Tamar!
Koszi, hogy igy szamontartasz - ez ANNYIRA jol esett!!!! Igen, talan tesztelek akkor. Meg nem tudom...
Ma voltam vervetelen, hogy megnezzek, hogy a hormonjaim rendben mukodnek-e, majd attol is fugg, hogy mi lesz a teszttel.
2 tortenetet szeretnek elmeselni.
1. Ma a dokim potom 5 orat varatott minket, pacienseket. Volt ido beszelgetni, meg igy ismeretlenul is. Az egyik csaj kepzeljetek el, hogy 4 honapos terhes volt, mikor megtudta, hogy terhes. Gyomorpanasszal ment dokihjoz, meg hogy nagyon nagy az etvagya. Es mindezt ugy, hogy van neki mar egy gyereke, sot, egeszsegugyben dolgozik!!! Minden honapban megjott neki, es ugy, mintha semmi "baj" nem lenne!!! Tok fura volt hallgatni, de ez van!
2. Vol egy kb. 9 eves baratsagom, ami ma veget ert
Kepzeljetek, hogy ugy 9 evvel ezelott egy gyongyszemre akadtam a neten - beszelgetos baratsagnak indult. Rengeteget beszelgettunk, mindenfelerol. Az elejen nem mondtam meg neki, hogy van valakim, de igazabol sosem kerdezte. Az eskuvo elott (ismerettsegunk asszem 2. eveben) azonban megmondtam. Ledobbent, de tovabbra is tok joban voltunk. Rengeteg internetes dolgora tanitott, meg egy olyan pont volt nekem, akire mindig lehetett szamitani. Kepzeljetek, soha nem talalkoztunk, es a 9 ev alatt kb. 3-szor volt egy nagyon rovid eszmecserenk telefonban. Karacsonykor ajandekokat csempesztunk egymasnak a kertajtora ugy, hogy nehogy veletlenul osszefussunk - mert nem akartunk talalkozni. Az en ferjem is ismerte, es mivel en nagyon "szerettem", o is. Abszolut nem volt feltekeny, sot, ajandekot is kapott neha tole karacsonyra. Ugy masfel-2 eve megnosult. Gratulaltam neki, meg minden, es en ugy gondoltam, semmi valtozas nem lesz... azon kivul, hogy mar nem vittunk egymasnak karacsonyi ajandekot, es a levelek is ritkultak.
November elejen kuldtem neki egy e-mail-t, hogy ha van ideje, akkor toltse le nekem a " Vandorlo palota" c. konyvet angolul, mert en nem tudom letolteni, de nagyon szeretnem elolvasni. Eddig minden Harry Pottert letoltott nekem, es angolul olvastam oket, meg mielott a boltokba kerult volna (nemhogy leforditva!)
Erre nem jelentkezett. Sms, e-mail, semmi valasz. Most, ugy 1-2 het mulva felhivott a felesege. En eloszor nem is tudtam ki O, annyira nem szamitottam ra, majd mikor megmagyarazta kicsoda, micsoda, meg meg is orultem neki. Sajnos. Kepzeljetek, elkezdte kikerni maganak, hogy zaklatom a ferjet, es ez milyen dolog, es hat evvel ezelott eltitkoltam elotte a lagzimat, meg ilyesmiket kert szamon rajtam. Annyira sziven utott, hogy igy elarultak a baratsagunkat, es ennyire ertekeltek csak. Azt mondta, hogy en csak lelki-szemetesnek hasznaltam a ferjet...stb stb. Nem tudjatok elkepzelni mennyire rosszul esett. Egyetlen soraba kerult volna, hogy ugymond "tisztan" szalljon ki a nem letezo dolgobol. Helyette a felesege hiv fel.
Egyaltalan nem volt eloszele, sem semmi. Utoljara november elejen irtam neki meg ezt a kerest, azelott juniusban-majusban irtam neki 1-1 e-mailt.
Teljesen kiborultam emiatt. Annak idejen az O szulei is "segitettek" ezt a baratsagot (ha letoltott egy filmet nekem, ok adtak fel postara), es az en szuleim is segitettek - meg a parom is, foleg, mikor a karacsonyi ajandekot kellett odacsempeszni neki. Nem ertem. Oszinten! en hibaztam ekkorat, hogy ezt erdemeljem??? Tenyleg szet lehet szedni egy hazassagot ezzel? Vagy egyetertetek velem abban, hogy ezt nem ilyen formaban kellett volna megtennie? O nem szolt egy szot sem. Varom az iteletet.
Remelem ertheto voltam, es bocsi, hogy ilyen hosszura sikeredtem.