Új privát üzeneted érkezett!

Na sziasztok!

Gyermekem most aludt el reggel fél nyolc óta!Addig ki- és berámolt mindent amit csak lehetett.,a játékaival egyáltalán nem játszik,igy fogalmam sincs mit is vegyünk neki karira.Ja a takaritószett már be van tervezve,azzal talán el lenne egy darabig :D

Mi voltunk lent,de Szilvit nem vettem ki a kocsiból,mert minden csupa sár és viz volt,ezt nehezményezte a kisasszony,végig kajabálta az utat.Lehet,hogy azért is nem aludt be hamar,mert nem fáradt ki a sétában.

Eszti:

Örömmel értesitelek,hogy én is meg tudtam nézni a videót az ügyes Bencéről :D

Vuka:

Nagyon szép a kiscsajotok/persze Te is :D /!!

Mancs:

Engem érdekelne a zenebölcsi,de tényleg elég korán van!Pontosan hol is van?A villamos vonalán?

Kép

Kép
novum
 
 


Sziasztok!

Tegnap délután hazajöhettünk a kórházból, itthon folytatjuk a kezelést. Kap antibiotikumot, Pulmicort aeroszolos "puffot", köptetőt, orrcseppet és szívom az orrát ezerrel.
Danit tegnap reggel behozattam a fülészetre. A füle szépen javul, kis arcüreg gyulladása van még, de hátsó szándékkal hozattam be, meg akartam röngenezetetni. Szerencsére neki nincs tüdőgyulladása, ellenben homoküreg gyuszija van, ami a háziorvosunk szerint lehetetlen, ugyanis 6 éves korig ott nem alakulhat ki ilyesmi... Nafene. Dani egy csodabogár ezek szerint. Ezért volt nyűgöske... és még mindig az. Fáj a feje! Pedig már megevett 4 doboz ab-ot (3 nap kihagyással 2 félét) és ma reggel még írt fel neki a háziorvos egyet, mert elfogyott és még szednie kell csütörtökig!!! Gabi is randán köhög, őt is megmutattam. Tüdeje felől semmi sem hallatszik, csak a felső légutakban lehet valami, majd csütörtökön őt is elviszem a fülészetre. Össznépi fülészeti vizsgálat lesz. Ami azt illeti nekem is el kéne már mennem, mert iszonyat milyen randán köhögök, fáj a homlokom, ha hajolok, és ha az orrom fújom (amiből nem épp egészséges színű trutyi jön :oops: ) mintha az agyamból jönne le. Nem vagyok jól na. De most már ez is 1 hete tart és nem szedek rá semmit, úgyhogy gondolom magától nem fog elmúlni...

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Kutyafuttában olvastam ám el a dolgokat, mert nincs időm több oldalt visszanézni.

Coolasa!
Kisfiú (utóbb azért csak kiderítettem, hogy 3 éves, nem 2,5, de még így se valami nagy gyerek) anyukájával nem történt semmi. Mivel együtt vették fel a fiammal az osztályra, így láttam, hogy az anyja hozta be a férjével és a nagylánnyal. Szombaton az egyik drnő felhívta a szülőket a kicsi könyörgésére és mondta, hogy a drnő az anyának, hogy jöjjön be, mert a gyerek igényli a jelenlétét, mire közölte, hogy majd ESETLEG BEJÖN A FÉRJE, Ő NEM. Aznap nem jött. Vasárnap bejött az apja a gyereknek és hozott neki 3db pelenkát és volt ben talán 20 percet. Se ruhát, se kaját, se semmit! 3db pelenkát.

Mancs!
Én is megölelgettem, meg játszottam vele, levittem az udvarra, vittem neki kaját, csipszet, csokit, gyümölcsöt és játékot...

most mennem kell, mert mindját kelnek a gyerekek és nekem még sok a dolgom.

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!
Nem olvastam Vvolga levelét, de azt hiszem pont erről írtam nem is olyan régen egy felháborodott hsz-t ide. Ez a 3 kórházasdi nem csak a szülésre vonatkozik. Nekem pl az sem mindegy, hogy hová vinném a gyerekem vagy hogy mi hová mennénk.

Ilba, hát ezt ismerem! Mármint a halat! Mi is szeretjük! No, mit szólt Beni a halhoz?

Novum, egész jó ha takarítószereket vesztek ajándékba. Már csak a profi takarítást kell elsajátítíni és te hátradőlhetsz :wink:

Hát, nme tudom. Én azért annyira nem idegesítem magam a beteg-nem beteg kérdésben. Amíg kijárunk emberek közé meg apa ki tudja mit hoz haza /vagy én ha egyedül megyek valahová/. Ráadásul egy csomó dolog előbb fertőz mint megjelenik a gyereken,... Szóval, nem tudom érdemes e ezen idegeskedni :roll:

No, akkor diplomatikusan kijelentem, hogy én el nem tudom képzelni, hogy cukrot tegyek a paradicsomhoz :shock: Pont ezt nem szerettem a menzákon, hogy a paradicsomlevest, paradicsomos káposztát, borsófőzeléket,...mind mind megcukrozták és édes volt ahelyett, hogy finom lenne :? De, hogy adjak némi támadási felületet én pl a túróstésztát cukorral eszem és a szalonapörcöket el sem tudom képzelni rajta :wink:

No, mi ma megyünk sétlni, mert a nem létező teraszra nehéz lenne kitenni Szonját. Meg az olyan uncsi lenne neki, max galambokat lehet bámulni.
No, meg ma elvileg babaklub is van a szomszédban,....hacsak nem takonykóros mindneki. Azt hiszem SMS riadót küldök mielőtt potyára mennénk oda.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

 
 

Natasa, szerintem a túróstészta cukros, a túróscsusza sós és szalonnapörcök vannak rajta. :wink:
Vendég
 


Sasha,
az egész családnak kívánok jobbulást! És ez a kedves apuka milyen típus volt? Amolyan jólszituált vagy milyen? :evil:

Novum,
a Dohnányi Ernő Zeneiskolában van, a neve Gyöngyvirág babaklub. Heti 1x fél vagy 1 órás (nem emlékszem mennyi) foglalkozás, dalolás, mondókák, körjáték a nagyobbaknak, furulya, zongora mittudomén még mik. A suli a Gyöngyvirág u.-ban van. A villamos vonalán, a Városháza után van az a szép park és az utca a park VÁrosháza felőli végén megy, merőlegesen az Üllőire. Villamos után még kb. 5 perc gyalog. A nő neve: Kormos Mária. Száma: 06 20 441 96 40 :wink:

Gabus,
ezt meg se hallottam!

Kép
mancs
 
 


Igy takarit Szilvi: Kép Kép

Kép

Kép
novum
 
 


Natasa, igen, pont akkor kezdtem el az indexen felületesen tanulmányozni a kórház témát, mikor te anno feldobtad, én meg nem voltam épp a tájékozottság csúcsán..

Sasha, hát akkor ez az otthagyott ksifiús sztori szimplán csak szörnyen hangzik, és csak remélem, hgoy az apuka 2. házasságából származó feleség a negatív főhős az anyuka helyett.

Natasa, én a túróstésztás cukorral ÉS szalonnapörcökkel fogyasztom. Most biztos mindenki borzasztóan meglepődött.

Kép Kép
coolasa
 
 


Az ebédnek jelentem sikere nem volt. :lol: Gondoltam. :? Nyögvenyelősen a fele elfogyott az adagnak. Mindegy szopizott is még picit.
Remélem uzsira éhes lesz, mert Apja eteti majd. :shock: :shock: :shock:
Én meg kolléganőkkel talizom. :D

Eszti,
Hát a kiflit apró pici falatkákra felvágtam és úgy ette. Nem öklendezett, az összeturmixolt ebédtől annál inkább. :roll:
Megfulladni meg nem hagyom, hisz mellette ülök. :wink:
Benyó eszméletlen!

Rendelések: nálunk is külön, egy épület, de külön bejáraton is kell bemenni.

Valaki átküldené nekem Vvolga levelét? Én nem kaptam meg.

Timi,
Szilvit bármikor szeretettel várom! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, átküldtem.

Jóhír: megkaptam a börtönös film folytatását dvd-n, így megint pusmoghattok a hátam mögött, míg én beteljesítem ezzel kapcsolatos nemes feladatom..

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
köszi, megkaptam. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Szétrobbanok!!! Hallom, hogy tele van az orra, szívás közben is hallani a szörcsögést az orrában és nem jön ki semmi!!! :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
szívás előtt Sterimár vagy társai, várj picit és utána szívd. És szívás közben húzd fel neki a bőrt az orrától a szeme felé.

Na húzok bulizni! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
kössszencs!
Sterimár és társai ennyit érnek...
Azt a bőröset megpróbálom. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bőröset megpróbáltam, valamivel jobb a helyzet, csak nehéz megfogni a bőrét úgy, hogy meg is tudjam emelni kicsit. Gyakorlat teszi a mestert. :wink:

Hun vagytok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus:
én Bubek instrukciói alapján oldalra húzom el az orrát, kb. dupla annyi jön ki úgy mint egyébként.
mi most jöttünk a dokinénitől, nincs nagy baj, de azért piros a torka, kaptunk köptetőt meg homeopatiás szereket, majd meglátjuk.

nem fogjátok elhinni, de megrendeltem a függönyöket, lehet hogy másfél hét múlva nem lesz nyilvános a Földi-Szőke família magánélete :D :D
Vendég
 


Tücsimami,
okés. :wink:
Na és milyen az a függöny?
Szembeszomszéd szomorú lesz... :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Eszti én ezt a tészta - csusza dolgot még nem hallottam, de tetszik :)
Tücsi, akkor véget ér a ValóVilág nálatok? Gondolom nem bánod. Görgőcinek azért megy a drukk!
Ilba, volt egy sanda érzésem, hogy Beni nem fog téged megörvendeztetni az étvágyával, de kíváncsian várom, hogy a "férfiak tratsanak össze" uzsonna, hogy sikerült?
Novum, légyszi ad nekem kölcsön Szilvit egy pár órácskára :wink: És milyen komolya arckifejezéssel takarít!

Mi ma klubboztunk :D Szonjának jót tett, mert itthon már nagyon nyekeri volt. Valószínű a foga jön :roll: Nyála dől ezerrel és amikor felsír akkor elkezdi rágni az ujját. Sajnos későn kaptam észbe és így a csodaláncunk várat magára holnapig, de kapott homeós bogyót éjszakára. Ezzel még nem próbálékoztunk, mert nem kellett, de remélem nyugodt éjszakánk lesz. Azért is, mert ma apa nem alszik itthon :(
No, ma sorozat-nap van, így megpróbálok nem elaludni a TV előtt 8)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
bár nem vagyok informálva, de Ilba utolsó üzijének és a szkájpos "helló, elmentem bulizni"-jának időpontjából kiindulva az uzsit még ő adthatta Beninek. :lol:
Tegnap abban nyilvánult meg Livi fogzása, hogy elhasalt a szőnyegen, csapkodta a fejét a földre arccal lefelé, közben időnként lerágta a bőrt az alkarjáról. Nagyon ki volt szegényke.

Timi,
a konyhában a paldón csúszásgátló van?
Megint elmarad a bölcsizés, mert ugye most én vagyok dögrováson... Szerencsére Livi ma megint jó magaviselettel örvendeztetett meg, így nem kellett félkómásan utána rohangálnom és a függönykarnisról leszednem. :lol: Ja, meg a babakocsiját sem a szekrény egyik polcán akarta tologatni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok bekukkantottam egy röpke időre...

Eszti
Azért persze Benyót letöltöttem! :)
Olyan aranyosan szambázik! :) és még rázza is hozzá a csörgőt, hogy meglegyen a ritmus! :)


...ezen a kórházas ügyön én nagyon kiakadtam.... azt hittem, hogy már írtam nektek... de mostanság egy kicsit szétszórt vagyok...
Annyira elkenődtem... olyan nehezen sikerült kórházat azon belül Eszti tanácsára dokit találni és én maximálisan elégedett voltam mindkettővel... örültem, hogy a következő lurkónál már legalább ezen nem kell izgulni erre tessék... márpedg mi nem sszeretnénk túl nagy szünetet a csemeték között másfél-két évre gondoltunk ami azt jelenti, hogy lassan aktuálissá is válik a dolog... :(

...már nem is nézek híradót mert teljesen kiakaszt a nagy magyar valóság... még jó hogy a lakás eltereli a figyelmünket... kivétel amikor eljön a befizetések ideje... :(


Tücsimami
Gratula függönyhöz! :)
Mi még csak a csempe választásnál tartunk... de ez is épp elég izgalmas! :)
Képzeljétek ha minden igaz tavasszal kezdik a ház felújítását... a belső udvart, a folyosókat is lekövezik, a pincét megcsinálják lesz lift és persze plussz egy emelet.... a belső udvaron lesznek növények állítólag nagyon hangulatos a terv... kiváncsi leszek mi fog belőle megvalósulni... ha olyan szép lesz amilyennek ígérik a lakás rendesen fel fog értékelődni... ebben bízunk! :)

Szopktátok nézni a táncos műsorokat... én valahogy mindig csak a végét csípem el...
Most meg megyek Vérhelyzetet nézni! :) súlyos anyai-egészségügyis befolyásoltságom van...


sír a kölök


pusssz

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Jó estét!

Gyors bekukk, hulla fáradt vagyok. Annyira lestrapál az aktív gyerekem.
Ma egész délelőtt azon agyaltam vigyem-e dokihoz. úgy döntöttem nemviszem hisz kicsit folyik az orra. Erre a délutáni szunyi óta köhög mint a fakutya.
Most meglepően sokat sírt elalvás előtt. Már majdnem megsajnáltam, de sokkal jobban alszik éjjel ha egyedül alszik el.

Gabi én úgy tudom a Sterimar nem old fel semmit. Azzal csak át lehet mosni a nózit. Én oldásra nazivint cseppentek 3*1/ orrluk. 20 perc várakozási idő utánna sterimar és orrszívás. Kár, hogy beteg vagy. Nagyon sokat mostanság nem futunk össze. :lol:

Mancs minket lehet érdekel a zeneizé. Csak a mi kis csemetéink mit csinálnak ott? Ülnek a körjáték közepén?

Tücsi színes vagy fehér függöny párti vagy?

Bubek Ádusz is így alszik mostanában. Én nem is érem miért nem zsibbad el a lába.

Mindenki! Tudja-e valaki, hogy az ACDSee-vel lehet a képeknek keretet csinálni?

Kép
vanília
 
 


Gabi:

Sajnálom,hogy beteg lettél!Pedig ebben a ronda időben talizhattunk volna!Vanilia se jelentkezik!Jobbulást nektek!

Hát csúszásgátlónak is mondhatjuk,de inkább a hideg kő ellen van letéve.Különben ez az erkélyen volt csak kimostam és bevittem a konyhába.

Oké küldöm Szilvit akinek szüksége van rá.olcsón megszámitom :D

Ilba:

Van még tejem,de már szeretném Szilvit leszoktatni a szopizásról.Bölcsis néni mondta,hogy 18 hónapos koráig van még erre esély aztán jön a dackorszak és még nehezebb dolgom lesz. :roll:

Kép

Kép
novum
 
 


Jó estét szektások :D !

Natasa,
Akkor megírod majd, hogy szerinted mikor fog normálisan enni? :lol:
Egyébként múltkor meg elkunyizta az ugyan ilyen halam felét. Ki érti? :roll:
Apja telefonos segítséget hívott :D , de Nagymama se hozta meg az étvágyát, közös erővel két részletben se fogyott el az uzsi. :evil:

Gabi,
Nem nyert. :lol: Uzsi nálunk 5kor van.

Mamac,
Jól hangzik, amit írsz a házról, most sok olyan régit újítanak fel, amilyenbe költöztök, tényleg szépek lesznek. Kolosy tér pl.
Sorozatok: én semmit nem nézek, sőt a tv sem megy soha. Ritkán a Csak csajok, de attól is függ ki vezeti, mert attól a Vandától falra mászom :twisted: , Híradó és a Megatánc. Mire végzünk este mindig a fotelban ülnek már, hogy ki jut tovább. De a párbajt szoktam látni.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mamac,
jó lenne, ha nemcsak a lakás, hanem a ház és az udvar is szép lenne! Igazán kijár nektek! :)
Nekem baromi mákom van, mert lakhely szerint is az Istibe tartozom.
Ezzel kapcsolatban is azzal példálóznak, hogy nyugaton is így van. Jjjjja. Csak ott minden kórház jól felszerelt. Nem kell körbejárni a várost, hogy találj egyet, ami lehetőleg nem a Balkánt idézi... Az orvosok meg jól meg vannak fizetve, ezért nem vállalnak 200 magánbeteget, nem rohangálnak a kórház meg a magánrendelő között, nem 2 perc jut egy betegre, nem agyonhajszoltak, mint a magyar orvosok. Szerintem. :wink:

Mariann,
a nem futunk össze túl sokat mellett mi az a :lol: -jel?! Fel vagyok háborodva!!! :evil: :lol:
Húúú, a 3×1/orrluk nem sok? Én is nasivint használok főleg, asszem 2 cseppet ír egy alkalomra. Sterimár eddig nem jött be, én is kipróbáltam múltkor, mikor beteg voltam, semmi.

Timi,
igaz, nálunk nem kő van, de a padló így is hideg. Livi most azt a kis szandit hordja itthon, amit májusban vettem neki nyárra. Most nőtt bele. :lol: :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba,
negyed hatkor írtál, hogy mész, szal még adhattad volna Te az uzsit. :wink:
Nálunk is 5-kor van uzsi, gondolom meglepődtél. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
16:28-kor írtam. Szerintem. :roll:
Skype???

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


sziasztok, jöttem egy kicsit.

ezzel még tartoztam Natasának (ha erről a homályról sikerül lelesned a mintát akkor gratula!) Kép Kép
lábrágós: Kép
olyan kis kedvesen nézős: Kép
Köszi Vuka a szemészetes infót, majd figyelem a fényeket a szemében :) . És persze elviszem majd 9 hónaposan orvoshoz. :wink: . Naagyon szépek a képek rólatok!!

Bubek, szerintem nem jó a vazzés szöveg Marci képéhez, nekem nem ilyen, hanem inkább szelíd!

Mancs, küldtem emailt (kb 2 napja :? )

Mamac küldök emailt, vagy üzit emailen, látom itt nem jut el hozzád az üzenetem.
jumam
 
 


Vanília,
kikérdeztem alaposan a nőt. Körtánc a nagyobbaknak van, gondolom a kisebbek addig figyelnek, mi énekelünk :shock: a többiekkel :D Gyertek, biztos jó lesz! Ha komolyan érdekel, holnap hívd fel mindenképp a nőt, mert nagyon nagy az érdeklődés, és még férjetek bele a csoportba. Felírja a neved, tel. számod, meg hogy mennyi idős a lurkó és majd küld SMS-t, hogy mikor indul a klub pontosan.

Amikor kijött ez a dolog, hogy a lakhely szerinti kórházba lehet csak menni (de én eddig azt hallottam, hogy a lakhelyhez 3 legközelebb eső egyikébe) azon gondolkodom, hogy nekünk melyik lenne. István, vagy a Dél-Pesti. :roll: Nem tudom, lesz-e Petikének tesója, ha lesz, akkor én nem biztos, hogy az előzőek vmelyikében szeretnék szülni. De ez még odébb van, évek kérdése :wink:

Kifosztottam a dm-et :lol: Vettem Hipp babakekszet. Bár még nem adok neki, de akciós volt, és 249 ft volt 1 dobozzal.

Kép
mancs
 
 


Jumam,
:oops: :oops: :oops: Bocsi. :oops: :oops: :oops: Após azt mondta hogy persze megcsinálja, árat holnap megkérdezem :wink: Nagyon édi a kis kedvesen nézős!

Ilba,
Intersparban vettem én is olyan töltött szélű XXL pizzát :wink: Lehet, hogy holnap azt esszük.

Kaptam végre "sima" sóskát (fagyasztott) tehát nincs ízesítve, csak az aprított sóska és kész. Holnap azt csinálok a kisördögnek. Kell a vas.

Kép
mancs
 
 


Ja és képzeljétek. Végre utaztam új villamossal! :lol:
Vegyesek az érzelmeim. :roll:

Kórház: én akkor bejelentkezem a Nagybácsinkhoz, mert a Margitba tuti nem megyek. :evil:

Jumam,
Julcsi mekkora! Hatalmas, szép baba.

Timi,
jujj, ha nekem le kell majd Benit szoktatnom, mit fog enni érdemlegesen? Sziszkó jobban eszik már? Miket szeret?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


És ma végül mit kapott?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


És ha már nem lesz cici, akkor ihat majd már rendes tejet? Szilvi is kapna már ha ízlene neki? És Livi miért nem kap még?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Naaaaa, hol vagytok????? :?:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
engem kérdezel, hoyg mit kapott Petike? :roll:

Kép
mancs
 
 


aha. Petykó ebéde érdekel. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


mingyá. honfoglalózok :wink:

Kép
mancs
 
 


:D :D :D
és nyersz? :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


HIPP alma-szőlő-rizs, tettem még bele csirkét. Beverte az egészet :D Még morgott is hozzá :D
Végre tudok Honfogalózni! Hónapok óta nem indult el, és most sikerült :D

Kép
mancs
 
 


Előbb nyertem, most második lettem :wink:

Kép
mancs
 
 


:?: :?: :?: Az Árkádban hol van a baba-mama szoba?

Asszem Petykó evőkéjével se lesznek gondok ... :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Na, ha mindenki játszik, vagy tv-t néz, akkor én megyek aludni.
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
tegnap (vagy tegnap előtt) írtam, hogy nem szereti a tejet. :lol: Timi is tegnap írta, hogy Szilvi nem szereti a tejet. :lol:
Nekem azt mondta az orvos, hogy ha nem anyatej és nem tehéntej, akkor tápszer. De most ne a jujfuj tápszerre gondolj, ami anyatej helyett van, hanem a nagyobb gyerekeknek kifejlesztettre, akik már nem szopiznak és a tehéntejnek álcázott fehér vizet sem isszák. :wink:
Ha jól emlékszem, de majd Timi megerősít vagy kijavít, nekik is 1 évesen lehetett tejet adni, nekünk is. De ezek a kispesti jányok nem tejesek. :roll:

Mancs,
"a többiek figyelnek"- találkoztál már Te Livivel? Ő és az egyhelyben figyelés! Ez a nap vicce! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Én is megyek. Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na, megint nyertem :lol: :lol: Sok buta nép :twisted:
Hát az evőkéjével tényleg nincs gond. Kopp-kopp-kopp :wink: Csak ha nyűgibb, akkor megy nehezebben.

Árkád: túlsó végén van, ahol a Libri is van. Ha jól emlékszem a legfelső szinten, asszem egy bizsubolt mellett van a wc, és ott van pelenkázóhelység is. Van 2 pelenkázószekrény, mosdókagyló és egy fonott fotel a szopihoz. Ha az Örs felől mész az Árkád másik végébe, akkor jobb kéz felől lesz. Ki is van táblázva.

Kép
mancs
 
 


Gabus,
sztem rohangászhatnak is, de ő már simán beállhatna a körjátékba. Sztem nincs ezeken a helyeken az a katonás rend.
Védőnéni nekem is aszonta, hogy ha se szopi, se tehéntej, akkor babatej. Sőőőt, ő 2-3 éves korig inkább a babatejet ajánlja, amilyen minőségű tejeket lehet kapni manapság :shock:

Megyek én is, lámpa leolt, jó éjt!

Kép
mancs
 
 


Halihó!

Egy gyors bekukk utoljára, mert sajna most egy hétig nem tudok jönni. :( Foggalmam sincs, miként fogom kibírni.
A mai nap, ill. a tegnapi (most már) szörnyű volt. Petra mellett kellett készülődnöm Zalakarosra, böröndöket bepakolni, szőrteleníteni, a lakást kicsit rendbeszedni. Rettentően elfáradtam. Tetejébe apa is jó beteg, 3 előtt haza is jött a munkából, mert nem bírta tovább, aztán bedőlt az ágyba. Férfi és beteg, szóval haldoklik. :twisted: Bezzeg amikor a hónap elején én voltam beteg, na jó hagyjuk, a nőknek el kell viselni.
A szüleimmel megyek Zalakarosra, a férjecském csak szombaton tud utánunk jönni, vagyis Ő még biztos fog boldogítani Titeket.

Na megyek is, mert hulla vagyok és holnap korán lesz a kelés.
Mindenkinek jó éjt!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!
Dia néni hajnalok hajnalán jelenkezik! :lol: :cry: Megyek melózni(gondoltam beköszönök).Mindenkinek szép napot! :wink: Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Az a 6.18 az 5.18.Teeeeee gép!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Jó reggelt!

Dia, jó munkát! :)

Mancsusz,
tényleg, babatejnek hívják, nem ugrott be.

Vuka,
Te meg helyettem is lazuljáj Karoson!

Írtátok, többen, hogy a gyerök köhög, mint a kutya. Nagyon összetartanak a mi csemetéink, már Livi is beállt a sorba. Hajnali fél nyolckor megint arra ébredtünk, hogy nem kap levegőt. Nosza, szíjjjunk orrot. Ebben az időpontban nem vette jó néven, sírás közben elkezdett köhögni, de tényleg úgy, mint amikor egy kutya köhög. Borzasztó hang, juj. Még nem viszem le az orvoshoz, ismerem őkelmét, tuti csak kanalast írna fel először, az meg van itthon. Ha péntekig nem változik, akkor azért lemegyünk, ne maradjunk hétvégére eligazítás nélkül.
Vissza akar menni az ágyba, ebben reménykedtem, megyek, beteszem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Jumam, köszike! A homályból is kiláttam a lényeget :wink: Julcsi lábrágós képe nagyon aranyos :) Imádom amikor rágcsálják a lábukat és összehajtják magukat.
Ilba, szerintem Beninek annyi kell az evőkéjéhez, hogy lásson téged enni vagy azt kapja amit te eszel. Szonja is mostanában ezt csinálja, nem kell, majd ha mi is kanalazunk akkor meg tátog :)
Szonja is olyan babatejet iszik, de egy éves korában majd megpróbáljuk a rendes tejet. Mondjuk túlzásokba nem esünk, nálunk csak a párom tudna napi több liter tejet is meginni :shock:
Most mit mondjak? Veresről nekem Vácra kellene mennem szülni :x No, oda nem akarok /lehet, mert róluk nem tudok semmit/ meg van még 1-2 itteni kórház is a negatív listámon, de azért az István mellett van még pár elfogadható. A lényeg, hogy a babó mellettem lehessen és azt meg úgy sem merik megtiltani amikor előjön belőlem az anyatigris :lol: Mondjuk a dokimnál szeretnék maradni, de mivel párszor már kellet váltanom, annyira nem viselné meg a lelkem. Az viszont jelenleg jobban érdekel, hogy Szonját hová vinném. És azt hiszem inkább fizetnék mintsem béna kórházba kössünk ki :?
Ja, az éjszakánk sima volt :D 5-kor kelt szopizni egyébként aludt. Hurrá! Mától ismét rajta a lánc. Közben ma megyünk a dokihoz a 9 hós kontrollra. Lehet legközelebb már majd a veresi dokinkat látogatjuk :roll:
Mamac, ez a házszépítés nagyon jól hangzik. annyira fel tudja dobni az egész lakás hangulatát. NÁlunk béna a lépcsőház, de ahogy tettek ki virágokat már sokkal jobb belépni. Milyen csempét néztek? Én a függönyökön gondolkodom, mert sima /nem nylon/ fehér mintanélkülit szeretnék és hozzá vmi aranyos, meghatározóbb sötétítőt, mert az lesz redőny helyett /a redőnyt ugyanis utálom/. Szonja szobájába meg kinéztem egy szép virágmintás szőnyeget ami pár év múlva sem lesz dedós.
Ildicsi, nem cserélnék veled a hajnali kelések miatt :(

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Gabus, remélem semmi komolyabb baja nincs Livinek. Egyébként olvasom, hogy szereti az extrém sportokat /off roadozni babakocsival :lol: /. Te hogy vagy torokilag?

Apa itthon, de ez nem korlátozza Szonját abban, hogy ismét megtámadja a vöröshagymás kosarat :shock:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?