Sziasztok!
Hááát, nem is vagyok mérges!
Egész du. itt írtam nektek a levelet, szoptatások között (mert Zsombi ma de. 11-től csak cicin van el, a szünetekben meg ettem, és jöttem ide a géphez), erre a férjem nem kilépett a netből (persze nem kérdezett volna meg), és elszállt minden???
Pedig annyi mindenkihez szóltam, és bocsi, hogy nem írom le megint, de nincs rá időm
Szóval folytatom onnan a hozzászólásaim, ahonnan olvasom tovább a topicot.
De azt azért leírom megint, hogy bocsánat, hogy vasárnap úgy kifakadtam, és köszönöm szépen mindenkinek a biztató szavakat.
Szana!
Nálunk az volt az esti rituálé, hogy elvittem Jázmint lefektetni, és amíg ő elaludt, ott ültem az ágya mellett, és ekkor Zsombor hatalmasakat mozgolódott a pocakomban. MINDEN este így volt. Aztán szülés előtti este semmit nem mozgott. Akkor aggódtam is, hogy mi van, de szerencsére azért megmozdult,amikor lefeküdtem, de csak annyira, hogy tudassa, él. Így utólag gondoltam vissza rá, hogy lehet, hogy ezzel jelzett, hogy itt az idő
Szép a pocakod!!!
Mágnes!
Én domestos spray-vel szoktam áttörölni a pelenkázót. Cumit meg inkább vegyél egyet (500Ft-tól úgy sem több), és sterilizáld le otthon, ha kell, kéznél lesz, ha nem kell, akkor sem visz anyagi csődbe.
Uh. kapcsán. Zsombit 39.héten 3119gr-ra becsülték, oszt mégis egy héttel később 4060-nal született.... Erről ennyit. Pár mm is sokat számít.
Snoopy!
Hát nem semmi! Ez a csajszi jól megviccel titeket!
Ja, hát én is szívesen megmondanám mindenkinek a magamét, csak már ráuntam, hogy én ne sértődjek meg semmiért, de ha én merek szólni valakinek,akkor képes hetekig hozzám nem szólni (ld. anyukám, hogy hazaküldtem. És elhihetitek, hogy nem csúnyán adtam elő neki a dolgokat, mégsem hívott több, mint egy hétig, hogy jól vannak e az unokái...)
Cic!
Ne légy már depi!!! Gergő is kibújt, Léna is kifog!!! Addig is próbálj meg minél több időt Gergővel foglalkozni, mert (saját tapasztalat) ha meglesz a baba, nem lesz annyi időd rá (és nekem emiatt egy kicsit lelkifurim van).
De látod, én is így jártam, hogy 1000 a méhszáj, nehogy korababa legyen, aztán 3 nappal túlhordtam Zsombit.
Andi!
Csini a pocakod!
Mot!
Látom kiélvezed a párod terhességének minden percét!
Viki!
Lehet, hogy már a nyákdugó volt! Izgi!!!
Zsuzsi!
Nagyon gyönyörű a babátok, és a pocakod is szép nagy!
Mágnes!
Ezt írtam az előző (kitörölt
) levelemben, hogy nekünk is Mitsubishink van, 3 éves metálfekete, és Micuka a drága
Málnalevélteát én úgy ittam, hogy egy kiskanálnyira öntöttem 2,5dl forró vizet, ázott benne 5-10percet, leszűrtem, behúztam.
36.héttől napi egy csészével, 37.-től napi 2 csészével, stb.
Annyira sajnálom, hogy ki lett törölve a másik levél. Pedig annyira szerettem volna elküldeni! FRANCBA! Lehet, hogy erőt veszek magamon, és leírom megint.
Képzeljétek, Zsombinak az arca tiszta kiütés. A védőnő szerint tejkiütés, és akár 4-5 hónapig is elhúzódhat. Jázinál viszont nem ilyen volt a tejkiütés, csak az orrán voltak fehér pöttyök vagy 2 hétig, de ez nem olyan. Van valakinek tapasztalata?
Rakok már fel képet a drágámról.
Brigó