Jó reggelt!
Catrine
elküldtem 2 képet, remélem megkaptad
Eddig lusta voltam átméretezni
na nem mintha olyan sokáig tartana
Kórház: engem jobban bolygatott az, hogy mikor én szülök meglesz e még a mi kórházunkban a szülészet. Úgy néz ki, hogy igen.
Szülés: nekem Adri révén van tapasztalatom abban milyen ügyeletes orvosnál szülni, azzal nincs is baj.
Viszont nekem az utosó héten 2 naponta csináltak magzatvízvételt, és ugye mindíg az aktuális ügyeletes. Na ha én reggel 8 órára voltam is terhes-gondozáson kiürült körülöttem általában a váró
Ott sorban jöttek a dokik, és hívták be a saját kismamáikat, akinek nem volt választott orvosa az meg a végére maradt
Ez így ebben a formában elég elkeserítő.
Na meg nem biztos, hogy mindenki elviseli azt, hogy minden alkalommal más orvos "matasson" benne
Ez mindenképp negatívum csak erről persze senki nem beszél
Egyébként én úgy olvastam valahol a kismamákra vonatkozó orvosos dolog CSAK juniustól lép érvénybe, mi pedig akkor már javában babázunk
Kami
nagyon szép lesz Zsebi
Én falvédőt varrok Esztikének, mivel nem tudom leírni
inkább kimagyarázom. 10x10 cm-es színes kockákból
Már megvan az alapja, ill. nagyságilag kész. Vateint kellene vennem bele, mert ugye jó vastagot szeretnék
.
Igaz a "babasarok" nálunk majd januárban készül el, addigra elkészül
Egyenlőre a kiságy helyén asztal van, amire majd a karácsonyfa is kerül, és ha azt lebontjuk, akkor jöhet az alakítás
Zsuzsi
akkor nem csak az én kisfiam szereti ennyire a pelust
Adrikám ennyi idősen már bőven szobatiszta volt, sőt vele mikuláskor kezdtük az ovit. Krisztiánt meg még be sem írattam
egyenlőre úgysem fogom vinni. Majd szeptemberben szeretném.
Na nekünk van ám még cumink is
ahhoz legalább annyira ragaszkodik.
Sági
jó pihenést a hétvégére!!!!
Ma mi is megyünk anyuékhoz, oda most jön a mikulás
Ott lesznek tesómék is neki 2 gyermeke van
Tavaly aput öltöztettük be, de őt megismerték, olyan kis okosak
Viszont most barátnőm öccse lesz a mikulás
Majd fényképezek szorgalmasan
Deakó
dehogy ijesztő, hogy már csak 3 hónap van. Inkább egyre izgalmasabb. Még így 3 babával is. Én már alig várom, hogy megismerhessem az én kis pocaklakómat
Aztán meg , hogy milyen lesz, melyik tesójára fog majd hasonlítani
Szóval izgalmas ez, a legjobb izgalom a világon
Nekem az elsőnél az okozott legnagyobb "gondot", hogy ujszülött babát én azelőtt még sohasem fogtam a kezembe
Úgy féltem hozzányúlni
Gyöngyösön tipegőben voltak, és ugye abban nem olyan egyszerű, mint pólyában.
Az első pelenkázás az volt még izgalmas, de utána már olyan volt mintha mindíg is erre készültem volna
Ági
örülök, hogy jó lett a cukoreredményed!!!
Bocsánat attól aki kimaradt.
Szép napot mindenkinek! Ha tudok még benézek, de ha már nem akkor kellemes hétvégét mindenkinek!!
Gabi