Sziasztok!
Először is, mindenkinek nagyon jó szórakozást a délutáni találkához, kicsit irigyellek titeket, a vidéki élet egyik hátránya, hogy az ilyen társasági megmozdulásokból én már a Márkkal is általában kimaradtam:-( De majd kiváncsi vagyok az élménybeszámolókra!!! Meg fotókra! Tényleg, nem akarunk csinálni egy fotóalbumot a babáinkról? Pellééknek van az Indexen; onnan loptam az ötletet, jelszóval védett, ha akarjuk, úgyhogy csak az látja, akinek hagyjuk, de nagyon jó!
Valóban meglátogattuk Pellééket tegnap, Somibaba egy tünemény, olyan jó érzés volt kisbabázni, még egy fokkal jobban várom már a mi kis hercegnőnket - aki, és ezt még Pelle sem tudja, mert tőle mentünk tovább a Lukács doktorhoz, szóval a kiscsaj marha jól elvan az anyjában, az összes változás, hogy CH: 2000, de zárt minden, van még elég magzatvíz, megkértem a doktorbácsit, hogy tapogassa már meg a babát, szerinte mekkora, és csak azért nem dobtam egy hátast, mert már feküdtem, amikor azt mondta, hogy jó hosszú (mondjuk a Márk is 56 cm volt) és szerinte lesz vagy 3,80-4 kiló!!! Kérdeztem, hogy hogy fogom én azt a gyereket megszülni, mire kedvesen csak annyit mondott, hogy szerinte ügyesen:-) De már készítget fel a túlhordásra, úgyhogy csajok, szerintem az elkövetkezendő 1-2 hétben még boldogítani foglak titeket 2:1...
Azt mondja egyébként, hogy rengeteg most az Uzsokiban a túlhordó, pocakos bentfekvő mama, lusták a babák, jól elvannak anyukájukban mind...
)))
Mostanában már ritkábban ülök a gép elé, hatalmas a pocim, kényelmetlen az ülés is, de azért vagyok, ha meg bármi van, azt úgyis hamar megtudjátok Pellétől.
Sziszike, veletek mi újság???
Pussz mindenkinek!