Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tegnap egész nap nem mûködött az internet. Teljesen elvonási tünetek jelentkeztek nálamKép

Sokat kell dolgoznom, mert 2 cégtõl megválok és rendbe kell rakni az anyagukat.
De amiért jöttem:
Mindenkinek sok puszikát küldök. A betegek gyógyuljanak meg a szomorúk viduljanak fel. Kata menjek vasalni társadalmimunkában?
És tagnap este átvettük a szép autónkatKépKépKép.
Kipróbálás csak annyi volt, amíg Kistokajból hazaértünk. Majd ma!
neva
neva

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, épp most hívtam fel a doktor nénit, mert Martin még mindig taknyos. De én is az vagyok, úgyhogy most egymásnak passzolgatjuk szerintem a náthát. De a doktor néni szerint nincs baj, mert nem lázas, nem köhög.

Kata007Kép

Nagyon sajnálom, ami Dórikával történt, remélem, már jobban vagytok. Õ már nem viszket, Te meg már mindent kivasaltál.

NevaKép

Gratula az új autóhoz! Majd meséld el, milyen! Az elvonási tüneteket megértem. Tudod, ki ha én nem? Kép

DodusKép

Jó munkát mára!

Puszi Lina
Lina

Lányok!

Babát váróknak most jutott eszembe, hogy a József A.-n is van egy babacentrum. Ha a Búza tér felõl megyünk a Napsugár irányába, akkor amikor leérünk a felüljáróról, balra. Egy autószalon mellett van. Elég kicsi bolt, de azért babakocsikból elég jó választék van. Lehet, hogy olcsóbban, mint máshol. Ez persze csak egy tipp!

Betegeknek jobbulást kívánok én is!Kép

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Neva!
Beszámolót várjuk, bizots nagyon jó lesz az új autóKépKépKép Aztán nehogy addig menjetek vele, amig kifogy a benzin, mert akkor tolni kell haza Kép Laurát is vigyétekKép
JÓ MUNKÁTKép

Dodus!
Az a bolt szemben van a sulinkkal és már szeptembertöl tervezem, hogy benézek oda is egy lyukasórámban. Most már tényleg muszály lesz, egyébként kössz, hogy eszembe jutattadKép
JÓ MUNKÁTKép

Lina!
Sajnálom picurit, remélem lassan már kilábadozik. Vigyázz te is magadra. Küldök nektek egy bacimentes puszitKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

MarikaKép
Szerintem ugyanazt a babakocsit néztük ki.Kép Én ilyet szeretnék. Én februárig nem bírnám ki a vásárlást, úgy tervezem, hogy dec.-jan. megveszünk mindent. Pesti utat mi is tervezünk, dec. elején akarok menni 4D-s UH-ra és akkor majd benézünk a soroksári úti Megatoysba is. Én már úgy várom a vásárolgatást.

KataKép
Dóri babának mielõbbi gyógyulást kívánok, neked pedig kitartást a vasaláshoz.

NevaKép
Na milyen az új autó? Biztos nagyon szupi.

LinaKép
Nektek is gyógyulást kívánok.

DodusKép
Mailt megkaptam, köszi.

Holnap gondoljatok rám, jó? Holnap kell mennem a terheléses cukorra és úgy félek miatta. Az eredmény miatt is be vagyok ..., félek, hogy rossz lesz, nem akarok kórházba menni. És maga miatt a vérvétel miatt is, mert csak egyetlen egy hely van a két kezem ahonnan vért tudnak venni, és ugye ez két szúrást jelent. Egyszer volt úgy, hogy este is és reggel is vettek tõlem vért, akkor is ugyanazt az eret szúrták meg és hát nem volt a legkellemesebb.

Látom nincs táblicskunk. Ígérem nemsokára dobok egyet.

Puszi, Panka

panka

<pre>
Név / Foglalkozás Kor Lakhely Kórház / Orvos Gyerekek Szülés ideje
Dkriszta /könyvelõ/ [size=-2]Zsolti[/size] 29év Tapolca Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Kinga 2,5 év Kristóf 02.09.03. ________
Dodus /kontroller/ [size=-2]Tamás[/size] 26év Arnót Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ 1-2 év múlva
Gyöngyöske /GYED/ 30év ? Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Gyöngy 2év Hanga Kincsõ 02.09.24. ________
Kata(killes) /titkárnõ/ 29év Jókai ltp. Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Karina 02.10.07. ________
Kata007 /GYED/ [size=-2]András[/size] 36év Avas Megyei / Dr. Gyurkó Anita 15év Daniella 7év Dóra 02.05.29 ________
Lina /GYED/ [size=-2]Marcell[/size] 27év Gyõri kapu Szikszói kórház / Dr. Szemcsák Miklós Martin 02.02.13. ________
Marika /tanár/ [size=-2]Viktor[/size] 24év Bulgárföld Vasgyári / Dr. Hollósy ________ Márc.24.
Neva /könyvelõ/ [size=-2]Csaba[/size] 29év Avas (III.) Megyei / Dr. Farkas László Laura 02.08.15. ________
Panka /könyvelõ/ [size=-2]Laci[/size] 26év Népkert környéke Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Márc.16.
Ritaa /otthon van/ 30év Martintelep Semmelweis / Dr. Shittu Gafar Dani 6 év Dorka 3,5év ________
Roxane /?/ 30év Avas (III.) Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Berni 99.11.02. Márc.05.
</pre>

panka

Sziasztok!

Egy gyors jelentkezés csak.

Dórika már jobban van. Kép Pöttyök még vannak, de már nem viszketnek neki. KépKépKép Igaz két napig úgy aludt, hogy egy nagyobb méretû bodynak bevarrtam az ujja végét, így a keze nem látszott ki. Borzalmas volt látni az arcát amikor kentük be azzal a fertõtlenítõ folyadékkal. Szegénykém úgy nézett, mint aki azt kérdezi sírva, hogy "ezt most miért csináljátok velem????" KépKépKép
Ráadásul ma megkapta a két szurit (az 5 hónapos védõoltást). Igaz ezt nagyon hõsiesen viselte. Alig sírt, s mire kimentünk a váróba apucihoz, már szent volt a béke.
Itthon adtam neki egy fél kúpot, beborogattam a két szuri helyét, úgy sem láz nem volt, sem a lába nem fáj. Kép

Én viszont még mindig hõsiesen vasalok. Mindent át kell vasalnom amit az elmúlt két hétben hordtunk. A zoknitól kezdve, minden egyes ruhadarabot. Hát ez nem kevés. Kép Mert ugye az ember nem igazán vesz fel többször, esetleg csak egy nadrágot, vagy pulcsit. A többit mind teszi a szennyesbe. Nem beszélek Dóriról akit néha 3-szor is át kell öltöztetni egy nap. Nahát az elmúlt két hétben most látom mennyi ruhát hordtunk. De hát száradni sem szárad már olyan könnyen, szóval megfordult egy pár ruha rajtunk. Ezt most mind át kell vasalni.
A páromnak már megígértem, hogy ha végzek vele, utána egy hétig látni sem akarom a vasalót.

neva!
Elkelne a segítség! Kép
Sajnos egyik nagyi sem jöhet, mert a gyerek nem érintkezhet azzal két hétig, akivel az elmúlt két hétben érintkezett és nem lett az illetõ lefertõtlenítve. Namármost mindkét nagyival találkozott, de egyiküknél sem volt fertõtlenítés. Tehát sem mi nem mehetünk hozzájuk, sem õk nem jöhetnek hozzánk. Kép

Természetesen mindnyájatoknak köszönöm az együttérzést, aranyosak vagytok.
Ja, és vasalást nem vállalok senkitõl. Kutyára unom. Sosem szerettem, inkább elmosogatnék 10-szer, csak vasalni ne kelljen, de hát muszáj. Kép

Puszi nektek és szép álmokat!

Kata és Dórika (aki ma 5 hónapos KépKépKép)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok!

Mi is megvagyunk még. Most éppen Kingussal szenvedek, mert mióta az órát át kellett állítani minden reggel felébred 6 és fél hét között, ,holott mindig jó alvó volt és 8 elõtt fel se lehetett költeni. Így az alvási idõm eléggé lecsappant. Kristófhoz is kétszer kell ébredni, bár õ elég hamar letudja az evést, csak addigra pont kimegy az álom a szemembõl. Meghát még itt van a meló is nyakamon. Be kell pótolni a lemaradást. Kép

Kata007!
Megkésve bár, nem kevesebb jó kivánsággal boldog szülinapot kívánok! Dórikának kitartást és sok puszi. NEked õszinte részvétem a vasalás miatt. Bár én szeretek vasalni, csak mindig akkor jut rá idõm, amikor már toronyban áll. Kép

Neva!
Milyen az új autó???? Biztos szuper!! Laura, hogy van? Sír még sokat? FÁj még a pici pocija? Mi még szenvedünk a pocitól.Kép

Panka!
Megjött a levél. TÖk jó. Néha tényleg megérdemelné némely pasi! Kép

Lina!
Ragaszkodó ez a nátha!! Kép Sok-sok citromos tea a család minden tagjának. Kép

Marika!
ígérem megkapod az EDÁ-s beszámolót, csak egy kicsit térjek magamhoz. Irigyellek benneteket, én is úgy szerettem boltokba mászkálni, és tervezgetni, hogy mibõl milyen kellene venni.

Dodus!
Mi újság veletek. Képzeld ha minden össze jön, már jövõ júniusba ott lakunk Arnóton.

Most voltunk a tervezõnél. Két-három hét múlva kész a házunk terve. Legalábbis az elsõ változat. Kiváncsi vagyok, hogy mit hoz ki belõle a pasi. MI csak eltudtuk mondani, hogy mibõl mennyit szeretnénk (szoba és társai), de hogy mit hova???? Majd meglátjuk.

Én is most akarom a dokinénit hívni, hisz Kristóf is "sorban áll" a 2 hónapos szuriért. Jó lenne,ha csak a jõvõ hét elején jönne, mert akkor eltudnánk menni úszni.

Amint idõm engedi jövök
Puszi
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Kriszta!
Köszönöm szépen!

A két hónapos szuri állítólag sem lázzal, sem lábfájással nem jár. Én is féltem tõle, de kár volt. A doki szerint ez csak addig fáj amíg beadják. Utána semmi gond. Bár én akkor is adtam kúpot és vizesruháztam neki.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Úgy elszomorodtam, úgy néz ki, hogy Martinnak ráment a nátha a gyomrára. Kép Most diétáznia kell szegénynek, csak sós vízben fõtt krumplit ehet. Nem tudom, hogy fogom beletuszkolni, mert utálja azt, amiben nincs husi. Most már a páromnak is fáj a torka, úgyhogy az egész család megkapta ezt a vírust.

Puszi Lina
Lina

Lina!
Úgy sajnállak TiteketKép
Kezdett lelkiismeretfurdalásom lenni, hogy Martin a talin fázott meg, de szerintem valami csúnya és erõszakos baciról lehet szó. Talán nem is a nátha ment a hasára hanem a váladékot nem tudja kiköpni és megterheli a gyomrát. Nem lehet? Ezt azért gondolom, mert én minden megfázáskor hányok és pont e miatt. Olyan nehéz lehet most Nektek is. Úgy tûnik ez egy ilyen idõszak.Kép

Autót kipróbáltam tegnap. Nagyon fura. Igazából én még csak dizel autót vezettem + Trabantot. Azon tanultam vezetni is. De kényelmes és a szervó...hát majd el dobtam az agyamat tõle. A biztonsági öv állítható nem a nyakamat vágja mint a többi. Az ablakok zzzzz le és zzzzz fel.Kép
Tudom, hogy ez csak egy 6 éves tök átlagos autó, de nekem ez új!
Örülök neki!
neva
neva

Sziasztok!

A munka elöntKép Holnap már szabin leszek, így legközelebb csak hétfõn jövök.

MIndenkit puszilok, remélem a jövõ héten többet tudok majd írni.

Bocs, hogy most senkinek sem írok. Dehát a munkaKép

Sziasztok
Dodus
Dodus

Sziasztok!

Túléltem a terheléses cukor vizsgáltatot. De a megyeiben 3× vesznek hozzá vértKép nem csak 2×, így most leginkább egy tûpárnára hasonlít a kezem. Holnapra lesz eredmény. Már nagyon várom.

Voltam ma terhesgondozáson is. Eddgi 4kg-t híztam (ma vagyunk 20+3) és Sándor Csaba azt mondta, hogy ebbõl még gondok lesznek. Most teljesen szomorú vagyok. Szerintetek is sokat híztam?

NevaKép
Örülök, hogy jó az autó.

LinaKép
Nektek meg egy kis pozitív energia, hogy végre kilábaljatok ebbõl a betegségbõl:+++++++++++++++++++++++++

Puszi, Panka

panka

Marika!
Macika nagyon édi! Kissé szkeptikus vagyok: ez igazi?
A rózsák szépekKép
neva
neva

Sziasztok!

Martin egész jól legyûrte a krumplipürét, nem kellett nagyon kínlódni vele. Remélem, rendbe jön ez a kakis dolog, szerencsére nem megy a hasa, csak kicsit olyan nyúlós (taknyos) volt a kakija is. Nem akarom részletezni, csak kérdezném a tapasztaltabb mamikat, hogy ez gyakran elõfordul betegség esetén? És mennyire normális? Elõre is köszönöm a válaszokat.

PankaKép

Szerintem nem híztál sokat, most néztem a kiskönyvemet, én 3.5 kilót híztam a 20. hétre, a végére 12 lett. (De tudod, az elsõ 9 hétben még hatot! De azt csak én tudom, addig hivatalosan nem mázsáltak!Kép) Amíg a leleteid jók, addig ne aggódj a hízás miatt! A dokikat úgy bírom, komolyan, õ hány gyereket szült már? Hányszor volt terhes? Persze, tudom, hogy jót akarnak, de nem olyan könnyû néha a dolog, mint ahogy elképzelik.

Szerencsére a Semmelweisben nem csináltak ilyen terheléses cukrot, csak a teszt-reggeliset, úgyhogy ebbõl kimaradtam. Azt hiszem Miskolcon már csak a megyeiben kínozzák ezzel a kismamákat. Teljesen fölöslegesen, mert ez elég lenne akkor, ha a teszt-reggelisnek rossz az eredménye.

Kata007Kép

Örülök, hogy Dórika jobban van, úgy látszik, most menyasszony-võlegény egyaránt kínlódik valamiért! Kép Nem baj, addig nem tartjuk meg az esküvõt!

NevaKép

Köszi az együttérzést! Az a baj szerintem, hogy most már mindhárman össze-vissza fertõzzük egymást. De egyikünk sincs túl rosszul, nincs láz, hõemelkedés, csak egy kis torokfájás, taknyosság. Remélem, egyszer elmúlik.

KrisztaKép

Örülök, hogy ilyen jól haladtok a ház tervezgetéssel!Kép Biztos jó lesz, ha kiköltöztök!

Puszika Lina
Lina

Sziasztok!

Panka!
Ne irj ilyeneket, hogy 4 kg már soknak számít, én biztosan többet szedtem fel és szerintem ennyit már fel is kell. Már több mint félidõs vagy hány kilót lehetett volna hízni? Ne legyél szomorú, szerintem nem sokKép

Neva!
Tök szupi, hogy jó az autóKép Használjátok sokat, de csak jó célraKép

Lina!
Tessék meggyógyulni, egy náthát még én sem húzok ilyen sokáig!!! Vigyázzatok magatokra és igyatok sok-sok mézes teátKép

Dodus!
Várunk a jövõ héten isKép (A nem dolgozók klubjaKép)

Kriszta!
Remélem szép lesz az új házatokKép Ki a tervezõ? Szurikor majd szurkolok. Vigyázz uraságraKép

Kata!
Már irtam, hogy nem irigyellek, de tegnap szolodalitársból én is vasaltam. Fúj, hogy bírod?KépKép

Puszika mindenkinek, MarikaKép
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Hát, ne hogy lemaradjunk már tõletek (Lina, Kata007) nemrég jött haza Zsolti Kingával az ügyeletrõl, (mert a tündérkém erõteljesen belázasodott). Eredmény fertõzõ torok és mandula gyulladás. Azt mondta, a doki néni, hogy tartsuk távol a picitõl. Könnyû azt mondani!!! Kép
De legalább kiderült mitõl volt annyira nyafika szegény egész nap. Kristóf is csak nyûglõdött. Remélem még nem kapta el Kingától. Mertha igen....Kép zûrös napok elé nézek. Még jó hogy hosszú hétvége lesz.

Majd holnap beszámolok a dolgokról.

Marika!
A tervezõ neve Oláh Ferenc. Egy idõsebb, de elég szimpi pasi.

Puszi
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Támadnak a bacikKép
Utálom az õszt, a nyálkás, ködös hideg reggeleket.
Jobbulást minden pincurkának!

Tegnap láttam, hogy a Babanetesek Mikulás talit rendeznek. Nem rossz ötlet. Játszóházat akarnak kibérelni és Mikulást rendelni. Megint irigykedtem. Nálunk ezt talán nem is lehetne megvalósítani.

Laura borzasztó ahogy viselkedik. Az esték menetrendszerûen üvöltéssel telnek. Néha már gyanús, hogy nem is a hasa fáj. Egyszerûen nem akar elaludni. Most reggel meg nem bírom felébreszteni etetés közben. Eszik egy kicsit aztán alszik. Tegnap este olyan sírást produkált, hogy alig kapott levegõt. Semmi nem történt ami miatt ezt kellett tegye.
Komolyan napról napra rosszabbKép
neva
neva

Sziasztok!

Most már igazán megállhatna ez a betegséghullám itt a topicban.

Lina!
Kicsit bánt a lelkiismeret bevallom. A talin annyira szóltam volna, hogy vedd le Martinról a polárt amikor én Dórit bodyra vetkõztettem, de nem akartam okoskának tünni. Legközelebb inkább nézzél okoskának, szólni fogok mint tapasztalt anyuka, ha nem baj. Kép
A széklettel kapcsolatban nem tudok mit mondani, nem volt ilyen a lányoknak. Szerintem egy telefont megérne a dokinéninek. Talán még az asszisztens is tud rá választ adni.
Dóri már egész jól van, pötty alig van. (Vasalni való még annál több KépKép)

Esküvõ tényleg várhat, és Dórika sok-sok gyógypuszikát küld az õ Martinjának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta!
Látom Te sem maradsz ki. Kép
Ez a fránya idõ! Szerintem Kristófod már elkapta. Aztán, hogy mennyire ellenálló a szervezete az anyatej miatt, majd kiderül. Hiszen egy betegség sosem akkor fertõz amikor már látszik a betegen, hanem elõtte, amikor még nem is tud róla. Azért szorítok, hogy gyõzzön az anyatejes védelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kingának gyógypuszi, hogy minél hamarabb meggyógyuljon!!!!!!!

Panka!
Eredményre kíváncsi vagyok!!!!!!!! KépKép

Marika!
Ugye, milyen jól ki van velem szúrva?
Vihetnék egy adag vasalni valót ha már Te készen vagy????? Kép

neva!
Remélem Ti nem kaptok el semmi nyavaját.
Azt mondod már nem is biztos, hogy a hasa fáj Laurának. Nem száraz a levegõ nálatok? Vagy nem öltözteted túl melegen, mint féltõ anyuka????????
Dórin itt a bérházban csak egy rövid ujjú body van kisnadrággal, mert nálunk elég jó idõ van 24 fok.

Dodus!
Jó pihit neked! Látom lesz mit olvasnod hétfõn! KépKép

Azt hiszem senkit nem hagytam ki.

pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Na megvan a vércukor eredménye:
éhgyomor:4,7; 60 perces:6,1; 120 perces:5 És a referencia tartomány felsõ határa mindegyinél 5,8. Ettõl a 60 perces magasabb. Konzultáltam a háziorvossal és azt mondta, hogy Kékes fõorvosnõ biztos szigorú diétára fog fogni. De én nem akarok befeküdni a kórházbaKép

Neva, Gyöngyöske
Nektek mennyire volt magas a cukrotok?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Kata007Kép

Beszéltem a doki nénivel, õ mondta, hogy diétázzon, amíg rendbe nem jön. Azt mondta, hogy valószínûleg attól van, hogy ugye a váladék lecsorog a torkán, és a gyomrába kerül. Ez látszik meg a kakiban, mert ugye ezt nem tudja megemészteni. Csak kíváncsi voltam, hogy más tapasztalt-e már ilyet. Mára viszont már normális volt a kakija, és sokkal kevesebbet kell szívni az orrát is. De azért ma meg még holnap diétán tartom. Szerencsére ízlik neki a sós vízben fõtt krumpli. Kép Tiszta költségkímélõ most az etetése.Kép

De látod, Te mennyivel tapasztaltabb mami vagy, egybõl levetkõztetted a talin Dórikát! De remélem, a harmadik gyereknél már nekem is eszembe fog jutni!Kép Addig csak nyugodtan szólj rám, nem foglak okoskának nézni!!!

További jó vasalást!Kép

NevaKép

Nagyon sajnálom, hogy nem javul a helyzet. Sajna nem tudom, mit lehetne tenni Laurával, mert Martin nem volt nagyon sírós baba. Na ne félj, mostanában egyre akaratosabb, és igen tud üvölteni, ha valami nem az õ akarata szerint történik. Kitartás és fel a fejjel!!!

MarikaKép

Sajna, ez nem nátha hanem valami enyhe kis vírus, de most már javulunk. A mézes teát isszuk ezerrel, de Martin még nam kaphat, mert állítólag egy éves kor elõtt nem szabad mézet enniük.

KrisztaKép

Kingának is jobbulást kívánunk!KépKép

Puszika Lina
Lina

PankaKép

Nagyon sajnálom, hogy nem stimmel a cukrod. Nagyon szorítok, hogy ne kelljen kórházba feküdnöd!!

Sajnos ezzel kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, mert nekem végig rendben volt.

Puszika Lina
Lina

Kata!
Laura us body-ban van itthon, néha ha hûvösebbet érzek akkor adok rá zoknit, de semmi több. Ez kizárva. Száraz levegõ lehet, de van bent víz folyamatosan a radiátoron. A hõ nem megy 26 fok alá, dehát negyediken vagyunk ez van. Ez is kizárva.
Ma úgy tapasztalom, hogy a puki kínozza. Nem akar kijönniKép
Úgy sajnálom.

Panka!
Kékes fõo.nõ azt mondta, hogy legyen 7 alatt az érték és akkor ok. Nekem 9 volt a 120 perces. Ígérd meg, hogy szénhidrátokat csökkented, diétázol és kész. Nyugi, szerintem minden ok. Egyébként én az Sztk-ban voltam és ott is van terhelés - vigasztaljon. Ja és nem híztál sokat.
Hát az e-mail-ek amiket küldsz nem semmikKépKépKépKép
neva

Neva!
Most egy kicsit megnyugtattál. A 7 alattiban még benne vagyok. Hétfõn megyek fõorvosnõhöz, remélem majd õ is így gondolja.

Egyébként az Sztkban tényleg próbareggeli volt,ahogy Lina is írta, csak hogy Hardonyi átjött ide a Vasgyáriból ezt egybõl eltörölte és bevezette a cukrosvizet. Ezt a védõnõm mesélte.

Örülök, hogy tetszenek a mailek.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

PankaKép

Én nem nagyon értem ezt a cukros dolgot, mert 2001-ben, ugye amikor terhes voltam, már javában Hardonyi volt a Semmelweis-ben a fõorvos, és akkor is teszt-reggelis módszer volt! Nem mintha számítana, csak nem értem a dolgot.

Puszi Lina
Lina

LinaKép
Hát akkor most már én sem értem. Na mindegy. A cukrosvíz biztos olcsóbb mint a zsömle és a tej. Vagy azt neked kellett vinni?

KataKép
Ki fogjátok próbálni azt a "zsiráfos" pelus? Ha igen akkor majd érdekel a véleményed.

Puszi, Panka

panka

Kata007, Panka!

Milyen zsiráfos pelusról van szó?
Mert én használtam Kingával zsiráfos pelust. Textiles és a tépõzáron van zsiráf. Mert, ha az, akkor azt mindenkinek tudom ajánlani. Baj csak az, hogy midi mérettõl van. Én Kingusnak csak azt, vagy pedig "lufisat" használtam. MIndkettõ tökéletes és megfizethetõ. A pelenka elérhetõsége vagy a Zsarnai piac, vagy háztól (ahol a pasi lakik). Ha valakit bõvebben érdekel, tudok telefon számot.
Ha valaki a piacon akar venni, csak a szemüveges pasitól szabad!!! Õ egy okkersárga mikrobuszból árul. Egy fiatal srác is árul, de ott nehogy vegyetek, mert az a hulladékból van összeszedve (legalábbis szerintem, mert olyan vacak).

Pelusról ennyit.
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

PankaKép

Természetesen a teszt-reggelit itthon kellett megennem, nem az egészségbiztosítás finanszírozta a zsömlét és a tejet.Kép Ez a mai viszonyok között elég utópisztikus elképzelés lenne sajnos.

KrisztaKép

Ez milyen pelus, amirõl szó van? Mondjuk, én már sok fajtát próbáltam, de nekünk eddig csak a Pampers vált be, mert az tényleg nem ereszt vissza semmit, és kibírja egész éjszaka is. Tény, hogy nem a legolcsóbb, de így, hogy naponta átlagosan 4 darab fogy el, ki lehet bírni.

Puszika Lina
Lina

Lina!

Nagyon jó pelus mind a kettõ (zsiráfos is és a lufis is). A zsiráfost nagy tételben 100-as kiszerelésben lehet kapni. Magyarán nagy 50 kg-os zsákba ömlesztve. A lufis csomagolva van (szerintem az német lehet). Nekem még egyetlen egy pelenka sem ázott át. Kingára éjszakára még néha el kell a pelus, mert õ elég sokat iszik. Neki most a lufis juniort használom és tökéletes. Jó minõségû. Ha érdekel irok telefonszámot. Szerintem érdemes kipróbálni.

Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Nekem azt mondták a vérvételen, hogy a Semmelweisben ez év februártól rendelte el Hardonyi a kismamáknál a terheléses vércukor vizsgálatot. Persze nem kötelezõ mindenkinél, általában a dokik annak szokták ezt kérni, akinél valamilyen "probléma" adódhat a jelenlegi vagy az elõzõ terhességnél. Nekem azzal érvelt a dokim, Gyöngy hozzám képest elég nagy baba volt (56 cm, 3900 gr). De indok szokott lenni, ha az elõzõ baba koraszülött volt, vagy ha a kismama sokat hízik.

Panka!
Nekem 8 volt a cukrom, és nekem is azt mondták, hogy 7 alattinak kell lennie. Ezért kellett szülésig hetente vérvételre mennem ellenõrzésképpen, ha felette lett volna, akkor ismét kórházba kerültem volna. Bár sajna mint tudjátok még szülés elõtt 3 héttel megint be kellett feküdnöm, de az már más miatt.

Gyöngyöske
Gyöngyöske

Sziasztok!

KrisztaKép
Errõl a pelusról a Keres-kínál/Pelenkázás topicban volt szó. Az egyik lány ezt írta róla:
"Azt hiszem, hogy én ismerem ezt a pelust (talán svéd). Mi Miskolcon szoktuk venni, ott jóval olcsóbb 36 Ft/db. A zöld tép&otilde;záron sárga zsiráfok vannak, a nagyobb méreten pedig lila a csík."
Kata kérdezte tõle, hogy hol szokták venni, mert kipróbálná. Erre ezt írta a lány:
"A Pandapell üzletben a Vörösmarty lakótelepnél ... A bérházak aljában van agy kis üzlet... Nekünk nagyon bevállt, akár egy darabot is tudsz venni kipróbálni."

Hát én ennyit tudok errõl a pelusról. Nem tudom, te is erre gondolsz?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

GyöngyöskeKép

Köszi, hogy megoldottad a cukros víz körülötti rejtélyt! Azért nagyon remélem, hogy én a következõ babánál is kimaradok belõle.Kép

Puszika Lina
Lina

Sziasztok Lányok!

Mindenki eltünt? (Velem együtt Kép )
Nálunk zajlott a hétvége. Kicsi lányom a betegségébõl kifolyólag megütötte tûréshatárom felsõ mércéjét a hisztijével. Kép Ha jó volt valami azért sírt, ha meg nem azért. Ez a sapka tipikus esete: ha van az a baj, ha nincs akkor az. Kép
Szegénykémnek még egy jókora afta is nõtt a szájába, így hát teljesen ki vagyunk. Szerencsére Kristóf nem kapta el tõle.
Mit szóltok milyen szépen esik a hó. Ezt az idõváltozást én elég nehezen tolerálom. Úgy fáj tõle a fejem (meg a kialvatlanságtól), hogy leginkább csak egy irányba jó nézni, mert ha mozdítani kell a fejem... Kép

Lina!
Martin, hogy van? Beteg még?

Panka!
Ne keseredj, én háromszor voltam cukros vizet inni. Kép Pedig minden eredményem jó volt.

Neva!
HOgy állsz a "dolgozással"? Még én is gyûröm a lemaradást. Gyönyörû kis Laura még mindíg sírós. Lehet, hogy õ is megérzi a frontokat. Kristóf nekem nagyon frontérzékeny. Egész pénteken szinkronban ordítottak KIngával. Már azt hittem, hogy õ is beteg lesz, holott csak a hideget érezte az idõ mai állása szerint. Sok puszi a leányzónak.

Kata007!
GOndoltam rád a hétvégén. Én is vasaltam, mint a gép. Összeszaladt rendesen, de ezen nem is csodálkozom, hisz szinte minden nap mosok. Kép Pöttyös még Dórika?
HOlnap jön a dokinéni oltani Kristófot. Kép

Marika!
HOgy telt ez a nagyon hosszú szünet?

Dodus!
Hát nem sok olvasni valót gyártottunk neked a hétvégén!

Gyöngyöske!
Jól vannak a lányok? Olyan kiváncsi vagyok a pici lányodra. Nincs kép valahol felrakva? A DM-ben le van árazv a Libero pelenka. Most csak 36 Ft/db.

Voltunk csütörtökön súlymérésen. Kristóf 5,40 kg. Kis sovány. Több mint 70 dkg-ot hízott. Ezekszerint csak elég még neki a tejcsi.

Kaptam egy szórólapot melynek tartalma pelenka házhoz szállítása. Minden féle méretben 38 ft. Tépõzáras, jó nedvszívó, ultramagos, légáteresztõs. Elsõre próbaként 5-ös csomag megrendelhetõ. Utána csak 50-es kiszerelésben vásárolható. Kiszállítás: szombat, vasárnap, szerda 9-12 között. Telefon: 06-20-354-86-45 vagy 06-20-481-90-85
Lehet, hogy rendelek egy próba csomagot. Meglátjuk, hogy milyen.

Remélem ma már mindenki elõkerül.
Puszi
Kriszta
dkriszta

Sziasztok Lányok!

Végre újra itt lehetek! Ez a négy nap elég mozgalmasan telt, mert anyukámék krizantémot termelnek és segítettünk szedni, behordani, eladni. De tegnapra már egész jól helyre jöttünk.

PankaKép
Szerintem (lakikus szerint) sem sok az a négy kilócskaKép Azért vigyázz a szénhidrátokkal és egyél sok gyümit is! Tök jó nyomon követni Titeket a kilenc hónap alatt. Ja, és köszi a jó méleketKépKép

MarikaKép
Ti jól vagytok? Olyan régen írtál márKép Vagy ilyen sok a vasalnivalód?Kép

LinaKép
Õszintén sajnálom, hogy így megtámadott Benneteket ez a csúnya vírusKép Mielõbbi gyógyulást kívánok Nektek. És puszit is küldök!

NevaKép
Laura jobban érzi már magát? Biztos nagyon rossz érzés lehet, hogy nem tudod mitõl sír, hogyan tehetnél jót neki, hogy abbahagyja. De biztos elmúlik hamarosan. Küldök Neked idegerõsítõtKép++++++++++++++++++++++++ JA, és gratulálok a zizegõ ablakos szép, új autótokhozKép

DkrisztaKép
Úgy örülök, hogy már júniusban költöztök ide! Legalább lesz még egy család, akiket ismerünk. Mivel mi sem vagyunk arnóti születésûek, bár a férjemnek sok ismerõse van itt. Nekem viszont nem sok. De most már több lesz, ha jöttök! Gyertek mielõbb! A gyerkõckéidnek puszit küldök, Kingának külön gyógypuszit. Voltatok úszni szombaton?

Kata007Kép
Nálunk is van most sok vasalatlan ruha, ami rám vár. Így át tudom érezni a dolgod. De gondolom a fertõtlenítés sem lehetett semmi! Dórika jobban van már? Szegénykémet elképzeltem, ahogy a bevarrott ujjú bodyban kajabálKép

GyöngyöskeKép
Nálatok mi a helyzet? Babucik jól vannak?

Az egyik ismerõsünk valamilyen francia pelenkát használ, mert náluk a baba popsija minden mástól kipirosodott. Azt hiszem ez is elég olcsó. Ha érdekel valakit, akkor majd rákérdezek.

Puszilok Mindenkit!

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Remélem mindenki kicsattan az egészségtõl!Kép

Tegnapra kigyûlt Laurának a BCG. Hát nem akarom ecsetelni de ami abból kijött...Egész nap sírt (nem sírt, ordított Kép ) és este fürdés közben szépen megindult a genny. Utána aludt. Hát mondja valaki még nekem, hogy ez "nem fáj a babának"
Ma voltunk lent elõször a rendelõbe. Laura 4000 g!!!! Jól idõzítettem mi?Kép
A dokinõ el volt ájulva: "Nagyon meg vagyok vele elégedve. Szépen fejlõdött. És milyen jó színe van!"
Meg hasonlók. Ennek örömére Laura itt is bepisilt amit a dokinéni egy védõoltással torolt meg. Kicsit sírt, de nem vészes. Jól elfáradt most alszik - remélem!Kép
Hasfájás még mindig vanKép Reméljük már tényleg csak 1-2 hét.
Kinõtte a tápszerét LauraKép Kaptunk új, büdös - ez itt reklám lenne - Aptamilt. Megeszi.

Számítógépem felújítás alatt van, de már annyira nem bírtam, hogy megkértem a férjemet, hogy tegye vissza ideiglenesen a régi vinyót, mert nem bírom ki Babanet és levelezés nélkülKépKépKép
Mindenkinek puszi.
neva
neva

Sziasztok!

Mi is megvagyunk! Martin már tényleg csak egy egész kicsit taknyos, csak reggel meg este szívom az orrát. A mai hóesés egészen elbûvölte. Szerencsére a kakija is rendbejött, már másnapra oké volt, de diétázott tegnapig, mert sikerült egy tonna krumplipürét csinálnom neki.Kép

Újdonság, hogy eszik joghurtot! Ízlik neki, ebéd és vacsi után egy kis Danonino joghurt a desszert. Nagyon élvezi.

És tud ám újat is, most jött rá, hogy lehet minket utánozni! Tapsol, nyelvet nyújt, csóválja a fejét, ha mi is. Annyira édes!!! Sõt tovább is fejlesztette, mert ha valamiért rászólok, hogy nem szabad, akkor õ is rázza a fejét, majd vigyorog, és elkezd tapsolni.Kép

Én a változatosság kedvéért megint fogyózok, de kitartóbb leszek, mint a múltkor, mert már annyira de annyira zavar!

KrisztaKép

Szegény Kinga, és szegény Te! Gyors gyógyulást kívánok! Az aftát átérzem, jelen pillanatban nekem is van, elég kellemetlen.

Amúgy Martin is frontérzékeny, mindig végigalussza az éjszakát, de ma hajnalban arénázott. Bár ez már nem a front lehetett, hanem a hóesés.

NevaKép

Szegény kis Laura, biztos fájt a válla. Martinnak nem fakadt ki az oltás, csak begennyesedett, és aztán elmúlt, szépen visszahúzódott. De így is elég ronda volt.

Gratulálok a 4 kilóhoz!!!Kép Én a jövõ héten mázsálom a fiatalurat, bár szerintem nem hízott most túl sokat. Nem is csodálom, amennyit mozog. Napközben kb. 3 órát alszik, a többiben rohangál.

Puszika a többieknek is!!Lina

Ui: Martin írni akar Nektek: zu gh4szhkt5r6ebmgu bcdfc xwyvhgfjzufgj fgut5g6cvfzt v ci6hnioj9öuhun vz78ztffí

Remélem, mindenki értette!Kép
Lina

Sziasztok!

Mi is megvagyunk! Martin már tényleg csak egy egész kicsit taknyos, csak reggel meg este szívom az orrát. A mai hóesés egészen elbûvölte. Szerencsére a kakija is rendbejött, már másnapra oké volt, de diétázott tegnapig, mert sikerült egy tonna krumplipürét csinálnom neki.Kép

Újdonság, hogy eszik joghurtot! Ízlik neki, ebéd és vacsi után egy kis Danonino joghurt a desszert. Nagyon élvezi.

És tud ám újat is, most jött rá, hogy lehet minket utánozni! Tapsol, nyelvet nyújt, csóválja a fejét, ha mi is. Annyira édes!!! Sõt tovább is fejlesztette, mert ha valamiért rászólok, hogy nem szabad, akkor õ is rázza a fejét, majd vigyorog, és elkezd tapsolni.Kép

Én a változatosság kedvéért megint fogyózok, de kitartóbb leszek, mint a múltkor, mert már annyira de annyira zavar!

KrisztaKép

Szegény Kinga, és szegény Te! Gyors gyógyulást kívánok! Az aftát átérzem, jelen pillanatban nekem is van, elég kellemetlen.

Amúgy Martin is frontérzékeny, mindig végigalussza az éjszakát, de ma hajnalban arénázott. Bár ez már nem a front lehetett, hanem a hóesés.

NevaKép

Szegény kis Laura, biztos fájt a válla. Martinnak nem fakadt ki az oltás, csak begennyesedett, és aztán elmúlt, szépen visszahúzódott. De így is elég ronda volt.

Gratulálok a 4 kilóhoz!!!Kép Én a jövõ héten mázsálom a fiatalurat, bár szerintem nem hízott most túl sokat. Nem is csodálom, amennyit mozog. Napközben kb. 3 órát alszik, a többiben rohangál.

Puszika a többieknek is!!Lina

Ui: Martin írni akar Nektek: zu gh4szhkt5r6ebmgu bcdfc xwyvhgfjzufgj fgut5g6cvfzt v ci6hnioj9öuhun vz78ztffí

Remélem, mindenki értette!Kép
Lina

Sziasztok!

Voltam ma a fõorvosnõnél és semmi gond a cukrommal.Kép Hát a háziorvos jól átvert (szerinte ugyanis az 1 órás eredmény nem jó, de fõorvosnõ azt nem is nézte). Vérnyomásom is OK, de azért tovább kell mérnem minden nap és vizeletet is nézetni minden héten, majd újból 1hó múlva kontroll. De e miatt nem izgulok. Ugye most már nem nagyon lesz olyan vizsgálat, aminek az eredménye miatt izgulni kéne? Már olyan jó lenne végre élvezni is a terhességet.

Holnap 1/2 1-re megyek UH-ra. Már úgy várom. Majd jövök a beszámolóval.

Ez az idõ azért nem semmi. Igaz, hogy nagyon szép volt, mert olyan nagy pelyhekben esett a hó, de szerencsére el is olvadt. Jó lenne, ha nem kéne már most elkezdeni a hólapátolást.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Csak jelentkezem, hogy még megvagyunk.
Bár úgy néz ki, hogy fölöslegesen vasaltam egy hétig. Kép A párom azt mondta, hogy megfog egy halom ruhát és beviszi a bõrgyógyász dokinéninek. Miért? Dórin nem igazán akartak teljesen elmúlni a pöttyök. Beletette a bogarat a fülünkbe a gyerekorvos, is aki azt mondta miután megnézte a bõrgyógyász által írt papírt, hogy ez nem létezik, hogy ez fertõzés legyen. Nem fiatal dokibácsi már, látott már egy pár gyereket, úgyhogy tényleg elgondolkoztatott minket. Aztán mivel már minden gondolatunk a pöttyök körül forogtak, eszünkbe jutott, hogy kb. azóta vannak rajta, mióta a nagy kádban fürdik. Amit én gondos anyuka minden fürdés elõtt átmostam Domestossal. Jól leöblítettem, de talán mégis maradt rajta valami. Ugyanis amióta nem azzal csinálom (három napja), szemmel láthatóan múlnak el a pöttyök. Még várunk 1-2 napot, és ha mégsem ez az ok, akkor elvisszük magánrendelésre. Állítólag a Szentpéteri kapuban van egy jó bõrgyógyász (Dr. Szobeczki Zsolt). Nem hallottatok róla valamit?

Lina!
Örülünk, hogy Martin jobban van.
Dórika azért még küld egy pár gyógypuszit, hátha az segített. KépKépKépKép

Panka!
Gratula az eredményhez!!!!

Kriszta!
Jó, hogy nem lett belõlem vészmadár és Kristóf nem kapta el. Jobbulást Kingának!!!!!!!!!!!!!!

neva!
Gratulálunk a 4000 g-hoz!
Ahogy írod, tényleg nem lehet melege. Majd csak túllépitek már azt a bizonyos 3 hónapot és minden könnyebb lesz.
A kifakadás pedig igenis fáj! Dancsinak legalábbis emlékszem nagyon fájt. Neki is nagyon kifakadt, de állítólag minél csúnyább, annál jobb. Sajnos Dórinak negatív lett, úgyhogy ha betölti a 6 hónapot újra kell kapnia. KépKépKépKép

Dodus!
Tényleg rossz volt még nézni is, hogy mindenáron ki akarja dugni a kezét de nem megy. Kép
Végre én már túlvagyok a vasaláson. Már csak a szokásos adag lesz.

Marika!
Merre vagy???

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Szobeczki Zsoltot ismerem, de saját tapasztalatom nincs. Mellesleg ott van magánrendelése ahol a nõgyógyásznak. Kedden bejelentkezésre lehet menni, egyébként pénteken van rendelése. A Zöld házban van (Álmos út 1) a Sentpéteri kapu felõl van a bejárat, nagy zöld kapu. De gondolom tudod. Én jókat hallottam róla.

Hát csapás-csapás hátán. Tegnap Laura belázasodott és nagyon fájt a feneke. És persze üvöltött. Mára kicsit jobb a helyzet. Voltunk reggel szemészeten ettõl sem volt éppen elragadtatva. Pénteken fülészet.
És így tovább és így tovább. Amikor terhes voltam állandóan az orvosokat jártam, most detto. Mikor lesz ennek vége???
neva
neva

Sziasztok!

Nálunk is van újabb probléma, bár nem vészes: Martin állát kidörzsölte a hálózsák cipzárja. Tiszta piros, bár nem fájlalja. De hiába kenem állandóan Neogranormonnal, mindig lejön róla. Ráadásul folyik a nyála ezerrel, az is csípi tovább.Kép

Úgyhogy együttérzésem mindenkinek!!! Ma még jövök.

Puszika Lina
Lina

Sziasztok!

Jaj lányok, úgy sajnálom, hogy ilyen problémákkal kell megküzdenetekKép De azért ne nagyon szomizzatok, jó?
Mind szorítunk Értetek, hogy mielõbb véget érjenek ezek a napok!

Panka, mi volt az uh-n?

MÁra végeztem, megyek haza.

Puszi Mindenkinek!

Dodus
Dodus

Szükségem lenne egy kengurura. Ha valakinek van egy felesleges szívesen megvenném. Tapasztalatokat is várok, hogy érdemes-e, meddig tudom használni, esetleg jobban megérné újat venni.
Fõként azért szeretném, mert a negyedikre felvánszorogni hordozóval már nem bírok.
neva
neva

NevaKép

Én imádom a kengurut és Martin is. A mai napig szívesebben van benne, mint a kocsiban! Már egész jól hozzászoktam a súlyához. Szerintem olyat érdemes venni, ami keményhátú, és amiben fordítva is lehet a baba. Martin most már kifelé van, csak ha álmos, akkor van felém az arca. Amúgy jobban szeret nézelödni, és kapálózik a lábával, ráadásul élvezi, hogy ö megy elöl. Mis a Napsugárban vettük, azt hiszem 6.500 forint volt. Hasonló a Brendonban 12.000.-ft. Jót tesz a baba csípöjének is, hogy terpeszben van.

Puszi Lina

Ui: valamiért nincs hosszú ö betüm. Ez van helyette:Q
Lina

Sziasztok!

neva!
Egyszer vége lesz, hidd el! Kitartás. Ahogy erõsödik Laura, annál könnyebb lesz. Szóval fel a fejjel!!!!

Köszi az infót a dokiról. Úgy néz ki fel kell keresnünk. Kép

Mi is imádjuk a kengurut. Nekünk is kemény hátú van és az utóbbi idõben Dóri is nekem háttal van benne. Dóri 8400 g volt múlt kedden, de nem mondanám, hogy nehéznek érzem benne. Na jó azért érzem a vállam utána... Kép Sokszor csak úgy bemegyek vele a városba kenguruval sétálni, és nem panaszkodhatom, hogy nehéz. Sõt sokszor itthon is felveszem, mert könnyebben elvégzem így a munkát ha Dóri gyûgös, és így több idõt töltök vele utána.
Szerintem érdemes beruházni egy újra. Mi a Corában vettük, már nem emlékszem mennyiért, de 5-6 ezer körül volt. A zsarnain olcsóbb.

Lina!
Szegény kis Martin!
Újabb gyógypuszikat küld neki Dórika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te Lina! Nem lehet, hogy élezi a Dóri gyógypuszijait és azért van mindig valami gondja???? KépKépKép

Pussz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Lina!

élezi=élvezi

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Kata007Kép

Én nem tudom, mi van, de még az is lehet, hogy mi is a bõrgyógyásznál fogunk kikötni. (Szerintem a gyerekek direkt csinálják, csak hogy találkozhassanak. Randi a bõrgyógyásznál!Kép)Mindenesetre ezt a hetet kivárom. Martin állán ugyanis nem kidörzsölés van, hanem szerintem allergia. Mondjuk nem olyan vészes, piros, kicsit érdes a bõre, sajna nagyon minimálisan a pofikáján is, de nem duzzadt,nem tarjagos. Csak a Neogranormon tovább szárította, és tovább rontott a helyzeten. Arra is rájöttem, hogy valószínûleg a joghurtban lévõ fehérje ütötte ki. Okos anyukája ugyanis egyszerre túl sokat adott neki. Kép

Most pár napig nincs joghurt, és újra adom neki a Fenistilt, és a bõrét is Fenistil gél-lel kentem be. Remélem, használni fog.

Viszont van jó hír is: Martin már nemcsak minket utánoz, hanem, ha azt mondjuk neki, hogy: "Tapsi! Tapsi!", akkor elkezd tapsolni magától!Kép Olyan édes!

Dórika fantasztikus súlyban van, Martin 8 hónaposan volt ennyi, szerintem most sem lehet sokkal több. Õ 5 hónaposan 7.10 kg volt.

Puszi mindenkinek! Lina
Lina

Sziasztok LÁnyok!

Rég jártam erre. Elõször magamról irok annyit, hogy éppen ma töltjük be a 23-dik hetet és jövõ csütörtökön megyünk a 24 hetes UH-ra. A 18 hetesen rendben volt minden, de nem láttuk sajnos, hogy kisfiam v. kislányom lesz-e :-) Szégyenlõs a lelkem.

Ami a terheléses cukorvizsgálatot illeti: 99-ben nekem is otthon kellett ennem zsemlét+tejet és utána nézték. A védõnõm azt mondta, hogy régen ez volt a divat, hogy a terhesség alatt 2-szer nézték. Egyszer a 16. héten, egyszer meg a 32. hét körül.De most áttértek az egyszeri vizsgálatra (a 26. héten) és most már mindenkivel, mindenhol cukros vizet itatnak. Állitólag ez pontosabb mérés.

Ami a kilókat illeti: nem tudom, mit akarnak az orovosok!!! Én múlt héten voltam tanácsadáson (22 hetes) és akkor 6 kg-t hiztam. Nem mondták, hogy sok lenne. (Pedig szerintem sok :-) )

Neva!
Ott laktok tõlünk pár házra... Hogy lehet az, hogy Nálatok 26 fok van??? Fûtötök valamivel pluszban? Mi most telepitettük át Berni a sarokszobába és épp tegnap mértem az ágyánál a hõmérsékletet, 19 fok volt. Abban a szobában általában 21 fok van, max. (de nagyon max.) 22. :-( A lakás többi helyiségében is max. 22 fok van.

Kenguru: nekem van egy. Mikor Berni kicsi volt, kipróbáltam én is, de nekem nagyon nem jött be! Persze, lehet, hogy most már vannak profi kenguruk is, de én nem szerettem. Lehet, hogy az is közrejátszott, hogy macerás volt, mert a gyereken is sok ruha, rajtam is... Melegitett is, nem is fértünk a sok ruhától, szóval hülyén éreztem magam. Ráadásul én egyfolytában tartottam alulról a fenekét egy kézzel, nehogy véletlenül leszakadjon a pánt és leessen a gyerek... :-) Ha a két karját átraktam a felsõ pánton, olyan volt, mint akit kiakaszottak száradni. Ha alatta hagytam, akkor meg összecsuklott. Szóval... De ez csak az én véleményem.

Mi is a 3-dikon lakunk, én a babakocsit cipeltem (télen, beöltözve és beöltöztetve). aztán úgy fél éves korától már csak a sportkocsit (kicsi, könnyû) és úgy 1 éves korától meg már csak a gyerkõcöt és utána már jött a lábán. :-)
roxane

Sziasztok!

Úgy látom ma mindenki nagyon elfoglalt. Nekem is lenne sok munkám, dehát nem vagyok én igás lóKép Olyan rossz a hangulat itt a munkahelyemen, mert engdik el az embereket. Mindenki nagyon feszült és ideges. Velem együtt. Ezért is húzok el ma hamarabb haza. Meg a fõnököm is elment már...Kép

Marika! Merre jársz? Olyan rég írtál nekünk. Légyszi írjáááááááááál!!Kép

Babák hogy érzik ma magukat? Laura, Dóri, Martin, Kristóf, Hanga? És a még a mamájuk pocijában lévõk?

Emlékeztek még, a múltkor írtam Nektek egy rokon házaspárról, akiknek most, 18 év után jött össze a gyermek, pedig õk már azt hitték, hogy sohasem lehet gyerekük. És képzeljétek tegnap mit hallottam! IKREIK LESZNEK!!!! Hát nem fantasztikus?

Mindenkit puszilok. Holnap reggel mire jövök dolgozni legyen mit olvasnom!!!KépKépKép

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Martin álla javul! Remélem, rendbe hozza a Fenistil, és nem kell bõrgyógyász.Kép

RoxaneKép

Örülök, hogy jól vagytok a pocaklakóval együtt.

Mi igaz, hogy a Gyõri kapuban lakunk, de itt is 25-26 fok van a lakásban. Szerintem szóljatok a Mihõnek, mert lehet, hogy valami gond van a fûtéstekkel.

A cukorról annyit, hogy épp egy másik topicban olvastam, hogy a zsemle+tej variáció is teljesen megbízható eredményt ad (doki mondta), és ha az nem jó, akkor kell a cukros víz. Normálisabb helyeken ezt így is csinálják. Nem kínozzák a kismamikat cukros löttyel. Nekem a teszet-reggeli után egyszer 3,7, másodszor pedig 4,2 lett a cukrom, ne mondja nekem senki, hogy ezt ellenõrizni kell cukrosvízzel is. Persze engem nem érint most ez a dolog, csak kiakadok az értelmetlen vizsgálatokon.

Ez érdekes a kengururól!Kép Nekem sosem jutott eszembe, hogy leszakadna. A miénk elvileg 10 kilóig jó, én elhiszem, elég stabilan tartja a gyereket. Nekem sokkal egyszerûbb ebben vinni a városba, és nem a babakocsival tologatni a boltokba be. De mint tudjuk, kinek a pap, kinek a papné. Kép

MarikaKép

Édes lelkem, hová tûntél?? Hiányzol ám!

PankaKép

Mi volt az uh-n??? Miért nem írsz?

DodusKép

Ez aztán a jó hír! Ismeretlenül is gratulálok!!!Kép Milyen boldogok lehetnek!

NevaKép

Ti hogy vagytok ma? Remélem, minden rendben.

KrisztaKép

Meggyógyult már a leányzó? Az én aftám makacsul ragaszkodik hozzám egyelõre. Kép Bár ennek elõnye is van, könnyebben megy a fogyókúra.Kép

Puszi mindenkinek Lina
Lina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?