Új privát üzeneted érkezett!

Ja, mivel én "valásnélküli" vagyok (meg amúgyis) egyáltalán nem sértett a szekta, csak olyan furi. Negatív.

Kép
mancs
 
 


vallásnélküli

Kép
mancs
 
 


Na télleg jó éjt! 8)

Kép
mancs
 
 

 
 

Jó reggelt! :wink:
Kép Kép Kép
Pusssz!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia, mióta lettél ilyen iszonyú koránkelő??? :) Domi aranyos, mint mindig. :wink:

Natasa, Brazília még mindig kedvenc, gyönyörű lehetett. Milyen a brazilok egyébként?

Mancs, rózsaszín homok nagyon kééész. Amúgy is gyengém az ilyen tengerpart. Imádom. :) Remélem nyáron már Benyófival együtt mehetünk ilyen szép helyekre. Kréta nincs is messze. 8)

Most megyek, és kicsit visszaálmodom magam egy fehér, vagy rózsaszín homokos tengerpartra. :)
Vendég
 


Sziasztok!
Dia, a közös kép nagyon tuti! Domi arcán van egy nagyon halvány kis mosoly, annyira édes!
Eszti, a brazilok nagyon közvetlenek, irtózatosan mosolygosak és nagggyon muzikálisak. Egyébként is karnevál előtt voltunk ott, de ahogy a buszon felszáll vki és elkezd énekelni /van ilyen/ az egész busz énekelget meg táncol! És te is táncolsz, mert magával ragad :) Nagyon szép helyek vannak, de iszonyatos a szegénység. Olyan képet nem tettem fel,....viskók csatorna meg semmi nélkül egymás hegyén-hátán ahol még szemet szemért elvek alapján folyik az élet :(

Nem tudom írtam e, de Szonja mostanában mindenre mutogat a mutatóujjával és várja, hogy mondjak valamit :) Csak néha nem tudom mire mutat :D Emlékszem anno az Ikeában Beni mutogatott nekem igaz inkább olyan "nem szabad"-ot, most meg már az én csajom is használja az ujját és nem csak fogásra.
Lassan zenebölcsi aztán meg Veresre megyünk mi is, mert ma-holnap fejezik be az ablakosok a munkájuk és már én is nagyon kíváncsi vagyok :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Bubek, Nokinak nincs saját rezidenciája. Még. Ezért mondtam anno, mikor az alvási szokások anyai elrontásáról beszélgettünk, hogy nálunk hokedlike végigalussza az éjszakát, persze, de ebben nekem nem volt szerepem, ugyanis mivel egy szobában alszunk, apuka másnapi kimerültség elkerülendő én bizony felkapkodtam volna Nokicát éjszakai sírás esetén - ahogy tettem is az első 2 hónapban (bár az is igaz, hogy nappal nem tettem).
Van még egy szobánk, amit viszont leszavaztunk, mint gyerekszoba, kitaláltuk ugyanis, hogy arra nem alkalmas, és talán emlékszel, most van nálunk szept óta egy hozzáépítés, ami 1-2 héten belül befejeződni látszik, tehát van fény az alagút végén, na az lesz a nokiszárny (meg egy télikert, mint közös duhajkodó helyiség).

Dia, bár te már rég dolgozni mentél, de ha ráérsz elmondhatnád, mi volt a fényképezés apropója, mert ha jól látom ez profi műve, és én rég láttam már ilyen mosolyalbuma fényképeket, mióta bárkinek lehet digitális gépe (még nekem is, ennek ismerjük mindannyian hálátlan következményeit).

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa, tudtam én, hogy a brazilok az én embereim. :) Bírnám ezt a kultúrát. :)
Vendég
 


Jó reggelt!

Egész jól aludtam. És csak fél5-től tolakodtak mellém.
:twisted:
És arra az elhatározásra jutottam, hogy kiköltözöm végre Benitől. A hálót rendbe vágjuk (az én oldalamon jelenleg minden van, csak hely nincs aludni :oops: ), meg akkor már ablak, függönymosás meg ilyenek és oda fekszem le este. Aztán a fotelágy marad, mert a hálóba nem veszem magunk közé az tuti.

Bubek,
Nem kaptam meg … :roll: :(

Dia,
Nekem is a második a kedvenc képem. Azon látszik, hogy Domi annyira nem jó kisfiú. :lol: De jóértelemben ám! :wink:
Szülinapra, vagy az ünnepekre készültek?

Natasa,
És majd muris lesz, ha mutatja mit csinálj. Mi felkelünk, Beni mutat a lámpára :arrow: ki kell kapcsolni. Aztán a tálkára a fűtőtesten :arrow: el kell rakni onnan, mert elérné, aztán mutat a reluxára :arrow: fel kell húzni, majd a pelenkázóra. Hátha egyszer A. ébred vele és tudja mit hogyan. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabus, most néztem meg a Házon Kívül tegnapról felvett adását. Ezek szerint minden várandós humanoid esetében kijelölik a lakhelyéhez legközelebb eső 3 kórházat, melyek bármelyikében szülhet az alany, de csak az ügyeletes orvosnál. Mármint ez az ingyenes. Más intézmény választása esetén a kórháznak fizetendő összeg 25-100 e ft között mozog. A meginterjúvolt egészségügyi tárcai vezető hölgy szerint ez kiváltja majd a hálapénzt. Hát, megnézném néhány orvos arcát, mikor a friss anyuka közli, hogy szerinte is kiváltotta a hálapénzt. :wink: Lényeg, hogy sztem ez nem így lesz, és a fenti összeg csak a paraszolvenciára még rájön, ahogy ezt a músorban megkérdezett kismamák is valamilyen misztikus oknál fogva mind-mind így látták.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
sajna nem láttam az adást, így hála, hogy leírtad, mi volt benne!
Nem értem, hogy van az, hogy ebben a dologban mindenki ugyanúgy vélekedik, csak az illetékes szerv látja másként? :shock:

Láttam, egyesek felvágnak a fürdőruhás képeikkel. Hát, rám aztán nem lehetnétek irígyek, mert a melltartórész üres! :lol: :lol: :lol:

Ilba,
hajrá!!! Drukkolok, hogy rendben legyen a szétköltözés!

Dia,
nagyon szépek vagytok! (Nekem mondjuk nem jönnek be, az adjunk a gyerek kezébe valami állatot vagy pöttyös labdát fotók, de Te és Domi herceg nagyon jól mutattok! Jó az inge Dominak!)

Miközben itt társalgok, Livicsek pihen Donatellácskával:
Kép

Sztem is úgy a fair, hogy a 2. helyezett név legyen, de nekem mindeggggy. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolasa és többiek!

Ha a hír igaz, szerintem mi Babaszektorosok avagy Kacajhalmazosok biztos összetartunk annyira, hogy a túlerőben lévő kispestiek akik az Istvánhoz tartoznak megengedik az ideiglenes bejelentkezést a szülés idejére ugye :?: Már amennyiben itt szeretnénk szülni a többi bébit.

Eszti:
irigy vagyok az elhatározásért + a kivitelezésért. Mármint fogyókúra ügyben.

Mindig annyit írkál mindenki hogy mit eszik a gyerek, most már el sem fogom olvasni :twisted: Főleg hogy én már attól is a földhöz verdesném a hátsóm örömömben, hogy az általatok tiltott vagy a nagyszülők által belediktálni akart kaját megenné a gyerekem. :oops:
Vendég
 


Bubek, ugye Ti vagytok a nagy ho-ho-ho horgászok?

Gabika Délegyházán kárászra vadászik (farmerruhában, ahogy azt kell... :lol: )
Kép

Ugyanő, ugyanott snecizik (már az alkalomhoz jobban illő szerelésben)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, és nagyon jó anya vagyok, átraktam Livit az ágyába, már nem a földön alszik! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Figyeljétek meg, majd kitalálják, hogy csak az állandó lakcímet veszik figyelembe... :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hahó,

Körkérdés: kinél mit eszik (Tücsi ne hari.... :oops: ) a gyerek reggelire? Már tegnap is akartam kérdezni, mert ezzel gondban vagyok. Általában egy abonettet rágcsál el Marci...de lehet, kéne valami változatosság... :roll:

Ilba, nemtom miért nem kaptad meg. Majd megnézem, és küldöm újra.
Hááát, le a kalappal a különköltözéshez...Én még nagyon nem vettem rá magam... :? Drukkolok!!! :wink:

Jedi,
köszi, értem. Meg a házonkívülöst is, mert azt meg akartam nézni, de elfelejtettem...nem is értem, hogy gondolják ezt az egészet. A nők szerintem 70-80%-a biztos hogy az ellenkezőjére szavaz.

Ja meg tegnap még akartam írni, hogy Eszti neked is emelem a tökfödőt. És sosem fogyóztam, és nem vagyok biztos abban, hogy képes lennék a kaját megvonni magamtól...mármint azokat a nem túl egészséges kajákat, amiket nagyon szeretek! :P

Tücsi hogy vagytok?
Gergő javul, ugye? Te hogy vagy? Te is gyógyulsz ugye?
Függönyök kész vannak?
Ne mérgelődj a kaján. Ha te rossz evő voltál, akkor ne csodálkozz, ha Gergő is az. Éhemn nem fog halni, és előbb-utóbb rájön, hogy enni bizony kell. Esteleg próbáld te is ki, hogy változtatsz az etetés menetén. Mármint, máshol, máshogy. Pl. nem kötöd be, csak leülteted az öledbe, és magatokra terítesz egy rossz lepedőt, vagy esteleg biztos vannak kedvenc játékai, azokat a kezébe adod addig, vagy nem is tudom. esteleg beülteted a fürdőkádba... :lol: Lehet, hogy a kádba enne. Kitörlöd szárazra, és ruhába berakod Gergőt. esetleg te is beülsz vele. Na??? (hülye vagyok, mi...? :oops: )

Gabi, te is gyógyuljál ám meg!!! (remélem már neked is feleslegesen mondom :wink: )
Ja igen Noddy....nem találkoztunk, mert elfelejtettem elkérni Erikától.... :oops: :oops: :oops: bocsánatot kívánok... :oops: :oops: :oops: Hétfőn eskembeskem elhozom mostmár.... :oops:

Dia, nagyon vagesz képek...ilyeneket rólunk is csináltak régen...csak fekete fehérben... :wink:
Tali: nem tudnátok egy kicsit korábban jönni? 3h körül már el szoktunk onnan szállíngózni....Inkább olyan dél - 1h körül gyertek ha tudtok, mert akkor még talizni is tudunk, és a gyerekek is találkoznak. Na?

Jaj, azt is elfeledtem mondani volt nektek, hogy Marci tapsizik vagy 3 napja.... :lol: :lol: :lol: Valami annyira édes, hogy meg kell enni!!!
Tök magától kezdett el. Most meg már annyira belejött, hogy szopi közben is rákezdi.....képzelhetitek.. :lol: :lol: :lol:

Na, most megyek mert teregetni is kell.
Pussz.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Gabi, jók ezek a horgászós képek...van rólam is, csak nincs szkennelve. (nincs szennerünk) Amióta meg a digigép megvan (nászajándékba kaptuk), azóta nem horgásztam... :cry:

Ja és a 7-es számhoz még akartam, hogy az esküvőnk is hetes: 07.16-án volt... :lol:

Ki nem udja megnézni a mov kiterjesztésű kisvideót???

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
sajnos nem feleslegesen mondtad, mind2-en ugyanúgy vagyunk, sőt, Livi egyre csúnyábban köhög. Du. megyünk le a dokihoz. :(

5-éig úgy sem találkozunk, addig jó helyen van Noddy Erikánál, csak nehogy annyira megszeresse, hogy haza se akarjon jönni. :lol: :lol:

Tücsimamóca,
írdd már le lécci, hogy van az etetés nálatok, úgy könnyebb tanácsot adni. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok Kacajhalmaz klubbosok! :D

Igy már azért jobb?

Coolasa:

A számmisztikára visszatérve.Nemcsak a születési évből lehet kiszámolni ésmeg tudni önmagadról és másokról dolgokat,hanem pl. a nevedből,lakcimedből,kocsid nevéből.És ez is olyan mint a horoszkóp,van aki hisz benne és valaki elutasitja. :wink:

Bubek:

Úgy látszik Marci ezek szerint nem szeret a magasban enni.
Különben megnéztem a 7 számot,vagyis azt,hogy két 7-es mennyire passzol egymáshoz.És tényleg a legharmónikusabb a kapcsolat közötük.Fontos számukra a fegyelem az önuralom a megbizhatóság.Megvan köztük a kölcsönös tisztelet,,barátság.
Na most már lelövöm magam. :D

Tegnap délután Europarkoztunk.Megvettük a lufikat,diszitéseket a bulira.Közben megnéztük a táncoló télapot,szagolgattunk parfümöket és ettünk Mekis kaját.
Ja és megvettem Szilvinek a takaritóeszközöket,hogy karácsony után majd rendbevágja a lakást :D Láttam tanitó kutyust,bödönkét és rengeteg interaktiv játékot!kutya,tengerimalac,majom/Szilvi nem győzte nyomkodni rajtuk a gombokat :D

Dia:

Jók ezek a képek!Szépek vagytok együtt!
Az óviba jött a fotós igaz?

Nagyon klasszak a tengerpartos képek!

Gabus:

Délegyházán hogyhogy nem pucéran horgászol? :D

Kérdés:Mit lehet veni ajándékba egy 13 éves kamasz fiúnak.Karácsonyi húzás volt Fanniéknál és most pont egy fiút sikerült húznia,ráadásul nem közömbös számára a srác!Ugye szépen irtam?

Kép

Kép
novum
 
 


Bubek:

Reggeli:vajas zsemle,kenyér belseje pici falatkákban.Szoktam olyat is,hogy ledarálom a szalámit,sonkát pici vajjal összekeverem és azt kenek a kenyérre.

Gabi:

Most már tessék meggyógyulni!!!

Cool:

A házonkivült én is akartam nézni,de elaludtam!Köszi,hogy leirtad!

Kép

Kép
novum
 
 


Épp egy Puskás Öcsiről szóló műsort nézek. Meséli a Buzánszky Jenő, hogy '53-ban nagyon csábították külföldre, olyannyira, hogy (nem hallottam melyik országban volt) mindenféle cselszövéseket vetettek be, hogy ne érje el a haza induló vonatot. Aranyos történet. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, Tücsi, a kórházasdi témához még annyit, hogy úgy hallom, a papíron hirtelen elköltözés sem segítene rajtunk. Ugyanis ha vki az istván kerületében/közelében lakik, akkor is az ügyeletes orvosnál szülés ingyenes csak (tehát kispestiek, nem hátradőlni). Ha ragaszkodtok a saját orvoshoz, ugyanúgy fizetnetek kell, mint az egyéb kerületieknek, hacsak nincs olyan szerencsétek (vagy nekünk többieknek), hogy a magánorvosunk pont a szülés pillanatában ügyeletes a kórházban... Viszont az interjú szerint ha már megkezdődött a szülés, és pont benn volt a választott orvos, azonban közben letelik a munkaideje, nem maradhat benn tovább, át kell adnia az anyukát az ügyeletes kollégának. Komoly. Egy anyuka nyilatkozott is erről, az ő kórháza már nov-től életbe léptette ezt a gyakorlatot. Gyermeke feje már kinn volt, mikor kettyent egyet az óra, és bejött egy vadidegen orvos a továbbiakhoz.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, az iwiw nem küldi vissza, nemtom miért..
Ezt írtam oda:
kollégám volt. Bár nem beszélgettünk sokat, ismertük egymást. ennyyi. nem nagy sztori, mi??? :-)

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Timi,
nincs lekorlátolva az ajándék ára? Mert nálunk úgy volt anno. Nos, ha nem közömbös, akkor vegyen neki 2 mozijegyet, és enyhén célozzon rá, hogy nem venné rossz néven, ha övé lenne a másik jegy :wink:
Vagy vmi más közös programra belépőt...

Mi is pár héten belül átrakjuk Petikét a szobájába. Neki biztos jobb lesz, mert nem zavarjuk a neszezéssel. Nekem lesz rosszabb, hogy mindig át kell szambáznom hozzá, nem pedig csak felülök az ágy szélére.

Kép
mancs
 
 


Timi,
egy dolog jutott eszembe, a srác kedvenc zenekarától cd, csak az drága. Van amúgy valami összeghatár?
Bizti nem is őt húzta Fanni, hanem elcserélte a cetlit. Ismerem az ilyet. :wink:
Melyik takarító szettet vettétek?

Bubek,
reggeli: tápszer + az enyém felét elkunyizza, ami kifli + felvágott vagy kenőmájas, néha virsli.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Timi, Fanninak jól sikerült a húzás ezek szerint. Ha a fiú sportrajongó, venni neki csapatmezt. A magyar focicsapatoknak pl van rajongói boltjuk, én így vettem egyszer utés sapkát és pólót, szintén karácsonyi osztálybeli húzásként, és akkor az nekem szintén fontos volt... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
azt hittem, ennél jobban már nem lehet ellehetetleníteni a helyzetet :evil: De mégis. Bele se merek gondolni. Ha ahhoz a dokihoz kerülnék, akihez anno az első babánk elvesztésekor... Biztosan elküldeném a jó büdös p....ba :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
mancs
 
 


Cool,
ez a nő sírta el magát az előzetesben asszem...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, nem is, egyáltalán nem biztos, hogy elcserélte. Elég néha erősen koncentrálni is, hidd el, működhet :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Rólam eccer mikulás ajiként verset írt az egyik osztálytársam (srác). Volt sikere. Párszor kikötöttem nála... :oops: Persze ez már a gimi után, a szakmai suliban volt. :D

Kép
mancs
 
 


A húzás most tényleg szerencse kérdése volt :D Tavaly akarta elkérni egy lánytól a fiú nevét,de nem adta a csúnyája.Nagyon odavannak érte a csajok!Pedig ha látnátok....!

Az ötletek szuperek!Tudtam én,hogy csak titeket kell kérdezni :wink:

Gabi:
Seprű,lapát,felmosó együtt.

Kép

Kép
novum
 
 


Timi,
szóval ha Fanni verset kap ajándékként egy sráctól, itt az ideje, hogy elvidd nőgyógyászhoz :D :wink:

Na, nem rosszakat gondolni rólam, tudom én, hogy a Fanni rendes lány és helyén van az esze.

Kép
mancs
 
 


Ja összeghatárról nem tudok.A szülőkre bizzák.Jó mi?Persze az ésszerüség határain belül.

Ma is mutattak a hiradóban erről a kórház témáról.És pont az Istvánban volt a riport,Hetényi doki nyilatkozott,dehogy mit már nem tudom :oops: A lényeg,hogy amit Cool is irt,hogy csak az ügyeletesnek nem kell fizetni.

Kép

Kép
novum
 
 


A csapatmeznek is húzós ára van, hacsak nem a kínai piacon veszi az ember. :roll:

Nekem a legérdekesebb karácsonyi ajándékozásom a munkahelyemhez fűződik. A kolléganőmtől macskakonzerveket kaptam, mert semmi ötlete nem volt, de tudta, hogy van macskám. :lol: :lol: :lol: Még most is szétröhögöm magam, ha eszembe jut.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Oké Mancs!Értem én! :wink:

Kép

Kép
novum
 
 


Ezek odafönn ahol hozzák az új szabályokat, isten bizony
megetetném velük a saját kakájukat :twisted: :twisted:

Gabus:
az vicces lenne, ha Szentesen kellene szülnöm. Ugyanis ott az állandóm. bizonyos okok miatt (mint olcsóbb kgfb) nem változtattam meg.

Amúgy etetésügyileg mindent kipróbáltunk már. A kádban valót is. Mégpedig azért mert az esti gyógyszereket ott adom oda, és érdekes módon azt bekapja. De ha már kaja van a kanálban az nem kell.
A baj az, hogy nem engedi, hogy kiskanállal etessem. Akármilyen fincsiség is van. Csak azt eszi, amit ő maga berakhat a szájába. De az is csak pár falat, utána már játszik, dobálja.
Na ennek az az eredménye, hogy még most is csak 8420 gr. és 72 cm. Pedig ha belegondolok, úgy indultunk, hogy 1,5 kilót hízott az első hónapban, utána folyamatosan egyre kevesebbet. Most pedig épp hogy nem fogyózik :oops:
Sokszor arra gondolok, hogy direkt csinálja mert esélyt sem akar adni arra, hogy nehogy ne szopizhasson. :P

Novum:
honnan értesz te a számmisztikához? Nézd már meg a mienkét is. Milyen adatok kellenek hozzá?
Egyébként nekem is cd jutott eszembe, de ha olcsóbb megoldást akarsz, írassátok meg a kedvenc zenéjét, vagy olyat amit ismer és szeret és az igazi ajándék legyen egy kézzel készített cd-borító. Én egyszer így Massive Attack Mezzanine-jét kaptam, a mai napig is kedves emlék :)

Még valami. Lányok jár valaki talpmasszőrhöz, vagy tud valakit? Vagy mondjuk ismeri ezt a Vargha gyógymódot? (aki meggyógyította a Kovács Ágit)
Vendég
 


persze én csak hízok, mert nincs szívem a sok finomságot kidobni, inkább megeszem :roll:

Novum:
miért hogy néz ki? ( csak nehogy a Fanni olvassa)
Vendég
 


Timi,
tegyél fel egy osztályképet és jelöld meg a fiúcskát rajta. Ja, nincs szkennered. Nekem van. :wink:
Na jó, csak vicc volt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tücsi:

A születésetek napja kellene,mind kettőtöké.Amúgy én is a könyvből vagyok ilyen okos.Szeretem böngészni az ilyesmit.

Szóval hogy néz ki a szivszerelem?végülis annyira nem gáz.Lehetne magasann egy kicsit,mert kb.akkora vagy kisebb,mint Fanni.Sötét,hosszú göndör haj,sötét szem.Tudom a hosszú hajat kedvelik itt egyesek :D De ahogy ránézek ,ezzel a lobonc hajjal olyan ápolatlan benyomást kelt.

Kép

Kép
novum
 
 


Mancs, most ezzel a kisbetűs önéletrajzi gyöngyszemmel aztán jól megmotiváltad Timit, hogy minél jobb ajándékot keressen Fannival a szerencsés nyertesnek :wink:

Gabus, igen, ő volt a sírós nőci.
A csapatmez biztos drága, én fogalmaztam pontatlanul, ugyanis a csapat boltjában egyszerűen egy fehér (biztos távolkeleti textilipari csoda) pólóra rányomott utelogós darabot vettem, ami a póló ára + 200 ft volt kb, azaz 201 ft :wink: és még egy sapka is belefért a költségvtésbe úgy is, hogy gey vigyázó anyai szempár figyelte lépteimet, akinek a végösszegből nem tűnt fel, hogy különösebben motivált volnék a vásárlásban..

Kép Kép
coolasa
 
 


Kép

Na itt a kép!

Tanár nénitől jobbra a második.

Kép

Kép
novum
 
 


itt korrigálnám, mielőtt lehozza a sztorimagazin címlapsztoriként, hogy anyukámnak az írottakkal ellentétben nem gey hanem EGY szempára van.....

Kép Kép
coolasa
 
 


Timi, nem mintha Fannit felismerném.... esetleg tanárnéni szépségdíjas fejétől balra az első a felső sorban?

Kép Kép
coolasa
 
 


Novum:
én72.06.21.
Peti:72.09.11.

ha rossz, azt is megírhatod :D
Vendég
 


És hát tegyük hozzá, nem túl erős az osztályban a fiúmezőny. Nekem is mondta anno többször egy öregbácsi ismerősöm, hogy nincs nálam szebb lány három kihalt faluban. Nos, itt dézsávü érzésem van.

Kép Kép
coolasa
 
 


Nahát! A legidétlenebb képet a tanárnéni vágja! :lol:
Nekem bejön a fiúcska. :wink:
És hol van Dóri? Talán Fanni mellett 2-vel? :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolasa:
azért egy 14 körüli fiú sosem szép, ellentétben a lányokkal. Ha visszanézem a régi osztályképeket, mindig csodálkozom, hogy tudott tecceni némelyikük :?
Vendég
 


Cool:

Igen ő Fanni!

Itt egy másik kép: Kép

Itt elöl látható a srác és mosolyog.

Kép

Kép
novum
 
 


de melyik Fanni? :oops: én egyik képen sem találom :roll:
Vendég
 


Viszont amiatt nem passzol Fannihoz, hogy ő már nőies, a fiatalember pedig igencsak kisfiús. De amúgy tényleg helyes pofija van.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?