Új privát üzeneted érkezett!

Úgy látom, egy hét múlva harkálytalálkozó lesz (kopp-kopp) (hi-hi)
jumam
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan irok,mert Szilvi nem hagy békén.

Szóval elmentünk ma a dokihoz,mert mind a két lány betaknyosodott,Fannit kiirta egész hétre,Szilvinek ronda a torka,kapott kanalast.Lázuk még nincs remélem ennyivel megússzuk.

Bubek.

Hajrá!Irány a gyógyulás felé!

Ilba.

Oké sütöm a tortát szivesen,bár ez gyümitorta és nem kellett nagyon sütögetni! :D
Beninek gratula a megyegetéshez!

Most ennyi!

Ja Gabi:
Nagyon aranyosak vagytok együtt!

Kép

Kép
novum
 
 


Mancsi,
2 Honfoglaló között, ha erre jársz :D : küldtem mailt!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

 
 

Natasa,
milyen volt végül az a fotózás?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek köszi(aki küldött)a videókat. :wink:
Kinyomtattam az aláírás gyűjtő lapot,holnapra tele is lesz és feladom az illetékesnek. :)
Mindenkit puszilok.A betegeskedőknek jobbulást kivánok!
Cupp.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!
Tücsi, elég rémes dolgokat olvasok itt rólad. Nagyon szorítok, hogy mihamarabb rendbejöjjél. Én is szivesen elviszlek ha csak ez a gond!
Gabus, szétröhögtem magam Livi bulizós képén :D Minek a gyereknek külön sapit venni ha ti már most egymás rucijait viselitek? Ragyák, nem az orroddal van gondod? :wink:
Cool, én is sós gargalizálást mondanék. :oops: Akkor azért kezeled a gyíkod, nem? /Gabus, semmi kukac /te mint sneciző/ meg virsli, csak torokgyík :P /
Annyi mindent akartam még, de be kell fejeznem a vacsit,....

Ilba, nagyon kíváncsi leszek a képekre, mert Szonja végig úgy nézett mint egy éppen ölni induló valaki. Sík ideg lett, hogy nem mehet a hősugárzóhoz meg hogy nem símogathatja meg a fényképezőgépet. Azt hiszem pár hónap múlva már inkább fog bájologni mint most :roll: Hétfőn megyek a képekért, mert holnapra már készen lesznek, de nem jutok el, mert más programunk van :?

No, még igyekszem jönni.
Egyébként ha a dokiknak sem tetszik az új tervezet akkor simán kirakhatnának ők is ilyen íveket. Szerintem semmi jogtalan nincs benne.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Dia,
ügyi vagy Te is!
Nekem még csak 1 aláírásom van, a sajátom. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa,
én is gondoltam rá, hogy felhívom a doktornőt, mit szólna egy ilyenhez. És ha benne van, akkor Ilbának úgyis kell mennie hozzá, mert tök ari és elhoz nekem egy receptet (ugye milyen jó titkárnőm van? :lol:), vihetne pár db ívet.

Az orromba már beletörődtem, de a rinocéroszok az arcomon... Végülis csak 2 van, a többi a szeplőim, de az a kettő jó randa. :?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, elnézést, hogy megszakítom arcbőrödet taglaló párbeszédnek helyt adó tudományos monológod, de közbe kell vessem, hogy a rinocéroszoknak köszönhetően van ilyen jó dolgod az életben. Mármint hogy itt lehetsz körünkben. Mert ha nem lennének a rinok, akkor ki tudja, hol flangálnál, valami párizsu kifutón esetleg, luxusjachton, arról nem is beszélve, hogy a babanettársadalom kivetett volna magából, ha extraszépre sikerülsz. A szép nők amúgy is olyan unszimpatikusak.

Kép Kép
coolasa
 
 



Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
nehogy azt hidd, hogy a Honfoglaló miatt jövök ritkábban... :wink: Petike eléggé leköt, igényli, hogy játsszak vele. Amikor meg ebéd után alszik, akkor próbálom utólérni magam a házimunkában, meg pihizek kicsit, már ami ebbe az 1-2 órába belefér... :shock:
Képzeld, a Te példádból tanulva regisztráltam a Teszveszen, és már 4 vonalkódot meg is nyertem :wink: Ha jól számoltam, már csak 6 pont kell, úgyhogy nem lesz több licit, úgyis venni kell pelust :wink: De nem is ez a lényeg. Nézegetem a többi vonalkódos aukciót, és mindig megnézem, hogy a felkínált kód érvényes-e. Látom, hogy 2 csaj 5-ös, meg 4+ -os pelusok kódját tette fel. Írtam mindkettőnek egy nagyon kedves levelet. Nem piszkálódósat, hanem normálisat. Megírtam nekik, hogy ezeket nem tudják a leendő vevők semmire felhasználni, és ezért nehogy negatív értékelést kapjon majd... Az egyik tök normális volt, megköszönte, hogy szóltam, és rögötn le is vette az aukciót. A másik olyan flegma válaszlevelet küldött, hogy csak na. Azt írta, hogy ő egyáltalán nem állította, hogy az általa felkínált kód beváltható FP játékra. De aki licitál rá, annak biztos jó lesz vmire :shock: :evil: :shock: :evil: :shock: :evil: Na ezen akadtam ki. Sajnos nincs üzenőfal vagy vmi ilyesmi a Teszveszen (vagy csak én nem leltem rá) pedig jó lenne ilyenre felhívni a figyelmet.

Coolasa,
gyík hogy van? :lol: :lol: :lol:

Mennek a kedvenc sorozataim a tv-ben, de Petike miatt inkább nem nézem. Felveszem videóra, és vmelyik nap megnézem őket.

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
segíts nekem lécci... A múltkor Sajtinénak írtad a www.craiglist.org oldalt, ahol régi ismerősök után kutathat az ember. Én nem igazán beszélek angolul, Mbá ellenben nagyon jól nyomja, de ő sem jött rá, hogy hogy is kellene használni (de nem is nézte meg tüzetesebben). Szeretném felkutatni egy gimis barátnőmet, aki Mo-n született, majd kint éltek Kanadában, aztán gimi alatt hazajöttek, de utána megint kimentek. Csak a nevét tudom, meg hogy itthon melyik településen éltek, az apukája nevét, tesója nevét. Azt, hogy melyik városban él kint, azt nem. :roll:

Kép
mancs
 
 


Cool,
iwiw és Google kilőve, ezeket már próbáltam :roll:

Kép
mancs
 
 


Ti űztök engem a Honfoglalóba, mert nem írtok :cry:
Hahóóóóóó!

Kép
mancs
 
 


Úgy látszik, ez az én sorsom: esténként magammal levelezem :cry:

Jó éjt mindenkinek!
Lámpa leolt :lol: 8)

Kép
mancs
 
 


Sziasztok Jányok! :wink:

Annyira hejehuja kedvem van, hogy ihajcsuhaj! :lol: :lol: :lol: (nem jut eszembe több ilyen szó... :lol: )

Marcinak 6h körül volt egy 38,2-ese, de egy kis panadolt kapott (a nurofent egyszerűen nem hajlandó magától bevenni, a panadolt meg igen), és azóta megint egy fikarcnyi láz sincs!!! Hurrá!!!!

Persze a pisije is negatív....

Úgy izgultam, hogy ne féljen az esti fürcsitől, de tök vidám volt egész este, és nagyon örült amikor mehetett a kádba pancsizni.

Jut eszembe Gabi: nálunk is csak pancsi van, és apa is csak a popeszt mossa meg a habbal. Mi keverve használjuk a no tear Johnsonst és a fürdetőkrémet. Meg egyszer egy héten hajat is mosunk a fürcsikrémmel.

Mancs, szerintem lehet értékelni valakit aukción kívül is a teszveszen. majd megnézem hogy igen-e, de mintha függetlenül értékeltem volna amikor vettem valamit.

Zsódajumam,
írtam mailt.

Tücsi,
látod a netes dokik :wink: milyen rendesek!!! Elvisznek a rendelésre.
Én is vinnélek csak apa egész héten fusizik (Marcit így egyedül ápoltam leginkább, mert este 8-9h mire apa is hazaesik, akkor meg már fürcsi van, és alvás), és viszi a kocsit állandóan. Ma itthon hagyta mert Marcit gyyalog nem vihettem még a pisijével a rendelőbe. (bár 10 perc busszal is, ott tesz le) De Marcit sem vittem volna még hosszabb útra, szóval csüt előtt, tuti nem is megyünk ki, ha nem muszáj. Az meg télleg ne legyen már gond, hogy veled van Gergő. Azt tuti megértik mindenhol!!!
És ne aggódj, hatnak majd azok a cseppek, és egyáltalán nem biztos, hogy kell a küret. A másik, meg én is elmennék egy másik dokihoz. Akár a sajáthoz. Hátha ő azonnal ultrahangoz. Ne hagyd magad, és minnél előbb nehagyd magad, mert azért ennyi vért veszíteni az nagyon megviseli a szervezetet, és a folyadékpótlás sem lesz elég, mert azt meg Gergő ki is szopizza. Ha baj van a hormonháztartásoddal, akkor lehet tényleg Gergőnek kellene leszokni a ciciről, és téged rendbetenni, hogy ne legyen komolyabb baj. Nem tudom milyen komolyabb baj, de azért ezt tuti nem szabad sokáig hagyni. Végül is már majdnem egy évesek a fiúk, és nem azt mondom, most amikor Marci is beteg volt, nagyon jó volt a szopi, hogy még volt, de biztosan megoldottuk volna nélküle is. Az fontos lenne Grgőnek is, és főképp magadnak, hogy anyukája is egészséges legyen, ne csak ő. NAGYON FONTOS!!! Na jó, a témában eldugult dr bubek...(ha beszélünk telcsin szóljál már hogy valamit meg akaunk beszélni!!! Állandóan elfelejtem!!! :oops: :lol: )

Ilba, kérdeztem dokinénit hogy akkor ez most nem a 3 napos láz? Erre mondta, ha a nincsenek pöttyök, amik nincsenek, csak a melegkiütések a mellkasán a láztól, de azok már két napja,- akkor ez nem az, hanem valami vírus. Gondoltam hogy ilyesmit mond majd, mert lehet, ha a dokik nem tudják mi a baj, akkor ráfogják, hogy vírus. De azért örülök neki hogy ab nélkül c vitaminnal és lázcillapítóval megúsztuk.

Igen most már ki merem jelenteni (és gyorsan lekopogtam most itt az asztalon is), hogy túl van Marci a nehezén.
Hála az égnek. Már nagyon rossz volt.

Nincs is fényképem szombat óta.... :oops: nem volt valami fontos azóta a fényképezés...szóval most kép nélkül kívánok jó éjt, ill nemrég találtam egy nyári sorozatot, ez annyira jó, és nem is láttátok még!!! :wink: (hívattam elő egy csomó képet megint, azok közt voltak)
Kép Kép Kép Kép

Ja, ahol előhívattam és ajánlom nektek is:

http://asp07.photoprintit.de/microsite/ ... 3.5.229.0;

120 kép fölött 29 ft/kép és nagyon jó minőségű a fotópapírjuk, igaz fényes, de szépek a szinek nagyon.
Továbbá ugyanitt meglepően olcsón lehet naptárat csináltatni. 3-4 e ft. A hozzátok legközelebbi mediamarktban lehet átvenni személyesen a cuccokat.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Mancs, a www.craigslist.org (vigyázat, van egy ’s’ is a közepén) szóval ezt az oldalt nem ismerősök felkutatására találták ki, inkább egyfajta apróhirdetési rovat, ezért sem találtátok gondolom a nyitját annak, hogyan használható …. Csak azért javasoltam ezt Sajtinénak, mert láttam, hogy többen tesznek fel ismerős-megkeresési hirdetést is, és hátha valaki megszán téged, és körülnéz valami nyilvános adatbázisban. Nekem is megesett már a szívem usa-beli hirdetés láttán, és csekkoltam valakinek, hogy a wiwen van-e fenn valaki xy név alatt z városból.. De én a wiwet meg a google-t verném a helyedben, ez a craig dolog borzasztó kis esélyű.
(wiwen: még magyarországon élő rokonaik megkeresése?)

Bubek, örülök, hogy Marcinak újból jó a kedve és felhőtlenül lovacskázhat anyukáján..

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek,
dupla öröm, mi is javulunk!!! Juhéééééééééééééééééééééééé!

Majd jövök még. Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap a hálóban feküdtem le!
Össze - vissza forgolódtam, hányingerem volt, fájt a hasam … Erre Beni 1 után felébredt, nem volt hajlandó visszamenni a kiságyba (aztán később igen, reggelig!), ott maradtam vele, semmi bajom nem volt és 2 perc alatt elaludtam. Szerintetek? :roll: Dili vagyok kicsit? :shock:

Dia,
Jól vagytok?
Azért remélem nem csak a nyári ovibezáráskor fogunk megint talizni! :(

Mancsi,
Ezt a bunkót! Szerintem valahová tuti meg lehet írni. Amikor én licitáltam tudod mit árult valaki? Pampers MACIKAT! Az semmire nem jó szintén. :evil:
Nekem is 6 pont kell, Eszti igért 1kódot és ha Te esetleg 1 csomival több pelust vennél … :wink: :wink: :wink:

Bubek,
Dinomdánomhipphipphurrácsuhéjj! :D

Gyógyuló babócák példát mutatni, betegek pedig tessék példát venni!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Szombat óta Pesten vagyunk, de megint nincs itthon netünk, ma reggel összeraktam egy betárcsázós modemet, hogy tudjak némi életjelet adni magunkról, de ennek a sebességével nem nagyon tudok visszaolvasni.

Fiúk jól vannak, Levente hatalmas, majd viszem lemázsáltatni. Ahhoz képest, hogy az első gyereknél anyám azzal vádolt, hogy éheztetem, mert kilátszanak a bordái, most hetekig azzal piszkált, hogy ne tömjem már annyira Leventét, mert milyen csúnya dolog egy kövér kisgyerek, meg milyen egészségtelen. Egyszóval anyámon kitört a szopiellenesség.

Elég nehezen rázodunk vissza az itteni életbe, tegnap voltunk először játszótéren, Benedek totál kiakaszóan viselkedett, még vissza kell szoknia.

Szolgáltatót váltunk, néha benézek modemmel is, de rendesen csak akkor tudok, ha újra lesz normál netünk.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Vittem a bölcsibe petíciót, holnap reggel a védőnőhöz is adok be, viszont a gondnok leszedte a kapura kifüggesztett papírt, hogy aki alá akarja írni, az kopogjon be délután hozzánk. Pedig neki is fog születni unokája a 2 felnőtt fia révén... Hüjjjjje! :evil: (Pedig kiemeltem, hogy nem a teljes eü. reformról szól, csakis a szülészorvos választásának korlátozásáról. Ha netán szélsőjobboldali ellenforradalmárok összeesküvésétől tartana valaki.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Drlányok!

Isten bizony majdnem megkönnyeztem az együttérzésetek, és a felajánlásotok. :oops:
Viszont eszem ágában sincs elfogadnom.

Csak nem gondoljátok hogy ilyen kényelmetlenségnek teszek ki bárkit is, hogy babás lévén engem furikázzon. Ne vicceljetek. Ez a párom dolga, valahogy majd csak zöldágra vergődünk. Most írtam egy levelet az én dokimnak, mert telefonon ez olyan hosszú, hogy valamit tuti kihagyok, és ha ő sem lát más megoldást, akkor maradok Újpesten, ha viszont van, akkor nincs mese, Peti lesz a taxisofőr. Ő sem akarhatja, hogy feleslegesen kikaparjanak :twisted: Ráadásul állandóan a melója miatt aggódik. Tiszta Sztahanov :evil:
Amúgy a gyerek alig bírta az újpesti magánrendelőben a várakozást, pedig apa foglalkozott vele, hol betojt, hol ahogy nyílt az ajtó rögtön be akart rohanni, szóval kész kabaré volt :lol: Aztán meg muszáj volt levinnie sétálni, mert meg akarta enni az újságokat, meg minden csajba belekötött :D

Amúgy semmi változás, úgyhogy úgy tűnik ez a terápia nem segít, tehát valaminek történnie kell. Hát ennyi.

Jaj tudom már, mit akartam rég leírni nektek. Most már tudom az egyetlen előnyét a nagy puha hasnak. (vagy hájnak?) A gyerekem imád zuhanórepülésben beleugrani a fejét beletemetni a puhaságba és közben a szájával brűgölni :P :P :P Gondolom sejtitek, hogy az én hasamról van szó :lol: Olyan jó játéknak találja, hogy állandóan huzigálja fel a pólóm, hogy szabadon legyen a pocak :P

Nekem se nagyon van aláírásom. És akkor mi van, ha kevesebb aláírással küldjük?
Vendég
 


Tücsi,
biztosan nem baj, ha nincs mind a 15 sor kitöltve az íven.
Livi is húzkodja a pólónkat, keresi a köldökünket meg nézegeti az anyajegyeket a hasunkon. :lol:
Ne bánkódj, minden gyerek ezt csinálja, ha várakozni kell. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Tegnap este hazaérkeztünk Zalakarosról, sajnos vége a nyaralásnak, pedig nagyon jól éreztük magunkat. Visszaolvasni még nem volt időm (és nem is tudom mikor lesz). Most rengeteg a dolgom, annak ellenére, hogy tegnap itt volt anyósom, hogy segítsen kipakolni, meleg vacsival várt minket és még egy kisebb takarítást is meg tudtam ejteni, mert lekötötte Petrát. Most megy a mosógép ezerrel, aztán még vasalni is kell. Utálok hazajönni a pihenésből :evil:
Coolasa esetleg ha pár mondatba összefoglalnád az elmúlt hét eseményeit azt megköszönném :wink:
Na megyek mert vár a konyhai felfordulás (is). :x
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jézus! Ez a fotó nagyon áááááááááááááááállat! :shock: :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nagyon lazaaaaaaaaaaaaa 8)
Vendég
 


Sziasztok,

punnyadunk itthon
:cry:

Zsófinak már egyre kevésbé kell az orrmányát szívni.

Cool,
az tényleg jó lenne, ha összefoglalnád röviden mi történt :lol:

A peticióval kapcsolatban.
Én is aláírom nanááá meg az egész családom csak lenne eredménye.
De ha jól tudom akkor 30 E kell fizetni, ha más kórházban szül az ember lánya.
Hát inkább kifizetem, minthogy az alkesznál szüljek.
Rohadt állam!!!!!
Rothadjon meg szatyorban!!
Itt tényleg nincs más választás leadni a személyit Ferkónak aztán tünés...

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtiné,
szerintem inkább Ferkónak kéne tűnni, nehogymá ő maradjon, mi meg szétszéledjünk. :wink:

Szupi, hogy Zsófi gyógyul, lassan újra többségben lesznek a topikban az egészségesek. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Az a baj, hogy itt nem csak Ferkónak kénne tűnni, hanom nagyon sok embernek.
Ha ezek eltüntek akkor nembánom, maradhatunk :wink:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Én nem szeretnék semmi különöset csak
becsületes, dolgozó embereket
tiszta országot
ne kelljen a kocsit bezárni ha az utcán parkolok
normális házat egy kis kerttel
normális keresetet
sokat együtt lehessen a család
és egyszerűen csak ÉLNI!!!!!

Kép

Kép
sajtine
 
 


na jó,
meg egy olaj lelő telepet ebben az országban :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtiné,
minden szavaddal egyetértek. Azért csak F.-et említettem, mert Te is. Aztán nem akartam névsorolvasást tartani. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


egyszer mondtam az egyik barátomnak, hogy mi van ezzel a generációval? (50-60 évesek)
Sokat isznak cigiznek stb.
Azt mondja a barátom: semmi, ennek ki kell halnia :lol:
már megint morbid vagyok :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Ezt is akartam írni tegnap, hogy talán egy generációnak ki kell halnia, hogy az emberek újra összefogjanak és higgyenek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


hát igen sajnos.
De lehet, hogy nem is 1-nek kéne :cry:
Sajnos a mi vérünkben is benne van még, hogy "igyen" elhozunk valamit a munkahelyről :lol:
:lol: :lol: :lol:
Mi még annyira le vagyunk maradva fizetésileg, hogyha most 500 E lenne a nettó jövedelem akkor is keresnénk kibúvókat.
Szégyen ide vagy oda én mióta elballagtam a szakközépből nem vettem bérletet!
A metrón mindig lyukasztok :lol:
Mondjuk nem hibáztatom magam, erre kényszerítenek :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Gondold el Svájcban vagy amerikában ilyen eszébe sem jutna az embernek :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtiné,
szívem szerint én sem vennék, mert aránytalanul és megmagyarázhatatlanul drága (mindig is az volt, nem csak most), de nem vágyom az ellenőrökkel való vitatkozásra.
Igen, én is el-el hoztam dolgokat a munkahelyemről (mint pl. füzet, cellux, toll, műanyag dosszié, szóval csupa drága holmi :lol:), de dolgoztam is mint állat, becsületesen, odafigyelve, szóval megérdemeltem. Loreál.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


hát mi is hoztunk gyógyszer, kötszer, fecsi :lol: :lol: :lol: beteget azt nem
az ellenőrrel meg úgy vagyok, inkább kifizetem a helyszínen 2000 Ft még akkor is jobban járta.
Mondjuk talán 2-3 szor kaptak el.
és volt egy párszor mikor elengedett :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


persze, mi is így gondolkozunk, nekünk ez jár, mert szar a fizu :lol: :lol: :lol:
úgyhogy Loreal nekem is, mert megérdemlem :lol: :lol:
Meg TAF az ellenőröknek :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


De a 2000 forint után még be kell mutatnod a bérletedet is az akácfában, nem? És ha megveszed + a 2000 az már nem olyan kifizetődő. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


szerintem nem
én sose mutattam be
szerintem ha bemutatod akkor nem kell ennyit fizetni
anno még 300-at kellett fizetni

Kép

Kép
sajtine
 
 


egyszer elkapott az ellenőr, már nagy pocim volt
de elengedett , nem szólt semmit, :lol:
hozzáteszem, nem is mindenhol lehet jegyet kapni, nehogymá a francba kelljen kujtorognom, hogy vehessek egy jegyet
kötsög BKV, drei vetter taff :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Az én időmben, mikor még én sem vettem bérletet :lol: , a helyszíni után még be kellett mutatni a bérletet is. Ha nem tetted ezt meg, akkor több volt a bünti. Már ezek szerint máshogy van. Akkor mostantól megint nem veszek! :twisted: :twisted: :twisted:
Ellenőröknek Raidet, nem Taftot! :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, Sajt, én már csak azt az időszakot ismerem, szerintem ez a jelen, mikor horograakadáskor kezedbe nyomnak egy súlyos összegről szóló csekket, és választhatsz, hogy a, 8napon belül bemutatod a bérletedet b, vagy tényleg nem akarsz ilyet venni és befizeted a csekket.

Kép Kép
coolasa
 
 


Nekem van a legjobb munkahelyem a világon, :evil: :lol: mert nem kell bérlet, elég az igazolványomat felmutatni a kötsög ellenőrnek, és már enged is el. Egyszer az egyik ki akarta venni a kezemből, mert vaksi volt és nem látta hogy milyen igazolvány. Megkapta a magáét :lol: Mondtam neki, hogy megnézheti, de csak úgy, hogy én fogom. Nem adom ki a kezemből :lol: Sőőőt, eccer Mbával metróztunk, ő potyázott (én voltam a felbujtó, hogy úgyis megvédem) erre ott álltak a mozgólépcsőnél. Mutattam az igazolványomat, és mondtam, hogy neki (mármint Mbának) is ilyen van. Ő pedig úgy tett, mintha keresné a zsebében :lol:
Csajok, az ellenőr hogy bírságol meg? És ha nem fizetsz a helyszínen? Mi alapján büntetnek meg utólag? Az adatokat nem kell bemondani nekik, szig-et (személyi ig.) nem kell odaadni. Tudtommal nincs igazoltatási jogosultságuk :roll: Vagy ez már rég volt?

Nekem különösebben nincs bajom a bkv ellenőrökkel, ellenben a PARKOLÓŐRÖKET UTÁLOM!!!!!

Kép
mancs
 
 


OK, megkapod a csekket, és ha nem fizeted be, honnan tudják, hogy kitől kell behajtani az összeget? Nem nyilatkozol adataidról, a személyid meg nincs nálad, mert elfelejtetted elhozni/elveszett/ellopták/most csináltatsz újat. Ha nincs velük rendőr, akinek köteles vagy magad igazolni, kitörölhetik a seggüket a csekkel :twisted: Nem?

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
asszem már hívhatnak rendőrt, ha nem mutatod meg az irataidat és nem működsz együtt. Régen nem, ezért én csak bemondtam egy kitalált nevet meg címet, azt kész.

Hallottad a legújabb Győzike-Buksi híreket? :shock: :shock: :shock: "Szó bennakad, lehelet megszegik."

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mbá is csak metrón lyukaszt.
Egyszer fősuliból jöttem haza, az Örsről a piros 85-össel. Délután 5-6 körül. Buszon tömeg, szardínia effektus. Felszállt 4-5 ellenőr, olyan 60 év körüli nők :lol: Azt hitték, majd ők itt csodát tesznek. 2 megálló múlva jobbnak látták leszállni, mert kettőjüket kis híján meglincselték az utasok :lol: Olyan hülyén néztek ki, amikor leszálltak. Ott tanakodtak a megállóban, hogy most mit csináljanak... :lol: :twisted:

Kép
mancs
 
 


Gabus,
a Blikk címlapját láttam, de még nem olvastam el.
OK, hív rendőrt, de személyes szabadságodban korlátozhat? Azaz visszatarthat-e addig, amíg a rendőr oda nem ér? Vagy ha ő nem, a metró biztonsági őre? Ezeket jó lenne tudni :roll:

Kép
mancs
 
 


Takonypóc :lol: :lol: :lol: (mostmár nem ilyen vészes a helyzet)
Kép

Új sityak
Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?