Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Basszus Bendegúz már 3 órája alszik. :roll: És közben kint olyan szép az idő, és még nem is ebédelt, de majd gyorsan megetetem, aztán húzunk kifele.
Én meg kitakarítottam, kivasaltam, ettem, most meg itt tipródok, hogy ébredjen már fel. :)

Ayse!
Hogy áll a konyha? Olvastam a másikban a viszontagságokat, de még jó hogy vidáman fogjátok fel. Én síkideg tudok lenni az ilyesmitől.

Timi!
Nem a Millenárisban hanem a Művészetek Palotájában van a játszóház. Mi sajna a héten nem hiszem hogy megyünk, mert valószínűleg jönnek a nagyik. De tényleg jó volt!

Tünde!
Zitával megbeszélted már a Kistesó dolgot? Tudja ki lakik ott bent?

Manka!
Visszajöttetek? Milyen volt a hétvége?

Kriszta!
Hogy vagy? Gyógyulj meg hamar!

Nekünk tegnap olyan jó kis napunk volt, kezdődött a délelőtti játszóházzal, aztán miután Bendegúz felébredt elmentünk ebédelni. Itt a közelben van egy helyes kis étterem, és Lacival libát ettünk, jó kis párolt kápival, lilahagymával, sült krumplikával. Húú, még este is tele voltam. Délután meg eljött a tesóm, megvigyázta Bendegúzt és mi meg elmehettünk kettesben kicsit bóklászni az Árkádba, beültünk egyet kávézni, aztán hazasétáltunk, olyan jó kis nap volt.

Na, most már csapok valami zajt, mert soha nem lesz ébredés. :) :roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Most voltam a körzeti dokinál,nem tudja mi bajom.....
lázam még mindig van,holnap labor......

Szép estét nektek!

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Sziasztok!

Kriszta, ez nem hangzik vmi jól, remélem, semmi komoly nem kórságot nem találnak Nálad!

Márti, irigy-irigy-irigy vagyok a tegnapi napotokért! :)
Szoktam mondogatni Itának, hogy kistesó lesz, és így-úgy amúgy, de nem tudom, mennyit ért meg belőle.
Mindenesetre néha nagyon tudom sajnálni, hogy szegénykémnek milyen lesz, hogy egyszercsak itt lesz még egy baba, és nem Ő lesz a világ közepe... :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 

 
 

Sziasztok!

Timi!
Persze! De szépen kell kérni!! :lol:

Kriszta!
Jobbulást! Remélem semmi komoly.

Tünde!
Szerintem ha elég sokszor mondod Zitának, hogy ott bent van egy pici baba, aki majd a testvérkéje lesz, szerintem kapizsgálni fogja miről van szó. Nagyon okosak már.

Képzeljétek hívott Manka este, kórházban vannak Jackkel. Szegényke egész nap csak hányt, most infúziót kap. De már tud azért inni is. Hasmenése nincs, úgyhogy nem biztos hogy a hányós-fosós kórság, lehet hogy csak valami gyomorrontásféle.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Jajj Manka!
Szegény Jack!!!
Gyógyuljatok meg gyorsan!!!

ayse
 
 


Kriszti!
Neked is jobbulást!

ayse
 
 


Márti!
Őszieknél olvasható az ikearádió :)

ayse
 
 


Ja és változatosságképp 3 nap után már nem a jobb, hanme a bal oldalon fáj....

ayse
 
 


Timi!
Írtam privit.

Ayse!
Elolvastam Ikea rádiót! Drukkolok, hogy az ezermester barát egy nap alatt megoldja a problémákat.
Fejfájás hess hess!!

Jóéjszakát!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Köszi, de még durvább...
Te mit szedsz?

Timi!
Sztem tuti, hogy a redőny...

ayse
 
 


Lányok ez a fejfájás pokoli lehet!
Nekem a császár után volt, amíg helyre nem állt a rend az érzéstelenítés miatt.Asszem 6 napig tartott, nem tudom hogy bírtam.És ittam a porból készült kapuccsinókat, attól valahogy jobb lett.Meg a napi 6 liter folyadéktól.Persze aggódtam, hogy ne legyen baj a szoptatás miatt, de amennyi koffein van abban..............
Tudom, hogy nektek százszor rosszabb, csak próbálom átérezni.

Krisztinek jobbulást!

Jacknek pláne!Melyik kórházban vannak?

KépKép
tibicsoki75
 
 


ja és Márti köszi szépen :lol: , délután megyünk receptet íratni, úgyis fogyóban van a posikrém és a fürdető is.

KépKép
tibicsoki75
 
 


és most megyek ikea rádiót olvasni az ősziben

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Sajnálom, hogy ilyen kitartó fejfájásod van. Nekem nem szokott több napig tartani szerencsére, vagy csak nagyon ritkán fáj még másnap is.
De csodállak hogy el bírtál menni zenekuckóba.
Én általában mindent beveszek amit találok kínomban, algopyrin, troparinnal kombinálva, cataflam, advil ultra, ez utóbbi néha bejön, ha jó időben és jó erős kávéval együtt alkalmazom. Múltkor kínomban ittam egy unicumot is, de nem használt, sőt. :roll:

Timi!
Fehérgyarmaton vannak kórházban, mert még otthon voltak tegnap Manka szüleinél.

Na, megyek befejezem a kelkápifőzeléket, aztán megpróbálok valami adventi naptárszerűséget kiagyalni Bendegúznak. Igazából vettem egyet készen kis zsebekkel, de annyira szeretném kombinálni valami saját készítésűvel, majd meglátjuk mi jön ki belőle. Már ötletem van ám! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Fejfájósok, ugye már jobban vagytok???

Mankáéknak kitartás, és gyors gyógyulást kívánunk!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


A migrénes rész elmúlt, de a fájás benn van a fejemben, ebből még akármi lehet :cry:

ayse
 
 


És köszönöm az érdeklődést!

Cristi, Te hogy vagy???

ayse
 
 


Ma elkapott a karácsonyi láz, felraktam a boltívre a fenyőgirlandot, ráoperáltam 5 db candy cane-t(piros-fehér csíkos nyalóka bot), kiraktam az ablakba a gyertyasort, plusz megcsináltam az adventi koszorút.Nagyon baró lett.
Karácsonyi lapok megírva, majd még csinálok mézeskalács díszeket és a gyerekszobába üvegmatricát, bár imádja a tengeri jelenetet, ami jelenleg fent van, mindig utánozza a halacskákat.

Ennyit számít, hogy itthon van az ember és nem dolgozik.Mármint a munkahelyén nem.

Márti, teszel fel majd képet az adventi naptárról?
Én tavaly meg tavalyelött mézeskalácsból sütöttem annyira jó lett, hogy az Aula Kiadóban csodájára jártak a vevők.Még a cukiban is sikere volt.
Csak éppen nyitogatni nem lehetett, ami a pláne benne, ugye.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

jujj, szgeny Jack, remelem semmi komoly es hamar meggyogyul! Ezek szerint bent is tartottak oket??

Ayse, szegeny Te a fejfajas miatt... gyakran van ilyen? vagy csak most eloszor? Lemaradtam pedig bizti irtad..
Jobbulast!
Marti :) Vicces, hogy azt hitted az unicum segit :)

Tibicsoki, huuu, nem semmi hogy keszulodsz a Karacsonyra! Nalunk meg emmi hangulat, foleg hogy husz fok van...

Davd is megfazott sajnos meg lazas is harom napja.. Akartam venni c vitamint, de kirohogtek apukajat a gyogyszertarban, hogy azt meg minek, h a beteg ott a paracetamol, amugy mg egyen narancsot!! :evil:
Szeretem mikor tok hulyenek neznek arab testvereim..

Kép

Kép
ppanna
 
 


Panna!
Jobbulást Dávidnak!!!
Nem tom én becserélném a 20 fokot a karáconyi hangulatra...

Amúgy 7 éves korom óta fáj a fejem, csakúgy, mint családom több tagjának. Kivizsgálták már, nem untatlak vele. A lényeg, hogy ezzel együtt kell élni, persze egy csomó mindent lehet tenni a prevenció érdekében, amiből így a kisgyerekek mellett nagyjából semmit sem teszek.

ayse
 
 


Sziasztok!

Timi!
Ti voltatok már a Sugárban játszóházban, milyen volt? És hol van, az emeletén?
Mi tegnap délután a játszóterezés, séta után bevettük magunkat Bendegúzzal a Kikába, kíváncsi voltam a karácsonyi vásárra. Hát nem ájultam el tőle, voltak szép dolgok, de semmi különös. Most csak két szép csillogós szívecskét, meg egy kis gömböcöt vettem. Viszont Bendegúzon hamar kitört az áruházundor, és ki akart szabadulni a kocsiból, úgyhogy gyorsan megkerestük hol van a gyerekmegőrző, és ugyan ilyen kicsiket nem vesznek be, bekuncsorogtam Bendegúzt, persze én is bementem vele, és annyira élvezte. Amíg az apja össze nem szedett minket ott tomboltunk, totál kimelegedett, játszott a nagyobbakkal, egyáltalán nem tart a nagyobb gyerekektől, kicsit féltem is emiatt. És olyan kis erőszakos néha, erről le kell nevelnem valahogy.

Az adventi naptárt valószínűleg csak 24.-én tudom majd lefotózni teljes szépségében, mert nem nyitogatunk, hanem egy nagy zöld papírfenyőfára rakunk mindennnap egy díszt. Tegnap dekopázsoltam egy csomó papírdíszt, 18-at, és a maradék négy napra meg arannyal befújt mandulát fogunk rárakni a fára, mert nem is fér rá több dísz. Azért lehet hogy elhelyezgetem szépen a fán a díszeket és lefotózom ha teljesen készen lesz. És ezeket a díszeket mindennap a bolti adventi naptár zsebéből keresgetjük ki, meg persze lesz benne néha egy-egy túró rudi, Kinder csoki, kölesgolyó, keksz, mandarin is. Meg zsírkréta, meg lufi, meg még amit kitalálok. :D

Panna!
Jobbulást kívánunk mi is Dávidnak! Az unicumot az alkohol simaizomlazító hatása miatt vetettem be, ha jó fázisban épp az érgörcsös szakaszban kapja el a migrént akár hatásos lehet.

Ayse!
Én is régóta küzdök a fejfájással, egyetemi évek alatt kezdődött, tipikus migrén, enyhe aurával, féloldali, hányingerrel, és a mértéktelen csokizabálás provokálja sajna. Meg persze a frontok és a kimerültség.

Tegnap beszéltem Mankával este, előző éjjel is sokat hányt még Jack, de tegnap napközben már jól volt. Viszont miután leraktuk, üzent, hogy megint hányt. :( Majd ma is üzenek neki, hogy mi újság.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!

Elfelejtettem írni, hogy nem vagyok én ám nagy hős. Lilit vittük a zenekuckóba, fél kilencre az oviba. Ilyen fejfájással tuti nem mentem volna Andrissal. Egyébként az egyik kedvencem az a saridon reklám, amikor 15 perc múlva kezdődik az ovisok zenebemutatója....

ayse
 
 


Márti!
Akkor Neked nagyon prakzikus fejfájásod van: ha túl sok csokit eszel, már jön is vissza! Én is ilyet akaroooookkkk!!!!!!!

ayse
 
 


Ayse!
Marha praktikus mondhatom... :roll: Egyébként lightosan de ma is fáj. Neked?

Timi!
Lefotóztam, nem egy nagy szám, de talán bendegúznak tetszeni fog. Kicsit verik a fényt a képek, de így fog kinézni majd 24-én. Az aranymandulák helyett meg találtam miniatűr kis fadíszeket, amiket még csomagdekoráláshoz vettem anno. Most felhasználom őket. :D

Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ja, azt a reklámot én is imádom.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!

Szupi a naptár!!!!
Naná, hogy fáj! Majd nem, mi???!

ayse
 
 


Márti, nekem nagyon tetszik az adventi naptárotok :lol: , Bendegúz is tutira bírni fogja.

Kérlek szépen a Sugárban az emeleten van balra a sarokban a játszóház, fél óra 450.- Ft, 1 óra 900.- Ft és ezután minden megkezdett perc 15.- Ft-asszem, általában hadilábon állok az ilyen adatokkal.
Nekünk bejön, két szintes, van csúszda is, amibe nem ragadtam be és le sem szakadt alattam a gyerekkel együtt :lol:
Pont ma voltam a barátnőmnél, akivel oda szoktunk járni(egyébként nem messze laknak Tőletek a Kalapács u.-ban) és szerinte ez sokkal jobb mint pl a Lurdy Házban lévő játszóház.
Fent az emeleten van autópálya, műanyag állatok, babák, lent pedig a kisebbeknek millió játék, kismotor, konyha, kisház, amit akarsz minden.És nagyon kedvesek a játszóházas dolgozók :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Hogy vagy? Nekem elmúlt algopyrinre, mondtam hogy nem volt az az igazi.. :lol:

Timi!
Köszi, szerintem muszáj lesz valamikor megnéznünk Bendegúzzal egy hosszú téli délutánon.. :lol:

Kriszti!
Gyógyulgatsz?

Örülök hogy tetszik Nektek a naptárunk, vagyis fenyőfánk.:)

Délután én is beszereztem fenyőágakat, meg piros gyertyákat az adventi koszorúhoz, csak Bendegúz nem hagyta a séta után hogy össze is eszkábáljam. Majd a SZF alatt. :D

Beszéltem Mankával, sajnos még mindig bent vannak, és még ma is hányt Jack, de azt mondta valószínűleg azért, mert olyan mohón issza a vizet, biztos szomjas szegényke. Még nem biztos hogy holnap hazamehetnek. Úgy sajnálom őket, mindig eszembe jut milyen nyomorult egy dolog volt nézni a nyáron Bendegúzt abban a fémrácsos kiságyban ahogy folyt bele az infúzó. Meg pláne otthagyni éjszakára. :( Szerencsére Manka bent alhat vele.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Mankáéknak megy a drukk. Vmilyen vírust nyelt be szegény Jack? :( Szegény Manka, biztos jobban megviseli az egész, mint Jack-et. :( Gondolom John meg Bp-en izgul.

Márti, tök jó a naptár!

Nem tudom, olvastátok-e a kockában, de azért leírom ide is, hogy tegnap voltunk uh-n. Ákos már 2 kiló, tuti nem éhezik odabent, jó dundi a pofija. :)
A zacskóira meg azt hittem, hogy bugyborékok, csak lestem, hogy a frászba kerültek oda, és miért jönnek ide-oda... :D:D:D
Az most ilyenkor még üres? :? :oops:

Itt van kép róla, a bal oldali Ákos, a másik Zita születése előtt 1 nappal. Sztem hasonlítanak. :)
Kicsit nehéz kivenni, de úgy kezdjétek, hogy arckép mindkettő.

Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Sziasztok!

Először is Ayse Andrisának boldog névnapot kívánunk!!

Tünde!
Tényleg hasonlítanak!! Különösen a nózijuk. :)

Kész lett tegnap az adventi koszorú az este, Laci tök rendes volt vagdosott nekem tűződrótot, így sokkal gyorsabban ment, de még így is 11kor ragasztópisztolyoztam rá a mandulákat, tobozokat. És olyan kis szép lett, teljesen vastagon beborítottam normannfenyővel, gyönyörű sötétzöld az alapja, jól mutatnak nagyon a piros gyertyák. :)
Tisztára karácsonyi hangulatom van, ma lepakoltam a polcokat, leporszívóztam, letörölgettem mindent, most már kirakhatom a karácsonyi biszbaszkáimat (bocsi). Bemndegúz sokat segített, kb ötször pakolta le az összes meseDVDjét, én meg mindig vissza.

Ma megyünk délután védőnénihez méretzkedni. Meg megbeszéljük mikor adassuk be a 15 hós oltást, majd januárban, mert közvetlenül karácsony előtt nem viszem az tuti.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Még élek...
Pár napig nem volt gépünk,apa kicserélt benne ezt-azt/alaplap,proci,stb/
Sajna még mindig sz@rul vagyok,szombat óta lázasan,bár már 2 napja csak este...voltam vérvételen,lett egy brutális laborom..a körzeti dokim elkezdett küldözgetni mindenfelé,merthogy ő "nem tudja" :!: mi bajom...
Elegem lett,bemásztam ma a munkahelyemre,a barátnőm megvizsgált,tokától bokáig...majd 5perc után megmondta,hogy
benyaltam valami randa vírust,ami 1 hét lázzal jár. Írt föl vagy 3 fajta gyógyszert,nem akarom sztárolni,de bevettem a reggeli meg a déli adagomat,és már most jobban vagyok picit.
Hála istennek Bencének semmi baja,remélem nem is lesz.
Apa a héten itthon maradt velem szabin,nem mert egyedül hagyni,
de vasárnap este már mennie kell...Addig remélem alakulok valamerre,mert már fáj a gyomrom a sok gyógysz@rtól.

Márti!
Ugye Bendegúznak már semmi baja?

Manka!
Remélem kis Jack már jobban van,szorítok nektek!!!!!!

Pusza mindenkinek,majd jövök valamikor...

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!!!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayse
 
 


Tünde!
A szája Zitáé?
Nagyon jó a felvétel!!!!

ayse
 
 


Ayse, sztem a szája, álla, orra dettó, mint Zita. Szóval Ő is tiszta apja lesz. :)

Ma megtetszett a Csanád név is. Sztem jól hangzana, h Bank Csanád. Apának persze nem tetszik. :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Beszéltem Mankával, hazaengedték őket, bár még éjjel is hányt Jack, és még ma is kapott infúziót. Remélem azért most már helyrejön szegényke.

Ma megmázsálták Bendegúzt aki ordított mint a fábaszorult féreg, onnantól kezdve hogy meglátta a dokinénit, addig hogy elhagytuk a rendelőt, akkor meg vissza akart somfordálni és lesett befele az ajtón. :lol: :roll: A lényeg, 9180 gramm és 78 cm. A nagy ordításban elfelejtettem megkérdezni a fütyihelyzetet, hogy most neki jó e így amennyire lehet mocorgatni, pedig nem vagyok benne biztos. Legközelebb muszáj lesz már, mert magától nem nézi meg a dokinéni.
Januárban megyünk oltásra.

Kriszta!
Gyógyulj meg Te szegény!

Ayse!
Jól olvasom, furulya??!! Gondoltál a migrénes napokra is?? :roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Szegény Jack!

Ez aztán makacs egy hányás!!!!

Márti!
Olvass tovább! :wink:

ayse
 
 


Ayse!
Megnéztem! Jó kis furulya ez.. :lol:
Holnapra jó konyhaépítést Nektek!

Na, megyek alukálni.
Jóéjszakát!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Remlem mara mar jobban lett szegeny Jack, biztos tokre gyenge szegenyke a sok hanyastol.. Kiderult, hogy mi ez?? :cry:

Tunde, tenlyeg tokre olyna mintha ugyanarrol a babarol keszult volna..
Zitaapunak vannak nevotletei? Vagy a Te javaslataid kozott valogat? :twisted:


Ayse :)
Lili tenlyeg annyira jofej kislany, birom a gondolkozasmodjat, hat hogy lehet ilyet gondolni, hogy "el kell fogadnom, hog ybeugrok a vizbe" nekem ez annyira tetszik. nem lesz egy elveszett gyerek, az tuti. Amugy volt azota uszas?

Mi meg mindig taknyolunk, viszont mostmar mindannyian.., nade nembaj ez elmulik mostmar hamar, remeljuk..
Csak azon izgulok ilynekor, hogy orvoshoz ne kellejn menni, mert ott tuti csak ujabb nyavalyat szednenk be (Algir).. :evil:

Kép

Kép
ppanna
 
 


Sziasztok!

Panna, Zitaapu csak kritizálja azokat a neveket, amiket mondtam neki. Az egyetlen ötlete az Egon volt... de még mindig nem tudom, hogy hülyült vagy komolyan gondolta. :D:D
Nektek jobbulást, gyógyuljatok meg hamar.

Manka, ha tudsz, írd meg, hogy van Jack, sokat gondolok Rátok!

Zita legújabb bajáról a kockába írtam. :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Tunde!
Most olvasom a kockakban, hogy mi van Zitaval..
Egyebkent en ugy tudom, ez nem olyan ritka dolog, a Spock is ir rola egyebkent. Sajnalom, de remelem hetfon mar minden ok lesz, es gyorsan gyogyul!!
A vesemedence-tagulattal mi a helyzet?

Kép

Kép
ppanna
 
 


Ayse, Andrisnak sok puszi a névnapja alkalmából!

Márti, kiváltottuk a popsikenőcsötöket és úgy tűnik nagyon jó.
Fanni is kb ugyanúgy viselkedik a dokinál,mint Bendegúz, amint leteszem a pelenkázóra, rákezdi.A mérlegelés különösen idegesíti :lol: :lol:
Kedden megkérdeztem a 15 hós oltást és azt mondták, hogy kb 10-14 múlva lehetnek mellékhatások.
Úgyhogy én is asszem a január elejét választom,mert amilyen a mi formánk Fannin tutira szilveszterkor jön ki majd valami.


Ma voltunk csípőszűrésen, minden rendben volt.
Délután 1/2 3-5-ig pedig levegőztünk, először egy kis posta utána játszótér, volt két kisfiú és felváltva lesték a lányom kegyeit(hinta forgatás, ölelgetés, homokszórás) :lol:

Tényleg hogy hasonlítanak a Bank gyerekek uh képei :!: :shock:

Cristi, a hét végére remélem rendbejössz.Undok dolog ez a vírus.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Lányok!

Úgy néz ki, 1 hét múlva pénteken Bp-en járunk Apával, Zitával.
Most szóljatok, ha pofátlan vagyok, de vki nem tervezett éppen egy közös talit a kockákkal? :oops:
Úgy találkoznék már Veletek!!!

Márti, most sütöttem a muffinod-at zabtejjel és növényi margarinnal. Sajna lelketlen lett, hogy Zita is ehesse. Még nem kóstoltam, remélem fini lett.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Lányok!
Nem tudjátok, támogatják még a kismamik tanulmányait????

Tünde!
Mi egy hét múlva pénteken Mikulásünnepségre megyünk :(

ayse
 
 


:( :( :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


:( :( :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Sziasztok!

Hát ma nem igazán volt időm jönni, amíg Bendegúz aludt felmostam, meg főztem, meg kidekorálgattam a lakást karácsonyváróra. Olyan kis aranyos piros-fehér rénszarvasokat vettem tegnap az új OBIban, ami egy köpésre nyílt tőlünk.
Délután meg nekiindultam vele babakocsi nélkül az Árkádba, hogy bevásárolunk az Intersparban, mert a bevásárlókocsiban nagyon szeret ücsörögni, jobban elvan mint a babakocsiban, arról nem is beszélve hogy egyszerre nem lehet babakocsit is meg bevásárlókocsit is tolni... Jó is hogy elmentünk előre és Laci csak összeszedett minket a végén mert annyian voltak mint a nyúlszar, így viszont normál időben végeztünk. Bendegúz olyan volt mint egy kisangyal, persze huncut angyal, aki minden helyes csajjal kokettált, vigyorgott a nénikre, killerpofikat vágott nekem, meg kellett zabálni. Persze közben megevett egy sajtoskiflit is.
Újabban este nem issza a tápit. Meg ma reggel se itta meg, de talán holnap azért sikerül. Felesben kapja tejjel még mindig. És ma reggel bepróbálkoztam egy kis kakaós ízesítéssel, de nem jött be. :roll:
Holnap jönnek anyuék, Laci főz finom ebédet, én meg sütök valamit.

Tünde!
Húú szegény Zita, remélhetőleg simán megy a szétválasztás hétfőn. Drukkolok!
Én még egyenlőre nem tudok a jövő péntekről hogy itt leszünk vagy utazunk, még eldől.
Remélem jó lett a modifikált lelketlen muffin. :lol: Azért nem egyszerű sütni a tejérzékeny gyerkőcnek..

Ayse!
Ez a kérdés engem is érdekel, épp tervezgetem mit kéne még tanulni az orvosi, meg a PhD mellé. :)

Kriszta!
Bendegúz meggyógyult három nap alatt, elkaptam az oscillobigyóval szerintem időben.

Manka híradó: Otthon vannak a szüleinél és szegény Jacknek a torka is piros, úgyhogy ráadásnak kapott még antibiotikumot is, amit megint kihányt. Ez volt délben, azóta nem tudom hogy vannak, most sms-ztem, de lehet hogy kidőltek. Manka is beteg szegény.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


"annyian voltak, mint a nyúlszar" :lol: :lol: :lol:
Köszi, köszi, köszi!!! Ezt felveszem a gyűjteményembe!

ayse
 
 


Sziasztok!

Nem szoktam ide írni, vagy csak elvétve, de azért majdnem mindenkit ismerek :)

Tünde felhívására jelentkezem, szívesen meghívlak Benneteket egy kocka+22-es talira, ahol végre Tünde és Zita is ott lenne :)
Ha van kedvetek, jelezzétek! A 20. kerületben van a lakásunk.
És Márti, légyszi ne utazzatok el azon a pénteken, mert már úgy szeretnélek megismerni személyesen :oops:
Ayse :) Minek az a mikulásozás? Mi már mindig elkerüljük egymást? :cry:

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Ayse, a legfrissebb Kismamában pont ez az egyik téma, ott az olvasható, hogy még mindig ingyen lehet tanulni gyed, gyes alatt, csak az a lényeg, hogy a tanév első napján gyesen, gyeden legyél.
www.felvi.hu-n utána kell nézni.
Egyébként engem is foglalkoztat egy másoddiplomás képzés, de mondjuk úgy, hogy ne kelljen felvételizni semmiből. :lol:

Mankának küldtem tegnap egy jobbulás sms-t de ezek szerint nem hatott :( :(

Jucc!

Mi szívesen benevezünk egy talira nálatok, ha nem jön közbe semmi.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Tünde, olvastam Zita viszontagságáról :cry: .
Bízom benne, hogy a dokibácsitok megoldja, de ha max gyereknőgyógyászhoz kell vinni, szerintem ott is óvatosak lesznek vele.
Még mindig jobb ilyenkor mint később!

Ayse, nem lenne egyszerűbb leszoktatni Andrist az éjszakai cicizésről?Persze csak akkor, ha Te is úgy érzed.Mert ahogy írod, hogy milyen fáradt vagy, talán nem lenne hátrány ha éjszaka tudnál pihenni.
Esetleg vízzel?Nálunk 3 hónapos kora óta alszik éjszaka, nyáron ahogy elkezdett jönni a foga, felsírt én persze azonnal megszoptattam, mert utána simán visszaaludt.Naná, hogy rákapott a jóra és jó hosszú ideig ment a cicizés, én hulla voltam, mert rendszerint nem tudtam visszaaludni, csak reggel, mikor már kelt volna fel.
Úgyhogy két éjszaka csak vizet kapott és azóta ismét alszik rendesen.

Veletek alszik még?


Megyek az Europarkba karácsonyi ajinak Fannis naptárt készíttetni, amíg alszik(anyukám vigyáz rá).

KépKép
tibicsoki75
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?