Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Bocsika, tényleg nem írtam, szerdán este megyünk haza, Marcit peig csütörtökön hozzák vissza!
Hú de irígyellek kézműveskedés miatt, nekem idén ki fog maradni, örülök, ha a napi dolgokkal haladok!
Na ennyi volt, ordítás van, mennem kell!
Szép napot, itt tavasz van, gyönyörű napsütés 15 fok, majd megyünk sétálni csak takarítanom is kell!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Na esik ezerrel 11 óta, ennyit a sétáról! Lili is 20 perceket alszik, "jól" haladok a takarítással!:(

Timka,
miattad néztem be, mizu? kukacos vagy nem???? :D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Nem leszek most népszerű, mert az a helyzet, hogy még apa se tudja, hogy mi lesz, és szeretném vele megosztani elsőként a hírt.
Amúgy annyit elárulok, hogy Győrfi kérdezte szerintem mi lesz, mert egy anya meg érzi az ilyet...bla..bla...én mondtam,hogy mire gondolok, erre Ő, hogy: Na ugye,hogy tudom!
Szóval tudtam! és tényleg bocsi, hogy még várnotok kell egy kicsit.

Amúgy két óra alatt megjártam, Fanni nagyon jól elvolt a játszóházban, volt bent a Zeneovis foglalkozáson is, és mikor érte menetem haza sem akart jönni. Imád ott lenni, ami nekem nagyon jó mert így el tudok menni ide-oda pár órára.

Köszi a hálózsákos tippeket, legközelebb Pesten járok benézek egy Kenguruba, legfeljebb majd jó lesz a kistesónak,ha ő nem akarja használni.

Tamesz
Milyen Kunka nélkül odakint?
Apátok fontolgatja a "dolgokat"?

Juc
Jó lehet ez a kézműveskedés, nálam a lelkesedés nagyobb, aztán mikor neki kezdek rájövök, hogy béna vagyok. Festettem már régebben üveget, de amit más csinál az mindig sokkal szebb!
MOst én is akarok Fanni szobájába csinálni üvegmatricákat az ablakra, mert telejsen odáig van minden ilyesmiért, meg vettem márkihúzható krepp papírt is,hogy virágokat és lepkéket készítsek, de még nem jutottam el odáig.
Tegnap is éjfél utánig vasaltam. MOst meg rendbe akarom tenni ezt a rumlis szobát, hátha sikerül berendezzük. Rájöttem így 1 év ittlakás után,hogy mostmár nekem nagyon kell függöny is, azt is kellene nézni, szóval mindig van valami. Ráadásul lassan nyakunkon a karácsony.

Tamesz, ti merre jártatok szombaton? vettetek is valamit?

Na most ennyi, bocs még egyszer a titkolózás miatt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 

 
 

Sziasztok!

Timka
Én szeretnék elsőként tippelni!!!! Sztem leányzó lesz. Megértem a titkolózást, azért, ha már publikus, oszd meg velünk is a hírt! Amúgy minden rendben? Győrfinél már én is jártam, és a dokim is ott rendel délutánonként.
Velünk semmi extra, Panni elkezdett "zabálni", szó szerint, biztos vissza akarja szedni a betegség alatti leadott dekákat (majdnem 1 kilót fogyott egy hét alatt :( ). Ma két tányér gulyás leves után beküldött még egy halom ketchup-os tésztát..brrr...majd banánért könyörgött :roll:.
Karácsonyi vásárláson szeretnék még novemberben túllenni, hogy december már ne a boltokban tipródásról szóljon, hanem igazán lehessen készüli a Ünnepre. Annyira be vagyok sózva, mint utoljára gyerekkoromban, úgy várom a Karácsonyt, de már a Mikulást is, mit szól majd Panni. Tavaly azért elég kicsi volt, nem igazán értette, mi van.

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!!!
Ejnye Timka ez nem szép dolog,na de jól van elnézzük neked!! :lol: :lol: :lol: Gondolom mindenki elöször a párjával közölte a híreket!!
Én azért tippelek!!! :wink: :wink:
Szerintem: KépLegalábbis én azért szurkolok!! :wink: :wink: És remélem ilyen ördög lesz mint Miron!!! Kép Kép
Vendég
 


Hahó!

Be lehet szállni még a tippversenybe? :lol: Én is lányra tippelek! :lol: :lol: :lol:

Fanka, én még azt hittem, Marci lett zabagép, legalábbis önmagához képest nagyon sokat evett ma, pörkölt volt tésztával, komolyan többet evett, mint egy felnőtt adag. Na, de Panni nyomába nem érhet, úgy látom... :shock: :lol: :lol:

Na, most csak ennyi, mennem kell uzsizni, majd este jövök, ha nem lepnek el a mozaiklapocskák... :lol: :lol: :lol:

Szép estét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Timka,
na hazért már apa? Akkor mi is tudhatjuk már????:) Szerintem lány lesz megint!:D Csak hogy én is tippeljek!:)
Marci marhára hiányzik, reggel már emlegettük apával, hogy tól nagy a csend, meg a mondásait, kedvenc szavait. Délelőtt a sógornőmmel volt a győri állatkertben, majd zabbantott és nehezen elaludt, azt hiszem ez megy nekik legnehezebben, az altatás. Furcsa, a nagy csend napközben, bár Lili azért rendesen pótolja a tesót hangerejét is!:(
Délután egész jót aludt a csajszi, de most 7-től megint műsor van, a fürcsit élvezte, de azóta megint csak kézben, sétálva marad csönben, se enni, se aludni, csak ordítani bííííííííííííííír!!!!!:( Tehetetlen vagyok, már olvastam egy csomó cikket, kifaggattam gyerekorvost is, de csak annyit mondanak, türelem, majd kinövi. Sajna a tejmentesség sem használt semmi, így most ettem egy kis vajat vacsira!
Hát csoda, hogy egy évig bírtad függöny nélkül, mi két hónap után megvettük, engem irritált, hogy a szomszédban dolgozó munkások reggel fél 7-kor bambuljanak befelé, miközben botorkálok le kávét főzni!:) Kivettem két nap szabit és addig varrtam, míg fel nem került mind!!! Viszont rengeteget jártam utána, hogy ne legyen drága, de azért normális legyen! Inkább ez volt fárasztó nekem!

Fanka,
nem semmi evőkéje lett Panninak! Én is igyekszem novemberben letudni a beszerzéseket, ma itt voltunk kajás boltban, kinéztem milyen tengeri herkentyűket hozzon majd apa a karácsonyi menükhöz, csak még helyet kell otthon csinálnom a fagyasztóban!:)
Mikulást mi is várjuk már, főleg, hogy lesz apáéknál is céges ünnepség, meg talán lesz az egyetemen is, és el akarom őket vinni, mert Marci tényleg az idén fog már érteni belőle valamit!
Csak nem beindult a tesóprojekt, hogy dokinál voltál??? :wink:

Juc,
jó hogy Marci is eszik már rendesen, remélem gyorsan visszaerősödik. Milyen lett az új szekrény? hol a hálótokban?
Kérünk képeket a mesterkedéseidről!!!!
Tényleg hétvégén már kezdődik az advent? akkor lehet házat díszíteni????:) Bevallom mi csak behúztuk az égősort, de nem szereltük le, mert úgy gondoltuk áprilisban, ó mindjárt itt a karácsony, és tényleg!:D

Na várom Timka híreit, még este benézek!:D
SZép estét! Most apa a hordozóban ringatja, éppen csend van, de lassan ő fog elaludni, nem a leányzó!:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Csajszikák, tippversenybe be lehet szállni még....
Sajna apánknak kikötései vannak. Én egyszerre szeretném személyesen elmondani mindkét részten lévő nagyszülőknek, mert kíváncsi vagyok az arcukra, viszont erre csak Karácsonykor lesz lehetőség. Apa pedig azt kérte, hogy addig itt a neten se újságoljam el senkinek,mert nehogy már "Ti"hamarabb tudjátok mint a nagyszülők.
Szerintem ennek már baromira nincs akkora jelentősége,mint anno,amikor kiderült, hogy lesz pocaklakó, de legyen meg az akarata, nem akarok emiatt is balhét.
Vegyétek úgy, hogy nem tudtuk meg mi lesz, 1 hónap már nincs is olyan messze. Addigra talán neve is lesz majd.....

Micsoda zabagép gyerkőcök vannak itt. Fanni ma alig akart enni valamit, lehet nem ízlik neki a felhozatal.
Borsólevesból kitúrkálta a borsót, aztán slussz. Este evett egy kevés palacsintát, de inkább a kukoricakonzerv tetszett neki. Na meg Nínót zabálna, ez nála a Pöttyös-Rudi, a Danette puding, A Danone joghurtok.....a múltkor meglátta a Pöttyös reklámját a tévébenés araszolt a hűtőhöz nínózva! Kész vagyok tőle!
Ráadásul mostanában rájött a dobálhatnék, mindent dobál el, mintha a falnak beszélnék, hogy nem szabad.
Ma úgy a számhoz vágta a telefonom, hogy csillagokat láttam....

Már most kezdődik az advent? te jóég!
MI tavaly Karácsony előtti napon szereltük fel a kinti égőket. Apa hajnali 2 körül fejezte be.
Idén mondtam hogy hamarabb rakjuk ki,de szerinte nem kell ilyen korán. Pedig én úgy szeretem a Karácsonyi hangulatot....

Na elteszem magam holnapra.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Hahó!

Timka, na, akkor még tippelgethetünk egy darabig! :lol: :lol:
De hogy ezt a titokbantartást hogy bírjátok??? :shock: :lol: Mi a pocaklakót sem titkoltuk a családban, barátok között, csak a suliban kellett egy hetet titkolóznom (évvége előtt 1 héttel derült ki, hogy terhes vagyok), hááát, alig bírtam azt is.

Csak még egy gyors infó: advent még nem kezdődik, csak dec. 3-án!!! 24-e vasárnap, ilynekor az a 4. adventi vasárnap, szóval rövidebb lesz a készülődő időszak. :(

Na de mi még attól készülődhetünk, díszíthetünk előbb is! :D

Megyek is vissza a csecsebecséimhez. :lol: Majd holnap teszetk föl képet is! Jó éjt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jó reggelt!

Fanni megint jól alszik, úgy sajnálom felébreszteni ilyenkor, de mennünk kell 10.15-re Gödöllőre Csiri-biri-re. Holnap meg fél 10-refodrászhoz, brrrr!

Juc
Nekem is nehéz titkolózni, de végülis nem találkozunk velük addig, kivéve jövő héten anyósékkal. És nekem megér ennyit,ha látni akarom majd az arcukat, mert mindenki meg van győződve arról, hogy milyen nemű lesz a gyerek.

Kíváncsi vagyok a csecsebecslkere,kérünk képet!

Amúgy pocakról is készültek tegnap képek, csak a szkenert kellene összehozni a géppel és úgy tudom az érintkezésnél valami nem jó, szóval nagy a valószínűsége,hogy nem tudok képet feltenni róla. Végigtakarta a karjával az arcát, szinte semmi mozgást nem produkált. 1 szájkinyitását láttam, meg hogy rugkapált a lábaival.

DEjó,hogy nem most kezdődik advent, ezért voltam én is bajban, hogy 24 vasárnapra esik. Köszi az infót!

Na megyek mumus anyust játszani.
Szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Ja még az jutott eszembe, hogy amikor megszületik a babaóca, azt nem fogjuk eltitkolni!!! :D :D :D

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Szépjónapot!:)
Timka,
szóval akkor "kis Pista" jól van, ez a lényeg, és hogy láttál belőle valamit. Hát mi sem tudtunk titkolózni, csak egy darabig!:D De akkor amíg nem árulod el, akkor Pistikének hívhatjuk????:D :wink:

Hú valaki kiabál! pill.

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Timka!
Én is beszállnék a tippelésbe, szerintem kislány lesz, aztán készíts ám táblázatot a tippverseny állásáról! :D

Karácsony: Én még sehol sem tartok, egyedül a kislánynak vettem dolgokat, fog kapni egy orvosi táskát komplett felszereléssel (hátha kevésbé fog ordítani az orvosnál :) ), egy komplett takarítószettet, ugyanis tisztaságmániás, mint az anyja :roll: , puzzle-t, pötyit, ezeket már megvettem. Többiek nagy kérdőjel, nekem mindig gondot okozott az ajándékozás, mert hülyeséget nem akarok venni, csak azért mert "kell" valami ajándék! Én gyerekeknek imádok vásárolni, de felnőtteknek szerintem nagyon nehéz!
Dekoráció: marad a tavalyi! Üvegfestést csináltam, és olyan ügyesen vettem le az ablakról, hogy nem szakadt el, így idén nem kell alkotnom! Ugyanis én egy analfabéta vagyok ezekhez, semmi kézügyességem nincs, csoda, hogy az üvegfestést nem szúrtam el, és türelmem is volt hozzá! De mindig nagyon irigylem azokat, akik kreatívkodnak!
Orvos: jelenleg hanyagolom a dolgot, szóval van egy időpontom dec. 5-re, de nem is tudom... Vacilálok...A gondom az, hogy egyszer még 7 hónaposan kitettem Violát egy részletees orvosi vizsgálatnak, mert nem fejlődött, azt hitték ételallergiás. Nagyon megviselte szegényt, nagyon sokszor megbökték, és vénát se találtak, fél órát kínozták, mire találtak egy ép fejvénát, amiből le tudták venni a vért! Én nem tudom pontosan, hogy vizsgálják az affectiv apnoet, de 24 órás monitorozás kell, és bent kell aludnia. Nem akarom, hogy az amúgy is hiperérzékeny gyerekem megint traumás legyen a vizsgálatoktól.
Amúgy azóta nem történt ilyen. Másfél hete. Most várok, és egyelőre próbálom megelőzni ezeket, persze a hisztit nem lehet "kiverni" egy 21 hónapos baba fejéből, de talán lehet hatékonyabban kezelni, nem hagyni belelovallni magát.
Most itt tartok, majd meglátjuk, mi lesz.

Mindenkinek szép estét kívánok: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Jó estét!

Évi, megértem, hogy vacilálsz. Ha kivizsgálják, és megállapítják, hogy ez és ez a baja, van egyáltalán vmi gyógyszer vagy gyógymód rá? Vagy csak annyi, hogy meg kell próbálni elkerülni a hisztit? Szóval utánaolvasgattál, hogy ez az ájulás veszélyes dolog-e vagy hétköznapi? Nekem ijesztőnek tűnik, de látod, itt többen hallottak ilyesmiről, hoyg abbahagyta, kinőtte stb. De ha meg veszélyes, akkor mégis jobb lenne a vizsgálat, főleg, ha utána tudják vhogy kezelni. Nnna, most sokat segíttetem... :? :lol:

Timka, milyen volt a csiribiri? KÉpzeld, nem is mondtam, hogy a múlt héten nekünk is az Ildi tartotta, mert a másik csaj beteg lett, de a Marcinak nem nagyon jött be az Ildi stílusa (mondjuk, egy kicsit nekem is sok volt a nagy hangerő, a mézesmázos kedvesség, de azért alapvetően kedves csaj), na de Marci bőgni kezdett tőle :shock: :shock: , pedig nem egy besz.ri alak mostanság. Igaz, lehet, hogy inkább attól volt nyügi, mert a múltkori rosszkisfiú megint letámadta, csak most időben elkaptuk, a másik anyuka meg én, és csak szolid fülcsavarás lett belőle. :? :shock: Ezért aztán alig élvezte a tornát, pedig máskor nem lehetett leállítani...

Kreatívkodás: én mindig is nagyon szerettem, pedig azért nem vagyok egy nagy ezermester én sem, mondjuk hímezni vagy kötögetni vagy patchworközni nem tudok, de többmindent kipróbáltam (üvegfestés, üvegmatrica, mozaik, textilfestés, gyöngyözés, agyagozás, na és papír minden mennyiségben), és vmilyen alapszinten tudom űzni. :lol: A legjobb talán terhességem alatt volt, akkor rengeteg időm volt, és elpepecseltem sokmindennel. Ó, a régi szép idők!!! :D Most azért csak egyszerűbb dolgokba kezdek bele, nem egy nagy vaszizdasz egyik sem, de legalább saját gyártmány, és ezt remélem, értékelik a megajándékozottak. Ja, mert nálunk kb. 50 embernek kell ajándékot adni karácsonykor :shock: , mert mindig összegyűlik a nagyobb család is, és ott is van ajándékozás, igaz, hogy alig ismerjük már egymást, mert mindig csak karácsonykor találkozunk :? , de akkor is... :roll: :roll:

Na, holnap jönnek a szekrények, remélem, jók lesznek, ja Tamesz kérdezted, hoyg hova: az előszobába meg a hálószobába lesz egy-egy nagy ruhásszekrény. Majd teszek föl képet.

Na, megyek már, nem szövegelek itt ennyit...

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóreggelt!
Hú csajok el vagyok teljesen keseredve Lili miatt, vagy alszik nagy nehezen, vagy ha ébren van akkor csak ordít, semmi nézegetés, gügyögés, .... csak ordítás, mint akit nyűznak. Hát ez nem állapot, szerintem ez nem normális, nem lehet tőle semmit sem csinálni, és szerintem neki sem jó, hogy egész nap ordít, ha ébren van.
Nincs valakinek valami jó ötlete? Már tegnap egy csomó cikket, fórumot elolvastam, azt írják, hogy a hasfájós baba ilyen, majd kinövi, fel kell venni, sétálni, ringatni, na jó, de ott van MArci is meg a háztartás is, meg apa is néha, és hát azért már egy kicsit szerintem egyedül is el kéne lennie és ismerkedni a nagyvilággal. Most megnéztem Marci ilyenkor kezdte az első hangokat adni, rengeteget mosolygott, amit Lili is csinál, de jóval kevesebbet. Olvastam, hogy a sokat hurvolt babák lustábbak is lesznek, mert kézben szeretnek lenni, így nem akar majd forogni, mozogni, hát most akkor mi a helyes megoldás? Teljesen ki vagyok, na meg apa is! Itt egy hatalmas több mint 4.5 kg baba és csak ordít!
Na most ennyi, levisszük apát dolgozni, még van mára is takarítanivalóm, de már nem sok, és a pakolás is kész nagyjából, este megyünk haza és holnap délután visszakapjuk a Kunkánkat is, már nagyon hiányzik. Tegnap este beszélgettünk vele skypen, bár őt inkább a nagyi telegonja izgatta, szóval sz@rt a fejünkre!:D
Szebb napott, itt borult, és esik!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz, ne aggódj, biztos nemsokára elmúlik ez a hasfájós időszaka Lilinek!!! A mi Marcink mondjuk nem volt kimondottan hasfájós, mégis sokat sírt, nyekergett, ha leraktuk, izgága, nyugtalan baba volt, lehet, hogy unatkozott :shock: , szóval rengeteget volt kézben, ez volt a megoldás! Kendővel nem tudod esetleg hordozni Lilit olyankor is, amikor Marciznod kell? Vagy van ilyen ringatószéketek? Nekünk még az segített egy kicsit. De egyébként meg a folytonos kézbenlevés. Nekünk is mondta a doktornéni, hogy az nem tesz jót neki, elkényeztetjük stb. :roll: :roll: Az meg hogy ellustul???!!! :shock: :shock: Nézd meg a mi Marcinkat, milyen kis lusta... :lol: :lol: :lol: Mit nem adnék néha egy lusta babáért!!! :lol: Jó, második gyerkőccel jóval nehezebb ezt megvalósítani, nehogy Marcid hanyagolva érezze magát, de pl. a vasalót vagy a porszívót elhanyagolhatod, nekik nem fáj, nem? :lol:

Na, mennem kell, csak ezt gyorsan le akartam írni.

Szép napot mindenkinek!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!!

Tamesz!!
Hu,de sajnálom,biztos nem könnyű,elkellene most neked egy kis segitség!!!Mondjuk anyukád vagy anyosod nem akar pár napra odaköltözni???Nekem ugyanis ez volt a megoldás,ugyanis Miron is sokat sírt,én se tudtam vele mit kezdeni ezért ideges voltam,gondolom ő ezt érezte ezért még rosszabb lett a helyzett.Amikor már látták rajtam,hogy a fáradságtol és a kialvatlanságtol kivagyok akkor anyosom egy hétig ide jött (nem aludt itt!!!) :lol: :lol: minden reggel jött és este ment haza és én tudtam aludni napközbe,ő meg mindent csínált helyettem!És akkor csodák csodája Miron is sokkal nyugodtabb lett,és 6 hetesen mintha kicserélték volna egy hang se jött ki a torkán,evett aludt! :lol: Ezt már több anyukátol hallottam hogy ez másoknál is igy volt!Sztem probálj meg valakit segiségül hívni,mert ha aludni nem is tudsz majd de legalább ott lesz valaki akivel beszélgetni is tudsz,ami kicsít kikapcsol és nem csak günnyögsz egésznap. :wink: :wink:

Évi!!!
Én is megértelek,hogy halogatod a kivizsgálást,nekem se fűlik hozzá a fogam,hogy Kírát elvigyem a börgyogyászatra,mert tudom,hogy akkor vérvétel lesz belöle,és attol rettegek,nem egyszerű eset a kisasszony,mi is hasonlo torturákon megyünk keresztül mint ti mire egy kémcső vért síkerül levenni tőle!Kírának néhány honapja hullott nagyon a haja,főleg elöl a halántékánál meg hátul a tarkonál,ez most szünni látszik bpár hete de viszont ott szinte kopasz maradt,mintha nem nőne vissza neki! :shock: :shock: Tudom hogy elkéne vinnem de valahogy nem visz rá a lélek!!

Timka!!!
Én már öszintén arra is gondoltam,hogy ikrek lesznek azért ez a nagy titkolozás!! :lol: :lol: :lol: :wink: De én még továbbra ís kitartok a fiú melett!!Vagy inkább fiúk??? :wink: :wink:

Nálunk is cudar idő van,nyírkos kődős,hideg!! :cry: :cry: :cry:

Juc!!
Hogy megy a tánc???Én is egyre inkább kedvet kapok,föleg miota Kíra ís jár népitáncolni,ma ís megyünk meg otthon is gyakorolunk,mert szegénykém ugy fest Apa botlábát őrökölte,aztán elégé bénázik néha!!Olyan merev!De de csak belejőn majd! :roll: :wink:
Na jó most lépek mert főznöm kell ma én vagyok a soros! :twisted: :twisted:
Mindenkinek szép napokat!!Tamesz neked kitartást és türelmet!!!
Vendég
 


Andi, Juc,
köszi a bíztatást. Most éppen sikerült elaltatni, de közben is cska nyög néha, meg "ereget", és nagyon nyűgi szegénykém!
Hordozókendőm nincs, de van kengurunk otthon, majd előszedem és kipróbálom!!!
Pihenőszékünk is van, vagyis még hintázni is tud, apu vette Lilinek karácsonyra, de abban is max 5-8 percig van el!
Anyukám sajna már 20 éve nincs, anyósom pedig most éppen MArcira vigyáz, egyébként pedig ő még aktívan dolgozik könyvvizsgálóként, szóval elég sokat, így ilyenre nem befogható.
Az éjszakák egyébként jók, már tudok pihenni, (kopp-kopp-kopp) Legalább is, ha egyszer elalszik, akkor már csak enni kel fel éjjel egyszer és hajnalban mégegyszer.
Most itt kint pihentem, még nem vagyok zizi, csak marhára tehetetlennek érzem magam, és nem tudom MArcival együtt hogyan fogom ezt így elviselni. DE mindenki ezzel a 6 héttel jön, remélem igaz, mert akkor már csak 1 hetünk van hátra!, azt meg már fél lábon is kihúzom!!!:)

Tánc,
én is imádok, anno az egyetemi kolikban én szerveztem a tánctanfolyamot egy versenytáncos srác tartotta, és marha jó hangulat volt, én nagoyn élveztem, és annyi mindent megtanultunk! Apa ki van akadva, hogy mit nézek szombat esténként a táncos műsorokon, de mindig azt mondom, ha újraszületnék akkor nyelvet, zenét és táncot tanulnék!!!
Juc,
tényleg mikor lesz a nagy nap? Képekt ügye kapunk???:D

Andi,
mit főzöl? Én most, hogy már alig merek valamit enni olyan kínban vagyok, mert hát a fiúknak azért kellene normálisan enni, zöldségeket, főzelékeket, de hátnekem ezek most tiltottak!

Jevi,
én is gondolkozom az orvoson, hogy elvigyem Lilit, nézessem meg, hogy van-e valami szervi baja? vagy csak habzsol, mint a gép és nehezen emészt? tegyem ki az egyhónapost egy tortúrának, várakozásnak,.... Maximálisan megértelek, csak valahol az is dolgozik bennem, hogy ha meg van valami baja, akkor jó lenne mielőbb megtudni és segíteni rajta, mert hát neki sem jó a szenvedés!
NA megyek, mert még van dolgom itt a lakásban!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,

Tamesz,
Ákos annak idején szintén nagyon sokat görcsölt, ő főként éjszaka, de előfordult, hogy nappal is. Nekünk végül egy gyógyszer volt, ami bevált, direkt kisbabáknak és direkt erre a célra, csak azt nem tudom, nálatok lehet-e kapni. Debridat a neve, és ez egy granulátum, amit anyatejjel kell kikeverni és a három főétkezés előtt 15 perccel kell beadni. Aztán mi kezdtük fokozatosan kihagyni az adagokat és egy idő után már csak estére kellett. Az unokatesóméknál is egyedül ez segített anno.

Timka,
Én is beállok a tippelők közé :wink: , szerintem kislány lesz.

Jevi,
Én eddig csak azt hittem tudom mi az a hiszti, de valójában most kezdi bemutatni Ákos, hogy az eddigi megnyílvánulásai igen szerények voltak. A tegnap valósággal megijesztett, olyan csúnyán felhergelte magát és semmivel nem tudtam megnyugtatni. Valósággal őrjöngött. És egy kis csekélység miatt történt mindez, ő szeretett volna cserélni motort egy kislánnyal, viszont az meg nem volt rá hajlandó.


Feldobok néhány képek Ákosról.
Imádok fürdeni:
Kép
Így autózok:
Kép
Így leterítem aput:
Kép

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Hahó, csak dobok gyorsan pár képet, majd jövök:

Íme, az egyik kis mozaikos cserepem:

Kép


Üvegmatrica-házikó:

Kép


És a végére a szép új szekrény :D :D :D :

Kép


Szép estét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
nagyon ügyi vagy, és a szekrény is tök jó lett, nem is tűnt ilyen angynak ott a hely, de gondolom jó sok cuccot elemészt!:-)))
Mi hazaértünk, kétszer kellett megállni szopiztatni a csajt, mert marha lassan tudtunk jönni az iszonyatosan szakadó esőben!
Most megyek gyorsan pihizni! SZép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam és írok, amíg a csajszi nem ébred fel.

Tippversenyben nagyon a csajok vezetnek, Andi 1 (vagy2) fiútippjével szemben. Most hétvégén mégis elmondjuk a családnak (hatalmas vita közepette jutottunk erre a döntésre, de erről majd később!) úgyhogy ha visszajövünk vasárnap Ti is megtudjátok!

Rólunk: tegnap baromi hosszú napunk volt, 8 körülébresztettem Fannit, aztán nyomás Bp-re fodrászhoz. Utána Westendeéltünk, jól elcsavarogtuk az időt, és mivel fél 7-re kellett volna dokihoz mennem, felhívtam,hogy nem rendezhetnénk-e le hamarabb, nem akarok hazabumlizni majd vissza. Rendes volt mert borította a menetrendet, így vittem magammal a scajszitis,aki már nagyon zizi volt addigra. Jó kis hisztit adott elő amíg várakoztunk, bent viszont egy angyal volt. Hazajövet elaludt viszont itthon felébredt és nagyon tokogott megint. Nagy nehezen tudtam csak visszaaltatni de végig mellette kellett lennem, mert ha elmoccantam mellőle sírt. 7 körülig pihiztünk így, aztán már happy volt minden. Estre 11 óta meg alszik, még most is....
Pocakkal minden rendben, majd 1 hónap múlva kell visszamennem, akkor ad beutalót cukorterhelésre, addig meg pihi.

Tamesz
Én már nem is tudom, hogy Fanni hasfájós volt-e vagy sem, ő is sokat sír eleinte, főleg késő délután. Én minden időmet vele töltöttem, ott feküdtem mellette ha ébren volt, aludni csak rajtunk volt hajlandó aludni, úgy volt kényelmes neki. Megtehettem, csesztem a háztartásra. Eleinte kicsit zavart, de könnyen túltettem magam rajta.Segítségem nekem se volt vele, max. pár napig anyukám, mert őis dolgozik.
Fogalmam sincs következő gyerekkel milyen lesz, valószínúleg ezerszer nehezebb mert már ott van egy másik baba és nem lehet egész nap csak a picivel foglalkozni.
Én is csak azt tudom mondani, keressetek valami segítséget, aki legalább a háztartásba be tud segíteni, ha ez téged zavar. Ha jön 1 héten 1-szer vagy 2-szer kitakarít, vasal esteleg főz is valamit, már az is baromi sokat számít. Ha Marcit le tudod passzolni a szomszédhoz, akkor addig kényeztesd a kiscsajt.
Nekem azt mondta a a doki ilyen idős korban nem lehet egy gyereket elkényeztetni. Szeretre, nyugodt szülőkre és az anyja közelségére van szüksége.Tuti hogy érze rajtad, hogy feszültebb, idegesebb vagy.
Ha gondolod a hordozókendőmet oda tudom adni, én abba beraktam és vittem magammal mindenhova a házon belül.
az meg hogy lusta lesz? hát Fanni valóban kicsit kényelmes ugyan, szereti a fenekét cipeltetni, de ez szerintem gyerekfüggő. Viszont nagyon hamar megfordult, ült és állt fel. (ami szintén gyerekfüggő)
Nyugi, nyugi, nyugi és kitarás!!!!!!

Juc
Nagyon szépek az alkotásid.
Te jó ég! 50embernek ajándékozni???!!!
MI csak családon belül szoktunk, de az is nagy fejtörés mindig. Most sógonőmékkel megállapodott a férjecském, hogy csakis valami apróságot, max. 3000 Ft.ig. Eddig mindig nagyobb ajándékokat adtunk egymásnak, ami persze mindig nagy fejtörész okozott. Így is ott vannak még a szülők,mindenük megvan már!

Na felébredt a csajszi,mennem kell...

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Gyorsan megfőztem, kivasaltam, elpakoltam, talán még alszik kicsit Violka, bár köhög megint egyfolytában. Még nem ébredt fel, de köhög rendületlenül. :( Már lassan egy hónapja köhög, de volt már, hogy pár napig semmi, és most megint! Elmúlik ez még? Más baja nincs, és a köhögés is csak, ha alszik/aludna! ti jártatok már így?

Timka!
Kíváncsian várom a vasárnapot akkor! :) Neked lesz segítséged, ha megszületik a pici? Hát igen, én eleinte kis korkülönbséggel akartam a gyerkőcöket, aztán rádöbbentem, hogy egyszerűen nem bírnám egyedül. Nálunk is az van, hogy anyósom is, anyu is még dolgoznak, szóval nem egyszerű a dolog! Viola minden időmet kitölti, ha ébren van, csak vele tudok foglalkozni, egyszerűen nem hagyja, hogy mást csináljak. Így mikor ő elalszik, én akkor főzök, mosok, takarítok, stb, este meg már semmi, mivel 11-kor alszik el. El sem tudom képzelni, mi lenne, ha lenne egy pici megint! :shock:
de tudom, hogy Violának jó lenne egy kistesó, meg hát én imádom a gyerekeket, még nem tudom, mi lesz!

Tamesz!
Sajnálom, hogy nincs anyukád, sejtettem is, mert mindig csak apukádról írtál, talán balesetben veszítetted el? Bocsi, ha kellemetlen neked, ne válaszolj! Tényleg rettentően sajnálom!
Kitartást neked, Marci már veletek van, igaz? Majd számolj ám be a nagy találkozásról! Gondolom, még nem hag

Hát sajna ennyi voltam, mert felébredt a kiscsaj, és már követel is ezerrel! :roll:

Jó sz@r az idő erre, nálatok is?
Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Gyorsan megfőztem, kivasaltam, elpakoltam, talán még alszik kicsit Violka, bár köhög megint egyfolytában. Még nem ébredt fel, de köhög rendületlenül. :( Már lassan egy hónapja köhög, de volt már, hogy pár napig semmi, és most megint! Elmúlik ez még? Más baja nincs, és a köhögés is csak, ha alszik/aludna! ti jártatok már így?

Timka!
Kíváncsian várom a vasárnapot akkor! :) Neked lesz segítséged, ha megszületik a pici? Hát igen, én eleinte kis korkülönbséggel akartam a gyerkőcöket, aztán rádöbbentem, hogy egyszerűen nem bírnám egyedül. Nálunk is az van, hogy anyósom is, anyu is még dolgoznak, szóval nem egyszerű a dolog! Viola minden időmet kitölti, ha ébren van, csak vele tudok foglalkozni, egyszerűen nem hagyja, hogy mást csináljak. Így mikor ő elalszik, én akkor főzök, mosok, takarítok, stb, este meg már semmi, mivel 11-kor alszik el. El sem tudom képzelni, mi lenne, ha lenne egy pici megint! :shock:
de tudom, hogy Violának jó lenne egy kistesó, meg hát én imádom a gyerekeket, még nem tudom, mi lesz!

Tamesz!
Sajnálom, hogy nincs anyukád, sejtettem is, mert mindig csak apukádról írtál, talán balesetben veszítetted el? Bocsi, ha kellemetlen neked, ne válaszolj! Tényleg rettentően sajnálom!
Kitartást neked, Marci már veletek van, igaz? Majd számolj ám be a nagy találkozásról! Gondolom, még nem hagytátok ennyi időre másra!

Hát sajna ennyi voltam, mert felébredt a kiscsaj, és már követel is ezerrel! :roll:

Jó sz@r az idő erre, nálatok is?
Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Na, itt vagyok én is :), mostmár itthonról írok. Szokjuk az új házikót, majd jövök bővebben is, de előbb megpróbálok visszaolvasni.

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!
Tamesz,
Marcinál is ez volt az elején. Én is teljesen ki voltam a tehetetlenségtől. Szerintem próbáld ki mégegyszer a teljes tejetlenséget, halmentességet, olajos mag-mentességet, citrusmentességet. Nekem anno ez bevált. Két hét alatt ürült ki a szervezetemből a sok, Marci számára idegen fehérje. Utána nálunk elvágták a hasfájást és az ordítást. Mozgásfejlődésben nem okozott gondot az állandó ölbentartás, viszont a sok nemalvást erre vezetem vissza. Remélem nálatok azért nem az allergia lesz a ludas. A tesóm gyereke és egy volt kollagenőm pici gyereke is csak üvölt már néhány napja. Talán csak érzik, hogy jön a tél. Sajna Marci se sokkal jobb, de neki most jön a foga és taknyosodik is.

Évi,
én sem tenném ki egy ilyen vizsgálatnak Violát, addig, amíg nem lesz ijesztőbb a helyzet.

Timka,
ha a megérzésed helyes volt, akkor kislány lesz, mert a múltkor azt írtad, hogy kislányt sejtesz ... :) .

Andi,
jó néptáncolást Nektek! Biztosan gyorsan fog Kíra ügyesedni!

Nyuszko,
Ákos nagyon helyes a képeken.

Juc,
nagyon ügyi vagy és a szekrényetek is nagyon szép lett!

Én most húzok, mert Marci borzasztóan dacos és ráadásul én is nagyon türelmetlen vagyok Szegénykémmel. A legtöbb energiámat az emészti fel, hogy ezt ne vegye észre rajtam... Nem értem mi van velem :evil: .

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Húúúú, visszaolvastam....

Asszem most nem is írok sokat, mert álmos vagyok.

Azért annyit mégis, hogy Timka, sztem is kislány lakik a pocakodban! :)

Tamesz!
Lizi is sokat ordított eleinte. Így utólag állítom,hogy nem igazán hasfájás volt az oka(anyukám állandóan azt mondogatta, hogy a hasa fáj biztosan), hanem fene sem tudja, de állandóan kézben akart lenni, gondolom nehéz volt megszoknia, hogy nincs mindig testközelben. Voltam is idegbaj, meg zombi ettől. Le sem lehetett rakni, mert még a matrachoz sem ért, már bőgött. Nálunk többek között a hason altatás hozott javulást, egyrészt, mert így jól tudott pukizni, másrészt meg így nem tudta ijesztgetni magát, ugyanis mindig frászt kapott, amikor Moro reflexezett(asszem így hívják azt, amikor a baba olyan repdeső mozdulatot csinál a karjaival). Kitartás, majdcsak alakul a helyzet!

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Évi
Segítségem nekem se nagyon lesz. Anyukám jön majd pár hétig, de ő is aktívan dolgozik, anyóséknakmeg akkor már ubi-szezon van, rá nem számíthatok.
Nekem ugyebár másfél hónapja van egy takarítónénim, aki hetente egyszer végignyalja a házat, ami baromi nagy segítség.
Nem tudom még mi hogy lesz, szerintem én is "megzakkanok" mint Tamesz, főleg ha üvöltőgép lesz az elején a picur.
Dokinénim tanácsára akarok valakit Fanni mellé keresni, akinek föttyenthetek amikor besokkaltam.
Nálunk még az is fejtörés lesz majd, kit riasztok ha szülni kell menni csak úgy spontán.
Napközben egyedül vagyunk a csajjal, apa dolgozik, szüleim csak nem dekkolhatnak itt amikor munkahelyük van, örülök ha utána tud anyu jönni. És ha éjszaka indul be? visszük magunkkal Fannit is szülni? Szerintem ebből nem lesz apás szülés, pedig nagyon-nagyon szeretném.
Lehet apukámat megkérem jöjjön április közepétől vagy ha már a doki nagyon érez esetleg valamit és anyuval majd váltják egymást.... totál káosz, de asszem ezen ráérek még filózni.

Tamesz
MIzújs? jobban vagytok egy kicsit? Megérkezett Kunka?hogy érzezte magát Győrben?

Juc
Mi lett az élesben tesztelt bárányhimlő-oltás ereménye.
Remélem nem olyan Süsü féle "sárkány ellen sárkányfű" a bárányhimlú elleni vakcina. Nekem nem mondtaadoki néni, hogy ezzel is el lehet kapni.

Eveka
Néha nálam is kiborul a bili és leordítom szegény gyerekem fejét, Ilyenkor jó kis lelkiismeretfurdalásom van és megfogadom hogy soha-soha többé. Olyan kis ártatlanok és nem hiszem hogy szánt szándékkal bosszantanának, vagy már tudnak valamit?

Na elteszem én is magam, holnap nem tudom mennyi időm lesz, mert ruhájkat kellmég vasalni meg pakolni kell, 3kürül pedig indulunk.
Ha nem jönnék jó hétvégét mindenkinek!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
Köszi a sok ötletet MINDENKINEK!!!
Nos a tejet abszolút visszafogtam, talán segít valamit, tápra szerencsére nem nagyon van szükség, de ha próbálok neki adni akkor is mad 15- 20 ml eszik meg, aminek a fele kifolyik a szájából, nem nagyon szereti a cumisüveget és béna is!:D
Nem merem elkiabálni, de talán jót tett ez a pár nap, hogy kettesben voltam vele és csak vele, meg a kinti takarítással tudtam foglalkozni, az éjszakáink pl jók, mert csak félig ébred fel, szopi és már alszik is vissza, így tudunk pihenni. Sőt ma kunka is végig a saját ágyában aludt, hihetetlen!:) Apró örömök???:)
SZóval most kezdek újra erőre kapni és bízom benne, hogy minden nappal jobb lesz, mert jobbnak kell lennie és mivel a helyzet adott, nem küldhetem vissza, hogy olyat kérek amelyik nem ordít, így ezt kell megoldanunk!:D Apa a jövő héten itthon dolgozik, nem kell kimennie, így megpróbálok eljutni fodrászhoz 4 hónap után és kozmetikushoz is, azt hiszem ennyi jár nekem is!?:)
Kedden jön a dokinénink, majd akkor megint eszmét cserélünk, hogy szerinte mit lehet még. De Lehet, hogy igaza van MUKINAK, mert pl ma is csak akkor ordított ha leraktam, ha felveszem semmi baja, így most, hogy haladjak a házimunkával, így felkötöttem a kenguruba, és szundikál, nem mélyen, de remélem pihenget! hasomfekvés megy, én Marcit is úgy altattam mindig, csodaszereket már csak néha próbálom.

Kunka nagyon örült nekünk, mi is neki, azt mondták nagyon jó fiú volt, élvezte ő is, hogy három embert ugráltathat és ők is, hogy Marcizhatnak, de tegnap ahogy mindenki elment olyan hisztiket vágott le, hogy csak lestem! :shock: Szóval ez van mindenhol, úgy látom!
Hétvégén jönnek apa keresztanyjáék, így holnap sütni-főzni kell, meg takarítani, szóval megint pihenős napom lesz, de ők csak akkor jönnek ha gyerek születik, így nem túl gyakran!:D

Muki,
milyen a ház? mikor kapunk képeket? Lizi megszokta teljesen? És TI?
Ja, MArci tud már direkt bosszantani, amikor Lili ordít, ő is rákezd, ugyanazon a frekvencián, csak sokkal hangosabban, vagy amikor végre elalszik a csaj, berakom az ágyába tutti, hogy a leghangodabb zenélő sz@rral kezd el játszani, és ha mondom, hogy alszik a másik, akkor csakazértis hangosabban csinálja!:D Ez már szándékos anyagyilkosság!:)

Timka,
nem leszel zombi, menni fog, (a takinéni biztosan jó kis segítség, de most arra nem futja sajna) úgy kell nekiállni, hogy nem lesz bőgős, rutinosak vagytok már és olyan gyorsan telnek a hetek, már 5 hetes a csaj, hihetetlen! A segítség jó ötlet, MArci most is a szomszédasszonnyal ment a henteshez húst venni nekünk, na meg ez egy jó kis sétaprogram nekik.
Tényleg Afp eredményed van már?
Kíváncsi vagyok a család mit szól majd a nem kérdéshez, azért majd vasárnap számolj be az eredményekről!!!:D

Eveka,
megkérdezhetem, hogy meddig kellett teljesen megvonnod a tejféléket? én imádom őket, sajna és nagyon hiányzik!
na most mennem kell, mert éhes a csaj, majd még jövök ha tudok!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jóestét!
Úgy látom kiírtottam a topicot, akkor már nem írok többet!:( :D
CSak annyit, hogy kellemes hétvégét mindenkinek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz!

Dehogy irtottad ki, csak néha nehéz a gép elé jutni...

Most is Lizu állandóan visszaébredt a du-i alvásánál, így nem sikerül annyit írnom, mint terveztem. Szóval Ő már nagyon megszokta a helyet, olyan, mintha mindig itt lakott volna, nekem is már csak akkor van honvágyam, ha semmi mozgolódás nincs nálunk(azaz nem megyünk sehova, és nem jön senki hozzánk), meg mostmár felkerültek a fügönyök, vettünk egy-két szőnyeget, úgyhogy kezd egyre otthonosabbá válni.

Na, dobok képeket a még nagyon rumlis házról(azért már nem így néz ki, csak újabbak még nincsenek):

Az első kép mondjuk még anyukáméknál készült:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Na, itt vagyok én is. Tegnap meg ma Ausztriában voltunk, vettünk egy-két karácsonyi ajándékot, meg egy kicsit romantikáztunk kettesben, merthogy Marcit leadtuk Győrbe (hiába, ez a Marcik sorsa, Tamesz! :lol: :lol: :lol: ). Megtaláltuk azt az autószimulátor-szerűséget, de azt vszeg csak a szülinapjára kapja meg Marci, mert karácsonyra asszem inkább Thomas gőzmozdonyos cuccokat fog kapni. Ugyanis nagy rajongója lett mostanában, amióta barátaink kisfiánál látott ilyen favonatokat, azóta meg nézzük a MInimaxon majdnem mindennap (9.45-10.00, ha vkit érdekel :lol: ), és követeli a tévére mutatva, hogy "Toma, Toma" :lol: Nekem speciel elég csúnyának tűnnek ezek a vonatok, de hát ő tudja... :lol: Szóval ezekből kap most pár mozdonyt meg kocsit, meg néhány sínt hozzá.
Ja, és Ausztriában vezettem én is, 120-szal döngettem az autópályán! :lol: :lol: Mondjuk, még így is mindenki lehagyott, de nekem ez is nagy élmény volt!!! :lol:

Tamesz, akkor remélem, bevált a magadra kötözés, Lili is bírja meg te is! :D Csatlakozom Evekához, lehet, hogy az alvási nehézségek ebből adódnak, hogy állandaón rajtunk aludt el Marci, de hát nem volt szívünk olyan piciként sírni hagyni az ágyában, meg később sem... :lol:

Segítség jó ötlet, főleg, ha van ilyen rendes szomszédasszonyotok, akir rá lehet bízni Marcit, de ha bébiszittert kell fogadni pénzért, akkor inkább azt gondolom, hogy a házimunkát adom másnak (takarítónőnek), a gyerekekkel meg megpróbálok elboldogulni. Nálunk sajnos a szomszédi viszony nem ilyen jó, anyukám szívesen jön, de hát ő is dolgozik még, úgyhogy nem ér rá mindig (jó, szerencsére elég kötetlen a munkaideje), és a családban is nehezen találnék olyat, aki rendszeresen tudna járni. Szóval biztos nehezn bírnám én is, ha lenne kistetvér.

Muki, nagyon jó az új lakás, a rumli csak eltűnik előbb-utóbb!!! :D Lizinek miylen hosszú haja van!!!

Timka, egyelőre nincs semmi bárányhimlő-fronton, remélem, nem is lesz. De tényleg elég gáz ez így, hogy most azt várjuk, hogy elkapta-e, a héten pl. nem is nagyon megyünk már közösségbe, hátha elkapta, és nehoyg fertőzzünk :? , közben meg be van oltva. Marha jó, hogy ilyen ez az oltás, gondolom, az emberek azért oltják be a gyerekeket, hogy elkerüljék a betegséget, meg ha már van másik picibaba, ne hozza haza a betegséget a nagyobbik stb. :roll: Állítólag mindenképpen jó, ha be van oltva, mert csak nagyon enyhe formában kaphatja el, na de fertőzni az is fertőz, és gondolom, amikor másik gyerek is van, akkor ez nem mindegy! Szóval én mérgelődtem egy sort, de remélem, hiába! :D

Na, megyek, mindnekinek további szép hétvégét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Na, szóval nem fügönyök, hanem függönyök :)

Tamesz!
Kényeztesd is magad, amikor csak tudod, biztosan új energiákkal tölt fel már valszeg az is, hogy egy picit a lurkók nélkül vagy. Hát őszintén továbbra sem irigyellek, na nem a gyerkőcök miatt, hanem ami gond-baj velük jár pláne, hogy egyik kicsi másik pici, ez tuti nem az én idegrendszeremnek való lenne. Főleg, hogy most Lizi annyira megszokta, hogy mindig vele volt vki a szüleimnél, hogy már ha el tudok mosogatni az nagy szám, mert szegénykém állandóan majdnem sírva könyörög, hogy menjek vele játszani. Na, de könyörgöm, mi lenne velünk, ha mindent(főzés, mosás, takarítás stb) abban a 1,5 órában akarnék megcsinálni, amikor alszik, amiből kapásból min 15 perc az altatás. És akkor ide beleképzelem, hogy még egy picurka, aki szopik, sír meg miegyéb, hááááááááát.....
Sztem is iszonyatosan értik,hogy hogyan kell az embert bosszantani. Én lánykám most felvette újra azt a régi szokását, hogy ledobálja a kaját a földre. Méghozzá úgy, hogy néz rám, kinyújtja a kezét oldalra, és izomból leba...a a földre a katonát vagy vmit, és végig néz. Próbáltam én először csak szépen, hogy ejnye nem szabad, más baba örülne, ha megehetné stb., de annyi volt a hatás, mintha a falnak mondtam volna. Aztán kipróbáltam, hogy egyszerűen észre sem vettem(mármint látszólag), de semmi változás. Ezek után már volt többször, hogy jó ráhúztam a kezére, nekem fájt, ő meg röhög rajta. Úgyhogy Timka örülök, hogy írtad, hogy időnként Fannira Te is rákiabálsz, legalább nem gondolom azt, hogy én vagyok egyedül ilyen goni anya.
Ja, meg Tamesz arra gondoltam, hogy sztem a sütést egy időre próbáld kihagyni. Ha nagyon ráizgulnak a fiúk vegyétek meg cukiban. Tudom az nem olyan jó, mint a hazai, de átmenetileg megteszi, nem? Merthát az olyan sok időt elvesz, helyette inkább pihizhetnél.
Majd' el felejtettem, hát még az a fürdős kép Marciról :lol:, nem semmi az a bendő!

Juc!
Örülök, hogy végre már mogyorós is van :) , ez jó jel. És, hogy neked mire nincsenek energiáid??!!! Tök szép dolgokat csinálsz!

Évi!
Hát nem egyszerű ez az ájulásos figura Violánál. Azért sztem is inkább várj egy kicsit ezzel a vizsgálatta. Vhogy csak az lenne a megoldás(persze, ha megoldható, hiszen én nem tudom milyen is lehet, remélem nem is fogom megtudni), hogy megakadályozni, hogy ez a hiszti folyamat eljusson az ájulás pontig.
Na, az etetésről ne is beszéljünk. Lizi is olyan, hogy ha azt szeretném, hogy egyen is valamennyit, akkor vagy meséskönyvből kell nagy beleéléssel mesélni, vagy a pénztárcámat adom oda, hogy guberálja ,mert azt imádja, és így elterelődik a figyelme. Másként nem nagyon megy ez. Én is tudom,hogy ez nem helyes, de mit tehetnék?

Timka!
Nem semmi, hogy Fanni fogyott a szopi csökkenésével. Nem gondoltam volna. aztán ne aggódj, hogy mi lesz két csemetével, Fanni már csak nagyobb lesz egy picikét, mint most Kunka. Meg aztán bízzunk benne, hogy egy tök nyugis baba lesz.

Nyuszkó!
Na még ez a dokinőd??!! azért teperhetett volna egy kicsit jobban is, nehogy őt is le akard váltani. Nekem Lizit már a 19. héten megmondták, hogy kiscsaj, mondjuk a gép iszonyat profi volt, nyilván azon is múlik. De legközelebb már biztosan meg tudják mondani a pocilakód nemét.
Ákos továbbra is nagyon cuki gombszemű kislegény :)

Na, persze, hogy nem tudom, hogy még kinek és mit akartam írni, mindenesetre is kellemes vasárnapot mindenkinek!

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Na itt aztán nagy a punnyadás..... tegbap este óta sehol senki?!

Hát akkor a titok mostmár nem titok, bár nem hiszem hogy nagyon meglepődnétek a pocaklakó nemém, hiszem a többség szava dönt alapon KISCSAJt növesztek a pocakban megint!
Én ennek nagyon-nagyon örülök, mert valahogy egy fiúcskát nem tudok magunkhoz elképzelni. Apa is puncispárti inkább meg én is., így aztán tuti hogy nem lesz István. Bár neve még mindig nincs, csak sok-sok lehetőség, amiből nem mind jó.
Azért ötleteket adhattok Ti is, mi illene a Gergely vezetéknév és egy Fanni név mellé.

Most kb. ennyire futotta, ki kell pakolni, aztán egy kis itthoni hancúr következik.
Ha lesz még erőm bekukkantok.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Timka,
Ez igen!!!! Örülök a leányzónak, azért már többen sejtettük! Legalább a csajszi-babaruháknak lesz új gazdája :D . Hogyhogy nem titok már a titok? A mi "titkunk": minden okés, zöld-utat kaptunk dokibácsitól a tesógyártásra, úgyhogy már csak idő kérdése....

Megvagyunk, semmi extra, beindult a karácsonyi dekorálás nálunk is, üvegmatricákat, szalvétaképeket gyártok, tiszta kézműves szakkör a lakás :lol: :lol:. Majd rakok fel képet holnap. Ja, Juc nagggyon jó a mozaikos cserép, nem ismerem a technikát, de mutatós.

Mennem kell altatni,
sziasztok

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!
Timka,
gratula az újabb lenáyzóhoz, biztosan jól kijönnek majd a csajok egymással, és tényleg leszt aki a ruhákat hasznosítsa, mert hiszen ő is tavaszi baba lesz!:D Bár tudom ez nem számít ilyenkor, de Lili ügye pont őszi lett, meg elég nagy is, így minden Marci ruha pont kicsi lesz a szezonja előtt, de majd talán a harmadiknál újra hasznosítjuk őket!:)
Apa gondolom nagyon boldog, azért nem lesz könnyű dolga hosszú távon három nővel!!!:D :D :D
Nagyszülők mit szóltak? Eddig milyen nevek játszanak?

Fanka,
hát ez nagyon jó hír, hajrá, tavaly mi is ilyenkor voltunk a dokinál, nov közepén, és mi is zöld utat kaptunk, csak a szopi végét kellett kivárnom és egy hónapot, amikor az első körben összeoztuk Lilót! Remélem mielőbb két vonalzód lesz neked is!:D
Ügyi vagy az ajándékokkal, kérünk tőled is képeket, legalább én is élvezkedek!

Muki,
Nagyon szupi a ház, látszik, hogy van tér, gondoltam, hogy már nem a dobozok között járkáltok!:)
Nagoyn tetszik a konyhátok is, nekem az a gyengém, talán ott töltök legtöbb időt???:) Na és MArcinknak angyon tetszik még mindig Lizi, már nagoyn szépen mondja és mutogatja!:D
Ja annyi sütit nem lehet megvenni, amennyit ezek megesznek!:)
Nem semmi a földre dobálás, azt hiszem én nem sokáig tolerálnám!:D
Ja és kiabálni én is szoktam, ha nagyon felhúz, vagy beígérek neki egy nagypofont, amin vagy elkezd röhögni, vagy elkezd sírni és jön bújni, hát olyankor mit tudok tenni, megbocsájtok neki és fél perc múlva normális tud lenni. :)

Juc,
romantikázás kettesben? Bécsben? Karácsonyi kivilágításban, hanfulatban? Csak nem Nálatok is beindult a kistesó projekt???:D
Ja, a szomszédasszonynak fizetünk, de elég baráti árat, és most két óra nyugi Lilóval többet ér, mint a takarítás, a kettőt most nem győznénk anyagilag, de ennyi pihi most kell néha.
Apával megpróbáljuk a héten elintézni a bevásárlásokat, pakolásokat, nagytakarítást elkezdjük, vagyis, inkább a selejtezést.

Ja és ma este nagy dolog történt, ismét sikerült a WC-be kakálni, hát nagyon büszke volt magára, rögtön felhívtuk a dédit és elmesélte neki, hogy kaka-tisi-potty-WC-be-sutty!!! :D
Tegnap jól sikerült a vendégség, a kaja is kész lett, meg a süti is, aranyosak voltak, nagyon tetszett nekik a két kölök. Viszont ma nem kellett főznöm, és így másfél órát sétáltunk délben, ami nagoyn jól esett. Marci amikor elfáradt ráült a Lili babakocsijára, majd rakok fel képet, nagyon édesek voltak!
Most megyek, Liló éppen alszik, Kunka még az apáját gyilkolja a fotelban, mert ma későn volt a sélutáni szundi!

kellemes hetet, jó karácsonyi készülődést!
Többiek merre jártok????
Tessék jelentkezni!!!!!:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Fanka,
most mondtam apának, hogy Ti is belekezdtetek a kistesó projektbe, amire csak ennyi volt a reakciója: "Még nem tudják mire vállalkoztak!:D"

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Timka!
Nagy gratula a kis punishoz! :) Azért pár nevet felsorolhatnál, úgy könnyebb lenne választani, mint vaktában lövöldözni :)

Tamesz!
Örülök, hogy Lizi tetszik Marcinak :) Hát ledobálást én sem tudom már tolerálni, meg én nemtom, de egyre több hülyeséget talál ki. Ma nem 1x profin kiakasztott. Pl új, hogy játékot dobunk a Wc-be, és most jött rá, hogy milyen klassz a virágföldet a cserépből kidolgozni. Észbontó, hogy eddig nem izgatta...kivagyok tőle.
Hát még ez a Marci duma, amivel tudatta dédivel a nagy hírt :lol: nagyon tetszik!

Fanka!
Hajrá-hajrá!

Nyilván már lassan csak mi leszünk egykék....Most már el kell gondolkodjak a dolgokon :)

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Na ez a ma esti alatás nem volt egyszerű, decsak kipurcant és elaludt.

Fanka
Hajrá kistesóprojekt! Remélem első körben összejön és Te is hamatosan gyarapítod a pocakosok táborát.

Mukika
Nem próbáltad azt, hogy ilyenkor elveszed tőle a kaját?! nekem egyszer a Gekkoban ezt javasolta a fejlesztőpedagógus csaj. Ha nálunk ilyesmi előfordult, közöltem vele, hogy látom befejezted az evést, és elvettem előle. Ne félj, nincs is dobálás!
Igaz nem eszik valami sokat. Épp ma este mértük meg, már csak 15,6 kg, újabb dekák mentek le róla. Szerintem most baromi csinos, de nekem az volt 17,5 kilósan is. Olyan kis karcsúderaka van, főleg hátulról, azzal az isteni harapnivaló popsival....

Tamesz
Nagyszülők elég közömbösen fogadták a hírt, mondjuk jól meg is kavartuk őket, kérdeztük,hogy mi szeretnének mi legyen meg szerintükmi lesz, aztán nem mondtuk elég határozottan hogy lány lesz, végülolyan se füle sefarkára sikerült a közlés. Tudomásul vették, aztán kész. Sepuszi, se gratulálás... Anyukáméknak telefonon mondtam el, örültek neki, anyu is puncis párti.
AFP-m 27,7 lett a MOM pedig 0,77, ami a normálérték alsó határa. Győrfi szerint mostanában 90%-ban alacsony az embereknek a MOM értéke, UH-on mindentrenben találtak, ez a lényeg. Dokim se parázott miatta, nem javasolt semmiféle hasbaszúrást.
A ruhák remélem tényleg jók lesznek,van már vagy két zsákkal, csak picit furi lesz ugyanazokban a ruhákban egy másik csajt látni.
Azért kap majd ő is új rucikat, mert Fanni párat elég rendesen elhasznált.

Juc
Merre vagy? MOst már vásároltatok is Bécsben?
Nem tudod esetleg nincsannak a játékboltnak internetes elérhetősége is,csak hogy szétnézzek. Én valami babakonyha szerűséget szeretnék a leányzónak karira,lehet hogy ott sokkkal nagyobb a választék és nincsenek ilyen horror árak.

Na ennyit mára, jó éjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Timka,
babakonyha van a tescoban is 4000 és 8000-ért is. a játékbolt honlapja: http://www.toysrus.at/
de az auchanban is láttam.
AFP nekem is 0.78 volt és most engem sem szórakoztattak!
Sajnálom, hogy nem volt túl nagy lelkesedés!:(
Mi csakmost keltünk, de jó, szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jóreggelt!

Én már jövök is panaszkodni. Enyim lány már reggel kiakasztott, nem kicsit. A mai napon már annyit beszéltem vele emelt hangon, mint máskor 2 hét alatt(nem büszkeség, tudom). Hát képzeljétek, közös bilizés, Wc-zést terveztem, ami az én részemről sikerült, mert én bele tudtam pisilni a budiba :) , míg lánykám felpattant a bigyóról, kiszaladt a nappaliba, és bocs, de simán odasz@rt a padlóra. Még most is alig térek magamhoz. Tiszta szerencse, hogy ott még nincs szőnyegünk.

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Hahó!

Timka, hát akkor jól tippeltünk! :D Gratula a kiscsajhoz! :D Nem jár vmi nyeremény a helyesen tippelőknek??? :lol: Igaz, még akár Andi is megnyerheti a tippversenyt, mert ez azért még nem teljesen tuti, hogy kislány, nem? Nekünk vannak olyan barátaink, akik kb. a 36-37. hétig úgy tudták, hogy kislányuk lesz, megvolt már a név, a sok rózsaszín ruha, gyerekszoba, aztán talán az utolsó uh-n előbukkant egy fütyi... :shock: :shock: :lol: Na, de azért reméljük, hogy Győrffy bácsi ultrahangja elég pontos képet adott... :D

Én megértem, hogy ugyanolyan nemű gyerekre vágysz, mint az első, én is így vagyok vele, csak pont fordítva: én még egy kisfiút szeretnék. Én meg pont azt érzem, hogy egy puncissal nem tudnék mit kezdeni, persze azért nyilván tudnék, csak nem vágyom mindenképpen arra, hogy legyen mindkét nemű gyerekem.

A játékboltot megírta Tamesz, bevallom, én nem néztem a babakonyhákat, de tutira van, igaz, itthon is láttam már. Ez egy akkora bolt, hogy itt minden van! :lol: :lol:

Fanka, csak neeem??? :oops: :oops: :oops: Akkor ezentúl esély sincs egy kis esti sörözgetésre a cigifüstös kocsmában??? :lol: :lol: Hiszen akkor te már bármikor terhes lehetsz! :D Hajrá!!!

Tamesz, romantika megvolt :D :oops: , kistesó remélem, még nem, mert most épp antibiotikumot szedek a fránya krónikus hólyaghurutomra, ami megint előjött, ahogy beköszöntött az ősz. :? Úgyhogy azért ezt még szeretném kikúrálni, mielőtt bármibe belevágnánk.

Muki, jól hangzik ez a padlókaki... :lol: :lol: :lol: De parkettáról felszedni könnyebb, mint szőnyegről, gondolj erre!! Nekünk már a szőnyeges változat is megvolt, az az igazi!!! (egyszer ahogy állt fel, kiborította bilit) :lol: :lol: Na, remélem, azért lenyugodott már a kis ördögfióka, és nem fog ezentúl is odakakilni! :lol:


Na, megyek, kicsit rendet rakok, amíg még alszik az én ördögfiókám...

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Megfigyeltem ám, hogy amikor nem vagyok itt, sokkal jobban pörög a fórum :lol: , és amint írok, egyből kihal!!! :( :( :( :lol:

FElvetnék egy következő témát :D , kapcsolódva Muki kérdéséhez: ti hogyan fegyelmezitek a lurkókat? :D Mert szerintem is tudnak már direkt bosszantani ilyenkor, amikor 23-szor elmondom hogy nem szabad vmit, elviszem onnan, adok mást a kezébe de csak azért is a tilosat csinálja, nekem meg dolgom lenne, nem tudok mindig ott őrködni mellette. Magasabbra elrakni már nem nagyon tudom a dolgokat, szinte mindenhova felér, és nem tarthatunk mindent a legfelső polcon.

Ma pl. seperc alatt kiszedegette a laptop billentyűit, kb. 10-et :shock: :shock: :shock: , kész puzzle volt visszaraknom őket a megfelelő helyekre :lol: . De eztlegalább eddig még csak egyszer csinálta. :lol:

Na, megyek is, mert megint vmi rosszban sántikál...

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Tegnap kipurrcantam minden téren. Testileg elfáradtam a takarítástól, agyilag meg Fannitól.
Rettenetes hisztiket produkált tegnap. Már azzal kezdődött a dolog, hogy nem akarta levenni a pizsijét, abban slattyogna egész nap, ha tehetné. Én még nem tapasztaltam nála ekkora balhét, cicin is 10 percig hüppögött még utána.
Aztán napközben még volt több apróbb balhé, de állandóan ott kellett volna lenni mellette, ami nem ment, mert takarítanom kellett.
Ma jönnek anyósék, nekiállnak a kismillió kerítésléc lealapozásának, festésének. Igaz nincs valami festésbarát idő, de tavasszal nekik már szezon van. Majd meglátjuk hogy haladnak.

Juc
Ne ijjeszgess! szerintem ez nem lehet fiú, Győrfi szerint150% hogy kislány, Fannival és Tamesz Lilinél se tévedt!
Játékboltban szétnéztem, de árak alapján kb. az mint nálunk nem? vagy azért olcsóbb? Találtam egy jópofa malacperselyt zsetonokkal,nem nagyon konyítom a németet, de szerintem pont az nincs készleten.
Amúgy itthon is láttam tegnap a Tescoban babakonyhát,még szétnézek Tamesz tanácsára az Auchanba is meg benézek a Guliverbe is. Remélem tetszeni fog neki. Azért akarok egy kicsit jobb minőségűt mert ha ketten lesznek lányok, tutira elhazsnálják. Meg lehet hogy anyukámék is beszállnának és akkor már nem egy 4000Ft-osat vennék neki.

Mukika
KItartást! ilyenkor vegyél egy nagy levegőt és próbáld nyugodt hangon elmagyarázni neki a dolgokat. Húhh, én hányszor ordítanám le a fejét, de az esetek nagy részében jópofát vágok a dolgokhoz.
Emlékszem egyszer Fanni pellus nélkül volt a járókájában, még kisebb volt, és én tettem-vettemvalamit. Odapisilt, odakakilt és gyönyörűen fetrengett benne meg kente szét. Hát leszívesebben zokogtam volna az este láttán.

Na megyek vasalok egy kicsit amíg fel nem ébred a kisasszony, aztán megyünk Csiri-birire. sajna mától nem az Ildi tartja, kíváncsi vagyok az új lányra. Juc, nekem bejött a stílusa, ezt szoktuk meg és most kicsit félve várom milyen lesz a másik anyuka,akinek valszeg ott lesz a kislánya is.

Szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok
Régen írtam már, :( de olvaslak benneteket.
Tamesz: Én is végig csináltam ezt. Próbáld meg, hogy a szopit csak 3 óránként adod, (vagy legalábbis jobban betartod a két étkezés közötti időket) hogy legyen ideje kiürülni a pocaknak. Tudom, hogy nagyon nehéz, nekem a legnehezebb időszakom volt :( És végül arra jutottam, hogy az igény szerinti szopi nem igazán vált be. Igaz a kiscsaj még mindig szopik (7-én lesz 20 hónapos), de ha én újra kezdeném, vagy lesz még egy tesó betartanám az étkezések közötti időket. a túl gyakori szoptatás hasfájást okoz(hat).

Mukika: Én is azt csináltam, hogy mikor elkezdte dobálni az ételt, akkor elvettem tőle. És most már nincs dobálás. Ha "rossz" beviszem a gyerekszobába és otthagyom egy darabig. Általában 15 perc. Utána nagyon jó kislány tud lenni. Nem kiabálok vele. Kisfiammal csináltam, most már 5 éves és azt mondom, hogy nem használ. Járunk nevelési tanácsadóba, mert úgy néz ki, hogy a tesó kicsit jobban megviselte mint kellene. Illetve rosszul reagáltuk le a reakcióit, viselkedését. :(

Timka: gratulálok a kislányodhoz.

Mennem kell.
Monika
monazsu
 
 


Oké, majd legközelebb kipróbálom, hogy nem kajabálok rá, habár sokszor már most is sikerül, de ez a kaka dolog nagyon kiakasztó volt. Na, meg tudni kell, hogy Bika volnék, és elég hirtelen felmegy a pumpa, nálam nem nagyon műkszik a számoljunk 10-ig dolog.

Timka!
Hát nem gyönge lehetett az a kakában fetrengős sztori. Én ilyenkor mindig azt mondom,hogy mindjárt beadom a felmondásomat :)

Juc!
Jóóóvan, látom Marcid is tud figurázni :lol: Én pillanatnyilag kicsit tehetetlen vagyok, mert Lizi állandóan könyörög, hogy menjek vele játszani, úgy sajnálom ilyenkor, de hát ha egész nap vele bíbelődöm, akkor mi lesz velünk?!

Igazatok van a kajadobálás ügyében, én is mostmár mondom neki ilyenkor, hogy látom nem vagy már éhes, és elveszem. Bár őt, mint nagyon rossz evőt, nemigen hatja meg, de remélem azért mégis leszokik majd róla. Ja, és punanéni nem csak a kaját dobálja, hanem tányér, pohár, evőeszköz, mindegy, csak repüljön.

Monazsu!
Valóban régen írtál... És amikor kicsi lányt berakod a szobájába ha "rossz", akkor rá is csukod az ajtót? Mert Lizi biztosan szétbőgné az agyát, viszont, ha nem csukom be, nyilván kijön. Na, meg nálunk most erre a szobába parancsolás dologra vigyázni kell, mert most van az odaszoktatás időszaka,így hogy most már a szobaszám megengedi ezt. Éjjel még a mi szobánkban alszik, de napközben már az övében. És hát nem akarnám a szobájával büntizni, mert aztán nehogy idejekorán megutálja. Írj már légyszi néhány dolgot azzal kapcsolatban, hogy nem jól reagáltátok le a nagyobb tesó reakcióit, sztem itt több mindenkit is érdekelne.

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Na, azért látom, írtatok egy páran. :)

Szobába bezavarás nálunk abszolút nem menne, nem lehet becsukni az ajtókat, csak kilincsre, de azt meg kinyitja, kulcsunk nincs a jó kis régi rézkilincses ajtókhoz... Az ágyába sem lehet berakni, hogy ottmaradjon, mert kimászik. Ha vmiért egy helyben akarom tudni,mondjuk míg én elszaladok vécére, akkor az etetőszék az egyetlen megoldás, mert azt még nem tudja kikapcsolni. (Gondolom, már nem sokáig. :lol: ) Na, de oda csak nem teszem be büntiből???!!! :roll: :lol: Mikor amúgy is olyan rossz evő szegény. Muki, amíg beszoktatás van a szobájába, sztem se használd büntetésnek semmiképp! Később lehet, hogy hatásos, bár sztem az én gyerekem is üvöltene odabent, azt meg nem bírnám... :(

Monazsu, jó, hogy írtál! Akkor ezek szerint a szobába zavarás bejött nálatok. A kiabálást én sem szeretem, én úgy látom, attól még agresszívebb lesz Marci, ha ráordítok. Próbálom elkerülni. Tényleg írd meg, milyen rossz reakciókra gondoltál a nagytestvérnél, hátha tudsz segíteni azoknak, akik még csak most kezdik vagy csak tervezik a többgyerekes létet! :)

Timka, jóvanna :lol: :lol: , nem akartalak ijesztgetni, a 3d-s ultrahang biztos nem téved ekkorát, a barátainknak csak a kórházi rutin 2d uh alapján mondták a kislányt.

Toys'r'us-ban talán picit olcsóbbak a dolgok (van, ami nagyon, kérdezd Tameszt, mintha ő mondta volna), de a választék sokkal nagyobb.

Szép estét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Megint hulla vagyok, úgy fáj a fenekem az izomláztól, hogy alig bírok felállni. Felnyaltam ma az emeletet, meg lent is feltöröltem, kaját főzetem....ezt utálom a legjobban ha vendég van itt, hogy minden nap kell főzni,nem elég összecsapni valamit. És ráadásul ki is kell találni, hogy mi legyen a kaja. Szerintem ez fog engem kikészíteni a legjobban a héten.
Amúgy Fancsi nagyon örült a nagyszülőknek, volt kit ugráltatni,nekem talán egyszervagy kétszer mondta a már lassan agyamra menő: anya gyeje-t!

MOnazsu
Jó hogy jelentkeztél. Én is kíváncsi lennék hogyan lehet rosszul lereagálni a nagyobbik gyerek reakcióit, viselkedését a tesóval kapcsolatban. Nálatok mennyi a korkülönbség, 3 évkörül, ha jól számolom. És mi okosat mond a tanácsadó?
Jó lenne okulni, hogy mi ne kövessünk el hasonlókat.

Nálunk sincs szobába zavarás,mert legtöbbször lent vagyunk, a szobája pedig fent. De ezt még nem lehet az ő szobájának nevezni mert még most is velünk alszik. Csak ottvannak az ő bútoai, játékai egy része. Jó islenne minden balhénál felcipelni.
Volt hogy otthagytam a nappaliban azágyon én meg elvonultam a konyhába. Volt hogy bevált. De annyirasajnálom ilyenkor, hogy legszívesebben megölelgetném, de olyan konok,hogy ellök magától.
Asszem én is rákérdezek csütörtökön a Gekkos csajnál, hogy szerinte mi a helyes hisztizés, dacoskodás esetén,mert az nem állapot hogy én is bőgök vele együtt a tehetetlenségtől.

Mukika
Én is Bika vagyok! tudom miről beszélsz! meg szegény párom is!

Na húzok pihenőbe, jó éjt mindnekinek!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok,



Mukika, Timka,
Én is csatlakozom a bikákhoz. A mi kis családunkban ráadásul az a csúcs, hogy a férjem is az. Úgyhogy mikor összekoccanunk, mindig szikrázik a hely:). Sajnos én is nagyon lobbanékony vagyok.

Monazsu,
Remélem hamarosan jelentkezel, engem is nagyon érdekel, hogy mi az, amit jobb elkerülni, ha jön a kistesó.

Rólunk, annyit, hogy rettenetes idő van már egy jó hete. Minden nap sűrű köd van, jóformán ki sem lehet menni a házból. Főként az a rossz, hogy a közelben van egy vegyi kombinát, és ilyenkor, ha köd van az egész levegő megtelik ammóniákkal. Szóval szőrnyű.

Timka,
Gratula a puncishoz. Mi 14-én megyünk újból a dokihoz, remélem akkor már megtudjuk, hogy ki lakik a pocimban.

Szobába zavarás nálunk sem működik, pedig több anyuka szerint jó módszer. De nálunk sem lehet kulcsra zárni az ajtókat, és akkor hiába küldeném be, mert nem maradna ott. Mondjuk másfelől a kiabálás sem használ. Timka, ha valami hasznavehetőt mond a Gekkos csaj, írd meg légyszi.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Szóval sok itt a Bika :)

Csajok!
Kicsit fel kéne pörögni, mert elég "lángzám" most a topikunk, nem?!

Tamesz!
Te is már jó régen jelentkeztél, remélem nincs semmi gond! Persze biztosan megvan a dolgod írogatás nélkül is.

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?