Új privát üzeneted érkezett!

Sudi!

Én hintaügyben tettem fel a linket, triciklit nem néztem ott, de amit megadtál, ott a hinta is olcsóbb!!!

Kép
dzsú
 
 


Sziasztok!
Mióta le tud ülni Rubi, valamiért kevesebbet sír utánam, szóval nagyon szépen elfoglalja magát, és képes akár 15 percig is egyedül játszani!
Sokáig gondolkoztam, milyen falvédőt tegyünk az elkerített részére, mert sokszor a falnak dőlve játszott. Végül egy micimackós mintájú padlószőnyeget raktunk fel 1 m magasságban. Külön jó, hogy a tépőzárral ellátott kis játékok könnyen feltapaszthatóak, és rengeteget foglalatoskodik azzal, hogy feltapassza őket, majd leszedegeti, és ha nem ragad fenn valami, akkor mérgesen magyaráz a falvédőnek.

Szia Sudi!
Megnéztem Gery honlapját, nagyon tetszettek a kisvideók, főleg a reggeli kukucs a takaróval.

hanimana

Kép
hanimana
 
 



Sziasztok!

Visszaolvasni nincs időm, bőröndöket pakolok. Holnap utazunk, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen.
Előreláthatólag dec. 5-én jövük, addig biztos nem jutok géphez.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 

 
 

Boeske!
Nagyon szorítok, hogy sikeres legyen a műtét!!!
Márknak pedig sok erőt, és kitartást!

Vigyázzatok magatokra, és ha tudsz, akkor írj kintről.

Jó utat!

Kép
dzsú
 
 


Emma ezt kapta apától :) Nekünk nagyon bejön, csak Emmuc fél tőle :lol: Nézzétek meg, hogy hahotázik! Haláli.

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... &pid=35910

Kép
dzsú
 
 


Helló Dzsú! Hát ez aranyos!!!! :lol: :lol: Kép

Böske!
Én is nagyon szorítok nektek! Kitartást és sok szerencsét, biztos minden rendben lesz!!!! Gondolok rátok!!!! :lol: :lol: :lol:

Hanimama, örülök, hogy tetszenek a kisvideók, köszi hogy megnézted Geryt!!!! :lol: :lol: :lol: Jól hangzanak a tépőzáras játékok, el tudom képzelni, ahogy nagy körültekintéssel ütyködik rajta a kis Rubi, pláne amikor magyaráz!!!! :lol: :lol: Ha tudod fényképezd már le!!!! :lol: :lol:

Képzeljétek, vasárnap lecseréltük az autónkat. Vagyis vettünk egy újat, nagyon jó ajánlatot kaptunk ugyanattól a cégtől a mostaniért, amit 3 és fél éve vettünk. Ezt most beadjuk és jön az új. Részletre, de viszont nagyon jó áron számították be a mostanit, és csomó kedvezményt kaptunk meg 'ajándékot' szóval nagyon szupi!! Holnap megyünk vissza két papírral, meg eldől már akkora a hitel, de valószinű megkapjuk, hisz ugyan az a bank is akinél eddig fizettünk, ismernek már. Szóval azzal nem hiszem, hogy gond lesz. Viszont az átadásra vagy 4-5 hetet várni kell, nagyon sok autót értékesítettek most. Meg annó ezzel a kocsival is ugynaígy jártunk, akkor 5 hetet vártunk az átadásra. A különbség, hogy akkor nem volt mit használni addig, most meg azért itt van még a Szuzi!!! :lol: :lol:
Nagyon örülünk neki, már amúgy minden papír megvan, befizettünk 40ezret, ennyit kellet csak rááldozni, és kész!!!!( ezt is anya adta ) Sőt még a törlesztés is kevesebb lesz mint most, csak legalább megint egy vadi új, null kilóméteresben ülünk!!! Szóval jól jártunk nagyon, és nagyon szép a kocsi, fullextrás, minden szir-szar van benne és párducfekete metál! Szóval gyönyörű!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon Happyk vagyunk, már nagyon várjuk!!! Én még szeretném ha a karácsonyfa alá betehetnénk a kocsikulcsot, a párom örülne ha Gery szülinapjára (Jan.16.) meglenne. Jaj remélem nem haragszotok, hogy így eldicsekedtem, de nagyon boldog vagyok és nem bírtam magamban tartani!!!! :lol: :lol: :lol: Remélem nem haragszotok!
:oops: :oops:

Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma mázsálni. :) Csak 20 dkg-t hízott az elmúlt 3 hétben, és nem nőtt egy cm-t sem. Most 9570g. De nem esek kétségbe, nem kell mindig mázsákat hízni. :) Így sem mini. Mostanában sokat mozog.
Viszont aminek nem örülök, és amiért tulképpen lementem: ekcéma. :( :( :cry: :cry: Van az egyik oldalán két kis folt, a másikon egy, meg hátul a derekánál is egy. :( A francba!!! :evil: :evil: Most kaptunk rá ecsetelgetőt, meg testápolót.

Ja, és végre megtanult már ülni. 8) :D Pár napja végre két kézzel tud játszani :wink: . Eddig az egyik mindig kellett a támaszkodáshoz. Olyan fura, hogy már két és fél hónapja felállt, sétál kézen fogva, de ülni nuku. :? Most végre behozta ezt a lemaradást is. :)
Viszont felső fogai még mindig nincsenek. :roll: Majd lesznek.

Még nem igazán mond semmit. Illetve igen, csak én nem vagyok elég fejlett, hogy megértsem. :oops: Néha megpróbálja utánozni a baba-t, de nem igazán akar összejönni, mindig van benne valami gigszer :D (jól írtam??). Meg apa fényképére mondta párszor, hogy Pa 8) , és közben simogatja a monitort. :oops: 8) Mert a monitoron háttérképnek ők vannak, mikor apa kezében van nyaraláskor. Sokszor odamegy a monitorhoz, megsimizi. (Én meg mindig elkezdek könnyezni.. :oops: ) Ilyenkor mindig megmutatom neki apát, és ez lett a vége. :) Remélem, nem a monitorra mondja, hogy Pa. :roll: Bár ha más képet mutogatok rajta, akkor nem mondja, meg én is mást mondok. Csak nem keveri majd össze. :!:

Ja, és eddig csak az igen bólogatást tudta, most már tegnap óta a nem is megy. :D De van, hogy vegyíti, és akkor úgy néz ki, mintha egy rock koncerten lenne :lol: , és össze-vissza rázná a loboncát. :lol: :lol: :lol: Olyan jókat nevetünk rajta ilyenkor. De hogy nem szédül el?? :roll:
Tegnap este olyan jól jött ki, épp vacsiztunk, és ő is kapta a gyümölcsét. Egy idő után mikor közelítettem a kanállal, mutatta a fejével, hogy nem. :( Persze amikor a sonkámból kóstoltattam, akkor arra nem ingatta a fejét, hanem tátogott, mint kismadár a fészekben. :lol: :wink: Olyan volt, mintha tudná, hogy nemet int a fejével. Lehetséges, hogy így kapásból már tudja?? :roll:

És nagyon szereti a kerekecske-gombocskát játszani. Ha az egyik tenyerét csikizzük, akkor a másikat is kifeszíti, és feltartja. :D Olyan édes. :P Mostanában ő is próbálja magának csinálni. :D Az egyik tenyerét kifeszíti, a másik kezével meg simogatja, mintha belepápázna a tenyerébe :lol: :lol: . És mosolyog hozzá. Meg tudnám zabálni. :oops:

Na, megyek, mert épp a hajamon a festék. 8) 8) 8)
Később visszaolvasok, és válaszolgatok is.


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Boeske!
Szurkolok, hogy minden redben legyen!

Sudi!
Gratula az autóhoz! Én is nagyon örültem mikor megvettük a miénket! Néhány hétig teljesen bele voltam szerelmesedve az autóba! :-)

Hanimana!
Nálunk szerencsére az öltözködéssel nincs baj, Marci egészen jól tűri, csak a sapit utálja, mindig lehúzza a fejéről. Mindig elterelem a figyelmét ha öltözünk. Csikizem, puszilgatom a pocakját, talpacskáját, és így nem érzi nyűgnek. (remélem)
Marci inkább a törölközésnél szokott ellenkezni, úgyhogy akkor is mindig ki kell találnom valami játékot :D

Nagyon édi lehet Rubi a szőnyeg előtt ahogy ragasztgatja a játékokat! Marci a hűtőmágnesekkel játszik el sokáig. És ha lepottyan a hűtőről akkor nagyon tud bosszankodni!

Képzeljétek néhány napja fel tud már mászni a heverőre, fotelba! És ilyenkor hatalmas mosollyal tekint körbe, hogy mindenki látta -e a mutatványát! Nagyon büszke magára!

Tegnap voltunk a pulmonológiai intézetben is. Nem sok újat mondtak. Megállapították, hogy valószínűleg asztmája van. (Eddig is tudtuk, hogy valószínűleg....) Felírtak egy gyógyszert, amit be kell lélegeznie ha nagyon köhög és ha rosszabodik vissza kell mennünk. Igazából nesze semmi fogd meg jól vizsgálat volt......... :-( Az egészségügy egy katasztrófa :?


Szilpa! Marcinak is ekcémás a bőre. nekünk a gyógyszeres kencék nem igazán használtak, de az olivaolajos babamaszázs csodákat tett! Próbáld ki te is! Fürdés elött 15-20 perccel maszírozgasd olivaolajjal Kendét.

üdv Füles

Kép
füles2006
 
 


Sziasztok!

Ezt még tegnap írtam, csak valamiért nem küldte el:

Juhéjjjj!!! :D 8) :lol: :D 8) :lol: :D 8) :lol: :D 8) :lol: :D 8) :lol: :D 8) :lol: :D 8) :lol: :D 8) :lol:
Tegnap Kende mivel aludt késő délután is, ezért este csak későn sikerült letenni. 11-kor!!! :shock: Elszoktam ettől. Mostanában, mióta csak egyszer alszik napközben, már 9 körül el szokott dőlni. :roll: A 9 órai szopi után még birkózni akart, és kellett is vele az ágyamon. :? Persze a lenyelt tejcsi egy része vissza is jött. :shock: De nem az ágyra, hanem a mellkasomra. :cry: :) Miután kiviháncolta magát, betettük anyuval a kiságyba, ott még anyu könyörgött neki vagy 10 percet, hogy aludjon, de csak a nagymama lett álmos :lol: , így el is vonult a szobájába. Én ideültem a géphez. Gondoltam, elkezd sírni, és ettől kifárad, majd utána el tudom hamar altatni. És csak azt vettem észre, hogy nem is sírt :shock: , és már vagy negyed órája csönd van. :shock: Olyan édes! :P :P Szépen lefeküdt, és elaludt 8) 8) 8) . Olyan büszke voltam rá. :oops: 8) És tudjátok meddig aludt?? Reggel 6-ig!!! :!: :D 7 órát egyben!! :!: :D 8) 8) :) Fantasztikus volt!!! Persze én csak fél 1 után tudtam elaludni, és már 3-tól óránként fent voltam, hogy mi lehet a fiammal??? :roll: Odamásztam az ágyához, megnéztem, hogy szuszog-e, utána alvás tovább. :) Persze reggel 6-kor a szomszédra keltünk, hogy húzogatja a bútorait a parkettán :evil: :twisted: :evil: . Azt hittem, szétdurranok az idegtől. :twisted: :twisted: :twisted: Nem tudom, meddig aludt volna. Meg tarthatná ezt a jó szokását Kendusz. :roll: Jó lenne, ha este 9-kor elájulna, és aludna reggel 8-ig :oops: , de nem vagyok nagyravágyó, ezzel a tegnapi időbeosztással is kiegyeznék egyelőre.

Kende imádja a labdákat. Voltam ma edzeni, és vettem makinak kislabdákat (75mm-es). 4db nagyon színeset. Hát, annyira örült neki, mikor hazahoztam, és megkapta. :lol: 8) :D Nagyon édes volt. Azóta folyamatosan azokat kergette a szobában körbe-körbe. :lol: :lol: Szerintem veszek majd neki még jó párat. Nekem is mindig tetszettek azok a játszó-ugráló sátrak, amikben sok kislabda van. Lehet, hogy neki is bejönne?? Sajna ide a szobába nem fér be egy ilyen, még kicsiben sem, de sok pici labda tuti lesz neki. :roll: :D

Kende videók :lol: :

1.: Kerekecske.gombocska Kende módra
2.: A közepe felé van egy kis össze-vissza bólogatás.
Sajnos hosszabban nem sikerül felvenni, mert nem akarta ma produkálni magát. Pedig anyám ott bohückodott neki a háttérben már 20 perce... :lol:

http://www.send2u.hu/get/?f=aqqPT87vK4Jp1l9GVObo


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Ez pedig a mai termés:

Tegnap este Kende megismételte majdnem az előző éjszakát. :D Annyi különbséggel, hogy most mindent egy órával hamarabb csinált. Már 10-kor aludt :D :D , és csak 5-kor kelt fel. (Ismét 7 óra Hawaii. 8) ) Utána szopi (szerintem nem volt mit :roll: ), majd alvás tovább 8-ig. :D :lol: :D Remélem, ennél rosszabb már nem lesz, és legalább így marad. De felőlem még jobb is lehet. :oops:

Ma viszont katasztrófa volt a gyerek :evil: :evil: . Egész nap nyávog, sír, hiszti van. :twisted: :evil: :x :twisted: :evil: :x Vagy harap, csíp, húzza a hajam :evil: :evil: :cry: . Már félek tőle ha közelít :roll: . Nem jó neki semmi. Ha leülök játszani vele, nekem esik, megharap, tépi a hajam, bőröm. :twisted: Dalolászás, tánci, mondókázás nem jó. Ha felveszem, sír, harap, tekereg, hogy tegyem le. :cry: Ha leteszem, sír, kérezkedik fel. :shock: :x Már tiszta ideg vagyok. ÚÚÚÚÚÚgy várom a nap végét. :oops:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Jajj, a szín lemaradt. Bocsi


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

A gyerekek fürdenek, gondoltam, olvasok egy picit - ha már írni nem sokszor marad időm.

Szilpa, ügyesek vagytok az éjszakával, csak így tovább!!! Szerintem az már nagyon jó, ha csak 1* ébred hajnalban!
A hisztis hozzászólásodat én is írhattam volna, hehehe... bár mi ma anyunál voltunk, azért volt nehezebb a kölökkel...

Ennyi volt, Barangó megérkezett a fürdőből.

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Sudi!
Gerynek utólag is nagyon boldog névnapot kívánok! :)
Bocisautó nagyon édes lehet. :lol: És neki is tetszik, vagy csak anyukájának?? :lol: :lol: :wink:
Az alvással tényleg mázlista vagy!! :)
Édes a manód a képeken! :P :P
Gratulálok az új autóhoz! :) Hát, ha ennyivel jobban jártok, akkor tényleg botorság lett volna kihagyni egy nullkilométerest!! Ez tényleg nagyon jó!! Örülök innen a távolból is! Majd kérünk képet az új szerzeményről! És kívánom, hogy a karifa alá kerülhessen!!
És örömködj csak nyugodtan!

Dzsú!
Sajnálom, hogy így végződött a kiruccanás. :(
És nagyon sajnálom, hogy beteg lett Emma! :( :( :( De remélem, azóta már jobban van.
Szomszédok biztos örülnek a koncertnek. :D
Ez az ajándék nagyon jó. Nekem elküldték már e-mailben. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hanimana!
Édes lehet Rubi, ahogy magyaráz a falvédőnek!! :lol: :lol: :lol:
Utólag is boldog hófordulót neki!! :)

Boeske!
Sajna késve olvastam, de nagyon-nagyon drukkolok nektek!! :)

Füles!
Marci is édi lehet, ahogy bosszankodik a leeső hűtőmágneseknek. :P :P
Nagyon ügyi a heverőre mászással! :D Persze, hogy büszke rá! :) Én is az lennék a helyében. :lol: :wink:
Sajnálom az aszthmát. :( :( Remélem, nem lesz soxor szükség a belégzőre. :? Magyar EÜ. :twisted: :twisted: :twisted:

Ed!
Igen az egyszer kelés szerintem is nagyon jó. :D Így látszik már az alagút vége... :roll: :) Az is jó, ha egyelőre ezt szokjuk meg, majd utána meg az "egyszer sem"-et. :D Bár azt sem utasítanám vissza már most. :oops: :D :oops: De ne kapkodjunk! Örülnék már ennek is, ha így maradna.


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Ma este nem tudtam igazán Kendére, bár elsőre felkaptam a vizet :evil: , de azonnal le is hűltem :) :oops: . A kiváltó ok: harapás :cry: :cry: . Először is ültem egy alacsony széken, Kende minden előzmény nélkül odajött, és hirtelen pólón keresztül jó erősen beleharapott a mellbimbómba :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: . Akkorát visítottam szegény úgy megijedt, nekem meg a csillagok röpködtek a fejem körül. :roll: De inkább őt vigasztaltam. Kb 5 másodperc alatt helyre jött a lelki világa, és folytatta dolgát. :? :shock:
A következő fél óra műsora: Sétálgatunk, én fogom a kezét, egyszer csak megfordul, belebújik a lábamba, és akkorát harapott a belső combomba :shock: :shock: :shock: :shock: , hogy megint csak kiáltás lett a vége :evil: :evil: . Nem hiszem el, hogy ilyen tud lenni, ha nyűgös! :cry: :cry: :cry: Erről sürgősen le fogom szoktatni. Már tegnap este is elkezdte, mikor itt volt apa. Ő is elég morgósan szólt rá. Szerencsére ő sem úgy gondolja, hogy a gyereknek szabad bántani anyáját. (Sajnos elég sok olyan családot láttam, ahol apa annyira büszke a fiacskájára, hogy az ő jelenlétében bármit szabad a gyereknek, még az anyját terrorizálni is. :x Meg is lett az eredménye, mikor tini lett a kisfiúból. :x )


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, hétfő óta nem engedett ide írni a babanet! :evil: :evil: Tök mérges voltam, mindenféle hibaüzeneteket írt az oldal aljára, meg hogy a téma nem létezik!!!

Még hétfőn akartam írni Boeskének, hogy én is nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen, és mielőbb jöhessenek haza!

Sudi!
Gratulálok az új kocsihoz! :P Szerintem mindenki így örülne a helyedben, miért haragudnánk Rád ezért?

Füles!
Sajnálom az asztmát :( . De a gyerekkori asztma gyakran kinőhető, vagy nem? :?:
Nagyon ügyes Marci, ha már heverőre tud mászni! Mi hétvégén barátoknál voltunk, Anna kb. 5x mászott fel az emeletre! (ment volna még többször, csak mi lusták voltunk kísérgetni... :lol: )
Hűtőmágnest Ádám is imádta, jó sokat tönkretett! Megrágta, vízbe dobta, kikukázta stb. :roll: De élvezte! :lol:

Szilpa!
Labdakergető Kende édes lehet! :lol: Örülök, hogy javulnak az éjszakák! :P Láttam a télieknél a rövidhajas képet, nagyon helyes!

Mi kedd óta négyesben vagyunk itthon, Ádámnak kötőhártya-gyulladása van (vagyis már nem látszik, de 1 hétig nem mehet oviba), és Apa is beteg lett. 17 éve dolgozik, és most van először betegállományban! A férjem egy Munka hőse! :shock: :lol:
Kedden voltunk mi is mérésen Annával, kereken 9 kiló és kb. 70 cm. Nem egy nádszál! :oops:
Holnap megyünk a szüleimhez, Anyukám meg Ádám szülinapját is ünnepeljük hétvégén. Ma 4 éves Ádám! :D Anyósomék nevében egy emelets parkolóházat vettünk neki, vasárnap kapta meg, alig tudtuk este lefektetni! :lol:

Én viszont lepihenek! :lol: Mindenkinek jó hétvégét, én már csak hétfő táján tudok jönni.

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


Sziasztok!!

Most nem volt felhőtlen éjszakánk :( . Valamitől állandóan pukiznia kellett makinak :( :( . Persze ezt szélgörcsök is kísérték :cry: . Erre kelt fel párszor. Volt, hogy visszaaludt, mire a kiságyig értem, de inkább olyan volt többször, hogy ringatni kellett. :cry: De legalább már cici nélkül is megnyugodott. Hajnal fél 5-kor kapott csak szopit. Majd reggel ugyanabból (az üres) ciciből. Szal tuti, hogy nem evésre, hanem nyugira használja :) . Reggelire tejpépet evett. És megette!! :D :D Ez már csak azért is jó, mert a tápit nem eszi. Egyszer próbáltam, és akármikor a nyelvéhez ért, azonnal kirázta a hideg tőle. Szegény próbálkoztam vele párszor egy óra alatt, mire rájöttem, hogy nem fogja megszokni. :? Tehát mostantól tejpépet reggelizünk.

Ludmilla!
Ha így szórakozik a babanet, én addig frissítek, meg ki-belépés, amíg helyre nem áll. :roll:
Anna nagyon ügyes kis emeletmászó :P :P . Szép méretei vannak már! :)
Ádám betegséget sajnálom. :(
Meg apáét is :( . De már megérdemelt egy kis otthonlétet. Bár inkább betegség nélkül lenne, jobb lenne.
Ádámnak nagyon-nagyon boldog születésnapot!!!! :)


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Megvettük a hintát Rubinak, amit többen ajánlottatok, de csak mikuláskor ülhet bele. Karácsonyra baby legot, vagy más néven lego primot szeretnék Rubinak, egészen nagy készletre gondoltam, keresgélek kinek van használt eladó. Sajna nem találok Mo-on forgalmazót, de újonnan talán drága is lenne nekünk.
Már találtam 2 honlapot is, ahol árulják.
Rubi megtanulta mutatni kajálásnál a nemet a fejével, ha elég neki.
Elfelejtett viszont tapsizni.



Szia Ludmilla!
Boldog szülinapot Ádámnak!

Szia Szilpa!
Gondoltam, megírom Rubi adatait, hátha érdekel, ma mértem:
Hossz: 74 cm, fejkörfogat 44,5cm, mellkas 44 cm, súly: 7780 gr.

Kép
hanimana
 
 


Sziasztok!
Megvettük a hintát Rubinak, amit többen ajánlottatok, de csak mikuláskor ülhet bele. Karácsonyra baby legot, vagy más néven lego primot szeretnék Rubinak, egészen nagy készletre gondoltam, keresgélek kinek van használt eladó. Sajna nem találok Mo-on forgalmazót, de újonnan talán drága is lenne nekünk.
Már találtam 2 honlapot is, ahol árulják.
Rubi megtanulta mutatni kajálásnál a nemet a fejével, ha elég neki.
Elfelejtett viszont tapsizni.



Szia Ludmilla!
Boldog szülinapot Ádámnak!

Szia Szilpa!
Gondoltam, megírom Rubi adatait, hátha érdekel, ma mértem:
Hossz: 74 cm, fejkörfogat 44,5cm, mellkas 44 cm, súly: 7780 gr.

Kép
hanimana
 
 


Sziasztok!

Hanimana!
Én ezen az oldalon szoktam játékokat nézni Marcinak:
http://www.vatera.hu/listings/index.php ... lego+primo

Szerintem nagyon jó kis oldal, mindenkinek ajánlom.

Mi is voltunk méreszkedni. Marci 75 cm és 10,38 kg. Óriásbébi.

Ludmilla!
Boldog szülinapot Ádámnak és jobbulást férjednek.

Szilpa!
Szegény kis manókád! Biztosan nagyon fájt a pocakja. Azért remélem ma már megismétlődik a pihenéssel és alvással teli éjszaka! Küldöm az álom manókat!

Üdv Füles

Kép
füles2006
 
 


Hanimana!
Szép méretek! :) :)
Én nem tudok ilyet most prezentálni. Régebbi adataim vannak. Egy hónapja volt hossz: 76cm, fejkörfogat: 48cm, mellkast nem mértünk. 3 napja volt 9570g. De mi fiúk vagyunk, ez fontos, tehát ez nem befolyásoljon!!

Füles!
Marci is jó nagy :D . De szerintem így sem kövér! Látszik, hogy nem éhezik! Gratulálok nektek! :D


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Gyorsan írok pár sort. Először is a babák gyönyőrüek! Nem győzök csodálkozni, hogy tavaly ilyenkor még pocaklakók voltak javában, és most már olyan nagyok!

Roncsi hétfőn-kedden megint beteg volt. Estére belázasodott, de a keresztanyám nem talált nála semmi komolyat. A hangulata is jó volt, és szerencsére hamar elmúlt. Valószínűleg a másodunokatesója összefertőzte a hülye köhögésével. Nagyon pipa voltam, mert nagy Erzsébet napozás volt anyuéknál, holott elvileg elmaradt volna, merthogy Roncsi uncsitesója köhögött. Erre beállítottak azzal, hogy már nem fertőz. Csakhogy éppen köhögött az egész família, nem is csoda, hogy Roncsi is elkapta.

Én meg dolgozom ezerrel, most nagyon sok minden összegyűlt, úgyhogy simán bent tudnék tanyázni este 8-ig, de nem vagyok rá hajlandó, 5-kor húzok haza.

Megmértük Roncsit, elérte a 7 kilót, ami nagy szó! Bár mostanában magához képest egész szépen eszik, csak szerintem a nagy részét lemozogja. Egész nap mászik, feláll-leül, pörög egyfolytában. Fogunk venni a nappali-ebédlőnkbe padlószőnyeget, mert a játszószőnyeget felszedi rendszeresen.

Az éjszakáink mostanában egész tűrhetőek, általában 1-2x kelek, de amióta nem világít semmi, meg nem tiktakol az órája, szépen visszaalszik. Volt már egy olyan éjszakánk is a múlt héten, hogy 9-től ½ 5-ig aludt egyben, és tegnap is így volt. Én persze felébredtem ½ 4-kor, és nem tudtam visszaaludni, mert elszoktam attól, hogy ennyit egyben aludjak (11 felé szoktam elaludni). Mire visszaaludtam volna, inni kért. De azért haladunk. Az elalvás előtti balhét pedig megszüntettük úgy, hogy ¾ 9-ig lent játszhat velünk fürdés után, aztán berakom a kiságyába. Eleinte balhézott, de most már olyan szépen megszokta, hogy megissza a tejét, berakom az ágyba, és hang nélkül elalszik.

Mostanában nagyon élvezi a vendégeskedést, mert végigmássza mindenhol az összes szobát és mindenhol feláll, ahol csak tud. Már csak fél kézzel kell kapaszkodnia, úgyhogy folyton kísérletezik a sétálgatással a bútorok közt.

A fürdés nagy kedvenc. Mostanában kikéretőzik az ülőkéjéből, amióta tud egyedül ülni kapaszkodás nélkül. Nagyon élvezi a pancsolást, a kádban is folyton állni akar, meg csókolgatni a kád peremét. Szerencsére a csúszásgátló jól szolgál, így nem esik el.

A kajámat folyton levámolja. Reggel eszik a kalácsomból, ma már uzsonnára megevett majdnem egy egész meggyes joghurtot, és a meggyes túróhabot is nagyon szereti (keresztanyám szerint ezeket már eheti). De a gyengéje a túró rudi: leeszem a csokit, ő pedig befalja a túrót. Imádja. Fogunk még mindig nincs, úgyhogy a nagyon rágósakat mellőzzük.

A kedvencem viszont, ahogy puszit ad. Tündéri. Lefekszem mellé a földre, odateper sikongatva, és bekapja az arcomat. Nagyon édi.

Füles, sajnálom ezt az asztma dolgot. Mit mondtak, kinőheti?

Sudi, irigylem a hosszú reggeli alvásokat. Nálunk Roncsi max. 8-ig alszik, azt is általában hétközben, mikor nekem meg kelnem kell. Hétvégén mindig 7-fél 8 körül kelteget már. Gratulálok az új autóhoz!! Tudom milyen jó érzés, mert mi is most vettünk egy 4 éves, bár teljesen újnak tűnő Peugot 307-t a régi Peugeot-nk helyett.

Szilpa, örülök, hogy javulnak az éjszakáitok. Nekünk keljfelkacsánk van, és Roncsinak ez a kedvenc játéka. Mitől lett ekcémás Kende? Nekünk Roncsi pár hónapos korában jött ki, de mióta kifejezetten babamosóport használunk, meg rendszeresen olajozzuk a bőrét fürdés előtt és után teljesen elmúlt, sőt mindenki mondja, hogy milyen gyönyörű bőre van. Ne aggódj a fogak miatt, nekünk még egy sincs, de majd lesz. Nem láttam még protkós babát, hát majd elbújnak.

Télapóra egy pillangót fog kapni, amin ha megnyom egy gombot, akkor zenél, 4 fajta zenét tud.

Apropó, ti vettetek részt pelusos akciókban? Én gyűjtöttem Liberos nyulakat, és kaptunk egy teknőst meg egy textil kiskönyvet, a Pamperstől pedig egy formaevő dobozt és pancsimanókat, amiket fel kell rakni a kádra. Roncsi egyelőre még a dobozzal játszik, igaz, még nem a formákat próbálja beledobálni, hanem a kockákkal játszik. A Huggiestól meg Micimackós bögrét kaptunk. Szóval mindenben részt veszünk, hiszen a pelust úgyis megvesszük. Bár Huggiest asszem többet, nem veszünk, mert nekünk nagyon nem jött be.

Hanimana, a pelusozás nálunk is egyre nehezebb, mert Roncsi a pelusozója felett futó állatos tapétát akarja folyton tapogatni. Általában még egy-két játékkal le lehet kenyerezni, de egyre nehezebb.

Dzsú, remélem jobb passzban vagy, és Emma is meggyógyult.

Ludmilla, Ádámnak boldog szülinapot, remélem meggyógyult a kis család.

Boeske, nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen.

Üdv:

Lilla

Kép
ren_25_nĂĄdaskay lilla
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk mi is a hétvégi kiruccanásból.
Köszönjük Mindenkinek az Ádámnak szánt jókívánságokat (szülinapit és gyógyulásit is), aranyosak vagytok! :P
Képzeljétek, ez a kis disznófülű már szó szerint kérte a meglepetéseket! :roll: :lol: :oops: Ezt is megértük! Hamarosan az ajándékot is megrendeli, azt hiszem! :roll:
fiúk meggyógyultak, így ma megint kettesben vagyunk Annával.

Szilpa!
Végül nekem is frissítenem kellett többször egymás után, az vált be. Csak azt nem értem, miért pont ennél az egy topicnál csinálta? :?: Bármelyik másikba tudtam írni!
Babatejet nem próbálod meg Kendénél? Azok általában jobbízűek, mint a táp.

Lilla!
Aranyos lehet a puszilós-harapdálás! :P
Mi még nem vettünk Annának télapóra semmit, de karácsonyra már igen. Ádám egy kis LEGO City ajándékot kap, az befér a télapó csomagba. Imádja a LEGO-t, karácsonyra egy nagyobb készletet vettünk Neki. :lol:
Nekünk is vanLibero teknős meg könyvecske. :) Éppen pénteken kaptuk meg az újabb pelusmintát, meg hogy mire lehet most pontot gyűjteni. A Pampers Annánál nem jött be, 1 árva vonalkódunk van. De Pancsimanót kapott a névnapjára, karácsonyra meg csigát (is) kap. Ádámmal régen szinte csak Pamperst használtunk, de akkor nem volt ilyen akció. :( Nála Nestlé pontokat gyűjtöttem, egy macink lett belőle. Szóval én is nagy gyűjtögető vagyok, azt hiszem anyai örökség nálam! :lol: :roll:

Mindjárt próbálok szülinapi képet feltölteni! (ma kicsit ráérek, nem kell főznöm :lol: )

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


Ez a kép most készült, a másik kisfiú öcséméké:

Kép

Ezen pedig párom szüleivel van a két lurkó. Az érdekesség a tortán látható dió, aminek ez a természetes színe! Lehet, hogy csak nekem különlegesség, de én anyósoméknál láttam először ilyen diót, és máshol azóta sem.
Kép

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


SSziasztok!!!!!

Köszi, hogy Ti is örültök az új autónak!! Már nagyon várjuk....., persze ha meglesz jönnek majd a képek!

Szilpa! Olvasom ezt a harapást, hát képzeld Gery állandóan harap, de mint valami kis vámpír. Igaz, hogy fogzik, és néha azt lesi mikor tudna elcsípni, pl ha felveszem, akkor képes néha anyakamat is megharapni. :shock: :?
Viszont képzeljétek pont ma!!! Kibújt az 5. és a 6. foga Gerynek!!!! A soron következő bal felső és jobb alsó. Szépen átlósan. Megnyugodtam, ugyanis a napokban elég rossz volt az étvágya, még a kedvenc sütőtök is alig akart ma ebédre lecsúszni... azt hittem elkapott valami betegséget. :cry: Kezdtem aggódni, erre most látom a két fogacskát!!! :lol: :lol: Viszont látszik a jobb felső is szerintem pár nap múlva kijön. Ja és érdekes Gerynek alvásgondokat sosem okozott eddig egy új fogacska, viszont sokkal többet kakil és hígabbat. Meg a popsija is kipirosodott. Ezért is kezdtem aggódni.

Ludmilla, utólag is boldog szülinapot!!! Az a torta nagyon guszta!!!! Küldhettél volna fénypostán!!!! :wink: :lol: Nagyon jó ez a kép a nagyszülőkkel!!!! :lol:

Ja és képzeljétek, Gery már egyre ügyesebben lépeget, ha fogjuk a kezét vagy kapaszkodik valamibe. Annyira édes!! És már sikerül olyan 5-6 másodpercre egyedül is megállni.
Én is beírom akkor az utolsó mérlegelés adatait : kb másfél hete volt Gery 7860gr és 72 cm. Hát nem agy nagy baba, mint itt sokan mások. :-/ 'ez van srácok.... :lol: '

Nos azt hiszem mindent leírtam amit akartam.

Pusza

Sudi És

Kép
Kép
sudi
 
 


Sziasztok!
Megvettem a primo lego készletet Rubinak karácsonyra, már csak fertőtlenítenem kell valahogy (használt).
Ha tetszik neki, szülinapjára is ezt kapja, bővítem majd a készletet.
Ma kunyizott a túrórudimból, pedig nem szabadna ennie. Ja, és folyton pápázik , ha nyílik-csukódik a bejárati ajtó, mindegy, hogy jön-megy-e valaki, vagy sem. Ma nagy köpködés lesz ebédnél, mert karfiol lesz : )


Füles!
Köszi a vatera tippet! Nem semmi súlya van Marcinak! Mekkorával született? A hűtőmágnest én is ki fogom próbálni.

Sudi!
Gratula a fogakhoz, és a lépegetéshez. Rubi még csak kapaszkodva áll, és akkor is remeg a lábacskája, meg bemozdulgat a csípője, erősödnie kell még.

Kép
hanimana
 
 


Sziasztok!

Lilla!
Én is így voltam az elején az alvással! Mindig felébredtem éjjel 3-kor és nem tudtam visszaaludni, pedig Marci aludt mint a bunda!
Azért nem volt túl nehéz belerázódni, hogy végig aludjam az éjszakát! :-) Most inkább az a baj, (vagyis nem baj) hogy Marci annyira elkényeztetett a 11-12 órás éjszakai alvásaival, amit már 2 hónapos kora óta tart, hogyha betegség vagy fogacskák miatt éjszaka mégis felébred, másnap hulla fáradt vagyok.

Az elalvás azért nem megy olyan jól mint nektek, általában van 2-3 perces sírás, néha több is. Ilyenkor a szívem szakad meg, de 5 percig kibírom és nem megyek be. Egy kis babusgatás után aztán végül mindig elalszik.

Az asztmáról azt mondta a doktor néni, hogy 10-12 éves korára ki fogja nőni. Engem inkább az ételallergiák aggasztanak. Egyenlőre nem ehetünk tejtermékeket és gluténtartalmú ételeket. Illetve a tejtermékeket most újra megpróbáltuk és talán mégis......

Ennek ellenére Babónak nagyon jó étvágya van.......ami látszik is a súlyán. Úgy látom mindenkit leelőztünk. Nem bánnám ha kicsit visszavenne a tempóból, mert már leszakad a derekam és a hátam, ha cipelnem kell!

Hogy hogy dolgozol? Muszáj volt visszamenned?

Ludmilla! Nagyon aranyosak a lurkók a szülinapi képen és hasonlítanak a nagyszülőkre!

Sudi! Az első fogacskáknál nálunk is hígabb volt a kaki és kipirosodott a popsija, sőt 1-2 hólyag is lett rajt :-( Sudocremmel kenegettem amitől hamar rendbe jött.

Hanimana!
Nagyon édes lehet Rubi, hogy mindig pápázik ha nyílik az ajtó! Nagyon kis okos, mert tudja, hogy ilyenkor jön, vagy megy valaki és annak illik köszönni:-)
Hát igen, Marci manó szép nagy legényke! 3500g-al és 57 cm-el született. Nagyon gyors ütemben kezdett hízni, ami azóta sem lassult.

Üdv Füles

Kép
füles2006
 
 


Csak egy két kép : sok szeretettel :-)) :

Kép
Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi
 
 


Sziasztok!

Hanimana!
Folyton integető Rubi nagyon aranyos lehet! :lol:

Sudi!
Nagyon aranyos a kis vigyorid! :P Ügyesen álldogáll!
Már komoly fogsorral rendelkezik Gery! :wink: Annának most bújik fönt a két 1-es fog, eddig csak a bal 2-es van kinnt, meg alul a két középső, elég érdekesen néz ki! :shock:

Füles!
Hú, szép nagy Marci!
Van a családban más is ételallergiás?

Ádám úgy néz ki, összeszedett vmi betegséget, mert tegnap este óta lázas. :cry: Éjjel nem sokat aludtunk. Holnap elvisszük dokinénihez, ma nem vállaltam be egyedül a 2 gyerekkel az orvost. Meg kicsit bíztam benne, hogy csak vmi gyors vírus lesz, de úgy tűnik nem az. Egyébként nagyon rossz beteg, máris igazi pasi! :roll:

Sokszor eszembe jut, mi lehet Boeskével és Márkkal! Remélem, minden jól megy!

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


Sziasztok!
Ludmilla! Hogy van Ádám?? Meggyógyult már?
Szilpa merre vagy??
Itt van egy ép arról a bociról bociautóban aki múúúzik : Kép
És Gery kedvenc kisautói! Tök olcsó volt, mikor az elsőt megvettem neki, nem is akart mással játszani! Annyira tetszett neki! És nagyon szereti tologatni. Azóta + kettő van még!! : Kép
mentem, felkelt Gery!!
sziasztok!!!!!!!!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi
 
 


Sziasztok!

Sudi!
Köszi, már jobban van Ádám. Éjjel végre lement a láza, de még elég nyugtalanul aludt (így mi is). Du. azért elvitte Apa a dokinénihez, hogy mehet-e majd oviba. Torka nem piros, meg mindent rendben talált, gyomorhurutra gyanakszik. Ilyesmi volt Ádámnak nyáron, csak akkor a két napi magas láz mellé 4 nap hasmenés társult. Ezt most könnyebben megúsztuk (kopp-kopp-kopp).
Ezek az autók nem Wader márkájúak? Nekünk is van több játékunk (egy nagy dömper, meg az új óriásgarázs), tényleg nem drágák, és jók, Ádám is szereti őket.
Én Annának még mindig nem vettem Mikulásra semmit, pedig szerdán úgy néz ki megyünk a szokásos Mikulás-bulira. Addigra kéne csomagot csinálnom Neki is!

Ja, képzeljétek, Anna próbál egyet-kettőt lépni egyedül! :lol: És úgy néz ki, tényleg kibújt fölül a két középső fogacska!

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


Sziasztok!

Ludmilla, de az a márka amit írsz! Én is vettem most még egy multidömpit aminek a hátában épitőelemek is vannak!!! A Sparban akciós!!! 1490.-!! Szerintem nagyon megéri!!!! :lol: :lol:

Gerynek kijött a 7. és 8. foga is! Most a másik átlós pár, a következő jobb felső és a bal lasó. :lol: :lol:
Étvágy ugyan olyan szar, remélem most már egy kis pihi jön fogzás téren..... :shock: :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Mentem aludni!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi
 
 


Sziasztok Lányok!

A 2005-ös ősziektől vagyok!
Azért zavarlak Titeket mert a kisfiam már csak "felnőtt ételt" hajlandó fogyasztani és a megmaradt bébiételeket jutányos áron átadnám szívesen.
Valamint van 1,5 doboz Humana Ha2-es tápszerünk is.
Ha valakit esetleg érdekel pü-ben jelezze :wink:

Szépek a gyerekek és sok boldogságot és egészséget mindenkinek!

Sziasztok

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Sziasztok!

Sudi! Nagyon édes Gery a képeken! Látom a mosásban is segít! :lol: És gratulálok a fogacskákhoz!
Úgy nézem Marcinak is bújik az 5. és 6. Egyenlőre olyan mint egy kisegér a 4 fogával :-)
Dömpert én is szeretnék venni Marcinak! Szerintem is jó és az ára is baráti!
Mi még a Fakopáncsban szoktunk vásárolni, sztem nagyon jó játékok vannak ott is!

Ludmilla!
Igen, sajnos van ételallergiás a családban. Édesapám lisztérzékeny. (Most én is járok kivizsgálásra, mert nálam is felmerült a gyanu) Ezért is küldött el bennünket a doki néni gasztroenterológiára. Jövő héten megyünk! Kiváncsi vagyok mit mondanak.

Szilpa! Merre vagy? nagyon eltűntél!

Képzeljétek holnap este megyünk egy baba partyra és jön Mikulás is! Egyik barátunk beöltözik :-) Kiváncsi vagyok hogy fogadják a csemeték!?
Készültök már karácsonyra? Én nagy izgalomban vagyok, hogy milyen lesz az első karácsonyunk hármasban! Már elterveztem a menüt, az asztali díszt, most csináljuk az adventi koszorút, és Marcival csinálunk sógyurmából kis tenyérlenyomatokat ajándékba a nagyszülőknek. (Egyet magunknak is)

Hopp, sírás van....
Füles

Kép
füles2006
 
 


Sziasztok!

Lánykám most alussza ki az éjszakai műsort, úgyhogy tudok írni kicsit. :lol:
Azt hiszem, a fogai bántják szegényt, mert egyébként nyugisan alszik, meg az elalvás sem szokott gond lenni. :cry:

Sudi!
Hú, Gery nagyon belehúzott a fognövesztésbe! :shock:

Füles!
Remélem, minden OK lesz Marcival! Ádám ovis csoportjában van egy lisztérzékeny kislány.

Ma jön anyukám, és itt marad pár napig! Végre haladok majd valamit a rendrakásban-takarításban! Ő meg unokázhat. :)

Holnap délelőtt Ádámék cirkuszba mennek az ovival, délután meg megyünk a szokásos Mikulás-partyra. Remélem, jól sikerül majd a nap!

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 



Sziasztok! Megérkeztünk.

Márk műtétje jól sikerült. Nagyon megviselte, de már kezd rendbejönni. A kinti orvosok, nővérek rendesek voltak. Szinte végig Márk mellett lehettem. A műtét után az őrzőbe is bemehettem, ott voltam, amikor felébredt. Éjszakánként pedig egy kis raktárszerű szobában alhattam vele.

Mára ennnyi, igyekszem majd újra bekapcsolódni.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!!

Kicsit eltűntem, mert semmihez sincs idegem, türelmem.
Meg Kende sem engedi már, hogy ide üljek a géphez. Lassan hisztérikus rohanokat kap, ha meglát itt. Pedig a honlapját is csinálnom kééne. Elég szépen haladok, de még sok van hátra (videók, napló).

Maki egyébként két és fél hete egyszercsak varázsütésre elkezdett aludni. (Lane! Van remény!!) Hogy mitől, azt nem tudom. Egyik este egy ébredéssel átaludta az éjszakát, és azóta így is maradt. Néha van két ébredés. Általában vagy negyed-fél egy körül ébred, picit nyafizik, iszik, és alszunk tovább 7-ig. Akkor nyugicici van (tejcsi már nincs, csak szopogatja pár percig), majd lustizunk tovább kb 9-ig. Nem mindig alszunk már ilyenkor vissza, de próbálkozik, helyezkedik. Volt eleinte, amikor az egy ébredés nem fél 1 körül volt, hanem 3-kor, akkor végg aludtunk 8-fél 9-ig.
A napközbeni alvása is rendeződött. A kétszer 20 perc helyett ebéd után alszik kb másfél órát, de 2-3* volt már 2 órás alvás is. Így kibírja az este 8-fél 9-ig, akkor kezdünk fürdeni.

Szerintem nem azért kelt fel, mert éhes volt, mert már előtte pár nappal átaludta az éjszakát, minthogy észre vegyem, hogy a tejcsinek lőttek. Szal akkor "éhesen" aludt.

És ez még hagyján!!

Ráadásul az esetek 95%-ban altatni sem kell. Megtanult egyedül elaludni.
- Nappal már megszokta, hogy ebéd után alvás (erre sikerült rászoktatni). És mikor már álmos, berakom a kiságyba, bedobálok pár plüsst, meg kislabdát, és eltutujgatja őket, míg el nem alszik. Ez kb 5 perc szokott lenni. Persze ezzel feladtam az egyik elvemet, hogy a kiságyban nincs játék. Játék a járókában, vagy a földön, de a kiságy alvásra való. Ez legyen a legnagyobb elvem, amit fel kell adnom!!! Persze, miután elalszik, azonnal kiszedek mindent, nehogy felébredve meglássa a sok játékot. Csak a két alvós marad: Rigó Jancsi és Bohóc Úr!!
Kép Kép

-Este bekajál egy nagy adag főzeléket, utána pár perc ürestenticici, majd még ébren berakom a kiságyba, nézelődik pár percet, és szép csendben lefekszik, és elalszik.

Mindkétszer csak arra kel figyelnem, hogy lefekve is lássa, hogy a szobában vagyok, különben óriási sírás van, amitől vége mindennek. Ja, meg hogy nehogy ránézzek. Mert ha észreveszi, hogy odanéztem, akkor próbálkozik, és jön a sírás. Tehát leülök a gép, vagy a tv elé, és nem nézek oda, amíg csönd nincs egy ideje. Ilyenkor szoktam csinálni a honlapot, vagy megnézni az e-maileket. Ha ébren van, akkor semmit nem csinálhatok. Amikor már alszik, akkor ebéd, fürdés stb.

Én meg járok már 1 hónapja rendszeresen edzeni. Nem tudom, mikor lesz látszatja, mert addig nem sok kedvem van menni. Szerencse, hogy barátnőm elrángat , mert magamtól tuti lusta lennék menni.

Ez talán az idegeimnek is jót tesz, mert nagyon kivagyok. Depis vagyok, és nem tudom magam kihozni ebből. Lassan azon gondolkozom, hogy elmegyek dokihoz. De panaszkodni nem akarok.
Ezért sem jöttem.

Ja, és mióta alszik rendesen, megszűnt az a sok hiszti. Sokkal-sokkal kevesebb van!!
Jókedvű, sokat játszik, akár egyedül is elvan 10 percig. Tovább azért nem, de ez is már haladás!
Folyton vigyorog, dumál. Mindig valami csibészségen töri a kobakját. Simán ül (tudjátok, ő volt, aki nem akart megtanulni ülni), sőt, sokszor már térden állva is elvan. Néha pár másodpercre volt, hogy nem kapaszkodott állva, de csak akkor, ha nagyon nem figyelt oda.
Ha van hol kapaszkodni, támaszkodni, körbe sétálja a szobát. Már nem csak a kezünk jó neki.

Bocsi, ha nem válaszolgatok most, de már visszaolvasni nem volt türelmem, és nagyon fáradt is vagyok. De ígérem, pótolom hamarosan.


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


No, képek Münsterből:

pakolás:
Kép

Márk 1 nappal a műtét után:
Kép

A kórház:
Kép

Itt már jobban néz ki:
Kép

És végre, fürdés a szálláshelyen: (nem volt kád)
Kép

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!

Boeske!
Jó, hogy újra itthon vagytok! Örülök, hogy szerencsésen túl vagytok rajta, Márk nagyon stramm kispasi! :P Javul szépen? Így most már tud majd könnyebben enni?
Nem piszkálta a sebet? Vagy a karjain vmi speciális szerkentyű volt emiatt?
Gyönyörűséges szeme meg pofija van Márknak! :P
Olvastam a hírt még kedden, csak most itt volt anyum a héten és ezerrel takarítottam, ha már lehetőségem volt rá. Ezért nem írtam akkor.

Szilpa!
Sajnálom, hogy ilyen rossz passzban vagy! :cry: Azért ha jólesik kiíírni magadból, szerintem gyere, hátha már a panaszkodás is segít kicsit!
Látod, Kende is próbál a kedvedben járni, hogy ilyen ügyesen megtanult aludni meg elaludni! :wink:
Egyébként Anna is nagyon ragaszkodó mostanság, ha merészelek nem Vele foglalkozni, a nadrágomba csimpaszkodva nyafizik! :roll:
Az edzést nehogy abbahagyd! Már én is úúúgy mennék tornázni, csak nincs kire hagynom Mancit. :(

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


Na, már régen kaptatok:

Úgyis megfoglak...
Kép

Anyu, feladod a szandit?
Kép

Na, veletek aztán jól befürödtem!
Kép

Imádok hintázni
Kép

Hát, te meg mit ugrálsz ott?
Kép

Szóltál?
Kép

Jajj de finom íze van ennek a csontnak!!
Kép

De jó hintalovat hozott a Télapó!!!
Kép

Elfáradtam...
Kép

Játszol velem?
Kép

Ébredés után:
Hogy is kell ezt felvenni?
Kép


Uhh, kicsit sok lett! :shock:
Elnézést!!! :oops: :oops: :oops:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Ma Kende a fenekemet nézte ki magának :lol: :lol: :lol: . Öltöztem át, megkapaszkodott mögöttem, és a fenekemet paskolta :lol: , meg simogatta :lol: , és nagyon tetszett neki. Kurjongatott meg nevetgélt. :lol: Szegény! Most egy életre elcsesztem az ízlését? :roll: Remélem, azért nagykorában a szép popók fognak neki ennyire tetszeni. :wink:
Ja, meg ebéd közben mikor ő már evett, akkor kezdtem el én is enni. De csak egy kézzel. A bal kezemet oda kellett raknom a tálcájára, és simogatta, meg végig puszilgatta. :D :oops: És nagyon tetszett neki. Végig az a boldog mosoly volt a kis arcán. Ha el akartam venni, már görbült is a szája. Inkább ettem egy kézzel. Majdnem sírtam ebéd közben. Persze a boldogságtól. :D Annyira szeretjük egymást!! :D :D :D :D


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!!

Alvásilag nagyon halad Kende!! :D
Tegnap Kendét letettem este negyed 10-kor, és reggel 6-kor kelt csak fel. Utána iszi-cici után még alvás 9-ig!! 8) 8) :D
A délutáni alvása 2 és 1/4 órásra sikerült. :shock: 8) Néha azon csodálkozom, hogyan tudott ilyenkor 20 percet aludni régebben?? :roll:
De hát az éjszakáktól is el vagyok persze ájulva. Illetve főleg azoktól. Tiszta heppppiiiii. 8) :D :lol: :P 8) :D :lol: :P :wink:

Ja, és a már elég sokszor előfordult, hogy úgy sétált sok lépést, hogy (grrr szóismétlés.. :evil: ) csak az egyik kezével fogta a kezem. 8) 8) :D :D Tudom, már sok baba megy, így ez nem egy nagy mutatvány, de nálunk az, és én nagyon-nagyon örülök neki. :oops: :oops: :D :D


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Visszaolvastam, mert már égett a bőr azon a bizonyos testrészemen. :oops: :oops:

Nagyon köszi a hiányolást!! :)

Hanimana!
Édes lehet, hogy mutatja a nemet, ha már jól lakott. :D :P Kende össze-vissza mutatja. :lol: Akár az első falatnál is, tehát nála nem nem-et jelent, hanem csak úgy jön. Viszont ha olyat csinál, amit tudja, hogy nem szabad, akkor is mutatja. :) De azért persze csinálja tovább. :wink:
Mit szólt a hintához Rubi?
Pápázáshoz gratulálok! :P

Lilla!
Sajnálom ezt a köhögős betegséget, remélem, már túl vagytok rajta. Szép kis família, amelyik ennyire nem figyel a másikra :evil: . Főleg a kisgyerekre! Bocs.
Roncsinak gratula a 7 kilóhoz! :P
Na meg persze az elalváshoz is. :) Remélem, nálatok is rendeződnek az álommanós dolgok.
Pancsi édes lehet. :P Képet nem raksz róla?
Ez a puszizás olyan szívet melengető érzés ugye?? :oops: :) Én is sokat kapok Kendétől. Sokszor csak úgy odarohan hozzám játék közben, kapok csókot, és megy tovább. :oops: :) Én meg szétfolyok ott helyben a gyönyörűségtől. 8)

Ludmilla!
Én sem értem, miért csinálja ezt néha a babanet. :o Nekem a margitos topiknál is szokta ezt csinálni, de a télieknél soha.
Nem akarok babatejet még egyelőre. Viszont mondta a védőnéni, hogy ha nincs anyatej, kéne a tápi, mert egy éves korig vagy ez, vagy az, de kell. :roll: Keverjem bele a főzelékébe. :shock: :roll: Na, én meg nem akarok súlyos pénzeket kidobni csak azért, hogy kipróbáljam. Megvettem a DM-es Babylove-os tápit, és kész. Azt keverem bele. És megeszi így. :) Egyik nap pedig véletlen tápit kevertem ki reggelire tejpép helyett. :shock: :x (Áááá, dehogyis voltam álmos.. :( ). Csak az tűnt fel, hogy sokkal hígabb. Na, félre tettem cumisüvegbe, és elkezdtem csinálni a tejpépet. Anyu meg addig megpróbálta a cumiból a tápit, és evett belőle valamennyit. :shock: :shock: Jó, nem sokat, csak 50-et, de legalább nem rázta a hideg tőle :) . Úgyhogy most nagyjából megvan, mikor mit-hogyan eszünk.
Nagyon aranyosak a gyerkőceid a képeken!! :P
Még én sem láttam ilyen színű diót! :shock:
Gratulálok a fogacskához, és a lépegetéshez! :P
Nektek hogy siekrült a mikulásbuli?

Sudi!
Először is:
Elnézést kérek, hogy ilyen lukas az agyam, és elfelejtettem megköszönni a szép szavakat, amit a vendégkönyvünkbe írtál. :oops: :oops: Nagyon köszönöm! :) :D És még egyszer elnézést! :roll:
Nagyon jó a kacsintós Gery az avatar képeden!! :D Hogy csináltad??
Szerencsére nagyjából leszokott Kende a harapdálásról! :)
Gratulálok Gerynek a 4 új fogacskákhoz! :P Meg a lépegetéshez és álldogáláshoz is! :P
Szép méretek ezek is! :) Nem muszáj mindenkinek kosaras-díjbirkózónak lennie. A picike lányokhoz nem mindig mutatnak jól az óriási pasik. :wink:
Nagyon édes a képeken! :P Nekem főleg a második tetszik, amin nagyon vigyori. 8) Olyan kis cuki!

Füles!
Tejterméket, és gluténos dolgokat mi sem eszünk. Eddig sem kapott. És egy éves kora előtt nem is fog elvileg, mert nálunk a családban van ételallergia (anyum laktózérzékeny), és jobb az elővigyázatosság. Védőnéni mondta ezt nekünk is.
Ne aggódj, az elalvás nektek is hamarosan rendeződni fog! :wink:
Hogy tetszett a babapartyn a mikulás a gyerkőcőknek?

Boeske!
Jajj, de örülök, hogy itthon vagytok :D :D :D :D , és hogy ilyen jól sikerült a műtét!!! :D Szegényke :( , gondolom, hogy megviselte, de jó, hogy már túl van rajta. És ez a különbség a magyar és a külföldi EÜ-ben. :!: Ott teljesen másképp állnak hozzá a műtéthez, meg a beteghez, meg az anyukához is!!!
Aranyos a képeken azokkal a nagy kék szemeivel! :P :P Szépen gyógyul. Remélem, hamarosan nem is fog látszani semmi!!

Huhh, ez jó sok lett. :shock:
Már hulla vagyok.
Jó éjt!


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a Mikulás, és haladtok a karácsonyi készülődéssel is.
Szilpa!
Imádja a hintát, csak nagyon sír, amikor kiveszem.
Boeske!
Gyors gyógyulást kívánok!
hanimana

Kép
hanimana
 
 


Kicsit Kendéről:
- Ma kicsit nyűgös napja van. :( :cry:
- Persze nem maradhat ki a legújabb "tök jó" tudományunk, amivel két napja boldogítjuk anyát, és a dobhártyáját: visongatás, sikongatás :shock: :shock: :roll: . Szóval felfedezte a hangját. Mármint az erős hangját. :shock: A normál eddig is megvolt. És roppantul élvezi, hogy épp megsüketülünk. :? Már sikít ha jó kedve van, ha játszik, ha panaszkodik, ha sír. Mindig...
- Sajnálattal vettem észre, hogy igencsak kinőtte a 19-es szandált. :( Hurrá. Jövő héten irány egy babacipős. :roll:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Adok egy kis életjelt :)

Jól vagyunk, Emma nagyon beindult, állandóan a nyomában vagyok. Az utóbbi időszak elég kemény volt mind a kettőnk számára, mert drasztikus elválasztás volt, nem bírtam tovább. Már csak reggel és este van szopi. Aggódtam amiatt, hogy nem eszik, és iszik eleget, de már nem foglalkozok vele, mivel így is szépen gyarapszik.

Borzasztó huncut, nagyon eszesedik, csak "beszélni" felejtett el. Gagyog megállás nélkül, de nem mond értelmes szavakat.

Boeske!
Nagyon örülök, hogy rendben ment minden.

Szilpa!
Irigykedek az alvásotok miatt. Nálunk is javult a helyzet, de még mindig sokat kel. Kende gyönyörű :)

Emma alváshoz készülődik :)

Kép

Kép
dzsú
 
 


Sziasztok!!!!!!
Mikulásra megbetegedtünk. Kezdtem Én hajnal 4-től szoros kapcsolatban állatm a wc-vel, aztán 1/2 7-kor már hánytam is. Vírusos hányás-hasmenés. Aztán Gery is elkapta, belőle is kijött minden. Végül apa dobta be a törülközőt.
Most már megvagyunk, vasárnapra mondhatom, hogy teljesen rendbejöttünk. Szépen átvonult a családon a kórság (anyós megúszta???!!!!), szerintem nekem jutott a legszarabb része. Vagyis Én voltam szarul a legtovább, 2 kilót fogytam is! Húú, ne tudjátok meg, Én még ilyen szarul talán sosem voltam!!!!! De a legjobban Geryt sajnáltam és féltettem, pedig Őt viselte meg a legkevésbé! Ugyan olyan mosolygós, jókedvű volt végig, csak épp kijött belőle minden. Az amúgy sem tökéletes étvágya, baromi szar lett, az mostanság kezd helyrejönni. Pedig hát Őneki nem kéne fogyni! De biztos ment le a kis popójából, majd pénteken megyünk mérésre. Tuti még nem lesz meg a 8 kiló. Tudjátok milyen rossz volt nézni, ahogy jön ki belőle minden!!!??? Teljesen kész voltam ettől, hogy ki fog száradni, meg ilyenek. András tartotta már megint bennem a lelket, hogy ha látom hogy jókedvű, akkor olyan nagy baj nem lehet. Jaj, Én egyedül olyan kétségbeesős fajta vagyok, ez olyan rossz! Ez jót tesz a kis depis lelkemnek.
Na de a lényeg, hogy már minden ok, ma végre már olyan volt a kakija Gerynek mint régen. Laughing Laughing Laughing Laughing (apró örömök az életben!!)


Szilpa! Nagyon örülök, hogy ilyen jól alakulnak az éjszakák, látod csak helyrejön egyszer minden!!!! :lol: :lol: :lol:
És gondolom, hogy milyen lehet a leki világod, nekem is elég labilis a kedélyállapotom, néha Én is gondolok az orvosra, hátha segítene.................................................. :? :? :shock: Kitartás!!!!
Ja és a torna, vagy bármi nemű "kizökkenés" a mindennapokból nagyon pozitív hatású!!! Nekem remélhetőleg ezt a 'megváltást' a tavasszal elkezdendő jogsi fogja meghozni!!! Mindenképpen szeretném letenni!!!

Böske!! Nektek is mit ki nem kell állni! Én ettől a hányás-hasmenéstől úgy kivoltam, mármint Gery miatt, hát neked aztán tényleg nem lehet könnyű! De örülök, hogy minden rendben!!!! Tündériek a gyerekek, kívánok mihamarabbi TELJES gyógyulást!!!! :lol: :lol: :lol: ( azt hiszem amerikában szokás a babákat a mosdóban fürdetni....... elég furi szokás!! :shock: :? )

Most megyek szunyálni.
Puszi mindenkinek!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi
 
 


A kis Emma is nagyon aranyos!!
És Szilpa! Az avatarom, az nem Gery!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Csak egy kép a netről!!!! Azért tettem ezt fel, mert miki-sapis, csak a hangulat kedvéért!!!! :roll: :roll: :wink: :wink: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi
 
 


Sziasztok!

Na, ezt szeretem, minor van mit olvasni! :lol:

Szilpa!
Kende képek megint tök jók! :P
Mikulás bulink jól sikerült, csak az odaérkezés volt kicsit nehézkes, mert akkor borult fel a Hungárián az a rabszállító. Csepelen voltunk egy játszóházban, amit barátokkal béreltünk ki erre az időre. Egy barátunk volt a Mikulás is. A Mikulás érkezését Ádám kevésbé élvezte, mint az elmúlt 2 évben, viszont a játszóház nagyon tetszett neki. Anna nagyon kis aranyos volt, tetszett neki a nyüzsi és nem ijedt meg a Mikitől.

Dzsú!
Anna sem mondja azt a két szót sem, amit eddig tudott, de ő is gagyog megállás nélkül! :lol:

Sudi!
Sajnálom, hogy betegek voltatok! Tényleg nagyon rossz nézni a beteg manókat! De az jó, hogy Geryt nem viselte meg, és túl vagytok rajta!

Hétfőn beadattuk Ádámnak a bárányhimlő-oltást, remélem, tényleg megvédi. Volt egy kis hiszti előtte, de utána kapott meglepit és akkor már nem is fájt! :lol:
Vettünk végre pénteken új autósülést Neki, így Anna most már a hordozó helyett a megörökölt ülésben utazhat. A Römer Kid lett végül a befutó, remélem jó választásnak bizonyul hosszú távon is!

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, már megint betegek vagyunk! Hörghurut és tüdőgyulladás! :-( Majdnem minden nap dokihoz járunk! Remélem karácsonyra rendbe jön!

Szilpa!
Nagyon édes ez a gyerkőc! (Az alvós kép tetszik a legjobban.) És gratulálok az alváshoz! Most már talán te is ki tudod pihenni magad! És a torna is biztosan csodákat művel! Új évtől én is járok! :-) (remélem)
Mikulás party nagyon jól sikerült, Marci nagyon élvezte. Meg is rángatta a Miki szakállát :-)

Sudi!
Szegénykék, ez a betegség jól ledöntötte a családot! De a lényeg, hogy kilábaltatok belőle!

Boeske!
Gyönyörű szép kis pofija van Márknak! Hogy viselte a műtét utáni lábadozást? És Ti? Nagyon elfáradtatok? Remélem hamar rendbe jöttök és már csak emlék marad a műtét........

Lányok, Nálatok mi lesz a karácsonyi menü? Én még mindig ezen töprengek........!

Üdv Füles

Kép
füles2006
 
 




Sziasztok!

Szilpa!
Jó, hogy kezdenek rendbejönni az éjszakák. Kende kinőtte a 19-es cipőt? Húha. Márknak még csak 18-as kell.

Sudi!
Remélem már túl vagytok a vírusos dolgon. Honnan jönnek ezek?

Ludmilla!
Jól értettem, Ádám kapott új ülést? Ugye ez már csak ülésmagasító?

Füles!
Tüdőgyulladás? Mielőbbi gyógyulást.

Márk még mindig nagyon nyűgös, néha ilyesztő hisztirohamok törnek rá. A legrosszabb, hogy ilyenkor tehetetlen vagyok. Éjszaka sem alszik még jól. (Nappal sem, de az annyira nem fájdalmas.)
A tetejébe holnap vizsgázom, (na meg jövő csüt. is).
Karácsonyra is készülni kéne...
Na, de majd csak lesz valahogy...


Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?