Új privát üzeneted érkezett!

Édesem, írok én, csak csörög a telefon, az Ádám ordít a járókában, a kutya kimenne, szóval... zajlik az élet.

Aprópó, telefon. Ugye vettem magamnak egy gyönyörűséges új telefont. És szerintem ma viszem vissza. Tök hülye. Már másodszorra csinálja, hogy eltünteti a telefonkönyvből a neveket. Nem tudom mi alapján, de a felét nem mutatja. Kikapcsolom, visszakapcsolom, semmi. Azután egyszercsak megjön az esze és minden név látszik.
Valaki azt mondta, valószínű szoftverfrissítés kell neki. Marha jó, az 1 hónapos telefonomon.
Úgyhogy ma visszaviszem mert megőrülök tőle.
Tegnap a könyvelővel kellett volna beszélnem, na, az ő telefonszáma eltűnt. Hosszas nyomozás után, (a meglévő telefonszámokkal) kinyomoztam megint a számát. :evil:

Edith, ez szörnyű! Borzasztóan sajnálom őket.
Igen, ahogy a Márti írta, engem is az vigasztalt mikor az Ádám kórházban volt, hogy ő egészséges és nemsokára viszem haza. De a többi baba, aki ott feküdt!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jól van, Márti, sikerült "felhúzni"! :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Írásban Kriszta szokott lenni, Kriszat, Kriaszta, Kriszuta, De egyszerű Kruszta nem volt még :oops: :oops: :oops: :oops: . De látod, itt is érvényes, ami késik, nem múlik! Ja, és sokszor lenemecsekelem, mármint kicsivel sikerül írni a nevét! :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:nálunk szokott lenni a terhesség elején EKG vizsgálat, abból nem derül ki, hogy valakinek ilyen szörnyűség történhet a szívével?????Akkor meg kellett volna császározni, nem????!!!!Őrület, hogy annyi vizsgálat van állandóan és akkor ilyenre nem figyelnek, vagy mint Izáéknál arra a nyavalyás ferőzésre még csak rá se bagóztak!!!!Szörnyű!!!!És akkor persze szüljön mindenki jó sok gyereket, mikor az orvosokban nem lehet bízni, eltartani őket ezekből a GYED-ekből, GYES-ekből képtelenség, de fogjuk be a szánkat, merthogy a családipótlékot milyen fa@án felemelték!!!! :evil:
Bocsi a kirohanásért, kicsit borongós hetem van...nem tudom, azt hiszem rám szakadt a világfájdalom, meg kicsit az önsajnálat meg tegnap a párom szemében olyan szomorúságot láttam a pénztelenség miatt........ :cry:
Elkezdtem tegnap már nem tudom mire fel magyarázni a Szoninak, hogy kevés pénzünk van(kEVÉS=0), mert hogy apától ellopták a pénzt ami a bolté volt és nem kapott fizut.Erre ő magából kikelve mondta, hogy ilyet nem szabad csinálni 8) És amikor tegnap a jóapja szomorkodott , megkérdezte tőle, hogy mi a baj????
Még ebben a nyomorult hekyzetünkben is vannak ilyen boldog örömteli percek amiket a gyerekek okoznak, na ezért éredemes élni!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Edith:aki nem dolgozik az nem hibázik!!!! :wink:
Meg különben is te megtanultál írni mi meg olvasni, úgyhogy írj bármit majd megfejtjük!!!! 8) Én múltkor azt írtam hogy BABATAKI (babatali helyett)oszt senki se nem szólt!!!! :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hát igen, én is ezt kérdezem magamtól, hogy hogy a fenébe nem lehet ilyesmit észrevenni? VAgy hogy egy baba térdkalács nélkül születik, mégha meg is tanul járni, világéletében protézise lesz.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti, meg azt írtad, hogy a Julcsi lányai METEGEK lettek. Ezt szóvá is tettem! :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnálom, hogy rossz heted van, én sem vagyok valami kitűnő passzban. Reggel István azt vágta a fejemhez, hogy miért nem készítettem el a szendvicset miért csak kitettem a hozzávalókat? Lehet, hogy apróság a ti anyagi helyzetetekhez képest, de nálam egy ilyesmi (és gondolom sokunknál) annyira el tudja rontani a hangulatot, napot, hetet, mindent. Az előbb akartam ezt írni, de hazajött közben István munkából, mert nagyon ramatyul van, fáj a feje, lázas, meg van hűlve.
Én meg pátyolgathatom most őt. Na, mentem is, hogy lássak a napi munkámhoz! :)
Írjatok!
JA, ha van kedvetek, nézzetek bele a naplónkba (Aláírásban ott a link), mert egy érdekes "sorozatot" teszek fel, ahogyan Kriszta babázik. Még ne teljes, de lesz vagy 10 kép! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Jó reggelt!

Hát csak beetetés volt az előző éjszaka, most is szarul aludt. Lassan már tükörbe sem nézek, olyan zombi vagyok!!!

Edith: A sírós és magányos napjaimhoz az ilyen hír még rátesz egy lapáttal. Szegény-szegény pici baba! Reggel hozzámbújt Barnus, és azt mondta, hogy nagyon szeretlek! Na akkor is könnyek gyűltek a szemembe a végtelen fáradtság ellenére is.

Márti! Akkor Alsópáhok ugrott? Nem sikerült Rolandnak melóhelyet találnia? (A múltkor írtál róla)

Barbi!

Az én telefonom fél éves, már háromszor szart be, ugyanazzal a hibával. Mindig szoftvert frissítenek, egy ideig jó, aztán megint meghülyül és ugyanolyan rossz. Tiéd milyen? Ha még egyszer bekrepál, irány a KERMI.

Csinált már valaki meggyes krumplit? Ehető íze van?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit, sajnálom a szar éjszakát. Akkor nem jött be amire gondoltál.
A telefonom Nokia 6111. Most leviszem a szervizbe, de már előre keményítem magam, mert nem vagyok hajlandó a gyerekkel órákig várni.
Ha ezután sem lesz jó, akkor kicseréltetem. Sz@rok rá!
Tudod mit hallottam? Hogy ezeknek a telefonoknak igazából semmi baja, csak küldenek rá valami vírust. Miután sokat kínlódtál vele, veszel egy másikat. Na, ez az üzlet benne!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na, épp kávét akartam küldeni mindenkinek, de látom kicsit belendültetek. :lol:

Azért elküldöm :D
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edit:na ja, tegnap ezt is benyögte a párom, hogy ne menjünk, de én ahhoz ragaszkodom, már csak magunk miatt is és szerencsére annak a háromnegyed része bevan már fizetve előlegbe úgyhogy menni kell!!!!! :lol: Meló talán lesz, de csak januárban van a felvételi majd akkor kiderül, a tűzoltósághoz jelentkezik.Nem sokkal több pénz, de ugye a juttatások, 13-dik havi fizu, kaja jegy= mi ilyeneket csak hallomásból ismerünk.Ja és 24-72 a munkabeosztás úgyhogy vagy többet lenne velünk vagy nézhetne mást is mellé.Most ebben reménykedünk. :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi, jólesett a kávé, köszi! :lol:

Edit, passzolom a meggyes krumplit. :roll:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edit!
Sajnálom az ismételt rossz éjszakát, azért csak elmúlik egyszer. Most mi lehetett a baj? Talán újabb fogacska készülődik?

Edith!
Borzasztó az a történet, amit írtál. Hihetetlennek tartom, hogy a mai korban ilyen előfordulhat, hogy meghal a szülő nő. Abba már bele sem merek gondolni, hogy mi lesz a kisbabával, na meg a férjjel, ha volt.
Sajna és sem tudom, hogy milyen lehet a meggyes krumpli, de szerintem bízd Virágra. Enyémek még azt sem tudják, mi az a meggy. :oops:

Márti!
Ragaszkodjál csak Alsópáhokhoz! :wink: Egyrészt mert nektek is kell annyi kis lazítás, másrészt meg akkor találkozunk. :)

Barbi!
Ne hagyd magad, a telefonod gondolom még simán garanciás. Már önmagában az is gáz, hogy egy 1 hónapos telefonon szoftvert kell frissíteni.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na, utólag írtam a meggye krumplis szöveget, és sikerült rossz helyre tennem, szóval az EDIT-nek szól, nem EDITH-nek. :oops:

Egyébként erről jut eszembe, hogy emlékezzetek az egyszer bemásolt szövegemre az elírásokkal kapcsolatban. Csak az első és az utolsó betű legyen jó helyen, és akkor simán tudjuk olvasni. :wink: Sőt, azért ennél komplikáltabb elírással is meg tudunk bírkózni szerintem. :)

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok

Edit: sajnálom a rossz éjszakát. A múlt héten én is azt gondoltam rájöttem a nem alvás okára. Erre két éjszaka is ébredt, de most mintha érezte volna, hogy nem vagyok jól végig aludt reggelig.
Meggyes krumpliról nekem a meggyszósz jutott eszembe. Én úgy csinálnám, hogy a meggyet egy kis tápszerrel v. tejpéppel keverném és krumplival sűríteném.
Jó ötletet adtál, én is hozok anyóstól és kipróbálom.

Andi: nagyon guszta a kávé, fénypostán el tudod küldeni? :wink:

Barbi: nem semmi ez a telefon dolog. Hihetetlen hogy egy 1 hónapos telefon is elromlik.

Márti: sajnálom, hogy ilyen rossz az anyagi helyzetetek. Már egyszer mondtam, én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyivel több mindenünk van mint másoknak (lakás, gyerek, stb).
Drukkolok, hogy hamar megoldódjon a dolog.

Edith: jobbulást a férjednek. Engem tegnap a Ferkó pátyolgatott. Olyan aranyos volt, minden megtett, hogy én tudjak pihenni.

Tegnap nagyon rosszul voltam. Estére még be is lázasodtam, de most reggelre már semmi bajom (remélem, nem kiabálom el, és már nem is lesz). Nem tudom, mi lehetett!
Vettem tesztet és nem vagyok terhes. 8)

A Szandi tegnap felkapaszkodott a pihenőszékre és feltérdelt, majd ebből felállt. Mivel alacsony a szék nem egyenesen állt, hanem hajlított derékkal.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Barbi!

Az enyém Nokia 6101!!!

Mennem kell etetni, később jövök!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Zsuzsi:örülök, hogy jobban vagy és nem a gólya kerülgetett!!!!!De akkor meg mi????? :shock:
Én bízom nagyon, hogy most már csak jobb lehet a helyzet!!!! :lol: Nem lesz gond csak ezt a másfél hónapot kell kibírni, kifizetni valahogy a Roland főnökeit oszt csókolom!!!!!

Zsandi:ne aggódj megyünk, én már tegnap azt is mondtam a páromnak ha annyira nem akar jönni(bár csak a pénz miatt vacilál, ja meg lehet hogy nem akarjék elengedni szabira pedig még 9 van neki)akkor lemegyek vonattal a kölykökkel!!!!Jól megfenyegettem mi????? 8) 8) 8) Szóval 7-én megyünk 14 órától lehet a szobát elfoglalni.Végülis az is a jó, hogy a reggeli, vacsi benne van, magunknak viszunk 1 csomag szeletelt kenyeret + szalámit ebédre, Szoninak meg vadászunk valamit, Zsombinak meg majd viszek üvegest.De ha Szonó úgy viselkedik, mint tavaly, no akkor magyon nem fog enni!!!! :lol: :lol: Állandóan a játszóházban volt, vagy az apjával a medencében. :lol:
Csak most azon parázok, hogy 2 gyerekhez 2 felnőtt kell a vízben, foggalmam sincs van e fürdőruhám, már rég nem szoktam így neki vetkőzni nyáron, de ha találok is valamit a szekrény méllyén hogy fog rám jönni ,vagy ha rámjön hogy fogok kinézni????? :roll: :shock:

Zsombinak fogtam a Szoni kisszékét és simán feltérdelt rá!!!! :roll:


Ja, tegnap csináltam hagymalevest a Julcsi adta az ötletet, de az én szakácskönyvemben sima lisztszórással kellett sűríteni , semmi extra alapanyag, és olyan fincsi lett!!!!Pirítottam hozzá zsemlekockát, meg sajt a tetejére hmmmmmmmmmmmmmm. :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szerintem megőszülök nap végére!!!!Fiam benevezett valami "ki tud többet nyáladzani, de direkt ám" versenyre, és én vagyok a fő célpont!!!! :lol: Ráadásul reggel óta aludt egy fél órát és a csaszikám sem úgy néz ki mint aki fáradt!!!!! :roll:
Remélem ti épp pihiztek , valaki helyettem is ihatna egy kávét vagy csináljon valami pihentető dolgot és közben gondoljon rám. :wink: :roll: :P :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!

Gondolok Rád, 1 órát altattam Virágot, mire négykézláb állásból ÖSSZEESETT a fáradtságtól.

Pihenésképpen vasalnom kell, de gondolok ám Rád! :D

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:de legalább tudsz elmélkedni és nem kell 1 gyerkőcöt sem szemmel tartani!!!!! :lol: :lol: :P De aranyos vagy!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Valaki nekem is elvasalhatna, múlt hét óta készülök rá, de még nem vitt rá a lélek. Közben megy csak mosok, mosok, mosok....

Nekem miért nem esnek össze a gyerekeim a fáradságtól? :D Nekik ez még nem jutott eszükbe, ha fáradtak, üvöltenek.

Edit!
Jó vasalást!

Márti, Barbi!
Remélem azért tudtatok beszélgetni, mégha bekavartam is kicsit a MSN-en. Főleg, hogy hiába volt, megint lefagytam közben. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsuzsi,
örülök, hogy jobban vagy. Remélem továbbra is. :lol:
Szandi pedig nagyon ügyes, gratula neki.

Edit, pihentető vasalás? Az jó! :wink: :lol:
Most, hogy megint szar éjszakátok volt áruld el, mire gondoltál, mitől aludt tegnap éjjel?

Mártikám, most én csináltam kávét. Kérsz? :lol: (nyisd az ablakot)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Andi, persze, olyan jót beszélgettünk, hogy én már nem is beszélek többet a Mártival! :lol: (leöregezett)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Most hogy mondjátok nekem is lenne mit vasalnom, talán ráveszem magamat, ha a Szandi is engedi. :wink:

Barbi: nálatok, milyenek az éjszakák?

Edit: engem is érdekelne, mire gondoltál, mitől aludt előző éjszaka?

Márti: Zsombinak már van foga? Mintha egyszer említetted volna, hogy kint van a hegye, de nem emlékszem pontosan. :oops:

Mostanában nálunk is gond van a napközben alvással. Már tök álmos, berakom az ágyba és csak szenved, de legalább újra el tud aludni a hintában. Most is ott aludt egy háromnegyed órát.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Én nem öregeztem a Barbit, na halljátok aki ilyen érzékeny!!!!Volt ám ott 1 kérdőjel is!!!!!Megártott neki a hajmosás!!!!!
50%-os sikerem van a kiscsaj már beájult már csak a kistökit kéne elaltatni, de nem megy!!!! :?
Zsuzsi:igen a bal alsó foga már kint van egyre nagyobb, 14-én növesztette, több egyenlőre nincs!

Barbikám:köstz átjött a kávé, vagy én főztem????? :shock: Nem tudom már de itt illatozik!!!! :P Ez a lényeg.

Zsandi:én már röhögtem, hogy mindíg eltűntél!!!! :P :P :P
Meg azon is, hogy kb. 3 helyen msn-eztem=ugye veletek mindjárt kettőn, aztán itt volt még a 2 csibészem...jó volt na!!!!! :P Azt sem tudtam hol vagyok!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


:wink: Julcsi :wink: Árpi: :wink: megvannak :wink: a :wink: jegyek :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Hűha, ez már a kihalás széle?????? :shock:
Mi újság? Hogy vagytok mamák/papák és babák?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Hello! MI jól!

István "döglik" az ágyban, mert még mindig, sőt méginkább hulla tegnaphoz képest, kriszta csattan ki az erőtől én meg egy iszonyú fejfájással küszködök, ami tegnap óta állandóan tart Szóval jól vgyunk, de nem panaszkodok. kriszta fél 4-kor cumit kért, fél 6-kor pedig meg sem kottyant neki a 135 ml tápszer. Este pedig megevett 165 ml-t. Remélem, most már újra fogja inni a tejet rendesen, és nemcsak beetetés volt ez a két alkalom.

Bocs', hogy most nem tudok reagálni, de a reflexxeim mind kimúltak! Vigyázzatok magatokra, kellemes napot nektek! :) Ha tudok, azért még jövök!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Én már most szétvagyok esve.Már a tegnaptl kipurcantam, mikor is a drága másodszülöttem aludt napközben 1.5 órát azt is 2 részletben.... :? most meg háromnegyed 5kor kelt és nem volt kedve visszaaludni, ráadásul csatlakozott hozzá a tesókája is fél 6tól kukorékol ő is. :? 1 kávén már túl vagyok, de úgy érzem magam mint egy felmosórongy :roll:
Én különben is én ma pihenek , mert tegnap is én írogattam a legtöbbet...meg mindíg is és kész :TOLL A FÜLETEKBE :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Még annyit, hogy Edith:édes a Krisztád ahogy vizsgálgatja a babát!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi:BOLDOG SZÜLINAPOT az Istvánnak!!!!! :lol:
Most már tényleg eldugulok és hagylak kibontakozni titeket!!!!
Julcsi:hogy vagytok????? :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith!
Nem tudom, hogy honnan lehet tudni, de akkor boldog szülinapot Istvánnak tőlünk is. :D

Márti!
Nem baj ám, hogy sokszor szoktál írni, azért most is tedd ezt. Mindannyian szeretünk olvasni, és még soha nem szóltunk meg. Különben én is belendülök néha... :?

Edit!
Haza ért apa? Vagy mégis tolódik a dolog holnapig?

A tegnapi napunk nekünk is elég gáz lett, főleg délután. Fél 1-kor keltek a nagy szunyából (3 órát aludtak), de utána már semmit. 4 órától már ment a nyügi, de sehogy nem bírtak elaludni. A megsemmisüléstől csak az mentett meg, hogy kb. fél 5-kor jött a Zsolti nagymamája, így volt egy kis segítségem. Viszont hozta magával a most épp nála levő 4 éves unokáját, aki szintén rajtam lógott, és játszani kellett, meg mindig mást enni, inni, úgyhogy annyira nem volt laza. Viszont itt voltak addig, míg Zsolti haza nem ért, azért ez is segítség volt. A gyerekek fél 7-kor bealudtak, igaz csak egy fél órára, és 7-től fél 8-ig (fürdésig) egyfolytában üvöltöttek, ilyen még nem is volt soha. Utána meg nem ment az elalvás, Marcinak 9-kor sikeredett. Aztán aludtak fél 7-ig, azóta meg játszanak. Remélem a mai nap kicsit csendesebb lesz, azért jó lenne rávenni őket, hogy délután is kéne egy kis pihi a saját érdekükben, na meg az én idegredszeremnek.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Egy-két kép

Marci és a virág
Kép

Ketten
Kép

Törpék a nagymamával
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na, már korán reggel nem vagyok normális!!!

Szóval:
BARBI! Boldog születésnapot Istvánodnak!

Andi
Kép
zsandi
 
 


[quote="bmo"]: írta:bmowink: Julcsi :wink: Árpi: :wink: megvannak :wink: a :wink: jegyek :wink:


Köszi, akkor este dejó... :wink:
Vendég
 


drev:már alig várjuk!!!! :wink:
Tegnap mikor a Roland elment a jegyekért nem találtam meg a farmeremet, mert a jóédesanyám múltkor összehajtogatta és elrakta :evil: , így nem tudtam vele menni...majdnem sírva fakadtam...már úgy vártam egy kis gyerekmentes félórát :oops: ....tudom én dög. :?
Ha valaki nem tudná, este a Julcsiékkal elmegyünk arra a kortárs táncelőadásra , amit múltkor a drev ajánlott. :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!


Márti,
köszönöm a hiányolást.Még csak az előző két oldalnyi termést sikerült elolvasnom,így most nem tudok hozzászólni a mostani témákhoz,de bepótolom.

Rólunk annyit,hogy már egész jól vagyunk,ismét jó kedvű Hanna baba
Igaz hétfőn mégegyszer fel kellett szúrni a fülét,mert a sok váladék eltömte a lyukat. :evil:
Elég csúny baci tenyészett ki,a Streptococcus pneumoniae,pont erről írtam legutóbb amikor az oltásokról volt szó,ez ellen van az a drága oltás,amire nincs támogatás.Még szerencse,hogy ennyivel megúsztuk és nem lett "komolyabb" betegség belőle.Igazmár a második adag antibiotikumot fogyasszuk,remélem most már megöltük az összes bacit!

Zsandi,
nagyon jók a képek.

Barbi,
látom Istvánnak szülinapja van. :lol:
Akkor én is csatlakozom a BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok táborába!

Mindenkinek puszi,majd még jövök,ha végig olvastam mindent!

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Timi:örülök, hogy meggyógyult a lánykád!!!!Utólag is boldog hófordulót....apám már mindjárt 1 éves Hanna!!!!Nem semmi!!!!!
Legalább a nagycsaládosoknak támogathatnák ezt a szurit!!!!! :evil:
Mit kap az első szülinapjára??????Jó sok puszit az biztos, igaz???? :wink:

Na, akkor kitűzöm a dátumot:december 16. a következő tali várunk mindenkit szeretettel!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Timi, örülök, hogy Hanna baba meggyógyult, én is sok boldog 11. hónapot kívánok neki, utólag is. :P

Edith, párodnak jobbulást. Neked meg kevesebb, sőt, semmi fejfájást! Lehet, hogy a meleget érzed? Hétvégére 17 fokot mondanak. :roll:

Márti, legalább este kicsit kikapcsolódsz. Érezzétek jól magatokat. :wink:

Andi, én is próbálom elmagyarázni az Ádámnak, amikor tiszta nyűg és aludnia kellene, hogy milyen jó lesz. Sz@rik rá, nem alszik. :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!
Először is: Barbi, BOLDOG SZÜLINAPOT ISTVÁNNAK!!!!!!!!!

Timi, örülök, hogy jobban vagytok! Nem semmi, amit Hannának el kellett szenvednie. Remélem mostmár elkerül titeket a betegség.

Márti, majd ma időben kezd el keresni a gatyódat. De ha nem találod akkor szólj és szolidaritásból én is melegítőt veszek fel. És akkor mi leszünk a trottyosok.

Andi, tök jók a képek. Látom Marci vagy kertész vagy elektronikus szerelő lesz. Flóra haja hogy beindult, tök jó! Remélem a mai napotok jobb lesz!!!!

Edit, hazaért a párod? Hogy bírod?

KépKép
kgiulia
 
 


Nem ám ennyi voltam, csak közben altatom a kiscsávót. De én győztem, elaludt.
Mi már hajnalban megjártunk mindent, menni kellett az Ádámmal a csontkovácshoz. De minden rendben, nincs semmi gond.
Persze megint kaptam hideget-meleget. Először is a doki aszisztense burkoltan ledagattozott. Közölte, hogy nagyon jó a nadrágom, pont ott fog össze ahol kell. Hát... ritkán nem jutok szóhoz, de ez most egy olyan pillanat volt.
Aztán jött az Ádám, közölte hogy hisztis. Ehhez tudni kell, hogy 3/4 órát vártunk a dokira és közben bekakilt a drága. Nem hisztizett, csak ugrált a karomban ahogy szokott és kiabált. Nem sírt, csak kiabálva dumált. (most ez a legújabb) Akkor már mosolyogva mondtam, hogy 8 hónaposan nem ül még órákig a karomban mozdulatlanul (szerintem sosem fog) és ugye kaka van a pelusban.
Bunkó volt a csaj, de nem direkt, tehát nem akart bántani, belőle ez csak úgy jött. Tudjátok, az alaptermészete paraszt.
Mindegy, a végén már csak mosolyogtam.
Persze a doki kicsit megrángatta a nyakát, erre az Ádám ugye sírt. Na, akkor meg mondták a rendelőben lévő 100 évesek, hogy nem kell sírni, most mi van! Én szintén mosolyogva, mézes-mázas hangon mondtam az Ádámnak hangosan, hogy mond meg a néninek, nem neki fájt hanem neked.
Ennyit a reggelről!
Most elaludt, próbálom kiganézni a lakást, utána még mennünk kell tortát rendelni és vásárolni. Szuper lesz, berakni a kocsiba, kivenni a kocsiból, cipelni...

Az Istvánnak átadok minden köszöntést, nagyon aranyosak vagytok, köszönjük. :P

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Akkor ez dilis csaj volt Barbikám!!!!Ha engem meglát, lehet hogy a szava is elakad és nem célozgat!!!! :lol: :lol: :lol: Gondolom még gyermektelen karcsúnádszál típus volt!!!!AZ lehet, hogy leöregeztelek, bár ezt tagadom :wink: , de hogy dagadt nem vagy az biztos!!!!!
Na és akkor most már nem kell többet menni?????Kiroppantotta azt a valamit???? :shock:

Persze most már alszik majdnem 2 órája a kiskrapek...édespofa :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hát barbi, szra napod volt eddig is: DE egy dolognak örülök, hogy minden rendben volt Ádámmal. ÉS szerintem a 100 éveseket jól reagáltad le, büszke vagyok rád. Tudom ez neked most nem számít én akkor is büszke vagyok. Ugyanis valószínű én nem tudtam így lereagálni. Tuti leblokkoltam volna. Az emberek bunkósága mindig ledöbbent és elfelejtek beszólni. De te ügyi voltál.
Gondolja tortára! Faxolhatnál nekem is!

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsikám, köszönöm. De sok ilyen beszólás után megedződsz (így kell írni? :oops: ) és már csípőből válaszolsz. Ráadásul én tudom, hogy hogy működik a kiscsávó, és igen, néha hisztis, de most nem volt az. Mindenkire mosolygott, ahogy szokott (bár nem érdemelték meg.)
A csaj aki lekövérezett meg szintén 60 és a halál közötti, úgyhogy azért is nem szóltam, csak mosolyogtam.
Ma nem tudnak felidegesíteni, egyszerűen nem hagyom magam!

Torta ma még nem lesz, csak vasárnap. Most csak megrendelem. De küldök belőle, majd szólok, hogy nyissátok az ablakot. :lol:
Tudjátok, kilók ide vagy oda, kell a boldogsághormon! :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jajj, össze-vissza kapkodok.
Márti, már 2 órája alszik? Kis drága. Gondolja, oszd be egész napra?
Most nem volt becsípődve már semmi, a múltkor kiroppantotta a doki. Bal oldalon volt valami, és ez úgy jött elő, hogy sokszor jobbra tartotta a fejét, főleg jobbra, ezt az oldalát használta leginkább. És fájdalom hatására (pl. mikor a Lilla kezelte) csak jobbra volt hajlandó fordulni. De ezt már 2 hetesen is észrevette a dokinénink, mondta is, hogy valamiért csak jobbra fordul. Hát, most már remélem minden rendben lesz.
Ja, és ez okozhatta azt is, hogy a Lilla nem tudta berakni négykézláb. Azonnal hasravágta magát és sírt. Fájhatott neki.
Igazából nem szoktak ilyen kisbabát csontkovácsok kezelni, nem merik.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi!
Örülök, hogy Ádám teljesen rendben van. Azok az emberek meg barmok, nekem példul soha nem jutna eszembe szólni akármit is egy kisbabát tartó anyukának, ha mosolyog, ha sír az a gyerek. Valszeg oka van mindkettőnek.
Mi lett a telefonoddal?

Márti!
Látod miyen rendes fiad van? Hagy rápihenni az esti mókára. Mikor mentek, hánykor kezdődik? Jó szórakozást egyébként nektek is meg Julcsiéknak is. Aztán majd meséljetek, hogy hogy tetszett, Árpi véleményét már ismerjük. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Timi!
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy Hanna baba már jól van. Pont tegnap reggel volt szó a pneumococcus oltásról, egy szakember ajánlotta, állítólag már 2 hónapos korban meg lehet kezdeni az immunitás kialakítását, ő is szorgalmazta. Elhangzott az is, hogy van anyagi vonzata, de nagyon nem tértek ki rá. Te jutottál rögtön eszembe, bár nem tudom igazán, hogy ez-e az. Ha nem lenne ennyi amennyi, nem gondolkoznék, de így azért erősen kalkulálnunk kell. Borzasztó, hogy ezt kell tennünk egy egészséget szolgáló dologgal.
Többi manó hogy van? Suli, ovi?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Telefon: a tengersok eszemmel nem találom a számláját. Úgyhogy mai napi házi feladatom, áttúrni mindent és megkeresni. Mert ugye nélküle elhajtanak a fenébe.

Jaja, Julcsi, nektek is nagyon jó szórakozást estére! :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Akartam már kérdezni, használt már valaki lefolyótisztítót? Tudjátok, amit bele kell önteni és leviszi a dugulást. Mert a mosogatónál valamit elcseszhettek a szerelők, folyton eldugul. Pedig már annyira vigyázok, de nem lehet előtte elmosogatni egy lavórban! De az a gondom, hogy ugye a reklámban még a mosópor is kivisz mindent, aztán...
És marha drága, szóval ha nem ér semmit, akkor nem veszek.
Tapasztalatok?

(most már eldugulok, mert már megint tele van velem az oldal :oops: )

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Drága Kisfiam kb. fél órával ezelőtt megkezdte nagy délelőtti alvását, nyakig kakásan. Ugyanis a hülye anyja (az ugye én volnék) csak akkor vette észre, mikor az alvó gyereket berakta a kiságyba. Pedig biz isten, előtte 2 percel megszaglásztam, akkor még nem volt küldemény. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbi!
Az én tapasztalatom ezekkel a csúcsszuper micsodákkal: egy kalap sz.rt sem érnek. Az a muszklis fickó jöhetne helyettük mindenfélét tisztítani, akkor talán. Mindenesetre egyszer én is próbáltam dugulást hárítani, rajtam nem segített a csodaszer. De lehet, hogy valakinek bejött.

Andi
Kép
zsandi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?