Új privát üzeneted érkezett!

egyáltalán hol és mikor lenne a tali?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok

Jobbulást a betegeskedőknek
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164114162.29.gif[/img]

A kórházas témát már meg is szavazták?
"De jó"

Mágnes - Zseboroszlán
nem kérdeznétek meg a dokit, hogy akkor most ilyenkor mi van, illetve, hogy hol lehet kiskaput találni?

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Üdv mindenkinek!

Reggel baba-mama klubba mentünk. 2 hete bevállaltam a takarítást (mert ez amolyan belső szervezésű dolog itt nálunk), ezért felkeltettem Blankát reggel, erre kiderült, hogy az egyik csaj tegnap délután kitakarított. :? Kicsit kiakadtam, mert persze így nyűgös (lesz) az én kicsi lányom most délután. Hát én így legközelebb nem fogok menni.

Amúgy most próbálkoztam a fekve szoptatós, közben elalvós módszerrel. Hát köszöni nem kért belőle. :roll: Megint letettem a kiságyába, egyelőre csönd van...
Tegnap 3/4 10-kor aludt el és tök nyugtalanul aludt, emiatt persze én is, így most hulla vagyok. :( Az elmúlt 4 napban 3x fájt a fejem. Pocakosságom óta elmúlt a fejfájósságom és olyan jól megvoltam nélküle. :roll:

Na ennyit a panaszokból.
Ma randiztunk a védőnénivel is a klubban és azt mondta kezdjük el a hozzátápit almával, ne csak kóstolgassuk. Na ott persze egyetlen értelmes kérdés sem jutott eszembe még ennek kapcsán. :oops: :? Mindegy, elolvasom az itt összegyűjtött infókból álló kisokosomat. :)

Kórház ügyben kíváncsi lennék hova tartozunk. Ha jól rémlik, talán Kútvölgyi, János... :shock: Hááát, az előbbiről azt sem tudom hol van, az utóbbi meg nem egy mai gyerek, inkább nem szeretném. Jó lenne, ha a Szent Imre lenne a körzeti, úgyis az van szerintem legközelebb.
No de addig még van 1-2 évünk, majd kialakul. :P

Tök jó, hogy lesz tali!
És úgy tűnik elaludt Blanka, hát pihenek én is.

További gyógymanókat küldök a betegeskedőknek!
Prücsök

prucsok
 
 

 
 

Sziasztok,

Húsevő lett a gyermekem!!!! Ma volt az első nap, hogy kipróbáltuk és nagyon befalta :) :lol:

Nálunk az alvás úgy van, hogy reggeli 8-kor, azután még 10 körül biztos visszaalszik és kb. 1-kor kel, no de addigra kész kell hogy legyen az ebéd.

Kiváncsi vagyok én is, hogy mi lesz ezzel az orvos választós dologgal, Lilló ha beszéltek a dokival erről akkor majd oszd meg velem is.

Sajnálom, hogy pont a tali napján kell a fránya orvoshoz mennünk :cry: :roll:

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

A mellszívó kérdést eldöntötte az apuka. Elektromossal próbálkozunk először.
Remélem azért a mell mérete és a tej mennyisége nem fordítottan arányos. Kicsit beijedtem.
Képzeljétek, tegnap voltunk a dokinál, és a méhszájam egy ujjnyira nyitva van. :lol: :lol: :lol:
És mostantól még szexelhetünk is, ami május óta tilos volt. Ez ám a haladás! A férjem azt hitte nem jól hall. Előkarácsonyi ajándék. :P
Muszály kicsit siettetni a picúrt, mert 20.-ig meg kell lennie, a dokim sajnos elutazik.

Már megint van egy kérdés ami nem hagy nyugodni: Mi van az ember lányán amikor szül? Saját hálóing vagy kórházi? Vagy valami biztos, igaz?

Köszi Endy
endy
 
 


Sziasztok!

Endy, nem akarok karogni, de lattal mar elektromos mellszivot?
Eleg felelmetes. Azt hallottam, hogy a sok teju mamaknak azert nem jo, mert meg jobban bedurrantja a melluket. En az elso hetekben aludni sem birtam a cickoimtol, lehet, hogy eldurrantak volna egy ilyen cucctol. A kezifejost legalabb te szabalyozod.
Sajat haloing van rajtad a szulesnel, szoval valaszd ki, milyen szin all neked a legjobban! Fontos lesz az elso kepeknel! :D

Mi is betegek vagyunk, a ket gyerek meg en. Natha, torokfajas ezerrel. Mici egyebkent most jobban eszik, fejek, eszem iszom, es hat egy kicsit eroltetem a szopit.

Szep napot mindenkinek!
P
panzej
 
 


Sziasztok:-)))

Előző héten írtátok, hogy többségben a lányos mamák:-) Én kicsit visszabillentem az egyensúlyt, az én pocakomba fiúcska lakik, ez derült ki tegnap:-)))))
Szuper jó élmény volt a 4D-s ultrahang!!!!!

Megpróbálok informálódni a dokitól az új dolgokról, hátha tudja mi hogy lesz, mert hát én csak márciusban fogok szülni, mégsem sürgethetem annyira, hogy már decemberben kijöjjön :lol: :lol: :lol:

Sajna nekem sem leányálom az a 3 kórház, amihez "tartozom"..
És ez mostmár tuti, hogy így lesz, vagy még mindig senki sem tud semmit erről pontosan? Na tényleg megpróbálok infókat gyűjteni a dokitól, hátha ő már mindent tud :D

Szép napot mindenkinek!

Szilvi
b.szilva
 
 


Sziasztok!

Köszi a tippet Panzej, kiválasztom a legszebb hálóingemet, hogy tetszek a kis hercegnőmnek. :D

Endy
endy
 
 


endy:
de jó neked!!! Én is akarok már kicsit tágulni!! 3 hete még az volt a papíromon, aztán most meg múlt héten teljesen zárt volt a méhszáj! :shock:
Én holnap megyek dokihoz, meg életem első CTG-jére, már alig várom!
De jó, egyforma a vonalzónk:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


endy: huh.. mégsem egyforma:) ez meg hogy lehet?:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Erika!
Én pénteken mikor voltam a dokimnál megkérdzetem hogy mennyi esélyem van hogy ott és nála szüljek. Azt mondta ezen ne aggodjak meg fogjuk oldani. :) Tovább nem is kérdeztem nekem a lényeg hogy legyen minden felszereltség a kórházban és legyen ott a dokim. A többi nem érdekel. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


zsebi: pénteken voltál gimesnél?? én is:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán
köszi

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Mágnes!
Igen nem félnégy körül voltlál ott barna hajú és ilen fekete kötött (kabátféele volt rajtad) mert ovllt egy ilyen lányzó és neki már igen nagy volt apocika. Pont jött ki és én ületm az ajót melletti falnál szemben a wc-vel.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Hú mennyit írtatok. Nem jártam erre 2 napja és van mit bepótolnom. De ez így jó :D

Szilva (B.Szilva)
Kiváncsi vagyok, milyen volt a 4D-s ultrahang vizsgálatod. Én ma voltam a 28 hetesen a kórházban, jövőhéten hétfőn pedig 4D-sre megyek. Már alig várom. A mai képen a kis arca látható, annyira édes rajta. Te mennyit fizettél és mit kaptál a 4D-s ultrahangon? Kb. hány perc?

Lilla
Neked először is nagyon meg szeretném köszönni az átküldött listát, tuti, hogy nagy segítségünkre lesz a felkészülésben. Köszi a hozzászólást is az anyakönyvvel kapcsolatban, igaz most egy kicsit össze vagyok zavarodva, mivel mások 30 illetve 60 naposnál nem régebbit írnak. Még azt sem tudom, hol kell kikérnem, mivel én nem Magyarországon kötöttem házasságot, igaz itthon már anyakönyvezve lett. Na lesz minek utánajárni....

Huncut, Toreau
Köszi a hozzászólást a babakocsival kapcsolatban. Valószínű mi is a travel system-et fogjuk választani és ha kell veszünk mellé egy mózeskosarat. Graco-nak vannak elfogadható áron kocsijai, szóval biztos, hogy közülük lesz a választás, hacsak valakinek nincsenek rossz tapasztalatai a márkával kapcsolatban.

Kgk
Nagyon örülök, hogy ketten vagyunk én sem érzem magam annyira egyedül. Örülök, hogy neked is csak jó tapasztalataid vannak az orvosunkkal kapcsolatban. Írok neked majd egy pü-t a napokban. Azért mégegyszer köszi, hogy felajánlottad a segítséged :D

Toreau
Örülök, hogy egyre többen vagyunk pizsama pártiak... Majd kibírom azt a néhány napot pizsiben... Gondolom én :D

Neccbugyi-val kapcsolatban, szeretném megkérdezni a tapasztalt kismamáktól, hogy hányat vigyünk be magunkkal a kórházi tartózkodás idejére?

Gabek
Igen, igazad van, hogy nem használhatnánk az Emily nevet, de mivel a férjem angol így számunkra engedélyezett. Sokat izgultam miatta, mert nem akartam másképp írni. Pont múlt héten beszéltem a Belügyminisztériumban valakivel. Különben nem értem miért lenne olyan nagy gond, mivel manapság már tényleg mindenféle nevet használnak. Köszönöm szépen a babakocsihoz való hozzászólásodat is. Mindenképpen odafigyelünk, hogy vÍzszintesre dönthető legyen.

Kórház
Na ezzel kapcsolatban nekem is sok kérdésem lenne. Ez azért igazságtalanság, hogy a jelenleg várandós kismamákat is érinti a dolog, de erre a törvényhozók nem gondolnak. Még ha ez az új törvény életbe is lép, úgy kéne, hogy a törvénybelépés után teherbe eső kismamákat érintse, így mindenki könnyebben tudna tervezni. Nem valami jó, hogy 7 hónaposan kell megtudom, hogy lehet hogy 100 e forintot kell hogy fizessek, csak mert máshova járok kórházba, mint ahova kellene :x

Betegeskedőknek
jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!

Bocs, hogy ilyen hosszú hsz-t írtam, most megyek vacsizni.

Jó éjt mindenkinek!

Renáta

Kép
renatac28
 
 


Endy, én kézifejőt használtam, de majd meggebedtem, mire lefejtem a rettentő mennyiségű tejemet, nem is értem miért nem béreltünk elektromosat (egyébként más bajom nem volt a kézi fejővel, szerintem szuper, de ha sok a tej, akkor elég sokáig tart kiszívni). A barátnőmnek elektromos is volt és neki nagyon bevált. Szerintem egyáltalán nem nézett kis brutálul, de hát mindenki más - nézd meg előtte, hogy milyen.

Lányok, egy kérdés. Én más több mint 6 hónapja abbahagytam a szoptatást és ma megnéztem és még mindig van pár csepp tejem. Ez normális? Azt hittem 2-3 hónap alatt leáll a tejtermelés. És nem egy-két csepp jött, hanem annál kicsit több.

Zsebi, bemásolom ide a táblát, mert másodszor is visszadobta a mailt a rendszer. Egyébként Te már tudod, hogy milyen neműek lesznek az ikrek? Jól emlékszem, hogy Te is Krizsás vagy? Akkor tuti fiúk lesznek...

Kórházi lista

Alapfelszerelés
papucs (amiben zuhanyozni is tudsz)
nagy törcsi
kistörcsi
Hálóing/pizsi (nekem a szüléshez is kellett saját, mert nem volt épp tiszta kórházi egy se)
köntös
bugyi
zokni
szopis melltartó
melltartó betét
hálós bugyi (tenafix)
tena betét (amikor én szültem nem adtak eleget, mert elfogyott)
Libresse szárnyas éjszakai betét
ásványvíz (ebből nekem majdnem napi 2 üveg fogyott!)
szőlőcukor, csoki (vajúdás alatt jól jön)
WC-ülőke papír
Antibakt. szappan
popsitörlő
szilvia törlőkendő
wc papír
eldobható pelenka (5 db/nap a kontingens, de ha elfogy adnak, azért 3-4 db-ot érdmes betenni)
textil pelus (2 db-ot adnak a 4 napra, nem elég, kell még plusz 3-4 db)
garmastan kenőcs
domestos kendő (én letöröltem vele az ágyam, meg a szekrényem, mert gyanúsan koszos volt)
tusfürdő (valami semleges szagú), sampon
fogkefe, fogkrém
hajszárító
hajkefe
papírzsepi
fájdalomcsillapító (panadol/algopyrin ezeket adták az első nap, de hallottam olyat, hogy volt, akinél elfogyott)
orbáncfű masszázsolaj (gátvédelem)
Mellszívó (kifertőtlenítve, hogy a termést oda tudd adni a babának - ugyan adnak bent a tejkonyhán kézi és elektromos szívót is, de azt nem lehet bevinni a szobába)
Evőeszköz, pohár
Cumisüveg+cumi (kiferőtlenítve - ha beindul a tejcsi és tudsz fejni, lehet adni belőle pluszban a babának)
Játszócumi (kifertőtlenítve)
Bébi körömvágó (én a tiltás ellenére levágtam bent Balázs körmét, mert utálta a kiskesztyűt)/kiskesztyű
Gyerek hazamenős szerkója (elég az utolsó nap behozatni)

Iratok
Személyi+lakcím
Kismamakönyv
TAJ-kártya
Leletek
házassági kivonat/apasági nyilatkozat

Egyebek
Telefon+töltő
Pénz+aprópénz
Boríték
Toll+papír

Érdemes külön csomizni a szüléskor szükséges cuccokat, vagy a bőrőnd tetejére rakni, hogy ne kelljen széttúrni az egészet egy-egy szükséges darabért.
emma8
 
 


Sziasztok!

Betegeskedőknek Gyógymanók!!!

Ez a kórházas dolog engem is érdekelne.
Pl. nekem van egy állandó bejelentett lakhelyem és egy tartózkodásim, akkor nekem van 6 kórházam?

Mert, ha így van máris megvan egy kiskapu :lol:
Már csak azt kell elintézni, hogy a dokid bent legyen, amikor a manó jönni akar :wink:
Vagy pedig elfognak terjedni a programozott szülések :wink:

Azoknak rossz, akik most pont belekerülnek :twisted:

Nekünk még van kb. 2-3 évünk kifundálni valamit :wink:

Neccbugyi: valamelyik csomagban 3db, másfajtában 5 db van. Elvileg 2-3 csomag elég. De azokat is kilehet mosni, vagy ha nem akarod kuka.
Én még egy ideig itthon is hordtam :oops:

Hát ha május óta nem volt semmi, akkor lehet erre is beindul apa :lol:
Ez is egy tuti szülésindító, valamelyikünk alakalmazta is úgy emlékszem.

Vagy a lányok még tudnak mondani jó ötleteket, asszem málnalevél tea?

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Sziasztok

Emma
te is Krizsa dr-hoz jártál?
neked miért nincs vonalzód?

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Blanka ma 35 perc alvást produkált délután - azaz kb. 10 perc pihit hagyott nekem, aztán bevettem magam mellé a nagy ágyba és játszott, amíg én olvastam. Tök édi volt! :) Lehet, gyakrabban kéne ilyen napokat tartanunk, úgyis imádom a franciaágyunkat. Több szempontból is. :oops: :wink:
Lassan kezdem úgy számolni a napokat, hogy melyikre esik valami program, amitől könnyebben megy. A télben csak a havat szeretem, ha szép fehér, de már most a tavaszt várom. :roll:

Mágnes,
Ez érdekes, hogy 3 hete még tágultam, aztán legutóbb már nem. :? Szerintem ez visszafelé nem működik, ha egyzser beindult. Drukkolunk! :wink:

Renata,
Nekünk Graco van, használtan vettem a Babaszobán, mert hordozónk volt hozzá a tesómtól. Nagyon szeretem, bár dög nehéz, ezért bkv-s közlekedésre nem alkalmas igazán. De mivel vidéken lakunk, nem is arra vettem. :) Most télen a majdnem 6 hónapos lánykámnak ugyan kicsit keskenynek találom, de mivel ő már ülhet is benne (és a tesóm gyerekei is felnőttek egy Gracon), így nem zavar. És teljesen vízszintesre dönthető. Egyetlen hátránya, hogy a tolókar iránya nem változtatható. Tavaszra pedig már aktuális lesz egy sport babakocsi.
Hova mész 4D-re?

Dorka,
6 kórház ez igeeeeen! :wink: :D Lehet, hogy te csinálod jól.
Kár, hogy nem jöttök talira, de valóban jobb elkerülni a potenciális bacikat.

Mi jövő héten készülünk elkezdeni úszni. Remélem addig nem szed össze semmit Blanka, mert a náthából már kifelé jön.

Na ennyit mára. MEgnézek egy fél Vészhelyzetet.
Jó éjt mindenkinek!

Prücsök

prucsok
 
 


Endy
Nekem a szülésznő azt ajánlotta, hogy bő, kényelmes, kicsit hosszú pólóban szüljek, mert ha hosszú a hálóing akkor az csak akadályozza a dokit. Ja és ne a legjobb hálóingedet vidd a szülésre, mert csupa vér lesz. :?
De nekem végül császár lett, ott semmi sincs rajtad. :shock:

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Renáta: Ne törődj vele, hogy ki mit mond, tényleg 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kell, ez ugyanis a törvény, szóval ezt nem a kórház határozza meg. Nekem is ilyen volt, tehát jóval túl volt a 30 vagy a 60 napon és elfogadták. Április vége óta nem hiszem, hogy ez változott volna.

Prücsök: ne is mondd, ha csak az elkövetkező 3-4 hónapra gondolok tiszta depi. Utálom a telet, a hideget. Kiváncsi vagyok a Manó hogy fogja bírni a bezártságot, a nagy beöltözést a félóra sétáért... fúúúúj.

Szilva: Gratulálok a kissráchoz! Majd meglátod, hogy milyen jó fiús anyukának lenni :) (Bár a lányos anyukák meg biztos az ellenkezőjét állítják :wink: )

lilló
 
 


Sziasztok:)

Nah mire végigolvastam a lemaradásom addigra már csak foszlányok maradtak meg az agyamban... brühühüh... nincs mese öregszem...

Mellszivó

Alapból azt mondom, ez is olyan, mint az orvosválasztás, van akinek ez jön be van akinek a másik. Mikor bent feküdtem a pathon láttam a kézi medelát, nah akkor elhatároztam hogy olyat tuti nem fogok venni, inkább jó kis aventosat, aztán jött az élet... Az aventos kézivel hiába pumpáltam egy csepp tejcsi sem jött ki, a medellás viszont pikk pakk beinditotta a tejet. Sőt utána béreltem gépit is, egy hónapig használtam, jó volt, nem kaptam izomlázat... és gyorsabban is végeztem, mindezt Daninál volt.
Most Pepénél már úgy döntöttem hogy veszek mini electricet, bevallom azért mert várható volt hogy a sogornőméknél én fogok potolni és sokáig kell majd használnom, ami be is jött. Kb egy hete nem fejek nekik pótlást már, de hét hónapig használtam és nekem nagyon bejött. Állitható a sziváserőség, sőt lehet venni hozzá szilikon fejet ami puhább. Viszont sokan megveszik, használják max két hétig utána már nem és hamar megszabadulnak tőle, ezeket jóval olcsobban be lehet igy szerezni, mint a vadi újat, érdemes a babaszobán és más hirdetős oldalon kutakodni, sokat lehet vele sporolni.

Mellnagyság tényleg nem mérvadó sajnos, van ismerősőm aki 75 A s mérettel kezdte és már a 4. gyerekét szoptatja minden probléma nélkül, de feküdtem együtt olyan anyukával akinek 90 es volt a mérete és még se sikerült a szopi. Én nem vagyok mérvadó, mert kb háromszor álltam sorba mikor a ciciket osztották :oops: :lol: :lol: :lol:

Korházi lista és mit érdemes még...

A két manó után tapasztalatként mondhatom, hogy érdemes New born pelust beszerezni és azt bevinni, mert bent általában liberot adnak és az akkora nagy az újszülöttekre, jó lesz azt eltenni amit adnak bent és kicsit később otthon felhasználni. 4-5 darabot adnak egy napra, ez általában elég szokott lenni.

Textil pelust vigyetek be, sok mindenre tudod használni a babánál és a napi egy darab amit adnak kevés...

Popsitörlőből egy 25 dbos mintát adnak a csomiban, ami nem biztos hogy elég, meg a másik, hogy ha nem biztos hogy időben megkapod a termékmintákat, szal érdemes bevinni egy csomival.

A fertőtlenitést, kifözést ha kéred a tejkonyhán is megcsinálják a cumival és a mellszivóval is, de a szobákban is van tabletta, amivel hidegen tudsz fertőtleniteni...

A tenna bugyi (necchálós másnéven) a gyógyszertárakban beszerezhetőek, szerintem max két csomag bőven elég, főleg télen, mert kimosod és rádobod a radiátorra és fordulsz kettőt már száraz is...

Érdemes a babónak bevinni kis vékony sapit, mert a szobákban forróság van, viszont a folyóson már hidegebb jóval.

A csaszisoknak tudom javasolni, hogy vigyetek be haskötőt, nagyon sokat segit, sokkal könnyebben tudtok majd mozogni és a gyorsabb gyógyulást is elősegiti.
Bár a nem csaszisoknak is jól tud jönni, mert ugye azt ne felejtsük el hogy attól hogy kibujt a babó a hasunk nem megy egy nap alatt vissza...

Házassági anyakönyvi kivonatnak 300, azaz háromszáz napnál nem régebbinek kell lennie, ezt a csjtv határozza meg, a hivatalos másolatot ott tudtok kérni ahol az esküvőtök volt, ingyenes a másolat kiállitása ebben az esetben.

A hivatalos papirokat a 8. kerületi Önkormányzatnál tudjátok majd elintézni szülés után (anyakönyvi kivonat és lakcimkártya a babának) Ha ezek megvannak akkor lehet intézni a TAJ kártyát és a többi ellátáshoz kapcsolatos pénzeket.


Pizsi --- Hálóing

Magam részéről Daninál hálóingeztem, viszont most PEpénél már tudtam hogy nekem az nem gyere be, igy vittem be vékony anyagú melegitő nacit, meg tunika szerű hálófelsőt és abban voltam egész nap, vizsgálatnál nem volt probléma mert ugye kb combözépig ért a felső és ugye ott volt még a köntös is :) Mivel a lökháritóim elég nagyok nekem max a végig gombos cucc jött volna be, igy viszont a tunikát felemelve simán ment a szopi és ugye nem egy szál bugyiban ültem hanem ott volt a melegitő alsó :)


Nah azt hiszem jó hosszú litániát sikerült gyártanom, de remélem azért irtam hasznosat is:)

Mi jól vagyunk mostmár, igy csütörtökön ha minden igaz akkor megyünk mi is a talira Pepével, Dani majd a nagyit boldogitja :)
Anid viszem a cuccokat:)

Aki szeretne bekerülni a nem publikus táblába az dobjon meg egy maillal az adataival: név, cim, telszám, emailcim. Igy tuti értesül a talikról és egyéb infokról egymásközt

puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Nézzétek csak mennyi kismamánk lett :) :
Kép
Aki szeretne bekerülni, küldjön e-mailt adatokkal ide: lovelyblue@freemail.hu

lilló
 
 


Hello grafomanok :)!

Lelép az ember egy kicsit aztan tessék :)!

Anid, Te mindig olyan vicces dolgokat irsz, de nalam most a Casper viszi a palmat, tök jo, ugy tetszik! :lol: :lol: :lol:
A tanitvanyaidat is igy szorakoztattad :) :)?
En is total szétszort vagyok miota anyuka lettem, tiszta gaz :oops:

Kinga, elvigyünk titeket a mostani talira?
Azt hiszem mi is inkabb délelött fogunk menni jatszora (ha megyünk :(), mert sötétben nem az igazi.

Prücsök, Toreau, nalunk késöbb alakult ki a fix, tényleg kiszamithato napirend. Olyan 10 hosan talan. Elötte mindig megvolt a délelötti fix hosszu alvas, de nehezebben ment a délutani. Aztan valahogy beallt szépen.

Gabek, reméljük Apa hamar rendbe jön. Mikor megy vissza dolgozni?

Magnes, majd irok privit a pazsmirigy dokival kapcsolatban, par dolgot szeretnék még megkérdezni, ok?

Marti, mizu nalatok??

Prücsök, azt nem irtam a multkor a fekve szopizashoz, hogy nem art kitamasztani a babot egy parnaval, mert teljesen hanyatfekve tényleg nem az igazi.

Szilvi, üdv a fius anyukak taboraba! Fura, nalunk csak a 28. héten derült ki, hogy kisficko (elöbb nem kérdeztük meg :oops:), de valahogy végig igy éreztem. Vicces!

Endy, reméljük nem kell nagyon siettetni a picurt, ö tudja a legjobban mikor kell kibujnia :)!
Azt hiszem Panzej irta, hogy vigyazni kell az elektromos mellszivoval.. En is eléggé igy gondolom, mert minél többet fejsz annal több lesz a tejed és igy megy tovabb a mokuskerék... orias didik, allandoan fejni kell és ez igénybe is veszi rendesen a szervezetet. Lehet ezt kellett volna csinalnom és nem küzdenék most a kilokkal :lol: :lol: :lol:
Azért altalaban szépen beall a kereslet-kinalat.

Ha mar fogyasrol van szo: Gabek, én sem akarok 90 napos fogyokurat tartani csak tudatosabban enni, pl. no kenyér, sajt , süti ilyesmi este, kevesebb ragcsalas napközben, ilyenek.
Anid, lehet nem tul jo az idözités! fogyozni az ünnepek elött :roll:

Necc bugyi, tényleg tuti :)!

Magnes, malnalevél tea? felkésziti a méhizmot a szülésre. Van, aki nem hisz benne, de artani nem art. Nekem bejött.
Amugy tényleg tuti az oriasi nagy betét, amit bent adnak. Akkor nem is tünik olyan nagynak :lol:! Jo puha a felülete, ez ilyenkor elég nagy elöny :mrgreen: Alldayst és tarsait emiatt el lehet felejteni :)

Lanyok, mi megyünk a talira :)!
Angyalka jöttök Ti is?
Szines ruhakra nincs tippem, csak az a bizonyos narancsalapu szer az Almawintöl. Nalunk eddig kivitte a mososzer. Ilyen esetekben talan hasznalhatod a régi mososzeredet a folt kezelésére :oops:

Rita, azt hiszem Te kérdezted az aluminium mentes dezodort. Leginkabb azokon a helyeket talalsz, amit irtam (Hold bolt vagy herbahaz (www.herbahaz.hu)

Lilla, szolj, ha mégis kell Holle, minden héten elmegyek a piacra nagyabol. Es hozd el légyszi a csunya polifoamunkat (azon szoktam tornazni, ezért hanyagoltam eddig -- haha).

Voltam nemrég Praktikerben, ott sokkal nagyobb a Frosch valaszték, mint a DM-ben, ki érti ezt :roll:?
saara
 
 


Erika, igen, Krizsa dokihoz jártam a kaáliba. Lehet, hogy rosszul emlékeztem és nem Zsebi, hanem Te voltál még Krizsás?
emma8
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek:-))))

Először is nagyon szépen köszönöm a fiús jó tanácsokat, és gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok :lol: :lol:
Kicsit azért parázok, mert ugyan nem tudom miért gondolom, hogy egy lánnyal könnyebb, hisz még nincs gyerekem ,de biztos szerényen magamból indulok ki :lol: :oops: :lol: :oops:

Végtelenül jó dolog volt számomra látni a babát, színes szép nagy TV-n, és nem úgy, mint a kórházban. Persze, a kórház nem mozi, én megértem ezt is, de pl az afp-s vizsgálatot végző dokinak sem sok kedvességet osztogattak, hiába próbáltam kérdezni tőle, nem válaszolt.... :x
Aki amúgy csinálja az uh-t (Andrea talán), az normális csajszi.

Reni: én a Kleopátra házban voltam uh-n. Kaptunk dvd-t, 3 fekete fehér fotót (sokkal jobb minőségű, mint a kórházi). A vizsgálat alapból 10.000,-Forint, a dvd volt még +3000,-Forint. De nagyon részletesen minden elmagyarázott a dokinő, és 20 percig nézhettük a bébit, aminek minden mozzanata a dvd-n is rajta van.
Tök jó zene ment bent, a dvd-n is ugyanaz a megnyugtató zene van.
Lehet kérni színes képeket, egy lapra 4 db-ot nyomtatnak, lefóliázzák, ez még +1000Ft/lap.
Mi nem kértünk, mert a dvd-ről annyit nyomtatunk, amennyit csak szeretnénk :lol: :lol:

Nekem és apájának is nagyon nagy élmény volt, még mindig csak erre tudok gondolni.

Te hová mész 4d-re? Nagyon szuper lesz, az biztos :lol: :lol: :lol:

Annyira sajnálom, hogy nem tudok menni talira, de legközelebb igyekszem!

Legyen mindenkinek vidám napja a szomorkás időjárás ellenére is :D :D :D

Szilvi
b.szilva
 
 


Emma!
Erika és én is Krizsához jártam. :) :) :)

Lillo!
A táblához a korom 29 év. :)

A taliról rktok majd fel képet? Szokttok máskor is talizni vagy ez lesz az első?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hellóka!!!!!

A tegnapi napi hülyeségem története folytatódott este: a fürdés utáni kencefice közben a szemránckrémem helyett a Dave golyós dezodort kentem a kezemre és azt fel a szememe köré! No coment..... :roll: :roll: :roll:

Saára
Többnyire ilyen vicces pedagyogyó vagyok, ami nem jelenti azt, hogy nem vagyok szigorú!!! :wink: Az elsősök néha el is tévesztik a szobát :? Azt hiszik havercsaj vagyok! Na jó ez így nem igaz, mert haver is vagyok meg nem is. Ez meg így öntelt, na mindegy! A lényeg, hogy 5 éve végzettek is írnak még levelet nekem! Meg az utcán sem fordulnak el. :P

A fogyás karácsonykor az igazi kihívás!!!


Emma
Én is Krizsa fannklub tag vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsebi
Lilla szokott fotózni (reméljük most is! ugye?)és felteszi a képeket. Általában egy-két havonta vannak talik! De lehet pocakosan is jönni,bár tudom neked pihizni kell!

Szilvi
Én még mostanság is tudom nézegetzni a felvételeket, de már nem tudom beazonosítani, hogy melyik krumli micsoda! :lol:

Mágnes
A málnalevél tea nekem is bejött, sőt még ízlet is! :P

Kép
anid
 
 


Hello!

Nagyon pörög itt az élet, ha kihagyok egy napot megnézhetem magam.

Mágnes! Tényleg majdnem egyforma a vonalzónk, teljesen érthetetlen az egy nap különbség, hisz ugyanarra a napra vagyunk kiírva. :lol: Sajna a dokim elutazik 22.-én úgyhogy ha nem akarok ügyeletes orvosnál szülni (márpedig nincs sok kedvem), akkor muszály lesz praktikákat bevetni. A Te babád nyugodtan hancúrozhat még odabent, nem kell neki sietnie-dejó!!!

Emma! köszi hogy feltetted a listát, találtam benne egy-két dolgot, ami még jól jöhet.
Köszi a gépi mellszívó melletti véleményt, hétvégén megvesszük ha nem lesz félelmetes szörnyeteg.

Gabek! Ott annyi vér lesz? :shock: Te jó ég! Most már nincs visszaút, igaz? :roll: Asszem meg kellene néznek egy dokumentumfilmet a szülésről...

Saara: Köszi mellszívó ügyben a tanácsot. Majd odafigyelek.

Eddig minden karácsony előtt, féltem a sok beiglitől, szaloncukortól és kalácstól, de az idén szerencsém van, nem kell azon aggódnom hogy mennyit híztam pár nap alatt. Majd ráfogom a babóra... :D

Jobbulást a betegeknek!

Szép napot! Endy
endy
 
 


Á, most látom a táblában, hogy Krizsa doktor tud lányt is csinálni...Akikkel eddig beszéltem és nála jártak, mind fiúsak lettek. Már röhögtünk rajta, hogy csak fiút tud. Akkor ezek szerint van még remény (ha mégegyszer megyünk jó lenne egy kiscsaj).

Anid. Hát nem semmi. Azért asszem a pálmát mi visszük, ugyanis a páromnak sikerült a domestos törlőkendővel kitörölni Balázska fenekét (szerinte ugyanúgy néz ki a két csomag, az nem számít, hogy kb 5 cm.es betűkkel rá van írva az egyikre, hogy DOMESTOS).
emma8
 
 


Endy, az jutott eszembe, hogy kétféle kép cucc van, ha jól tudom. Van a madelás mini electric, meg az ipari (ami a kórházban is van). Na ez utóbbi nagyon drága, viszont atom jó. A barátnőm ilyet bérelt. A fejet meg kell venni hozzá, nyilván a higiénia miatt, magát a képet pedig havi párezerért lehet bérelni.
emma8
 
 


Szilvi, én is gratulálok a kistököshöz! Érdekes, velem a dokik is rendik voltak az UH-n - különsen Lintner doktort bírtam, aki rendkívül jóképű és még kedves is volt. Érdekes, olyan sokan szidják a klinikai UH-t, nekem sose volt rossz tapasztalatom.
emma8
 
 


Sziasztok!

Anid, hatha a dezodor is szuperal szemracok ellen :lol: :lol:.
Ok, akkor dec 1.-töl indul a fogyo projekt?

Endy, bizony lesz ott sok vér, engem csöppet sem érdekelt csak fura volt egy kicsit, hogy igy jön. Valoszinüleg igy van ezzel mindenki. Erdekes, h ott fekszik az ember egy szal haloingben bugyesz nélkül és minden tök mindegy :?! :P

Szilvi, jol hangzik a 4Ds dvd, mi nem csinaltunk, de most belegondoltam mekkora élmény lehet majd a gyerköcnek megnézni sajat magat a pocakban!

Emma, akkor tényleg szerencséd volt a klinikai UH-n. En egyszer bögve tavoztam olyan paraszt volt a doki. Igaz, hogy ilyenkor labilisabb az ember lanya lelkileg, de akkor is :roll: Nem tudom erre mi szükség van....
Andrea tényleg nagyon rendi, mindig drukkoltam, h ö legyen :)!

Lanyok, nem baj, ha az anyukam is eljön a talira :oops: ? Most itt van éppen és kihasznalnam a lehetöséget.... Ha Vincus elalszik a kocsiban (kb 11-töl alszik altalaban) akkor ott tud vele maradni és nem kell felébreszteni szegény kölköt! Vagy el tudja vinni kocsizni, ha olyanja van..

Lenne egy kérdésem a profi anyukakhoz.
V egyre gyakrabban hisztizik. Ha valami nem ugy megy ahogy ö gondolja egyböl sikit, dobal, söt hasra is vagja magat néha. Pedig nem vagyok az az ugralos anyuka, ilyenkor nyugodtan nézek ra, nyugisan beszélek hozza. Mindig megvolt, h mit nem adunk oda neki (telefon, szamitogép, egér, stb) szoval nem hirtelen "tilitott" dolgokrol van szo.
Mondjuk egész piciként is akaratos volt (sikitas, ha nem jön azonnal a cici). Nem a türelméröl hires :mrgreen:
Ez normalis igy 1 éves kor körül? Vagy ö egyszerüen ilyen?? Misinaljak? :(
saara
 
 


Sziasztok

Bszilvi
UH - igen én is mindig az Andreához próbálkoztam bejutni, de volt hogy 1 doki volt valami Dr. Mericlinek hívják - inkább nem írom le hogy milyen volt,

Anid
úgy látszik hogy itt is gyűlnek a Krizsa dokis babák, én imádtam hozzá járni

Emma
és ti mikorra tervezitek a következő randit Krizsa dr-al kistesó ügyben? mert mi már dec. 7-én randizunk vele. és remélem, hogy most is majd olyan ügyes varázsló lesz mint a kisfiúnknál, nekem mindegy lenne hogy milyen nemű gyereket tud csinálni, csak csináljon legalább 1-et, de ha 2 sikerülne mint Zseboroszlánnak hát akkor fülig érne a szám is

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Sára: Dehogy baj, hogy jön anyukád. Szerintem tök hasznos. Egyszer - még a Városligeti talin - volt az enyém is, meg Ritáé is. Akkor tudtam a legjobban beszélgetni mindenkivel. :) Mindenki minket irigyelt Ritával. :)

Holle pép... Hmmm. Azzal úgy jártam, hogy azt mondták itt a patikában hogy hozatnak nekem, aztán meg mégsenem, mert azt mondják, hogy ilyen nem is létezik :mrgreen: Tök viccesek, mondtam nekik, hogy pedig de. Aztán közben egy másik fórumon egy lány rendelt nagyobb mennyiséget, mert egy internetes oldalon lehet rendelni, de valami 9000ft a minimális összeg amiért lehet. Szóval most úgy néz ki, hogy tudok a lánytól venni. De ha mégsem, akkor szólok. És nagyon köszönöm a felajánlást.

Szilva: Nekünk is megvan a DVD-nk Bálint mindkét 4D-séről és nagyon nagy élmény még most is ha visszanézem. :) De biztos majd a gyerkőcnek is nagyon nagy élmény lesz magát megnézni a pociban miket működött.

Nálunk most a sztárkaja a zeller megfőzve almával, majd anyatejjel összeturmixolva. Na azt úgy eszi... Ma megevett egy egész zellert egy fél almával és 20 ml tejjel. És még szopizott is utána. :shock: Azért van étvágya, nem?

Nagyon várom a holnapi talit. Majd csinálok képeket, és felrakom persze a szokásos oldalra. :)

Anid: Én már elküldtem Neked a kínais recepteket mélben. Vagy mégsenem???

Puszi
Lilla

lilló
 
 


Köszi Lilla, aranyos vagy :)

Egy kis off:
itt van milyen müanyagokat lehet szelektiven gyüjteni (zacsikat is lehet, tudtatok :)?)

http://www.fkf.hu/szelektiv/oldalak/muanyag1024.htm
saara
 
 


Sziasztok!

Sára!
Köszi, hogy felajánlottad újfent a fuvart, de sajnos be kellett látnom, hogy a mi gyerekülésünk mozdithatatlan, ezért nem tudom kiszedni és átrakni mésik autóba. Legalább 25 kg és nagyon bonyolultan van betéve.
Azt hiszem, egyszerűbb lesz, ha szerzek végre jogsit!
:?

Tök jó, hogy itt van anyukád! Végre tud egy kicsit babázni, te pedig pihenhetsz picit! Főleg, ha Vincus bontogatja a szárnyait, ahogy irod!

Az, hogy akaratos, mindenképpen annak a jele, hogy okosodik és próbálja érvényesiteni a saját elképzeléseit. Botival kapcsolatban számtalanszor feltettem ezt a kérdést a dokinknak. Ő azt mondja, hogy örülni kell neki, ha a gyereknek van saját elképzelése a dolgokról, az lenne a baj, ha nem lenne.

A legfontosabb teendő, hogy következetesnek kell lenni. El kell dönteni, hogy mit engedsz meg és mit nem, és ehhez ragaszkodni kell, különben folyton próblákozni fog a kicsi és nem fogja megtanulni, hol vannak a határok.

Ha tiltani akarsz valamit, azt nagyon határozottan kell tenni, hogy ne érezzen bizonytalanságot a hangodban a gyerek, hanem megértse, hogy ezt tényleg nem szabad. Persze ettől még fog próbálkozni, de hamar megjegyzi, mi a tilos.

Egyébként Botinál is most van változás, most kezdődik nála a szeparációs félelem. Ha meglátja valamelyik nagyanyját, máris ordit, mert az jut eszébe, hogy én akkor most otthagyom őt a nagyival. Tegnap pl. bementem egy boltba és Boti teljesen kiakadt, hogy hová megyek. Nem kezelhetetlen a dolog és egyelőre csak a nagyszülőkre vonatkozik/szegények/, de érdekes lesz igy leadni őt pl. szilveszter este. :?

Játszótér: ti a Gesztenyésbe jártok? Én most a MOM MŰvház mögötti fajátékos játszóra szoktam vinni Botit vagy az Önkormányzat mögött levő térre. Ott jól tud rohangálni, bogarászni és ilyen hidegben már nem akarom, hogy homokozzon.
A Gesztenyés szuper volt nyáron, de rájöttem, hogy a játszótér 80 százaléka homokozó, az pedig nem olyan jó novemberben. Nincs kedvetek csatlakozni valamelyik nap? Mi kb 11-re szoktunk leérni.



Emma!
Balázska popsija mit szólt a Domestoshoz? Gondolom, frásztörést kaptál, mikor megláttad, mit csinál a párod! :) Azóta biztos megtanulta megkülönböztetni a popsitörlőt a többi cucctól!


Renáta!
Várom a prividet, akkor majd megtárgyaljuk részletesen a tapasztalatokat! :)

Szilvi!
Én is gratulálok a kisfiúhoz! Tök nagy pillanat, amikor kiderül az igazság, nagyon megható lehetett! Mi lesz a neve?
Mi itthon hatvanszor megnéztük a felvételt, a végén már kivülről tudtuk, hányadik percnél fog látszani a pofija! :D :D :D

Én is most kezdek rájönni, hogy jobb volt nekünk nyáron! Ebben a nyúlós, vacogós időben alig lehet kivinni a kicsiket. Hiszti persze megy öltözésnél, mire leérünk, kicsit lefáradok. :? Jó lenne egy saját kert, de talán egyszer lesz majd.

Ez a kis ötlet, hogy nem szülhetnék a saját orvosomnál, engem is aggaszt. Nekünk még nem aktuális a dolog, de azért nem szivesen szaladnék egy vadidegen karjaiba, főleg, hogy a saját orvosom ismeri a kórtörténetemet hat éve, tudja, mire kell figyelnie stb.
Remélem, tényleg lehet találni valami kiskaput.

Na, most megyek, megpróbálok kicsit olvasni!!! Lehet, hogy már azt sem tudom, hogy kell... :) :) :)

Szép napot!

Kinga
kgk
 
 


Endy, ha jársz szülésfelkészítőre, ott van filmvetítés a szülésről. Mondjuk szerintem elég régi darab a film, meg nem is magyar, de lelkileg ráhangolódni jó.

lilló
 
 


Erika, egyelőre nálunk még nincs tervben a kistesó, előbb vissza szeretnék menni egy kicsit dolgozni, aztán meglátjuk.

Endy, szerintem nézztetek meg egy két Kandi Andi szülőszobás adást. Kettő is van, ami pont a klinikán készült. Szerintem sokkal realisztikusabb, mint az a film, amit a felkészítőn nyomnak. Az nekem nagyon nem tetszett.

Kinga, szerencsére baja nem lett tőle, pedig nem is rögtön vettem észre, csak a következő tisztábatételnél derült ki, hogy megkeveredtek a törlőkendős csomagok. Hívtam azonnal a dokinénit, de ő szerencsére megnyugtatott, hogy ha ennyi idő alatt nem pirosodott be, akkor nem lesz semmi baj. Csak be kellett kenni jó vastagon sudocreme-mel. Szegény doki, meg se lepődött, pedig azt hittem elájul, ha ezt meghallja. Biztos látott már karón varjút...
emma8
 
 


Sziasztok!!!

Tényleg hihetetlen nagy élmény volt a 4d, és egyszer majd szeretném megmutatni a fiamnak, hogy akkor ott mit művelt a pocakban, na meg hogy elaludt a vizsgálat végén, és folyton ásítozott:-))) Tiszta apja ez a gyerek :lol: :lol: :lol: :lol:

Ákos Levente lesz a keresztneve a babócának:-)
És mégegyszer nagyon köszönöm a gratulációkat. Olyan nagy pillanatok ezek, el nem cserélném semmiért sem.

Én nem a kórházba, hanem a lakhelyemre jártam szülésfelkészítőre. Ott is vetítettek filmet, hát akkor én is azt mondtam, hogy már nincs visszaút, de jobb lett volna nem látni. Végülis amúgy sem kukkolod, hogy mi történik odalent :o :o :shock: :shock:
De bent nem maradhat, ugyhogy ki is fog jönni vhogy:-)
Utána már biztos nem éli meg ilyen rémes dolognak az ember, meg akkor már az új jövevénnyel fog ismerkedni, nincs ideje ezen gondolkodni.

Én afp-s uh-n voltam dr. Újvárinál, hát nem tudom, én is majdnem elbőgtem magam utána. Nem is nagyon mondta, h mit néz, de mikor kérdeztem, hogy minden rendben van-e, arra sem válaszolt. Hát mit gondoltam én, ugye??? Na nem kívánom ezeket a perceket senkinek.
Andrea mindig rendes, lehet vele dumcsizni is egy keveset.

Én tényleg csak ajánlani tudom a 4D-s uh-t minden kismamatársamnak:-) Szerintem megéri az árát, bár tudom nem olcsó, és van elég kiadás így is:-))))

Képeket majd meg lehet kukkantani, amiket a taliról csináltok?
Érezzétek nagyon jól magatokat!

Szilvi
b.szilva
 
 


Mágnes, küldd el az adataidat Ágiboszinak, pont ezen az oldalon írta, hogy miket, és akkor bekerülsz a privát táblázatba, és akkor látod, hogy ki hol lakik. Meg így tudunk Neked képeket küldeni a taliról is.
Hogy állsz a cukorral? A héten is mész? Nekem is cukros volt a barátnőm az elsőnél, ő is mindig befeküdt egy napra. Ő is most várja a másodikat, de most szerencsére nem kell neki. Szóval van remény.

Szilva, örülök, hogy ilyen jó élmény volt a 4D. :D Szép neve van a kis trónörökösnek. Nem akarsz vonalzód csinálni, hogy mindig nyomon tudjuk követni a dolgokat? Mondjuk Lilla táblájában benne vagy, csak akkor mindig vissza kell nézni, így meg ha írsz, mindig ott lenne, hogy hol is állsz. Igaz most már tudni fogom, mert pont egy héttel vagy későbbre kiírva, mint én. Még össze is futhatunk a végén. :lol:
Képeket meg fogsz kapni, mert benne vagy a privát táblánkban, úgyhogy majd megkapod a kör e-mailt.

Emma, Te se akarsz vonalzót csinálni? Igen a dokik már hallottak rémesebb történeteket, gondolom már nem csodálkoznak semmin. Az apukák meg már csak ilyenek, vigyázni kell velük. :wink:

Erika, szóval akkor lassan indul a kistesó projekt? Ákos mellé tényleg egy kislány dukálna, de szerintem a végén úgyis mindegy lesz. Mondjuk én már könnyen beszélek, de ha nekem is fiút mondtak volna másodszorra, akkor is örültem volna. Habár még sosem lehet tudni, majd ha megszületik.

Endy, és mikor jön vissza a dokid? Lehet hogy a babóca még azt is megvárja. A Jencike is így csinált. :D

Anid, majd csak elmúlik ez a kóros szétszórtság. Azért holnap jól nézd meg merre mész, nehogy máshol kössetek ki a tali helyett. :D :wink:

Saara, mi is megyünk a talira. Hát szomorú vagyok hogy akkor mégis csak kell valami károsat is használnom, főleg hogy már benne van az agyamban, hogy nem kéne. De szinte nincs olyan nap hogy ne lenne valamitől foltosa a gyerek ruhája. Főleg ha az apjával hagyom. :D Szerintem teljesen normáli amit Vince művel, most próbálgatja a határait hogy meddig mehet el, és csak rajtad múlik, hogy hol húzod meg, de Kinga jól leírta ezt. Tényleg, Te nem akarsz vonalzót csinálni? Azt tudom, hogy képeket nem lehet, de egy vonalzó még nem a világ vége, vagy??

Na jó csinálok is valamit, ha már alszik ez a manóka.
Sziasztok

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Hellóka!

A mai apróság: Most hozták meg azokat a könyveket, amiket a neten rendeltem, s a szállító srác kérdi a nevem:
válaszok:a) Szarka Edina
b) Rafaez Edina
c) Rafaezné Szarka Edina
A harmadik volt a befutó, mire a futár: Legalább a cím az stimmel???

Jajajajaj!!!!! ha ez így megy tovább minden töris évszámot elflejtek!!!!

Sára
Én bizots elkezdem és a spotot is!

Emma/Erika
Krizsa egy tünemény! Kár hogy nem lehet nála szülni, illetve a Káaliban! A dokibánk is a klinikán dolgozott anno!
Mi nemrég voltunk nála, bemutattuk Katát, hogy nézze meg mit "csináltunk"!

:lol: :lol: :lol: :lol: :P

A kistesó projekt talán, nagyon elkényeztett a sors, hogy elsőre sikerült és félek hogy nem így lenne, na meg ahhoz először a Mikulással is találkoznom kéne! :lol:

Na megyünk lakástnézni és öltöztetem gyereket! Rita: mi ezt a mmegoldást találtuk! :roll:
Majd jövök!

Kép
anid
 
 


Sziasztok!

Holnap este az RTL Klub Házon kívül c. műsorában (22:55), erről az új kórház helyzetről lesz szó, speciálisan a szülészetek és a kismamák témájáról.

Aki fent tud maradni nézze meg!
Állítólag egy kórházban már működik is ez a rendszer....

Angyalka: Jan 3.-án már visszajön a doktor bácsi, de ez miatt a fizetős kórházasdi miatt, nincs kedvem megvárni.

Nem tudja valaki honnan lehet ezeket a Kandász Andreás szüléseket megszerezni?
Annó nem kísértem nagy figyelemmel a sorozatot, de arra emlékszem hogy voltak benne olyan jó kis megható pillanatok, nem csak maga az akció. :lol:

Sziasztok! Endy
endy
 
 


Sziasztok!

Na, elvileg elkészítettem a vonalzót, remélem sikerült is.

Gyorsan tesztelem:-)))

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Még némi változtatásra szorul úgy látom:-(((

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Hát lehet, hogy ehhez béna vagyok teljesen???? :D :oops:

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Endy: itt lehet megnézni:www.kanditv.hu

De sajna nemtom melyik a klinikás, már letöltögettem, de még nem néztem.

lilló
 
 


Sziasztok

Bszilvi
nagyon szép nevet választottatok a kisfiatoknak

Angyalka
igen lassan indul a tesóprojekt, és nagyon remélem, hogy sikeres lesz

Anid
Igen Krizsa dr. egy angyal
Aha akkor már értem hogy honnan ismeri ő Gimes dr., és még néhány orvost onnan, ezt nem is mondta, hogy ő is ott dolgozott
nekünk is elsőre sikerült Ákos, de én nagyon bízom benne hogy Krizsa dr. nagyon ügyes lesz ismét, habár én mikor elbúcsuztunk egymástól akkor rákérdeztem, hogy mi az esély hogy legközelebb is így sikerül, erre ő anyit mondott hogy semmi, de én nagyon nagyon bízom benne és mágus kezében, és angyali jó természetében

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Helló

Na megvolt a lakás szemle!
Csak apa jutott el, mert öltöztetés közben a gyerek elaludt! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Erre mondják, hogy ember tervez, Isten...

úgy látom a gyerek a dilis szüleire hajaz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: van humorérzéke :lol:

Kép
anid
 
 


Sziasztok!
Bocs, ha valakit kihagyok, de sietek.:)
angyalka: ma jöttem haza a kóráhzból, pénteken lesz meg a cukor eredmény.
Voltam ma ctg-n. Reggel éhgyomorra rátettek. Panna azt gondolta, hogy idegenek előtt viselkedni kell, ezért végig aludt.. Közölték, hogy milyen nyugodta baba.. Na ja.. :? Így meg kellett ismételni du-n, de az aztán szuper lett.:)
Volta ma szülésznővel is találkozni, nagyon kedves, szimpatikus. Megnéztem a szülőszobát, de kérdések nem jutottak eszembe.. Majd legközelebb.:)

Zsebi: akkor nem találkoztunk, és délelőtt voltam Gimesnél :(

Sára:
A privit küldd nyugodtan, ha tudok, válasazolok.:)

Egyébként szerintem azért lehet zárva a méhszájam, mert az előtt nem a saját orvosom vizsgált, hanem a gyakran emlegetett osztályos doki.. Ő mondta, hogy nyitva vagyok, a papírra is ráírta.:)

A málnalevél teát kipróbálom! Hol lehet kapni?

Az adatokat küldöm majd, de most átadom a páromnak a stafétát.:)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?