Új privát üzeneted érkezett!

Dica:

Tedd fel a képet,már kíváncsi vagyok nagyon!Amúgy az én párom is éjszakára megy ma dolgozni! :D Csak ő sosem szokott aludni előtte.Jól bírja.

Vicuska:

A képen a baba két lába közét látod és középen ott a micsodája.
Az a ,,felálló" izéke.
Vendég

Benkoka:nem is mertem megjegyezni,hogy ez az e!gondoltam,de nem mertem megkérdezni.Hú ez nagyon egyértelmű!Gratulálok,nagyon nagy csávó lesz!

KépKép
vicuska

Vicuska! Èn még csak 8-9 hetes vagyok. Elvileg 9+1, de legutóbb a doki egy héttel kisebbnek látta.
molkata

Sziasztok!

Kép

Íme a pocakos képem!
Vendég

Dicamama te hany hetes vagy, mert sajnos most nem az asztali geprol netezek es igy nekem nem irja ki a vonalzokat! :(

Amugy tok ari pocakod van :)

Kép
elizabeth25

Elizabeth!

19+4 hetes!Sajnos most a vonalzóm nem jó,biztos azzal az oldallal van hiba!
Vendég

Ja ertem! :)

Lanyok, akit megtalaltam a mail cime alapjan az iwiw/en azt bejel0ltem, nem baj? :(

Kép
elizabeth25

Ja, amúgy Puskás Melindának hívnak :)

Kép
elizabeth25

Tami
Én péceli vagyok, de az Istvánban fogok szülni.

Azért kell feküdnöm, mert a méhlepény mélyen tapad és hétfőn volt egy kis véres folyásom. Felhívtam a dokit és szigorú fekvést írt elő. Azóta mást sem csinálok csak fekszem, de már sehogyan sem kényelmes. De a baba érdekében mindent :)

Bocsi, hogy nem reagálok mindenkire, de a párom már rám szólt, hogy menjek vissza az ágyba.
Még jelentkezem

jkzsanett

Vicuska viszont ha ilyen komoly volt akkor nem szabadott volna abbahagyni mert többet árthatsz egy baktériumos felülfertőzéssel.Antibiotikumot legalább 5 napig kell szedni hogy hasson hidd el tudják a dokik hogy milyen szert adnak azért adnak ilyen régi fajta gyógyszereket mert azokról tudják hogy nem okoznak gondot se a mamának se a babának.Ezt egy szülész nőgyógyász mondta kb két hete a tvben.

Benkóka egyértelmű a kis kukacos:):): gratula hozzá.Én is kislányt szerettem volna jobban de a 30. heti uh-n mondta a dokinő hogy ez fiúcska most ugyanúgy boldog vagyok mert végülis mindegy csak egészséges legyen.Igaz a párom már mondja hogy focistát farag belőle:)

Dicamama szép a pocid.

Elizabet már vissza is igazoltalak:)Hogy vannak a rosszulléteid? Enyhülnek már? Lassan már kell neki.Legrosszabb esetben első babamozgásnál fog de nekem is 13. héten múlt el egyik napról a másikra.

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Dicamama:Nagyon édi pocakod van már,neked sokkal formásabb,mert vékonyka voltál az elején.De nagyon csini. :D
Amúgy az AFP-m is jó lett.Nem tudja valaki,hogy mi a határérték?
Csak úgy érdekelne.Ja és mit látnak szemeim a fényképen,csak nem egy hordozót???

Nika:Köszi szépen!Most,hogy már tudom,hogy fiú,sokkal jobban bele tudom élni magam.

Jaj lányok,olyan szívesen lennék én is iwiw-es,de nem tudott még meghívni senki. :( My VIP-en van valaki?

El is felejtettem mondani,hogy a nagy hír alkalmából megleptük magunkat a párommal és megvettük a babahallgatózót.Most még csak az apró rúgásokat lehet hallani,meg olyan vízben úszkálás hangot.De baromi jó érzés hallani.

Na jó,befejezem,nem kell a regény.....
Vendég

Benkoka, én igen, vagyok myvipen.

Nika70, láttam, és aranyos vagy! :) Sajnos nem enyhültek, sőt ma kórházba is bekellett menni, a Margitba, barátnőm bevitt, mert annyira hánytam, hogy valami kegyetlen és már -5,5 knál tartok! :(

Kép
elizabeth25

Benkoka!

Mennyi lett az AFP-s eredményed?
Nekem az eredményeim:
AFP: 53,9 IU/ml Határérték:14,0- 54,0
MOM:1,48 Határérték:0,75- 2,50
Nekem ezek vannak az eredményes papiron.
Igen,jól láttad az egy hordozó. :)
Vendég

Dica:

AFP:23,4 ng/ml
wAFP:32,3 ng/ml
MOM:0,8

Határértékek nincsenek írva neke,csak az,hogy normális értékek.
Vendég

Benkoka!

Biztos hogy jók lettek az erdményeid,mert ha valami baj lenne akkor azt már mondták volna!
Meg ha ráirták hogy normális értékek akkor minden oké a pocaklakóddal!
Vendég

Sziasztok!

Megint elég régen jártam erre, de mivel tegnap voltunk 4D-s uh-n gondoltam, ma feltétlenül bekukkantok.
Örömmel jelenthetem, hogy pocakmanócska KISLÁNY. :lol: :lol: :lol:

Rakok fel képet is ha sikerül, és aki véletlenül fiúcskának vélné a fotó alapján, annak elárulom, hogy az csak a köldökzsinór, amit később felkarolt a drágám, és egyértelművé tette pici lány mivoltját.

puszi mindenkinek, majd délután még benézek

Íme a kép:
Kép 16+2

Kép

Kép
nansy

Nika70 köszönöm! Akkor most próbálkozom....
fable

Elizabeth este elfelejtettelek visszajelölni az iwiw-en, de most pótoltam. Látom, hogy kb. egyszerre lesz meg a babánk! :) Eleinte én is sokat voltam rosszul, de már jobban vagyok. Kitartás! :lol:

Kép
fable

Dicamama nekem a genetikai tanácsadáson azt mondta a doki hogy nekik 0.9 MOM az alsó határ Mondjuk nekem 0.670 volt de a genetikai uh felülírta az alacsony afp.Azt is olvastam hogy mostanában már nem is nagyon nézik az afp-t mert nem annyira megbízható adat mint egy genetikai alapos uh vagy a nyaki tarkóredő értéke.

Elizabeth ne aggódj lesz ez még +5.5 is :) kitartás nem tart már sokáig Jobbulást :)

látom sikerült Fable a vonalzó. Ügyi vagy :)

nika70
Salgótarján

Megint csak én....
Visszaolvastam kicsit....

Fenix, Gyanixi, Dicmama, Benkoka, nagyon szép a pocitok. Gyanixi, nálad tényleg nem látszik, hogy híztál volna valamit is....

Babzsák, a csúfolással ne foglalkozz. Mire ő gyerek közösségbe kerül, arra hátha javul egy kicsit a világ.

Mary79, a babaülésetek nagyon szuper. Hány hónapos korig lesz jó? Egyenlőre elképzelésem sincs, hogy mi majd milyet vegyünk. Egyébként az én vonalzóm is csal néha. Hol lemarad, hol behozza. Ezek a vonalzók már csak ilyenek.

Ancsa800418 - hasfeszülésem néha nekem is van. Rá is akartam kérdezni, mikor legközelebb dokihoz megyek, de túlzottan nem aggódom. Te már érzed a babót? Én néha már érem, igaz csak pár naponta.

Benkoka - meg szabad kérdezni, hogy hol vettétek a babahallgatózót? Mi is szeretnénk. Úgy volt, hogy a párom azt kap születésnapjára az anyósoméktól, de sajnos elmaradt.

Elizabeth 25, remélem már múlik a hényingered. Kitartás, és rengeteg pihenés. Hátha segít.

Kép

Kép
nansy

Sziasztok lányok! :lol:

Gyanixi nagyon csini vagy,te se nagyon híztál.
Benkoka gratulálok a kisfiúhoz! :D
Mi tegnap is vásárolni voltunk a párommal. Vettünk sok mindent a babának. Már csak matrac kell az ágyba,és pelenkázószekrény. Ezeket a jövő héten szeretnénk megvenni.

Íme új pocis képek:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek! :)

Híreim, hogy beszéltem a dokimmal, és megyek 16 hetes uh-ra is hozzá, dec. 12-13án, remélem, hogy ott már biztosabbra tudja majd mondani a babánk nemét, legalább is remélem! Amég nem lány, addig fiú marad! :)

Nansy, látom te is Budapesti vagy és voltatok 4D-sen, gondolkoztam én is rajta, hogy 16 héten inkább arra menni, nem sima 2 D-sre a dokihoz a rendelőbe! Mennyit kértek érte, megszabad kérdeznem, illetve, hogy hol voltatok?Amúgy neked a dokid a 12 hetes uh-on nem mondott nemet?

Lányok, aki Budapesti, nem tud olyan helyet, ahol van 4D-s és nem nagyon drága?????

Fable, tényleg nem sok hét van közöttünk! :) Ti merre fele laktok?
Amúgy ari vagy, hogy visszajelöltél :). Ti már tudtok valamit a baba nemére vonatkozóan?

Köszi Nika, én is remélem, aranyos vagy,hogy gondolsz rám! :) Nansy te úgyszintén! :)

Lányok szeretek ide járni közétek, itt mindenki olyan rendicsek! :) (Ahogy Ace Ventura mondaná! :) )

Kép
elizabeth25

Boszibaba, növekszel-növekszel! :)

Kép
elizabeth25

Elizabeth 25
Mi a Mátyásföldi Klinikán voltunk, mert ott van ismerősöm, és 12.000 ft-ba került. Ezért kaptunk egy majdnem fél órás dvd-t, és fotót. A 12. hetes uh-n azt mondta a doki, hogy még nem fejlődtek ki teljesen a nemi szervek, úgyhogy ő inkább nem találgatna. Egyébként a 16 heti uh rendes 2D-s volt, még akkor is azt mondta, hogy ha ez most egy 20 hetes magzat lenne, akkor teljes bizonyosággal mondaná, hogy lány, de így most még inkább nem nyilatkozna. Persze utánna a 4D-sen kiderült a titok!

Kép

Kép
nansy

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációt!

Nansy:Nagyon cukorfalat a lányotok,de szó,mi szó,tényleg fiúnak nézném,ha nem tudnám. :D A Mammutban vettük,gyógyászati segédeszközös boltban.
Ára most 13,990.-.Szerintem megéri,főleg akinek nem olyan vastag a hasfala mint az enyém. :D :oops:

Dica:Bizti minden rendben van,csak kíváncsi voltam,köszi.

Boszibaba:Nagyon szép a pocakod,irigyellek érte!Nekünk is a matrac hiányzik csak,meg sok-sok apróság,de az még bőven ráér.
Vendég

Nansy, köszi, most nézegettem a honlapokat, az övékét is láttam!
Azon vagyok csak kiakadva, hogy egy csomó ilyen hely, Egészségpénztár elfogadó hely, de eü.kártyával egyiknél sem lehet fizetni....marha jó! :( Sokkal jobban megérné úgy nekem, mint úgy, hogy adnak számlát, és akkor azt visszalehet igényelni, mert hosszú hónapok, mire az EGészségpénztár kifizetni! :(

Kép
elizabeth25

Elisabeth
Sajnálom, hogy még mindig ennyire rosszul érzed magad! Most már szerintem napok kérdése és múlóban lesz. Kitartás.
4d uh-on mi a Brandon babamoziba voltunk a soroksári Auchannál. A vizsgálat 9.000 Ft-ba került ebben benne volt egy 20-25 perces videófelvétel és egy fénykép. A doki pedig nagyon jó fej!
Nansy
Csuda jó az uh-os kép. Hát nem egy szégyenlős a kiscsaj. Gratulálok! A hordozó 13 kg-ig jó, kb. 1,5 éves koráig.
Dicamama, Boszibaba
Szépen alakul a pocitok.

Kép
mary79

Elizabeth én ajánlom a Honvéd Kórházat a királyhágó úton. :lol:
Ott 8000 Ft a 4D-s uh,és minden benne van.
Telefonszámom is van,ha érdekel! :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi, igen érdekel, a Honvéd Kórház tök közel van hozzánk, csak négy villamosmegálló! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok!!!

Benkoka
Kép
Hurra!!!!! Gratulálok a Fiadhoz!!!! Na is ez a kép… nagyon egyertelmüen üzent Neked a Fiatalember!!!!

Bbeti
Kép
Te szegeny, TE!!! Hát ezek a vérvételek mindig rémálom…. Na még a házi orvos látogatás… Brutális… Persze.. miért is probálnának megkönnyiteni a várandos asszonyok életét…. Brrrrrrrrrrrrrrr

Nansy
Nagyon szép a Babyd!!!!
Kép

Szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép
fenix

Elizabeth itt a telefonszám: 06-1/356-6522 A 404-es melléket kell kérni! :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

szia mindenkinek.
Köszönöm a multkori tanácsokat,kicsit félve de elindultam vásárolgatni,mostmeg annyira belejöttem, hogy alig bírom abbahagyni.
megtudná nekem valaki mondani kb mikortól kell ctg-re menni?
Köszi http://babafalva.hu]Kép[/url]
kriszlany

Sziasztok!

Nansy, nagyon aranyos a babád.
Én is rá akarok a jövő héten kérdezni a dokinál a hasfeszülésre.
AFP-re mikor mész, vagy voltál már?

Mi valószínű, hogy december 06-án megyünk a genetikai uh-ra és ott már valószínüleg meg tudnák mondani a nemét.
Igen néha érzek pukkadozást a hasamban, azt mondják, ez már a baba lehet.

Szerintetek?

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Nansy:nagyon szép a pici lányod,gratulálok
Boszibaba:csinos pocakos vagy,semmi +csak a pocika!
Elisabeth:kitartás már nem tarthat sokáig!
Benkoka:milyen ez a babahalgatózó?
Kriszlány:én úgy tudom,ha minden rendben van akkor a 36héttől

KépKép
vicuska

Mi ma megyünk el 4D-sre sikerült időpontot kérni valahol! :)
Este 7-re megyünk, drukkoljatok!
Puszi

UI: A barátnőm volt tegnap itt, és 2D-es és 4D-set is csináltak neki, felvették neki dvd-re ingyen, mert vitt dvd-t. :) Meg is tudták neki egyértelműen mondani, hogy kislánya lesz, állítólag valami hiper-szuper készülék! :)

Kép
elizabeth25

Hello Lányok!

Először is egy fontos infó, mert úgy látom ez sokakat izgat. Ma este 22.55-kor az RTL-n a Házon kívűl című műsorban szó lesz a kérdéses témáról. (kötelező kórház választás stb). Kicsit későn van, én bagoly vagyok, szerintem megnézem, és beszámolok.

Vicuska: a baba mozgásával kapcsolatosan, csak annyit, hogy nekem is volt ilyen. Nem sokkal rá mentünk UH-ra, ahol kiderült, hogy egy teljesen mást pózt vett fel...(fejjel lefele) valószínű míg megszokta addig kevesebbet mozgott, na de utána csak győzd nézni, hogy tologatja a testrészeit! :wink:

Nem tudom volt már valakinek olyan, hogy egész éjjel azt élte meg, hogy a babókája nem hagyja aludni? Nálunk 2 napja volt ilyen. Végig csak fél álomban voltam, össze-vissza forogtam, és folyamatosan azt éreztem, hogy mozog ide oda mert nem jó neki sehogy se, na persze így nekem se volt jó... Most már azért aludtunk, de reggelente nem kell ébresztő óra... :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok :)

Szépek a pocik!
Nansy gratula a csajszihoz. És a többi bébi is nagyon aranyos.
Ma voltam a védőnéninél Jól megdícsért hogy csak + 2kg.-nál tartok.
Kedden megyek az AFP eredményért, és akkor derül ki, hogy mikor lesz az uh.Asszem, ha csak 9000 akkor mi is Ide a Brendonba megyünk. Kb. 5 percre lakunk tőle :D

Mindenkinek Kellemes Napot!

Dia

[link=Kép

Kép
dia1

Nanett: nagyon várom már, hogy írj, mert ha jól tudom ma mentek 4D-re! Nagyon izgi! Az igazság az, hogy lehet én se bírom tovább és bejelentkezek a jövő hétre...

Őzi: remélem jól vagytok! Neked mi van a lábaddal? Azóta semmi gond, vagy elviselhető. Képzeld nekem tudod írtam arról a fura területről... na az van olyan nap hogy elég kellemetlen égető zsibbadó érzésű. Elég fura. Mindenesetre a doki szerint ne foglakozzak vele...

Lányok! Volt valaki a XI. ker Praxis 4D-n? Mi valószínű oda megyünk, mert a barátnőm ódákat zengett róla, meg a dokiról is, de azért jó lenne más véleményét is hallani.

KépKép
Kép
r. zsana

Bocs, de már régen valaki kérdezte, hogy hol lehet venni nagyobb méretű cicitartót. Tényleg az ANITA-nak van mindenféle, merevítős vagy sima stb. Nem olcsó, de tényleg van választék a méretekben és a modellekben is. Van márkaboltjuk is, de a Brendonban is nagy a választék. A minap vettem egy szopis melltartót, merevítőset,(nem nyom a merevítő, tök kényelmes), fekete, és szerintem még jól is néz ki!

KépKép
Kép
r. zsana

R.zsana, jó hogy erről irtál, mivel engem érdekel nagyon!
Megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted?

Kép
elizabeth25

Sziasztok kismamák!

Jó rég jártam erre :wink: De úgy látom továbbra is szépen kerekedtek 8)

r.zsana: Mi a 18-ik heti genetikai vizsgálaton voltunk a praxisban, és nekem nagyon tetszett. Állítólag (nem tudom, hogy mennyire igaz, de több helyről is hallottam), hogy ott vannak a legjobb szonográfusok. Györfi Mátyásnál voltam, nagyon kedves, aranyos orvos, mindent részletesen elmagyarázz. Egyébként a 18-ik heti vizsgálat 12 000 ft-ba került. Most december 4-én megyek, a 28-ik heti vizsgálatra, és csak 10 000 ft lesz. Nem tudom mitől fűgg az ára. Az árban benne van a DVD-re, vagy VHS-re felvett vizsgálat, meg kb 6 db kép.

boszibaba: Olyan aranyos a pocid!! Csinos kismama vagy!

nansy: Jól sikerült ez a kép a pici lánykárólo! Nagyon édes! Van már neve?

Hétvégén voltunk vásárolni, még pedig a Pestszentimrei bababoltban (www.babaholmiolcson.hu), és vettünk Márknak ágyikót. 140x70-eset. Először Faktumosat akartam venni, de amit tetszett, az elég drága volt, ez, ami mellett végül is döntöttünk nagyon jó áron volt (17500 ft), és sztem jó néz ki. Ezen kivül vettünk álványos kádat.

Már majdnem mindene megvan a babának, csak apróságokat kell beszerezni.

Dia
(26+4)
dijcsi

Sziasztok!

Nika70!
Szerencsére az eredményeim jók lettek,de úgy látszik ahány kórház annyiféle érték.

Boszibaba!
Nagyon szép pocakod van! :)

R.zsana!
Engem is érdekel ez a műsor,egész biztos hogy megfogom nézni!
Úgysem tudok korán elaludni,meg majdnem mindig megnézem ha számomra érdekes témáról van szó!

Dica
Vendég

Lányok, szerintetek hüvelyit vagy hasit fognak csinálni a 4D-sen ma?

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok.
:D
Budapesten lakom, márciusra várom az első babánkat, a Budai Honvédban fogok szülni.

lillu
Vendég

Elisabeth: van valami oka, hogy ilyen korán már 4D-re mentek? Csak azért kérdezem, mert ilyenkor még alig látni valamit, ráadásul a manócskának még nincs husija és így elég "fura" a kinézete, szóval van akit elrémíszt egy kicsit. A barátnőm a 18. héten volt és még akkor is nagyon látszottak a bordái meg a csontjai.

KépKép
Kép
r. zsana

Gyanixi!

Bár már pár oldallal ezelőtt írtál a pocakkeményedésről, gondolom aktuális még...
Nekem is sokszor volt úgy a 16. hét körültől 20. hétig elég gyakran, akkor alaposan utánajártam a problémának. Szóval beszéltünk egy ismerős nődokival, aki szerint a 2-3 Magne B6 ilyen esetben "halottnak a csók"!!!, szerinte simán lehet napi 1000 mg-ot szedni! Egyébként van egy sokkal olcsóbb megoldás: a Magnesii Citrici tabletta (500mg), ennek a tájékoztató szerinti adagja is 2x1 naponta ami 1000mg. HA jobban megnézed, a MagneB6 napi adagja simán felnőtteknek szól, márpedig terhesség alatt amúgy is megnő a szükséglet, pláne ha keményedések is vannak. Szóval még ha a "maximális" 6 szemmel számolsz, az is csak 300 mg!!! Tehát: még bőven van lehetőséged növelni az adagot, semmi következménye nem lesz! Érdekes, hogy a nődokik általában elfelejtik megemlíteni ezt a másik tablettát...ami ráadásul hihetelnenül olcsó: ha fel tudod iratni, akkor 30 Ft/10 db, ha nem akkor 300, de még így is sokkal olcsóbb, mint a Magne. Ja, és ha nagy baj van, akár napi 3-4000 mg-ot is be lehet venni 1-1 nap!!!!!
Egyébként ha napi 10 alatt van a keményedések száma, akkor semmi gond, vagy ha nem gyakoribb, mint óránként 4. Amit írtál, hogy 10 percenként volt, az már simán indokolja, hogy olyankor sokkal több mg-ot szedj. Ez lehet csak átmeneti, simán változtathatod igény szerint az adagot. Persze mellette a pihenés is kötelező, de ezt már úgyis tudod.

Hú, ez jó bőre sikeredett, de teljesen megértem az aggodalmadat, remélem tudtam segíteni és hátha másoknak is jól jön az infó.
Egyébként én is 2x1 Magnesii citrici-t szedek és beállt olyan napi néhány keményedésre!

Létezik egy erről szóló topic is itt a babaneten valahol a terhesség alatti problémák, vagy vmi hasonló címen belül, onnan is sok infót szerezhetsz!

Lilla

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla

R.zsana, igen van, de ez hosszú!

Nem tudom, de a 2D-s hüvelyin, olyan csodásan látszott a babának már mindene, 1,5 héttel ezelőtt...úgy gondolod, hogy sokkal rosszabb lesz a 4D-s?????

Kép
elizabeth25

http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=32

itt klassz 3D-s képek vannak hétről hétre. Meg szoktam nézni, hogy jelenleg milyen lehet a babónk.

KépKép
Kép
r. zsana

Hát azért már a 13 hetesen elég rendesen látszik és ez csak 3d-s. Szerinted ennél "rosszabbat" fogunk látni???
Amúgy én is ismerem ezt! :)

Kép
elizabeth25

Amúgy mi ide megyünk! :)
Ez hozzánk jó közel van, meg a barátnőmék is itt voltak!

http://www.4dultrahang.hu/launch.php

Kép
elizabeth25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?