Új privát üzeneted érkezett!

Kandika!

Veterán is jó!!! :lol:

Hehe! Szilveszteri buli!!! :lol: Bébi miatt a pocakban nem inni!
De jó is lenne!!!
A próféta beszéljen belőled!!!


Dimet!
Egy dolgot tartsatok szem előtt.
Az életünk 1/3-át ágyban töltjük. Fontos, hogy kényelmes legyen!!! Ha lehet, akkor akár részletre is! :D

Espero!
Nem irigyellek benneteket, ami a felfordulást illeti. :?
De biztos nagyon csodaszép lakásba fogadjátok a kislányotokat.
Eldöntöttétek a nevét??? Maja vagy Sára????

Zsizsik!
Apja lánya! :D

Cuppp

Kriszta, Norka, Rambóka, Rejoka, Backa, Gabika, Felicia, Pogi, Pimo, Kincsecske, Beebeey, Csillagfény, Mir, Csakegy, Kikka, Szyszqo, Lara, Kdsl, Verona, Vöcsök, Almodo és sorolhatnám! Merre vagytok?????

Tessék jelentkezni!!!
Valami életjelet!!! Léccilécci, léccíííí!!!!

14cn.
Vendég
 


Hi!

Andi!

Azok a gyerkőcök nem is rosszak, csak elevenek. :shock: :lol:
Ha a helyükben lennénk biztos jó mókának tartanánk a dógot.
Elvégre a festőbácsik is ilyenek. Mindent összefestenek.
Tetszik az a kis pelusos is. Látszik, dagasztotta a festéket, h ne legyen csomós az anyag. :lol: :lol:

Rambóka!

Szerintem Gergő sok filmet néz mostanában amikor alszik a család. :D

Kép
lara26
 
 


Andika!

Te biztos vagy abban hogy szilveszterkor ihatsz majd??? Addigra te is tesztelhetsz, nem??? Én max. LH tesztet veszek, terhességit nem....nem ....nem :oops: Remélem a próféta beszél belőled :)

Hogy tanul Nati??? Sokat kell még mellette csücsülni? Jó a felfogása?? Mi a kedvenc tantárgya..foglalkozása??

Gina
Vendég
 

 
 

Kavics!

Órák kérdése és megkezdem új ciklusomat. Hőm: 36.9. :D

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Zsizsik, annyira helyes a kislanyod :lol: ...nagyon szep kek szemei vannak, en is azt mondanam tiszta apja :lol: a kep alapjan.

Ramboka, tetszett a 007-es felallas :lol:

Andika, latom Te sem unatkozol :lol: ....

Ginuska, en is csak megerositeni tudom az uj ciklus, uj remenyek szalloiget...Ebben a honapban fogsz LH tesztelni?

Itt nalunk hetagra sut a nap + sokkal jobban vagyok = 100% optimizmus :lol:

Mindenkinek szep hetveget!

Alice
alice27
 
 


brrr...vettem ebédre zöldborsó főzeléket. annyira édes volt,hogy elcsomagoltattam. mérgemben vettem egy lángost... :lol: :oops: 8)
egyszer élünk :lol:
dimet
 
 


+ 1 csoki :oops: :D
ehetnékem van
de már szédülök 8) :(
jó ez a szombati unalmas munkanap.
dimet
 
 


Ginuska!
Hát nagyon jól tanul,tanárok is mondják,hogy fiú létére......hehehe :D ,jó vicc,...a felmérői 79-98%-osak!(kb 7-8 feladat, meg tollbamondás)!
-de nagyon sokat kell gyötörni,mert még mindig gyerek....aki csak játszana,nincs időérzéke!
10betüt tanultak eddig és azokból a szavakat olvasni kell!!!!!Sőt kisebb mondatokat!
Matekból meg 5ig,kivonni,összeadni....na meg nem is tudom...egyismeretlenest megoldani pl.:*+2=5.........vagyis mi a csillag! vagy 4-*=1 ,na és jelöld a számegyenesen!---szóval nem hittem,hogy 2és fél hónap múlva ezeket meg kell oldani!-és nyelvtöröket tanulni! Pl.:Ádám báttyám pávát látván,száját tátván,pávává vált! stb!
Kedvenc tantárgya:testnevelés! :lol:
Szóval nagyon nehéz!
Nem tudom ki,hogy fogja fel.....de engem kiborít,ha valamit meg szeretne tanulni,de egyszerűen nem megy neki!
ja meg van olyan,4x4-es vagy 5x5-ös kocka benne 4 ill. 5ábra....na ugy csináld meg,hogy ne legyen egyforma sor....se vizszintesen,se függőlegesen egyik sor se!!!!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kép
krumplis pogácsa
 
 


Sziasztok!

Nálunk zajlik az élet...

Mostmár megyek kifele a depiből, éljen! :lol: Nem kicsit vagyok egoista, mi? Kezdem magammal... :oops:

Eszem egy hete a Béres Csonterőt napi 2 szemet, és már nem fájnak a térdeim annyira. :shock: Pedig nem hittem benne, de működik. Ja, meg elkezdtem enni, mert már nem vagyok rosszul a metformintól, megszoktam a napi 1000 gr-t, most ebédre megkockáztatom a harmadik harmad felét, hisz 1500-ra kell emelni... meglássuk... :?
Pé-m még nem volt... :lol:
Ja, meg a vitamintól + evéstől úgy megerősödtem most hirtelen, hogy csak dobálgatom belefele a nagy új babakocsit az autóba, meg a ruhástul 9,5 kg lányomat a levegőbe. :wink:

Továbbá voltam fodrásznál, meg sem ismernétek, de tépett fiús hajam lett, 10 éve most a legrövidebb, ugyanis a harmada-fele kihullott hetek alatt... :oops: teljesen lekrepálódtam... :lol: 8)

És még fogok könnyebbülni Bogit illetően is, már érzem. Ugyanis csütörtökön elviszem egy Pető Intézetis konduktorhoz. Szerintem nincs nagy baj, maximum egy pár játékos foglalkozást fognak ott vele csinálni a Dévényezés mellett, de kelleni fog, érzem. Az anyai ösztönök ezt súgják. Ugyanis a Dévényen gyönyörűen lazul kifelé, de mozogni ennek ellenére nem akar. :? Olyan szinten megszokta az ölben levést. És érdekes, az apjával meg jobban hajlandó segítséggel fordulni, biciklizni a lábával hátán, de ha én következek, akkor egyből zokog, hogy vegyem fel, ültessem az ölembe. Kis hatásvadász... tudom, hogy ez nem jó, és nagyon elrontottam, de még ha biztatom is, mellé hasalok a földre, ott vagyok vele, képes úgy csápolni meg vergődni, hogy lehetőleg rám kerüljön. Abszolút szimbiózis... :?

Az éjszakák is kezdenek jobbak lenni megint, most volt egy kis (nagy) növekedési ugrása, emiatt hajnalban kért enni szinte minden nap. Hát én utána nem tudtam visszaaludni, este meg már használhatatlan voltam. Olyan szinten, hogy semmiféle munkát nem csináltam. A Figyelősök most várhatnak, nem vállaltam cikket. :oops:
Írtam is Kavicskának, hogy olyan lelkifurim van, hogy ilyen használhatatlan s nulla vagyok... mások meg szuperanyák, meg tudnak felelni mindenkinek! Hát én mostanában nagyon nem!

Andika! Bizony, nem könnyű az elsőslét. Már most felmérőt íratnak Natival? :shock: Hm... anyu is elsősökkel van most. Ő pedig azt mondja, ez a jelenlegi követelményszint, amit beállítottak központilag, nagyon gyenge... :oops: Teljesen le van akadva, hogy 30 évvel ezelőtt volt divat a szóismétléses olvasás, és megint bevezették. Bár ha nálatok már tollbamondás van, akkor itt valami nem stimmel a tantervharmonizációval...

Kavicska! Nem érzem komolynak ezt a lassú sperma dolgot... :oops: A baktériumos gyulladás simán tud ilyet okozni. Valószínű, hogy várnotok kell most majd, kezelik a férjecskédet - nálunk is ez volt az inszemes korszakban. A Kaáliban ez már alap az inszemhez... :? nem mindig kell ennek felülni. Szerintem sokkal döntőbb a mennyiség és az alakiság. De majd meglátjátok.

Rambóka, én még mindig nem értem, hogy kell nyelvvel feljátszani a kaját... :shock: még soha nem láttam ilyet. A tápilenyeletés etetésen jót nevettem. :lol: Az ember kreatív lesz baba mellett, az biztos.
Az orchideás tudásod az döbbenet... kezd összeállni a kép, szerintem a németes precizitás mintaalakja lehetsz az élet igen sok terén. :shock: Nem fáradsz el????
Biztosra veszem, hogy annak idején minimum 95%-os felmérőket írtál az isiben mindig. :wink:

Én nemes egyszerűséggel minden fotoszintetizáló lényt kinyírok.. nálam csak az emlősök maradnak meg, de azok igen jól.

Ginuska, én is azt láttam, hogy volt pé-d. Szerintem nem tökéletes a hőmérőzés technikád, vagy nem jön be neked. Higanyos, nuniban, 6 óra vízszintes póz után, felkelés előtt 5-10 percig? Nekem csak így sikerül pontosan mérni.

Zsizsik, hát igen, apja lánya... :wink: természetében is?

Nálunk Bogi nagyon kifogta, mert apja lánya (inkább), de természetében... hát... inkább enyém. :oops: :roll: Mindent visszakapok keményen!!
Vendég
 


Norka!!!
Hurrráááá!!! Örülök, hogy végre megint Te vagy!!! :)

Hehe, hogy a lányodtól visszakapod??? Ezt jósólgatták anno a Családineten! :lol: És bejött :?

Sperma ügy!
Hát igen. Ez egy részeredmény! Igazából csak telefonon, röviden mondták el, de felét sem értettem-hallottam. Nem tudtam kíváncsiskodni, mert nyüzsögtek körülöttem :?
De jövő héten pontosan tudni fogunk mindent!!! Egy percig sem foglalkozunk az egésszel.
Valahogy úgy érezzük, hogy jó lesz minden! Vagy így, vagy úgy! de jó lesz!

(Az öccsével is ugyanez a gond! Bár ott számbeli eltérés olyan szinten van, hogy a normális alsó határ. Viszont a sógornőmet még nem vizsgálták ki).
Olyan pancser a dokija, hogy döbbenet.
Pl: - ránéz hasi UHval és azt mondja, hogy magának meg kell jöjjön a havija (miközben duci a csaj)
- hasi UH n keresztül azt állítja, hogy átjárható a petevezetője :shock:
- mivel 32-35 naposak a ciklusai (rövidek 2 nap + két nap barnázás) Duphastont írt a doki, hogy ettől majd 28 napos lessz a ciklusa és minden jó lesz: és hogy kell szednie a gyógyit????
14-ik cn.-on kezdi 15 napon keresztűl. (az összesen 28 nap és utánna 4 napra jön meg, hát ez baromira 28 napos lesz!)
- barnázi8k mensi előtt több napot!

Szóval nekem ő is gyanús, de a dokija :evil:

Megkértem K.ir-t a nlcről, hogy kérdezze meg az ő dokiját, hogy ismer- e olyan kollegát, akit tudna ajánlani. Szerencsére van név és telefonszám. remélem elindul náluk is a folyamat. Mert csak egyhelybe topognak. És már totál rosszul viselik az egészet!

Lehídalok komolyan mondom!!! :? Döbbenet amik vannak.


Rólunk. A párom nekiugrott a szőnyegeknek körömkefével, hogy kitakarítsa a hajamtól :shock: (mindig ő csinálja). Egy nagy marék hajat kefélt össze :lol: , mondtam neki, hogy akár lenyírhatjuk kopaszra is a fejem. De azt mondta inkább vállalkozik a szőnyeg tisztításra. :lol: :lol:

Cuppp

14cn.
Vendég
 


...bocsi.. a helyesírási hibákért! Mindig akkor látom, mikor már elküldtem...
Vendég
 


Kavics,én küldtem Neked valamelyik nap privit...talán szerdán... :?:
Csak írtam,hogy örülök a jó eredménynek a HSG-vel kapcsolatban!! :wink:

Mi elvagyunk....fiúk oviban,én dolgozóban :lol:
Este már nemigen tudok netezni,vagy csak rövid ideig.

Látom,sok új tag lett a fórumon!!
Kívánom,hogy mielöbb mindenki kismama legyen!! :wink:
pimó
 
 


Szia Norka!
Jó,hogy vagy megint!
:lol:
Natiék az Apáczai könyvekből,munkafüzetből tanulnak!
Csütörtökön láttam egy másik sulis gyerek könyveit.....hát Natiék sokkal erősebben tanulnak....vagy nem is tudom,hogy kell fogalmazni!Pedig azért is választottam ezt a sulit,mert azt mondták,családias....nem követelmény orientált,és nem megutaltatják a gyerekkel a sulit és a tanulást!
Nati imád járni,kicsit el is van szállva magától,hogy már olvas....
Szóval nem tudom.....Nekem soknak tűnik a tudás mennyiség erre a 2és fél hónapra....mert ugye az első 2hétben szinte csak rajzikáltak....
***örülök,hogy jobban vagy fizikailag is**** :lol:
Kavicska! Nekem is hullik,és mivel csak Én takarítok....csak Én utálom összeszedni,pedig úúúúgy szeretnék rövid hajat!!!!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Pogi! Nagyon rémísztő a "szemed"! :lol: :lol: :lol:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kavicska, naaa ezt zsolti SOHA nem csinálná meg utánam/nekem!!
(hajat összeszedni.) :lol:

Norka erről tudnék neked órákat mesélni, valami miatt az első gyereknél azt érzi az ember, főleg a magunkfajta maximalista ember, hogy nem elég jó anya. Ne aggódj, aztán ez elmúlik. :lol: Johannánál már nem érzem ezt! :lol: Mert tudom, hogy iszonyú erőfeszítés egy gyerek, egy baba, és soha nem lehet tökéletesen csinálni, hogy mindig megfelelj, mert annyi minden más van még, ha csak a sima házimunkára gondolok, az is elég, nemhogy doktori, meg cikkek, meg munka.

Ja, és első gyereknél nekem is bent volt a zabszem a seggemben, még pörögtem, mára már ez is elmúlt!! :lol:

meg olyan monoton egy kisbaba ellátása, napi hatszor pelenkázás, ugyanolyan mozdulatokkal, napi hatszor szoptatás, mindennnap ugyanaz, Dominál ettől is nagyon szenvedtem, most nem. Szóval csak kitartás.

Kincs!
Én meddő II. kategória voltam négy éve Pécsen, mikor megvizsgáltak, azaz steril II. Merthogy már volt egy gyerekem. Steril I. vagy Meddő I. kategória azt jelenti, még nincs gyereked.
Nem tudom, ha most vizsgálna a pécsi doki mi lennék meddő III?? :lol: :lol: :lol: :twisted:
tervezem is egyébként visszamenni hozzá majd ha jobb idő lesz, és "elbeszélgetni" vele.

egyébként borzalmas ez az egész elnevezés, ugye Rambóka után szabadon meddő az, akinek nincs méhe. Ilyet nem szabadna mondani méhhel rendelkező nőre, mert uyge elvileg bármikor szülhet gyereket.

Veled is mélyen egyetértek Alice az elnevezéseket illetően.

a nagy vendégjárás miatt nem voltam, meg gyártjuk az adventi dolgokat ezerrel, ajtódísz, koszorú, lakásdekoráció, Domi nagyon élvezi!
gyárok is neki mingyá karácsonyi tickert, ezek a tickerek a kedvencei, mert így látja az "időt", ami számára másképp olyan megfoghatatlan. Max. egy hétben tud gondokodni előre, hogy hányat kell még addig aludni. :lol: Az adventi gyertyák is ezért jók, meg az adventi naptár, mert tudja követni az idő múlását.

Kép

Kép
rejo
 
 


Kandika!
Suli és suli között óriási különbség van. Sőt ovik között is!
Te szerencsés vagy, mert van egy okos fiad és jól választottad az iskolát!
Szerintem nagyon fontos, hogy a gyerek megszeresse a tanulást, mert ha az elején ezt egy idióta tanítónő elrontja, utánna csak kínlódás az egész :?
És az sem baj, ha egy kicsit "elszált" magától, hogy ő milyen ügyes! Legyen sikerélménye, minél több!!!
Sajnos úgyis lesznek negatív élményei, lesznek akadályok, amelyek átmenetileg kedvét szeghetik, de addig is erősödjön meg az "ego"ja. :)

Norka!
Még annál is rövidebb a hajad??? :shock: Mekkora lett??? :shock:
Eddig sem volt hosszú. :wink:

Szerintem Te nagyon jó anya vagy. És olyan nincs, hogy tökéletesen csináljátok!
Szerintem nehéz a babanevelés, de ahogy Rejo is mondta, az első különösképpen.
Majd a másodiknál észre sem veszed, hogy kettő üvölt! :lol: :lol:

Rejo!
Az én uram egy házitündér. Mindent megcsinál. Ma társadalmi munkát végeztünk: kitakarítottuk a lakást. Amíg az elején én elkezdtem, addig ő megfőzte az ebédet!
Hajamat annyira szereti, hogy bármit bevállal érte! Csak minél hosszabb legyen!!!
Bármilyen kencét kell is megvenni azonnal egyetért! Egy szemránctalanító krém nem hatja meg, de egy hajbalzsam nagyon is!!! :lol: :lol: :lol:

Pogi!
Tényleg rettenetes a szemed!!! :lol: :lol: :lol:

csók.....
...vagyok....

14cn.
Vendég
 


Sziasztok!

Dimet!

Lehetőleg kemény matracot vegyetek!!! Ez annyira átb…ás, ez a „kipróbálhatod”, mi bementünk többször, kipróbáltuk, hosszas hezitálás után kiválasztottuk.
Még jó, h. nem egyforma keménységűt vettünk a párommal, mert így 2 héten belül rájöttem, h. amit én vettem, az hiába tűnt kényelmesnek a boltban, túl puha a napi használatban. Már másnap majd beszakadt a hátam, de eleinte azt hittem a konditeremtől van, 1 hét után cseréltünk, onnan a párom háta fájt, az enyém jobb lett. Úgyhogy az én matracomat visszavittük és becseréltük egy olyanra, mint amilyet a párom vett ( még jó, h. korábban megbeszéltük az eladóval ennek lehetőségét, ezért addig védőhuzaton aludtunk rajta, így probléma nélkül becserélték! Erre a lehetőségre kérdezzetek rá! :!: ).
A mienk sem Billerbeck, 35.000 volt darabja 6 éve (középkategória).
Szerintem vegyetek vmi olcsóbb ágykeretet, ami megy a többi bútorotokhoz, és vegyetek hozzá vmi középkategóriás, de jó kemény matracot. Én a mai eszemmel azt a verziót vettem volna, ahol két kókuszrost réteg fog közre egy Bonellrugós részt. Kőkeménynek érzed, de ez a tuti!!! :wink:
A puha matracba („ körülveszi a testet” ) besüppedsz, és olyan izmaid is feszülnek, amiket máskor nem is használsz!
A kemény matrac alváshoz sokkal kényelmesebb, mint a „kényelmes”!
De lehet, h. Kavicsnak lesz ellenvéleménye!

Zsizsik!

Ne izgulj! Köhögés tényleg lehet attól, h. fekvő helyzetben az arcüregben termelődő váladék lecsorog hátul a garatba és köhögést vált ki! ( Én sem vagyok gyerekorvos, csak - Kavicska legnagyobb örömére :lol: - ez is saját tapasztalat!)

Verona!

Hogy vagytok???? Bár gondolom neked sincs túl sok szabadidőd netezni!

Kandika!

Jók a képek! De inkább az első kettőt vállalnám, mint a második négyest! :lol:
Kisfiadat meg csak bíztasd mindig!!! Az nem baj, ha van önbizalma, egyes pedagógusok úgyis megpróbálják majd betörni sajnos! :evil:

Kavics!

A minap a királyi tévén volt egy Mark Twain idézet. Közelítőleg így hangzott: „A világ legveszélyesebb helye az ágy, az emberek 90%-a ott hal meg!” :lol: :lol: :lol:

Lara!

Neked a 36,9 már kevés??? És, ha kitart még pár hónapig??? :wink:

Norka!

Milyen babakocsit vettetek???
Frizuról képet kérünk!
Én is tüsi lettem, mert olajkutat lehetne alapozni a fejemre (1,5 naponta kéne hajatmosni, borzalom!!!! Meg beindultak a ragyák is, sajnos. Most éppen a tokámon nő egy új fejem! A hasamról és a melleimről inkább nem is beszélnék! A hócipőm tele van ezzel a rohadt PCO-val! :evil: :evil: :evil: ).
Hidd el csak „mások” szuperanyák. Én még élő példánnyal nem találkoztam! :lol:
A német precizitás az élet számos területén jellemző rám (hobbik, pl. víz- és villanyszerelés, festés, burkolás, orchideák, fogászat, fogtechnika,) de a mindennapi életben (takarítás, mosogatás, portörlés stb.) nagyon nem!!!! Én vagyok a trehányság mintaképe, Pató Pál Úr elbújhat mögöttem! Nálunk a párom a pedáns, rend- és tisztaságmániás! Nélküle már disznóólban élnék! :oops:

Rejo!

MIKOR JÖTTÖK???

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Hehe Kavics, az én férjem sem szedegetné ki a hajamat a szőnyegből..annál is inkább, mert nincsenek szőnyegeink! :lol:
Még az elején - mikor beköltöztünk - akartam, de aztán a férjemnek annyira tetszett a padló, meg hogy nem atkásodik a levegő a szőnyeg miatt, hogy a mai napig nem vettünk.

Kép
babancs
 
 


Ja és ágytéma: ágyból drágát és nagyon kényelmeset! Annál is inkább, mivel életünk legalább 1/3-át ott töltjük!!! Legyen puha háttámlája, álljon lábakon, legyen ágyneműtartója, rugós vagy bio és jó széles!

Kép
babancs
 
 


Rambóka!
Hehe! Érdekes, azt tényleg nem gondoltam rólad, hogy tüktig mindent a helyére teszel! :lol:
De hogy precíz gombóc vagy, az egészen biztos!!! :)

Kényelmes ágy! :lol:
Kinek mi a kényelem... :?: de ezen annyira nem érdemes sporolni!
Nekünk nagyon kemény ágyunk van. :roll: Éppen nem deszkakemény, de közel áll hozzá!! :wink: Bárki ráül rögtön meglepődik, hogy ezen, hogy lehet aludni?? :shock:
Nekünk ez vált be! Nekünk ez a kényelmes! :roll:
Az elején furcsa volt, mert mivel mindig hason alszom, nyomtam a csöcseimet. De megszokták :lol: Egyikünknek sem fáj a háta!
Utálom a puha ágyakat, egyáltalán nem egészséges!!!

Hát és derékfájósoknak, gerincbetegeknek mindig kemény, vagy keményebb matracokat (ágyakat javasolnak).

Ez most ellenvélemény??? :wink: :lol: :lol:

Mi az a betegség, vagy tünet ami neked még nem volt???? :lol: :lol: :lol:
Már lassan csokorra lehetne gyűjteni :lol: :lol:
nem nevetek rajtad, csak nagyon élvezem! :lol: :lol:


...vagyok...

14cn.
Vendég
 


Szia Babancs!

Végre te is előkerültél. Mostanság ritkán vagy???
Mikor vizsgázol???
Nekifutsz megint? vagy Majd??? :)
Vendég
 


Lányok!

Már megint én!!! :lol: :lol: Két napja a neten lógok. Na meg a páromon.

Segítsetek légyszi.

Tudtok e Budapesten jó pszihoterapeutát, pszihológust??????
Mindegy, hogy nő vagy férfi, csak jó legyen és Bp-n legyen!!!
Egy ismerősömnek lenne rá szüksége!

Lécci segítsetek, ha tudtok!
Norka!
Tudom, hogy te ismersz egy szakembert. Bár nem tudom, hogy az meddőségi?? vagy bármivel foglalkozik???

cupp.

Köszönöm! :)
Vendég
 


Kavics!

Februárban utsó vizsga, már be is jelentkeztem..nemtom bejön-e. A büntetőjog nem igazán szívem csücske. De még a gyerek előtt le kéne tudni..
Ritkán vagyok, mert most nem történik velem semmi. Babaügyben minden ok..bár mintha kezdene összeszűkülni a gyomrom(?). Terjeszkedik ez a baba igencsak. :D

Kép
babancs
 
 


Szió!

Andi!
Hát, mivel benne vagyok kicsit (igaz a másik oldalon..még sajnos nem anyaként csak tanárként) tudom milyen nehéz elsős anyukájának lenni. Neked is Natinak is sok türelemre lesz szükségetek :) Mindenesetre elég kemény a matek, de remélem idővel azt is élvezni fogja :) Sok minden mulik az első 1-2 éven, ez biztos :) KITARTÁS. Hidd el megéri :) 79-98%??? Wow…ez igen, gratula! Nálunk egy átlagos osztályban ha egy olyan fiu akad..az már csoda :), főleg elsőben. Szóval tényleg büszke lehetsz rá (magatokra, hisz te is segitesz) És nem baj ha ő is büszke magára :wink:
Ha valami nem sikerül, hogy viseli Nati? Tanulással kapcsolatban gondolom. A 4x4 est amit irsz az nagyon jó, logikát fejleszt..:D a felnőttét is :D

Szió Norka! (végre)
Miért ne lennél te szuperanya?? Ezt majd Bogi ítéli meg. Nem baj ha nem vagy mindig mindenben 100%. Anya vagy…és ez komoly feladat :) Remélem nemsokára Bogi mászni, futni fog :)
Hőmérőzés…ebben a ciklusban ügyibb leszek..és a digitálist félreteszem :) Nah…ha már te is láttad a PÉ..akkor VOLT :D ( köszike)

Ennyi voltam mára :)
Sziasztok Kellemes szombat estét-éjszakát mindenkinek :)

Gina
Vendég
 


Kavicska csak 1 sor: Szendi Gábor. szengab@net.sote.hu

Dehogy csak meddőséggel foglalkozik! Amúgy egy botránypasas, írt egy könyvet a Depresszióipar címmel... orvosoknak kötelező olvasmány kéne legyen...

http://www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/
Vendég
 


Hi!

Andi!

Légyszi reptess a tábla aljára, 2. cn-n vagyok.

Rambóka! Kép

Hát én ilyen kapzsi vagyok. Nem elégszek meg a 36,9-el. :D

Kép
lara26
 
 


jó reggelt mindenkinek!

Lara ...érdekes a görbéd :) 9. nap PÉ . Nekem tetszik ez a görbe. Az uj ciklusban már tuti nem is fog a végén leesni a hőd. Úgyhogy nemsokára jöhet a + terhességi teszted :) (karácsonyi ajándék? )

Gina
Vendég
 


Sziasztok,

mndenkinek köszönöm a kölykömet dícsőítő hozzászólásokat, anyai szivem repes tőle....!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, tisza apja, én is látom, mikor megszületett és a hasamra tették, ronda volt, mint egy béka, semmi sem látszódott a majdani vonásaiból, de a kicsi kezét megfogtam, és mintha az apja kezét fogtam volna, csak miniben.... a körmei, az ujjai.... már akkor is rá hasonlított a kis drágám. :lol:
A természete az egy érdekes egyveleg, jót nevettem Norka mondatán, hogy most visszakapja az élettől Bogi által.... nos,nálunk ugyanez van. Anyám jókat kacarászik, mikor valami Eszteres csínytevésen, magatartási problémán tűnődőm, és közli, hogy mondtam, hogy visszakapod az élettől ! Állítólag én is ugyanilyen voltam.... plusz hozzájön még az apja makacssága....szóval jó kis anyagot kaptam meggyurmázásra.... :lol: :roll:

Rambóka, köszi a nyugtatást az arcüreg gyulladással kapcsoltban, érdekes, hogy kezd slejmosan köhögni, eddig egyáltalán nem köhögött. Lehet, hogy az arcából kezd a váladék ürülni. Szegénykém este megint lefekvés után hosszasan köhögött.... :cry:
Viszont elolvastam az antibiotikum használati utasítását, és az szerepel benne, hogy 14 éves kor alatt nem javasolt.... :shock: Eszter 6 és fél éves... Holnap felhívom a mi doki néniket, (helyettes nézte meg pénteken) hogy jól van-e ez így.....a felnőtt adagot, 3x1-et írt neki fel ez az orvos.

Megyünk ma délután a Bábszinházba, a Marcipán cica című előadásra. Biztos jó lesz ! :lol:

Lara, tényleg szép ez a görbe. Olyan amilyennek lennie kell egy szabályos görbének. Szerintem nagy eséllyel indulsz a következő hónapban....! :wink:

Szia Babancs ! Tényleg régen jártál erre ! Már 15 hetes vagy, te jó ég !!! :shock: Milyen gyorsan telik az idő ! Olyan mintha pár hete teszteltél volna, aztán lassan a félidőhöz érsz !
zsizsik
 
 


Sziasztok! :)

Norka!
köszönöm szépen az elérhetőséget. Már továbbítottam. :)

Lara!
Ez a görbe nagyon jól néz ki, egy nagy hibája van, nem pozitiv teszttel végződik :( Remélem Ginának igaza lesz, Karácsonyi ajándék... :)
Viszont az sem szerencsés, ha ilyen korán van a PÉ. Kissé rövid a follikuláris fázis!
Ebben a ciklusban is lesz hormon???

Gina!
Én is átmentem tickerileg karácsonyi hangulatba :)

Zsizsik!
Méghogy csúf béka! :lol: Dehogy is!
Mit jelent a slejmos köhögés??? :roll:

...vagyok....
15cn.
Vendég
 


Rambóka dec. 7-én megyünk (csütörtök) és kb. keddig maradunk!
majd egyeztessünk mobilon miko találkozunk!

kavicska, te feng shui szakértő!

Kérek véleményt: ajtóra csináltam koszorút, fenyő alapon termések, és hosszú fahéjrudakat (kb. 20-25 cm) fektettem rajta keresztbe. Most úgy tettem a koszorút, hogy keresztbe van rajta a fahéjrúd. Keresztbe tettem! :lol: mondván hogy így nem jönnek be a rossz energiák a lakásba. De aztán elkezdtem gondlokodni, a vendégek sem. :lol: olyan a koszorú, mint egy stoptábla!(kör, keresztbe egy csik). Imádom a vendégeket! (nagynénémet kivéve. holnap jön. brrrr. Olyan erőszakos, rámenős, tukmálós, akaratos nőszemély!!! :evil: )Szóval fordítsam el a stoptáblát, vagy vendégekre ez nem hat? :lol: :lol:
nem talál domi jó karácsonyos tickert. :?

Kép

Kép
rejo
 
 


Nekünk kemény az ágyunk (direkt keményet vettünk anno). Háton remek, hason remek... mostanában viszont azt hittem, hogy meghalok benne... minden reggel szó szerint összetörten ébredtem. A kemény ágyban ugyanis nem tudom hogy tud valaki az oldalán fekve aludni... így hasasan meg a hátamon sem tudok...később meg majd nem is lesz szabad. Szóval nálam olyan is volt, hogy inkább kimentem a napaliba a kanapéra aludni.

Olyan nagyon süppedős anyagú (ami a testhőmérséklettől felveszi az ember alakját) párnánk is van. A férjemnek vettük anno, mert ő nagyon fájós hátú/nyakú. Hát. Nem is tudom mióta elfekvőben van. Pedig egy kisebb vagyon volt. Vagy inkább pénzkidobás. Majd megpróbálom terhességi segédeszköznek használni, hátha jó lesz deréktámasznak vagy valaminek. Szóval én inkább nem ajánlanám senkinek. Nasa technológia ide, Nasa technológia oda.

A kemény matrac miatt pedig egy hete vettünk egy tönkölypelyvával töltött derékaljat. Azóta legalább az oldalamon is tudok aludni. Pedig ez is kemény de nem úgy mint az ágy. (Hja... 9 e Ft extra költség.. baromira hiányzott, mit mondjak... de amikor egyszer az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy mindjárt meghalok úgy begörcsölt a bal vállam akkor még a 40e-s gyapjúderékaljat is megvettem volna...). Úgy vagyok vele, hogy majd kiszedek belőle néhány sornyi töltetet és abból lesz a szoptatóspárnám töltete. Egy szoptatóspárna tönkölyből 8e Ft, ez 9 volt így ha újrahasznosítom akkor talán nem olyan nagy pénzkidobás... ez van :) (jövő héten a férjem fogja bitorolni.. mert ős is szemezik vele... de mégegyet csak akkor veszünk ha mind a ketten biztosak vagyunk benne, hogy nem pénzkidobás... )
Vendég
 


Lányok, nagyon lassú net előtt vagyok jelenleg, így nincs türelmem mindent végig olvasni. de kedden megint leszek rendesen.
lényeg:
találtunk ágykeretet. fasza :D 2 hét múlva lesz is. ugyanaz, ami a KIKAba volt, de a RETZbe vettük. van ágyrács rajta, nem kell plussz 20-20 ezret kiadni érte.
ezután jön majd a matrca. keméynet szeretnénk mi is.vagyis mint írtam a férjem beleszeretett egy több száz ezres csodába...na, az azért nem. majd körülnézünk. de az a dilemma,ogy egybe 1,6asat vagy külön kettő 80asat...hm.
viszont ágykeresés közben a KIKAban megláttunk egy szőnyeget és letgalózva beleszerelmesedtünk. szombaton vissza is mentünk érte. 26ig 0 %os THM van. vagyis amit megveszel (és otp-s vagy...de ez nem tuti), az árat elosztják 6al és 6 hónap alatt kell visszafizetned. nincs egyéb költésg. na, a szőnyeg 43 ezer volt, havi 7 ezer nem túl megterhelő. be is csomagoltattuk, el is kezdtük intéztetni a hitelt. és az eladó elcseszte és 29 ezret írt a számlára...ott lapítottunk 1 óra hosszát :D és végül 29ért hoztuk el, havi 4 ezer vmennyiért :D :D :D
ilyen is kell néha. ha már olyan drágák az ágyak :D
ott fetrengtünk a pihepuha szőnyegen. meg a macskák is, de nekik tiltott terület.
reggel megyek vérvételre. remélem vmennyit javultam. nnnagyon remélem.
mindenkinek jó pihit még hétvégére!!!! szép idő volt ma.
és szép álmokat.
babáknak cuppancs.
zsizsik, eszternek jobbulást!!!
üdv
zs
dimet
 
 


na, beküzködtem magam megint...most mostam hajat. és szomorúan konstatálom,hogy megint hullik :( :? :( :( :cry: :cry: :cry:
hova lett a szép dús hajam??? :cry:
na, megyek szomorkodok tovább
másnak is hullik ennyira vajon? zsizsik, írtad,hogy neked is hullik megint. :(
dimet
 
 


Sziasztok!

Dimet!
Ne szomorkodj! Bár ez nem vigasz, de nem vagy egyedül.
Én a lakásban mindenhol a hajamat találom, a hajmosás meg egy rémálom :cry:
A férjemnek a mániája a hosszú haj, de rábeszéltem már, hogy rövidebbre vágattam, így most vállig ér, de azt hiszem még rövidebbre fogom, hogy mosáskor ne látsszon annyinak, ami kihullik, mert Kavics férjével ellentétben, az enyém nem szedi össze kefével, csak leszúr, hogy mindenhol ott a hajam :(

A konyhátok szupi lesz, legalább nem mindig a sárga.Aki egyszer nálunk festett, csak sárgában volt otthon, fogalma sem volt, milyen a többi szín.

Zsizsik!

Szép kislányod van, mielőbbi gyógyulást kívánok!!

Rólam csak annyit: Köszi a drukkokat a PÉ-hez.De amilyen a mi formánk, gyönyörűen lekéstük,párom állandóan dolgozik, most meg én is találtam mellékállást ....
Szóval egy kis tündérkével azt hiszem már nem lepem meg a párocskámat karácsonyra :(
ezoterike
 
 


Sziasztok!

Dimet!
Ne szomorkodj! Bár ez nem vigasz, de nem vagy egyedül.
Én a lakásban mindenhol a hajamat találom, a hajmosás meg egy rémálom :cry:
A férjemnek a mániája a hosszú haj, de rábeszéltem már, hogy rövidebbre vágattam, így most vállig ér, de azt hiszem még rövidebbre fogom, hogy mosáskor ne látsszon annyinak, ami kihullik, mert Kavics férjével ellentétben, az enyém nem szedi össze kefével, csak leszúr, hogy mindenhol ott a hajam :(

A konyhátok szupi lesz, legalább nem mindig a sárga.Aki egyszer nálunk festett, csak sárgában volt otthon, fogalma sem volt, milyen a többi szín.

Zsizsik!

Szép kislányod van, mielőbbi gyógyulást kívánok!!

Rólam csak annyit: Köszi a drukkokat a PÉ-hez.De amilyen a mi formánk, gyönyörűen lekéstük,párom állandóan dolgozik, most meg én is találtam mellékállást ....
Szóval egy kis tündérkével azt hiszem már nem lepem meg a párocskámat karácsonyra :(
ezoterike
 
 


Szépséges estét!

Mindenki babázik és apizik hétvégén,aztán a munka helyett netezünk? :lol: :lol:

Kavicska hőgörbéd hogy alakul??? Feng Shui szakértő??

Dimet a te hőd mit mutat??

Norka jó volt olvasni soraid,remélem sűrűbben jössz eztán.
Én sztem,mindent megteszel Bogiért,jó anyuci vagy! Szereteted, akarásod,lelkesedésed ,törődésed a pco honlapon és a velünk való bajlódáson is látszik!!

Rambóka a 007-es kép szuper! Gyomroznivaló! :)

Ezoterike semmi sem lehetetlen,hátha!!

Én dobok egy görbuszt,remélem jókor akcióztunk(az x-ek)
Kép
Vendég
 


7kincs!

Igazad van, lehet, hogy a szentlélek beárnyékolt, csak nem figyeltem :lol: :lol:
ezoterike
 
 


7kincs, az én hőm folyamatosan fent van.
holnap leszek 21. napon.
igaz ha volt ugye pém, akkor a 11. napon volt. hamar.
én is tervezem a hajam levágatását, de nekem is a férjem szereti a hosszú hajamat. de annyira ijesztő ha kihullik 3 szál, az már egy tömeg :D hosszú és vasragszálú a hajam. de most nagyon sok kihullott. :( érdekes. így duphaston utáni ciklusban megint hullik? vmit bekavart az androgénembe? mondjuk 2 hete nem diétázom annyira. lehet ezzel függ össze? nem szabad engedményeket tennemm magammal szemben:(

7kincs, remélem pénteken volt eksön :D ja, látom. volt :D

nekünk majdnem sárga lett a nappali. de észbe kaptam és jól felhígitottam, fehérrel. meg beletettem egy kis feketét. és rögtön paszteles drappos lett :D és megmaradt 16 liter halványsárgánk :D :D

csavarok a hajamban, jó nagy sörényem lesz. a hátuló résszel nincs is baj, "csak" elöl:(
dimet
 
 


ezoteri, nem biztos. addig még bármi történhet. van még 1 hónap karácsonyig :)
dimet
 
 


igen, lehet, hogy majd karácsonykor, a fa árnyékában....

Mit csinálsz 16 liter halványsárgával? Talán kifested a szomszéd lakását is? :D
ezoterike
 
 


Sziasztok!

Babancs!

Addigra már igen szép nagy pocid lesz!!! A vizsgáztató jobban fog izgulni, mint te, mert attól fog tartani, h. menten lebabázol!!!!! :lol:
Nehogy megmondd neki, h. az még odébb van!!!! :wink:

Ginuska!

Hőmérőre fel!!! :wink:

Lara!

Kérdezz majd rá, h. mitől lehet ilyen rövid a ciklusod első fele??? Mert a 2. fele nagyon tuti, már csak az elejét kéne gatyába rázni!

Zsizsik!

A „csúf békán” jót röhögtem!
Gergő is érdekesen nézett ki újszülöttként! :shock: De aztán fáint kiscsávó lett belőle! :lol:
A te csemetéd is kikupálódott!

Kavits!

Töketlenkedünk, töketlenkedünk????? :lol: :lol: :lol:

Rejo!

Tedd átlósan és akkor „várakozni tilos” lesz belőle: rögtön be kell kopogni! :lol:

Csakegy!

A terhesség végén az ember már csak úgy tud jól aludni, ha a térde és a két karja közt is párnát ölel! Úgy talán nem fog fájni a hátad és a vállad! Én Ikeában vettem olcsó, de magas párnát. Nagyon tuti volt!

Dimet!

Ez igazán akciós volt!!!! :lol:
Hogy tiltassz le egy macsekot a szőnyegről???? :shock:
Nálunk mézszínű a hálószoba, és egy árnyalattal világosabb sárga a konyha egyik fala (kék konyhaszekrénnyel). Én szeretem az erős színeket!

Ezoterike!

Nálunk szállóigévé vált az „almazöld brigád”. Kihívtunk festőt anno a lakáshoz, de amikor ott tartottak, h.” ide a wc-be felraknak egy kis gipszstukkót :shock: , a nappali meg milyen jól nézne ki almazölden, az most divatos :shock: ”, akkor vihariramban kiraktuk őket az ajtón!

Csajok!

Akinek hullik a haja, annak felül fejtetőn hullik? Csak mert most jutott eszembe, h. volt egy csaj még a tánciskolában, aki szintén micimackó stílusban hízott és nagyon furcsán kopaszodott: homloktól hátrafelé a feje tetején ritkult a haja! Lehet, h. meg kéne keresnem? :?



Drukkoljatok! Holnap visszük a nagyobbik (ezüstszürke) macsekot műtétre. Volt egy borsónyi dudor az oldalán már régebb óta, de most pár hét alatt duplájára nőtt! :cry: Nem kicsit aggódom! Már anno, amikor ivartalanították, akkor is majdnem túlaltatták, 5-kor volt a műtét és hajnali egykor még aludt! :evil: Remélem most nem lesz baj! Állatoknál vajon csinálnak szövettant???? :shock: :shock:

Kedden megyünk Gergővel csípőszűrésre, meg még a héten oltás is lesz! Remélem nem nekem kell lefognom!!!! :shock:

Úgyhogy durva hetünk lesz!!!! :cry: :cry: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Még fenn! De már csábít az ágy. Egész hétvégén olyan sokat aludtunk, hogy nem vagyok még álmos! :)

Ma elcsábultam: KENYÉR!!! SZALONNA!!! (igazi jó füstölt, sózott, házi disznószalonna - koleszterin mentes :lol: ) és zöldhagyma (ebből rengeteg).
Most bűzlök, mint egy görény. Kép

Kincs!
Nagyon jó a görbéd!!!
14-ik napon PÉ!!! Ezt csinálja valaki utánnad!!! :)
Annyira szeretném ha ennek a ciklusodnak zebra lenne a vége! Kép
Én még várok egy két napot, hátha addig alakul a görbém és megmutatom.

Rambóka!
Oltás! Milyen nagy stressz lehet a babáknak. :( De főleg az anyukáknak! :roll: De túl lesztek rajta.
Lehet fel sem fog szisszenni!!! :wink:

Dimet!
Az én hajam is hull! :( A kopaszodástól én is tartok! Kép , de azért töretlenül növesztem.
Pont azon töprengek, hogy karácsonyi ajándék gyanánt (most november végén) meg kéne magam ajándékozzam egy Vichy hajhullás elleni samponnal :?
A szőnyeg jó vétel volt! :lol: :lol:
De azt én sem értem, hogy a macskát hogy lehet letiltani :shock:

Én nagyon szeretem a sárgát! Nálunk az egész lakás az!!! Jó erős, ütős nap és kissé okkerezett sárga!
Én más szint nem is bírnék elviselni magam körül. Másnál tetszik, de nálunk legyen sárga!!! :lol:

Ezoterike!
Az első két PÉmet (amióta szedem a metformint és végre beindult a szervezetem) mi is rendesen lekéstük. Esélyünk sem volt arra, hogy eksön legyen!
Ezután nagyon igyekezni fogunk, de megértelek téged is. Sokszor ez nem rajtunk múlik.
Nekem (sajnos) nem megy "parancsra" a szex! Hogy azért kell együtt lenni, mert van PÉ! :(

Csakegy!
Pocak hogy van????
Mit sikerült összegyűjteni a babacuccokból???

Rejoka!
Nem vagyok Feng Shui szakértő, csak egyszer elolvastam egy ilyen könyvet. Próbáltam néhány dologban betartani az utasítást és bejött :shock:
Az a gond, hogy nincs pénzem arra, hogy mind beszerezzem azokat a cuccokat, ami erősítené a csít.
A lakásunkban két gyenge pont van: 1., kreativitás és gyerek, 2., egészség és család! És nem bírok segíteni ezen a területen.
Pedig nagyon igyekszem. Megvannak az ötletek, csak pénz nincs :?
Na de remélem, hogy az angyalka sokat fog segíteni! :)

A ti bejárati ajtótok az emberi kapcsolatok és karrier területén van!
Ez a koszorú pozitivan fogja befolyásolni, mert természetes anyag! A szín is megfelelő. Amúgy az egész bejárati ajtótok környezete is nagyon barátságos és rendezett!!!
Úgyhogy ne tarts attól, hogy ez a koszorú elűzi a nagynénédet!!! :lol: Nem fogja!!! :lol: :lol:

Csók mindenkinek!
Elmegyek csicsikálni!

Kavics
(15cn.)
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Ha "megnyugatat" titeket, nekem is iszonyatosan hullik a hajam! Főleg elől és a fejtetőmön... :( Tudja valaki, hogy mi ennek a pontos oka???!!!! Vagy mi most veszítjük el a lombkoronánkat? Én úgy tudtam, örökzöld vagyok!

Ráadásul a gyógyszert - valószínűleg - túl gyorsan emelgettem, ezért péntek este olyan rosszul lettem, hogy majdnem elájultam, remegtem - borzasztó rossz érzés volt. A gyógyszeradagomat visszavettem, az édességfogyasztásomat pedig próbálom mérsékelni. (még mindig kívánom nagyon - így nem lehet fogyózni!!!)

Üdv: Jutka
(6 cn)
lyutka
 
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Jutka!Jó reggelt......,ilyem korán?Csak nem 6-ra mész dolgozni?
Én megyek is,mert ma se érek be pontosan!
Szép napot!!!!!!!!!!!!!!!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


rambóka, igen fejtetőn hullik. máshol ugyanolyan dús loboncom van. és egyre jobban látszik. én nagyon látom, mások kevésbé, de kezdik ők is látni. és azért van,mert a tesztoszteron magas. igaz nekem augusztusban 0,7 volt. arra azt mondta tűű,hogy az szabad tesztoszteron, és attól még lehet magas. vagy mi a szösz. :D én most értem el azt,hogy belevágok a durvább módszerbe: minoxidin. de ki tudja, lehet felesleges vagyonokat költeni erre, ha úgyis magas még a tesztoszteron, akkor akármit is tezs az ember. ha helyrejöttünk,lesz megint hajunk. de nem szeretném az összeset elveszteni :( :cry: :(
most voltam vérvételen, megyke vissza a 120 percesre nemsokára. beikszletme a vasat (hajhullás miatt) és a koleszterint is (mindig kicsit magasabb).
ja, szőnyeg tényleg axtra akciós volt :D
és macskalezsoktatás: fúj drazsi, fúj bogi, nem szabad :D az elején kell szigorúnak lenni. :D errefel a férjem küldött tegnap este egy mms-t,hogy a macskák rajta hencseregnek a szőnyegen :D :D
jaj, de rossz volt a cukros víz. mára lesz eredmény. hipijéééé :D
mindenkinek szép napot.
ja, egyszer vizsgáztattam úgy,hogy az egyik lánynak tökre nagy pocakja volt. úgy izgultam érte :D
rambóka: szegény cicus. remélem semmi komoly nem lesz!!! drukk ezerrel.
dimet
 
 


Sziaszok!

Megint vagyok, ismét beteg voltam másfél hétig, ill. még ua de lekopogom, asszem vége van! :-)
Majd visszaolvasgatlak benneteket....

Ja! voltam 30 hetes UHn, és kiderült, hogy kisfiú!!!!!!!!!!!!!! 1600 gra tippelte a gép most. Viszot iszonyú nagy ahasam, 10 kilónál járok, a csípőm centire ugyanannyi, mint 5 hónaposan. Szóval akkor mi az a 10 kiló? Magzatvíz átlagos.

Vettünk babaágyat, meg rátehető pelenkázót, nagyon aranyos.

Ágyban egyébként szerintem a demko feder a legjobbb. A legdrágább is. Ha vesztek egy olyan franciaágyat, akkor az életed végéig ágy, az tuti, és sose fog fájni a hátad. Mi nászajándékba kaptunk egyet. Ha napközben fáj a hátam, éjjel rendbe jön. Hátránya, hogy más ágyaon képtelen leszel aludani. :-)

Ja! Írt nekem egy gerike nevű lány magánban. Ha olvasod ezt, nem tudom privát üzenetet küldni, úgyhogy írj a sternenschein@freemail.hu címre!
csillagfény
 
 


Sziasztok !

Zsizsik, nagyon szuper, hogy rátaláltál a laborra !! Az meg fantasztikus, hogy a háziorvosod segített ebben. Ügyes voltál !!
Eszternek jobbulást, szerintem ha ez a nehézlégzéses tünet fennáll a gyógyszeres kezelés után is, menjetek el tüdőgondozóba ! De az arcüreg gyuszi okozhat ilyen panaszokat (tapasztalat)..
Szvsz a lányod hasonlít rád !! :)

Dimet, a görbuszod szerintem jelezte a pé-t..
Gratulálok az ’akciós’ szőnyeghez !! Ilyesmi már velünk is előfordult és persze hagytuk, hogy olcsóbban megússzuk a vásárlást :wink:

Aranykavics, a spermák lassú mozgása szerintem is átmenti állapot Ha van baci, majd kap antibigyót és hamar helyrejön a párod.

Rambóka, Gergőnek szép kerek a pofija és milyen édes, tömzsi ujjai vannak.Ez mindig úgy le tud nyűgözni..
Macsek hogy van ?

Kandika, csúcsszuperek a gyerekes képek, főleg az ikres tetszett :lol: bár lehet, hogy 4 egykorú gyerekkel megbolondulnék ..

Lara, most látom, hogy beelőztél a mensinél. Viszont gyönyörű pé-s hónapod volt megint. Úgy tűnik ezzel nálad nincs gond, szerencsére !! :lol:

7kincs, waouu, micsoda gyönyörű pé-s görbuszod van !!! Látod, az a két nagy tüsszencs szépen eldurrant és reméljük hamarosan +++ lesz a teszted is ! :wink:

Nagyon szupi volt a zalakarosi pihenésünk, jó sokat ettünk, fürcsiztünk, táncoltunk és nem kíméltük a nyikorgó szállodai ágyat sem :lol:
A táncos este után annyira görcsölt a hasam, hogy azt hittem mindjárt megjön. De még mindig semmi, csak le akar szakadni a derekam.
Nem csináltam tesztet, mert ilyen hormoneredmények után szerintem tök feleslegesen pocsékolnám a tesztet. Ez van, majd megjön, amikor akar :?

Mniki(32.cn)
mniki
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?