Új privát üzeneted érkezett!

Mancs,
Nem. Mi van vele?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Húúúú, én lehet, hogy tudom, hogy mit keresett Gabi. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Na, erre kíváncsi vagyok! Mit kerestem?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Bumpy?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 



Kép
mancs
 
 


Úristen! :cry:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Volt a tv-ben is. Nem nézem a Győzikét, csak az első szériát láttam, amikor hozzájuk került szegény kutya. Olyan aranyos volt! :cry:

Na, tessék már érhetően és világosan beszélni :!:
Gabus,
kedvenc barátnédra vadászol, vagy mi van???? Heeee???? :twisted:

Kép
mancs
 
 


Gabi,
Moflymaci, Mézescsupor, Milkyway, Bumpy, Kékszem, Picimaci anyuja, Banánchips, Miciamaci :twisted: :evil:

Kép
mancs
 
 


Hahó, csak gyorsan...
Köszi mindenkinek az aggódást!!! NAgyon jólesik ám!! :wink: :D

A helyzet szinte változatlan... :cry: :cry: :cry:
Már nem tudom hány hűtőfürdőn, és kúpon (a 2. dobozt kezdtem ma este el), nurofenen, és panadolon vagyunk túl. A legutóbbi fürcsi fél9h-től volt, most 38 körül van, és alszik, de nagyon nyugtalanul. Azért sem írok sokat, megyek mellé, mert akkor a cicin jól megnyugszik.
Dokinéni is megnézte, ő sem lát semmit. Holnap reggel viszem a pisijét a laborba. (még szerencse hogy ha kérem, akkor pisil!!! :wink: ) hátha abból kiderül. Aszonta dokinéni, hogy holnap, ha tudja a vizelet eredményét, akkor ad antibiotikumot, ha kell. Vannak néha láztalan órák, főleg éjjel, vagy amikor alszik napközben, de akkor is hőemelkedése van. Már csak félüvegnyi kaját tudtam beletukmálni most este, de lehet azért, mert előtte egy órával szopizott 2!!! ciciből. Szóval egyenlőre aggódom továbbra is. Mivel marhára nem tudják a dokik mi van vele sztem. Csak tippelik a vírust. dehát egy röpke 3 perces vizsgálatból nem is derül ki sajna így. :cry:
Nem tudom meddig kell várni, hogy végre lemenjen a láza legalább egy fél napra.... hjaj, ha látnátok....egyszerűen alig tudom már fékezni azt, hogy játszani menjen a játékaival, meg labdázzon. Szinte egész na őlben tartom ha ébren van (jól elfárad a derekam :? ), vagy együtt ülünka szőnyegen, de nem lehet egyhelyben tartani, és persze ha elindul, akkor 20 percen belül 39 fokos a láza.... :cry: :evil: Most este elengedtem, és annyira kis gyenge, hogy amikor megy, akkor 2-3 lépést tesz imbolyogva, aztán lecsücsül. felkel, megint 2 lépés, megint lecsücsül. Van hogy térdre esik. Hááát, már nagyon elég volt a lázból. Ez már a 3. nap volt. :cry: :evil:

Vanília,
nálunk pont nem gyakori a láz - hála az égnak - csak a hőemelkedés volt eddig gyakori. Minden este leginkább. de dokinéni aszonta azért, mert annyira felpörgeti Marci magát esténként. van benne valami. Szóval a hőemelkedés az biz nem ugyanez. Most lázas MArci életében másodszor, az elsőt egy kúp elintézte. két hónapja volt. Most bezzeg.... :evil:

Gabi, Cool,
Gabinak volt valami király spray-e a torokra nem?Cool, jobbulást.

(csak felületesen olvastam vissza, bocsánat... :oops: )

Új lány, aki az Istvánban fogsz szülni, nem emlékszem a bejelentkező nevedre...elnézést. Nekem csak jók az élményeim, bár az alagsori tisztaság lehetne egy kcsit nagyobb. Amúgy velem szinte mindenki rendes volt végig, és örültem, hogy az Istvánban szültem. Ha lesz egyszer MArcinak teső, akkor is odamennék! A többiek a részleteket jól leírták. :wink:

Tücsi,
reméelm télleg elmentél ma a dokihoz!!!! :twisted: :twisted:

Többi betegnek babáknak gyógypuszikat, mamáknak, tesóknak, mindenkinek jobbulást kívánok.

Télleg, azt nem értem, hogy ha vírus, akkor én nem kapom el? Vagy ha elkapom, akkor mikor???

Gabi, mit kerestél februárban?
Na jó megyek, mégegyszer köszi a segítséget is, ja Eszti a könyv már meg van véve az tuti!!! :wink: (jó a marlketingje... :lol: ), és az aggódásokat is, meg a jókívánságokat is. Mindent! Remélem talira felépülünk!
Na pussz, jó éjt!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
soksok gyógyító pusszancs Macinak!!! Neked meg KITARTÁS :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mancs
 
 


[quote="mancs"]Bubek,
soksok gyógyító pusszancs Macinak!!!

Azaz: Marcinak :oops: :D

Kép
mancs
 
 


Bubek, naaaaaaaaaagyon sok gyógypusz Marcinak.

Daninak volt egyszer, kb hasonló korában egy ilyen 3-4 napos magas, alig csillapítható lázas betegsége, ő akkor még játszani sem akart, csak bújt egész nap. Akkor csillapítottam úgy is a lázát, hogy rajtasemmi, rajtam pedig rajta kívűl semmi :shock: ( értitek ugye :? , a saját testemmel hűtöttem) És én sem kaptam el, és senki a családban :wink:

Gabi nekem kereste a bumpy lebukásának időpontját, mert akkor volt egy email tibitől amiben összefoglalta a kislány dolgait, és kellett a pontosabb dátum, hogy az outlok könnyebben megtalálja. Régebben beszéltünk erről, tudtam, hogy ő volt a nyilvános lebuktató, most pedig vkinek meséltem erről nagy vonalakban és többet akartam tudni, ezért. Kielégítő választ adtam????

Még két szó a petícióról, aztán ígérem, csak azzal beszélek róla, akit tudom, hogy érdekel. :wink:
Ha vki nem tudja kinyomtatni, de tudna és szeretne aláírásokat gyűjteni akörnyezetében, szóljon, küldjön címet emailben, nyomtatok és küldöm postán!

Tücsi, sztem túl sok minden történt veletek mostanában, kellene egy kis nyugi, akkor hidd el minden rendeződik!! olyan furcsa elképzelni téged borúsnak, csak egyszer találkoztunk, de azt gondoltam te mindig vidám, optimista alkat vagy!!
Ne feledd, hogy dr. bubek, dr ilba, dr mancs, dr coolasa, dr vuka, dr novum, dr vanília, dr sajtine, dr gabuska, dr natasa és dr jumam bármikor a rendelkezésedre állnak!! (remélem nem maradt ki senki, ha igen, akkor őt is gondoljátok hozzá!!)

Ilba-natasa, hová utaztok ti együtt??
jumam
 
 


Helló!

Felébredtek már a gyerkőceim, úgyhogy csak gyorsan szeretnék jobbulást kívánni Bubek Marcijának, szörnyű ez a láz. Valamelyik hszben olvastam, hogy utálja a hűtőfürdőt. Nem tudom, hogy írta-e már valaki, égy hogy miért utálja, de próbáld meg úgy a htőfürdőt, hogy kellemes meleg vizet engedsz a kádba, ami még neki sem hideg (ne forrót azért). És ezt hűtsd le, hogy folyatod bele a hideg vizet, és így nem lesz olyan drasztikus.

Most rohanok kakaó ágybaszervírozás következik:)

Ja, jön a Gerginek a 3. foga. Merthogy időközben kijött a második is. A lényeg, hogy az első két foga aránylag észrevétlenül bukkant elő, most a 3.-al meg nagyon megszenved. Szerencsére azért éjszaka alszik, nappal nyűg.

Kép
sasha
 
 


Gabi,
na, ezek szerint igazam volt. :D Már megint. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Bubek,
lehet, hogy hülyeség, de ez nem lehet ez a 3 napos láz?
Puszi Nektek!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ja Tücsi,
és dr. sasha, dr. mamacka és dr. kormi is a rendelkezésedre áll (gondolom) csak ők ritkábban rendelnek! :wink:

Sasha, gyerekek gyógyulóban egyébként?

Bubek, ma mi a helyzet Marcival?

Mindenki aki taknyos, gyógyuljon!!!!!!!!!!!!!!

Különben csak mi megyünk Julcsival a talira (nálunk most éppen nincs semmi megfázás(kopp, kopp) bár addig még van egy hét) és majd jól rátok gondolunk :(
jumam
 
 


Jumam, eddig úgy néz ki (kopp-kopp-kopp) mi is tudunk menni.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!
Jumama, Ilba, nem maradtok "egyedül" Szonja is érkezik /kopp-kopp/! No, lassan megyünk randizni az egyik munkatársnőmmel,...

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Halihó,

kedzedm a jóhírrel:
Marcinak éjfél óta nem volt láza!!!!!!! :D :D :D Már játszik ezerrel. Dobálja a lasztiját...Igaz menni még nem tud annyira mint a betegség előtt, hőemelkedés azért van még, de játszik, és nem megy fel a láza!!! Még aludni sem akar. :?

Ilba, elfelejtettem írni, hogy gratula Beninek a járáshoz!
Már én is gondoltam a 3 napos lázra, az ma délben jár le. Mármint a 3x24 óra. Pisit elvittük reggel a laborba, du lesz eredmény. De szerintem az is tiszta lesz.

Ma már evett egy kis "kukacot :lol:", és egy frutapurát, amiből 3 kiskanálnyit hagyott nekem is. :wink: meg szopizott is.

Háát, így vagyunk, köszönjük a gyógypuszikat, hatottak!!!!! :lol: :wink:

Hűtőfürdőt melegen kezdem, és csak uitána hűtöm. De már mindegy, mert mostanság nem nagyon kell!!! :D

Na pussz, mert már itt mégrelődik, hogy nem vele játszom!
Majd este jövök.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Naaaaa, 1 hét múlvára már tömeges gyógyulások.... - és minden bizonnyal vadiúj kórok elkapása - lesz a program...

Marci, jobbulj, anyukádnak megszakad a szíve, ha ily pici törékenynek lát..

Sasha, igen, csatlakozom a többi érdeklődőhöz, ne holmi fogakról mesélj itt (najó, arról is), mi lesz a történet fővonalával? Ott ejtettük el a szálat, hogy gyermeked kórházban volt, de a másik 2 is betegeskedett, itt már megvan a hepiendes végkifejlet?

Jumam, nem az a legegyszerűbb, ha a petíció kézjeggyel ellátandó része a védőnőknél került elhelyezésre? Persze ők állami alkalmazottak, így hogy ne kerüljenek bajba, a védőnői/orvosi rendelőben ugyanúgy ki lehet függeszteni ezt az ívet is, mint más babás tanfolyamról szóló plakátokat. Így aztán az érintettek legnagyobb köre ezzel területileg le is fedhető.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja, talán Gabus te kérdezted, h mit szedek: természetesen semmit, hisz akkor meggyógyulnék, és ugyan ki akar belefutni egy ekkora őrültségbe? Csak gargarizálót, glycosept-et vettem, hogy Ilbának is igaza legyen, mert a sós oldatot meg 1 ismerősöm kifejezetten nem ajánlotta. De, mióta megvan Noki, már meg sem rezzenek az egymásnak tökéletesen ellentmondó véleményektől.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

A hűtőfürdőt nem is szabad másként csinálni, csak úgy, hogy a testhőmérsékletenek megfelelő hőmérsékletű vizet fokozatosan lehűtjük. :wink:
Bubek, ez jó hír! :D

Azért írtam Natasának, hogy nem Moflymaci, mert nem akarok ezzel az idiótával foglalkozni itt már többet. :wink:

Bubek,
az a spray nem szedhető szoptatás alatt, azért nem hozakodtam elő vele Coolnak. Amúgy Tantum Verde. :)

Cool,
glycosept az tök jó, de szedjél c vitamint is!

Elcsórta a sapimat
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok,

Benyófi megkapta élete első igazi cipőjét, itthonra egy szandált. Azóta nem taknyol állandóan a zoknijában a laminált parkettán. Szóval szuper. :) Egyébként Falcon.

Kép
Vendég
 


Halihó!

Gyorsan bekukkantok! Áduszka alszik amúgy felületesen ahogy mostanában. Az éjjel megint nem aludtunk semmit. Kétszer vizesruháztam nem vitte le a lázás semmi sem. Most talán nem lázas nem mértem, mert már annyira utálja.
És közben jön a 8. fog. Lassan megvan az összes fele. :lol:

Bubek úgy értettem a lázat, ogy hőemelkedés. :lol: Mármint emlékszem a foga miatt napokig az volt neki.
Ádám amikor nem alszik annyira nyűg. Csak a kezemben van el, semmi mozgás csak úgy elvan. Már alig várom, hogy a régi legyen.

Cool a Tantum Verde a torokra nagyonjó!

Eszti irigyellek a kiruccanás miatt! Pasik is voltak nem csajos buli volt?

Mancs aki ezt teszi egy állattal ugyanezt érdemli. Szerintem. :cry:

Ilba gratula a lépésekhez. Elég izginek ígérkezik a következő tali! Mindenki gardírozza a lépkedő gyerekét.

Kép
vanília
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok hogy biztattok, de a helyzet egy icipicit komolyabb mint ahogy előadtam :D Szóval voltunk tegnap dokinál, Újpesten persze, mert a párom nem hajlandó messzebb fuvarozni :evil: Szóval most úgy állunk, ha a panaszaim (ami gyakorlatilag azt jelenti hogy szó szerint elvérzek) csütörtökig nem rendeződnek, akkor UH és utána valószínűleg egy egészségügyi küret. Na hát gondoljátok hogy ez nagyon nem esik jól. Altatás, meg kire hagyom a gyerekem stb. A szoptatás miatt nem tud adni hormont, de azért a gyógyszer amit felírt a papírja szerint gátolja a tejelválasztást :twisted: :twisted: Marha jó mi? Ráadásul a doki drágább is mint az enyém és még ráadásul pasi is :evil: :evil: Na szóval így állunk.
Egy kicsit gyenge vagyok, de azért ellátom a családom, ma végre ki is takarítottam :lol:
Ja igen és egyértelműen hormonális probléma, mert pl. ma éjjel a gyerek óránként evett, és hajnalra már én is a kivérzés stádiumába kerültem. Egy személyben megtestesítem az Addams Familyt, legalábbis sápadtságban :? :P

Szóval Eszti köszi a pszichiátered de egyelőre csak úgy magamban szorongok még egy kicsit :D :D Nagyon szuper helyen voltatok :lol:

Bubek:
azért úgy láttam te is igen ki voltál, de nagyon örülök, hog y már egészen más hangvételű a mostani írásod :D

Ilba:
egyelőre nem tudok képet a cipőkről mert a költözésnél eltűnt a kábel, amivel a fotoapparátot a szg-hez csatlakoztattam :oops: A meneteléshez meg nagy gratula, ügyesek vagytok.

Dijcsi:
hát én vagyok az aki nem igazán volt az osztállyal megelégedve, velem nem törődtek a csecsemősök, tejem csak otthon indult be, és a gyereket félig kiszáradva adták haza. A gyerekorvosunk meg totál kiakadt. :evil: De valószínűleg én nem voltam szimpi nekik, mert olvashatod a többiekkel rendesek voltak. De hát van ilyen. De az egész viszonyítás kérdése. Az Újpesti kh-ban nincs látogatás a szobákban, de apuka nem is dajkálhatja a gyerekét, csak tv-n keresztül mutogatják, mint a 80-as években :evil: és éjszakára elveszik tőled, akár akarod akár nem. Szóval mindent egybevetve, akármilyen élményeim is voltak, újra ott szülnék, mert szerintem máshol meg sokkal rosszabb.
Egyébként a látogatók engem nagyon zavartak, de nem a szobatársak látogatói, hanem a sajátjaim, de azok nagyon :oops: :lol:
Vendég
 


Halihó,

kedzedm a jóhírrel:
Marcinak éjfél óta nem volt láza!!!!!!! :D :D :D Már játszik ezerrel. Dobálja a lasztiját...Igaz menni még nem tud annyira mint a betegség előtt, hőemelkedés azért van még, de játszik, és nem megy fel a láza!!! Még aludni sem akar. :?

Ilba, elfelejtettem írni, hogy gratula Beninek a járáshoz!
Már én is gondoltam a 3 napos lázra, az ma délben jár le. Mármint a 3x24 óra. Pisit elvittük reggel a laborba, du lesz eredmény. De szerintem az is tiszta lesz.

Ma már evett egy kis "kukacot :lol:", és egy frutapurát, amiből 3 kiskanálnyit hagyott nekem is. :wink: meg szopizott is.

Háát, így vagyunk, köszönjük a gyógypuszikat, hatottak!!!!! :lol: :wink:

Hűtőfürdőt melegen kezdem, és csak uitána hűtöm. De már mindegy, mert mostanság nem nagyon kell!!! :D

Na pussz, mert már itt mégrelődik, hogy nem vele játszom!
Majd este jövök.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek, fáj ha azt mondom, kicsit dejavu érzésem van e hszed olvasván? :wink:
(De akkor most mégegyszer mindannyian örülünk a hírnek :wink: )

Kép Kép
coolasa
 
 


Háj!

Vanília,
ahhoz az kell, hogy mindenki meggyógyuljon. :wink:

Zoli nyomtatott ki petícitót, mondom neki, írassa alá, ha van ott valaki, akit érdekelhet, aszongya reménytelen... :( :evil: Főtáv amúgy. (Nem ő dolgozik ott, csak ott is van kirendeltségük.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tücsimami,
remélem nem lesz szükség küretre, ha mégis, akkor legalább utána tuti rendbejössz. :wink: Gajdos előtt csak férfi nőgyógyászoknál fordultam meg, nem is volt semmi gondom, de mióta Ő az orvosom már nem tudnám elképzelni, hogy egy férfi matasson. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, ezért írtam reggel, hogy védőnőknél elhelyezni. Mindenkinek csak akkor probléma a probléma ugyanis, amikor őt magát is érinti, és a lakosságnak csak kis részét teszik ki a közeljövői anyák...

Kép Kép
coolasa
 
 


most olvastam a porontyban

Aláírásgyűjtés a szabad szülészválasztásért
terhesség szülés nőgyógyász kismama
Leendő édesanyák és édesapák fogalmazták meg azt a petíciót, amelyet a szabad kórház- és szülészválasztással kapcsolatban nyújtanak be az egészségügyi miniszternek. Álláspontjuk szerint a szülést nem lehet a többi orvosi beavatkozással együtt kezelni, hiszen ez egy természetes folyamat, és jelentős bizalmi és érzelmi kapcsolatra épül a választott orvossal.

A petíció kezdeményezői egyetértenek az egészségügyi reform szükségességével és a hálapénz visszaszorításának szándékával, véleményük szerint azonban a szülést külön kell kezelni a többi beavatkozástól, hiszen alapvetően nem nevezhető beavatkozásnak: a szülést a szülő nő maga végzi, a szülőorvos és a szülésznő ideális esetben csak kíséri a folyamatot. Felhívják a figyelmet arra is, hogy a komplikációmentes szülésre akkor van a legnagyobb esély, ha a szülő nő biztonságban érzi magát, ehhez elengedhetetlen, hogy azok lássák el, akiket ismer és akikben megbízik.

Véleményük szerint a szabad kórház- és szülészválasztás korlátozása veszélyezteti a szülő nő és magzata egészségét, növelheti a programozott szülésindítások számát, ezzel együtt a komplikációk esélyét.

A beadványban azt kérik a szülők a kormánytól és az egészségügyi minisztertől, hogy a szülő nők továbbra is térítési díj nélkül választhassák meg, hol és kivel szeretnének szülni. Amennyiben mégis bevezetik a kórház- és szülészválasztás esetén a térítési díj egy részének megfizetését, ez az összeg legyen ésszerű, előre megtervezhető és ne az elvégzett beavatkozásoktól függjön. A kórháznak befizetett összegből pedig kötelezően részesüljön a szülést levezető választott orvos és szülésznő is.
A petícióhoz az aláírásgyűjtő ív kitöltésével lehet csatlakozni.

További információ, a petíció és az aláírásgyűjtő ív innen tölthető le.
2006.11.28 - Tünde
<<< Vissza

Kép Kép
coolasa
 
 


Ez kb. megegyezik a babafalvással. :)

"Mindenkinek csak akkor probléma a probléma ugyanis, amikor őt magát is érinti" - hát igen, ezt szajkózom már mióta. Úgy nem lehet egy országnak közös jövőt építeni, ha mindenki szarik bele mindenbe, csak neki meglegyen a vacsorája. :evil: :evil: :evil: Meg nem azt kéne nézni, hogy mit ki talált ki, hanem hogy van-e benne ráció...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Képzeljétek, volt egy kis affér az ebédnél. Livi az etetőszékben ült, a lábával meg lökdöste az asztalt, ami mindig billent egyet. Mivel nem tudom megoldani, hogy ne érje el, mindig rászóltam. Semmi hatás. Aztán minden újabb figyelmeztetés egyre hangosabb volt, az 50.-nél már rákiabáltam. Ledermedt, legörbült a szája, a köv. pillanatban nyújtotta felém a két kezét, belekapaszkodott a nyakamba és elkezdett sírni. Nem győztem ölelgetni, meg próbáltam elmagyarázni neki - már amennyire egy 15 hónaposnak lehet -, hogy anya haragszik, ha nem fogadsz szót, meg hogy felborul az asztal, meg ilyenek. Az etetőszékbe már nem akart persze visszaülni, én meg nem akartam újból terrorizálni, hogy márpedig de, így a szobában ettünk, miközben mászkált. :roll:
Sz@r érzés, ha megijesztem a gyerekemet. :( Meg érdekes, hogy hogy reagált. Nem kezdett el ellenem "tüntetni", hanem odabújt, mintha bocsánatot akarna kérni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


hurrá ügyes, gyógyulós Marci!!

Mikor lesz Ádusz is gyógyulós?? Most neki mennek a drukkok!! Csak figyeljetek, nehogy fejbe találjanak!

Cool, épp ma voltunk ,megmérettetésen (7,80 valamennyi és 72 cm), előtte felhívtam a védőnőt, hogy vinnék ilyen papírokat. Nem ugrott rá azonnal, mondta, hogy meg kell beszélje a főnökével :(. Egy másiknak adtam oda, mert a miénk még nem volt ott, hát az sem ujjongott az örömtől, hogy persze és biztos ki tudjuk tenni!! Sőt minth még az sem tetszett volna neki, hogy várakozás közben az ott lévő 3 anyukával aláírattam. Ennyit a védőnők kismamákat védelmező érzéseiről :( .
Gondolom majd szól, ha mégis ki tudják tenni.

Gabus ne bánkódj, az a 56352569 kismama a lakótelepen biztos szívesen aláírja majd!!

Bubek küldj postacímet, ne várjunk jövő hét keddig! Nyomtatom és postázom, jó??

Hagytam a gyógyszertárban is (ott is meg kell kérdezni a főnököt aki csak 2 nap múlva lesz) de akik ott dolgoznek biztos aláírják néhányan.)

Meg adtam még egy csajszinak akinek sok ismerőse van, meg szétküldtem ezerfelé.
És még nem végeztem... :)

Tücsi azért nem tudsz Boros drnőhöz menni (ugye vele szültél?), mert a párod nem visz el odáig? Segítek én! Elviszlek de Julcsival együtt tudok csak menni. Te meg gondolom Gergővel. Csak előtte le kellene beszélned a drnővel, hogy mivel 2 kisgyerekkel megyünk, ne kelljen órákig várnunk. Gondolom a pénteki ügyeleti napján tudna fogadni az istvánban. Vagy csütörtökön asszem van délelőtt rendelése az Akácfa utcában, bár ott biztos tele minden időpont, de ha mondod, hogy mi a helyzet, biztos, hogy bevesz!
Vagy legalább hívd fel, hátha mond valami bíztatót!

Én már Danit is nőnél szültem (Dr. Mészáros Márta, akkor a MÁVban, most a Szt. Imrében van aszt hiszem) és már akkor megfogadtam, hogy pasi hozzám többet nem érhet! Mármint nőgyógyász :oops:
jumam
 
 


Gabus, ez aranyos, és egyben azt is mutatja, hogy mennyire fontos neki a szereteted, és hogy megfeleljen az elvárásaidnak. Ezzel a technikával gondolom jól lehet majd dolgozni, ha komolyabb dolgoktól akarod eltíltani.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
úgy legyen. Ámen. :lol:

Kriszta,
Te aztán nem lacafacázol! Jó, hogy leírtad, hogyan csinálod, mert én is gondokodtam, hogy kéne.
Védőnők szerintem ilyenkor arra gondolhatnak, hogy nekik is rossz, de értük nem gyűjt aláírást senki... :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jumam, igen, titokban tartottam ilyesmitől, főleg amiatt, hogy a védőnők kitől kapják a fizetésüket.

Kép Kép
coolasa
 
 


Hú, és a bölcsibe is viszek majd. Pénteken beadom, nem maradunk ott, amíg Livicsek nem gyógyul meg. Meg itt van előttünk a családsegítő és az ovi is, ők tuti együtt működnek.
Itt a házban nem tudom hogy kéne. Becsengetni nem akarok sehova, egyrészt idő, másrészt nem az én műfajom. Dobjak be a postaládákba egy papírt, hogy aki akar aláírni csengessen be hozzám? :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Beni most aludt csak el. :shock: Remélem azért a másfél óra meglesz, ennyi nyugi nekem is jár. :oops:
Ma az erkély volt soron, hát nagy büszkeséggel tölt el, hogy másfél óra alatt mit végig nem csináltam. De sikerült „téliesíteni”, csillog-villog minden. :)
Csak azzal van a bajom, hogy annyira lassan haladok, ahol taki néni nem segít a nagytakarításban hogy csináljátok? :roll:

Bubek,
Hurrá! Lehet, hogy tényleg ez a 3 napos dolog lesz?
Beni azért még messze van a járástól, nagyon ritkán, mikor elfelejtkezik magáról, akkor lép egy párat.

Eszti,
Beninek is ilyen szandija van, csak kékben. :wink:

Tücsi,
Jajj, ez nem hangzik jól, de én nem értem teljesen a problémát. :oops: Remélem minél hamarább orvosolni tudod/ják.

Gabi,
Beni is így reagál, ha rákiabálok. Ma nálunk kivételesen nem volt affér, 5 perc alatt végeztünk. :shock: Azért legalább havonta 1x megmutatja, hogy milyen jó is annak, akinek jó evő gyereke van. :D
Nagyon jó ez a kép Liviről!!!
Még egy új avatar. :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
én is lassan végzek, 1 nap-1 szoba, de hova is kéne sietni? :wink:

Köszönöm a dícséretet, Livi tényleg jó a képen, de rólam le kéne retusálni a ragyákat. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na, eszembe jutott, mit akarok már régen kérdezni: ti fürdetéskor le is mossátok a gyereket szivaccsal vagy bárhogy? Mert én csak a popsiját, a haját, meg a fogát mosom meg, amúgy csak pancsikol. Persze nyáron nem így volt, mert akkor jó koszos lett estére, de most ki sem látszik a ruha alól semmije.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Képzeljétek ma A-nak kellett ing ezért VASALTAM. És oly rég volt ehhez hasonló alkalom, hogy meg kellett keresni a vasalót. :oops:
Eszembe jutott Sajti, de főleg Vuka. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Most nézem, végülis nyugodtan hordhatná a sapimat. :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hát, szégyen, nem szégyen, én sem tudom, hol a vasaló. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
én Beni "haját" :lol: nem is mosom minden nap, heti 2x mondjuk, amúgy a kezemmel végigfürdőkrémezem és lemosom. Én gyűlölöm a szivacsot, kefét ...
Ő meg ez alatt mossa a fogát. :D

Nekem pár napja az a bajom, hogy a kuksit nem tudom neki renesen megmosni, mert ha áll, akkor béna vagyok (túl picike, alig tudom a végit megmosni :oops: ), a macira meg valamiért nem hajlandó elfeküdni, pedig úgy nagyon jól meg tudom mosni.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Buliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


:D :D :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Lányok, eljött a nagy pillanat!!! Beni nem fekszik rá a macira!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Ilba,
a szivacs azért kellett nyáron, mert csak azzal lehetett a térdéről és a talpáról lesikálni a koszt. :lol: Majd megtudod jövő nyáron, bibííí!

Én nem fogom sehova kiakasztani az ívet, kivéve a gyógyszertár, mert ha valakinek nem tetszik, akkor leveszi és eldobja.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hali!

Voltunk ma a doktornéninél. 8120g, és semmi baja, már az orrából se jön szinte semmi! (kopp-kopp-kopp). Úgyhogy remélem, jövőhéten csatlakozhatunk mi is a talira. :wink: Azaz, "csak" annyi van, hoyg a laboreredménye alapján vmi allergiája van, legalábbis az egyik érték magassága erre utal. De semmire nem lehet elvileg allergiás, mert semmi olyat nem kap :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: És nem volt kiütése se, meg semmi allergiára utaló vmi. Kikérdezett rendesen a dokinéni. Úgyhogy valszeg laborhiba, de biztonságiból mégegy laborra beutalt minket :shock: :roll: Kérdeztem a pneumo oltást is. Aszonta, hogy ha nincs tesó, egyebek akik hazahozhatnák a kórt, akkor elég 1 éves kora után beoltatni, és akkor már "csak" kettőt kell kapni. Darabja 16e :shock:

Ma túl vagyok egy maratoni portörlésen. Vasalni is kéne, de Mbá annyiban beszáll a segítésbe, hogy ő szokott MINDENT kivasalni :D Bizonyám!!!!

Majd még jövök, Petike nagyon akítv ma :lol: :shock:

Kép
mancs
 
 


Mancs, te vagy a láng, mely világítasz klubbunk egészségügyi felépülésének rögös útján (=Petike orra már nem folyik, hajrá többiek)

Gabus, azért gondoltam a kifüggesztésre, mert a védőnőhöz kb hasonló családi dolgokkal szoktak betérni, nem pedig az utcáról. Szóval én remélem, hogy a nagy sorsközösségben inkább egyetértés övezi a témát, de persze elég 1 ember, akire ez mégsem igaz, és orvul letépi..

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?