Új privát üzeneted érkezett!

Hú Márti, akkor meg kell tanítani az ágyról lemászni is kicsi Zsombit.

Nekem nem jó az időpont, mert akkor tartjuk a szülinapomat. De azt hiszem, a decemberi talit mi kihagyjuk, mert egy csomó szülinapba, Mikulásra vagyunk hivatalosak. Érezzétek jól Magatokat.

Kicsi fiam megismerte Szonit a képeken, és azt kérdezte, hol vannak a játék állatai? :lol:

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Még valami. A babakocsi téma. Kriszta nagyon szeret benne lenni. nekem még sosem volt úgy problémám, hogy haza kellett volna jönni a sétából időnap előtt. Soha nem vittem sem tápit sem teát sem vizet, csak amikor jóvl hosszabb időre mentünk, mondjuk, bevásárolni. Itthon is jó szolgálatot tesz. Ha muszáj, néhány percre belerakom, míg készen lesz a kajája pl. és addig nem is érzi, hogy éhes. Különben ugyanígy van az autóval. Ott sem éhes soha, nem is sír, csak ha ... áll az autó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti: Édes lehetetta fiad, ahogy puszilgatott. Kriszta még nem tud, bár hajol hogy bújjon, de tátott szájjal! Olyan jó nyálas puszikat ad! :) Ő most ordít ahogy a torkán kifér, de nem sír, hanem csak a hangját próbálgtja. No meg az én idegeimet! :roll: :roll: :roll: :roll:

Edit, kitartás. mennyi időre ment el a párod? Utálom, amikor István elmegy, neki is elég sok utazással jár a munkája. Gyere közénk, mi megvigasztalunk! Bár tudom én is, hoig ez nem ugyanaz, mintha a férjeddel lennél.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti, én is imádlak!!! viszont rádöbbentem, hogy több mint egy hónapja nem írtam a blogunkba. Szóval gyorsan írtam egy hosszút és jól megmondtam a gyerekeimnek, hogy mennyire szeretem őket. Kb. 10 év és el is tudják majd olvasni. :lol: Ja, és az Andi és én még azért nem kettyóztunk be, mert a mieink még nem beszélnek. Nem kérdezgetik 30 percen keresztül, hogy MIÉRT? Na, mi majd akkor leszünk ki idegileg. Te meg addigra már kikerülsz a Hárshegyről. A Zsombi meg addigra remélhetőleg majd a csajai idegeit fogja rágni. :lol: :lol: :lol: Amúgy arra a zöld ágyra mászott fel a Zsombi a nappaliban???? Az fa...sza.

Edit, a jó anyaságomról... Tegnap Dorkát majdnem megvakítottam. Épp a földön ültem Livi mászott rajtam és két kézzel ölelgettem. Erre a bolond Nagyobbikom arccal előre belevetődött a Livi hátába, de csak annyira hogy a körmömmel kinyomjam a szemét. Az őrangyala nagyon figyelmes volt, mert szerencsére csak megkarcoltam az amúgy is apróra vágott körmömmel és nem lett nagyobb baja. Mégis egész este vizsgálgattam, hogy lát-e még. Szóval valóban jó anya vagyok. :oops: :lol: :lol: :lol:
Mennyi időre ment el a párod? Én nem is tudom, hogy bírjátok. Én Dunának mennék, ha Árpinak olyan melója lenne ahol nem lenne itthon minden nap. Le a kalappal előttetek Edit(h)ek.

KépKép
kgiulia
 
 

 
 

Edith!

Babakocsival nekünk is szerencsénk van, Virág imádja. Viszont Barnabás utálta, vele el sem lehetett indulni hosszabb útra.

Hát azért nálunk volt már, hogy a babakocsiban kellett etetni. Pl. a múltkor az Auchan próbafülkéjében kajált üvegest. Nem volt gond, mert az ügyfélszolgálaton belépéskor a bizt. őr felcimkézte, hogy nem ott vettük, a próbafülkénél pedig megmutattuk az eladónak. Megette 5 perc alatt, majd vásároltunk tovább, Ő pedig tele pocakkal elaludt.

Laci jó esetben csüt. reggel érkezik, rosszabb esetben péntek reggel. Fú, de utálom ezeket a napokat!!! Köszi a vigasztalást.

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Julcsi!

Ilyen véletlen balesetek mindig lesznek. Mit csináljak, hogy elhidd végre, hogy jó anya vagy???????

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Azért én már a begolyózás határán vagyok néha. Miért van az, hogy Marci egy percben kb. 30x érzi úgy, hogy fel kell álnia, miközben úgysem tud leülni, és persze mindig másba kapaszkodva? Szívből remélem, hogy addigra megtanul leülni, mire Flóra feláll. Julcsi, ti már ezen túl vagytok, mennyi ideig tart, amíg ilyen labilis, és én folyton szívrohamot kapok, napjában 1000-szer?

Bébikomp: nem akartam ám én ekkora lavinát elindítani, sőt, azt hiszem, hogy én is úgy írtam, hogy nem értek egyet vele, csak anyósom szorgalmazza a dolgot. Szóval, engem nem kell ám meggyőzni. :roll:

Edit!
Köszi, akkor majd megnézem a sparban azt a gesztenyét legközelebb. Kitartás erre hétre!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Julcsi:nem a kanapéra, hanem a mi nagyágyunkra!!!Az kicsit azért alacsonyabb!!!! :wink:
Én valamelyik nap fejen vágtam a kiscsajt a nagy lendületben , amikor keltem fel a földről ő meg ott nyüzsgött körülöttem, a szívére is vette alig bírtam megvígasztalni és elmagyarázni, hogy nem direkt volt!!!! :? :oops:

Edith:Zsombi is nyalogatósan puszilgat, de én puszinak hívom, mert szeretettel adja és szerintem annak szánja!!!!!És búbocázni is tud!!!!Azt már régebb óta ,odadugja a buksiját a miénkhez, de engem inkább fejelgetni szokott!!!! :? :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Akkor itt MINDENKI jó anya. Merthogy mindenki kicsit el szokta "taposni" a gyerekét. Ki megvakítja, ki betöri a fejét vagy fejbe vágja. Talán ez is felkészíti őket az ovira ill. a nagyvilágra. Ott sem fognak velük kesztyűs kézzel bánni, de mi legalább csupa szeretetből "verjük" agyon őket. Na jó, a témáról lekattanok, mert még ránkuszítanak egy gyermekvédelmist. :lol: :lol: :lol:

Edit, nem kell ám engem meggyőzni. Tudom én, csak néha elgondolkodok. És azt is tudom, hogy nekem olyat nem kéne, mert olyankor valamiért mindig kétségbeesek. A múlkor a (nem létező) alakom miatt. Most emiatt. De hál1istennek nem gondolkodok túl sokat... legalábbis ilyeneken.

Andi, jót mosolyogtam rajtad. Emlékszem amikor (nem is olyan régen) mennyire sóvárogva néztétek ahogy a csajaim mi mindent mocorognak. Most meg már az őrületbe kergetnek? :lol: :lol: :lol: Nyugi, hamar megatnulnak leüllni. Segíts neki(k) rájönni. Mondogasd, hogy csüccs és úgy görbítsd be a lábát, és ültesd le. Az meg hogy szívbajt kapsz? Hát kérlek... ezt sose fogod megszokni. :lol: :lol: :lol: Én úgy vagyok vele, hogy mindig ott vagyok kézközelbe ha látom a veszélyhelyzetet és igyekszem a háttérben nézni, hogy hogyan oldják meg. Nem kisegítem őket inkább tompítom az esést. Azt akarom, hogy a felügyeletem alatt tanuljanak meg esni és, hogy biza vannak veszélyes dolgok. Ennek ellenére vannak nagyobb koppok. Ha meg mégis esnek és látom, hogy nagyobb a füstje mint a lángja akkor elkezdek hangosan nevetni és hogy nincs semmi baj. Az elején a kis koppokra is sírtak, de mára max rámnéznek és nézik a reakciómat. Akkor sírnak ha a valamelyik nagyi látta és hangosan elkezdett megijedni. Na akkor a gyerek is egyből megijed. Szóval nyugi, minden borulásnál okosodnak,a popóhupp is tanítja őket. Tegyél el minden nagy veszélyforrást az útból és akkor ők szépen megtanulnak esni és leüllni. És ne segíts mindig Marcin hagyd kínlódni, előbb utóbb rá fog jönni a csücsülés titkára. Te meg addigra ugyis megőszülsz!

KépKép
kgiulia
 
 


MEGGYÓGYULTUNK! :P
Most jöttünk a dokitól és szépen meggyógyult a fülecskéje! Nyoma sincs a gyulladásnak.
És képzeld Edit, az előttünk álló nő előreengedett. Úgy meglepődtem! 1/4 3-kor kelt az Ádám, és ilyenkor még 6 körül szokott kicsit aludni. De most menni kellett a dokihoz, úgyhogy elég nyűg volt. És a csaj előreengedett. (vannak még csodák)

Volt előttünk egy kislány, 2 héttel fiatalabb mint az Ádám. Ugyan olyan tünetekkel jöttek mint amikor mi kezdtük. De ők már 2 napja szedik az antibigyót, viszont már nem volt ma láza. A doki ugye tőle is megkérdezte, hogy nagyon csúnya, felszúrja? Vagy kb. 2 hét mire rendbejön. És felszúrták a kislány fülét. Hát, szegény úgy sírt. A szívem megszakadt.

Kúsznak, másznak, ülnek, jóvanna, ez tényleg attól van, hogy szétaludtam magam. :lol:

Bébikomp: akkor én vagyok az egyetlen, akiknek van és fogjuk is használni. Tényleg nem egészséges, és helytelenül tanul meg benne állni és járni, HA egész nap benne van. Továbbra is az a véleményem, hogy nem babysitternek kell használni, és nem lehet baj. Igenis szeretik, amikor még nem tudnak járni, állni, de kicsit beleteszed és kitárul a világ. (ezt tapasztalatból tudom) És nálunk még hely is van hozzá.
Olyat pedig, hogy felborulna, hát... sok gyereket láttam már aki kompozott, megy mint a tank küszöbön mindenen át, de ilyet még nem láttam.
Én nagyon szerettem volna neki pihenőszéket, de a Lilla azt mondta nem ajánlja hasonló okok miatt, mint a kompot. Mondjuk ő is azt mondta, hogy nem egészséges, de ha nem mindig van benne, reggeltől estig, akkor nem lehet baj.
Na, ez most nem okoskodás volt, isten ments, csak leírtam az ellenoldalt. :roll:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Julcsi drága, ha visszaolvasod az utolsó bekezdésedet rájössz, hogy igenis jó anya vagy. Hiszen mindent megteszel értük, csak ez annyira természetes, hogy neked fel sem tűnik! :lol: :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:örülök nektek!!!!!Végre vége, és egészséges az Ádámkád!!!!! :lol: :wink:

Julcsi:különben így van ahogy mondod, hogy attól kezdenek sírni, hogy a felnőtt megijed és ezt érzik!!!!Ha meg látják, hogy anya nem parázik akkor úgy vannak vele, hogy persze kicsit fájt, na de semmi gond!!!!
Anyósom tud frászt kapni mindenen...én is néha feltudnék sikítani :roll: , de már megtanultam a szám elé tenni gyorsan a kezem, hogy még véletlenül se jöjjön ki rajta hang és derűsen fogadni a huppanásokat!!!!! :wink: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit:boldog nyolcadik hónapfordulót kicsi Virágodnak!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


EDIT! Csatlakozom és én is boldog hófordulót kívánunk kicsi lányodnak!!!!

Csajok, én olyan hulla vagyok! Pedig nem is keltem fel Krisztához csak fél 6-kor és utána is visszaaludtam még egy másfél órát. Én lüke!!! :roll: :roll: :roll: Hát hogyne, hisz m,ég kávét sem töltöttem magamnak!!!
Na, jól elkezdtem monologizálni!
Remélem, minden mama és baba jól van!

Barbi, nagyon örülök, hogy kicsi Ádámod meggyógyult! Most már hátha fogsz tudni te is aludni egy kicsit és az ülés meg az állás nem lesz ugyanaz számodra! :lol: :lol: :lol: :P :P :P

Andi: Nyugi, hamar meg fogja tanulni a lecsücsülést. Nem is olyan rég, kb. 3 hete még én is ezen paráztam. Megtanulja, hamarabb, mint hinnéd. Igaz, hogy azóta is minden nap van legalább egy istenes kopp, olyan, hogy olyankor én nem tudok nevetni, mert volt, hogy még a hangja is elment, de legtöbbször Kriszta is a reakciómat lesi. Ha nevetek, akkor nincs baj. Na, de ne aggódj, esések akkor is lesznek, ha már tökéletesen tud egyedül járni, hogyne lennének most, amikor még csak tanulja az állást!
Egy kis sztori: Kriszta egy kis hokedlibe kapaszkodva akar felállni sógornőméknél. Figyelmeztetem, hogy az a szék nem jó, de már borult is, Kriszta már valamennyire fel is emelkedett. De amint érezte, hogy instabil, a széket elengedte és már láttam is, hogy koppan a feje, erre meg a kisasszony hamar oldalra-hasra folrdult és már el is mászott. De olyan gyorsasággal, hogy csak pislogtunk. Majd egy méter után megállt felült és nézte, hogy mi van a székkel. Szóval, a koppanásoknak is megvan a hasznuk, mert csak rémlik szerintem nekik valami, hogy hoppá, múltkor csúfosan jártam.
És Julcsi, látod, ésn is állandóan mondom Krisztának, hogy ott nem jó felállni, mert bizonytalan. Egyszer gondolom, csak megérti, hisz ha azt mondom, hogy NEM, akkor máris megtoprpan. A kicsiket nem szabad alábecsülni (bár tudom, hogy tenem teszed), mert sok mindenben, pl. lelki téren, sokkal fejlettebbek, mint mi.

NA, közben már itt gőzölög a feketém, szeretettel hívok meg mindenkit egy kávés csevegésre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Kép Hmmmmmmmmmmm

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Bizony még Szoni is úgy összecsuklik néha, mint a collstok(passzolom a helyesírást :oops: ). :lol:
Én is kivagyok:kicsi fiam háromnegyed 6kor fújta az ébresztőt, és a lánykámat 6kor vetette ki az ágy magából.....én még tudtam volna aludni!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Azt hiszem én is kávé után nézek!!!!! :?

Évi, Timi:hova tűntetek?????? :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit!

Boldog 8. hónapfordulót kívánok kicsi Virágodnak! Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edit:tegnap ezt írtad:
"Vonalzóm nekem lesz több, ez biztos!!! "= ez valami elszólás volt???? :shock: :wink:

Bennem tuti nem duracell elem van!!!!Kezdek lemerülni és még csak kedd van!!!!! :roll:

Zsuzsi:merre vagytok??????Anyukádék beköltöztek már?????Nővéredéknél mi a helyzet?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith, én nem becsülöm le a gyerekeimet (és másét se) sem lelki sem észbeli téren. Többet értenek mint mi azt sejtjük. Enyimek pl. egy-egy nem szabad listás dolognál végig minket sasolnak. És ha azt mondom nem szabad akkor azért metorpannak. Most a legújjabb: a légzésfigyelő lerángatás. Dorka már mindent elér, meglepő magaságokban. Tudja, hogy nem szabad, mert ha rosszat csinál valamelyik már egyből elkezdenek sirdogálni. Vagy mi, olyan kis vészjelzést adnak. ÉS akkor többnyire tuti, hogy "rosszat" is csináltak.

Barbi, NA VÉGRE MEGGYÓGYULTATOK!!! Na kérem, ezt így kell csinálni. Neincs kedved Ádámot a Livire uszítani? Mert ma reggelre elkezdett köhögni...

Márti, minek akarsz te aludni? Aludtál volna éjjel amikor a manók. Csak nem gondolod??? Karira kapsz majd elemtöltőt, oké?

Edit, boldog hófordulót!!!!!!!!!! ez az elszólás dolog engem is érdekelne...

Én ma reggel kicsit nyügi vagyok. A vevőnk hívott, hogy mérjem már le estére a függönykarnisokat, mert meg akarja venni a függönyöket. Persze a gyerkek még aludtak, mert ők a reggeli után visszaszunyálnak egy picit. De a telcsi sikeresen felkeltette őket és mindkettő sírvva ébredt. Jó bunkó voltam vele, majdnem lecsaptam a telefont de aztán bemutatkozott. Majd délután mondom neki, hogy bocsi de idegbajt kapok a telefonos ébresztőktől. Először azt hittem valamilyen hülyeség miatt keresnek. Agybaj!

KépKép
kgiulia
 
 


Márti, ez nekem is szöget ütött a fejembe Edittel kapcsolatban, csak mégis elfelejtettem. Edit, mit akartál ezzel mondani? VAgy kimaradt a mondatból a nem? :( :( :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Julcsi, írtam is zárójelbe, hogy tudom, hogy te nem becsülöd alá a gyerkőcöket! :) :) :)

Nem semmi a vevőtök, neki hajnalok hajnalán kell függönyt venni? :x :x :x Én azért megvárnám, amíg az előzők kiköltöznek és akkor elmennék és lemérném magam a mérnivalót. Dehát neki biztos sürgős volt! :roll: :roll: :roll: :x :x :x

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Nekem most gőzölög a kávém!

Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat! Ma csoda történt! Éjjel aludt 3/4 8-tól fél kettőig, akkor evett Virág, majd 5-kor nyöszörgött, kapott vizet, és aludt 7-ig. Hát nem tudom, hogy ez csak beetetés volt -e, azaz hagyom anyámat egy kicsit pihenni, ki ne bukjon, vagy most néhány csendes éjszaka következik majd. Van egy tippem az okra, de nem árulom el, csak ha bebizonyosodik. Nem a foga!

Ha ez csak egy véletlen alvás volt, akkor a volt főnökömhöz hasonlítom. Ő mindig megérezte, hogy mikor szakad a cérna valamelyik dolgozójánál. Volt, hogy bement valaki hozzá, hogy kiborítsa a bilit és beolvasson neki. Na ekkor szóhoz sem engedte jutni a dolgozót, hanem elkezdte símogatni a lelkét. A beosztott megnyugodott, a főnöknek pénzébe nem került. Szóval ha ez egyszeri alvás volt, akkor úgy értékelem, hogy a kiscsaj is megérezte a kimerülés pillanatát és hagyott aludni. :D :D :D

Márti!

A vonalzó téma alatt azt értettem, hogy nekem több kisbabám nem lesz! Boldog vagyok a kettővel és teljes velük az életem. Tegnap a Győzi alatt megint átéltem a 8 hónappal ezelőtti eseményeket, egész éjjel erről álmodtam. Éreztem a csupa magzatmázas testét rajtam, láttam az első tekintetét és reggel olyan furcsa érzésem volt. Szóval a férjem szerint soha ne mondjam, hogy soha! :D

Barbi!

Végre meggyógyult Ádám! Most nyomj bele jó sok vitamint és ajánlom a Normaflorat, hogy gyorsan kipucoljon Ádámból az antibogyó.

Bébikomp ügyben nem akartalak lebeszélni, tedd bele nyugodtan Ádámot! Az üléssel nálunk is kinyílt a világ. Tegnap este használtuk a Márti (Andi) féle fürdőkádba tehető üléssegítőt. Olyan pocskolást levágott a két gyerek a kádba, hogy 9-kor még azt takarítottam össze.

Megyek ebédet turmixolni!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Julcsi:irányítsd át hozzánk a vevőt mi már hajnalban ébren vagyunk, oszt majd átadom az zit, ha felkeltetek!!!! :wink: Leszek a titkárnőd!!!!! :lol:
És nem fog kifesteni????Nem a falhoz kéne a függönyt nézni???? :roll: Vagy minden fehér lesz???Vagy már tudja tutira a színeket????Érdekes emberke mindenesetre!!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Áh, most esett le, hogy mire is kérdez rá mindenki a vonalzóval kapcsolatban.

Nem, nem vagyok terhes, nem is akarok az lenni többet! Hülye voltam, kimaradt a nem. (Férjemet idézve: Soha ne mondd, hogy soha :D )

Hát tényleg itt a kimerülés!

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Na, nekem is feltűnt ez a mondat, Edit, de látom már más is megkérdezte, és válaszoltál is. :wink:
Hű, micsoda titokzatosság, kaját váltottatok? :wink: Örülök, hogy jó volt az éjszakátok.
Amióta mondtad, hogy a Győzike alatt indult be nálatok a szülés, én meg ugye mindig nézem, mindig eszembe jutsz róla. :D

Barbi!
Örülök, hogy Ádám teljesen rendben van, azért nagyon ügyesek vagytok ám! Fülfelszúrás nélkül megúsztátok, és teljesen rendben van minden. Grat! Remélem ezzel jó sokáig le is tudtátok a betegeskedést!

Julcsi!
Fura egy vevőtök van, nálam kb. az utolsó dolog lenne az új lakásomba függönyt venni. De hát nem is ezért szeretitek, gondolom. :wink:

Köszönöm a vígasztaló :wink: szavakat, elhiszem akkor, hogy ennek a felállós-nem leülős időszaknak is vége lesz egyszer. Egyébként örülök ám nagyon, hogy Marci így ügyeskedik, szóval nem bánom, hogy örökké álldogál, csak néha besokallok, meg hát aggódom is eléggé. A veszélyes dolgok likvidálásával csak az a bajom, hogy akkor egy gumiszobát kéne kialakítanom a saját megnyugtatásomra, az meg nem megoldható.

Tegnap találtam ezt:
100 Ft-ért csinál egy csaj karácsonyi képeslapokat,500Ft-ért meg naptárakat.

Kép
Kép

Mindegyikből 3 féle háttér van ha jól emlékszem.
A Tesz-veszen volt, ha vkit érdekel elküldöm az email címét,mert már nincs fent. Elküldöd a képeket és ő visszaküldi a lehetséges mintákkal, így megnézheted hogy melyik tetszik. Pestieknek személyesen is átadja, vidékre postáz.

Én sem tudok ennél többet, meg a minőséget sem, de ha valakit érdekel, szívesen megadom az elérhetőségét. Ide nem merem felrakni, mert nem tudom, hogy nem lenne-e gond.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Virág babának nagyon boldog hófordulót és millió puszit. :P

Edit drágám, tudom, hogy holdkomp ügyében nem akartál lebeszélni. :wink: Még csak annyit, hogy én tudom a legjobban, hogy az Ádámnak most a szabadban való gyakorlás kell, hiszen a célunk, hogy a mászás beinduljon. De néha-néha belerakom, hiszen ezzel kicsit szabadabb. :lol:

Akkor talán rájöttél, hogy mi a nemalvás oka? Jó, ne kiabáljuk el, majd ha már biztos vagy benne írd meg, kíváncsi vagyok nagyon.
Ja, ez a Normaflora kinek a terméke?

Mártikám, te is csak aludnál? Hajnali 6 órakor? Mit nem képzelsz! :lol:

Julcsi édes, tarts ki! Ha előbb nem, tavaszra meggyógyulnak. Én ma már odáig jutottam, hogy 3 hét után kihúztam a porszívót a konektorból (ugyanis 3 hete taknyos a drága), de még nem tettem el, mert mintha megint szörcsizne. :?
De tegnap a nov-i kismamában olvastam, hogy ez a sok vírus csak erősíti őket, úgyhogy nézzük a jó oldalát. (bár mikor éppen kínzom a porszívóval nem látok benne semmi jót!)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Andi, engem érdekel. Ha megtennéd, hogy elküldöd.
Arra gondoltam, hogy karácsonyra a nagyszülők naptár kapnának, természetesen az Ádám képeivel.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Julcsi, elfelejtettem írni,
tegnap megkérdeztem a dokitól, hogy most az Ádám fülére húzódott a vírus, ez most csak egyszeri lehet, vagy érzékenyebb lesz a fülére? Várható-e, hogy bármilyen gond van, azonnal a fülére megy?
Azt mondta, hogy ha a családban valaki "füles" volt, akkor sajnos várható, hogy ő is érzékeny lesz rá. Sajnos én voltam fülfájós, átlag 2 hetente a fülészeten kötöttünk ki.
Rád gondoltam, hiszen neked is sokat fájt anno.
Jót örökölt tőlem, mi? Persze az apja rögtön mondta, hogy már akkor is tápos voltam, és sajnos a gyerek is ezt örökli.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Ittragadtunk a nagyszülőknél - ezért vagyok kissé eltünve. Már itt is van ugyan net, de valahogy kevésbé jut erre időm, nem nagyon szoktam gép előtt üldögélni Baracson.

Most is csak bekukkantottam, visszaolvasás esélytelen egyelőre (jó sokat írtatok péntek este óta).
Samu előző éjszaka kimutatta a foga fehérjét: 11-től ébren volt 3/4 2-ig (!), és folyamatosan sírt. Vsz a foga volt, úgy tünik az egyik felső kikandikál. Mindenesetre az egész házat felverte, anyum-apum is ott kómáztak mellette, találgattuk mi a baja. Végül velem aludt, amire időtlen idők óta nem volt példa. Szerencsére a mai éjszaka már jobban telt, felkelt ugyan 2x is, de nem volt balhé.

Majd csak csütörtökön megyek haza, addig legyetek jók!
Üdv:
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi!
Örülök, hogy jelentkeztél, legalább tudjuk, hogy nem vesztetek el. :wink: Érezzétek jól magatokat a nagyszülőknél!

Barbi!
Küldöm az e-mailt.

Andi
Kép
zsandi
 
 



Zsandi: ez a legjobb vonalzó szerintem, és ez az ölelkezős kép nagyon jó!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok

Csak füstjelet küldök, mert nagyon szarul vagyok. :cry:
Napok óta hányingerem van, most is szaladnom kellett. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem vagyok terhes!! Én nem akarok több vonalzót a nevem alá!!!!!

Ráadásul ma még a bíróságra is kell mennem, céges ügyben.

Örülök neki, hogy végre jobban vannak a babák! Remélem most egy ideig, elkerül mindenkit a betegség.

Zsu: ezt a cikket most találtam az éjszakai bepisilésről

határ: az ötéves kor
Öt, öt és fél éves kor alatt az éjszakai bepisilést (szakkifejezéssel enurézis nokturnát) még nem szabad kórosnak tekinteni. A statisztikák azt mutatják, hogy az ötödik születésnapján a gyerekek húsz százaléka hetente még jó néhányszor bepisil éjszaka. Ezután a még bepisilős gyerekek aránya évente mintegy 15 százalékkal csökken, általában spontán, vagyis minden beavatkozás nélkül. Persze felnőttkorban is előfordul rendszeres éjszakai bevizelés, azonban itt az arányok jóval az egy százalék alatt vannak. Fiúknál háromszor olyan gyakran fordul elő, mint lányoknál. A hajlam gyakran öröklődik, érdemes tehát életünk párjára is tapintatosan rákérdezni, hogyan állt kisfiú korában ezzel a kérdéssel.

Már rég nem - most újból
Az éjszakai bevizelésnek két nagy fajtája van. Elsődleges típusúnak azt nevezik, amelynél a gyermek előtte még sosem volt ágytiszta. Másodlagos fajtája úgy lép fel, hogy a gyerek ezt megelőzően már megbízhatóan, hónapokig, esetleg évekig tartani tudta a vizeletét éjszaka. Míg az első esetben rendszerint örökletes, elhúzódó érési folyamatról van szó, a második hátterében legtöbbször valamilyen más ok szerepel. Ez utóbbi kezelése persze általában könnyebb, hisz a kórok gyakran megfogható, így ki is küszöbölhető. Azt a gyereket, aki már szobatiszta volt, de egy idő után újból bepisil, rendszerint valamilyen lelki megrázkódtatás érte. Ezért visszaesik egy korábbi fejlődési fokra. Ez annál gyakoribb, minél kisebb a gyerek, tehát minél kevesebb idő telt el a szobatisztaság megszerzése óta. Kiválthatja például költözés, családi háborúság, haláleset a rokonságban. Leggyakrabban akkor fordul elő, ha kistestvére születik, és úgy érzi, már nem kap annyi törődést, mint korábban. Ilyenkor a bepisilés szerencsére csak átmeneti szokott lenni.

Most megyek, mert nagyon kavarog a gyomrom.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Virág babának boldog hófordulót kivánok!

KépKép
zsuzsi78
 
 


Árpi!
Tetszik ez az üdvözlőkártya, ezt még nem is láttam náluk. Egyébként naptárat mi már csináltattunk velük, jó lett, csak engem meglepett, hogy az egész egy fénykép gyakorlatilag. Én meg azt hittem, hogy rendes papírból készül, amire rárakják a fényképet (persze nem külön, hanem együtt nyomtatva), de nem nézett ki rosszul.

Zsuzsi!
Jobbulást neked, akkor remélhetőleg csak elrontottad a gyomrod (bár az nem tart elvileg napokig). Tesztet nem csinálsz?

Márti!
Köszi, most egy darabig ez a csík marad, asszem. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:igazán nincs mit!!!! :lol:

Zsuzsi:jobbulást!!!Én is egyszer olyan rosszul voltam, -lehet hogy emlékeztek még -azt hittem én is babát várok, de csak a front miatt volt....pedig eddig nem tudtam magamról, hogy érzékeny vagyok ilyenekre...hiába no öregszem!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok:)

Nem vagyo kterhes, korábban kellett volna panaszkodnom :) Tegnap este megjött....

Mi is védekezünk egyébként mindig, de az emberben mindig benne van a kisördög :(

Zsuzsi, drukkolok, hogy te se legyél az !

Zsandi, elküldöd nekem a csaj e-mail címét?

Én is tudok egy csajt a babaszobán, aki 12 lapos naptárat csinál, nem házilag, hanem nyomdában, és az A4-es 2500, az A3-as 3500 Ft. Ha érdekel vkit én is odaadom a linket:)

Zsuzsi, nagyon köszönöm, amit beírtál, a felsoroltak között a második igaz Bencére. Költöztünk is, kistestvére is van :)

Bár sztem az előbbi, mert Sztem nem 6-7 hónappal később jön ki a gyereken. Viszont a költözés után is bepisilt egy hétig (de akkor volt beteg is, emlékeztek?) És utána kb egy hónapra rá kezdődött.

Virág babának mi is boldog hófordulót kívánunk:)

Koránkelők, azért nézzétek a jó oldalát, nektek nem kell majd kiimádkozni a gyereket az ágyból, ha oviba, suliba megy:) Bezzeg nekem. Nekem még magamat is ki kell, aztán a gyerekeket is....

Jó lesz :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Na csak kifelejtettem valamit....

Ma hétalvás volt nálunk mindkét gyerek 11 után ébredt :O Nem tudom mi volt velük...

És szvsz Katának jön a két alsó foga :) Nem 100 %, mert alig hagyja hogy megnézzem, de a tünetei is erre utalnak. Taknyos már megint 7ek óta, kicsípi a popsit a kaki, de brutálul, nyűgös, és rágás terén rosszabb mint egy kölyökkutya :D

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Majdnem elsüllyedt a hajó, amin apa szokott dolgozni :(
Még jó hogy ő ne mvolt rajta, és sikerült megmenteni!!!!

De úgy szeretem azt a hajót, könnyeztem amikor olvastam :(

http://www.origo.hu/itthon/20061121leket.html

Zsandi, köszi:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Hallottam én is a déli híradóban a hajót, nekiment a hídnak. Férjed ott dolgozik, csak ma szabad, vagy alkalmanként szokott ott lenni?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi, nem a férjem, apu szokott:)

alkalmanként, de ha vmi dolog van, ált. hívják, csak most Pakson ovlt a másik megrekedt hajón, amiért ment volna a tatabánya. Így az a hajó most ottmarad, apa meg hazament Földvárra.

Egyébként hosszabb utakon ő a szakács:)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


LÁnyok! Márti! A kókuszkocka milyen tésztából van? Síma piskótatészta?

Köszi,

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu:én nem abból csinálom, elküldöm a receptet ha kell!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


lécci, megköszönném:)

A csokikrémet megcsinálta apa, csak a tészta kéne:)

8de azért a krém receptjét is szívesen látom)

Köszi előre is!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Na, mi volt itt délután????

Megint fent van a képeslapos csaj a Tesz-veszen.

http://www.teszvesz.hu/item143577964_eg ... toval.html

Elég egyszer licitálni,a többit emailban megbeszélitek vele,hogy melyikből mennyi kell stb. A többi aukciójára kattintva a naptárat is megnézhetitek.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

No, egy kicsit visszaolvastam. Azt nem ígérem, hogy tutira sikerül is minden felmerült témához hozzászólnom, de nekiugrom.
A legfontosabb: Virágnak boldog hófordulót! :)

Napirend és séta: ezen én sem küzdök sokat, ahogy összejön. Alapelv az, hogy minden nap megyünk valahova el a lakásból: minimumprogram a piaci bevásárlás (ott van a házunk mellett), maximum pedig egy hosszabb kiruccanás valamerre távolabb a várostól (ld. most pl. Baracs - családi ház, kert, diófa és trágyaszag, ez utóbbi tök pozitív értelemben :)

Jók ez a babafotós ajándékötletek, már én is nézegettem ezeket az oldalakat (bögre, naptár, egérpad). Tuti, hogy a családban néhány ilyet szétszórok a rokonok között karácsony alkalmából.

Ja, és én még testre szabott babaazautóban matricán is gondolkodom, nem akarok milupa vagy mittomén milyen reklámmal az autómon rohángálni.

Annak nagyon örülök, hogy a betegek gyógyulóban vannak, Zsuzsi, neked pedig jobbulást!

Plusz vonalzók: én még mindenképp akarok minimum kettő tesót Samunak, de még nem most hirtelen. 2-3 év múlva jöhet a következő, aztán majd meglátjuk.

Most ennyit sikerült felidéznem, majd még jövök!
Üdv:
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Kép

Hú, de letűnt mindenki! Lehet én is el fogok, ugyanis nagyon szarakodik a gépem. :twisted: Most már tényleg mérges vagyok, hogy végre vettünk monitort, most meg a gép fog lassacskán bedögleni. Isteni vásár volt ez a laptop 1,5 évvel ezelőtt. Azért azt gondoltam, hogy tovább bírják ezek a ketyerék. Tegnap csak 56000-szer indította magát újra, és fagyott le.... :twisted: :twisted: :twisted:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Jó reggelt, részemről is, bár nincs ilyen édi figurám, amivel köszönthetnélek benneteket! :)

Én is azt hittem, nagyobb forgalom volt itt tegnap délután! :roll:
Évi, örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól érzitek magatokat vidéken!

Andi, sajnálom a gépeteket, nekem a billentyűzetem szokott szarozni egyszer-egyszer, és olyankor érzem, hogy megvadulok, amikor beírok egy jó hosszú szöveget, és amikor rápillantok, látom, hogy olvashatatlan betűhalmaz az egész! :x :x :x :x :x Azért próbálj meg nem lelépni teljesen! :)
Jók az üdvözlőlapok és naptárak, amiket bemutattál! Lehet, hogy én is csinélok ilyesmit karácsonyra, nekem már rég m,egfordult az agyamban, csak engedje majd az időm. Arra gondoltam, hogy Krusztának a képeiből teszek bele, minden hónaphoz egyet a legelejétől fogva. De mivel nem karácsony táján született, még nem lenne teljes az év. MAjd meglátom. :)

Egy nagyon szomorú eseményt hallottam. Kb. október elején szült egy 26 éves nő, aki a szülés után többé nem ébredt fel. Az erőlködés következtében szívnagyobbodást kapott, kómába esett és kb egy hete meghalt. Tegnap hallottam a szomorú hírt egy ismerősömtől. Neki a babája már kéthónapos, és nagyon megrendítette a hír, mert együtt jártak kismamatornára, ugyanazon a napon mentek mindketten először és majdnem egyszerre szültek is. Hát, mindenesetre, annyi szörnyűség történik, hogy már azt sem tudja az ember, hogy mi a jobb a természetes vagy a császármetszéses szülés? Én azóta sem térek magamhoz (mégha nem is emlékszem rá, hog yki volt, pedig ha látnám, biztos tudnám), hiszen, velem egyidős volt, és akkor most ott van egy pici baba, aki anya nélkül fog felnőni. Nem tudom, hogy kihez került a kicsi, van-e apja, nagyszülei, részleteket nem tudok, dde mindenesetre nagyon kivagyok a hírtől. Bocs', hogy ilyen hosszasan írtam le, de el kellett mondanom.

Kriszta továbbra is Tápszersztrájkot tart, ma reggel 100 ml-t evett. Éjszaka többnyire alszik, ma negyed 4-kor kellett a cumija, de aztán fél 8-ig rendesen aludt tovább. Az ilyen éjszakákkal ki tudnék egyezni jó hosszú időre! :) :P

Legyen szép, kellemes a napotok! A babáknak is sok egészséget kívánok.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Andi, megnéztem köszi. Már csak arra várok, hogy elkészüljön az Ádám mikulás sapkája. Azt szeretném, ha a decemberi képen mindhárman mikisapiban lennénk. Már, ha sikerül rendes képet csinálni, mert amennyire én fotogén vagyok! Valami borzadály.

Merre jártok?
Mártikám, csak nem délig alszotok?

Edit, remélem a mai éjszaka is jó volt.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na igen , ha engem elönt a szomorúság ez a tény tud felvidítani , hogy van két egészséges rosszcsont manónk....ennél többet nem is kérhenténk magunknak!!!!! :roll: :P

Zsombi megint a radiátor dobolással ébresztett 6kor :? ...azt hiszem én már azon fogok meglepődni, ha esetleg fél 7 körül fog ébredni!!!!De nem kelt éjjel 1x sem csak hajnalban 4 után a cumit kereste meg picit iszogatott!!!!! :wink:

Zsandi:ne merj eltűnni!!!!!!

Edith:csak hogy "húzzalak" kicsit, hogy becézgeted te a kiscsajt????:"Kruszta"= :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbikám:nálunk nem dívik a 11-ig alvás, mint a Zsuéknál!!!! :lol: Én azt nem is bírnám!!!!! :shock: Még a végén megárt a sok alvás!!!! :? 8)
Te meg ennyit bírtál írni???? :shock: Kimerültem teljesen mire a végére értem......hűűűűűűűűűűűűűűű nem semmi!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?