Új privát üzeneted érkezett!

Stella!
Tünyeményesek a fiúk. :)
Hihi az utolsó kép kerül a táblába. Külön tetszik hogy egyforma ruhában vannak. Nem tehetek róla ikreknél nekem ez a fóbiám. Lehet ezért is lesznek külön neműek a gyerekek mert így ők csak hasonlóba lehetnek. :)

Szerinetm szuper hogy ennyi ideig is tudtad őket szoptatni. Ügyes voltál. :)

És várom a levelet. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

Stella
tüneményesek a fiúk, és milyen szépen nyitva van a szemük, az én pici fiamnak a fényképeken sokszor csukva van a szeme, v. hunyorít.

Sziasztok

Erika

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok

Kép

Kép
erika13
 
 


Stella!
Micsoda nagyot nőttek a fiucskáid! Olyan eleven tekintetü mindkettő, gondolom betyárkodnak is már!
Még mindig nehézkes a séta Velük?
Kriszta!
Örülök hogy jól telt a nyaralás, ezek szerint Máténak nem okozott gondot az alkalmazkodás! Négykézláb :D ügyes nagyon!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 

 
 

Stella!
Köszi :D Igen, ügyeskedtünk 1 kicsit, szerdán megyek UH-ra, már a szülészdokimhoz, remélem csupa jó hirrel jövök majd!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Stella :D
gyönyörű ez a két kiskölyök.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Stella :-) Botondnak van valmi kópéság a szemében :D Olivér meg olyan rácsodálkozós a világra. :D Nagyon szépek külön is, de együtt a legszebbek.

Kriszta :-) Ti is és Máté is ügyesek voltatok a nyaraláson és bár nem volt neked az az "leeresztem magam" pihenés, azért gondolom mégiscsak kikapcsolódtatok.

Orsi :-) Hogy vagy?

Erika :-) Kaják megérkeztek?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Velünk minden OK. nem igazán történik semmi.

épp dühüngök a páromon... de ez már az én bajom :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Woodi
igen a kajcsik megérkeztek, nagyon köszi szépen, a pici fiam most rá is kattant. Legalábbis most az üvegeseket simán megeszi, de az én föztömet továbbra is csak gyümipéppel.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,

Stella :)
Szédületesen szépek ezek a lurkók! :) Kifejezetten szép fiúk! Még egyszer gratulálok hozzájuk (ha szabad ilyet írni... :P ).


Melcsi :)
Nagyon drukkolok ahhoz az UH-hoz. Ezt még Krizsa csinálja, ugye?

Orsi :)
Dühönghetsz a párodon, de haraggal ne feküdjetek le sosem. :) Nekünk bevált. :) Még anyósom adta az esküvőnkön ezt a jótanácsot nekünk. :oops:
Figyu, holnap mennék vérvételre, megnézetem, hogy miből mennyi maradt meg a szopi miatt. Szerinted az általnos vérképen és a vason kívül mit nézessek meg? (magánrendelésre megyek, én mondom, mit kérek...) Dokihoz most nincs időm elmenni :(
Köszi előre is!

Kriszta :)
Nem semmi a nyaralás, ahogy leírtad! na nekünk is hasonlóan telt a visegrádi hétvégénk... Bár nekem igazából nem volt pihenés :( Azért egy kis levegőváltozás jót tett nem? :) nagyon ügyes Máté, hogy már próbálkozik a mászással. :) Laura még csak dühöng, ha valamit nem ér el, sőt, egyenesen sikongat, jó magas hangon, hogy még a dobhártyám is kiszakad tőle :( Próbál nyújtózkodni, meglátjuk, mit hoz ki belőle az életösztön. Jön a 3. fogunk :)

Rólunk: szóval jön a 3. fogunk, ma voltunk dokinál, 7.270g a kicsim, 71 cm. Jó hosszú baba. :) Vettünk neki kezeslábast a hétvégén, mondtam, hogy 80-ast vegyünk, de nem volt abban a méretben, így 74-est vettünk. Kíváncsi vagyok, meddig lesz jó rá. :)
Lekopogom, de most olyan éjszaka-átalvós korszakot élünk (este 9-től reggel 7-ig alszik, max. ringatni kell, szopizni a múlt éjjel pl. elfelejtett felkelni a Drágám - nagyon "pipa" vagyok rá persze :shock: )...
Jól eszik, napközben 5x van kajcsi + éjjel 1x. Reggeli Sinlac pépes+anyatejci (de van, hogy csak tejci, ha lusta vagyok pépet kutyulni), tízórai gyümi+tejci, ebéd főzelék (husival vagy anélkül)+tejci, uzsonna gyümi+tejci, majd este 7-kor Sinlac-os gyümölcsös tejcis cucc, fürdés, majd anyatejci. És 9 körül alvás van. :) 2x alszik naponta, délelőtt és délután is 1-1x. Sokszor viszem levegőre, sokat alszik kinn a babakocsiban is, de idebenn is, a szobájában, nyiott ablaknál. nagyon jó a levegő. vettünk hidegpárásítót (Boneco), ultrahangos, elég halk, jó a szobájába. :)

Röviden. Teszek fel képet.

Puszilok mindenkit!

Többiek? Reno? Norka? Almodo? Hűűű... de rég nem írtatok.... Mi újság???

Kép

Kép

KépKép
unique
 
 


Ja, még 1 dolog a Hipp-témához: én nagyon megnézem, mit adok belőle Laurának. Amiben cukor van, az már helyből ki van csukva. A másik ilyen nálam a tejpor és a tejszín. Így, nálunk a spenót a Hipp-ben nem játszik (majd 1 éves kor után kipróbálom), merthogy mindkettő van benne. :( Sokszor kap mostanában Kecskeméti-t is, ezt is a Hipp gyártja. Csak sokkal bababarátabb, legalábbis, ami az összetételét illeti. Kevesebb összetevő, jobban emészthető cuccok. :)
Mi még mindig a 4- és az 5- kajcsiknál tartunk, de pl. Finomfőzeléket még nem evett (karfiol miatt), illetve kukoricásat sem adtam neki, stb-stb. :)
Mindent a maga idejében. :) Vettem neki gesztenyét, azt megpróbálom összedobni neki, ha lesz egy kis időm. Kíváncsi vagyok, fog.e ízleni. Állítólag naggyon fincsi. :)

KépKép
unique
 
 


Unique :D
:D hát ő Pesten alszik :D de már nem vagyok rá mérges, csak nagyon kibuktam rá - lehet, érzékenyebb is vagyok.
ami történt. Úgy volt, hogy csüt. jön haza, addig nem, erre mikor jöttem hazafelé a fiúkkal, akkor láttam, hogy jön szembe.
Aztán nem ért haza, felhívtam, hogy merre van. Az egyik kollegáját hozta le Veszprémbe, mert lejött az új kocsijáért... mondta haza is ugrik. Ekkor volt 5 óra, a fürdésig összesen 1 óra.
Tudni kell, hogy Levi iszonyúan apás, ha K. elmegy visít, sír.... most is ez volt mert összesen 15 percet maradt max.
szóval azon buktam ki, hogy ha van 3 órája arra, hogy lehozza a kollegáját, akkor mi a fenéért nem bír még 1 órát maradni, hogy együtt letegyük őket, és ne legyen visítás.
Persze tudom, hogy itt vannak a küföldi szerelők, mert minden franc... no, de ha a haverja miatt 3 órát tudott szorítani, akkor még 1 óra nem fért volna bele???

ennyi a story :wink:

Unique :D
azt tudd, hogy amire tejpor van írva és bébiétel, abban tápszerpor van, tehát ha a baba kap nem HAs tpszert, akkor ez is mehet.
a cukortól az elején én is féltem, aztán túlléptem rajta :D
a tejszínes spenótot én sem értem, de elárum, hogy annak csapnivaló az íze, jobban jársz, ha magad főzöl spenótfőzeléket (ha már kap liszteset akkor pici liszttel, krumplival stb.)

(de jó ötlet... csinálok magamnak vacsira :D)

szóval tényleg oda kell figyelni, hogy mi van a bébikajákban. (nekem pl. az univerek nem jöttek be, talán 1szer vettem, a nestle, kecskeméti és a hipp volt alapvetően a nyerő)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :)
Hát, nem mondom, hogy nem adok igazat Neked időtéren :) Pont ugyanezt gondolnám a helyedben én is. Mondjuk szerencsére nekünk ezzel nincs gondunk, mert a férjem maximálisan családfüggő típus, sőt, inkább túlságosa is az (persze én csak örülök ennek) :)
Nem válaszoltál a szuris kérdésemre... :(
Nem kap Laura semmilyen tápszert, sem HAsat, sem nem HAsat (hacsak a Sinlac nem annak számít... ezt nem tudom :( ).
Spenót: úgy adom most, hogy van srépa+krumplis sima főzi Hipp-ben (Bécsben van, onnan hozattuk :)-itthon már nem gyártják, úgy tudom :(), ahhoz keverek saját főzésű spenótot. Nem mondom, hogy mint kacsa a nokedlit, de eszi :) :)
Először is nézett rám a hatalmas nagy szemeivel, hogy mi ez az új szín :shock: (a megszokott narancsos-pirosas árnyalat után :))
Én még eddig csak Hipp-et és Kecskeméti-t adtam... :)

Pusz

KépKép
unique
 
 


Unique :D
elsiklottam a kérdés felett....
bocs.

vas fontos, meg a teljes vérkép. ha érdekelnek a hormonjaid, akkor egy prolaktin, hogy a szopi miatt mennyire magas még :D azt akármikor lehet nézni, mind1 hol állsz a ciklusban.
más nem kell szerintem

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jah Apával már tisztáztuk a kérdést.... amikor elindult még nem tudta, hogy a francia szerelő visszamegy dolgozni, hanem utána hívta....
no mind1... maradhatott volna.

nálunk K. nagyon családcentrikus, de bizonyos pillanatokban nem tudom, hogy a munkája meg köztünk ki az első.
Alapvetően tudom, hogy mi... csak most projekt van, és kb. 1 hónapja a 2. helyre szorultunk... mind1, egyszer ennek is vége lesz.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok,

Orsi :)
Köszi a segítséget! Jól jött! :) Megvannak az eredmények, minden része tökéletes a vérképemnek, de a T3,T4 s TSH szinttel vannak problémák. :( legalábbis. T3,T4 alacsonyabb a határértéknél, TSH jóval magasabb (5,0 a max, nekem 100,0 feletti :( ). Eddig szedtem jódot, a terhesség alatt hagytam abba. Most majd konzultálok a körzeti dokimmal, mi a teendő. :( prolaktin érték még egy nap múlva lesz meg.

Többiek, ennyire kihalt nem lehet ez a topik... :evil:

Puszi, jó éjt,

KépKép
unique
 
 


Sziasztok,

Tényleg mindenki eltűnt....én olvasok, csak nem nagyon van miről írnom. Máté 8 kilós, két hét múlva megkapjuk a második oltást az agyhártyagyuszi elleniből és megyünk szemvizsgálatra. Ez történt a dokinál....sajnos a mi gyerekdokink nem valami alapos, kérdezte van-e panaszunk, mondtuk hogy igazából nincs, erre bólintott és meg se vizsgálta Mátét.....csak sajna a rendelő olyan közel van és szép, hogy nem szívesen mennék másikba, egy rendelőn belül meg dokit váltani, az kicsit ciki nem ? Na nem mintha tudnám hogy melyik doki lenne jobb.....

Tényleg, Orsi, a közös homeodokink tudom hogy alapvetően gyerekorvos és ti hozzá jártok. Az hogy működik ? Csak akkor mentek ha betegség van, vagy valahol rendel ő sztk alapon és lehet hozzá járni simán ??? Na ez kicsit kusza kérdés de gondolom érted mit szeretnék mondani....

Máté nagyon érdeklődik a poharak iránt. A múltkor már vettem neki az Aventes csőrös poharat, de még csak játszott vele. Mikor lehetne/ajánlatos elkezdeni rászoktatni a pohárból való ivásra ??

Fog témában még mindig semmi nincs nálunk, a nyüszítésen kívül....
Az alvásunk pedig továbbra is nagyon rapszódikus(an sz..r)
Persze tudom, az idő.....

Ja és vannak fenn új képek a weboldalon, a nyaralásról is
http://tzo.fw.hu

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Szia Kriszta

nagyon szép babád van, hogy ennyi idősen már ilyen súlya van. Nekem a babám már elmúlt 9 hónapos de még most sincs 8,5 kg.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Kriszta :D
amióta elköltöztük már nem igen járunk hozzá. Amúgy csak akkor mentünk, ha gond volt.
most Veszprémben találtam egy homeos nénit, aki körzeti orvos is, asszem hozzá fogom átkérni a papírjainkat.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Erika :D
Levi 1 évesen volt 8.5 kg :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Icsilya
akkor most legalább megnyugodtam, hogy az én kicsi bogaram azért nincs lemaradva, csak itt mifelénk ahány gyereket látok mind olyan pufóka, jóformán csak a minek ilyen "kicsi",

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Melcsiről tudtok valamit????

Kriszta,
Máté egyre fotogénebb, sőt élvezi is ! Nagyon pasisodik!

Én egyre szarabbul vagyok lelkileg, a normális fogalmát feszegetem, csak olvaslak Benneteket.

Icsilya,
gratula a kisemberhez.

FArkasok J
farkasok
 
 


Erika :D
enyémfiúk közül midnkettő kisebb. de nem igazán izgat.
szerintem sokkal pofásabb egy formás baba, mint az elhízott 13 éves 1 éves gyerekek....
ne aggódj tényleg!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Icsilya
köszi szépen, akkor mostmár nem aggódok, igen mi is úgy gondoljuk, hogy sokkal formásabb és szebb mint a sok kis pufók baba.

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Örömmel láttam a Kaális topikban,hogy a régi sorstársak többsége itt csücsül a babás topikban.Nagy eltűnésem óta az örökbefogadós topik lakója lettem.

Most azért ugrottam be ,hogy megosszak veletek néhány fantasztikus újdonságot.

Augusztus 31-én beköltöztünk a házikónkba.Nagyon élvezzük a különélést.

Ennél fantasztikusabb híreim is vannak. :lol:
Szeptember 22-én ,a szülinapom előtt egy nappal,kaptam egy csodálatos telefont.
Megszületett Kiss Márk Sándor,a kisfiunk.
Szeptember 27-én fogadtuk örökbe,és október 4-én hoztuk haza.
Nagyon boldogok vagyunk vele.
Nagyon jó baba.nyugis,csak a frontokat nem bírja.
Még nem tehetek fel képet róla,de kb. két hét múlva dicsekedni fogok nektek a mi kis szépségünkkel.

Icsilya!
Gratulálok!
Milyen nagyok a fiúk.

Stella!
Nagyon szépek a kispasik.

Kriszta!

Máté is nagyon helyes!

Uniqe!

Laura is csodaszép!

Zsebi!
Még nem olvastam vissza,de látom két pocaklakód is van.
Remélem minden a legnagyobb rendben van.A nemük tudható?

Bocsánat attól akit kihagytam!!!!

Valószínű majd jövök hozzátok néha.Mert mostmár nem fáj a szívem,hogy nekem nem sikerült.
Sikerült!!!!Imádjuk Márkot!Ha a miénk lenne sem szerethetnénk jobban.
Én aki újszülöttek között dolgoztam nap mint nap.....nem hittem,hogy ennyire más lesz egyből.
Már a kórházban imádtuk,és aggódtunk érte.Felmerült,hogy lehet hogy baja van,de mostmár tuti hogy nincs,és borzalmas perceket éltünnk át...
Most pedig amikor egy hónaposan szurit kapott,vele együtt sírtam,pedig hány szurit beadtam az újszülötteknek.
Fantasztikus a szervezet,hogy ennyire gyorsan magáénak tudja érezni az ember egy más által megszült kisbabát.

Nem bántam meg egy percig sem,hogy nem próbálkoztunk tovább.
Sajnos mi is megszenvedtünk (csak máshogy ) a babóért.
Borzalmas 2 hetünk volt onnantól,hogy megcsörrent a telefon.
Dióhéjban:Telefon,megismerkedés az életet adóval,aggódás,hogy eljöjjön a GYÁM hivatalba,autóbaleset,eljött-aláírta-miénk a baba-haláleset a családban, aggódás a manóért,minden nap 4:30-kor kelés,fekvés 24órakor=eszméletlen fáradtság,az önkormányzati válsztások miatt,még 3 nappal tovább várakozni,hogy hazajöhessünk.

De mindent megért a két hetet követő csoda.

Most nem írok többet,de majd beugrom.

Puszi mindenkinek!
kavicska
 
 


Kavicska :-) Még olvasni is sok ,ami veletek történt. Azt lehet tudni, hogy az autóbaleset veletek történt-e? Ha igen hogyan?
Még1x gratulálok Márkhoz!

Orsi :-) Mikor voltál/mész uh-ra? Mit láttál?

Magnéziumról érdelkődnék. Tudom, hogy téma volt, de annyit írtatok, hpogy lehetetlen visszakeresni. Szóval melyik az, amiben a legtöbb van és árban is jobb, mint a MagneB6?
Ezenkívül a vaspótlás is érdekelne, amitől nem szenved az ember a wc-n. Köszi előre is.
Ja és mielőtt találgatnátok, nem magam miatt kérdezem. :D

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi :D
szerdán voltam 5 mmes volt a baba, szívhanggal :D :D
1.5 hét múlva megyek megint, ill. a jövő héten a dokimhoz.

Kavicska :D
örülök, hogy bejelentkeztél. Gratulálunk Neked!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Lányok!
Voltam UH-n, 13 mm a babánk, szivhangja gyönyörü, ő pedig máris integetett Pörinek, aki Apa karjában csodálta a kistesóját.
Én egyre rosszabbul vagyok, állandóan kergetem a rókákat, hálni jár belém a lélek, ezért hallgatok. Semmi erőm, ami van azt Pöri teljesen leszivja, Ő bezzeg pörög ezerrel.
Bocs, most nem is irok többet, 2 boa között majd próbálkozom néha.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Szia Melcsi - jobbulást

Mindenkinek sokkal szebb napot kívánok mint amilyen nálunk van. Nálunk sajna hajnal óta elég rendesen esik az eső.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


LÁNYOK!
A LÉNYEGET MEG MAJDNEM ELFELEJTETTEM ITT AZ ELÉRHETŐSÉGE ANNAK A PETICÍÓNAK AMI AZÉRT KÉSZÜLT, HOGY NECSÖKKENTSÉK A TÁMOGATOTT LOMBIKOK SZÁMÁT. KÉREK MINDENKIT ÍRJA ALÁ!!!!!!

http://www.petitiononline.com/IVF2006/

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike!
Én aláirtam, már régebben.
Unique!
Köszi! :D :D :D :D :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Szevasztok,

Zsebi mi is megtettük már, reméljük sikerrel járnak.

Melcsi,
Kész megkönnyebbülés, hogy jól vagytok!

Kavicska,
Még egyszer nagy gratula a Kiss családnak! Sanyink hogy van, hogy bírja az apaságot?!

Nekem sikerült beharapnom szombat reggelre egy bélfertőzést, így estére teljesen kiszáradtam, igaz ittam, de mégsem annyit mint ami kijött, jöhetett az ügyeletes orvos ki mert már összeestem. Hála Istennek vasárnapra már jobban voltam. Kaptam Smecta nevű port és az sokat segített. Nem mondom hogy százas vagyok de azért már sokkal jobb. Ma biztos hogy itthon vagyok, mert elég gyenge vagyok illetve még nem tudom kiszámítani hogy egyes bélmozgások mire késztetnek. Zsebes eszemben voltál sokat a hasmenéseddel.

Vigyázzatok magatokra!

Puszi Farkasok J

Woodi,
Mi egy olyan vaskészítményt szedünk, amit kifejezetten kismamáknak találtak ki gyógynövényekből van és még finom is 2999Ft, van gyógyszertárban, vagy Schlekker vagy DM vagy Rossmannban is. Neve: Eisen Krauter Kraft- alkololmentes. Akkor kezdtem el szedni amikor vadul hullani kezdett a hajam, 1 üveget nyomtam be napi 5ml-t, és attól szépen meg is állt, sőt most Krisztián is hörpingeti.
Remélem Dani sokat huncotkodik?! Dolgozol már valamennyire vagy maradsz 3 évig vagy mizu?
Puszillak J
farkasok
 
 


Judit,

Én gyanakszom....téged vagy megátkozott valaki, vagy baromi rossz helyen alszol vagy valami......ennyi minden rossz nem történhet valakivel ilyen rövid időn belül :(:(
Remélem már tényleg jobban vagy, legalább fizikailag, lelkiekben esetleg segít Viola ??? Jársz még hozzá ?

Aláírtam a petíciót....ti hogy tudjátok, 3 vagy 1 alkalomra akarják csökkenteni ? Én háromról tudtam, de valaki azt mondta csak 1 -et akarnak támogatni ???

Melcsi,
Jól látom hogy Pörike mindjárt 1 éves lesz ?!!
Előre is nagyon Boldog szülinapot neki !!!!!
Róka koma meg hamarosan el fog hagyni téged...még pár hét kitartás :):)
Nem kaptál fényképet, hogy mi is gyönyörködhessünk ??

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta :)
Jaj, mindig elfelejtettem: Dentinox N fogzáskönnyítő gél-t használunk, nekünk nagyon bevált. :)

Melcsi :)
De jó, hogy minden rendben Veletek! Már aggódtam... :( Mikor kapsz képet UH-ról? Már kíváncsi vagyok Pöttyömre!
Ja, és szívesen, szólj, ha nem tetszik, amit csináltam, vagy nem ilyenre gondoltál! 8)

Puszi

KépKép
unique
 
 


Judit!
EGyütt tudok veled érezni. :( Nekem még a hányás is jött hozzá totál kész voltm. Szerencse hogy te is hamar túlestél rajta.

Most akkor pihentetitek a külső segítséggel történő babagyártást? Mindenesetre drukkolok nagyon.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Judit :-) Mindig csodáltam a lekierődet, hogy mindenhová van időd, kedved, figyelmed írni. De most le a kalappal előttetek, hogy ennyi szenvedéssel a hátatok mögött még te segítesz nekem/nekünk. Én a helyedben messzire kerültem volna ezt a topikot. Meg minden más ilyen helyet. Épp mostanában jártam (ismét) az Ikeában. Persze most Danival. És elgondolkodtam, hogy régebben levágtam a gyerekek Ikeáját, mert nagyon sajgott a szívem, mikor más boldogságát láttam. Most meg épp az a célom, hogy minél hamarabb odaérjünk és Danival egy jót játszhassunk. Kívánom, hogy hamarosan te is odajárj. :D
A Smecta egy nagyon jó készítmény, a hétvégén én is megismerkedtem vele. :) :( Ajánlom mostanra a Normaflore nevű bélflóravisszaállító készítményt. Egy szuper gyógyszer, vagy gyógyhatású készítmény és a többi hasonló tulajdonságúhoz képest nincs is olyan magas ára. Jobbulást kedves.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Sziasztok Csajok!

Judit,
együttérzésem :( Mi is átestünk egy ilyenen Petivel még mikor Andor kórházban volt. Brrr....

Melcsi, Orsi
nagyon örülök, hogy minden rendben veletek, szépen növögetnek a pocaklakók :)

Zsebi,
aláírtam én is. Babaszoba képek vannak?

Woodi,
mi is járjuk ezerrel az ikeát, alig lehet hazacsalogatni a kis Lucifert. :) Múlt héten is voltunk, ott vacsoráztunk, Andorgyerek be is nyalt egy fincsi herpeszt. Szombaton már a Sotén voltunk vele, vasárnap pedig jött az ügyeletes dokibácsi. Hú, nagyon durva volt. A láz mellett az egész torka és szájpadlása tele lett kis fehér kelésekkel, fájt neki még a levegővétel is. De most már jobban van, nincs láz, eszik szépen, éjszaka is alszik. Meg legalább ezen is túl vagyunk, legközelebb már csak kis sebecske lesz a száján, úgy mint nekünk. Szóval azért ezek a sokgyerekes helyek kész oázisok a mindenféle baciknak. Így legalább az immunrendszerük erősödik, a szülők idegrendszere meg egyre gyengül :?

Na eldugulok, sok a meló.

Puszi

Lara

KépKép
lara77
 
 


Ja, ezt elfelejtettem:
tegnap Peti volt otthon Andorral és hintázás közben giga hangerőn valami punk zenét hallgattak. Peti két hintalökés között elfordult, és mire visszanézett, Andor elaludt a hintában. :lol: Peti felvette kamerával, hihetetlen... Még egy mondatot sem tudtam volna ebben a helyzetben végiggondolni, nemhogy elaludni :lol:

Lara

KépKép
lara77
 
 


Elfoglalom a topikot, hogy végre ideszabadultam :lol:

Stella, gyönyörűek a srácok!!

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Nem semmi akkor Andor igazi kisfiú mindig történik vele valami. :(

Nálunk a gyerekszoba most van festés alatt aztán majd jön a többi. Ágyak meg vannak rendelve.
Ha készen leszünk teszek fel képet. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok Lányok!
Kezdek jobban lenni. Estefelé jönnek csak a rókák.
Kriszta!
Bizony, pénteken volt a hölgy 1 éves, tegnap ünnepeltük. Majd teszek képeket.
Az UH-ról van nekem képem, csak nem tudom hogy lehetne azt ide biggyeszteni? Csak 1 sima kép. Lefényképezzem?
Judit!
Hát azért nem semmi, hogy Veled mindig történik valami! Nem a calicivirus volt véletlenül? Pont ma hallottam, mennyire fertőző, állitólag 10 db virus benyelése elég hogy beteg legyen az ember. De ugyebár nincs itt járványról szó :evil: Épp egyik ismerősöm kisgyereke is beteg lett bele, meg még a bölcsiből jópáran...
Woody!
Az Ikeában játszóház van? És ilyen kis egyéveseket is érdemes már elvinni?

Mig nem irogattam bővebben, Pörike elkezdett tipegni, jelenleg 16 lépésnél tart a rekordkisérlete :D Igazán nagyon mulatságos, ahogy araszol mint a pingvin a parton :lol: Kezdetben felemelt karokkal csinálta, de hiányzott a fehér zászló, ezért mostmár csak előre lengeti mint a holdkóros. Közben nevet. Mindenen nevet. A szülinapjára a bátyja fujt 1 csomó lufit, mind körérakta, és mondhatom hogy a sok játék között a lufik aratták a legnagyobb sikert, hancurozott közöttük, sikongatva próbálta elkapni őket, mi meg folyamatosan dobáltuk Neki. Van 1 nagy szivacsunk, azon folyt a játék, igy balesetmentesen telt a napunk. A torta sem volt semmi, persze jól belemarkolt és pakolta a szájába. Aztán kulturáltan is ette, majd Apja ugy döntött, hogy elég Neki, és messzebb tolta a tányért. Hát nem volt elég, mert 1 laza mozdulattal magához huzta, és ujból jól belemarkolt. Közben az anyukám minden falat után a száját akarta törölgetni a szalvétával, ami teljesen felesleges energiapazarlás volt, és az a rész nem is tetszett Pörinek :lol: :lol: :lol: Mókás kis ebéd volt :lol:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Unique!
Köszi, de pont erre gondoltam! Nagyon aranyos vagy! Most majd kellene Pörinek is gyártani 1 ujat, de még nem voltam fent a honlapon. Majd kérnélek megint. Köszi

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Melcsi
[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164031159.56.gif[/img] Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk Emese babának
és nagyon nagyon ügyes a pici lányod.

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Melcsi :-) Boldog szülinapot Pörinek utólag is. Micsoda ügyes kiscsaj. :-)
Az Ikeában a gyerekek Ikeája azzal kezdődik, hogy van egy csúszda. A végén meg, ahol az étterem van, van egy játszórész, oda le lehet tenni kicsiket és nagyobbakat is, te is bemehetsz vele. Daninak pl. nagyon tetszik, hogy földig ablak van és nézegeti a téren átmenőket. Sok játékra ne gondolj, de azért mindig van pár, amit akár meg is vehetsz. Legutbb volt ott mérleghinta szerű, hintaszarvas :-), nagy párnák, plüss állatok, meg ilyenek. Nem azt mondom, hogy napirend van belőle, de ha havonta 1x arra járunk, ezt mindig bekalkuláljuk. :-)

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Lara :-) A herpesz rettentő lehetett. szegény Andor. Mivel tudtad megvígasztalni?
Érdekes, mert Dani is egyik pillanatról a másikra alszik el. Az előbb még nagyban nézelődik a babakocsiban, majd azt látom, hogy nyaklik a feje oldalra és már durmol is. :-)

Orsi :-) csak kerülget a rókakoma, vagy már odaért?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Melcsi,

Nagyon Boldog szülinapot akkor utólag is Pörikének, úgy tűnik jól telt neki :):):)
Nagyon ügyes lehet, ahogy lépeget :) Gondolom karácsonyra már szaladni fog :):)

Lara,
Szegény Andor baba...remélem már jobban vagytok... nemrég pont Orsi fiai is átestek egy hasonló baleseten.....sajna mi is herpeszesek vagyunk, remélem Máté minél később esik bele/át ezen az első élményen....brrr:(:(:(

Woodi,
Irigyellek a hirtelen elalvásért :):) Danika hol tart a magyarázásban ??

Mi holnap megyünk agyhártyagyuszi elleni második oltásunkra....remélem ez sem fog minket jobban megviselni mint a többi oltás....utána már csak a 15 hós lesz a következő :):)

Sajnos a fogacskák viszont rettenetesen kínozzák a fiatalurat és csak nem akarnak kibújni....Ennek és a melegnek köszönhetően negatív alvási rekordokat döntögettünk a héten :(:(:(:( Két este is másfél óránként keltünk és legagább 3-4 cicizés is kellett az elalvásokhoz....teljesen kivoltam szombatra, Máté nappal se nagyon aludt és annyira túlpörgött/fáradt volt ő is, hogy már pelenkázni sem hagyta magát......annyira nem bírtam vele hogy átadtam apának a staféta botot....tegnap meg ma egy kicsit megint jobb volt, de most hogy esik az eső nekem is rettenetesen fáj a fejem.....attól félek ez a mai éjszaka sem lesz pihentető....

Na mindegy, majdcsak lesz még hideg idén télen :)
Megyek is inkább lefekszem...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Melcsi!

Pörinek utólag is nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Csajok,
köszi az együttérzést herpesz ügyben, szerencsére csak az első 2 nap volt gázos, utána már újra csibészke volt a kispasi. Amit pedig leadott a héten, már vissza is szedte (nagyinál volt 2 napot :wink: ). De azért szívesen kihagytam volna.

Na ennyit a lógásról, már megint csörög ez a vacak telefon :evil:

Lara

KépKép
lara77
 
 


Melcsi!
Pörinek nagy nagyon sok boldog születésnapot kívánok.

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok,

Melcsi :)
Pörinek nagyon boldog szülianpot kívánunk így utólag is! :)
Örülök, hogy javult a helyzet róka-fronton :P Jópofa lehetett a lányod a szülinapi tortájával! :)
Megcsinálom Pörike új vonalzóját, csak írd meg, milyen legyen! :)

Kriszta :)
Próbáltad a gélt, amit írtam? Nekünk nagyon bevált... Ugyanúgy, Laura nehezen aludt el, többször felkelt. De ettől a géltől (lefekvés előtt kell bekenni vele) teljesen jól alszik. (kopp-kopp)

Rólunk:
Laura ma elkezdett kúszni!!!! Olyan kis édes! Közben persze nyögdécsel. :) De a parkettán már legalább tud közlekedni
8)
Én már 4.szerre megyek vissza a fogammal a dokihoz (az első alkalommal egy másik doki elcs...te, sajnos begyulladt a foggyökérben egy ideg), úh most jövök foggyökér-kezelésről :shock: Már előre félek, milyen lesz, ha kimegy az érzéstelenítés hatása...
A pajzsmirigyemet a házidokink kezeli, jelenleg L-Thyroxint-t kapok rá (50-eset, 1x1-et). 1 hét műlva kell mennem vérvételi kontrollra. Meglátjuk.
Laura szemei még nem álltak be tökéletesen, kaptam időpontot a Heim Pál-ba, 2007.02.02-re! :shock: :shock: :shock: (magyar egészségügy... :( ) Nem totál bandzsa, de még nem mozognak 100%-ban együtt a szemgolyói. Azt mondta a doki nénink, hogy vigyük el megnézetni.

Más érdekes nincs most velünk. Dolgozom, Laura cseperedik. Már 7,5 kg, nagyokat lehet vele hancúrozni! Dögönyözni, megmiegymás. Nagyon értelmes, még mindig nagyon figyel mindenre, pillanatokon belül megtanul mindent. :)

Puszillak Benneteket

KépKép
unique
 
 


Sziasztok

Unique
Laurának mennyire nem mozognak egyszerre?
Mert nálunk csak én látom meg anyukám, meg jó néhány fényképen látszik hogy a jobb szeme, nem egészen ott áll ahol a másik.
Mi szeptemberben kértünk időpontot és dec. 4-én megyünk.
De ezt már megszokhattam volna, mivel tavasszal a lábánál (orthopédia) is így jártunk.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: