Új privát üzeneted érkezett!

Vettem manónak egy játék porszívót szülinapjára. Zörög csörög. Hátha végre visszakapom az igazit!

Kép
vanília
 
 


Mi is vettünk karira. :) Csak nem az Auchanban?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Vanilia!
Elég durva történet. Nem irigyellek. Ádusznak nem csípte ki a kaksi a fenekét?

Nálunk is fosi van. De ez már szabályos pelenkadermatitis, úgyhogy vihetem újra dokihoz.

Sőt, hogy a dolog teljes legyen, velem sincs valami nagyon rendben. Most nem teregetem ki a bajaim, de hajnalban rendesen megijedtem, és amilyen szorongós típus vagyok, már azon filóztam, mi lesz a gyerekkel nélkülem :twisted:


Bubek:
hát nem gondoltam volna, hogy így beleugrotok a jóba :twisted: :oops: :twisted: Most már te Marcigyerök tessék meggyógyulni :!: :!:
Nálunk nincs láz. (még szerencse mert a költözésnél elkevertem a lázmérőt, azóta sem találom :oops: )

Viszont van Gergőnek egy új tudománya, amit tuti egyik gyerök sem tud :lol: :lol: Szóval tudja utánozni Marlon Brando-t a Keresztapa-ból. Kb. pont olyan hangon dumál egész nap mint egy gégetumoros :lol: és szándékosan csinálja, nem azért mert be van rekedve. Tök cuki, folyamatosan röhögök rajta :lol: Tegnap kibírta 2x félóra alvással és nem volt morci. Persze mert körbevette az unokatesók hada.

Most nem jut eszembe más, majd még írok.

Ja igen, Gabus naggyon jók az iwiw fotók, most néztem meg. :D
Vendég
 

 
 

Ja tudom már. Megvettük a cipőket télire a bébinek. Nem szórakoztam a Siestával, marha drága, és asszem amit Sajtiné írt, hogy úgysem oda esik a harántemelés, ahova kell, én ezt elhittem, és a Deichmannba vettünk. Persze ott is volt 9-10-ért, de volt egy csomó olcsóbb német (nem kínai) így 2-őt vettünk, egy sima szőrösbélésűt, meg egy hótaposó csizmácskát a 2 volt együtt 8500. Így mégiscsak barátibb. Egyébként tele van Siesta cipővel.

Az anyukám december közepén férjhez megy. :P Mit vegyek fel :?: :?: :?: jajajajajajajjjjjjjj nem férek bele semmibe :oops: :cry:
Vendég
 


Na utoljára. Idősebb babák anyujai! Gergő még csak nem is akar állni, szerintetek baj? Olyan szépen fejlődött a mozgása, most meg semmi. Tudna egyébként, kipróbáltuk, csak magától nem hajlandó.
Vendég
 


Csajok merre vagytok?
Vendég
 


Jó reggelt!

Tücsi, most csak Téged olvastalak vissza. Nem vagy picit "idegbajos" mostanában? :oops: :roll:
Mert idegi alapon tudod mennyi tünete lehet az embernek??? Költözés, betegség, Görgőke nem evése ... hm?
Nem tudnátok pár nyugis napot beiktatni?
Mit csinál Görgő a vonalzós képen? Szerintem ÁLL! Vagy úgy gondolod, hogy egyedül? Beni 6 héttel öregebb és 6 hete még ő sem nagyon állt meg egyedül.
NYUGGI!!!! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba:
de idegajos vagyok :lol: :lol: de ezek most olyan tünetek amit sürgősen orvosolni kellene.
igen az önálló állást értettem 7 hónaposan felállt, azóta semmi szinte.
o.k. nyugszom :lol:
Vendég
 


Tücsi,
de jóóóóóó! És olyan igazi lagzi lesz?

Ha sürgősen orvosolni kell, akkor sürgősen orvosolj! :wink: :lol:

Tényleg, Natasa, veled mi a helyzet?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus:
az ember a 3-ra már csak nem csinál lakodalmat :lol: :lol:
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem gyarapitjuk a betegeskedők táborát mi is. :cry:
Szilvi nem eszik,nem alszik,viszont prüsszög ezerrel,Fanni tiszta nátha lett mára.Tudom ez még semmi,és remélem nem is lesz durvább a dolog.

Bubek:

Letöltöttem a videó néző programot és.....meg tudtam nézni Marcit!Tündéri,ahogy mászik fel a fotelra és ahogy lépeget :!: :!: Ezúton is küldök neked egy nagy puszit,mert igy azokat a videókat is meg tudtam nézni amiket eddig nem.Szupi!
Viszont jobbulást Marcinak!Remélem a lázát már tudtad csillapitani?

Tücsi:

Feltétlenül menj el dokihoz!Minél hamarabb túl leszel rajta annál nyugisabban nézel az ünnepek elé és azesküvőn is vidám leszel!

Cool:

Akkor jól beletraffáltam a számmisztikával ! :D És úgy forditottan van egyezés egyáltalán?

Ilba:
Hát ennyit a számmisztikáról! :D

Gabi:

Nem értem miért akartál elküldeni minket otthonról a buli alatt? :D Igy is jól szórakoztak a csajok!Olyan lónyeritések hallatszottak ki a szobából,hogy na! :D Sőt még Szilvit is lefoglalták rövid időre :lol: Kép Kép Kép

Kép

Kép
novum
 
 


mikor ezen mailt olvassátok, én már valószínűleg nem vagyok az élők sorában, ugyanis annyira fáj a torkom, hogy eldöntöttem, ebben fogok elhalálozni. Ne is próbáljatok lebeszélni, úgysem sikerülne.

mielőtt pedig sorsom ily csúnya véget ért -erről is beszámolok-, az azt megelőző napokban az étkezőnk, ahol a számítógépet tartjuk, nem volt alkalmas élő organizmusok (pl én) tárolására, ugyanis felújításunk elérkezett a festés-tapétázás szakaszba, melynek eredményeként oly tömény higítószag terjengett a lakás ajtókkal el nem választott, nyitott részében, hogy még egy edzett papucsállatka is jobb létre szenderült volna csupán 1-2 slukktól. Oké, van laptopunk, azt bevihettem volna netezni az elfogadható-illatú hálószobába, de annak oan kis izé a klaviaturája, semmiképp nem alkalmas hosszabb hősköltemények bepötyögésére.

lényeg, mindazok, akikk feketeövesek torokfájásban: ajánljatok valami vénynélküli bigyót, amit beszerezhetek ma az apotékában, és ami nokietetés mellett is fogyasztható, plíííz.

Kép Kép
coolasa
 
 


Timi, igen, voltak találó dolgok a számmisztikus elemzésben, de én ezzel pont úgy vagyok, mint a horoszkóppal: készséggel elhiszem az összes pozitívumot, amit írnak rólam, míg a negatív dolgok egyszerűen nem hatolnak át a fülemen :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool:

A szopogatható tablettákat nyugodtan szedheted:strepsils,mebucain,neoangin.De ha belázasodsz ezek már nem biztos,hogy elegek lesznek.

Kép

Kép
novum
 
 


Tücsi nyomi az orvoshoz. Ha te ilyen orvostól megnyugvós tipus vagy. Hát menni kell. Bár akkor jövőre sok vizitdíjat fogsz fizetni! :lol:
szerintem ne parázz Gegrgő fejlődése miatt. Most ilyen lassúcska szakszba ért. Mejd megint meglődul. És már szalad is.
Anyukád elég optimista a 3-at illetően.

Cool én még nem tudok róla, hogy valaki torokgyíkban hunyt vóna el. Szövődményben talán igen. Úgyhogy találj ki még valamit!

Novum jó lehetett a buli! Jobbulást!

Gabi voltunk dokinál ma megyünk harmadjára.

Ádusz egész éjjel tiszta láz volt. 38,8 és 38 a vége. Nem aludtunk egy szemhunyást sem. Most persze kidőlt a drágám de kettőtől rendelne az orvos. Oda kellene érni!
Annyira kiborít, hogy alig eszik. Szopizni szopizik, de mi lesz ha jobban lesz mit csinálok a beindult tejtermelésemmel? :cry:

No további jó napot!

Kép
vanília
 
 


Vanilia:

Ti is jól elkaptátok!Ne izgulj,a tejtermelés vissza fog állni.Ádinak most az a legjob ha szopizik!Gyógyuljatok meg gyorsan!

Kép

Kép
novum
 
 


Sziasztok!
Bubek, mi újság veletek? Dokinál akkor ma voltatok?!
Tücsi, szóval szörnyű, tragikus, végzetes,...stb, stb! Ne legyél már kövidinka! Ne hasonlítgasd Gergőt más gyerekhez csak nézd őt reálisan! Most miben van elmaradva kérlek szépen? És miért is? Ha nagyon akarod, tegyél vmi játékát olyan magasba, hogy fel kelljen neki állni, hogy elérje. Aztán mondd, hogy ohmmmmm :wink:
Cool, ezen a papucsállatkás dolgon több mint meglepődtem :D Szóval a higító beléd diffundált és most annak az aromáját érzed álmodban is. Szép! Megmérgezed itt magad :shock: Viszont a munkálatok sebessége és jelen állása nagyon ígéretes!
Gabus, köszi jól vagyunk :!: Ja, hogy úgy?! Még nem kértem időpontot :oops: De, rajta vagyok a témán :roll:
Novum, nálatok Szilvi vagy szintén az egész family zusammen? Jobbulást!

Szonjeccel minden OK. Marháskodik egész nap szó szerint. Olykor röhögnöm kell, máskor meg sírnom, amikor már nagyon nem bírok vele. De, főleg röhögünk :D
Közben nyomozok TTB /Teletubbies/ babák, DVD-k után. Sikerrel egyenlőre! Mit nekünk FP ha egyszer ezek a dolgok kellenek :lol: Ja, meg előfizetek a lányomnak vmi divatamagazinra, mert lassan birtokba veszi az összes újságom :evil:

Le kellene menni lassan sétálni is,..
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok csajok,

Na meggyöttünk Várgesztesről, sok-sok élménnyel, meg egy kis náthával. :)

Látom, más is betegeskedik, sajna-bajna. Remélem, hamar kiheveritek!

Nekünk szuper volt Várgesztesen, olyan villát béreltünk, amiben volt medence, szauna, és pezsifüri. Mondhatom, sokat fürödtünk, nagyon jó meleg volt a vize, nekünk kb. mellkasig ért, így sokat-sokat fürödtünk Bencével, meg a többi lurkóval, sikongatva nevettek. (akkor még nem volt dáthás, mára jött elő). Esténként, mikor elaludtak a gyerkek, akkor meg mi felnőttek lazáztunk, egy kis sangriával, pezsgővel, és ilyenek. :) Szóval szuper volt minden.

Megvettük ma Benyónak a következő gyerekülést, Maxi Cosit végül, 9-18 kg-s, de még nem üzemeljük be, majd 1 éves kora után. Szerintem nagyon vagesz, ez a Tobi fantázinév alatt fut, ha valaki ismeri, engem meggyőzött, hogy ez volt a legtutibban beleerősíthető az ülésbe. :)

Tücsi, azért fel a fejjel, de ha kell segítség, szólj, sógornőm pszichiáter. :wink:

Vanília, a tejtermelés ugyanúgy vissza fog menni, mint ahogy beindult, pár nap. :)
Vendég
 


Bubek néni, a lázról jut eszembe! Megjelent tesóm könyve 8) , én nagyon ajánlom, mert pl. a lázról is nagyon egyszerű és használható összefoglaló van, hogy csillapítsuk, mikor lázgörcs, milyen hőmérők vannak, stb. stb. (és még sok más ilyen nagyon hasznos dolog van benne.)

Nem utolsó sorban Benyófi vigyorog a címlapon, egyébként hamarosan interneten is rendelhető a könyv, elfogult vagyok, de szerintem szuper könyv, nem hiányozhat gyerekes családokban. :) Sok-sok felmerülő kérdésre választ ad. :wink:

Ez itt a reklám helye is volt. :wink:
Vendég
 


Eszti,
és mekkora gyerekig jó ez a könyv? Nem tudtam szebben megfogalmazni. :oops: Szóval babáknak készült, vagy kisgyerekeknek is?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Babáknak, gyerkeknek, hiszen van benne csonttörés is. Általában olyan dolgok, amik történhetnek egy babával, gyerekkel, iskolás korig.
Van benne pl. külön fejsérülés, rovarcsípés, napégés, mérgező növények, orrvérzés, szemsérülés, hányás, hasmenés, gyógyszermérgezés, bőrkiütés, állatharapás, és ezek ellátása, illetve, hogy mit csináljunk, ha ez történik. úgy gondolom, ez bőven kielégíti az iskolás korú gyerekeket is. :)
Vendég
 


Meg ezen kívül még sok más is van, pl. házipatika tipp, hogy mi legyen otthon, oltások, választható oltások, és tájékoztatója, van egy kivágható sürgősségi lap, ami ki kell tölteni, és ha beteszed a gyerek táskájába, bármi éri, minden adat ott van nála. Szerintem ezek nagyon szuper dolgok, mert itt is sokszor merül fel ilyen kérdés, pl. az oltások, hogy milyenek vannak, és sosem tudjuk a választ. Vagy pl. most Bubekéknél felmerült a lázcsillapítás, ez is le van írva, hogy mikor mit csináljunk. Szóval szerintem nagyon használható, és nincs benne idegen szó. :wink:
Vendég
 


Asszem, ezt kérem Karira. :wink: Minden nagyobb könyvesboltban van? Pl. Libri.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Igen, van. Meg majd lehet interneten keresztül is rendelni, ha már lehet, bemásolom a linket. :) Ott asszem majd kedvezményesen lehet rendelni.
Vendég
 


Mi a címe?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Amúgy 2850 Ft.
Vendég
 


Gyermekkori vészhelyzetek - S.O.S. megoldások
Vendég
 


Remélem emiatt nem fogjátok megemelni az árát, de tök occsó! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Eddig még nem jártam ebben a topikban, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szt. Istvánban szeretnék szülni, és kíváncsi vagyok, hogy ti, akik már rendelkeztek a korházzal kapcsolattal tapasztalatokkal, mit mondtok róla. Kíváncsi vagyok a pozitív, illetve a negatív oldalára is. Nektek bejött az, hogy bárki bármikor bejöhet látogatni? Milyen ott a személyzet? A szobák?

Előre is köszi a válaszokat!!!

Üdv:
Dia

Kép
dijcsi
 
 


Később jövök, most csak ennyi :D
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Olvasom vissza februárt (csak keresek valamit), most ott tartok, hogy Esztinek 3 perces fájásai vannak. És Szilvi mászni tanul.:D

Dijcsi,
én eddig vegyes véleményeket hallottam. Személyes tapasztalatom az, hogy a személyzet döntő többsége segítőkész. A sok látogatóval sem volt gond, de ez is szerencse kérdése, mert nem olyanokat fogtam ki, akik tömegesen berontanak és hangoskodnak. Szoptatásban sem zavart, mert teljesen kizártam a külvilágot. Szülőszobák szépek, van hagyományos is, meg mindenfélével felszerelt is. Be lehet menni megnézni. Ha van már szülésznőd, ő körbevisz.
Szobák 3 vagy 5-6 ágyasak, ill. van fizetős, az 1 ágyas.
Nem tudom pontosan mi érdekel még, kérdezz, igyekszünk válaszolni. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Eszti, most így, hogy végigolvastam marketinges rátermettséged bizonyító mondataid meg szeretném tőled kérdezni, hogy a várgesztesi napokról nem szándékozol nekünk képet feltenni??? Mert engem furdal a kíváncsiság :wink: Jöhet a Sangria-feelingről is :D

Gabus, mit szöszölsz te februárban? :shock:

Papucsállatka, édes kis papucsállatka, hol vagy?

Dijcsi, szia! Részemről azért esett választás az Istvánra és azért kerestem ott dokit, mert ott van rooming-in /megjegyzem már minden kórházban kötelesek nálad hagyni a babát ha azt kéred-elméletileg/. És csappet sem zavartak a látogatók /3 ágyasban voltam az első nap kivételével/. Sőt, nekem a kaja is ízlett és elég is volt :P Össz negatívum a vörös démon csecsemősnővér volt, de szerencsére csak a hazajövetelünk előtti napon "ismertük" meg :evil:

No, ma megvettem Szonja TTB-jét karácsonyra, mert unokatesóm kislányának mentem ajándékot venni, neki szülinapja lesz és még fel is kell adnom postán,... Erre apa oda adta neki mondván, hogy legyen inkább elő-Mikulás :shock: /Így Mikire marad a narancs mega virgács :lol: apának meg Szonjának.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Gabuska,

Köszi szépen a válaszodat! Igazából szülésznőm nincs, és nem is szeretnék fogadni (első sorban anyagi megfontolásból), a doktornőm meg tündéri (Dr. Petik Dóra), hozzá ragaszkodom. Igazából most, az új törvény miatt (hogy jan. 1-től nem hívhatom be a választott orvost a szülésre, mert fizetni kell) nem tudom, hogy mi lesz, kinél, és hol szülök :( De egyébként nagyon szeretnék Szt. Istvánban szülni, és a saját orvosommal. Szóval ami miatt 1 kicsit ki voltam akadva ez a szinte folyamatos látogatási idő. Ha jó tudom reggel 9-től este 9-ig. Ahogy Te is írtad, amennyiben zavaró a sok látogató, és esetlegesen olyanok a szobatársak, hogy meg is lehet ezt velük beszélni, akkor nincs gond. De mi van, ha mégsem.... Talán ki lehet bírni. CSak én még életemben soha nem feküdtem korházban, és egy kicsit tartok az ismeretlentől.
Február végére vagyok kiírva, és úgy beszéltük meg az orvosnőmmel, hogy január elején elkezdek járni szülésfelkészítő tanfolyamra. Már nagyon várom 8) És természetesen a korházra is nagyon kíváncsi vagyok.
Neked meg szép nagy lányod van, nagy-nagy gratula hozzá 8) Nekem kisfiam lesz 8)

Kép
dijcsi
 
 


Dijcsi, nekem is alapvetően jó tapasztalataim vannak a kórházzal, a csecsemősökkel (kivéve a vörös szörnyeteget), az orvosommal, és a szülésznőmmel is.
Én egyágyasban voltam, nekem megváltás volt, hogy magam lehettem, ami végülis azt jelentette, hogy ott volt velem Bence (február végén született :wink: ) és a párom is bent alhatott velem. Nekem azokban az összevissza napokban ez sokat jelentett.

A folyamatos látogatásnak megvan az előnye: hogy a te hozzátartozóid akkor mennek be, amikor akarnak, és a hátránya, hogy másokéi is. :? Sajnos, ez más kórházban sem lesz jobb, itt viszont te és a babád nagyon sok előnyt élveztek más kórházakkal szemben. Pl. a babád nem fog cukros vizet és tápszert kapni, ha neked nem indul be a tejed azonnal. Nálam is ez volt, elég sokára indult be a tejcsim, bíztattak, de mivel Bence besárgult, muszáj volt neki pótlás, és MEGKÉRDEZTÉK (nekem fontos, hogy legalább megkérdezzék, hogy mit szeretnék), hogy adhatnak-e anyatejet Bencének, természetesen beleegyeztem. Nekem ez nagyon pozitív élmény volt, hogy nem maguktól adtak bármit a gyerekemnek. Nekem bizony számít, hogy emberszámba vegyenek, és ezt itt megkaptam. Ha ez elég: én legközelebb is itt szeretnék szülni, még ha pénzbe kerül is.

Natasa, mingyá. :)
Vendég
 


Lányok, akit érdekel a babafalvai felhívás (nem az a lényeg, hogy babafalvai - már olvastam olyat is, hogy konkurrencia a két honlap, ilyen hülyeséget , én pl nem azért vagyok itt mert ez a babanet, hanem mert ti itt vagytok:

Itt találjátok a részleteket, és tölthetitek le a petíciót, az aláírásgyűjtő ívet és a hozzá tartozó kísérőlevelet. A támogató aláírásokat 2006. december 15.-ig gyűjtjük.

Kérlek, hogy terjesszétek, amerre csak tudjátok, hadd gyűljenek az aláírások!!

Kismamák petíciója a szülészválasztás korlátozása ellen:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=314

köszönjük!



most csak ennyi majd jövök!
jumam
 
 


Natasa, itt vagyok, papucsállatka jelen, csak azt hittem, rosszat szóltam ezzel, és kárhoztattam a betegségem, eme szörnyű kórt (igen Vanília, torokgyík, köszönöm a határtalan együttérzést :wink: ) hogy elfelejtettem, veled jobb nem ujjat húzni biológiából...

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, ezt inkább bókank veszm, mert ugye annak szántad :wink: Egyébként ha átalakulsz lankadozó növénnyé akkor van lehetőséged csőbe húzni engem. És nem kémcsőbe :D /Marha szar vicc, de már nem deletelem :oops: /
Egyébként így torokgyíkosan hogy vagy?

Megjegyzem, csak hogy ismét legyen valami hsz-om Antivagyok családjához /aki azóta is a mi topikos kari-menünk tervezi/,...szóval, anno jobb volt, hogy áptudéjt /nem = up date/ infókat kaptunk /Fényképpel!/ a Vuka-családról most meg semmi.

Vérző szívem remélem Eszti haraosan bebalzsamozza egy-két fotóval. Aztán sárgaságot kapok az írígységtől és mehetek is aludni :lol:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hát ettől nem fog a vérző szíved bebalzsamozódni, de azért egy-két kép. Sajnos a fürcsiről csak videot csináltam, mert annyira nagy volt a pára, hogy nem lettek jók a képek.

Kép Kép

Egyébként ilyen (és tényleg ilyen), és nagyon tiszta, kulturált, kényelmes, frankó:

http://www.villaparkvargesztes.hu/kepga ... luxus.html
Vendég
 


Az első képen, ahol Peti lazázik, a bal felső sarokban lehet látni a nappaliból nyíló ablakot, ami a medencés helységre néz, ez szerintem marha hangulatos. :)
Vendég
 


Dijcsi,
szép nagylányom??????? Vallj színt! Mióta olvasol minket? :twisted:
Amúgy köszönöm! :oops:
Kisfiad neve?
És akkor mi lesz majd? Behívod a doktornőt a szülésre és fizetsz? Én is ezt tenném, ha most szülnék.
Ha esetleg (kívánom, hogy ne így legyen) nagyon gáz lenne a látogatók jelenléte - mármint a többiek látogatóié -, akkor be lehet menni a csecsemő osztályra is szoptatni. Én sokszor lementem, mert elég bénák voltunk a szopival, pontosabban én voltam béna :wink: és sokszor kellett segítséget kérnem. Bementem, leültettek, elmondták, megmutatták, megvárták, hogy ráharap-e a picúr és mikor látták, hogy oké, akkor elmentek a dolgukra, én meg ottmaradtam a jó kis fotelban a szopispárnával és megtáplálkoztattam Livit.

Cool,
gyógyulj!!! Remélem drága Nokibaba nem kapja el! :) Végülis szecccc valamit?

Eszti,
nekem is lukas már az oldalam! :lol:

Kriszta,
egy kicsit egyszerű vagyok, de hogy kell elképzelni a gyakorlatban ezt az aláírásgyűjtést? Gondolom, csak kézzel aláírva érvényes a dolog, nem elektronikus úton. Ha kinyomtatok egy ívet, akkor azzal körbemehetek akárhol, és aláirathatom, aztán elküldöm Babafalvára?

Már Livi is fosizik, pontosabban Livi már fosizik is. Mind2 megfogalmazás helytálló mostanság. Remélem Áduszék már kifelé jönnek belőle.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Közben elolvastam az egészet babafalván, a kérdéseim nem aktuálisak már. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, aláírásgyűjtést szerintem tökéletesen értelmezted :wink:
Jól érzem, hogy Moflimaci ismét kísért nálad? :lol:
Megtáplálkoztattam :D :D :D :D
Miért is fosizik Livi? Nálatok is vmi vírus? :shock: Eddig fosiról nem volt szó!

Eszti képzeld /mert tuti nem olvastad még pár nappal ezelőtti zsengéinket/,...Nos, én voltam Várgesztesen csak nem tudtam, hogy ott voltam :oops: Aztán gondoltam feldobom, hátha jönne innen velünk vki, hogy ne csak 3-an lazázzunk. DE annyian jelentkeztek, hogy gondolkodóba estem, hogy új névvel tiszta lappal kezdek ide írogatni inkább. Mélységesen megviselt, hogy inkább mindenki beteget jelentett :( Cool még emberi voltáról is lemondott :shock: Ennél még Győzikét is jobban szeretik :evil:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
fogalmam sincs mitől megy a hasa. Lehet a Klacidtól is. Ha tudnám Dr. Huszár Gabi lennék. :lol: :lol: :lol:
Nem, nem Moflymaci. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 



Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Fosizónka antifosis, lázasokank antilázas gyógymanókat küldök!
Hogy lesz így buli 5-én????

No, én elmentem aludni. Szép estét mindnekinek!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!

Vannak híreim. :lol:
Beni végre nekem is ment már!!! Eddig nem igazán láttam „hosszabb távon”, de ma igen! 5-6 lépés volt.
És jön a 3. fogacska!!! Fent balra, de nem középen, hanem a szemfoga. :shock:
És tisztul a lakás is. Már csak az van hátra, ahol a legtöbb tennivaló van. :evil: :shock: :evil:

Mancs,
köszi a linket, már 1szer átküldted régebben is :oops: , rögtön válaszoltak és van lehetőség ajándékutalványra is. Azt hiszem ez lesz a befutó, főleg mert Ti többször tapasztaltátok, hogy szuper.

Bubek,
Hogy van Marci???

Liviapu,
Logisztikus kiscsajod zabálnivaló!!!

Tücsi,
Nem tudom, hogy mi a baj, de ismerünk 1-2 orvost különböző szakterületeken. Ha esetleg keresel …
Kép a cipőkről? Videó ifj. Marlonról? :D

Timi,
azt hiszem a közös nyaraláson Mbá koktéljai, Dia falatkái, Vuka gyümölcssalija és Antivagyok 15 fogásos ebéde mellé :lol: Te fogod a tortát sütni. :D Ok? Ugye nem hagytam ki senkit?
Cool,
Ha van annyi erőd melegíts fél lityi vizet, bele 1 ek. só és gargalizálj! :wink:

Eszti,
Ez a ház qva jól néz ki! :)

Dijcsi,
Gratula Márkhoz! (Gabi! Vonalzó! :lol: )
Nekem nagyon bejött a kórház, én is mindenképp itt és az orvosomnál szeretném a következőt szülni. Egyébként 1ik ismerősöm is a Petiknél szült.
Én 3 ágyasban voltam, jófej szobatársakkal, férjek mindig ott voltak, zavarni egyáltalán nem zavartak, sőt volt, hogy segítettek.
Tényleg van egy szörnyella csecsemős, de a többi aranyos volt.
A felkészítőn úgyis mindent elmondanak, jó ötlet elmenni.

Gabi,
Mi volt februárban? :roll:
Először nem tudtam ki az a Kriszta. :oops:

Natasa,
Mikor indulunk? :wink: :lol:

Nemá, hogy mindenki beteg! Hogy lesz így tali???
TESSÉK MEGGYÓGYULNI!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Látod Natasa, együtt utazunk, együtt aggódunk. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
februárban elolvadt a hó és kirügyeztek a fák. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
mi van???? Mi ez a virágnyelv??? :roll: :?:

Ilba,
Beni kezet foghat Petikével. Neki is kibújt a 3. foga, és nem középen, hanem asszem a szemfoga jött ki. Kis vámpírok :lol:

Natasa,
én mennék ezerrel Veletek (meg Mbá is, meg Minimancs is) de... piszkos anyagiak :cry: :evil: :x

Na megyek vissza Honfoglalózni :lol:

Hallottátok a Győzike kutyáját? Buksit. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?