Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Köszönöm szépen a felvilágositást és a tanácsokat. Már legalább tudom, hogy mire számitsak. Pont aznapra vagyok kiirva, mikor az első amnioszkópiát akarják csinálni.
NST-n ma voltam harmadszor, eddig minden oké volt, a picurka jól érzi magát benn.
Már izgulok, hogy mikor lesz a nagy nap, hogyan fognak történni a dolgok.
Egyébként tök jól érzem magam, semmi jele, hogy ma-holnap szülni kéne.

Móni

Kép
szmoni

Sziasztok!

Csilla!
Nem ismerem ugyan a szokásaidat, de tudom, hogy már vettél tőlem pelenkát a csajoknak.
Csak szeretnék szólni, hogy egy nagyon jó ikres akciót csináltam, ha érdekel kukkants be a webáruházba.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

SZiasztok!
Én holnap 13-ra megyek fogkőleszedésre, de az kb. 15 perc, így mi is ráérünk holnap délután!! :lol:
Elvinném a Benedeket is, szerencsére már meggyógyult.

Tőlem lehet olyan 1/2 5-kor is a Mandalában?!
ponger

Móni!

Nagyon sokat sétálj mostanában, csütörtöktől megint szép idő lesz!!!
Nagyon szorítunk majd érted/értetek!

Én elterveztem, hogy a vége felé minden nap délben kisétálok anyósomékhoz ebédelni, remélem szép idő lesz áprilisban, az olyan 35-35 perc oda-vissza.
ponger

Bogi!

Még mindig a pizsamán agonizálok :D :D , pár napja bementem a Brendonba élőben is szemügyre venni a pizsiket és csak az egyik modell érdekel, a többit furcsáltam.
A mell alatt itt egy kötő volt, de lehet egy laza gumizás is, szerintem.
Kép
A méret pedig inkább legyen szerintem konfekció: 42-44 (az az ugye?)

Ja és ne nézz hülyének de nagyon gondolkodunk a párommal egy 4 éves gyereknek való hálózsákon (olyan 104-es méret)... :oops: iszonyúan elegem van abból, hogy minden éjjel kitakarózik és fagyoskodva, kuporogva alszik, ritkán átkiabál, hogy anya takarj be és többször van az, hogy holdkórosként a párommal állandóan járunk át betakarni.
Azonban tegnap hajnali 1-ig dolgoztunk így reggelig úgy aludtunk mindketten a párommal mint a BUNDA, még pisilni se voltam kint, így szerintem a gyerek egész éjjel kitakarózva feküdt!!!! :evil:
Szörnyűűűűű!
ponger

Sziasztok!

JAJJJ! Én holnapban is délelőtt gondolkoztam, nekem a du. nem túl nyerő. :( Egyrészt ha du-i programom van, akkor bevallom örülök, hogy Zitát nem kell magammal cipelni. Ma viszont megint nem látjuk Apát, így holnap apázunk. :oops:
De azért Nektek jó teázást!!!!

amnioszkópia: nekem 5x csináltak, ebből 2x nem fájt, amikor az én dokim csinálta.
De ezen igazán nem fogunk összeveszni, Móninak biztos nagyobb szerencséje lesz ez ügyben! :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

és a csütörtök?
ponger

Mi lesz fél 5kor holnap a Mandalában? Előrehozott tali? :lol:

Kép
babancs

Andi holnap du. jön Győrbe, azért gondolta ezt a hirtelen összeröffenést.

Nóri!

Milyen volt a szombathelyi utad? Ma szerencsére nincs olyan mocsok idő, mint tegnap. Már csak vizsgázni kell menned?

Kép
Kép
v.lívi

Szia Szilvi!

Látom megjöttél. 2 fajta teát vettem. Jamaicai rumot és eper borsot. Az illatuk................hm! Igazad volt az üzlettel kapcsolatban. Illatorgia fogadott. A boltos néni nagyon kedves volt, elmondtam az igényeimet és nagyon készségesen megmutatott egy csomót. Hoztam szórólapokat, azokat áttanulmányozom. Utánam egy kismama jöt éppen szoptatós teát kért. Annak is tök jó illata volt. Ez egy ún. roibush-különlegesség, nem tartalmaz koffeint ezért éjjel-nappal lehet inni. Sokféle jótékony hatása van pl. fejfájásra, gyomorpanaszokra, görcsökre, allergiára és szoptatós anyáknál fokozza a tejtermelődést! :D

puszi Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Andi!
Sebi nekem is sokat csuklik. De úgy olvastam, hogy ez jó. Nekik egyáltalán nem megterhelő és kellemetlen, mint a felnőtteknek. Sőt még csecsemő korban is inkább hasznos úgy írják és nem kell azonnal megpróbálni megállítani nekik. Uis. erősödik tőle a rekeszizmuk...

Ma reggel nagyon rosszul voltam. Az édes kisfiam úgy felnyomta a fenekét a gyomromba, hogy szinte összepréselte. Már olyan állapotban voltam, hogy melltartó sem kell, akkora volt a dudor. A rossz az volt, hogy reggelizni is alig bírtam, aztán meg egy korty innivaló sem ment le a torkomon, annyira megfájdult a gyomrom. Jó óra kellett, amíg úgy döntött, hogy békén hagyja azt a helyet, hiába simiztem a popsiját! :)

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Hmm ez a teabolt engem is érdekel.. Hol van?

KépKép
KépKép
hangolka

sziasztok

igyekszem felrakni a képet, de előbb be kell szkennelni, és ma otthon hagytam, úgyhogy csak holnapra ígérhetem.

ha du mentek a mandalába, akkor én is tudnék menni :)

Kép
Kép
angel77

Szia Lívi!

Örülök, hogy tetszik a teásbolt!
Én sajna nagyon el vagyok a napokban havazva. Tegnap hívott anyu, hogy aput elvitte a mentő, mert leesett a kettes létráról a betonra - miközben a szomszédnál egy nagy faágat vágott le. Hát 60 év felett már az ember sajna nem olyan, mint 20 évesen. Rohannom kellett be a kórházba, mivel senki nem ért rá..ott voltam estig, aztán én vittem haza kocsival, mivel a mentőre több órát kellett volna várni. Szerencsére nem törött el a gerince, csak rettenetesen megütötte magát. Gondolhatjátok, nem tudtak beteghordót előkeríteni, aki legalább a kocsiba beültette volna..úgy kértem egy kerekes széket, amiről aztán valahogy bemászott. Én meg terhesen emelgessek..
Elég szenny idő volt tegnap- így kint aludtam anyuéknál Pannonhalmán. Na ők éjjel nem fűtenek, így mára szépen megfáztam. Reggel rohantam haza, mert jött anyósom az asztalossal. Gyorsan lebeszéltem vele, milyen polcokat szeretnék..ajd rohantam ebédelni a férjemmel.
Most indulok bevásárolni, majd ki a Marcal1-re tesóm gyerekeiért óvodába, iskolába. Aztán játszóház, este hazavinni őket. Holnap reggel meg izotópdiagnosztika..vérvétel..aztán elölről minden. :lol:
Na kisregény lett nekem ez a 2 napom..

Kép
babancs

Szilvi!
Mindeközben azért próbálj lécci pihenni is kicsit... Igaz, nem úgy tűnik, mintha lenne rá időd!!! Vigyázz magadra! Apukádnak pedig jobbulást!!

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Szila!

A teásbolt az Újvilág u. 3. szám alatt található és ha futólag jól láttam 10 órakor nyit.

Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Köszi Lívi! :) Így már beugrott, hogy melyik az! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Szila!

Szegény... mindenesetre aranyos lehetett a kis popsijával!
már akartam kérdezni a Szila minek a becézése? SZilvia ugye :?:

Szilvi!
Én is benézek majd abba a teás boltba. Apukádnak jobbulást! Tényleg jó, hogy nagy baj nem történt.

Akkor hagyjuk a holnapi napot, úgy jó, ha minenkinek jó! nem?
Meg a kis Zitáról lemondani? :shock: azt már nem!
ponger

Bea!
Igen, Szilvia a teljes nevem! :)
Aranyos volt, imádom egyébként, hogy kinyomja. Nagyon bal oldalon fekszik folyton. Szépen ki lehet tapintani a hátát is, de a popsijába már most bele vagyok bolondulva! Csak jöjjön ki, szétpuszilgatom Neki! :lol:

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!

SMS-ben kaptam a hírt Lívitől,hogy ha hazaérek,azonnak irány a babanet,mert helyzet van!Ezerrel olvastam azt a nem semmi mennyiséget,amit összehoztatok :shock: ,de a szerdai tali nekem sem jó :( ...persze ha délelőtt lenne, az más lenne :wink: ..Nekem legkésőbb 4re haza kell érnem,mert jön a tanítványom.

Babancs!
Az én apum is 60 felett van,de néha úgy hiszi,csak 540 és ő is állandóan látrára vagy épp fára mászik :roll: ...örülök,hogy nem lett nagyobb baj!DE TE VIGYÁZZ MAGADRA!!!!!

Teásbolt:Én is én is!!! :D ...szóval ,ki fogom próbálni! :wink:

Szila!
Már én is alig várom,hogy tudjam épp mit hová rak a kis huncut!
A rúgásokat érzem,de vannak még bekódolatlan mozdulatai.Néha csak lesek, és gondolkodom,hogy miket csinálhat!...azt hiszem forog,az az a furcsa érzés! :?

Lívi!
A szombathelyi út jó volt,csak fárasztó. A vasúttól a tanszékig való loholás-kb 30-40 perc,utána rögtön koncentráljak a darabokra,óra után meg rohanás vissza a vonathoz,hogy eléjem :roll: ..a napi tornám megvolt!
Azt megfogadtam,hogy vizsgázni már kocsival megyek! :wink:

Bogi!
Köszi!

Pussz
Szép napot!!!

KépKép
f.nóra
Győr

Jujj!Épp most olvasom,hogy apu 540 évesnek érzi magát...hmhm...csak 40-nek! :oops:
látra=létra

Majd megtanulok ám írni...idővel :D

Tünde!
Már én is ráharaptam az előrehozott tali ötletére,de látod,neked apanap,nekem tanítványnap......ez van!

Pusssssz

KépKép
f.nóra
Győr

akkor mikor lesz a találka?

Kép
Kép
angel77

Hmm...
És ha akik ráérünk, taliznánk? Vagy olyan izé lenne? :?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Annyira jó olvasni, hogy ennyit írtatok, sokan gyerek/munka mellett!

Andi, nekem is sokat csuklik, naponta többször is érzem, ált. hajnalban, amikor a viháncolásával felkelt.

Ponger, annyira megdöbbentett, amit a Siposról írtatok! Mi is jártunk hozzá a férjemmel, és bár feltűnt a reszelős hangja, nem következtettem belőle semmire. Elképesztő, hogy rendelőben dohányzik. Kb 5 évvel ezelőtt jártam hozzá, akkor még ezt nem tette. Bár én egy szót sem szólhatok rá, mert ő volt az, aki észrevette, hogy nem szedhetek fogigátlót, mert gyorsabban alvadok.

Babancs, nem semmi ez a program egy napra, én bizti kipurcannék, apukádnak gyógyulást!

Lányok, nst-re betöltött 37. hét után kell menni? Mert nekem semmi ilyen nincs ütemezve a 37.re.

Lívi, Timi hogy van?

Holnap nekem jó talizni, csak akkor egyezzünk meg!

Eszter
kornéliusz

Tünde elvesztettem a fonalat... ezt a délelőttre írtad? :D

Nekem jó a délelőtt is, csak akkor gyerek nélkül megyek, ami nem feltétlen annyira rossz...mert így tudok beszélgetni.
ponger

Ponger, írok Neked egy pozitív példát Krekó betegei közül/na nem mintha bátorításra szorulnál/:
a barátnőm 2 és fél éve császárral "szülte" kislányát, 41. héten, mert nem tágult és a baba is nagy volt, 4 kiló fölött. Most november 10-én szülte a 2. kislányát a betöltött 41. héten , simán hüvelyi szüléssel, 3,6kg. Jó az ilyet hallani, nem?

Lányok, tudja-e valaki, hogy a szülési szabadságot csak a szülés időponjától, vagy a kiírt szülés előtt 28 nappal lehet megkezdeni? A köztes időszakban nem? A védőnő nem tudta megmondani. Mindenképp szeretném előtte megkezdeni, nehogy esetleg átcsússzak januárra, mert akkor rosszabb tgyást kapnék, de 28 nappal előtte meg nem tudok elmenni a terhesgondozóba, mert máshol van időpontom. Ugye tudtok vmit mondani?

Lívi, átállt az óra!
kornéliusz

Na,akkor összefoglalom,hogy én mire jutottam ebből a sok infóból.
Három cspoprt van:
1.Akik délelőtt érnek rá
2.Akik délután érnek rá
3.És vannak,akiknek mindegy!

Én ráérek délelőtt és szívesen dumcsiznék egyet. :D ...legalább feltérképeznénk,hogy milyen a hőfok a Mandalában! :wink:
Nemrég beszéltem Lívivel,ha nektek jó,akkor ő is szívesen jönne Timivel...tehát ez a délelőtt
...és ha több turnusban találkoznánk? :oops:
Az a baj,hogy nem akarunk Andyval sem kiszúrni,hiszen az ő ötlete volt a tali.....
Na, nyilatkozzunk.

Én ráérek holnap délelőtt. ...délután sajnos nem.

KépKép
f.nóra
Győr

A holnapi tali az én ötletem volt.

Sztem akkor talizzunk 10-kor a Mandalában, ott hátul, ahol a múltkor.
Sajnálom, hogy nem jó mindenkinek, és remélem nem lesz ebből haragszomrád. :)
Azért egyre kevesebb időpont lesz, ami mindenkinek jó.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Amíg ezt írtam, Zita kilocsolta a cumisüvegből a teát a parkettára, tapicskolta a tenyerével, és kente a hajára... :? :? :shock: :lol: :lol:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tali: holnap délelőtt pajzsmirigy-vizsgálaton leszek, délután meg gyerekekre vigyázok..

Kornéliusz!

Én csak a tanulmányaimból emlékszem olyanra, hogy a szülési szabadságból 4 hétnek a szülés várható időpontja elé kell esnie.

..
És köszönöm apunak a jókívánságokat. (most ráfér :) )

Kép
babancs

Tünde!
Akkor nálad jelentkezem!Én ott leszek!!!!!....estére meg jó hajmosást Zitával :D

KépKép
f.nóra
Győr

Jaja, így van, a holnapi tali Tünde ötlete volt. :D Én csak mondtam, hogy nekem ok, mert holnap du. doki járat. Ma viszont kiderült, hogy anyuékhoz kell még loholnom utána, mert szombaton kollektív temetésre vonulás lesz és még meg kell beszélnünk a dolgokat, meg minden egyéb is közbejött. Sajna nekem így rohannom kell haza :cry: , de a mikis időpont az ok. Ugye az az elsődleges időpontunk, az nem változott? A holnapi csak bónusz lenne.

Andi

Kép
andykamama

Andi, igen, a holnapi a ráadás tali. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Lívi!
Meglestem Bálintot!....azt hiszem ő az..sajnos nem látszik túl jól...de szerintem ő az! :wink: :D

KépKép
f.nóra
Győr

Szila!
A csuklással kapcsolatos infó megnyugtató, én már kétségbeestem, hogy szegény kiscsaj biztos totál ki van tőle, de ezek szerint hadd edződjön. :D

Eszter!
A hónap végén személyesen fogom bevinni a táppénzes papíromat a személyügyre és már beszéltem a kolléganővel, hogy homályosítson fel ezekről a mindenféle kacifántos gyerek körüli kérdésekről. Kiművelődök a témában és megosztom Veletek is itt a fórumon. Bár, ha jobban belegondolok, Neked az már lehet, h. késő lesz? Nincs a munkahelyeden ilyen ismeretséged, aki tudna tanácsot adni?

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok!

Akkor én is megyek a talira. Most pedig felhívom Timit, remélem már nem változtatunk semmit. Akkor ha jól értem 10-kor a Mandalában! :) Most már mindenki odatalál ugye?

Szilvi!

Apukádnak jobbulást kívánok és mondd meg neki legalább míg terhes vagy ne másszon többet a létrára! :lol:

Én azt hittem Andi javasolta a talit, de ebben a kavarodásban nem csoda hogy elvesztettem a fonalat.

Jó éjt! Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Ráhelről tudtok vmit. Ő tud holnap jönni?

Beaaaaaaaaaaa! Hol vagy?

Kép
Kép
v.lívi

Küldtem Ráhelnek smst.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

sziasztok!!

Sajna a változatosság kedvéért nekem a holnap se jó,mert dolgozok.Pedig már nagyon megismernélek titeket.Na de majd ha otthon leszek.Holnap megyünk uh.-ra.Csekk befizetve kazi kikészítve apuka ráér úgyhogy eddig minden jó :lol: Már nagyon várom hogy újra láthassam az én kis picurkám na meg a nagy mackóm arcát amikor először megpillantja a babáját a képernyőn :D

Lyányok holnapra jó szórakozást és helyettem is hörpincsetek fel egy kis teát.

Puszika

Kép
neubi

Sziasztok!

Ponger!
Oké, és a pizsi milyen színű legyen? Jelen pillanatban kék anyagot kapott a varrónő, mert a rózsaszín hibás volt, nem hozta el.

A hálózsákból épp nemrég volt egy 116-os rendelés, úgyhogy a 104-es nem is olyan kirívó.
Végig zipzáras és bélelt termo volt, külsőre olyan, ami a honlapon van. Nekem nagyon tetszett.
Aki rendelte azt mondja, hogy nagyon bevált neki.
Ha kell, akkor megvarratom, és a hét végén, vagy jövő hét elején kész lesz.

Lányok!
Jó talit Nektek!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

my baby:) Kép my baby

Kép
Kép
angel77

Sziasztok!

Lányok nagyon jó volt beszélgetni veletek még így is, hogy ennyit késtem!!! Azóta itt ujjongok a páromnak, hogy kiderült egy utcában lakunk a Lívivel meg a Nórival! Annyira örülök! :D majd sétálgathatunk közösen például a Hajós játszótérre... A Bálint meg addig a Benedekkel játszhat. nem? :wink:

Bogi!
A 116-os mértet hány évesnek vették, mert igazából ruhába kell neki 98-as, de lehet nekünk is a 116-os kellene??? nagyon régen volt neki hálózsákja már nem emlékszem, hogy abból milyen méretet kell venni, nagyobbat vagy akkorát amekora? Segíts kérlek!
Mennyibe kerülne? azt elfelejtettem megkérdezni.
A kék nem az én színem :( , valami helyes mintás is lehet vagy fehér, de a rózsaszín is jó, vagy csíkos, meg ilyenek. nem gond?
ponger

Angel!

Aranyos a pici! Nem tudod kisebb méretben betenni? (vagy csak én látom homályosnak??)

Ma úgy tűnik mindenki a talin van. Én meg bemásolom a mai emilemet:

**Ha a férfiak lennének a világ urai, akkor:***

>
> *1. A nőnapot áttennék február 29-ére.
>
> 2. A nyakkendőt nem lenne muszáj megkötni. A sliccet meg felhúzni.
>
> 3. A mellnagyobbító műtéteket besorolnák a TB-támogatottak közé.
>
> 4. Az egyszerűség kedvéért minden nőt ugyanúgy hívnának.
>
> 5. Minden nő allergiás lenne az aranyra, drágakövekre és a bundára.
>
> 6. A női orrban lenne egy speciális filter, ami elnyeli a
> sör-,izzadság- és hagymaszagot.
>
> 7. Macskát kizárólag a kínai éttermek hűtőjében lehetne tartani,
> és a céllövöldében, mint céltárgyat.
>
> 8. Minden telefonba be lenne építve egy szerkezet, amely 10
> percután automatikusan bontja a vonalat.
>
> 9. A szalvétát fel sem találták volna.
>
> 10. A női mell bámulása első találkozáskor szerelmi vallomásnak
> minősülne.
>
> 11. Aki a belső sávban hatvannal megy, azt a helyszínen lelőnék.
>
> 12. A lányuk férjhez adása után az anyák egyszerűen elfelejtenék
> azok létezését is. Így meg lenne oldva az anyósprobléma.
>
> 13. Sörhas helyett sörizmokat növesztenének.
>
> 14. Feltalálnák azt a zoknit, amely magától megtalálja a párját,
> bárhol is hagyták őket a lakásban.
>
> 15. Az üzletasszonyok mindennapi viselete a bikini lenne.
>
> 16. A vécéülőke azonnal felcsapódna, amint felkelnek róla.
>
> 17. A szemeteszsákok önállóan elhagynák a házat.
>
> 18. A nők egy évben egyszer menstruálnának, a horgászidény
kezdetekor.

Kép
babancs

Sziasztok!
A tali jó volt :D :D :D Tök fura,olyan hamar telik az idő.Még le sem ültünk beszélgetni,máris dél volt :shock: ...
A hőmérséklet a multkori óta nem sokat javult,de igazából ..én legalábbis --nem fáztam.

Angel!!!!
Jó,hogy felraktad a 4D-s képet!Mindeg elolvadok,ha látok egy ilyet!Annyira hihetetlen,hogy egy ilyen baby úszkál a pocakunkban!

Andy!
Várjuk a kacifántos gyerek körüli kérdésekra a válaszokat,ha megtudod! :wink:

Pussz
További szép napot!...........bár ez az időjárás!!!??? :roll:

KépKép
f.nóra
Győr

Babancs!
...az a zoknitéma nem is lenne rossz! :wink: :D

KépKép
f.nóra
Győr

Babancs!
Nagyon jó a lista!!! :D
Én egy olyan emailt kaptam amiben megtörtént esetek vannak leírva:

Egy kis boltban dolgozom. A múltkor egy vevõ a pulton felejtette a mobilját.
Megnéztem rajta a címlistát, és felhívtam a Mama feliratnál jelzett telefonszámot. Elmondtam a hölgynek, hogy a fia telefonja nálunk van.
- Azonnal intézkedem - válaszolt a Mama.
Kis idõ múlva megcsörrent a mobil, felvettem:
- Halló?
- Kisfiam, a kis boltból telefonáltak, hogy náluk van a mobilod, menj érte!

Kaptam egy ilyen sms-t: Nyerjen 500e Ft-ot az Europarktol..blabla.. erre kuldtem nekik egy ilyen valaszt:
"Meg egy ilyet kapok es megb * m anyadat a ravatalon!"
Erre jott egy valasz:
"On sikeresen leiratkozott hirlevelunkrol."

És a legnagyobb!!!! :)
"fasza buli volt, anyám írt sms-t, hogy meghalt a papa, én végigbõgtem az éjszakát, és kiderült, hogy csak a pápa halt meg, - csak anyám nem bír ékezetet írni..."

Autóval utaztam Montrealból Québec Citybe, a 20-as országúton, amikor megálltam egy pihenõnél, hogy használjam a WC-t. Az elsõ fülke használatban volt, betértem a másodikba. Alig ültem le, amikor a szomszédból egy hang
megkérdezi:
- Halló, hogy vagy?
Nem tartozom azok közé, akik beszélgetésbe elegyednek egy férfi WC-ben mindenkivel, de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan
válaszoltam:
- Elég jól!
Mire a szomszédos férfi megkérdezi:
- Mi járatban vagy?
Micsoda kérdés! Arra gondoltam, ez a beszélgetés határozottan kezd bizarr lenni, ezért csak annyit mondtam:
- Mint ön is, kelet felé utazom!
A szomszéd idegesen megszólal újra:
- Te, idefigyelj! Vissza foglak hívni, a szomszéd fülkében van egy hülye, aki minden kérdésemre válaszol, szia!
ponger

Sziasztok! :)

Örülök, hogy jó volt a mai talitok is! :) Fincsi teákat ittatok?

Angela! Édes a picur! Jó hogy látni lehetett a pofiját! :) Majd vhogy megoldom a netes hivatkozást és felteszem a Kisbékánk lábát, mert nekünk az az éles! :)

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Andi,

Privi ment. Megkaptad?
Mintha vacakolt volna az internet, azért nem vagyok biztos benne , hogy sikerült.
M.

Kép
szmoni

Ponger!
A WC-s story a kedvencem! :D

Andy!
Mikibánál minden rendben ment,ugye?!

KépKép
f.nóra
Győr

Neubi!!

Na mi volt az UH-án?????!!!! :o Minden ok? tudod már mi lesz? :wink:

Nóri!
Azon én is jót nevettem.
Kismamajóga: Mi lenne ha valamelyik nap kölcsönadnám a dvd-t megnézed és ha tetszik átmásolom?
Ja és köszi, hogy hazahoztál kedves volt tőled!

Andi!
Mi volt a dokinál meg az UH-án??? vagy ott nem voltál?
ponger

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?