Új privát üzeneted érkezett!

macspacs, szia, jó hogy benéztél.
Biztosan sikeresebb az inszem mint a spontán, hiszen uh-on foolyamatosan nyomon követik mit mikor, és a sejteket odarakják egymás mellé, nem kell küzdeniük egymásért. Én most a 2-ra készülök, előtte uh-on figyelik (9-10 óra mire szabadulok a kórházból) az érő tüszőt, tüszőket, most 3- szor kell mennem, mire eljön az inszem napja, amikor szerencsés szabit kivenni, hogy pihengess. Sajnállak a piszkok miatt a munkahelyen, nem lehet könnyű, de ezt tűzön vizen át kell küzdeni máshogy nem lehet. Sok sok kitartást Nektek!
bbilona

köszi Ilona!!
Maga az inszem az mennyire fájdalmas?
Úgy gondolom hogy decemberben mindenképpen az inszemet választom!!!
macspacs

Szia macspacs!
Én sajna most vagyok hasonló cipőben mint te.Nekem augusztus végén az első inszemem lett sikeres, de a 4.ultrahangon kiderült már csak az üres petezsák maradt, felszívódott. Október 2-án műtéttel távolították el, ennek már 6 hete.Éppen szerdán voltam ellenörzésen, és a dokim azt javasolta, hogy januárban folytassuk az inszemet.A szervezetemnek ennyi kell.
Az inszem legalábbis nekem nem volt fájdalmas.
Kitartást és mielőbbi babásodást kívánok!
sapé

Sziasztok

Már pecsételek is. Lehidaltam teljesen. Pedig nagyon éreztem, hogy ez sem sikerült. Tudom-tudom fel fejjel, meg van még bőven esély, lehetőség stb. Csak k... nehéz. Tudjátok jól. Az ember idegeit felőrli.
Coca! Nem szeretem a "viszkit"! Mézes pálinka lett a búfelejtőm.

MOst majd jön egy hónap pihi a stimu miatt. December végére jönne ki a 3. inszem dátuma. Konkrétan karácsony után. Akkor meg melyik orvos dolgozik?! Tehát így szerintem legközelebb csak januárban megyek. Basszus. De már nagyon nem bírok várni. Elegem van.

Bocsika, de megint csak panaszkodtam.

Tiza! De jó!!!

Kicsibé! Lehet, hogy én fogok a te erődből kunyerálni?

Most már ugye abbahagyhatom az utro dugdosását?!

Puszóka...
zel

Drága Zel!
Tudod,hogy én is mit éreztem,és érzek! Nagyon Sajnálom :oops:
Mi endosok tartsunk össze!
Lessz majd belőlünk pokoli jó anyuka! :

Sok energiát küldök feléd!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
m. reni

m.reni:
Nagyon örülök a kutyusnak!! Igazán rendes párod van, hogy tudja, neked mennyire fontos az a kis eb! :D Várom a képet róla!

Lányok!
Kitartás nektek, most ,hogy közeleg a karácsony, lehet, hogy mindenki kicsit érzékenyebb. De van jó oldala is, bele lehet feledkezni az ajándékvásárlásba, díszítésbe, sütésbe, főzésbe. Azzal is telik az idő!

Azért egy jó hírt megosztok veletek: nem kell császárral szülnöm! Először beparáztam, de mostmár örülök!
Puszi mindenkinek, és sok-sok erőt!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!!!

Nagyon sok a dolgom és nem igen van energiám írni, de szoktalak olvasni titeket! Nállunk úgy néz ki, hogy elkezdődik a házikónk építése, így a sok munkánk mellett ez is neheziti a napjainkat, de nagyon örülünk neki.
Köszöntöm az újjakat és mielőbbi babásodást Nektek! Persze MINDENKINEK.

Babszi!
Nagyon izgulok érted és remélem, hogy végre sikerül az inszemed!
Milyen az új dokid?

Kisboris!
Köszönöm megkaptam az emailedet. Letöltöttem, de még időm nem volt megnézni. TE tornázol? Mi a tapasztalatod? Köszike!

Sapé!
Nekem is volt úgy, hogy annak örültem, hogy ídőre megjött. Most ennek kell örülni. Mikor mennél inszemre? Meddig tart a vizsga időszakod? Ágota? Várja már a Mikulást? Ha van képet a lányról, akkor tegyél fel, oly rég láttuk!

Gyöngyike!
Nem sokára el jön a nagy nap. Milyen érzés? Köszönöm a képet, nagyon szép vagy rajta! Kítartás!

Móni! Tiza!
Úgy néz ki, hogy mi is alapozunk.... A szaki azt mondta, hogy Mikulás útán kész lesz. nagyon kiváncsi vagyok rá. Reméljük az ídő nekünk kedvez. Intézzük a közműt is és talán ennyi az idei évre. Persze majd menni kell árajánlatokért, de az talán nem oly nehéz feladat. Hogy vagytok???

Zel! Coca!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült eddig még az inszemetek, de nem szabad feladni!!! Tudom milyen érzés, hisz én is átéltem 3szor, de eljön a mi időnk! Legyetek erőssek és nem szabad letőrni.

Bocsika, azoktól akiknek most nem írtam, de mindenkinek kívánom, hogy álmaitok valóra váljanak :!:

Odry
Kép
odry

MÁgnes! Tamaranna!És még akit érdekelk! :D

Ő Az EB! YODA!!!! :D :D Kép
m. reni

Sziasztok!

Látom mindenki nagyon hétvégézik, mert nem tolongtok a gép előtt. Én végre tudtam pihenni, du.-án aludtam 4 órát és reggel is 9 óra útán keltem.... :) Na jól van nem ragozom a semmit.

Reni!
Jó pofa a kutyusod :!: Mennyi idős? Kan, vagy nőstény ?

Odry Kép
odry

Sziasztok!

Én a hétvégéből kimaradtam, jó sokat írtatok.

Zel!
Ezerrel átérzem, amit írsz. Az a borzasztó üresség és elkeseredés, ami ilyenkor elönti az embert. Sírd ki magad. Aztán fel a fejjel. Mert jön a következő lehetőség. Nekem tavaly karácsony tájára jött volna ki az első insem, de persze karácsonykor a Nyírőben fű sem terem. Azt mondta a dokim, hogy januárban kezdünk, addig pedig tessék bízni a karácsony termékenyítő hangulatában. Ilyenkor mindenki nyugodtabb. Koncentráljunk egymásra. Sokszor láttunk már csodát. Szóval fel a fejjel!!!!

Macspancs!!!

És hogy áll a munkahelyed a táppénzhez. Az insem napjától jár a táppénz. te döntöd el, hogy 3 napig, egy hétig, vagy két hétig. Én spec 2 hetet mindig itthon maradok, de az én munkahelyem toleránsabb. A 3 napot erősen ajánlom mindenkinek.

M. Reni !!

Aranyos a kutyusod. Látod, látod! Jófej ez a pasi. Mármint a férjed!

Mindenkinek pusz és ezer drukk. Tamar
tamaranna

m.reni:
Hát ez a kutyus nagyon édes! Megmutattam a páromnak is, itt vigyorgott rajta.:) Tényleg találó a neve, pedig, ha jól tudom, az volt meg előbb és nem a kutya. Lehet, hogy a párod a névhez választott kutyust?? :D

Azt hiszem lányok, ha ezek a frontok így jönnek mennek, én meg fogok hülyülni. A gyerek sem bírja, ha nem süt a nap, ő is passzívabb.. :cry: Remélem bírjuk még egy darabig..

babszi: küldtem privit!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! :D

Én egyszer csak kitaláltam a Yoda nevet,és a páromnak is nagyon bejött! Nagyon kis akaratos! Imádom!! :D
Nevelgetjük a párommal,bár elég makacs!
Adhatnál egy pár jó tanácsot,hogy neveljem majd szobatisztaságra???????
Sajnos az utcára nem tudom levinni,mivel egy oltás még hiányzik!!
Mondta az állat orvos a kutya pelenkát,próbájam ki,de minden egyes levételnél mossam meg a fenekét? Szerintem ez lehetetlen!

Mikorra várható a kis jövevény?
m. reni

m.reni:
dec. 30-ra várjuk, de ha az idő így folytatja, nem tudom mi lesz..:)
kutyaügyben írok privit:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Macspacs, az inszem nem fájdalmas. És ahogy olvasgatom mindenhol más a szokás. Van ahol lefektetnek utánna, de a BMC-ben pl nem. Ne izgulj, sok sikert és legyen az 1. sikeres!

zel az ördögbe, de mára már biztosan jobban vagy, és újult erővel vágsz neki a statisztikák szerint oly sikeres 3-nak. Szurkolok, és biztosan mindenki nektek drukkol. Mutasd meg csakazért is, juszt is!

Szép napot lányok!
bbilona

Sziasztok!

Reni!
Édi Yoda! :lol:

Odry!
Ó de régen írtál ide!Látod az ember néha az ilyen dolgoknak is tud örülni, de ezt sokan nem értik, nem is érthetik!Inszemet a dokim javaslatára januárban kezdhetjük, amit már alig várok!
Vizsgaidőszakom december 3-ig tart, és remélem minden vizsgám meg is lesz.Sok tárgyból a jegyemet nem tudom még.
Ágota igazi nő, mostanában hisztis, dacos, de nagyon cuki olyan ennivalóan édes.A műtét után ő is érezhetet valamit, mert nagyon bújós lett, és azóta is ilyen.Sokat simogat, és gyakran mondogatja:"anya nem baj, anya én szeretlek!".Meg hasonlókat.Azt hiszem ettől nagyobb, jobb orvosság nem kell, mint ő.Most friss kép nincs a gépen, de ha lesz fogok feltenni, ösztönzőnek! :lol:

Babszi!
Hogy vagy? Mizújs?

Mindenkinek szép napot!
sapé

Ildi, Sape, nagyon szépen köszi az infót!
Remélem jövő hónapban csatlakozhatom a sikeres inszemesek csoportjához :lol: ! Ebben a hónapban clostival a peteérés napján voltunk együtt reggel, a bal pfészkemben 3 cm óriástüsző volt, mégsem estem teherbe, pedig nagyon ígéretes volt a görbém.
Zel,
Így ismeretlenül is nagyon sajnálom :cry: !!!
Tamaranna,
Neked is kszi az infót, 3 nap táppénzre tutti el fogok menni, majd kitalálok vmi betegséget, vagy megmondom az igazat.
Egyébként olyan szemét a munkahelyem, hogy ha fél éven belül felmondok , pár száz ezer Ft-ot kell fizetnem. Perzse semmi ellenszolgáltatás... Ha kirugnak, csak szívességet tesznek....
További Szép napot mindenkinek!!
macspacs

Macspacs!

Csak egy tanács. Ha szemét a munkahelyed ne mond meg az igazat!!! A főnököm feleségét egyből kirúgták, ahogy megtudták, hogy terhes. Persze nem volt bejelentve, így semmit sem tehetett. Nem kell idejekorán megtudniuk, hogy gyereket szeretnél. Nem mindegy, hogy terhesen elmész táppénzre a fizetésed X azt hiszem 70 körüli %-áért (nem tudom pontosan, mert én 100%-al megyek) vagy 21.000. Ft gyest kapsz. Egyébként nekem az insem néha fáj. de viselhető. Úgy fáj mint a petevezető átjárhatósági. 6-2x fájt, de nem tudom, hogy miért. Táppénzre a meddőségiben adnak javaslatot, és a körzeti ír ki. Vele beszéld meg, hogy mit ír rá. Nekem a dokim nem is szokta ráírni, hogy meddig. Valami olyasmi szokott rajta lenni, hogy Tisztelt kollega a mai napon asszisztált reprodukciós eljárást végeztünk, kérem nevezett táppénzre vételét. És én szoktam megmondani, hogy meddig akarok maradni.

Babszi: Te vagy a következő, akiért izgulunk? Nov 13 insem- nov 27 körül teszt???? Jól tudom? Csak a Nyírőben van a 14. napon vérvétel, vagy hogy van ez? Jó az a vérvétel. Onnantól nincs tovább izgulás. De olyan rossz, amikor azt mondják, hogy sajnos abba kell hagynia a gyógyszereket, nem sikerült.

Most senki más nincs az insem és a teszt között???

Mindenkinek szép napot!!
tamaranna

tamaranna, málnának nov. 10-én volt a 4. inszem, érte is lehet szurkolni, hiszen lassan akár tesztelhet is.
Hajrá lányok, irány tiza, orsika móni után, de vágtázva nem poroszkálva!

Neked mikor kezdődik a lombikhoz a szuri, és egyéb finomságok?
Tudsz már valami közelebbit?

Tücsökbögár te is fel vag ynekem írva nov. 15. inszem. Voltál, mi újság?
zölddisznó, neked mikor lesz a következő?

Szép estét mindenkinek!
bbilona

Sziasztok!

Pár napig nem jövök és nem győzök visszaolvasni.

Képzeljétek, tegnap este elfelejtettük beadni az injekciót. :oops: Teljesen kiment a fejünkből, így ma reggel 9 körül tudtuk pótolni, kocsiban beadva... :lol: Remélem ez nem gond,pár óra ide vagy oda. Nem? Mit gondoltok?
Nekem valószínű szerdán lesz reggel az inszemem. Holnap reggel vérvétel, akkor tudom meg pontosan.

Mindjárt felteszem a táblát, bocsi, ha valakinél nincs frissítve, segítsetek és javítok. Köszi!
katata

Kép
katata

Helló csajok!

Nekem szerdán UH, aztán csüt/péntek insem. 3. Egyben sikeres. Erősítendő a statisztikát...

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Sapé!
Akkor ez nagyon jól jön ki! Túl leszel minden vizsgán, pici pihi, ünneplés és vége ennek az évnek. Szívből kívánom, hogy Ágotának minél hamarabb legyen kistestvére. A képet a lányról várjuk és köszike! Az én barátnőm lányának is ilyen korszaka van.... majd kinővi :P Irigykedem, hogy ilyen tündéri és el is hiszem, hogy könnyebb a bánatban túl tenni magadat, vele !
Legyen erőd a vizsgákhoz!

Coca!
Úgy legyen :!:
Kép

Odry Kép
odry

Tamar!

Koszi, hogy igy szamontartasz - ez ANNYIRA jol esett!!!! Igen, talan tesztelek akkor. Meg nem tudom... :( Ma voltam vervetelen, hogy megnezzek, hogy a hormonjaim rendben mukodnek-e, majd attol is fugg, hogy mi lesz a teszttel.

2 tortenetet szeretnek elmeselni.

1. Ma a dokim potom 5 orat varatott minket, pacienseket. Volt ido beszelgetni, meg igy ismeretlenul is. Az egyik csaj kepzeljetek el, hogy 4 honapos terhes volt, mikor megtudta, hogy terhes. Gyomorpanasszal ment dokihjoz, meg hogy nagyon nagy az etvagya. Es mindezt ugy, hogy van neki mar egy gyereke, sot, egeszsegugyben dolgozik!!! Minden honapban megjott neki, es ugy, mintha semmi "baj" nem lenne!!! Tok fura volt hallgatni, de ez van!

2. Vol egy kb. 9 eves baratsagom, ami ma veget ert :( Kepzeljetek, hogy ugy 9 evvel ezelott egy gyongyszemre akadtam a neten - beszelgetos baratsagnak indult. Rengeteget beszelgettunk, mindenfelerol. Az elejen nem mondtam meg neki, hogy van valakim, de igazabol sosem kerdezte. Az eskuvo elott (ismerettsegunk asszem 2. eveben) azonban megmondtam. Ledobbent, de tovabbra is tok joban voltunk. Rengeteg internetes dolgora tanitott, meg egy olyan pont volt nekem, akire mindig lehetett szamitani. Kepzeljetek, soha nem talalkoztunk, es a 9 ev alatt kb. 3-szor volt egy nagyon rovid eszmecserenk telefonban. Karacsonykor ajandekokat csempesztunk egymasnak a kertajtora ugy, hogy nehogy veletlenul osszefussunk - mert nem akartunk talalkozni. Az en ferjem is ismerte, es mivel en nagyon "szerettem", o is. Abszolut nem volt feltekeny, sot, ajandekot is kapott neha tole karacsonyra. Ugy masfel-2 eve megnosult. Gratulaltam neki, meg minden, es en ugy gondoltam, semmi valtozas nem lesz... azon kivul, hogy mar nem vittunk egymasnak karacsonyi ajandekot, es a levelek is ritkultak.
November elejen kuldtem neki egy e-mail-t, hogy ha van ideje, akkor toltse le nekem a " Vandorlo palota" c. konyvet angolul, mert en nem tudom letolteni, de nagyon szeretnem elolvasni. Eddig minden Harry Pottert letoltott nekem, es angolul olvastam oket, meg mielott a boltokba kerult volna (nemhogy leforditva!)
Erre nem jelentkezett. Sms, e-mail, semmi valasz. Most, ugy 1-2 het mulva felhivott a felesege. En eloszor nem is tudtam ki O, annyira nem szamitottam ra, majd mikor megmagyarazta kicsoda, micsoda, meg meg is orultem neki. Sajnos. Kepzeljetek, elkezdte kikerni maganak, hogy zaklatom a ferjet, es ez milyen dolog, es hat evvel ezelott eltitkoltam elotte a lagzimat, meg ilyesmiket kert szamon rajtam. Annyira sziven utott, hogy igy elarultak a baratsagunkat, es ennyire ertekeltek csak. Azt mondta, hogy en csak lelki-szemetesnek hasznaltam a ferjet...stb stb. Nem tudjatok elkepzelni mennyire rosszul esett. Egyetlen soraba kerult volna, hogy ugymond "tisztan" szalljon ki a nem letezo dolgobol. Helyette a felesege hiv fel.
Egyaltalan nem volt eloszele, sem semmi. Utoljara november elejen irtam neki meg ezt a kerest, azelott juniusban-majusban irtam neki 1-1 e-mailt.
Teljesen kiborultam emiatt. Annak idejen az O szulei is "segitettek" ezt a baratsagot (ha letoltott egy filmet nekem, ok adtak fel postara), es az en szuleim is segitettek - meg a parom is, foleg, mikor a karacsonyi ajandekot kellett odacsempeszni neki. Nem ertem. Oszinten! en hibaztam ekkorat, hogy ezt erdemeljem??? Tenyleg szet lehet szedni egy hazassagot ezzel? Vagy egyetertetek velem abban, hogy ezt nem ilyen formaban kellett volna megtennie? O nem szolt egy szot sem. Varom az iteletet. :( :( :(
Remelem ertheto voltam, es bocsi, hogy ilyen hosszura sikeredtem.
babszi

Lanyok, tulajdonkeppen semmi mast nem csinaltam vele, mint amit most veletek azzal a kulonbseggel, hogy nem ilyen temakat hoztunk fel. Vagy nem???
babszi

Sziasztok!

Hétvégén kihisztiztem magam. Már sokkal jobban vagyok. Beszéltem ma a dokim asszisztensével, mert vele vagyok mindig az időpontok miatt kapcsolatban. Azt mondta ez a hónap pihi, amit ugye tudtam is, de valszeg a következő mensi dec 18-20 körül lesz, ezért az inszem lehet hogy csak a januári mensi után folytatódik, habár majd még meglátjuk. Nagyon bíztatott az ügyeskedésre, mondta mérjem a hőmet, meg úgyis tudom mikor kell, akkor mindent bele. Kicsit sajnálom, hogy hogy lehet most 2 hónap is kimarad, de azt is mondta, higgyem el ez a szünet agyilag jót fog tenni. Meg hát, ha jobban számolgatok, akkor akár január első napjaiban csak dolgoznak már, és akkorra jönne ki az inszem dátuma. Sacc/kb.

Tulajdonképpen, ha jól belegondolnék, még tényleg el is hiszem, hogy ez a pihi jót fog tenni.

Babszi! Nekem is volt egy nagyon jó barátom. Leveleztünk éveken át. Ritkán, talán össz. 4-szer találkoztunk is. Az összes barátnője eltiltotta tőlem. Mindig megszakadta kapcsolatunk és akkor keresett meg amikor szakítottak. Ebbe egy idő után én untam bele. Szar volt, hogy nem bírt kiállni értem. Hiányzik nagyon, de már nem akarom megkeresni. Viszont a te barátodnak kellett volna tényleg a kapcsolatotokat megszakítani, nem a feleségének. Lehet, hogy ő nem is tudta, mire készül a neje? Fáj, fáj, de majd elmúlik. Gondolj csak arra sok jóra, vagy szépre, amit egymásnak adtatok és felejtsd el azt kis hülye közjátékot.

egyébként nekem volt egy tanárnőm, akiről félidő környékén derült ki, hogy terhes. Akkor maradt ki a mensije. A hízással meg nem volt gondja, elég duci volt mindig. Vannak ilyenek.

Macspacs, Tamaranna, Reni, Bbilona! Köszi a z együttérzést! Most már csak előre megint!!!
A vasárnapi kiborulásom engem is meglepett, de gyorsan sütöttem egy almás tortát és minden jó lett közben. Rájöttem, hogy nem tudok változtani, ez van, vagy nincs, majd lesz valahogy. Ha pedig nem bírok normális lenni, azzal csak magamat, a férjemet és a családomat készítem ki, és nem fog semmin változtatni.
COCA! Hát remélem is! Drukkolok! Mi most a jó öreg, rég bevállt összebújós módszer fogjuk alkalmazni. Így most legalább lesz kb két hónap, amikor csak a férjem és én találkozunk az alvázammal. Nem boldog-boldogtalan sürög körülötte. :lol: Aztán ki tudja?

Babszi! Lehet, hogy lefölözlek mennyiséggel. Most annyit írok, hogy két napig nem is jövök. ( megnéztem az előnézetet, és te nyertél :) )

Már csak a karácsonyra akartam visszatérni. Tavaly mikuláskor kaptam meg az első szurimat, ami klimaxot csinálta. Utána gyűlöltem a karácsonyt. Az ideit is szívesen kihagynám. talán nem fogok tudni zebrás tesztet tenni a fa alá, és ez kicsit kétségbe ejt. Ráadásul a sógornőm most lett terhes. Most még nem érzem úgy hogy örülnék az ünnep közeledtének. Sőt.

Na tényleg zárom most már! Szerdáig kiírtam magam. :lol: :lol:
zel

Zel,
aranyosan írsz. Sajnálom, hogy 2 hónap kimarad, ettől én is hülyét kapnék kicsit. De tényleg tök igazad van, hogy nem tudsz mit tenni és jobb beletörődni.
Én hétvégén voltam barátnőmnél, két kisbaba volt, fél éves és 1,5 éves. Jól kibabáztam magam, mikor hazaértem még éreztem magamon a fincsi babaillatot. Na ettől kiborultam és elbőgtem magam.
Babszi,
nekem a férjemnek most is van ilyesmi ismerőse,akivel sosem találkozott,de évek óta leveleznek,sms-eznek néha.Nem borulok ki rajta. Tudom, hogy csak haverok,mert ha akarták volna egymást már rég együtt lennének. Én nem tartom ezt bűnnek, sztem normális dolog és a barátod feleségének is inkább meg kellett volna értenie. Sajnálom, hogy elveszítetted őt,de azért kiállhatott volna a ti barátságotokért. De tényleg lehet, hogy nem is tud az egészről? A feleség levadászta az emailjeidet, mielőtt ő látta volna? Egyébként, ha elül a vihar, lehet, hogy jelentkezni fog és megmagyarázza ezt a szitut.Szóval lehet,hogy nem kéne még teljesen lemondanod róla.

Jó éjt és babásodást MINDENKINEK!
katata

Sziasztok!

Zel!
Őszinte együttérzésem! És tényleg próbálj meg egy kicsit kikapcsolni! Nekem is az segített.

Babszi!
Igazából nem értem a barát feleségét.Ha nem volt köztetek semmi, akkor mi baja?

Zöldi!
Próbálj meg valmai progipótlást kiharcolni! És hajrá!!!!

Katata!
AZ iylen spontán dolgok szoktak jól elsülni! Hajrá!!!

Velem semmi extra jövő héten megyek UH-ra. Már nagyon várom. Ha kapok képet mjad teszek fel!

Mindenkinek nagyon szurkolok!

moni

Sziasztok.

Babszi. Annyiszor van, hogy egy szituációt, más más emberek máshogy értelmeznek. lehet, hogy a net-barátod, vagy inkább a felesége valamit teljesen máshogy dekódolt. De ha ennyire ideges nem érdemes vele beszélni, mert csak olaj a tűzre a magyarázatod. Ha biztos vagy benne, hogy a net-barát is megkapta az üzeneted, akkor várj, hogy jelentkezzen. Ha nem teszi, emlékezz a szépre és felejtsd el. El fog mulni.

Most értékelődött bennem fel egy kapcsolat, amit eddig is nagyra tartottam. Nekem van egy barátom, aki a kollegám volt. Sokáig együtt vittük a készenlétet és sokat dolgoztunk éjszaka együtt ketten, ami nagyon jól ment. Jól tudtunk együtt dolgozni és beszélgetni is. Aztán elköltözött nagyon messzire, tőlem 300 km-re, és képzeljétek a barátság megmaradt. Most is hívjuk egymást és el is járunk egymáshoz, a párjainkkal. Az én férjem régebben egy kicsit féltékeny volt rá, de most már ő is nagyon kedveli, és az ő párjai (nála voltak váltások) is elfogadnak engem, meg a családomat.

Katata, Zel!

Olyan jó olvasni, amit írtok. Sokszor voltam úgy, hogy leszúrtak ismerőseim, hogy miért sürgetem a dolgot. Miért akarok két insemet egymás után. Türelmesnek kell lenni, és akkor jön a gyerek, meg ilyesmi. (Főleg anyósomnak akkinek a legnagyobb gondja az volt, hogy folyton jött a gyerek. Marha hiteles amikor tanácsokat ad. Fingja nincs arról, mi az, hogy nagyon szeretnéd, de nem jön). Olyan jó olvasni, hogy ti is úgy élitek meg, hogy rossz egy hónap kihagyás a két hónap meg az elviselhetetlen határát súrolja. Olyan jó tudni, hogy az érzéseim normálisak, és egészségesek, mert mindenki ugyanezt érzi. Köszi!

Bbilona!

Kösz, hogy érdeklődtél a lombik-programon iránt. Hát amit egyszer megírtam, az egy kicsit felgyorsult. Nézve a többieket úgy látom, hogy direkt rákapcsoltak a dokik, hogyha kedvezőtlen változások lesznek, minél többet megcsináljanak előtte. -ez az én meglátásom.- Szóval pishis hónap kimaradt. Most rögtön levették a vért. dec 10. körül jön meg akkor kezdem a fogamzásgátlót, és a 14.16. napon, de mindenképpen karácsony előtt mennem kell egy ultrahangra, vérvételre. Itt már felírják a hormonokat, és telefonálni kell, hogy mikor kezdhetem a szurikat. A suprefactot még a következő mensi elött el kell kezdeni adni, és a mensit is belövik a 21-23. nap környékére, Így ez már egy rövidített ciklus. Számításaim szerint jan 14.-én lessz a leszívás és pár napra rá a transzfer. Az érzéseim teljesen vegyesek, néha megrémülök, hogy, hogy rohan az idő, és már mindjárt itt van és félek. Néha meg alig várom, hisz túl sokat most nem tehetek. De reménykedem, hogy ebben a hónapban valami csoda tőrténik, és nem ismerem meg a lombikos gondokat. Hátha csodát tesz a reflexológus, a Jónás nap, amit csak most számoltam ki és eddig nem koncentráltam rá, vagy a lúgosító étel, és az aviva torna. Vagy mind együtt. Csak legyen már csoda. Azt hiszem, hogy a fogamzásgátlós hónap lesz a legnehezebb, mert ott már nincs miben reménykedni. Még jó, hogy rövidebb, mint a normál ciklus. Igazából a legnagyobb gondol az, hogy félek. De jó kiírni magamból.

Bocsi, ha hosszú lettem. Pusz Tamar
tamaranna

zel, drága, hát nem könnyű nekünk itt ....de tényleg majd megcsináljuk a sikeres/babásodott inszemesek topikját (ahogy ha jól emlékszem odry mondta)!!!! nem csodállom, hogy kiakadtál, először az endós 'kihagyás aztán ez....gondolj arra, hogy nekem még meg sem jött, tehát olyan távol vagyok minden lehetőségtől mint egyik csillag a másiktól..... :lol: szóval, jönnek az ünnepek és mindent kipihensz legalább a köv. eksönre :lol: légy erős zelem!!!
puszillak!!!!
[size=24]ja
és próbálj meg tényleg kicsit kikapcsolni ebből az egészből, küldök erőőőőőőőőt!!!!
mikor gyüssz pécsre?

tizu, írjál mi van veletek :lol:

babszika, hát ez nem semmi amit írtál....de szerintem az is érthető, ha egy feleség nem bízik a férje barátnőjében, de abban teljesen igazat adok neked, hogy nem így kellett volna lezárnia a barátodnak ezt az egészet, valszeg kicsit elsunyulta a végét, erre gondolj, ez az ő hibája nem a tiéd :!:
ez a várakoztatás ismerős nekem...az előző orvosom csinálta folyton ezt, sőt volt, hogy meg sem ismert....de tarts ki lesz ez most jobb is!!! pusssssssssssssssssssz

odry, örülök, hogy megkaptad!!! nem én sajna nem tornázom, még, a kutyus minden percemet lefoglalja.

ilona, nagyon képben vagy itt mindenkivel kapcs.-ban, le a kalappal :lol: :lol: :lol: tényleg azt a savas/lugos étrendet nem te alkalmazod? leírnál párat nekünk? kössssszi,
hogy vagy? mi újság véééled?

coci, nagyon veled leszek csüt/pénteken :!: :!: és igen, ez sikeres lesz!!![/size]

katata, köszi, hogy vezeted a táblánkat :lol: sajnos nálam semmi újdonságot nem tudsz javítani :cry: :cry:
viszont rád gondolok ezerrel szerdán, az injekciót nem tudom jókor adtad-e be, de talán semmi nem fog 1-2 órás késésen múlni :lol:

macspacs, üdv neked, ha szemétkedősek a melóhelyen el ne mondd az igazat, szerintem :lol:

sapé, de édes kicsilányod van :!: kitartást neked, pihengess és a vizsgán gyorsan túlleszel úúújjjééé :!:

mindenkinak sok drukkkkkk!!!
kicsiboris

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést! Minden nap olvasom az írásaitokat, csak nincs mindig időm írni is, de igyekszem követni a történéseket.

Igen, 15-én megvolt az inszem, de sajnos most sem az a doki csinálta, aki az egész hónapban kezelt, hanem a másik. Ettől elég csalódott voltam, de igazából ma reggel ért még nagyobb csalódás, ugyanis máris esett a hőm.
Én a múlt hónapban sem teszteltem, kivártam a vérvételt, ami a 12. napon volt. Úgy tűnik, hogy ebben a hónapban sem érdemes tesztelnem.

Babszi!
Én sem hiszem, hogy érdemes magyarázkodnod a barátod feleségének. Nem miattad fog tönkremenni a kapcsolatuk, az ilyen feleség tönkre fogja azt önállóan is tenni. Ha már ennyire nincs meg köztük a bizalom, akkor már úgyis mindegy.

Mindenkinek szép napot kívánok!
tücsökbogár

NAGYON NAGYON koszonom!
Visszaadtatok a hitem, nem en masztam bele masok kapcsolataba. A feleseg a telefonhivast kihangositotta, es allitolag ott volt a baratom mellette, de egyetlen szot nem szolt. Azota is ragom magam miatta. Az a legrondabb az egeszben, hogy mi szinte nem is beszeltunk telefonon a 9 ev alatt, most meg ismeretlenul hiv fel a feleseg kiosztani engem. Ez bant a legjobban - e-mailben is le lehetett volna zarni egy bucsulevellel. Azt jobban megertettem volna; ez meg olyan piszkos lett igy.
De nagyon koszi, nem fogom tovabb ragni magam miatta. A parommal megbeszeltuk, hogy ezek szerint nem valasztott valami jol feleseg ugyben, es a problema elobb-utobb elo is fog jonni naluk. Szerintem annyi tisztesseg lehetne benne, hogy ma felhiv, es tisztaba razza a dolgot. Tok megkeseritette az egeszet.

Zel! Tok aranyosan irtal, tetszik :) Azert 3 sort meg hozzafuztel, hatha nyersz :) :twisted:

A doki szerencsere megismer - ennyi van benne. Aki ra vart, mind azt mondta, hogy nagyon jo doki, nagy a szaktudasa, csak ezzel a kesesekkel van a baj. Ha tudnank az okat (ezt en mondom) amiert kesik, akkor az ember sokkal megertobb lenne vele. Pl. csaladi baj van, vagy eppen a szuleszetrol jott... Ezt pedig az asszisztenseknek kellene megsugniuk, es nem neki hirdetnie. Amikor viszont talalkozom vele, abszolut ugy erzem, hogy igen, ez a doki kell nekem. Tok megnyugtato, meg minden. Turelmesen elmagyaraz mindent, es nagyon tisztelettudo a nokkel szemben.

Nagyon kivancsi vagyok a leleteimre - dolgoznak-e a hormonok tisztesseggel.
Nekem uh-n olyat is megneztek, hogy milyen a mehem atmeroje. Nektek csinaltak ilyet?

Nincs olyan jo receptetek, amit kenyersutogepben lehet elkesziteni?
babszi

Tücsök!

Epp most irtem, hogy milyen csodakra kepes a termeszet - ne keseredj el! Nekem 13-an volt az inszem, de eszembe sincs a teszt meg. Hogyan merted a hodet? Mert az sem mindegy!!!!
Kiszamoltam, hogy megcsak 7 napja volt az inszem, es a beagyazodashoz sokszor 10 nap is kell!!!!!
Azt mondtam? (nem, kifelejtettem), hogy persze gyanakodott a csaj terhessegre, de se a teszt, se a vervetel nem mutatta ki neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megkerdeztem tole, hogy nem volt-e korai nagyon a teszteles, es azt mondta, hogy meg 3 honaposan sem mutatta ki, de egeszseges lanya szuletett. Hat nem fura?????

Ugyhogy osszehordhatsz tucskot-bogarat, en azt mondom, hogy nagyon koran keseregsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wink:
babszi

Tücsök!
Nekem a 7. dpo-on akorát, de akkorát zuhant a hőm, leesett 36.3-ra, hogy csak úgy koppant. 3-szor is megmértem, mert nem akartam hinni a szememnek. A hőmérős topicban a csajok persze egyből mondták, hogy ez beágyazódás, amit én elég szkeptikusan fogadtam... És hát most már 9 hete itt csücsül a pocimban az inszem eredménye, (na jó, csak 7. :lol: ) Szóval nme feladni még!!!

moni

Moni, olyat mondtal, hogy lehet elkezdem merni a homet. Ma mertem, 37,2 de ilyenkor ennyi szokott lenni. Menzi elott ha leesik 36,9-re, akkor van gaz. Nalam.
Rendszeresen nem mertem, mert mindig elfelejtem - kiugrom az agybol, aztan mar lohetem.
babszi

Akkor én lehet, hogy valamit rosszul csinálok. Csak ebben a hónapban kezdtem el mérni, mert úgy tűnt a hozzászólásokból, hogy sokmindent megmutat. De én nem fekve mérem, hanem ahogy csörög az óra egyből felkelek és kávéfőzés meg reggelikészítés közben hőmérőzök.
Az inszem óta két napig 37,0 volt, majd két napig 37,1, majd két napig 37,2 ma reggel meg megint csak 37,0.
Légyszi adjatok tanácsot, hogy hogy kell ezt "rendesen" csinálni?
tücsökbogár

Bocs, bunkó vagyok :oops: , a bíztatást elfelejtettem megköszönni, pedig nagyon jól esik.
Szóval Móni, Babszi köszönöm szépen!!! :lol: :lol: :lol:
tücsökbogár

Babszi:
Tudod mi a legnagyobb baj a barátod feleségével? Nem benned nem bízik, hanem a saját férjében!! Hogy lehet erre kapcsolatot alapozni?? Előbb utóbb el fognak válni, mert hidd el, egy női ismerőst sem fog megtűrni a férje mellett..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kata!
Most látom a táblában, hogy holnap lesz a második inszemed.
Nagyon szorítok!

Jó lenne ha ebben a hónapban is örülhetnénk valaki sikerének.
tücsökbogár

Sziasztok!
Odry köszönöm, hogy még eszedbe jutok. Tudom ritkán jövök, de fárasztó már a gép előtt ülni. Igen mindjárt itt a mi időnk is. Elvileg bármikor jöhet a lányzó, de még van 2,5 hetünk.
Még bírjuk egymást, de örülnék, ha már kinn lenne.
Tegnap este a hugomnak is megszületett a kisfia. Már alig várom hogy lássam.
Kata kijavítanád a táblában hogy 38. hét. Köszönöm
Minden inszem előtt állónak nagyon drukkolok.
Majd jelentkezem ha valami van, de az is lehet, hogy csak szülés után tudok majd írni.
Gyöngyi
bgyöngyi

katata sok sikert az inszemhez, és köszi a táblát. (Nekem is holnap lesz), izgi.
zölddisznó, neked is ezer szurok péntekre, te akkor holnap adod be a tüszőrepit, ügyes legyél. Ha megengeded csatlakoznék, nekem is ez lesz az utolsó inszem, aztán akkora pocakunk lesz mint senki másnak :wink: !
Tamaranna, hát jó kis program. Biztosan tele van a határidőnaplód a teendőkkel. Kitartás mindjárt dec. 10. Addig meg még akármi is történhet. Jó lenne ha ez is olyan mint a mensi. Az egy környezetben lévőknek összeáll egy időpontra. Most nekünk is ezt kéne, orsika, tiza, móni szervezetét leutánozni és babásodni. Hajrá!
Nem tudok savas lúgos kajákat, én egyszerűen próbálok minnél több nyers zöldséget, gyümölcsöt enni. (a kaja 50% ez kellene legyen), kevés fehér lisztes holmit eszek, és kevés húst (mert ezek nagyon savasak). Amit mondott még Lívia, étkezés előtt 15 perccel 1,5dl meleg vízbe késhegynyi szódabikarbónát keverni és meginni 3 héten keresztül. Én csinálom az Avivát.
kicsiboris van rövidített változat, arra sincs időd? Olyan ügyeske vagy, honnan van a sok erőd, és még küldözgeted is. További kitartást, és mt szólnál mondjuk holnap egy véres ébredésre? Gusztustalan vagyok egy kicsit, de ezt kívánom neked :wink:
Egyébként az a kis tingli tangli engem úgy megizzaszt és azért egy kis mozgás jól is esik.
babszi, ne keseredj el! Ez a férfi rá fog jönni, hogy rászedték, szegény feje!
Most menem kell!
Mindenkinek sok sikert, és minden jót!
bbilona

Sziasztok!

Köszi mindenkineka biztatást, olyan jól esik!

Ma reggel voltam vérvételen, de nem lesz meg holnap az inszem. Holnap reggel megint vérvétel, meg utána uh. lesz. Így gondolom csütörtökön lesz az inszemem. Fura,most 2 nappal később lesz,mint az első inszemnél. Lehet, hogy kiokoskodott valamit a dokim.:)
Ilona, azért neked megy a drukk holnap reggelre! Nekem meg holnap utánra kell! :lol:
Tücsökbogár,
nem szabad a hőmérőzés előtt felkelni és matatni a konyhában. :wink: Az úgy nem ér semmit. Amint csörög a vekker, csak annyit mozdulj, hogy megfogod a hőmérőt, ami oda van az ágyadhoz készítve. Innentől így mérd! :wink:
katata

Kép
katata

Sziasztok!

Hát nem bírtam ki szerdáig, de ígérem ma nem lesz kisregény!

Babszi! Mit akarsz kenyérsütőben sütni? Én kb 3 éve csak azzal csinálok mindent. Amit dagasztani, keleszteni kellene. Kenyeret is csak ritkán veszek.

Coca! Hajrá! Nagyterpesz!!!! Ez a harmadik, a sikeres!

Kicsiboris! Mék maj Pécsre valamikó. Télleg. :lol: Szólok előtte. Ne aggódj. Most nem terveztem, meg bromót is vettem recept nélkül, de hamarosan megint leugrok. Ígérem. Sőt akkor egyedül, és miénk lesz a város.

TIIIIZAAAAA! Hol vagy?

Macspacs! Nehogy aláírj bármit is, ami a munkaviszonyod megszűntetésével kapcsolatos. Azt a nőt, aki emberi reprodukciós folyamatban van, értem itt az összes mesterséges megtermékenyítést, a munkatörvény elég erősen védi! Nem rúghatnak ki! Csak rendkívülivel, ahhoz meg nagyon nagy ökörséget kellene csinálnod. Tudom, hasonló a cipőm. Az én munkahelyem is furcsa néháy dologban.

Tamaranna! nekem is mindig jönnek a jobbnál jobb ötletekkel, meg a sikersztorikkal, meg "tudom mit érzel" szövegekkel. Akarnak segíteni, de nem ér igazából semmit. Sajnos ezt csak mi érezzük át. Ezért merem leírni nektek sokszor az összes búbánatomat, mert ti tudjátok csak igazán miről van szó.

Maradt a múlt hónapról egy csomó Utrogestanom. Ezt csak inszem stb után lehet használni, vagy esetleg ilyenkor is, ha pihenő hónap van? Hülyeséget kérdezek? Kérdezzem meg a dokimat?

Jó éjt mindenkinek....
zel

Szia Zel!

Az utrogestan vezérli és segíti a sárgetestciklust. Úgy látom, hogy a meddőségikben csak az insem/lombik napjától adják, bár most halottam, hogy van orvos, aki az utrot elkezdi előbb és a duphastont a napjától. Lényeg az én kislányom még nem meddőségiben fogant, de hormonkivizsgálás mellett. Nekem alacsony a progeszteronom. Az a bajom, hogy esélye sincs megtapadni a saját progeszteronom mellett. A régi kezelés az volt, hogy clostil 2-6 ig, hogy megindítsa a petéket és a 10-26. napig utrogestan, hogy aláágyazza, azaz segítse a megtapadást. Semmi több. Én pont ezért mindig használom a köztes hónapokban is, azért, hogy ha spontán sikerülne, akkor meg tudjon tapadni. Nehogy azért veszítsem el, mert alacsony a hormonszint, mint a második megfogant babámat. De ezt nem beszéltem meg a dokimmal. Nem akarlak erre bíztatni, de én ezt szoktam.

Mindenkinek szép napot! Tamar
tamaranna

zel, hát már várom, hogy gyere pécs irányába :lol:
és még jó, hogy nem bírtad szerdáig nélkülünk :P

ilonka, hááát ...honnan van erőm? nem is tudom...talán kicsit lenyugodtam, hogy nem számíthatok a 'vérvörös csütörtökre' egy ideig biztosan, zelnek is csak gyógyszerrel jött meg... és emiatt most pihizek a témán. de köszi, nagyon jól estek a kívánságaid!!!!!!!

gyöngyike, én is gondolok ám rád, éppen a napokban beszéltünk a kedvesemmel arról, hogy a terhesség végefelé már tutira várja is az ember, hogy mehessen szülni, amikor az elején még talán fél is tőle :lol: :lol: úgyhogy neked nagyon sok élményt és boldogságot kívánok ha netalán lemaradnék a nagy eseményről, a csodáról :lol: :lol: tarts ki gyöngyi és babuka :wink:
kicsiboris

Ilona,
megvolt az inszem? Minden oké?

Nekem reggel megnézte a doki uh-án és van egy tüszőcske,18 mm-es. Szerintetek ez jó? Úgy emlékszem, ti 20 felettiekről írtatok. Nem lehet, hogy az enyém kicsi? Bár a doki azt mondta jó, de.. :?:
katata

katata, szia! bár én még nem inszemeztem, de a dokim nekem azt mondta, hogy 18 20-as az már jó is lehet akár, jó persze vannak akiknek megnő 25-27-esre is, de az is lehet, hogy a tied is nagyobb lesz amire 'kell :lol:
úgyhogy én drukkolok neked!!!! jó lesz ez a kis tüszőcske :oops:

lányok nekem lenne kérdésem. segítenétk picirit?
végre-végre beszéltem a dokimmal aki azt mondta, ha megjön a menzeszem akkor clostyval indítunk. most olvastalak tamara és te a beágyazódást elősegítő gyógyszert is kaptad...nem lehet, hogy nekem is kelleni fog, hogy megtapadjon a picirike?
csak azért kédezem, mert nekem meg a prolaktinom magas amire most újra el kell kezdenem a bromozást (utálom mert tök pocsékul vagyok tőle és most eddig meg a hormonszuritól voltam rosszul :cry: ) és az is gátolhatja a megtapadást, vagy nem?

várom a hozzászólásaitokat, köszi mindenkinek :!: :!:
kicsiboris

húúúúú most nézem csak a táblánkat, mennyi inszem van ebben a hónapban :lol: csodás, biztos meg is lesz az eredménye, de jó de irigykedem előre aki a 'fa alá teheti icikepicikéjét :lol:
énisakarokbabáslennimostmostmost!!!
kicsiboris

Kicsiboris,
aranyos vagy! :lol: Rám is rám szokott jönni ez az akaromababátazonnaléskész dolog. :lol:
Tényleg sok inszem van ebben a hónapban, tuti be fog jönni valakiknek. Remélem köztük leszek! :oops: :lol:
Boris, nekem a dokim vérvétellel megnézte, hogy van-e elég hormonom a pé után, hogy tudja, kell-e majd adnia pótlást ha terhes leszek. Nekem rendben volt minden,így nem is kapok semmiféle hormont az inszem után.

25-27-es tüsző :?: :shock: Nekem holnap lesz az inszemem, ma reggel volt az uh-án 18 mm, és este nem lesz repesztő szuri. Gondolom azért mert a vérvételből már látja, hogy meg fog magától repedni. Egyébként eléggé feszül is, érzem, hogy nagyon mozgolódik a kis petesejtecském. :)
Szóval reggeltől márnem nő túl sokat, nem???? :?: :?:
katata

szia kata, úgy tudom egy-két mm-ert nőhet naponta:o)
úgyhogy még 19-20as is lehet reggelig :lol:
majd nagyon szurkolok, hogy te is a babásodók között légy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jajjjj és felrakom boci-kutyánkat ide, ő véd majd meg minket mindenfajta bajtól :lol: okkés?? [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164207169.24.jpg%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164207232.02.jpg[/img]
kicsiboris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?