Sziasztok lányok, látom azért időnként mindenki előkerül
Pelle, szerdán kettőkor van tali a faházban, gyertek ti is
és gratulálok a szakvizsgádhoz, nem semmi. Tudom, mennyi tanulást igényel a szakvizsga, mert rengeteg ismerősünk végzett jogi egyetemet, pl. a férjem is
és egy páran most szakvizsgáznak.
És mi miatt idegeskedtél többet, a gyerek vagy a vizsga miatt?
Nekem a gyerek is elég
Judit, éjszakai etetés és pelenkázás: még mielőtt megkérnéd az írót, hogy dugja fel
bevallom, h nálunk tényleg fél óra a hajnali etetés. Persze ne feledd, hogy nagyon más természetűek a babák, tehát ami nálunk működik, nem biztos, h másik babánál is beválik és fordítva. Na mint ismeretes, Kamillánk sokszor átaludta az éjszakát, de ha nem, akkor is csak egyszer ébred, fél négy és 5 között, ez újabban változik. Először nálunk is egy órás program volt ez a szopi, mostanra viszont elértük, h fél óra múlva már visszamehetek az ágyamba. Szerintem az volt a döntő, h még kislámpát sem kapcsolok ilyenkor a szobájában fel, hanem beszűrődik a konyhából a páraelszívó lámpájának fénye (azt kapcsolom fel) és pont annyi fényt ad, h látom a lényeget
Így kamilla tényleg nemn nézelődik evés közben, hanem kiveszem, szopizik, mellesleg csak arra koncentrál és a végén kiköpi és már alszik is tovább
büfizésre ált. várni kell, de ha nem akar jönni, visszateszem az ágyba, majd egy perc múlva kiemelem és ez hatásos szokott lenni. Pelenkát csak akkor cserélek, ha szaglik. Hidd el, nem lelki szemeimmel látom, de ha nem büdös, én nem cserélem ki, soha nem tiltakozik reggelig, mert esetleg pisis maradt. Ha jól emlékszem, nem egyszer kakis pelussal kelt (persze azt nem tudom, mikor gyártotta bele
) de soha nem csípte ki a fenekét és ő tudott aludni a dologtól. Lehet, h vki figyelmetlen, nemtörődöm anyának tart ezért, aki siet vissza aludni, de szerintem Kamillának is jót tesz, h nem zökkentem ki az álomból azzal, h forgatom a pelenkázón és lámpát kapcsolok.
Esetleg próbáld ki egyszer, ha nem válik be, hát nem
Tündi:igen, megvolt a fülbevaló betétel, egész gyorsan ment, tényleg aranyos Erika nővérke, olyan határozott, viszont kedves és aranyos a babával. Szerintem is szokatlan egy kicsit így az arca, de egyértelműen kislányosabb.
Méri, hihetetlen, mennyit utaztok. Ja, és én írtam a sírós dolgot, és nem jött még meg, tehát nem ez lehet a dolog nyitja. Mindegy, most evett eleget, aludt is, hátha csak átmeneti dolog. Lehet olyan kajától, amit én ettem, mondjuk borsó? Vagy ne képzelődjek?!