Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilvi,
én is a Sóbarlangba járok tornázni hetente kétszer egy héten, és pont tegnap beszélték ott a csajok, hogy indult a jóga. Állítólag nagyon jó, talán hétfőnként van, másfél óra.
Anett,
akkor ez hozzátok közel lesz, nem? Ugye, a múltkor azt mondtad, hogy ott laktok a közelben?
Arra készülj fel, hogy eddig nem volt egy csepp fűtés sem, mi tegnap 10 fokban tornáztunk, és még mozgás közben is majd' megfagytunk!
De azt beszélték a csajok tegnap, hogy jó a jóga.

Ékszer vásárlási ötletet köszi! :wink:

Puszi Mindenkinek!
Andi
idna
 
 


Kép Kép
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Az elmúlt napjaim nem túl jó történetekkkel bővelkednek.
Hétfőn szülői értekezlet volt az oviba, amit egy isteni kis párbeszéd előzött meg kora reggel.
Mivel Tami az őszi szünet előtt sem járt egy pár napot, én nem láttam a kiírást, hogy most hétfőn szülői lesz, amit lampionkészítés követ és gyerekeket jó lenne nem hozni. Elkezdett kattogni az agyam, hogy oldom meg, ugyanis Zoli sokáig dolgozik, rokon meg egy szál sem Vecsésen, barátnőmnek pedig beteg lett a gyermeke. Hangosan gondolkoztam és eszembe jutott, hogy megkérem a szomszédot,, akivel tök jóban vagyok és szoktunk vigyázni egymás gyerekéére, segítsen. Erre egy anyuka más anyukák és az egyik óvónéni előttt, jó hangosan, de nem rámnézve megjegyezte, hogy ő a kutyájáát sem bízná a szomszédra, nemhogy a gyerekét. Életünkbe először találkoztunk... Hirtelen teljesen lebénultam a döbbenetől. Ő elindult haza, én már nem értem utol, csak mikor elindult a kocsijával, ahonnan mosolyogva integetett. Hát én nem mosolyogtam, csak a dühtöl vérben forgó szemmel követtem a tekintetemmel. Azóta nem néz rám, persze mindig összefutunk.

Ildi!
Nagyon kedves vagy, de amint látod nagyszerű történetekkel tarkított az életünk. Izgulsz a szülés miatt? Én valahogy egyik babánál sem pánikoltam, meg sem fordult a fejembe, hogy valami történhet. A Szonja és a Tami megajándékozták egymást a a Szonjus születésekor, ami nagyon jól sikerült.

Andi!
Igen tényleg nagyon közel van - állítólag :oops: -, én tornázni azért nem megyek, mert vettünk egy profi szobabringát és azon kaszkadörködöm esténként. A jógának nagyon örülök, bár nem értem, hogy hogy lehet hidegbe. Te is vigyázz nagyon magadra!

anett
kállai
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Nem tudom mi van Veletek? Ildi, Betti, Nóra! Remélem jól vagytok!

Anett! Az oktató telcsiszámát csak jövő keddre tudom megszerezni , de az már szerintem késő.Amit tudok az az,hogy hétfőnként 1/2 7-8-ig van.Polifóm lehet, hogy kell, bár nem biztos, mert nálunk is van.
Jó jógázást!

Andi! Te milyen tornára jársz ,1-1 óra és mennyibe kerül?

Sziasztok!
Szilvi
nsyl
 
 


Sziasztok!

Na itt vagyok,de rossz a hangulatom,nem tudom miért de nagyon rossz kedvem van és sokat sírok,pedig nem bántott senki... :cry: :cry: :cry:

Azért nem jötttem,már este,mert olyan későn értem ide,hogy lefordultam volna a székről,de azért beraktam egy ikont,jelezvén,hogy élek,gondolok rátok,de álmos vagyok-ez volt a jelbeszédem értelme.

Most nem is tudom mi volt a túl oldalon :? :? :?

NA akkor kezdjük itt.

Szilvi!
Köszi a jóga tippet!

Hogy viszonyul Dávid a kistesóhoz???
Hát nem fogja fel szerintem még úgy igazán,de:
a mai regálása ez volt:
-Adott egy puszit a hasamra,csak úgy és megszólal: "ott van bent a kishugi!"-ennyi....,van mikor napokig nem jut eszébe,sőt gyanítom,hogy nem is sejti,hogy hogy is nézhet ki az az állítólagos kistesó,aki ott van annya pocijában?De ilyenkor megzabálom azért. :D

Ja és köszi a bátorítást,annyira jól esik.
Elvileg december 12-re vagyok kiírva,(a 4d uh szerint 15-re),majd meglátjuk,elvileg holnap megyek uh-ra,meg már a ctg-is kezdem. NA meg nagyrutin is lesz,mert sokat híztam,remélem nem lesz sok fehérje a vízeletemben. :(

Mit dolgozgatsz?Miről maradtunk le?(vagyis én?)

Azért nem "irogatunk" különben,mert elég sokat találkoztunk mostanában,és meg tudtuk beszélni a dolgainkat személyesen,vagy msn-en akár,de mostmár én is jobban fogok ragaszkodni ,hogy ide is írjanak,mert nemsokára Mi se nagyon tudunk sehova se menni...

A Nóra most éppen nagy varrásban van és nem ér rá :wink: de azért remélem néha olvas :wink:

Anett!
Köszi a tippet arany ügyben,ez tök jó.

A szüléstől még nem félek,de később fogok az tutti,vagyis nem tudom.......Dávidnál se féltem,arra,hogy valami rossz is történhet,arra én se gondoltam sose,pedig jól megszenvedtem....

Az ajándékozást jó ötletnek tartom,én is befogom vetni az tutti,már most küldözget Réka baba a Dávidnak ajcsikat.Tök jó a kuponakciós állatfarm a Brendonban,legútóbb ezt küldte....

Andi!
Hú,mit is akartam neked mondani?
Na mindegyj,ha eszembe jut zargatlak.....

Betti?

Jutka!
Úgye már jól vagytok?
Ja a kódót majd írd meg hova küldjem,feltéve,ha megtalálom,mivel a kiscsaj ruhakupaca alatt landolt egyik nap.....

Manó?Judi?

Tábla
Kép
Ja és bocsi Andi de mégnem tudtam újra csinálni.
ilgya1
 
 


Sziasztok!
Lányok,megnéztelek titeket az iwiw-en,nagyon szépek vagytok a babákkal!Végre több időm volt,jobban meg tudtam nézni a képeket! :lol:
Kedden voltunk Levivel orvosnál,megkapta a 2 hónapos oltást és meg se nyikkant! :D
Meg is voltam lepődve rendesen!

Betti,
Ti orvoshoz ide Monorra jártok?

Mit szóltok hozzá,hogy állítólag januártól csak az ügyeletesnél lehet szülni és csak abban a kórházban ahová tartozol?
Vagy ha a választott orvosnál és kúrházban szülsz akkor az sok plusszba kerül majd?
Engem felháborít! Szeretnék majd Levinek kistesót és nem akarok egy vadidegennél szülni!!! :twisted:
mano83
 
 


Ilgya,
most láttam,hogy te is jártál a KOTK-ba!
Mikor jártál oda?
mano83
 
 


Sziasztok!

Szilvi, én csak sima női alakformáló tornára járok. Minden kedden és csütörtökön van 7-től 8-ig, és 700 Ft-ba kerül egy alaklom.
Te már régóta jógázol?

Ildi, milyen volt a mai ultrahang, ctg? A ctg-t már Schlenker Éva csinálta?
Nem is híztál sokat! Én legalábbis nem látom.
Jobb kedved van már? Biztos a kialvatlanság hangol le. :(

Hétfőn megyünk Játszóházba? Neked jó a hétfő? Nekünk jó lenne.


Manó, el is felejtettem írni a múltkor, hogy én is megnéztelek az iwiw-en, és nagyon aranyos a kis Levi! :D És milyen ügyesen viselte az oltást, igazi férfi! :wink:
Én is nagyon-nagyon felháborítónak tartom, hogy állítólag nem lehet választott orvosnál és kórházban szülni majd!!! Nem tudom, miért akarják ezt bevezetni, szerintem a kismamák 90%-a választott dokinál szült eddig is, mert abban jobban megbízik, mint egy vadidegenben! Legalábbis nekem így volt. Nagyon nem lenne jó, ha ezt megváltoztatnák. :( :evil:

Puszi Mindenkienk!
Andi
idna
 
 


sziasztok!

Hú,de hosszú volt ez a tegnapi nap.......bocsika,de elterveztem,hogy jövök,de aztán nem jött össze a dolog. :(

Na akkor elmesélem.....röviden-(nyugi)
6:45-re kellett mennem az Istvánba vérvételre,ultrahangra és ctg-re. Apa fel kelt már fél 6-kor és elment tankolni a kocsimba,hogy arra se legyen gondunk a kh. felé,meg akkor tudunk menni a gyorsforgalmin,persze a kúton volt valami gubbanc és 6:20-ra ért haza,persze mi még javában aludtunk,pedig ekkor kellett volna indulnuk,ahhoz,hogy időben beérjünk és ne a csúcsban. Azt a kapkodást....persze szerencsétlen csörgött nekünk telefonon,de én olyan jól aludtam (végre),hogy eszembe nem volt meghallani a telefont (egyiket se) :oops:
Nagy nehezen elindultunk olyan 40 körül,mert úgye tégelybe pisilés,meg Dávid cucc bepakolás (víz,pelenka,játékok,regggeli stb...)a ruhákat még, jó,hogy kikészítettem.Ez is rekord volt.
Persze irdatlan nagy dugó volt a reptér melletti úton,csak a Gyorsforgalmin enyhült valamelyest a dolog. Így is 7:05 kor már bent voltam :? ,de a vérvételen a sor az ajtóig állt,kiderült,hogy valami rendszer hiba van,vagy valami új rendszer,vagy nem tudom mi,de az eddig 5 percig tartó vérvétel,most egy órán keresztül tartott. :x Pontosan 8:05-kor végeztem a vérnél,mikor jön a dokim,persze már utcai ruhában,hogy neki el kell mennie,mert már ilyenkor máshol rendel :? és,hogy hogy ilyen későn jöttem?most akkor nem tud ultrahangot csinálni,és hívjam fel ha végeztem ctg-n :roll: akkor elmeséltem neki a vérvételes kálváriámat (mert ott is volt gubi-nem volt jól beírva a tajszámom a beutalóra,és nem voltam benne így a gépbe,hosszú......-jó lett az a lényeg :shock: ,ja és vénámat se találták :x ,vagyis meglett,de nehezen; beszúrja a tűt ,és nem jött vér :o na akkor gyorsan ökölbe szorítottam,aztán elkezdett valami kicsi szívárogni,de mire megtelt három kémcső,azt hittem ott örülök meg.)
Én meg közben aggódtam a Dávidért,ők kint voltak a kocsiban a parkolóban.
Aztán végül is a doki hozta a mappáját és egyeztettünk időpontot a jövőheti ctg-re,de csütörtökre kértem,mert akkor rendel a szülésznőm,és akkor fogunk elvileg találkozni,ha éppen nem szülnek nála persze. :shock:
Jövőhét utáni csütörtökre pedig a 38 hetes uh-ra kaptam időpontot.
Na akkor elintéztem a dokit,megyek a ctg-re,azt hittem ott ájulok el,kismillióan voltak előttem,persze csak két gép van itt lent az alagsorban,a többi fent van a szülőszobán. És kiderült,hogy le küldték a kismamákat ide,mert valami front volt,és sokan szültek,nem volt szabad gép,és amíg vártam a vérvételnél,addig összegyültek előttem,persze olyan is bepofátlankodott elém,aki a vérnél később jött,de a cukor miatt lejárt az 1 órája,így hamarabb behívták :? :? :?
Zsoltiék is bejöttek közben,és kiderült,hogy fölöslegesen aggódtam,mert Dávid nagyon jól elvolt,elmentek a büfébe hoztak nekem rántott húsos szendvicset meg capuccinot,mert már ehettem addigra.
Aztán kivártam a soromat :roll: :roll: :roll: ,erre a kispocakbabám nem akart mocorogni,akárhogy fordultam az ágyon csak nem mozog rendesen,már tiszta ideg voltam addig,előtte kint a folyóson meg annyira rugdosott,hogy szabályosan fájt,de bent bezzeg elaludt vagy mit tudom én,persze így 40 percet voltam bent,20-25 helyett,szerencsére a hanyatt fekvésem nem tetszett neki,így elkezdett fészkelődni,és ez már a néninek is tetszett. :D
na végre végeztem halleluja.....erre jön a ctg-s néni,hogy úgye nincs itt a dokim,meg-e várom,mert ha nem akkor megy és aláíratja a papírkámat egy másikkal,mondtam neki,hogy nem várom meg mert azt beszéltük meg,hogy telefonálok neki,erre eltűnik...várok,várok,eltelik 5 perc semmi,kimegyek a folyósóra,(persze ctg. közben csörgött a telefonom,tudtam,hogy Zsolti hív,mert speciális csengőhang van hozzárendelve,éppen ezért)gondoltam kint felhívom,hogy már csak egy aláírásra várok és megyek,erre látom,hogy jön egy anyuka és bekopog a doki irodájába,ahova bement a ctg-s nő a papírkámal,hogy vizsgálják meg gyorsan a lányát,mert 2 perces fájásai vannak,erre bementek az egész család,na akkor már tudtam,hogy az aláírásomból egy darabig semmi nem lesz :( de szerencsére gyorsan megvizsgálták,vitték is a szülőszobára,aztán jött az aláírásom is a papírkámmal,mikor megláttam azt a firkát,majd elsírtam magam,na mindegyj végre kijutottam az ajtón....már rohantam komolyan nehogy valami visszatartson :) ez olyan fél dél előtt volt kb. persze Dávid bealudt a kocsiban,erre kiderült,hogy be is kakilt közben,akkor hazáig még ezt is elviselni,szóval ilyen gázos napom volt. Útközben összevesztem apával valami ökörségen,(kajarendelésen) na erre rámjött megint a sírás,egésznap sírtam,tegnap is ,de tegnap senkivel nem vesztem össze csak úgy sírtam mindenért :( :cry: :cry: :oops:
Aztán délután elmentünk a CBA-ba mert délutánra bejelentkeztek a sógórnőmék, és nem volt otthon semmi rágcsi,ott összefutottam Nóráékkal is,és állítólag az Andiék is várhatóak voltak 6 körül :D Nem tudom voltatok,Andi? :D

Ma meg délután ismét gyerekzsúrra megyünk, a Roliékhoz,uncsitesó,(akik már voltak a Tücsökzenén,a lányok biztos emlékeznek rájuk :wink: )
Apáék meg lementek a telekre télíesíteni,ezuttal a miénkre :roll:

Na szóval most a Dávid elaludt a kajám már kész,így gyorsan írtam egy litániát...

Mano!
Én is megnéztelek az iwiw-en és tényleg arik vagytok!

A tv.-el kapcsolatban meg csak annyit,hogy jó nagy hűlyeség,aki kitalálta,annak a felesége biztos valami jó nevű magánklinikán szül.(Meg biztos nem szült még és nem tudja,hogy milyen érzés,ha minden alkalommal más "taperol" /na jól van vizsgál/ meg.Azért én úgy gondolom,hogy nem mindegyj,hogy hány emberen "mész keresztül",meg elvileg ő ismeri a gondodat,bajodat és tudja,hogy mire figyeljen,akihez havonta jársz,akihez meg csak úgy beesel szülni,az nem biztos,hogy olyan lesz,mint amit elvársz.És egy nő életében a szülés az az élmény,ami örökre megmarad,és nem mindegyj,hogy jó emlékként vagy rosszként.
Persze biztos sok olyan orvos van,akinél így is élmény lenne,de szerintem ezért választ a nők többsége orvost,mert tudja,hogy így azt kapja,amit elvár.Akkor már most nem választana az ember orvost,mert úgyis mindegyj,akkor miért választ mégis szinte mindenki,tiszta hűlyék ezek..... :evil: :evil: :evil: Kép
Nekem szerencsém van,mert úgy tudom,hogy ez csak januártól lesz,de leht,hogy el se fogadják,ez még csak tv. javaslat,nem?
De sajnálom azokat,akik bele fognak esni. :(

Én 2005-2008-ig jártam a KOTK-ba mérlegképes könyvelő szakra(még az V. ker-e kezdtünk,majd egy év múlva költöztünk át a jelenlegi helyére,de klub tag vagyok ,és kártyám is van,meg kapom a hírleveleket a tanfolyamokról,tök szupi),te mikor jártál és melyik szakra?

Andi!
Azt hiszem elég kimerítően válaszoltam a kérdésedre :D :D :D nekünk is jó a hétfő még eddig,akkor 10 fele ott leszünk,jó?
Igaz angolom lesz délután,de addig megpróbálok tanulni valamit,hogy mikor azt nem tudom,mert holnap anyukám szülinapjára megyünk,és Oriflame tréningre is. :D

A többieknek is sok puszit küldök,legyetek jók és írjatok,ha tudtok!!!

Ja és bocs,hogy a rövid helyett ilyen hosszú lettem :oops:
Ildikó
ilgya1
 
 


Kedves Kevin!!!

Nagyon sok boldogságot kívánunk szülinapod alkalmából!!!


Kép

Kép

Ildikóék!!!
ilgya1
 
 


Sziasztok!

A Tücsökzenén kívül szoktatok még valahol találkozni? Pénteken a játszóházban? Már régóta készülök, hogy csatlakozom, de mindig közbejön vmi, vagy elfelejtem. Szóljatok, ha mentek vhová, igyeksem csatlakozni.
Nóra!
Megkaptad az e-maillemet? Vagy béna voltam, és oda sem ért?
Mindenkinek szép hétvégét!
Judit
judi
 
 


Sziasztok!

Ilgya,
én a 2004-2005-ös tanévben jártam a KOTK-ba,idegenforgalmi ügyintézőnek tanultam.
Most (ha Levi nagyobb lesz) szeretnék majd menni a Studio Italia-ba,mert idegenvezető szeretnék lenni;sajnos a KOTK-ba nem volt lehetőségem idegenvezetést tanulni olszul! :(
Nem 1995-1998-at akartál írni?
Jó pihenést mindenkinek:
Kati
mano83
 
 


Kevin, boldog szülinapot kívánunk Neked!

Szilvi, Neked pedig boldog névnapot!

Puszi, Andi és Lőrinc
idna
 
 


Szilvinek!
Kép
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Lányok, köszönöm szépet, arik vagytok!

KEVINKÉNEK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Puszi mindenkinek!
Szilvi
nsyl
 
 


Sziasztok!

Nagyon sok boldog szüilnapot kívánunk mi is KEVINnek!

Tamara, Szonja, anett
kállai
 
 


Szilvi!

Boldog névnapot!

Kedves Ildi!

Aki kismama volt mélyen megérti, amit írtál.
Kismamaként én is állandóan rohantam, főleg a második babánál /Tamara és a költözés sokat nehezített/. De ha egy kicsi vigaszt nyújthatok, a hosszú nehéz napokban, teszek egy kisérletet így félig ismeretlenül. Mindig, ha rád nézek eszem be jut az az érzés, amit csak akkor érezhetünk és csak addig a mi pocakunkban együtt dobog a szívünk a babánkéval és a kettő szív ekkor fizikailag is olyan közel van egymáshoz ami igazán felejthetetlen lelki boldogságot ad. Ebből a mámorból nehéz a földre visszatérni. És, ha az ember már nagyon fáradt, és sokat sír, a kis bizsergető érzés, amit szavakkal nem lehet leírni, a tied.
Na és a nagy kalad ami vár rád, a pillanat, amikor meglátod, az ismerkedés...
És, ha ránézél Dávidra, tudod, hogy amit csinlálsz, jól csinálod.
Már mosolyoghatsz is....
anett
kállai
 
 


A hétvégénk nekünk elég eseménydús volt.
Szombaton meglátogatott egy régi barátnőm, majd rohantunk a Márton napi lampionos felvonulásra. Ez az oviba szokás. Édesek a gyerekek, mint egy csomó kis törpe, lampionnal a kezébe. Elmegyünk a templomig, ott van egy kis műsor egy rövid prédikáció, majd a templom előtt, perecet, forralt bort és teát kapunk. Nagyon jó hangulatú. Őszintén szólva én eddig nem is tudtam , hogy ezt ünnepeljük.
Vasárnap a rendezvénycsarnoknál voltunk az Egy csepp vér napon. Volt ugrálóvár, arcfestés, kócbabakészítés, Gryllus koncert. Tamara tündérkirálynőnek festette magát, nem fotóztam le. :oops: Utána jöttek a csoporttársaim, na ez nem sikerült nagyon jól, annak ellenére, hogy a süteményem, amit Tamival dobtunk össze isteni lett. Ezt sem fotóztam le. :oops:
De képzeljétek, ma kettesben voltunk Zolival Zorán koncerten Gyálon. Ez nagyon jól esett a lelkemnek.
Röviden ez történt velünk. anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Anett!
Nagyon köszi,olyan kedves vagy,mikor elolvastam a soraidat potyogtak a könnyeim,biztos nem vagyok normális,de úgy elérzékenyültem.....jobb esetben én is mindig ezt gondolom,de most valahogy elhagyott az ihlet! De annyira igazad van,köszönöm...
Kép

Júj de jó lehetett a hétvégétek,a gyerekek biztos örültek.Gryllusra már én is úgy elmennék.....

Manó!
Most néztem csak meg,hogy mekkora marhaságot írtam a kotk-val kapcsolatban,semmi köze nincs a dátumoknak hozzá :oops: :oops: :oops: ne haragudj,nem direkt volt. Várj gondolkodnom kell,98--ban érettségiztem,akkor 98-tól 2000 vagy asszem 2001 ig jártam,két és fél év is volt azt tudom....

Én is tanultam olaszt is,és idegenvezetést is,de sajnos nem voltam elég kitartó egyikhez se,pedig csak a nyelvvizsga kellett volna ahhoz,hogy levizsgázzak idegenvezetésből. :( Az évek múlásával meg elmaradt,pedig csak halasztást kértem...

Judi!
A Lőrinci út 14 szám alatt van egy játszóház,szerda kivételével/Tücsi miatt/ ált. hétfőn és pénteken délelőttönként ott vagyunk,főleg Andiék a Lőrivel és mi a Dáviddal.
Titeket is szívesen várunk,akár most pénteken is!
Andi, pénteken fél 10???? :D

Ja és azt beszéltük meg az Andival,hogy a holnapi Cini helyett tornára mennénk,ami 10:30-tól van.Beszéltem a Mónival is,holnap babzsákozás is lesz,és tök szupi azt mondta,mert kevesen vannak,és mindenkire jut idő a tornaszerekkel.
Ti is kaptatok Szöveggyűjteményt,a harmadikat? (+első,és második :D )

Jutka!
Eltűntettem a kódot jól sejtettem,de szereztem helyette kettőt :wink: :wink: :wink: mi van veletek?

Betti?????Hova tűnt kedves?
Szilvi?

Puszi Mindenkinek:Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Én is a holnapi torna miatt ugrottam be, de látom, már Ildi megírta. Akkor 10:30-kor tornán!
Nóri, Ti jöttök?
Anett?

Ildi, nekünk jó pénteken a fél 10, ott leszünk! Hátha, most Nóriéknak is jó lesz!
Judit, nem jöttök el Emmával? Onnan akár tudsz is menni Ábiért az oviba!

Jutka, hogy vagytok? Meggyógyultatok már? Dóri?

Betti tényleg nagyon eltűnt, pedig eddig olyan rendszeresen írogatott.

Puszi, Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Hát mi még mindig nem gyógyultunk meg..... Sajna.... Dóra olyan csúnyán köhög még....majd megszakad a szívem :cry: :cry:
Ráadásul jön a rágófogunk, vagyis 2 elő is bújt, gondolom ezért újra sokat ébred. Jönnek még az egyéb gondok és én az energiám végefelé tartok.... Baromira el vok fáradva, ezért nem írok.... Mindenkitől bocsika!

Puszika, Dóra és Jutka
jatka
 
 


Sajnálom Doreszt,hogy még mindig nem gyógyultatok meg,jobbulást kívánok!!!!!

Neked meg kitartást! És ne legyél depis,mozdulj ki,ha tudsz!!!!

Andi!
Akkor 10:30 Műv. Ház.

Anett?Nóra! Ti melyikre jöttök?

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Mi kilenckor voltunk cinin. Nekem ez egy nagyon jó időpont Tami miatt. Őt elviszem az oviba és indulás a művház.
Képzeljétek megyünk Zolival ketten Hevízre hétvégézni, gyerekek nélkül. Kicsit ideges vagyok miatta, mert Szonjus még nem volt nélkülem soha, de anyáék rábeszéltek. Legalább tudom, jó helyen lesznek. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy fogjuk bírni nélkülük.
anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Bocsi az eltünésért :oops: Nem szándékos volt,de mikor ideérek a géphez mindig e-mail olvasok,üzleteim bonyolítom és a végén hulla fáradt vagyok és nem érek ide írni. :evil:
Mostsem olvastalak végig benneteket,csak az elejét,de bepótolom.

Szilvi!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK! :D

KEVINNEK IS BOLDOG SZÜLINAPOT!

Ildikó!
Remélem jobb már a hangulatod.Mikor terhes voltam akkor nekemis voltak ilyen sírós napjaim,sőt mostis van néha... :cry: Jól vagytok?Várod már a végét?Már a startvonalon vagy :lol:

Manó!
Mi Péteribe járunk orvoshoz és védőnénihez is.Szerencsére nem beteges Milán ezért nemkell sehova plusszba menni vele.


Csajok most ennyit volt a teljesítményem.Ne haragudjatok.Megpróbálok többet jönni.

Puszi mindenkinek és jó éjszakát!

Betti
raczbetti
 
 


ILDIKÓ!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép

KépKép
KépKép
krivita
 
 


Ildi,
nagyon boldog szülinapot kívánunk!


Puszi, Andi és Lőrinc
idna
 
 


Sia Ildi!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!

Szilvi, Viki
nsyl
 
 


Ildi!

Mi is csatlakozunk!

Isten éltessen szülinapodon!

anett, Szonja, Tamara
kállai
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezek, mert 1 óra múlva érkezik a férjem és megyünk Anyukámékhoz, Hajdúszoboszlóra. Családi hétvége lesz :lol:
Lőrinc még alszik, de mire indulunk, simán felébred. Jól elfáradt ma a Játszóházban, mire haza értünk, pedig 8 után ébredtünk reggel. Mégis mire haza értünk, már csak hisztizett; ebéd után villámgyorsan el is aludt.

Most is csak Ildiék meg mi voltunk a Játszóházban. Nóri, betegek lettek a fiúk? Vagy varrtál?
Judit?

Na, futok, még egy-két dolgot bepakolok.
Jó hétvégét Mindenkinek!
Andi és Lőrinc
idna
 
 


Sziasztok lányok!

Ildikó!

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Betti& Milán Kép
raczbetti
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm Mindenkinek!!!Jól esett nagyon!

Most nincs többre időm,de amint tudok írok.
Sok pusz:Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi,BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Raktam föl Leviről képeket a követkető helyre:
www.babanet.hu/album/main.php?album=11134
www.babanet.hu/album/main.php?album=11135

Jó hétvégét mindenkinek!
Kati

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket íme a képek:
Kép
Kép
Kép
Kép

Ildikónak Boldog Születésnapot!
Kép
Szilvinek boldog Névnapot!
Kép

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!

Manó,Krisztám!!!
Köszönöm!!!

Jók a képek végignéztem mindent! Látom nálatok is nagy kedvenc a pancsi :D
Kevin nagyon pasis lett! És micsoda torták!!!
Puszi apjuknak is,majd a fülét élőben húzom meg!!!

10 kor játszóház!!!!!!

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi,
sajna mi nem tudunk ma Játszóházba menni :cry: :cry: :cry: mert tegnapra Lőrinc beteg lett. Nem túl komoly, láza nincs, de iszonyatosan folyik az orra, egyfolytában törlöm és porszívózom, így most nem vinném közösségbe, mert kiutálnak. :cry:

Attól függetlenül, hogy vasárnap reggelre Lőrinc beteg lett, jó volt otthon. Szombat délután Erzsébet napon voltunk rokonoknál, Lőrinc tök jól eljátszott unokatesóm kislányaival, nagyon aranyosak voltak.
Aztán vasárnapra vírradó éjjel már nem aludtunk a betegség miatt. :(
Tegnap este jöttünk haza, szerencsére most jó éjszakánk volt, tudott aludni.

Ildi, remélem még olvasod ezt. Pedig olyan jó lett volna menni, és még főznöm se kell, mert hoztunk otthonról kaját.
Remélem, a szerdai cini-cinire jobban leszünk!


Kriszta,
nagyon jók a képek! Ki sütötte Kevin tortáit???
És a középső torta kié volt? Az apukájának is mostanában volt a szülinapja?


Jutka,
Ti meggyógyultatok már? Dóri hogy van???


Nóri,
hogy haladsz a varrással? :wink:


Puszi Mindenkinek!
Andi és Lőrinc
idna
 
 


Sziasztok!

Szonja is ugyan attól a kórtól szenved, mint Lőrinc.
Mi ettől függetlenül sem tudunk menni, mert az oviba bárányhimlő járvány van, és igaz, hogy Tami már volt, de hordozók simán lehetünk így is. Ha jól tudom, kismamáknak külön nem jó. ha a közelébe van bárányhimlős-gyanus. Három hét a lappangási idő és mi jó estetben is a 2 héten járunk.
Szerintem az idénre kivontuk magunkat a forgalomból. :(
Később bővebben jelentkezem.

anett
kállai
 
 


Sziasztok!

1 percben csak,mert rohanok dokihoz.Nincs komoly bajom,majd leírom...

Azért nem voltunk pénteken,mert Viktor is kicsit beteg,de nálunk a hurutos köhögés a jellemző,legalábbis pénteken az volt.

Mindenkinek jobbulást!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita
 
 


Sziasztok!

Szilvinek boldog névnapot, Kevinnek boldog szülinapot kívánunk!
Így elkésve..... :oops:

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki jobban vagyunk! Köszönjük az aggódást! :oops: Jól esett! :D

Ha pénteken játszóházi tali lenne, gondoljatok ránk!

Puszika, Dóra és Jutka

U.i.: Bocsika, hogy rövid vok, de komoly lemaradásaim vannak mindenhol.... :lol: :lol:
jatka
 
 


Sziasztok!
Már hetek óta próbálkozom belépni, de sohasem sikerül. Végre valahogy megjelent ez az ablak.
Próbálom behozni a lemaradást, és elolvasgatni, mi történt felétek.

Ha jól látttam, péntekenként szoktatok menni a játszóházba. A Kolpingosba? Csatlakozunk majd mi is.

Mi jól vagyunk, Ábi nagyon szereti az ovit, Emma már kész kislány, már nem baba, megnőtt, a legkisebb pedig 26. hetes (pocakban).

Nóra! Megkaptad a levelem? Lehet, az sem ment el..

Az összes betegeskedőnek pedig gyógyulást!!

Sziasztok!

judi
judi
 
 


Sziasztok!
Életemben először próbálok képeket csatolni. Nem tudom, sikerül-e.
judi

Kép Ábi kép [img]
[img]
Kép Emma kép
judi
 
 


Sziasztok!

Ilgya,
Levi tényleg szeret pancsizni! :lol:
Mst beteg szegénykém,vasárnap óta lázas,de már kezd gyógyulgatni!
Csak annyira rossz őt ilyen sápadtan és szomorúan látni! :cry:
Pedig vasárnap reggel még bedobott egy igazi,pasis mosolyt:
Kép

Judi,
tündériek a gyerekek! :lol:

Kép
mano83
 
 


Sziasztok LÁnyok!

Szomorúan olvasom :( , hogy nagyon sokan betegek.Mindenkinek jobbulást kívánok.

Mindenkinek köszönöm a köszöntést!

Jutka! Örülök, hogy jobban lettetek! :)

Kriszti! Köszi a köszöntést! Fú de megkostolnám azokat a tortákat!

Anett! kipróbáltad már a jógát és ha igen, hogy tetszik?

Judi! Ügyi vagy és aranyosak a gyerkőcök!

Manó! Nagyon cuki a kis Levi.Rád hasonlít inkább, vagy a párodra?

Nóra meggyógyultatok?Majd mesélj.

Ildi, hogy vagy?


Vásárolgattok már karira?Mi még nem, pedig az idén is elterveztük, hogy jó előre megveszünk mindenkinek mindent.Az a baj, hogy még ötletem sincs.
Megyek, mert indulok a Vikiért, aztán megyünk a szocpolt intézni.

Sziasztok
Szilvi
nsyl
 
 


Sziasztok!

Minden betegnek jobbulást kívánunk.

Ildikó!
Ti jól vagytok?Nem vagytok betegek?Dávid jól van?Hogy bírod így a vége felé?Kitartást és könnyű szülést.Ahoz képest nagyon aktív vagy :D (játszóház,cini-cini és a Dávid se kímél gondolom).

Kriszta!
Nagyon jók a képek és a torták.

Most nem írok senki külön,mert mennünk kell autót venni.A miénket már eladtuk vasárnap és nincs kocsink :cry:

Tegnap miis voltunk babaúszáson és a Milán csajozott :shock: Nem semmi kisfiú.Hát azt hiszem nem kell félteni.

Tényleg megyek,mert sok a dolgom.Puszi!

Betti&Milán
raczbetti
 
 


Sziastok!

Mindenki lelépett????Merre vagytok és mit csináltok?Mi most megyünk dvd-t nézzni.Milán csütörtök este lázas és alig eszik és alszik.Jönnek hátul a fogai :cry: Elég nehezen viseljük.

Tegnap voltunk autót nézzni és úgy nézz ki hogy jövőhét közepén meglesz és a nevünkön is lesz :D Már alig várom.

Ha van időtök írjatok!

Puszi és jó hétvégét!

Betti&Milán
raczbetti
 
 


Sziasztok!

Andi az autós tortát én sütöttem a középsőt anyósom a harmadikat meg Kevin Keresztannya hozta a cukiból.
Istvánnak 14-én volt a szülinapja.
Nóra!
Köszi a köszöntést és jobbulást!
Judi!
Aranyosak a gyerek, szép neve vana lányodnak!
Betti!
Milyen autót vesztek?

Lassan itt a Mikulás!

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!

Látom nem írtok.Csak benézztem énis hogy jelentkezem.

Krisztám!

Citroen Xsara picassot veszünk.Már le van foglalózva és valamelyik nap megyünk érte :) Nem új,de ígyis sokal fiatalabb mint amink volt.Teljesen beleszerettem ebbe a fajtába.Teszek fel egy képet róla.Nagyon szép!Ezt még a régi gazdája küldte nekünk.

Kép

Eleje

Kép

Hátulja

Kép

Belseje

Na ennyi lenne.Szerintem nagyon szép :) Márpedig az a lényeg hogy nekem tetszen :lol: Nem?Ja és már apa is beleszeretett :twisted:

Írjatok csajok!

Puszi!

Betti&Milán
raczbetti
 
 


Betti!

Ez tényleg nagyon szép! Az egyik kedvenc autóm!

Ildi!
Pénteken nem bitos hogy megyünk, de majd még jelentkezem!

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi van mindenkivel? Kivéve Bettit és Krisztit.

Hogy vagytok, meggyógyultatok már?

Betti! Nagyon szép az autó, biztos beválik.Jó tágas lehet.Gratulálok hozzá!
Milánka meggyógyult már?

Írjatok! Csak egy pár sor is elég, hogy mi van veletek.

Puszi
Szilvi
nsyl
 
 


Sziasztok!

Kriszta,Szilvi!

Köszönjük a gratulációt az autóhoz.Meg sajnos nincs itthon,de remélem pár nap és ittlesz.Nekemis nagyon tetszik :lol:

Milán már meggyógyult,de most apa volt beteg.Elkapott valami vírust és vasárnap hányt és hasmenése volt.Tegnap meg a Robi hugának volt hasmenése.Hát állítólag járvány.
Tudtok erről valamit?

Jól vagytok?Miért nem írtok?Pár sort :roll:

Puszi!

Betti&Milán
raczbetti
 
 


Sziasztok!
Kicsit eltűntünk,Levi nehezen gyógyúlt meg!
Még szipog egy picit,de hétfő óta nincs már láza! :lol:
Holnap viszem őt az ortopédia klinikára kontrollra,ugyanis most egy hónapig terpesz rugit hordtunk!
Remélem már nem kötött Levi csípője és hogy nem kell már többet a terpesz rugit hordania! :roll:

Betti,
tényleg szép autó,gratulálok hozzá!

Szép napot mindenkinek:
Kati

Kép
mano83
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?