú Samu. Arányos lehet a méretek alapján. Na majd jól megkukkolom a Máriéknál! :wink:
Az Ádám is kilóban a 10 felé jár, de pontosat jövő héten tudok mondani, akkor megyünk mázsálásra.
Mindenesetre bazi nehéz, ahogy a dokinénink mondani. Leszakad a karom. :?

Eszter, Hanna bűbájos! Nem semmi hajkoronája van, de ezt már mondtam egyszer. Akkor is tetszik! Az utolsó képen, ahogy néz vissza zabálnivaló!
Látom nálatok is Bigyó mindig a középpontban. Mikor megkaptuk a Susyt elhatároztam, nem jöhet fel az ülőgarnitúrára, az az Ádámé. Nem is volt gond, amíg magától nem tudott felmászni. Mikor megtanulta és kimentem a nappaliból, már fent is volt. De lesz@rta, hogy közben visszajöttem és rajtakaptam, csak nézett rám. Most már nem is szólok, tökmindegy.
Mostanában az ülőgarnitúra háttámláján ül, onnan mindent lát!

Jelentem, kibújt az 5. fog csücske. Már érzem, de még csak egy csücsök. És a 6. is napokon belül kibújik, annyira látszik már.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:akkor legalább lett az éjszakának eredménye!!!!!Köszi hogy becézgetsz így még nem hívott senki!!!!! :lol: :P

Évi:jó kis méretei vannak Samunak is!!!!

Zsu:még szép hogy nem hagy unatkozni a lánykád!!!!! :wink:

Zsombi feltud mászni a Szoni ágyára is, valamelyik nap megrohamozta a textilpelust ami fent volt, úgyhogy el kell barikádozni , hogy ne másszon fel egyedül!!!!! :?
Ma becsípte az ujját a konyhaszekrénynél, eldőlt a Szoni autójánál és a kiscsaj egész véletlenül hozzávágott egy építőkockát!!!! :? Ő csak dobálta ugyebár, Zsombi volt rossz helyen gondolom!!!!! :roll:
Tiszta zizi volt már fél 3kor nyomtam le mindkettőt, most megiszom a tegnapi kávémat.........most van rá időm! :? :wink: :lol:
Megkaptátok azt az angyalos emalit amit küldtem?????????? :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, bocsi. :oops:
Siettem és kimaradt a t. (Nem akarok árulkodni) de az Andi is így hív néha! :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na, röpke fél órás szuszájából felébredt a drága. Persze estig tiszta gáz lesz, kevés neki ez a fél óra! :evil:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Évi: szép nagy fiad van!

Márti: én megkaptam az e-mailt és nagyon tetszett!

Eszter: nagyon szép Hanna!

Zsu: nem semmi a kiscsaj, nem lehet unatkozni mellette.

Edit: merre vagy? Ugye nem lettél te vagy Virág beteg?
Márti szavaival élve, legalább füstjelet küldjél!

Megjött!! Azért remélem most már biztos, nem vagyok terhes.

A Szandi 2 órája alszik mint a bunda, pedig beterveztem egy sétát. Még kajálni sem ébredt fel, de azt hiszem most felkeltem, mert így nagyon elcsúszunk.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Na, én is lenyomtam a törpéket, immáron másodszor ma. Nagy szó ám ez!

Márti!
Megkaptam az e-mailedet, már ismertem, nekem is megvan, de nagyon aranyos. Vannak pillanatok, amikor jókat tudok bőgni rajta, pedig már láttam egypárszor. Még terhes voltam, amikor először láttam, olyan jó volt nézegetni.

Eszter!
Nagyon édes Hanna baba, és eszméletlen a haja. Azért látom nálatok is megvannak az orrszívás kellékei, mintha a mi kis pakkunkat látnám. Milyen állat van ketrecben?
Na, akkor jó gyümilére sikerült rátalálnom. Így már én is be tudom szerezni, mivel postáznak is. :) Nekem tetszik, de nem tudom, hogy ez 5 l-es kiszerelésben van-e csak, vagy kisebben is, mert jobb lenne több különbözőből kevesebbet venni. Majd meginterjúvolom őket.
Marci ma még nem produkált ilyen hajmeresztőt, de már borult egy nagyot. Vagánykodik, és néha elfelejt kapaszkodni.
Azt az etetőszékes képet én is láttam valahol, na, azt nem szeretném itthon látni. :)

Évi!
Nem semmi méretekkel rendelkezik Samu! 10 kg, uram atyám. Hogy bírod? De jó hosszú is, ahogy látom.
Mi is megyünk jövő héten mérlegelni, kiváncsi vagyok, hogy állunk.

Erről jut eszembe, a múltkor ugye kihagytuk a neurológiát, mert elnéztem az időpontot. Most jól megjegyeztem, hogy dec. 5-én kell menni, viszont nem emlékszem, hogy hány órára. :oops: Most már tuti, hogy nem vagyok normális. Fel kell őket hívnom telefonon, biztos ami tuti.

Barbi!
Nagy gratula Ádám baba 5. fogacskájához. Jól belehúzott. Mi meg lassan gyűjtünk a protkóra. :roll:

Zsu!
Azért Kata sem semmi. Jó kis mászást produkált. Persze, így legalább tuti mindig a sarkában vagy. :lol: Ezt nevezem növésnek, 61-ről 69 cm-re.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsuzsi!
Akkor legalább egyik oldalról megnyugodhatsz. De azért mégis menj el orvoshoz. Főleg, ha nem múlnak a panaszaid.

Vettem a gyerekeknek autósülést. Használt mindkettő, és nem is egyforma, sajna újra most nem futja. 0-18 kg-os mindkettő, és dönthető a támlája, így már tudjuk használni. Egyszerűen nem tudom belehajtogatni őket kabátban, és becsatolni sem a hordozóban, muszály volt lépni. Na meg a lábuk is simán lelóg. Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag csak vonszolom őket, ha hordozóban vannak, mert olyan nehezek együtt. Mármint a hordozó+gyerek.

Körkérdés: ti mit tesztek a babák feje alá? Mi még mindig pelenkázunk, de hogy minek.... Egy kis golyóban van általában valahol az ágyban a pelus, de az tuti, hogy nem a fejük alatt. Érdemes rakni alájuk kispárnát? Mármint olyat, ami a gyerekgarnitúrához van, ami olyan lapos, mint az ülőpárna. Mondjuk nekünk nincs ilyen, csak gondolkozom. Vagy egyszerűen ne rakjak semmit? Végül nagy szerepe nincs, bukni nem szoktak.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:nálunk a pelus a nyerő, mert azt gyömöszöli, gyűrögeti a kismanó, úgyhogy elengedhetetlen kellék!!!! :wink: :lol: Végülis védeni nem védi semmitől a lepedőt , mert csupa nyál szokott lenni, de neki ez kell.Megjegyzem Szoni is szeret még pelussal aludni, bár inkább csak nappal, este csak azért szereti, hogy nála legyen, mert ugye Zsombinak is van!!!! :P Szerintem tök mindegy mi van a fejük alatt!!!!A kispárna is jó, mert ugye ezek nagyon laposak.
Neked ennyi időd van , hogy ilyeneken agyalsz drágám????? :shock:

Edit:hova tűntél?????Remélem nem miattam!!!!! :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi, mindig elfelejtetem, hogy miután írtad, benézted a neurológiát gyorsan megnéztem, nekünk mikor kell menni. Hát...
október 26-án kellett volna. :oops: :roll: Úgyhogy holnap kuncsoroghatok új időpontért. De majd azt mondom, beteg volt és azért nem mentünk. De így elfelejteni! :?

Az Ádámnak a baldahinos garnitúrában volt egy olyan nagyon lapos párna. Addig használtuk amíg nagyon baba volt, rajta pelenkával. Most már nem nyerő, mert összegyűri mint a kapcarongyot. És még féltem is, nehogy a szájába gyömöszölje. Úgyhogy neki sincs most semmi, csak a Vili, vele alszik. (olyan neki, mint a Zsombi pelenkája)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Háát, nálunk nem gyűrögetik, úgyhogy lehet kipróbáljuk az a lapos akármit. De ha azt is össze tudják gyűrni, akkor nem sok értelmét látom.

Márti, drágám, ilyen napokon, mint a mai, van egy kis időm gondolkodni. Ma 2x aludtak, nem is keveset, így teljesen jól érzik magukat ők is meg én is.

Barbi!
Azért vígasztal ám, hogy nem csak én nézem be a dolgokat. :wink: Egyébként a betegség jó ürügy, én is gondoltam, hogy majd elsütöm, ha megyünk, és számon kérnek, de ahogy ismerem magam, simán megmondom az igazat.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok! Zsandi, nekem a Kata feje alatt nincs semmi, a lapos kispárnája van, de az "csicsi" és mindenhol van csak a feje alatt nincs. Egyébként a kiscsaj kispárnát akar, olyan igazit, de azt még nem kap egy ideig....

Ugyanis ha áthozzuk az ágyunkba, és meglátja a kispárnát, akkor felvisít, megragadja, ráfekszik, és már szopja is az ujját. És bárhol párnát lát, már fekszik is le rá:)

Egyszerűen imádja:D

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Zsu, nagyon aranyos lehet Kata párnaimádata:)
Nálunk sincs párna egyébként, meg egyelőre kedvenc elalvós tárgyak sincsenek, sem pelus, sem maci, se cumi, se ujjszopás. Nem is értem, hogy tud így elaludni Samu :) - na jó, néha egy kis tea. A textilpelus sorsa nálunk is hasonló: az ágy végében van reggelente összegyűrve.

No, volt mosógépszerelő szaki, és jó sz@r hírrel szolgált - a gép kiba jó állapotban van, "csak" épp a vezérlőpanel tönkrement, ami tulajdonképpen az agya. Mivel ez olyan mint az alaplap a PC-kben, nem is biztos, h javítható, vagy ha igen, akkor drága lesz, ha pedig nem, akkor még drágább. A szaki azt mondta, hogy újonnan 30-35ezer Ft. Ennek most iszonyúra örülök, karácsony előtt épp jókor... :twisted: Azt hiszem, nem volt szerencsém ezzel a géppel.

É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Zsuzsi! Megy a füstjel! Magyarázkodhatnék, de ég a pofám. Mindkét gyermekem itthom, az 1 hetes betegség után a ház romokban volt, a vasaló üvölteni tudott volna az összehányt takarók, paplanok, ruhák, ágyneműk után, plusz szombaton és vasárnap vendégek jönnek. Talán most már nem marad el Virág névnapja sem.

Alvás továbbra is horror!

Márti!

Nem miattad nem jöttem, nem haragszom, de a fenti dolgok mellett még rámjött a depresszió is. Plusz tegnap a házat díszítettük Karácsonyra, szóval olvastalak Benneteket, de nem akartam írni.

Reagálásnak csak annyit, hogy nagyon aranyosak és szépek a gyerekek!

Igyekszem bekapcsolódni, de most mennem kell, Virág kéri a kaját.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?