Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee! Ha hiszed, ha nem , mi is csak 1-szer tudtunk venni gumisderekút. Tök jó volt, aztán sehol nem kapok azóta! A mostaninak viszont zöld az ultramagja! Szerintem abból a gumisból csak 1 szériát gyártottak le. Miért hagyták abba a jó gyártását? Nem tudom!
Tesómék meg azon mérgelődnek, hogy víziló csak a nagy méretű pelushoz járt. Ők minit használnak, de ahhoz nincs. Én már a juniorhoz sem kaptam vízilovat. Úgy látszik, az is kifogyott!
Szia!

bockbrigi
 
 


Sziasztok!

Lehet kapni Pampers gumisderekút lila a csomagolása.Mi is azt használjuk a neve talán Activ fitt.De ebben nem vagyok biztos de tuti lila a csomija.Olyan mint a Lets go.Én a Dm-ben szoktam venni 46db van benne és 3200ft.Nekem a másik jobb de mire eljutok a boltba mindig elfogy ezért veszem ezt a gumis derekút.Szóval lehet kapni.

Meg volt ma a szemészeti vizsgálat.Szerencsére minden rendben van! :D Eléggé izgultam.Cseppentettek is a szemébe egész jól viselte.Azt mondta a doktornő,hogy 4óra hosszáig homályosan fog látni de én nem veszem észre,hoogy rosszabbul látna.

A nyirokcsomó még mindig duzzadt tegnap voltunk a dokinál de semmit nem talált.Ha jövő hétig nem múlik el vérvétel.Remélem elmúlik!

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!

Az autót a kárfelmérő totálkárosnak találta.:(
A pénzt, persze nem mi, hanem a bank fogja kapni, mivel részletre vettük..és, mivel totálkáros tovább már nemis hitelez, így 15napunk lesz, arra, hogy az egészet visszafizessük.

Egyenlőre ze a helyzet!:(

Én sem kaptam a pampers-hez vizilovat.:( Bár DM-ben tegnap még láttam, lehet visszamegyek érte, mert múltkor már sikerült ott 1et vennem, de nehogy veszekedés legyen inkább nem adtam egyiknek sem, szóval most kell egy másik is.

A kódokat gyűjti vki??Gonoszság, hogy a mi korosztályunk nem játszhat.:( Én barátnőmnek kezdtem el gyűjteni, nálunk még jó a 4es méret...

Puszi.

Sziasztok!

Leírom én miket alkalmazok/mik jók sztem szülés előtt:

málnalevél tea: erősíti a méh izomzatát, és könnyíti a tágulást.

A napi 3-4 csésze málnalevél-tea mellett az illóolajas gátmasszírozás a másik hatásos, sokszázéves bábatrükk, amivel szintén lehet segíteni gát puhítását, és ezáltal a gátmetszés elkerülését. Szülés előtt 1 hónappal kezdtem, minden este 3-4 percig. Gátmasszázsolaj recept: 50 ml búzacsíraolaj, 50 ml orbáncvirágolaj, 10 csepp muskotályzsálya és 5 csepp rózsaolaj.
------------------------------------------------------------------------------------


A várandósság során jelentkező farkaséhség enyhítésére édesség helyett citromos szőlőcukor a legjobb.

A szülés előtti rendszeres gátmasszírozás lecsökkentheti a gátrepedést, felkészíti a gátat a fokozott igénybevételre. A masszírozást 34-36. hétben érdemes elkezdeni, és jó folytatni egészen a szülésig. Masszírozásra az orbáncfű olaj a legalkalmasabb, mert izomlazító, vérzéscsillapító és fertőtlenítő hatása is van.:)

Hársfatea: a terhesség során gyakran előforduló álmatlanság ellen, lefekvés előtt jó fogyasztani.:)

Komló tea: csökkenti a terhességgel összefüggő reggeli hányingert..ezen már sztem túl vagyunk.:)

Borsmenta és fodormenta tea: hányinger ellen, segíti az emésztést, magas ásványi anyag és vitamin tartalmuk van.

Csalántea: enyhíti a terhesség során kialakuló vashiányt.

Csipkebogyó tea: magas C-vitamin tartalma miatt növeli az immunrendszer ellenálló képességét.

Ezek sztem mind nagyon jók, és természetesek is!

Puszi: Sziszike.

Kép

Kép
sziszike1000
 
 

 
 

Ildikó!
Én nem a bugyi pelenkára gondoltam, hanem csak a sima pelusra, ami hátul gumírozott. A mostani levélkék helyett kis felhőcskék voltak rajta és belül fehér volt az ultramagja.
No de majd mindjárt kérek infót erről a pelusról a pampers-től.
Itt az emil cím, ha valakit érdekel: info@pampers.hu
szilbee
 
 


:!: Meg is kaptam a válasz levelet, pedig csak kb. 5 perce küldtem el az emilt... :shock: :)

Ez vagyon benne:


[quote]K írta:öszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.

Az Ön által megvásárolt Pampers pelenka csak ideiglenesen, limitált szériában jelent meg az üzletekben, ezért nem volt megkülönböztethető a jelenleg is kapható Pampers Active Baby terméktől. Amennyiben megkedvelték az elasztikus oldalpántokkal ellátott pelenkát, javasoljuk az új Active Fit pelenkánk kipróbálását. Az Active Fit pelenka rugalmasabb, és el van látva elasztikus oldalpántokkal, és megvásárolható a DM drogériákban.
szilbee
 
 


Szilbee! Na, mit mondtam! Naná, hogy keveset dobtak ki belőle. Ennek a pelusnak azt hiszem a popsin is volt figura. Gondolom, amit helyette ajánlanak, jó drága! Hamarosan én át szeretnék térni a bugyipelusra, mikor a bilizést elkezdjük. Szia!

bockbrigi
 
 


Pedig végre csinált egy számunkra is jó pelust a Pampers... és erre csak limitált széériát adnak ki... :roll: :? :( :x
szilbee
 
 


Sziasztok!

Elmaradt a dúlatréning, sokan lemondták és a szervező beteg lett. :?

Vanessza elindult végre!!! :lol: Bevált az a módszer, hogy van valami a kezében. Ma alig mászott, csak a küszöbön ment át mászva. Olyan furcsa még ahogy totyog és nem fogja már a kezem. Az utcán is elmegy virágot szedni nekem. :D

A 15 hós oltást karba kaptuk. Az arcán van néhány pötty, lehet, hogy az oltástól. A doki azt mondta, hogy 10-12 nap után jöhetnek csak ki + orrfolyás is lehetséges.

Sziszike!
Ezek a gyógynövények tényleg jók, én is használtam elég sokat ezek közül. A dúla ismerősödtől hallodtál ezekről?

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!

Patrisa: még eddig egy babónál sem használtam ilyeneket, de sose késő elkezdeni.igen utánna érdeklődtem.:)


Már csak 14nap van a jelenlegi kötelező biztosítónál felmeondani a szerződést!!
Nézzetek utánna, mert nagyon nagyok a különbségek!!

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok Lányok!

Pelus:Mi egy narancssárga zacsis Pampers pelust használtunk.Szerintem ez a limitált széria, mert én sem találom azóta. Pedig jó ára volt, 1990,- a nagy csomag. Mostanában egy egyszerűbbet.Egész jónak tünik, még nem volt vele bajom. Pedig egy jövős menős nap véletlenűl egész nap egy pelus volt rajta :oops: :P
Itt a honlapjuk: www.pelenka.com Lehet rendelni postán is, szerencsére nekem itt van a raktárjuk Újpest központban.
Bugyipelust majd nyáron kezdjük, bár a bilizéssel már próbálkozunk. Fürdés elött mindig csücsülünk egy kicsit rajta, eddig sajna eredménytelenűl.

Gyógynövényekkel én is szimpatizálok. Mi a Sunrider cég Calli teáját isszuk. http://privatefranchise.net/termek/etre ... italok.htm és az immunerősítőjét adom a nagyoknak, de lehet hogy télen Ada is kapni fogja. Ha vki másnak is szimpik ezek a dolgok, lécci ne a honlap üzemeltetőjének, hanem nekem szóljatok. :lol:

:!: Ajánlom figyelmébe azoknak is akik egy kis plusz konyhapénzt is szeretnének!!! :wink:

Olyan tavaszias idő volt ma, egész délelött a játszótéren voltunk egy szál pulcsiban. Ada nagyon élvezte. Hinta, homok, labda és sok haver. Végre tele volt megint a tér. Nem is éreztem, hogy jövő héten már gyújtjuk az adventi koszorú első gyertyáját.

Ti hogy csináltok karácsonyi nagytakarítást? Én örülök, ha három gyerek mellett a napi dolgokkal kész leszek. ( főleg ha a téren lógok fél nap :D )Épp tegnap döbbentem rá,hogy heti min.35 pár zoknit mosok. :shock: :P

Kép
flocika
 
 


Flocika!
Nálunk folyamatos, ugyanakkor abszolút de szemmel nem látható a takarítás eredménye! Mintha mindig futna a ház! Jövő héten elkezdem- míg tart a jó idő- az ablakpucolást, függönymosást, stb. Egy nap-egy szoba. De gyanítom, mire a végére érek, kezdhetem előről. Miért van olyan érzésem, hogy én mindig takarítok?!
Szerintem még nem lesz jövő héten advent, nem? Vagy én számoltam el magamat? MOndjuk Szenteste pont vasárnapra esik.
Viszont a bevásárlást hamarosan elkezdem. Tavaly nem fértünk be ajátékboltba. Idén ezt el akarom kerülni!

bockbrigi
 
 


Advent dec 3-án lesz!! :) Még van időnk!
Vasárnap advent és utána 25-én hétfőn van a naptár szerinti ünnep. Ezt egy katolikus naptárból néztük ki.
szilbee
 
 


Brigi
érdekes, én is úgy érzem, hogy mindig takarítok!!
Az ablakpucolást megcsináltam tegnap a ragyogó napsütésben, karácsony előtt még egyszer áttörlöm majd az üvegeket, aztán annyi. Porszívózni, törölgetni, felmosni úgyis kell minden nap.

Flocika
az egyik rokonunk is forgalmazza a Sunrider termékeit. Calli teánk nekünk is van itthon, de én csak a mentást tudom meginni belőle. Melyik immunerősítőt használjátok? Én télen még az étrendkiegészítőt szedtem mikor terhes voltam.

Nekem a karácsonnyal kapcsolatban inkább a sütés jelent gondot. Mindig szoktam minimum 3 féle sütit sütni (párom legnagyobb örömére), de már tavaly is elég nehéz volt összehoznom a kislány mellett. Idén nem tudom mi lesz, mert folyton a nyomomban ill. a lábam alatt van a konyhában.

Ma nagyon aranyos volt a drága. Kértem tőle puszit, mire ő zsivány mosollyal az arcán átfutott a szoba másik végére. Erre én lehajtottam a fejem és mondtam, hogy most nagyon szomorú vagyok, mert nem ad puszit. Pár másodpercig nézett, majd odajött hozzám, megsimogatta a hajam és lenyomott egy hatalmas cuppanóst!! :lol:

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Sziasztok!

Lenne egy karácsonyi ajándék kérdésem:ti vennétek a gyerköceiteknek karira duplo állatkertet?vagy szerintetek még tul kicsik hozzá?Annyit filozok már ezen,nemtom eldönteni,hogy érdekelné e már Leoniet az ilyesmi.Amugy épiteni még nem tud,lehet,hogy akkor tényleg hülyeség lenne.Nem?

Nálatok milyen ajándékok kerülnek a fa alá?

Kép
Kép
ritago
 
 


Kry!! Szilbee!!
Kép

Kép
flocika
 
 


Rita
én is duplo állatkertet néztem ki karácsonyra, de hasonló aggályaim voltak, mint Neked annyi különbséggel, hogy Anna építget (műanyag építő). Tescoba rábukkantam egy mini verziójára ennek az állatkertnek, megvettük tesztelni. Ez alapján azt hiszem, nálunk bekerül a fa alá, Annánál hatalmas sikere van (amúgy is nagy állatbolond). A kis doboz tartalma 4 állat, 1 ember, néhány kocka ill. "növény". Az ára is elviselhető: 2000Ft. (Egyébként a lego 2 éves kortól ajánlja csak a duplót, de sztem már tudnak vele játszani.)

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Sziasztok!

Először is az ünnepelteket köszönteném:

Kép


Flocika!
A takarítást idén könnyedén megoldom, mert férjem 14-étől szabin lesz. Majd mennek sétálni, míg én takarítok. A süti és ebédkészítés valamint a fadíszítés is így fog zajlani. Vanitól nem lehet főzni se, így azt is a délutáni alvásidőben szoktam megoldani.

Ajándék: ma kimentünk a Tescoba. Én laptopot akartam neki ajándékba, de azt csak 4 éves kortól ajánlja a gyártó. Szerencsére Vanessza megmutatta mit szeretne. Meglátott egy kongát. Szereti a zenélős játékokat. Így azt fog kapni. Meg talán egy nevetős babát. :lol:

Kiütésünk egyre több van, de csak az arcán. Tuti a szuri okozza. Nektek milyen mellékhatásai voltak/vannak a 15 hós oltásnak? :shock:

Jó éjt!!!

Kép
patrisa
 
 


a fenébe,megirtam a jo hosszu mondokámat,erre kitöröltem véletlenül :evil: ezért nem szeretek irn :(
akkor mégegyszer:

Roberta
Nagyon köszi a válaszod.én is ismerem azt a kis verziot,állatbébikkel.Meg van egy állatgondozos is két autoval,azt hiszem..meg külön egzotikus állatok.Na mindegy,mi ugy döntöttünk,hogy megvesszük neki a nagy állatkertet.Mert nagyon szereti a vadállatokat.Mesekönyvekben is azok a kedvencei..még ha elöször nem is épitget ugy,de szerintem hamar rá fog jönni,majd megmutatom neki hogyan kell :wink:
Nagyitol babát meg a little people parasztudvarhoz(fisher price)további tartozékokat kap....ennyi.

Patrisa
Leonie most egy másfél hete kapta meg a szurit,most érdekes módon nem lázasodott be töle.Viszont na´thás volt,mikor oltották(azt mondta dokinéni,nembaj) és azota is beteg,söt tegnap ota csunyán köhög.HOlnap viszem is orvoshoz.Ráadásul ma egész dél ota nem szopizott,vagyis elöször akart és párszor beleharapott a cicimbe. és nemkellett neki :cry: nagyon el vagyok keseredve.Olyan vagyok,mint egy kotlós,ugy látszik...igaz elalváshoz azért kellett neki a jo kis szopika.na mindegy,eröltetni nem fogom,de mégis

jó éjt

Kép
Kép
ritago
 
 


Flocika! Patrisa!
Köszönöm! :D

Már megint egy évvel öregebb vagyok... :? ( 28 )
szilbee
 
 


Szilbee :)
Boldog szülcsit. Utólag is :)

Patrisa :)
A 15 hós oltásnál az oltóanyagnag kb 10 nap múlva kell hatnia. Viszont tojásban tenyésztik ki az oltóanyagot, emiatt (ha kis mértékben tojásfehérje allergiás Vani), akkor lehetséges pöttyök. Dokinak megmutatnám!

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapot Szilbee!

Patrisa! Nálunk szerencsére nem volt semmi gond a 15 hós oltás után.

Minyu! Küldtem mail-t. Megkaptad?

Ma délelőtt kimostam a függönyöket és ablakot pucoltam! Megveregetem a vállamat! Szerencsére ez kipipálva!

bockbrigi
 
 


Brigi :)
Igen, már alakul a dolog, nemsokára küldök mintát, jó?
Csak közben apája hazajött melóból, ö is elkapta a fosós-hányós mókát, amiben mi hétvégén voltunk Mókival. Én 1 nap alatt megúsztam, Mókika még mindig fosizik :oops: :roll: , de legalább már eszik, és nem hány. Most apája a soros, úgy hogy páytolgatni kell.

Na, mentem.
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Patrisa!

Nálunk a 15 hóstól 1 nap hőemelkedés, 1 nap láz, majd jöttek a pöttyök, először az arcán, majd a mellkasán és hátán, végül a végtagjain. Kb. összesen 50 pöttye volt. Ja, és a tarkójánál a nyirokmirigyek is megduzzadtak. Pöttyök 3 nap alatt teljesen eltűntek.

Kép
dundó
 
 


Szilbee,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

15 hós oltástól Zalánnak 3-4 napig láza volt, pötty egy darab sem.

Én az ablakpucolást már letudtam, a többit majd...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Lányok!
Köszönöm mégegyszer a köszöntést! :D Tök jól esik! :oops: :lol:

Minyu!
Ha a törpe nem alszik megint délután kettőig, akkor feladom ma a pöttyös pakkot!
Hogy van a család? Gyógyulgattok már?
Szolnokon és környékén 1-2 hónapja volt ez a nyavaja jellemző.
szilbee
 
 


Ja... és Levente csak köhögött a 15 hós oltástól, de 10 nap alatt el is múlt neki!
szilbee
 
 


Minyu!
Pöttyök küld fény post...
szilbee
 
 


:?: Lányok!
Van valakinek tapasztalata a mosható nadrágpelenkákkal kapcsolatban?
szilbee
 
 


Sziasztok csajok!

Sajna rohanásaban vagyok, de lenne pár kérdésem:
:?: a 15 hós oltás tüneteit kezeltétek gyógyszeresen? Andrisnak most kezd felmenni a láza, már 37,4 . Persze a lázát csillapítom,de ha köhögni fog vagy pöttyös lesz azzal mit kezdjek ??

:?: akinek van skype vagy msn címe és szeretne velem live dumálni írja meg nekem PÜben

Minyu, ha hétfőn adom fel a pöttyöket az még jó neked? ( a hétvégén még nagy fogyasztás várható :wink: )

Mosható nadrágpelusról sajna nincs tapasztalatom.

Kép
flocika
 
 


Flocika!
Mi csak köhögéscsillapítót adtunk neki.
szilbee
 
 


Szilbee! Mosható pelus - passz!

Ma voltunk Ringató-n! Olyan nagyon jó volt! Milánka produkálta magát, nagyon élvezte a zenét, tetszett neki a hegedű, szóval minden szupi volt! Szerencsére ismertem a dalok zömét, így nem éreztem magamat kellemetlenül. Több mint fél órát bírtak a babák, szerintem ez nagyon jó teljesítmény (főleg rágondolva némely volt tanítványomra!).
Puszi!

bockbrigi
 
 


Brigi!
Kipróbáltuk a pampersből a juniort, de sajna a gumírozás hiányában lecsúszik és kifolyik a pisi. Az eggyel kisebb maxi és maxi plus pedig túl kicsi, szorítja a pocakját.
Lehet kipróbáljuk a libero junior XL-t. Állítólag nagyon jó a nedvszívó képessége. :roll: No majd meglátjuk!
Itt egy link róla:
http://www.libero.hu/Pages/Products/Pro ... x?id=19198
szilbee
 
 


Szilbee! Teljesen egyetértek veled. Kb. a harmadik átázás volt a héten! A junior ezek szerint még nem jó, a maxi meg szorosnak tűnik! Lehet, hogy én is veszek Liberot. Most ahhoz bábfigurát adnak egyébként!
Szia!

bockbrigi
 
 


Szilbee :)
megérkeztek a pöttyök!!! Nagyon örülök! :D

Viszont kaptam egy termékmintát is és a postán felbontották :evil: nemtom, kivettek-e belöle :evil: :evil:

pelusból mi liberot használunkmost bugyisat, estére pedig még discoveryt. Nekünk a pampers kezdettöl fogva nem jött be, mert nincs gumirozása :(

mosható pelusról nincs infóm :(

Floci :)
Sztem ideér még, ha hétfön feladod!!

pusz mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Amikor Mirtill kicsi volt a Libero volt jó majd kb.6hós korától folyamatosan kipisilt belőle ezért áttértünk a Pampersre.Nekünk jó a 4-es méret igaz Mirtill kis vékonyka de szerintem az Aktív Fit biztos beválna Nektek mivel annak rugalmas az oldalpántja.A múlt héten nem kaptam Pamperst így vettem Liberot.Másnap eladtam az ismerősömnek mert rögtön az első után öltöztetni kellett a gyereket mivel kipisilt.Szóval nekünk nem jött be.

Holnap visszük Mirtillt vérvételre mert nem múlnak el a nyirokcsomók.Nagyon ideges vagyok!

Voltunk ma a bölcsiben játszóházban.Hát nem volt odáig Mirtillke.Nme igazán akart a gyerekekkel játszani és elég sokat pityergett is.Úgy láttam,hogy elég visszahúzódó.De majd megyünk gyakrabban,hogy szokja a gyerekeket.

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!


Ildikó: Ne izgulj, minden rendben lesz, szorítunk nektek!!!!!

Mi játszóházban nem voltunk még, mivel nálunk nincs. A játszón
viszont nagyon barátkozó mint a gyerekekkel mint a szüleikkel.
Kis idő elteltével már puszikat ad a gyerekeknek.
Nagyon édes, minden reggel jön és pusziszkodik és ha rosszat
csinál akkor is jön és puszilgat. Ravasz a kisasszony!

Pelenkából mi is a 4-es Pamperst használjuk.

Megyek mert megyünk még egyet sétálni!

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Ildiko :)
Szoritunk! Egyébként Nándinak is van nyirokcsomóduzzanata, ugyhogy kiváncsian várom, mitmondanak nektek.

Ja, msn cimem: minyuka kukac hotmail pont com ha valaki szeretne, felveheti a nevem a listájára, zömében csak este msn-ezek.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Lányos Anyukák!Ragasztottatok már fel a gyereknek vizeletgyűjtő tasakot?Könnyen ment?

Csucsu,Minyu!
Köszi,szorítsatok erősen!Nagyon félek,hogy nagyon fog sírni!

Minyu!
Azt mondta a dokinő,hogy van aki alkatilag ilyen,hogy duzzadtak a nyirokcsomók lehet a növekedéstől is.Mirtill elég magas és gyorsan is nő lehet emiatt van de ki kell zárni,hogy nincs-e esetlag gyulladása.
Kíváncsi vagyok mennyit nőtt de szerintem megint sokat.
Amit szeptember végén vettem nadrágot a lábszára közepéig ér.
Most 86-os cuccokat hord.

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Ildikó!
Nem mondom, hogy ne idegeskedj, mert tudom az úgysem menne. Csak nyugtatásképpen írom, hogy páromnak is kb. másfél éves korában volt nyirokcsomó műtéte. Nem is igen vette észre a dolgot. Sz'al ha 27 éve minden rendben ment, akkor ha műtétre esetleg sor kerülne műtétre, most még biztosabb a sikeres műtét esélye.
Szorítunk nagyon!!
szilbee
 
 


Ildikó:
Igen, mi már próbáltuk de nagyon rossz volt, mert állandóan mellé pisilt. Hiába raktam fel a pelenka pisis volt a zacskó meg üres. A doki azt ajánlotta, hogy vagy bilibe és onnan kiöntöd, vagy valami steril üvegedénybe( jénai).


Drukk nektek.

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Sziasztok!

Ildikó!
Drukkolok, hogy gyorsan túl legyetek a vérvételen. Mi is voltunk augusztusban, hát nem volt valami kellemes egyikőnknek sem. :oops:
Majd szólj az eredményről!!!

Vettem overált. Polár béléses, kantáros. A kínaiban nagyon jó árban volt, csak 3000-be került. Így mégha tavasz előtt kinövi, se aggódok, mert nem került egy vagyonba. :lol:

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!

Ildikó!
Mi sem próbáltuk még a pisiszacsit, de szerintem is jobb lenne a bilivel! Szorítok, hogy minden sikerüljön!

Minyu!
Minden megoldódott, egy ismerősöm pont most ment el dolgozni egy fotósboltba! :D
Köszi mindent! Hálám elkísér... :wink:

Patrisa!
Nem tudnál képet feltenni az overálról? Mi kaptunk kölcsön kettőt is, elég fiúsak, de amúgy nagyon jók!

Regi egyre többet beszél! Viszont tegnap óta nem tudja balra fordítani a fejét, lehet, hogy elaludta? Vagy a foga miatt van? :?:

Kép

Kép
kajla
 
 


sziasztok!

pelus:nekem is a libero tetszik a legjobban,sajnos itt nálunk nem lehet kapni :? ..pampers :evil: kifolyik.viszont a dm-es baby love szerintem szupi,maxit használunk(11,5kg Leonie)néha a felhuzhatosat is,az is tök jo:-)

pisizacsko:szerintem is bilivel probálkozz :lol:

patrisa:igen,képet kérünk:-)..Leonienak egy örökölt overálja van,viszont vettem neki szép meleg dzsekit és van bélelt gatyája is.Errefelé ugysincs nagy havazás :?

kajla:beszéd :D dejo nektek,Leni nem mond sokat eddig,állatokat utánozza+egy két szo..bár a ´nagylányom is késöbb tanult meg beszélni a kétnyelvüség miatt talán?
szerintem elaludhatta a nyakát,fogtol biztos nem..vagy nemtom.Már jobb lett?

Ildiko:
dukkolunk nektek,hogy minden jol menjen és ne legyen semmi baj.Szegény Mirtill.Számolj be a fejleményekröl!!

mennem kell Leni felkelt:-)

Kép
Kép
ritago
 
 


Sziasztok!

Rakom a képet az overálról. Nem a legszebb, de legalább jó meleg és jó, mert a kabát része a feneke alá leér.

Kép

A beszéd nálunk se nagyon fejlődik, bár folyamatosan motyog valamit. Viszont egyedül eszik, fürdik, öltözik és összepakol. Ezt a napokban kezdte el csinálni.
Viszont nagyon verekedős lett, de csak velem. És röhög rajta, ha fájdalmat okoz. :evil:
Remélem elmúlik!

Kép
patrisa
 
 


Vettünk egy Libero junior XL-t. Tesztelés alatt áll. Levente ugye már több,mint 13 kg... Remélem ebből végre nem folyik ki a pisi.

Patrisa:
Szerintem nagyon klassz a overál! Nagyon csajos!!! :lol:
szilbee
 
 


Patrisa!
Mi az hogy nem szép! Nekem például nagyon tetszik!!! Ha nem lenne kölcsön, biztosan vennék én is egyet! DE így karácsony előtt nem akarok fölöslegesen költeni!

Rita!
KIcsit jobb a nyaka, azt ajánlották, hogy kenjem Phenilbutazonnal és tartsam melegen! Szóval sálban vagyunk itthon!

Puszi
Kép

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat nagyon aranyosak vagytok!

Túl vagyunk a vérvételen szerencsére!Annyira nem volt szörnyű mint amire számítottam.Mirtill nagyon jól viselkedett csak alig sírt.
A laborban nem tudták levenni így a gyerekosztályra küldtek minket.Ott elsőre sikerült a kézfejéből venni 3kémcsővel.
Eredmény ma délután lesz de csak hétfőn tudom visszavinni a dokinak.
Megvizsgálta az osztály gyerekorvosa(akiben nagyon bízok és nagyon jó orvos)és azt mondta,hogy nem kell aggódni a nyirokcsomó miatt.Azt mondta,hogy ha kemény,jól elkülönül a többi szövettől nincs nagy baj.Gond akkor van ha puha és ha nem különálló.
Figyelni kell,hogy nincs-e valami seb a lábán vagy nem-e piros a feneke mert ezek is okozhatják.
Azt is nézte,hogy valóban nyirokcsomó-e mert van olyan,hogy nem látszik a sérv és kizáródhat a petefészke.Ilyenről én még nem is hallottam.
Sikerült pisit nyernünk a pisitasakba.Apa olyan ügyesen felragasztotta hajnalban,hogy reggel pisilt és mind belement!!

Én is vettem már overallt a miénk is polár béléssel van 6900ft volt.
Világoskék színű de az még elmegy kislánynak ugye?

Patrisa!
Szerintem is nagyon szép az overall!

Mirtill nagyon szépen beszél elég sok szót mond és már 2 szavas"mondatai" is vannak.De másban nem halad ilyen ügyesen.

Ha meg van az eredmény jelentkezem!

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Patrisa!
Tényleg egyedül öltözik Vani?!Aztamindenit! :D nagyon ügyi kis csaj!Leonie csak a zokniját tudja felvenni...de levenni még jobban :wink: ..szép az overáll

Ildikó!
A világoskék a kedvencünk most,Leonienak nagyon jól áll,van egy pulcsija,az halvány világoskék.én is bármikor vennék világoskéket lánynak:-)Büszke lehetsz a lányodra,hogy nem hisztizett a szurinál:-)Leni akkor is üvöltött amikor oltás elött a doktornéni bele merészelt nézni a fülébe :?

Adventi naptár:
csináltok ti a gyerköceiteknek,vagy szerintetek hülyeség még ilyen korban?mert csokit nem akarok..de minden napra kitalálni egy apro meglepetést???és mikulásra?!

Sziasztok

Kép
Kép
ritago
 
 


Jó estét!

Nem úsztuk meg egyszerű pöttyekkel az oltást. Ma a tarkóján megduzzadtak a nyirokcsomók. :twisted:
Az öltözés azért nem tökéletes, inkább csak próbálkozik vele, de megismeri a ruhadarabokat. A zoknit, cipőt (lábfejig), badit, pólót és sapkát felveszi.
És kopog az ajtón, beindítja a mosógépet és kenyérsütőt.
Ja meg eteti a babákat.

Adventi naptár: én is gondolkoztam rajta, de nem hiszem, hogy értékelné. Azért készülünk majd közösen a karácsonyra, de a naptár majd inkább jövőre marad.
Mikulásra meg kap valami apróságot, de nem csokit. Eddig se evett soha édességet, a mikulás se erről szóljon.

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok csajszik!

Jó sokat irtatok hirtelen, alig tudtam követni. Megpróbálok mindenre reagálni ami múltkor nem ment. Bocs ha vki írt nekem és nem vettem észre.

Roberta!
Én a Calli teát úgy iszom, hogy teszek bele az édesítőjükből és a Fortune Delight nyirokrendszer tísztitóból. Ebből a barackos és a citromos jön be nagyon a családnak. Így egy nagyon finom gyümölcsteát kapok amit mindenki imád. Te pontosan mit ettél?
Mi is járunk Ringatóra a Káposztásmegyeri csoportba.,ti melyikre?

Patrisa!
Nagyon tetszik az új overálotok, tök praktikus, hogy külön van a kabát. Nem fog belefőni amíg bementek vásárolni.
Öltözködéshez gratula, igazi nő, már most kezdi. Ada inkább csak vetkőzik 8)
Kopogni imád, amit a szomszédok néha nem értékelnek, miért is nem, nem értem ???? :wink:

Oltás:Nálunk még se pötty, se csomó. Szerencsére láz sem lett a hőemelkedésből. Bár lehet, hogy az még nem is a szuri következménye volt, mert a 8.napon kezdte. Viszont tegnap este egy éppen hogy áttört örlőt találtam a gyerek szájban. :D Immár ez a 9. foga.

Rita!
Utólagos engedelmeddel felvettelek a MSN listánkra. Ha én használom mindig Ada kép van fent.
A világoskék nálunk is mindhárom gyereknél nyerő mert olyan a szemük és nagyon jól áll nekik.

Adventi: A nagyoknak régebbről van egy textil amibe én szoktam mindenfélét beledugdosni. Orbit rágót,, kinder csokit, 100,- zsebpénzt amin kakaós csigát veszünk, Briginek hajcsattot, gumit, (fogyóeszköz) matricákat, győri jó reggelt kekszet és utalványokat. Pl meghívást egy fagyizásra, korcsolyára, játszóházba, mekibe.
Idén Andrisnak is járna vmi, de vele gondba leszek. :roll:

Hát ennyi tellett tőlem ebédfőzés elött a "gyors" gépelésemnek köszönhetően. :oops: Majd jövök gyakrabban.
Mindenkinek szép hétvégét

Kép
flocika
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?